A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Twins!
Ne kekeckedj Pasival, MERT KITELIK TŐLE, HOGY MEGCSINÁLJA!!! :lol: :oops: :oops:
Nem viccelek, képes rá!
vovanda

Sziasztok!

Vanda!

Csodaszépek a lurkók!

Twins!

Szép kismama vagy :) Nem tudom, kérdeztük-e már, de érzed a miniket mocorogni? Bocs, ha már volt róla szó, simán lehet, hogy már írtad, csak elbambultam :oops:

Mandy!

Ilyen függőségről még én se hallottam :roll: Kíváncsi vagyok mit mond a gyerekdoki Vandasógor :)

Szöcsi, merre vagy?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

[quote="vovanda"]T írta:vovandawins!
Ne kekeckedj Pasival, MERT KITELIK TŐLE, HOGY MEGCSINÁLJA!!! :lol: :oops: :oops:
Nem viccelek, képes rá!

simán :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

[quote="1szálpasi"] írta:1szálpasi
[quote="vovanda"]T írta:vovandawins!
Nem viccelek, képes rá!

simán :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

twins: 9 hónapos intervallumra gondoltál, mint ami a te esetedben várható vagy - ha ezzel beéred - én akár 9 másodperc alatt is tudok nagymértékű növekedést produkálni, ha megvan hozzá a kellő motiváció.... :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vovanda

Ajjajjj, asszem, Pasi ma nem kapott ebédet... :? :wink:
kata1977
Hatvan

de kaptam...:D

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Szöcsi itt van, olvas minden nap! Ezerrel készülünk a keresztelőre. Most hordjuk ki a meghívókat, a gyerkőcök tiszta csavargók lesznek, sosem vagyunk itthon, állandóan utazunk.

Tegnap voltunk Dévény-tornán, nagyon megdícsértek bennünket. Kircsike irtó ügyes, Kisnorbi is önmagában az, de ugye itt az állandó kontroll, önkéntelenül is hasonlítjuk egymáshoz őket.

Mindent a szájukba vesznek, Kirácska begyömöszölte az újságot is, amikor nem vettem észre. Amikor meg hirtelen kikaptam a kezéből, elkezdett sírni. Persze nem a gyerekkel van a gond, hanem az anyjával. :roll:

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske

Pasi
Vanda lehet, hogy előveszi a nagyollót :wink:
Vendég

nagyollót?
sormintás papírfigurákat akar nekem kivágni? :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

[quote="1szálpasi"]n írta:1szálpasiagyollót?
sormintás papírfigurákat akar nekem kivágni? :lol:

Hihi :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szöcske!
"Egészségs gyereknek évente fél kiló koszt meg kell enni!" (Gyerekorvos sógorom klasszikus mondása)
A papír bőven belefér... :lol:
vovanda

szöcske: beengedtek titeket a metróba?

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Pasi!
Beengedtek, már megszűnt a gyerek-kirekesztés! Nagyon jól viselkedtünk, az más kérdés, hogy a szülők, mármint mi alig tudunk bevásárolni, mert lépten-nyomon megbámulnak, leszólítanak, nézik a "vonatot". Az egyik apuka rászólt a fiára, hogy ne bámulja már annyira azt a babakocsit. A gyerkőc rángatta ugyanis apát, hogy nézzen már minket, ilyet még nem látott, kormányos babakocsi+2 gyerek!

Elvittük még a maradék meghívókat is délután, aztán a férjem betont locsolt a telken, úgyhogy egész nap csavarogtunk, este 1/2 8-ra értünk haza. Gyorsan fürcsi, evés, 9-kor aludtunk.

Mostanában Kisnorbi felkel megint éjszaka, cumiigazítás, fél óra üldögélés az ágyánál, aztán visszaalszik. Mindig azon izgulok, nehogy felkeltse Kirát, bár neki jó alvókája van.

Ja, tegnap vendégségben Norbika annyira bámulta a férjem őszibarackleves poharát hogy csorgott a nyála, muszáj volt megkínálni. Egyébként is itattam már őket pohárból, hát úgy szürcsölte az ivólevet, hogy nem győztük bámulni.

szöcske

nagyon édesek a kicsik, hamarosan a kajátokba is belemásznak majd ;-)

