A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Vica ha gondolod gyere még maradt!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Jéé és laptetőn :oops:

bababi

adryáltalelbaxottmászósvideó íme: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=gK06bBe5Mrg

KépKép
KépKép
adryn

Hát kár hogy nem lehet neten küldeni :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nagyon ügyi Nico :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn, szerintem jópofa a mászós is, és tök jó, hogy nem félted, hanem engeded, én leteszem a plédet és ha a szélére megy visszateszem, nehogy beüsse a fejét, ez se jó, hogy ilyen parás vagyok :lol:
megnéztem a favorit nótákat is a youtube oldaladon, milyen szépek, egyet meg nem is ismertem, az if I let you go...
Á, szóval Dömeanyu hanyagolásra készül, remélem anyujánál jól érzi magát :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.10.10 22:12-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bababi: lemaradtam... :oops: miből maradt mi? :P

KépKép
KépKép
adryn

jah Bea... :lol: az egész lakást beteríthetném pléddel ha nem akarnám félpercenként visszatenni.. nekem ma nagyot koppant :( állt az asztalnál és elesett... (épp vacsiztam) kopp... utálom.. bár tudom nagyon sok ilyen lesz még :( :(
azt a számot speciel most nagyon szeretem......

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, igen muszály megszokni, mert ez a kor ennek az időszaka, csak eddig nyugodtabb voltam, hogy ahova letettem, ott maradt :lol: mondjuk nekem még olyanokat azért nem csinál, hogy csak úgy spontán áll az asztalnál, ennyire az enyim nem ügyes még :lol: :lol: :lol: kapaszkodik ebbe-abba, és próbálkozik, meg összecsuklik :lol:
az a szám most nekem is nagyon bejött :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: kérünk majd videót Majáról is kapaszkodás-összecsuklásról :P

KépKép
KépKép
adryn

Ma én is csináltam egyet, csak nem töltöttem még fel, nem is tudom, jól látszik-e, ugyanis pont belém kapaszkodik :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát akkor nézd vissza 8) :lol:

KépKép
KépKép
adryn

megnéztem a telefonon, 15 mp-es, és egy ingó fej látszik rajta :lol: holnap csinálok én is egy normálisat :P

na jóéjt éccakai csapat, megyek valami szépet álmodni, amíg hagyja a kisasszony :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

jóccakát én is

KépKép
KépKép
adryn

Adryn - szilvásgombóc
Jóéjt

bababi

Katka örülök, hogy Ágica legalább lázmentes. Jánosban sincs éjjeli ügyeletben röntgen, nekünk is reggelig kellett anno várni. Igaz vasárnap napközben már volt a sebészeten. Reméljük mihamarabb hazamehet. Nem lehet eccerű tényleg megoldani. Sok puszika neki!
Adryn hihetetlen édes ez a csókosszájú kiskrapek! Hálózsáktól sokat ne várj! Kata abban is feláll, mellesleg ha nem sikerül benne vmi hiszti-kriszit beindul, szval én éppen azon gondolkozom, lemondunk róla.
Bea gratula nektek is a kis menő-manóhoz. Nem semmi,hogy lépkedett! Várjuk a videót.
Vica nagyon jók a képek! Mi is mentünk volna de. vhova, erre szakad. Délután Ikea. Kezdődik a bevásárlás. Bea itt tartunk. Színek, laminált kiválasztva, jövő héten elvileg hétvégére készen van.
Megnéztem végre a képeket a kirándulásról. Több észrevételem van. A nagylányok is eccerűen mind gyönyörűek! Nagyon szép csajok! Panna, Ágica, Zsófi, mind, mind. Kata pedig egy képen eccerűen tényleg tiszta Samu, nekem ennyire eddig nem jött le. A képeknél van Petike feláll videjó, na azt Boti vagy 15* megnézette, és Petikézett itt nekem ezerrel. Nagyon ügyes Peti is, és iszonyatosan édes. Hogy megy a könyvre! Megvan a közös téma Katával akkor asszem (bár nálunk a távirányítóval lehet irányítani jobban a csajt).
Nálunk is anyósomék kajával fejezik ki a szeretet, após zsebébe mindig van pogik, a szomszédok rajtunk röhögnek. Már ők is észrevették. Boti ha megérkezik hozzájuk, megy a hűtőhöz.
Mennem kell megint. A tábla mára fent lesz ígérem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép
Babati ne kerüljetek be Kristóffal ti is a táblába?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Zazzy még neked tőled akartam kérdezni, tüdőgyuszija óta semmi megfázás nem volt, ugye? Ti használtatok babyhalert?
Sztem ne hagyd ki a masszást! :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok,

vagyok,csak only read-ben (már ugye hónapok óta :-(

nah, megnéztem ma reggeli közben a Nicovideót, nagyon tetszett ! Gratulálok hozzá Adryn!!

