Sziasztok!
Hú, én péntek óta csak most néztem netet, és láttam, mi történt Ágicával. Összeszorult a gyomrom... Jobbulást a kicsilánynak! Olvastam, hogy már jobban van, és remélem, hogy holnap már tényleg hazajöhet. HeimPálban van éjszaka is röntgen, jó nagy különbségek vannak a kórházak között. Ezek szerint ti a SOTE II-höz tartoztok Katka?
Adryn, nagyon tutik a videók, ügyes ez a Nicofiú!
Gabka, sajnálom, h elmaradt a szombati börze. De tuti rátalálsz majd a neked tetsző mei-taira. Enyimet kipróbálhatod bármikor.
Csibb, szopisztrájkot sajnálom. Samu anno 8 hósan tette le a cicit, bár ő akkor már tápizott is egy ideje, de az elalvásokhoz még igényelte. Én akkor egy hétig próbálkoztam, aztán hagytam... Kiderült, h Samunál a fogzás zavart be, akkor jöttek ki az első fogai, de nálatok nem ez a helyzet. Esetleg újabb babó van a pocidban?
Ja, és köszi, h leírtad, miről is szól a következő holteres vizsgálat Máténál, drukk, hogy most már mielőbb gyógyszermentes legyen!
Esküvőn jól éreztétek magatokat?
Bea, kakiügyben nálunk ugyanaz a helyzet, mint Adrynéknál. Mióta komolyabb adagokat eszik Katalány a szopi mellett, azóta naponta többször is van kaki. Mikor csak szopi volt, akkor naponta-kétnaponta csak egyszer termelt.
Kukli, hú, ez a masszázs nagyon jól hangzik. Énisénis

És tök jó olvasni, h milyen lelkesen várod az új lakást! Mosogatógép, új konyha, erkély és kert - csupa, csupa jó dolog.
Nálunk most újra komolyan felmerült a költözés gondolata, épp Samu asztmagyanúja miatt. De mi akkor elhagyjuk a várost... Most ott tartunk, h jövő tavasszal visszamegyek dolgozni, és akkor nekifekszünk a költözéstémának is. Eddig azt gondoltam, hogy Samu még tuti ide fog járni oviba, és majd az iskola legyen az új helyen, de most megijesztett ez az eset, és valami jóval tisztább levegőjű környéken szeretnék élni.
Lépek aludni, jó éjt!
RÉ