A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Persze, hogy jó lesz. mert mehetünk FUTNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :lol: :lol: Meg rétesezni (Csibb te is!!!!! :twisted:, vmi diétásrétes :?: ). :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea: Nem akarok beledumálni, de a felvágott nagyon korai ám Majának. Tele van sóval, tartósítóval E-betüs cuccokkal.... Ezzel komolyan terheled az egész emésztését és a veséit is.... Szerintem ez nagyon ráér még.... Ráadásul a felvágottank erőteljes az íze és persze, hogy utána nem kell a sótlan főzi....
Persze csináld, ahogy akarod.... csak szerintem ez még ráér... :oops:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Kuklika, Babakocsi, hú milyen kupis, lehetne mindennap takarítani, sonka és párizsi is, vajas kenyérrel, kölesgolyó nem a kedvence.. :roll:

örülök az örömödnek, hurrá mosogatógép és külön háló!! közétek nem kérezkedik Kata :o ? én úgy érzem lehet a külön háló, nem tudnám kitenni 2 után az ágyunkból :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka, nem mertem én semmit sem adni, még kiflit sem egy ideig, de 4 keresztgyerekem makk egészséges(legnagyobb 16), és én általában az ő anyukájuk tanácsát kérem ki, hogy mit hogy, mikortól, és ha mindenben az alapanyagokat nézném, meg hogy mit mikortól engedélyezett... hát...

(a főzit nem amiatt nem eszi, mert imádta a főzit is enni, valószínű a foga)

Ágica hogy van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.10.11 20:21-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép
Ha már új oldal. :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát nem akarok én sem beleszólni, de egyetértek Katkával. Nekem dokinéni azt mondja, ha nem is lesz tőle semmi bajuk, de jobb ha később szokják, sok idejük van még, és a kis gyomrukat most kell jól alapozni. Meg sok későbbi allergiát fognak erre. Mondjuk én a tejtermékeket még nagyon korainak tartom (vajas), én még fűszerben is csak zöldet használok. Biztos nem lesz baja Majának, de én inkább óvatoskodom. :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Viszont kerestem "kukit", hogy vegyek Botinak :lol: , és nem találtam. :(

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

hát nem hiszem, hogy terhelné a szerveit, amúgy olyan félnek a felét eszi meg, reggeli közben kívánja meg és az a negyed szelet nem tesz neki semmit... majd óvatos leszek

Bea, Maja

Kép
bea1978

Boti még nem evett kukit :o ? biztos találsz majd valahol :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

És simán harapja? Kis ügyes. :)
kuklika
Budapest VIII. kerület

1X-re írtunk :lol:
igen :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Boti sokáig csokit sem evett. Chips-et asszem a mai napig nem. Minek, ha eszik gyümölcsöt? ez az elvem. :roll: Amíg megeszi a
nyers répát, a biokölest, minek adjak neki oylat, amiben e van?
Amúgy van egy bnőm, Botival egyidős a fia, még szoptat, mégis első között volt a hozzátápiban. Emlékszem Dávid ilyenkor már paprikás krumplit evett. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

hát a chips, meg a csoki az tényleg nem túl egészséges :wink: , a paprikás krumpli meg túlzás :lol:

És nálatok van normálisan kaki? amióta főzizünk van, hogy 3 napig nincs, azelőtt pedig naponta 3X volt.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli: igen, ikeás.. nemhiába az ikea svéd ... hehehe közel van ;) vannak jó dolgaik :P és hurráááááááááááááááááá új kéróóóóóóóóóóóóó :lol:

Bea: én sem adok még felvágottat, de mindenkinek egyéni joga eldönteni mit ad a gyerekének. bár lehet jobb ötlet inkább sajtot adni neki felvágott helyett :roll: ( Nico imádja a sajtot!!!! ) E betűktől én is írtózom, még magunknak is olyat veszek amiben nincs vagy alig van. várom a videót Majáról!!!! :D :D :D

Katka: mennek a drukkok hogy holnapi eredmények jók legyenek és este már együtt lehessen a család! hozzád megy haza vagy apájához? fúj randa kövér 16 éves kisebbségi :evil: exed ugyanúgy gondolkodik mint én. egy másodpercig sem bírtam volna egy szobában maradni velük..... :oops: :x

KépKép
KépKép
adryn

Bea: kaki nálunk napi háromszor van főzik óta. előtte csak egyszer volt.. szerencsére ezzel nincs gond (kopp-kopp-kopp)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Hú, én péntek óta csak most néztem netet, és láttam, mi történt Ágicával. Összeszorult a gyomrom... Jobbulást a kicsilánynak! Olvastam, hogy már jobban van, és remélem, hogy holnap már tényleg hazajöhet. HeimPálban van éjszaka is röntgen, jó nagy különbségek vannak a kórházak között. Ezek szerint ti a SOTE II-höz tartoztok Katka?