Vikk 7 hós adatai: 1100 gramm 76 cm.

puszik

örülök, hogy ágica jobban van!
anna**

1100 g? Sokat fogytatok. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika!
Igen,hálistennek(kopp-kopp)semmi betegség nem volt azóta(de szerintem akkor sem! :evil: )de vigyázunk is rá nagyon :D
Nem használtunk(azt sem tudom,mi az :oops: )légzésfigyelőt javasoltak a kórházban,de azt sem vettünk végül.

Lara 6 hósan: 8750 gramm és kb.70 cm

1100-on én is jót derültem :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!!
bocsánat, még nem volt időm visszaolvasni, csak gyors segítségre van szükségem...
Máté elkezdett szopisztrájkolni...
volt már valakinek ilyen???
tegnap este kezdte, ugyebár, mikor el akartunk menni esküvőre...
cicin alszik el, és nem akart szopizni, csak harapott, de nem kicsit. 3-szor próbálkoztam. (nem voltam puccparádéban, ugyanúgy tréningben, mint ahogy megszokta, no smink, ilyesmi, ettől nem lehetett.)
utána mikor hazajöttünk pont felébredt, és akkor szopizott, dehát ugye félálomban. meg mégegyszer hajnalban, meg reggel is. de most de. megint le akartam rakni aludni, és megint harapott, és fordította el a fejét... lehet, hogy szoktatja le magát???? és már csak éjszakai megnyugtatónak kell neki? evésre már nem? és álmos volt, mert utána meg a nagyágyon egy kis gyümievés után szépen elaludt...
help!!! tapasztalat????

azt közben látom, hogy Ágica jobban van, a részleteket még nem láttam, de nagyon örülök!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

nem lehet, h megint foga jön? vagy lehet, h zavarja a fog szopinál :roll: sajnos lövésem sincs, reméljük nem leszokni akar :?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Csibb nekem Botival volt szopisztrájkom, de ő 11 órán át semmit nem fogadott el, 3-4 hósan (majdnem kh lett belőle). Nekem az ok a menses volt, mint utóbb kiderült. Sztem ha mást eszik, ne parázz, lehet ettél vmit, és nem ízlik neki, a tej vagy csak szépen leszokik a szopiról (ami sztem klassz dolog, főleg ha jól tudom nem akarsz évekig szoptatni :roll: ). Nekem Boti 7,5 hósan hagyta abba a szopit, közös megegyezéssel, utána éjjel is aludt már. 1,5 évesen a tápit is elhagyta tök egyedül. 8)
Na mára léptem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

azért nem gondolom, hogy a foga miatt csinálja, mert az eddig is volt, és akkor nem csinálta ezt...

igen, ha leszoktatná magát, akkor nem lennék pánikban. de azért mégis félek, hogy pont most a betegségidőszakban, h1n1 idején :roll: , meg olyan furcsa érzés... meg akkor most mit csináljak? hányszor adjak tápszert?
azért még próbálkozom, de megmondom őszintén, elég para a szájába adnom a mellem, mert nem kicsit harapja meg... :?
azért gondolom az éjszakai keléseknél még használni fogja... vagy akkor már azt se adjak neki???
jajjjj... hogy van ez?

holnap megyünk oltásra, hát most asszem lesz pár kérdésem... :roll: meg tudok tápit is feliratni, hogy legalább legyen itthon, ha gáz van...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és tegnap rántotthúst ettem krumplipürével, tehát még az sem lehet a ludas... még ubi sem volt hozzá... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn Nagyon ügyesen mászik Nico!

Katka Remélem a többiek is hamar meggyógyulnak!!!

Csibb Én sajna ilyen szopisztrájk ügyben nem tudok segíteni. De remélem délután már szépen fog szopizni Máté.
És Máténak boldog hetediket!

Kép

Kép
rszg

Rszg
köszi!
sajnos azóta sem...
reggel utoljára.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát, most meg kell tanulnunk elaludni... :? cicin nem akar, ringatni nem hagyja magát, egyelőre apa elaltatta kétszer maga mellett a nagyágyon, ami gáz... :roll: , az előbb meg a mei tai lett a tuti befutó, 2 perc volt...
hétfőtől kezdődnie kéne valamifajta alvástanításnak... amíg Fanni ovizik...

és most volt időm megnézni SuperNicot! nagyon ügyes, és cuki!!! :D ahogy rakosgatja megfontoltan a kis mancsait!!! meg kell zabálni!