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Szöcske!
Őszibarack, alma, meggy, szilva... Hagyományosan ezekkel a gyümikkel szokták kezdeni a kaját illetve a gyümilevezést. Banán 7 hós kortól jöhet.
Balunál az őszibarack meg a szilva volt a nagy kedvenc, zöldségből a brokkoli.
Ne cukrozz semmit, mert nem szokják meg a savanyú ízeket. És tényleg minden nap nyomjatok gyümit. Balut az exem totál elrontotta, fél évig ő volt vele itthon, nem adott neki gyümit minden nap, Baluba azóta is alig lehet belediktálni...
Ébredés: lehet, hogy mozgolódnak a fogacskák, de előfordulhat, hogy "eredmény" csak hónapok múlva lesz...Meg hát fél évesek, ilyenkor már nagyon sok a felfedeznivaló meg az élmény, vannak babák, akik emiatt alszanak nygtalanul.
vovanda

A meggynek a héját egyenként le kell szedni? Mert az irtó melós, almát eszünk, botturmixolom, eléggé ízlik nekik. De minden nap almát enni én is megunnám. Őszibarackot egyelőre veszem, 2 gyereknél elég kifizetődő, de amikor majd megesznek 1-1 üveggel, az úgy elég drága mulatság lesz.

szöcske

Szöcske!
Elvileg le kell szedni... Én sosem vackoltam vele, főleg mert én sem szeretem a meggyet... Szóval én maradtam a nagyobb méretű gyümiknél...
vovanda

Pasi, kizártál a régi ikres topikból? Pedig épp kérni akaratm, h töröld a Lanyanének címzett hsz-met, mivel Binyeknek igaza van, és ez inkább privis téma. De így egy gáláns huszárvágással megoldottad a problémát. Ügyes! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép
an°°di

[quote="an°°di"]H írta:an°°diááát, akkor még inkább indokoltnak látom, h kimaradjak ebből a fórumból.
Jó fórumozást! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Sziasztok!

Látom a másik topicban zajlik az élet :shock: .

Vanda!

Beszéltél hétvégén a sógoroddal? Én is utána néztem a neten, de egyértelmű választ nem találtam. A Danone tagadja, hogy lenne ilyen (bár ezen nem lepődöm meg), de van aki esküszik rá, hogy létezik ez a függőség.

Andi
m@ndy

M@ndy!
Sógorom nézett rám hülyén, hogy mit akarok én ezzel... :shock: Isznak a körzetében a babák bifiduszos tápot, de soha nem tapasztalt függőségre utaló jeleket... Max. olyan előfordulhat, hogy a bifiduszos táptól normálisan van kakija a babónak, a "sima" táp meg fogja kicsit a hasát, de ezt én is látom a saját kölkeimen. Szóval szerintem megint valami rémhírkeltésről van szó, kb. mint hogy lopják a TESCO-ból a gyerekeket...

A zártban "zajlik az élet"... Nem öröm a veszekedés, de azért megesik...
vovanda

Ez veszekedés volt?
Én szúrtam el, elnézést, nem kellett volna publikusan akarni megvitatni egy privát nézeteltérést. Így azonban valóban kitöröltek a fórumból, bár nem gondoltam, h Pasi egyből véglegesen töröl, akár kérés nélkül, inkább arra gondoltam, h nem jövök, ha gond a jelenlétem. Olvasgatni még terveztem, de mindegy.
Nem akarok veszekedést szítani, magamat azért szerettem volna "megvédeni", dehát ez is egy megoldás.
További jó fórumozást! :roll:

Kép
an°°di

bocs, azért lettünk zártak, hogy zugolvasók ne férjenek hozzánk...
oda elég ritkán írtál, a történeted enyhén ellentmondásos...pl fél kettőkor ikresekre még írtál (amikor állítólag már nem voltál gépközelben), lanya fél 12-kor ment (volna) a cuccal....

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Sziasztok!

Ismeretlenül írok ide, annak idején egy másik fórumban írogattam. A mi ikerbabáink már "nagyok", és hát mellettük fórumozni már végképp nincsen időm. Viszont van sokminden, amit kinőttünk, és nem nagyon van már rá szükségünk.

Van két Peg Perego Prima Pappa etetőszékünk, egy kék és egy sárga méhecskés, a huzata sajna mindkettőnek elszakadt, de huzatot lehet hozzá kapni, amúgy jó állapotban... Odaadnám őket féláron.

Van ezen kívül egy Peg Perego Aria Twin ikerkocsink, ez jó állapotban, a gyerkőcök kb. 1 éves korától használtuk, és nem túl sokat mert sose akartak beleülni...

Ha valakit valamelyik érdekelne, írjon privit.
Köszi
Lucia

Kép
lucia1

Lucia :P
Írtam privit!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

,.
Vendég

benszike! mit akartal irni?

