A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

sziasztok,

eddig olvastam, megint lemaradtam rendesen.

nálunk eszik.nem eszik... ill most épp a tápi nem kell csak..
most a sinlacba keverem a tápit, így megeszi legalább.

Gyerekorvosok:
jézusom mik vannak. :shock: :shock: :shock: :shock: a minek fél évig semmit, utána fokozatosan.
szval modern . :)
oltások:
én mindent bedattam, nekem javasolta, de amugy is beadattam volna...

Felur Lillájának boldog 6. hónapot!

Talira mi nem jutunk el. :(

áá, akartam még írni, de mennem kell...

Kép
Kép
h@jni

Miléna szerintem lehet kapni. Sajnálom, hogy Zétikének és ezáltal neked is megint ilyen nyűgös napotok van. Gréta cica is elkezdte a nyűglődést én meg kínomba beleraktam a babakocsijába :shock: és most csendben nézelődik, játszik. Ki érti ezt?

Ágica Anyóspajtásnak tényleg mond azt amit Mesi ajánlott. Tuti padlót fog :lol:

V.Tündi 7 fog :shock: mi még az inyreszelős fogatlanok táborát erősítjük. Kíváncsi vagyok mikor bújik már ki rendesen az a fogacska :roll:

Regi Szelina édes mint az összes képen :lol:

Gica Mi csak babaúszásra, illetve a barátnőimmel és azok csemetéivel általában minden héten összejövünk :)
Légyszi tegyél az ikrekről képeket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Azt hiszem mi is lebicegünk babakocsival ha apa hazaér...

Nem tudom leszek-e még ma.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hello,
Megvagyunk ám, csak időm nincs jönn, talán most, próbálok vissszaolvasni.

KÉPEK: Csodásak a babák , mindegyik!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese: Nagyon király a frizu!!! Mindenképp tegyél fel képet ha elkészül!!! Nagyon jól fog állni. Volt már rövid hajad?

Én is kedden voltam fodrásznál. Kaptam barna és szőke csíkokat a loboncomba! Most tökre tetszik, nem annyira vöröses!!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hajpróba: én is így próbáltam ki hogy sok év szőkeség után milyne lenne az eredeti fekete. Hát nem sokáig voltam fekete vagy fél évig, de olyan komoly volt, ...vissza szőkéshez, ez olyan mosolygós, vidámabb vagyok vele.

KépKép
kaqk
Debrecen

fejlődés: Emma ül, olyan ari ahogy üldögél , közben táamszkodik, vagy fogja a lábát, vagy játszik valamivel. persze nem bírja sokáig csak egy pár percig. De IMÁDOM!!!

Fürdés: a kiskádat jelentem mindjárt kinőjük, jöhet a nagy apával együtt fürdés, mert most amit csinál. ül és közben a lábával csapkodja a vizet, aztán mikor fürdetnénk, akkor meg folyton hasra akar fordulni, lehetetlen a fürdetés egyedül. :lol: :lol: :lol:

Fog: még sehol, vbár lehet megint nekikezd. nyűgösebb pillanatai vannak

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi: gratula a barátnődnek!!!!

Sógornőm is lassan szül. még van avyg 2 hete elvileg!!! Izgi!!!jön az uncsitesó Emmához!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Minden hófordulós babónak sok boldogságot!

Boldog névnapot az ünnepelteknek!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Altatás: nállunk kiságyban alszik Emma. Addig amig nem kezdett forgolódni addig csak letettem mikor ásított 1-2-t és magától elaludt. Most kicsit nehezebb, mert folyton hasra a kar fordulni, és játszani kezdene, mert hason sosem aludt, nem is hiszem hogy elaludna, szóval, simi, éneklés és akkor bealszik. van amikor 2 perc, van hogy 10-20 perc.

KépKép
kaqk
Debrecen

cumi: nállunk csak elalváshoz kell, aztán többnyire ki is köpi. napközben sosem, illetve még akkor szokta kérni ha beöltözünk is indulunk, amig bekötöm a kocsiba és el nem indulunk addig szokta nyugtatás céljából használni, de ki is köpi hamar. Éjszaka mióta a foga kínozza azóta van hogy felsír éjszaka és a cumi kell neki mert cupppog, odaadjuk és már alszik is tovább.