Ágicát remélem, hamarosan hazaengedik!!!

ja, és Kukli köszönöm a részletes élménybeszámolót, kérhetnél jutalékot, olyan jól csinálod! :wink: hol is van ez? és mi volt a neve a masszázsnak pontosan? és mennyi volt? asszem több kérdésem nincs... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

de mégis van...
olajos volt a masszázs? és akkor egy szál semmiben feküdtél, és végigment mindeneden? 2 óra? juj, de jó, el sem tudom képzelni, hogy 2 órán keresztül semmi más ne történjen velem, csak kényeztessenek!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka: " Nincs netem, de Ágica sokkal jobban van. Reggeli vizit nem volt, de ma idáig láztalan."11:35-kor írta, de már nem voltam. :oops: Reméljük azóta csak még jobban van.
Csibb végül nem olajos lett, hanem sima, de mivel voltak bedurrant részek, használt olajat, és benyúlt a felső alá, nem volt ciki, a hátamon csinálta, meg ügyes volt és hamar oldódtam. 9000 Ft a két óra, de küldök linket.
http://www.samsaramasszazs.hu/
Sztem holnap adnak tanácsot, tápit én reggel este adnék, többi gyümi+főzi. Botinál így volt. Éjjel vizezett tápit kapott, így szép lassan leszokott a kelésről. Nem volt éhes, csak a megszokás miatt kelt. (éhes lett volna nem szokik le persze)
Máténak nagyon bolgod 7-et, menek, mert csak az üzi maitt jöttem. :oops: Ikeát kell kipakolnom. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katus tök ügyin ült végig a bevásárló kocsiban és nagyon élvezte a 2,5 órás vásárlást! :lol: :lol: :lol: 15 kilóig van a kocsi terhelhetősége. Anna ti nem sokáig fogjátok kihasználni. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

el is felejtette: Majának is nagy gratula az álláshoz!!!
Adryn nagyon cukik a videók!
Ágica! GYÓGYULJ MEG!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

na most lefejtem, simán jött, sőt, ömlött az üvegbe a mellszívóból. de nem kérte... tolta el az üveget... nem tudom, mi lesz ebből, de eléggé úgy tűnik, hogy befejezte...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csak lesz még kedve hozzá. Holnap biztos megmondják mi lehet. Azért a védőnő sokmindent láthatott már. :idea:
kuklika
Budapest VIII. kerület

kell valakinek habtapi baráti áron???
budapesten házhozszállítással! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

bocsánat, meggondoltam magam, mégis tetszik... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sziasztok

hát nálunk meg a főzik ellen van néha sztrájk... egyik nap imádja, következő alkalommal már nem jó ugyanaz... és majdnem mindennel eljátssza.. az etetés legtöbbször nem megy egykönnyen. :? cicit persze bármikor bárhol elfogad... :? nem baj... majd lesz ez jobb is.

Csibb: hajrá masszázs.. :D és ezek szerint Máté jobban szereti a főztödet :P nemhiába.. ő is 7 hónapos nagyfiú már!!! sok boldogot neki! :D :D

Kukli: irígylem a masszázst nagyon.. rám is rámférne.. (itt aranyárban van :?) lehet decemberben én is beruházok egyre ... 8)

Katka: csak így tovább Ágicának!! mikor mehet haza? mondtak valamit?

mai Nico kép : Rendőrség, fel a kezekkel, motozás! (így állt fel a szekrénynél :lol: )
:lol: :lol: :lol: Kép motozáááááááás :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Kukli
köszi a linket! de akkor hogy lehet, hogy neked minden volt? ilyen is van, és az 9000? vagy te valamiféle bennfentes vagy?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

köszönjük mindenkitől a köszöntéseket!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sziasztok.

CSak most értem rá jönni mert ma szülinapoztunk. Lívia unokatesójának volt a 3. szülinapja. majd hozok képeket

csibb nektek Boldog hetediket..

Látom hogy Ágica jobban van örülök neki de azért még küldöm a gyógypuszikat :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Szép estét! :P
Végre van net. Ágica jól van. Láztalan és csibész. Szóval minden rendben. ;) De persze még nem jöhetett haza, mert a magas bakteriális érték miatt intravénásan kap antibiotikumot. Ez a kórházi protokol. Holnap lesznek kontrolok, ha jók az értékek, akkor délben hazajönnek!!!! 8)
Ma délután, amikor bent voltam a másik ágyra (múlt éjszaka az ex aludt rajta...) behoztak egy 16 éves roma lányt (Jólfejlett csajszi) . Azt most nem részletezem, hogy teljes retyerutya megjelent 20 percen belül látogatni.... De közölték, hogy az exem pótágyon fog aludni.... :shock: Hát nem tudom. Mit keres egy 16 éves lány a gyerek osztályon? És hogy gondolják, hogy egy felnőtt férfitól alszik 30 centire (úgy fér csak be a pótágy) ? :shock: Ex megjött, felmérte a helyzetet és mondta, hogy megy a VIP szobába. Inkább fizet. Szóval elköltöztünk. Remélem nem sértődtek meg.... :oops:
Köszönöm a jókívánságokat és a puszikat!