Adryn, nagyon tutik a videók, ügyes ez a Nicofiú!

Gabka, sajnálom, h elmaradt a szombati börze. De tuti rátalálsz majd a neked tetsző mei-taira. Enyimet kipróbálhatod bármikor.

Csibb, szopisztrájkot sajnálom. Samu anno 8 hósan tette le a cicit, bár ő akkor már tápizott is egy ideje, de az elalvásokhoz még igényelte. Én akkor egy hétig próbálkoztam, aztán hagytam... Kiderült, h Samunál a fogzás zavart be, akkor jöttek ki az első fogai, de nálatok nem ez a helyzet. Esetleg újabb babó van a pocidban? :D :wink:
Ja, és köszi, h leírtad, miről is szól a következő holteres vizsgálat Máténál, drukk, hogy most már mielőbb gyógyszermentes legyen!
Esküvőn jól éreztétek magatokat?

Bea, kakiügyben nálunk ugyanaz a helyzet, mint Adrynéknál. Mióta komolyabb adagokat eszik Katalány a szopi mellett, azóta naponta többször is van kaki. Mikor csak szopi volt, akkor naponta-kétnaponta csak egyszer termelt.

Kukli, hú, ez a masszázs nagyon jól hangzik. Énisénis :) És tök jó olvasni, h milyen lelkesen várod az új lakást! Mosogatógép, új konyha, erkély és kert - csupa, csupa jó dolog.

Nálunk most újra komolyan felmerült a költözés gondolata, épp Samu asztmagyanúja miatt. De mi akkor elhagyjuk a várost... Most ott tartunk, h jövő tavasszal visszamegyek dolgozni, és akkor nekifekszünk a költözéstémának is. Eddig azt gondoltam, hogy Samu még tuti ide fog járni oviba, és majd az iskola legyen az új helyen, de most megijesztett ez az eset, és valami jóval tisztább levegőjű környéken szeretnék élni.
Lépek aludni, jó éjt!

erpé

Moncsi, Csibb - Livinek boldog 8.-at!!!! Máténak meg boldog 7.-et!!!
Katka - drukkolok, h holnap minden rendben legyen és mehessen haza Ágica.
Bea - nálunk is van kaki minden nap
Kukli - csak most olvastam de elküldöm priviben az adatokat

Ma adtam Kristófnak spenót főzit (én okos) aztán néztem a táblázatot és csak 8-9 hónaposan lehet akkor is csak heti 1x. Szóval akkor rosszat tettem szegény pocakkal???? amúgy meg nagyon nem ízlett neki, de megette mert szeret enni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Bababi: én is adtam már többször spenótot krumplival Niconak, és semmi baja sem lett tőle ;) szerintem nyugodtan mehet már az összes zöldségféle azoknak a babáknak akik 4-5 hósan elkezdték a ht-t.

én jelentem holnap lazacot adok ismét az úrfimnak :lol: egyszer már kapott, ízlett neki, csak túl száraz volt krumplival.. majd több főzővizet adok hozzá holnap :P egyéb hígítási 5let?

KépKép
KépKép
adryn

Erpé: elhiszem hogy megrémített az eset! engem is tuti a költözés foglalkoztatna egyből! tuti találtok valami jó helyet jó levegővel és mégsem túl messze a várostól ;) csak nézd meg Kukliékat és Csibbéket ;)

KépKép
KépKép
adryn

hát, este sem kellett neki... :?
kiváncsi vagyok az éjszakára, hogy kelni fog-e, és ha igen, akkor kéri e a cicit...

nem vagyok terhes, az tuti!!! :)
viszont mostanában fog megjönni... dehát eddig az sem zavarta...
jaj, nem tudom, azért fejtem, már csak azért is, mert kezdett súlyos lenni már a mellem...

esküvőn jól éreztük magunkat, csak elég rövid időt tudtunk ott lenni... későn mentünk ugye, Máté szopisztájkja miatt, és 1-re jöttünk is már haza.
anyut még hazavittem, mert reggel ment Szegedre a nagyimhoz, aki szegény májrákos... most volt kórházban, sajnos nem sok jóval kecsegtettek... :cry: annyira drukkolok, hogy még lássa a 4. dédunokáját, de sajnos elég kicsi rá az esély... :cry:

Kukli
hát ha nem fogok szoptatni, akkor jöhet a futás tényleg!!! összemennek a melleim, és indul a fogyókúra!!!
szilvás rétes diétás, ugye? :wink: az a kedvencem!