KépKép
kaqk
Debrecen

Juba: Bertus csoda édes a fülcsivel!! Mi is tervezzük. Jöv. héten megyünk 6 hós kontrollra a klinikára és a ott majd jól megkérdezem hogy nem tennék e be neki, szülés után kérdezték, de akkor még nem akartam, de azóta sem találtam senkit aki megcsinálná ( akiben bízok )

KépKép
kaqk
Debrecen

Tündi: 5 fogacska, nem semmi...nállunk sehol semmi!

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi: nem semmi vagy! Le a kalappal, jó barátnő!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi: nem semmmmiiiii méretek! Hol vagyun mi ehhez!!!! ( 6200g, 60cm) GRATULA!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina: Ádi olyan nagy fiu......Nagyon helyes!!!!! CUKI cuki, cuki, :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Mmóni: Zéti is ollllyan édes kis pasi!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Még mindig van 4 oldal lemaradásom!
:? :? :? :?

KépKép
kaqk
Debrecen

cirkálók: felvétel iránti kérelmünket beadnánk.
Emma cirkáló!

KépKép
kaqk
Debrecen

Silak: Hülye doki!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

na bepótoltam. !

barack: mi fagyasztottat adunk Emmának, kicsit macerás leszedni a hélyá, de nagyon szereti, meg meggyet is fagyasztottat, de azt jól átpaszírozom felengedés után.
na megyünk enni, Emma felébredt!

eldugulok mára.

KépKép
kaqk
Debrecen

regi: olyan szupi az etetőszék! azok a katicák!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

18 hsz! egymás után, és senk nem vágot a szavamba. :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Úgy ki vagyok akadva,Bertus nem akarja megenni a tápszert.Ötkor elkezdtem etetni,most hat óra,ez idő alatt 30-at tudtam bele imátkozni :shock: :cry: !!!Én nem tudom mi lesz így már hetek óta sz@arul eszik de ez a mai... Tejet azt jobban szereti de hát az az amiből nem tudok adni többet,mert nincs.Az üveges kaját is úgy ahogy kajálja de nem ugrál azért se. Lehet nekem is ki kéne próbálnom a rizspépet de azt mondják,hogy az hízlal és annyira azért nem vagyunk soványak...(8kiló10deka volt múlt hónapba)
Nem tudom mit csináljak.A teát viszont vödör szám inná,én nem értem.

KépKép
juba

Tündi!Hét fog te jó ég,nekünk még mindig semmi csak a nyál de az annyira,hogy lassan elszívót kéne bekötni neki!!

Regi!Nagyon mucika Szeli abban a katis etetőbe :D !

Miléna!Szegény Zétike!!!Mi lehet vele????????

Kaqk!Kérünk sérós képet,és persze Emmásat is!!!!!!!!

KépKép
juba

Küldtem g-mailre egy kis stresszoldót :wink: !
dettyk

Juba:
üdv a klubban. :cry: :cry:
nálunk dettó. eddig legalább napi 2x megitta, hajnalban és vacsira 120-180 ml-t. most hajnal 40-90, este 0-40 ml között.
én ma kezdtem, h a sinlacba rakom, így ok neki.. esetleg próbáld meg Te is. én már mindent kipróbáltam, vettem vagy 10 féle tápit, de nem az a baj...
feladtam, így eszik napi 350 ml-t, a többi pép. ( 7.6kg)

Kép
Kép
h@jni

[b]Gratulálok Lillácskának a félévéhez![/b]
Kép

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hajni!Amíg az ember nincs bent el se hiszi,hogy mennyire lehet miatta parázni!Tudom,hogy nem fog elfogyni de mégis annyira zavar,hogy ilyen keveset eszik!!!Kedden elviszem leméretni és megbeszélem a védőnőnkel,hogy mi legyen! Az tuti,hogy ha valaki három hónappal ezelőtt azt mondja nekem,hogy ez lesz tuti kiröhögöm!!!250 milit megevett de ha 300 adtam volna akkor annyit :shock: Na mindegy majd csak visszatér az étvágya!!! Remélem Lillának is!!!!!!

KépKép
juba

Sziasztok

Boldog felet Lillának!