Adryn: Ez a felakakezekkel kép nagyon tuti!

Majd meg jövök. Szopitime van!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!
Máténak boldog hetediket!

Liviának meg boldog nyolcadikat!
Ha jól látom, ma van! Úristen de furcsa, hogy már 8 hónapos! :shock:

Ágica meg mielőbb gyógyuljon meg! Sok puszi neki is!
Vendég

Papillon, köszi a gratut :)

Kuklika, Ikeából rendeztek, én is nagy Ikea rajongó vagyok, kár hogy itt nincs :)

Csibb, sajnálom a szopisztrájkot, remélem alakul valahova, vagy holnap megmondják a tutit!
Maja az továbbra is kajaszrtájkol, én meg félek, hogy a cicitől csak nem fog hízni :? de legalább már pár kanállal elfogad, meg felvágott jöhet neki minden helyett, na de az nem helyettesíti a főzit, meg a gyümit.

Adrynhaláli a motozós kép, jót nevettem rajta :lol:
készítettem videót Majáról, majd én is felteszem :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Máténak boldog 7 hófordulót!!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.10.11 20:09-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nico :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adryn ez ikea malm bútor?
Csibb most voltam először, neten találtam őket, egyszerűen tök kedves volt a csaj. Sima thai-t kértem, és mivel látta rám fér, gondolom... amúgy kérte menjek vissza, mert félkész vagyok. Biztos ez is benne van. Ha kicsit olajoz, visszamész, mert bedőlsz. :lol: Á nem, tényleg aranyos volt és kész. Mondom, mindig ha olyan részhez ért, amit Katánál is lehet csinálni, megmutatta. Hogy a babánál ezt vagy azt, itt ott, kezem melyik részével csináljam, hogy olajozzam előtte, stb... Mivel a massszőr csak alkalmazott, gondolom neki belefér ez is. Nem a pénzre hajt, mert ettől szegények nem lesz több. És mennyire kikapcsolt. :o Sztem ne hagyd ki! :wink: Amúgy ami érdekes, hogy egy lakásban van a szalon. Több helység lehet, de ecccer hallottam a szomszéd tv-jét is. Nem volt zavaró, az viszont vicces, hogy ő egész nap relax zenét hallgathat. :twisted: Máté vacsizott?
Máté: emlékszem milyen jól megvárakoztatott 7 hónapja minket. :) Kata már ki sem bírta várni, én annyira ráértem volna még. :roll:Te nem ígértél nekünk képeket tegnap?
2 hét múlva mosogat helyettem a mosogató gép! Lesz ekélyem ahol száradhat a ruha! Lesz külön hálószobánk! Lesz új meseszép konyhám! Lesz kertünk! Hm.... :P Bocsi, de olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :P csak túl kell élni egy költözést. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csibb: Van, hogy csak 1-2 napig sztrájkolnak, aztán szopiznak tovább. A helyedben 1-2 napig fenntartanám a tejem. Ha nem fogdja el, akkor meg hát tápszer. Megértem az aggodalmad a betegségszezon miatt... Én is ezért szoptatok nagy bőszen.....

Moncsi: Majd mutass képeket!

[quote]a írta:zt Boti vagy 15* megnézette, és Petikézett itt nekem

Kukli: :lol: :lol: :lol: Petiapu felcsempészte a videót. Hiába, büszke apa! 8)

Katka

katka22

Bea csak apróságokat vettünk most, de sok bútor lesz van onnan is. Szeretem. Mindig találok vmi új dolgot.
Milyen felvágottat eszik Maja? :o Kata rávetné magát mindenre, de én még kiflit is csak kétszer adtam neki. Nem semmi mekkora kupit csinált vele a babakocsiban. :twisted: Kölesgolyó mikortól mehet? Nem emlékszem Botinál. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: Költözésért nem irigyellek.... De utána nagyon jó lesz!

Katka

katka22

Katka hogy van Ágica? Mikortól nem lehet velük bent aludni? :? Holnap így is dolgozol? Már akartam kérdezni, bent hogy fogadtak? Nem a cégtársak, hanem akik annyira vártak (jó a cégtársak is vártak :wink: ). Biztos jó bemenni, és tudni, mennyit érsz nekik (is). Ez mind a te érdemed. Szupi nőci vagy! :wink:
Mond meg Petiapunak minden csempészetre odafigyleek. Nehogy rossz oldalra rosszat rakjon. :lol: :lol: :lol:
Maja videjót várom. :!:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?