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Hűha.... mi van itt? :roll:
Vendég

Twins!
Nem itt, a zártban. Kisebb botrány. Nem részletezem, mert hosszú. Adásvétellel kapcsolatos. És sajnos az egyik fél úgy gondolta, hogy nem priviben rendezi a problémát. Ezt meg nem véleményezem... Meg a többit sem.
vovanda

Lányok, Asszonyok :P :P
Eladó sorba került 2 db Fisher Price elektromos akváriumos hintánk, a kisebb fajta. (Mármint kisebb helyet foglal.) 4 bébielemmel működik. Nekünk óriási segítség volt ezidáig, de már kikívánkoznak belőle a srácaim.
Ára: 15.000 Ft/db (Ha valakinek 2 kell, kedvezményt adok!)
Mindkettő újszerű állapotban van.
Így néz ki és a leírás szerintieket tudja. Annyit pluszban, hogy 11,5 kg-ig teszteltem, teljesen jól bírja!
http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... ta_kicsi,2
Hétfőn felteszem a tesz-veszre, addig csak nektek 8)
(Tudok küldeni "saját" fotót is, csak lusti voltam fotózni. Egy az egyben ilyenek.)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Vanda!

Köszi az infót!Kép
m@ndy

Nincs mit! :lol:
vovanda

Sziasztok!

Később visszaolasok, most csak keseregni jöttem :cry: Ez egy sz@r nap :cry: Dorcikámat egyik oviba se vették fel helyhiány matt :cry: Most azon dilemmázok, hogy ha fellebbezek, és mégis felveszik, akkor nem fognak-e direkt szemétkedni velünk/vele :evil: Micsinájjjjjak??????? Ha legalább egy nyamvadt játszótér lenne a környéken, akkor nem is érdekelne az ovi, de így sehol nem tud gyerekekkel játszani szegény kislányom :evil: :cry: Hogy legyek így okos?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Helyhiányra hivatkoztak? Nem arra, hogy otthon vagy a kicsikkel? Amúgy fellebbezzél nyugodtan, emiatt nem bánthatják a gyereket. Ha szóban elhangzott olyan, hogy azért nem veszik fel, mert te otthon vagy, kérd írásba. Valószínűleg már itt másképp fognak hozzáállni, mert emiatt nemutasíthatják el a gyereket.
vovanda

Vanda, igen, helyhiányra hivatkoztak. Várólistára került, és ha valaki a felvétel ellenére nem kezdi el a tanévet, vagy elköltözik, akkor a felszabadult helyre választanak valakit a listáról. Jó, mi? Ááááááááááááááááááá...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

evi! itt sincs eleg hely az ovikban vagy bolcsikben es itt is leteznek a varo listak, szerintem belebezhetsz es nem fognak ki szurni a kislanyal, csak sikeruljon be jutni, szoritok :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Évi!
Másik ovi nem jöhet szóba? Esetleg kérdezősködj a védőnőnél, az enyém legalábbis nagyon segítőkész tud lenni.
vovanda

Hahó!

Hova lett mindenki?
Vagy valamiről lemaradtam?
m@ndy

m@ndy: nem maradtál le semmiről, én nézegetem ezt a topikot is, csak nem ír senki....anti-locsifecsi brigád :D
ikres szülők, biztos nincs idejük netezni :P

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Már kezdtem azt hinni, hogy mindenki a zárt topicba ír, csak engem hagytatok itt. :roll:
m@ndy

aza abaj, hogy twins ide nem tesz pocakfotókat, akkor lendült igazán fel a topik :lol:

kata????

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Sziasztok,

Pasi,
Hívtál? :P
Pont ma gondoltam, h benézek, hátha elült a vihar.. Sajna én egyáltalán nem bírom a konfliktusokat... :? Menekülőre fogom olyankor a dolgot :P

Kata
kata1977
Hatvan

előkerült az elveszett barika :P

nálunk nincsenek konfliktusok, hamar rendezzük őket :wink:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

Na végre, valami kis élet... :lol:
vovanda

Pasi,
Tudod, rossz pénz nem vész el! :wink:
A barit vállalom - már csak a hajam miatt is :lol:
Örülök a konfliktusmentességnek! :D

Vanda,
Ez itt az élet?! :shock: :lol:

De hol van mindenki?

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

várj, hátha az lesz a megoldás, mint a te esetedben, és körbekérdezek :D

twins?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1szálpasi 2009.06.14 19:48-kor.

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

többiek? :lol:

Kép

Kép

Kép
1szálpasi

szöcske?

Kép

Kép