Mesi: Ez annyira jó ötlet amit írtál már előre látom a fejét mikor mondom neki :D

Regi: Nagyon édi megy a székéhez :D

Viranka: Találkoztam a barátnőddel aki hozott titeket a dokihoz :) Kicsi a világ :)

Petra jól van bár mikor túl jutunk valamin kezdünk egy másikat na ezt jól leírtam arra gondoltam hogy kiderült minden a szeméről ma meg beszéltem a védőnővel és mondtam neki hogy Petra kb egy hete állandóan keresztbe rakja a lábát de csak a jobbat a balra de egyfolytába és mondta hogy S.O.S ortopédia amit felhivatm és ápr.18-ra van időpont.Annyit elmondott hogy az nem szabadna.A miértjét konkrétan ő se tudja de az volt a következő kérdése hogy forog már.Sajna még mindig nem :oops: :cry:
Valakinek teszi még igy kereszteb a bokáját a babája?
Hallott már valaki erről.Ismét paramama láz van rajtam :oops: :cry:

Kép

Kép
agica1126

Kép A tulipán nem élte túl Petra ketté hajlította

Kép

Kép
agica1126

úúúúúúúúúúúúúúú oldalt kezdtem szerintem még soha nem volt rá alkalmam.

Kép

Kép
agica1126

Regi!
Köszi a tippet. Vaószínű, hogy összeszedem a lurkókat és nekivágok a ringatónak, aztán majd meglátjuk, hogy fognak viselkedni. Kicsit izgulok, mert eddig nem voltunk ilyen helyen.

Szelike nagyon édes az etetőszékében és a kiskabátjában. Nálunk is lassan ilyet kell bevezetni, mert szinte mindig átöltözéssel végződnek a kanalas evések. Ma én is kaptam egy kis sütőtököt. Zsuzska jól szembehapcizott vele, aztán elégedetten nézett. :) Gergőnél meg igencsak igyekezni kell a kanalazással mert különben nagy méltatlankodás van. :)

Juba!
Igyekszem képet is feltölteni, csak az nekem kicsit macerás. De ami késik, nem múlik. :wink:
Sajnálom, hogy Bertus nem akar enni. Azért az anyatej az igazi. Lehet, hogy nálatok is be kell vezetni a pépet?
A nyál nálunk is tengernyi, fog meg semmi, de majdcsak kibújnak.
Hogyan történt a füllyukasztás Bertusnak? Volt ismerősötök?
Én is gondolkodom, hogy Zsuzskának kellene, de ugyanakkor tartok is tőle, hogy Gergő nehogy kitépje véletlenül.

Miléna!
Remélem holnap jobb napotok lesz! Kitartás!

Möni!
Igyekszem a képekkel! :)

Már alszanak. Mostanában nagyon rendik, mert pillanatok alatt elalszanak. Még Gergő is, akit kicsit babusgatni kellett még lefekvés előtt. Most pár napja pár perc összebújás, aztán irány az ágyikó és szépen elaltatja magát. Zsuzska már régóta önálló kislány. Egy kis ölelgetés után szépen elszenderül mindig. És néhány napja végre 6-tól hamarabb Gergő sem ébred reggel. Úgy látszik a rizspép megteszi a hatását. Eddig 4-5 között mindig kuruttyolt, hogy éhes. És mi történt? Végre közel 6 hó után végigaludhattam volna az éjszakát, erre fél 4 kor megébredtem és nem tudtam visszaaludni. :roll: :evil: Remélem ma is ilyen jó éjszakánk lesz.
Nálunk van cumi. :roll: Elalváshoz használjuk, de sokszor napközben is kiosztásra kerül, ha nagyon arénáznak. Ilyenkor vagy lenyugszanak vele, vagy kiköpik. Változó.

Na megyek elrendezem még a dolgokat, meg igyekszem néhány képet is felrakni.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Dettyk!Én nem tom mit akartál a gmailre rakni mert én csak annyit látok,hogy:ezt mutassátok meg apának is!!! De mit???Én nem látok semmit :oops: :cry: !!

KépKép
juba

Juba: Tök jól bele jöttem a kép nagyításba :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica!

csak nem az Enikővel találkoztál? :)
mindjárt küldök püt :)

Dettyk!
konyháddal mi van?elkezdtétek már?

jóccakát :)

KépKép
viranka

Ágica!Ügyi vagy!!És nem agódj Pertus miatt,biztos nem lesz semmi baj!!!Én még nem figyeltem,hogy keresztbe rakja-e Bertus a lábait de majd holnap meglesem,de én erre nem is figyeltem és nem gondoltam volna,hogy az baj!!!Nem tudsz róla olyan képet feltenni ahol úgy rakja a lábát?? Nagyon aranyosak apával!!

Gica!Ékszerboltba lőték neki,én is attól féltem,hogy majd kitépi mert alapból cincálja a fülét de eddig még nem volt gond vele.
Ha esetleg nem boldogulsz a képekkel én szívesen felteszem neked ha gondolod csak küld el emailbe!!
Olyan aranyosak lehetnek,régen én is mindig ikreket szerettem volna de most,hogy Bertus ilyen eleven bőven elég nekem ő egyedül is :oops: :lol:

KépKép
juba

Na mindenki pihizik? Asszem nekem is el kéne tennem magam holnapra mert ha éjjel megint műsor lesz akkor jajjjjj nekem!

El is felejtettem írni,hogy anyukámtól kapott Bertus egy base ball sapkát(lehet rosszúl írtam)annyira viccesen néz ki vele mert az ajától cuki kiálló füleket örökölt és a sapi tökre kiemeli neki :lol: :lol: Majd csinálok róla képet!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Szívesen nyertem volna inkább más kategóriában, mint a legrémesebb szomszéddal rendelkező....

Gratulálok Lillának a félévességhez, és Pannának a 2 fogacskához!

Estére próbáltam Sinlac-ot adni Dorkának, mert úgy érzem, részben az éhség kelti hajnalanta. De a Sinlac nem kellett neki :roll:
Konzultáltam a dokinővel: azt mondta, próbáljam ki a tejpépeket. Ha nincs allergiás a családban, már nyugodtan adjam neki a nem vényköteles tejpépeket is, nem kell hipoallergén - mondjuk nem értem, hogy akkor miért HA Start Aktív tápszert írt fel megint, pedig direkt rákérdeztem a múltkoriban a tápszerváltásra is.
Vettem tejpépeket, az sem kell Dorkának. Kb negyedórás hisztit levágott, amikor próbáltam volna megetetni vele. Rájöttem, hogy val.szeg este már nem akar kanalazni...
Volt valaki közületek hasonló helyzetben? Ha igen, hogy oldotta meg? (cumisüvegből nem szívesen adnám neki, ahhoz nagyon fel kéne higítani, és kb. ugyanott lennénk, mintha sima tápszert kapna)

Silka:
nagyon brutál ez a dokinő!
Arról az új rendelőről én is hallottam, de állítólag az "keményen fizetős magánrendelő lesz" (a rendelőnk egyik védőnőjét idéztem, épp egy anyukának mesélte). Részleteket nem tudok.

Kép
dotildi

Juba, ha legörgeted, alul van 2 melléklet, abból a nagyobbat kell megnyitni diavetítésként. De nézd meg így:
http://mail.google.com/mail/?ui=1&attid ... 7fa833ae99

Viranka, áááá, az adóvisszatérítést várom, ha megjön, rástartolunk :wink: :D .
dettyk

Köszönjük a gratulációkat :D !

Megyek, bebújok apa mellé, kivételesen itthon van :roll: .
Jóccakát!
dettyk

B@sszus, megint kb félórát forraltam Dorka ivóvizét, elfeledkeztem róla. Az tuti, hogy jó steril lett!

Kép
dotildi

Vééégre süt a nap :) Az irományok egy része még keddi. De sztem észreveszitek :)

Móni
:? na ja Lilla még nálunk is magyaráz :( én hulla vagyok, vacsi szintén nincs :( hideget kap ma az embör asszem ....
Jajj azért volt ebben egy két durva dolog is ...:?
akkor lett még egy cirkáló :)

Timi
az igen. Ma nekünk is volt ilyen éktelen sírás Lilla is keresztben csak ő meg lefejelte a rácsokat azon a szakaszon ahol nincs fejvédő :( volt bőgés, látszik is a nyoma.
És érzem ez még csak a kezdet...

Most néztem meg a gmailt :) husi musi Máté cuki
Mírát valamiért nem tudom megnyitni :( pedig olyan kíváncsi lennék.

Bongyi
:( akkor megint +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dettyk
áá tuti zselézed :lol:
Hát én sem tudom ki az a hülye aki ha a gyerek elaludt utána turkálni fog a szájában egy rongyal. :) sztem egyből inkább mossuk meg a ki sem nőtt fogait :lol:
2 fog :)

Regi
Szerintem hat, ha nem nagy a baj.

Térd: tegnapra nekem is bekrepált a térdem. Csak úgy tudtam lépkedni, mint a terminátor :? hajlítás nuku és kalsszul bedagadt. Nekem nincs jelentősebb súlyfeleslegem +5 kg, viszont Lillát naponta cipelem a 4.-re és néha némi bevásárolt
cuccot is, igaz nem olyan sokat, mert én neten vásárolok be. No remélem elmúlik és csak egy átmeneti állapot. Amúgy sztem azért lett, mert tegnap előtt Lilla nagyon nyűgi volt és magamra kötöztem úgy porszívóztam. És ugye mivel hajolni sem lehet
a hátam miatt így guggoltam...no tesssék oszt itt a végén hadirokkant leszek. Most már se hajolni se guggolni :shock: akkor hogy azt még nem tom'.

Silka
Jééézus no jó az azért más :? még jó, h él és még babát is vár.
Doki :evil:
Oltás nekünk is 1 éves kort javasoltak (nem kötelező) amíg nem jár állandóan közösségbe addig nem indokolt. Nekem a védőnő (3 gyereke vanI) a két cocus-os oltás és a bárányhimlőt javasolta, ez utóbbit csak azért mert én nem voltam.
Ha nem szoptatok már akkor kapja meg ő is én is.

Viranka
:lol:

Heni
Péterke :lol:

Juba
Én még most is majd összepisilem magam rajta :) pedig most már sokszor csinálja :)

Irina
Nekünk vízálló és csak szappanos meleg vízzel átmossuk. Ja mert az a hőmérő csak az övé.

Duma: nálunk most jajjajaja, nyanyanya, dejdejdej a tuti :) 2 napja. Meg is lepődtem, h egyszerre ennyi minden ja és a brüüü nyálfújással együtt :lol:

Miléna
Nekünk is volt pár ilyen napunk. Tuti a foga....semmi mást nem tudsz tenni csak türelem és szeretgeted. Az hiszem ez a fogzásos nyűgösség most már hullámokban jön.
Nálunk tegnap óta épp jobb a helyzet de előtte az volt amit te írtál
Ja igen és ahogy Irina írta a front is lehet. Ezek a jövő menő frontok még engem is megviselnek, ő meg sokkal kissebb.

Irina, Silka
Ja üveges gyümiben én is egyet értek. Gyakorlatilag csak almát tudnál adni a gyerkőcnek. Vagy vehetsz fagyasztottat, de őszintén akkor már inkább üvegeset veszek és még pacsmagolni sem kell.

Zsuzsóci
Édesek :)

Kolbi
Cukii Mátéééé :) kúszós videó????

KTimi
Ezt hol csináltad?? Nagyon jó :)

Köszönöm, h máris köszöntetek minket.

Anikó :)

Kaja közben (Regi) Lilla is belenyúl, meg a szájába is mikor jól televan, aztán jól megfogdossa anyát :evil: :lol: és ő pedig nyammog :) így eszik, h nyam nyam nyam nyam :) miközben ízlelget :)

Ivás, hát igen nekünk csak a granulátum tea jött be ivásra, de az nagyon. Tudom, h a Hipp málna-csipkében van némi cukor, de nem hiszem, h annyi lenne, ami ártana.
Amúgy is egy üvegnyiben csak 2 kiskanálnyi van szval nem jelentős. Viszont a sima vizet egyenlőre sehogyan nem issza meg. Mondjuk még a sima ízesítés nélküli csipketea is bejön itt ott.
Viszon jobban iszik mióta Sinlacot kap és megint eszünk gyümit is.

Cukor: csajok én is úgy vagyok vele mint Sense. Szerintem a bébi kajában nincs annyi cukor és valószínű nem is olyan mint a kristálycukor, amit persze semmibe nem rakok.
Sztem attól semmi gond nem lesz, amit a bébikajában megeszik.

Gica
Mi baba-mama jógára járunk és Lilla imádja. Az alvás valahogy mindig jól jön ki. Akkora mindig felébred mire a torna van, szopizni meg ha nagyon éhes közben is lehet.

KépKép
KépKép
fleur

Amúgy elég sűrű napjaink vannak :) kedd totál hiszti :( valószínű foga miatt. A végén már csak úgy tudtam egy nyamvadt kis porszívózást befejezni, h mélytányérba magamra kötöttem. Aztán ugye hajolni nem lehet úgy a derekam miatt, hát guggoltam. Ennek is meglett a böjtje. A bal térdem kb 2x akkora mint a jobb és nem igazán tudom behajlítani :( remélem hamar elmúlik.
Amúgy a szerda és a csütörtök remek volt. Szerdán Tahitótfaluban voltunk barátnőmnél és 10 hónapos kislányánál. Lilla írtó jól érezte magát :) Bulizott még mikor hazaértünk is.
Ma pedig itt Miklóson voltam egy barátnőmnél. Hát itt is remekül érezte magát és odavolt a habtapiért, úgyhogy be kell szerezzünk egyet :)
Most egy kicsit nehezen alszik el valamiért totál fel van pörögve...pedig ilyenkor már nem szokott. Amúgy a tegnap éjszakát átaludta :lol: 10-reggel 7ig :) és mosolyogva ébredt. Igaz én keltem kb 2x-3x mert volt, h álmában felsírt kicsit, de aludtam is vissza :)
No puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Gondoltam még bekukucskálok.

Minden friss 6 hónaposnak Boldog hófordulót!
Kép
Nagyon szuper minden babuci és a család!

Mi jól vagyunk csak épp mostanság a gyerekeimben túlteng az
enegia vagy én vagyok fáradtabb. :)

Elkezdtem takarítani is azt is muszály nem csinálja meg helyettem senki sajnos.

Juba!
Csini Berta a fülcsivel.
Az nem lehet,hogy azért piszkálja mert szoros neki?

Detti!
:lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Adós voltam még képekkel:

síelés - hát igen, nagyon sütött a nap :wink: (középen Apukám, mellette a Párom)
Kép

Anyukám Dorkával
Kép

a huncut Dorka
Kép

zoknievés közben
Kép

babatalin - kicsi lányom begyűjtött magának pár játékot
Kép

Ágica, Dorka így szokta néha keresztbe tenni a lábát
Kép

Kép
dotildi

Jóestét, Éjjeli Baglyok (Többieknek jó reggelt!)!

Gyors bekukk csak részemről... :oops:
Tegnap reggel óta Mátém megint lázas. :( Voltunk orvosnál, makacs torokgyula áll a háttérben, de szerencsére nem tüszős. Most lázcsillapítót kaptunk, meg bogyót, viszont ha holnap estig nem szűnik meg végleg a láza, akkor ki kell váltsuk az antibiotikumot... :(
Kérjük a gyógypuszikat és gyógyenergiákat, plíz!
Mellesleg én is visszaeső vagyok, voltam már jobb formában is. Mátéval pingpongozzuk a bacikat egymásnak. :( :lol: Hogy Apája hogy ússza meg, nemtom. :shock:

Lépek aludni, holnap talán jövök és írok alvós-kajálós-mászós-gyerekdokis és mindenféle dolgokról!

Nyugodt éjszakát Nektek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Jó regelt!

Kolbi!
Tantum verde torokgyuszira neked?vagy Hársfatea mézzel? nekem ez a kettő vált be most utoljára :) előtte 2 héttel ab kúra(előtte 1hónapig torokfájás) és mintha semmit sem szedtem volna :(

Dettyk!
én meg fizethetek majd be egy csomót az Apehnek :evil: :evil: f@sz könyvelő miatt :evil: :evil:

Péterkének boldog félszülinapot :)

Szép napot :)

KépKép
viranka

regelt=reggelt :oops:

Fleur!
le kell tölteni datanetről ez a linkje :wink:
térdednek jobbulást :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Dettyk!Köszi a videót,szétt röhögtem rajt az agyam :lol: :lol: :lol:!!!

Dotildi!Nagyon jók a képek,Dorkának nagyon csini rucijai vannak,olyan édes bennnük!!!

Kólbi!Máténak mennek a gyógypuszik!!!!!

Péterkét Isten éltesse!! Kép

Az éjszakánk változatlan sz@r volt :cry: :cry:
Majd késöbb jövök!

KépKép
juba

Jó reggelt!

Péterkének boldog 6. hófordulót!

Szelitől kész vagyok. Leteszem aludni, aztán átfordul a hátára (hason alszik), és ordít... :shock: És ezt játszuk fél órája. Ha sikerült elaludnia, jövök visszaolvasni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?