én még egyébként hallottam olyat is, hogy szülés után a keresztcsont (fenék fölött) kicsit szétmegy, és azt jó helyrebillenteni szakember által... hát Fanni után sem jutottam el, úgyhogy lehet, hogy már nagyon esedékes lenne!

jönnek majd képek, csak most elég alváshiányos vagyok a tegnapi kilengés miatt, úgyhogy inkább holnap!

jóéjt csajok!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn,
biztos vannak olyan részei ennek a városnak, ahol valamivel tisztább a levegő, de azért az a szmogköd (vagy mi), ami a város felett szokott húzodni egy-két szélmentes nap után, az elég izmos... Szerintem Bp-et semmiképp sem a tiszta levegője miatt szeretjük :)
erpé

jaj Csibb.. azért nem rossz hogy ilyen hirtelen nem kell neki? bár remélem még azért meggondolja magát.. én nagyon nem szeretném ha ilyen hirtelen mondana bájbájt a cicimnek :cry: :roll:

Erpé: értem én hogy mire gondolsz/gondoltál, tudom hogy nem jó a levegő Bp-en.. remélem azért találtok valamit nem messze a Te melóhelyedtől sem. mondtam már hogy ott laktam pár hónapot köpésre a corvinustól? :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Csibb: ehhez a fenékfeletti keresztcsontrendberakáshoz milyen szakember kell??? mert nekem ott ku...ra fáj hónapok óta.. felegyenesedni alig bírok néha... :(

KépKép
KépKép
adryn

elbabanaplóztam az időt, aszem én ma már nem kezdek bele videókonvertálásba :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukurikú!
Csiribicsiribá Ágica menjen ma haza!
Bababi majd később táblázok. Spenótot nem tudtam mikortól lehet, nekem szereti Kata és vas-as. Szval egészséges és finom. Köszi a tipppet, ma azt eszünk. Egész család imádja!
Hm Csibb pocijában új kistesó? Tényleg ez is megoldás lenne. A szilvás rétes abszolút diétás. Nagyon kíváncsi vagyok ma mit mondanak. Éjjel evett a fiatal úr?
Na Bea! Akkor is várjuk a videót! Azt hittem Majára kelek. De kitartó vagyok!
Adryn nálunk a gyerekeknek van malm komódja. Most akarok még egyet. Csak mi nyír-ben utazunk.
Erpé drukk hogy a költözéses álmaitok megvalósuljanak.
Érdekes, napokban gondoltam arra, hogy elmúlt a kakik téma mióta t van. Nálunk is mindennapos dolog lett.
Nekem a farokcsontom repedt szülésnél (már volt ilyen) de helyrejött. Kb. 4 hónapig nem tudtam ülni rendesen. Időjárás-érzékeny maradt azért. Remélem mindenkinek helyrebillen.
Képzeljétek éjjel ara ébredtem hogy fáj a jobb petefészkem. Olyan ütemesen jöttek szúrós fájdalmak. Vki tipp? Sztem kicsit felfázhattam. Már annyira várom, hogy megjöjjön.
Na megyek. Tegnap vettem egy csomó szupi dobozt (térelválasztónkhoz) játékrendezőnek). Rendet raktam, és Boti most borogatja a dobozokat. Asszem bedobozol vhova a fiatalurat ha nem vesz komolyan.
Szép Ágicahazamenős napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Én is táblázst szerint haladok, de tényleg mindenkinek saját joga eldönteni, mit ad a gyerekének. És amúgy is minden országban máshogy van!
A tapasztalt anyukákat kérdezném. Január utolsó hetében megyünk síelni, és nem tudom, befizessünk-e félpanziót, vagy inkább főzzek. Máténak mindenkép kell majd főznöm, mert neki nem elég a napi 2-szeri kaja. DE! Majdnem egy évesen eszi már azt, amit mi? Vagy akkor még teljesen főznöm kell neki?

Csibb Én is mostanában próbálkozom az egyedül elalvás megtanításával, de mindig nagy sírás van belőle. Ha van valami jó ötleted, szívesen veszem. Én már mindent bevetettem, de semmi. Azért próbálkozom. Egyszer már sikerült, ez lett a végeredmény:

Kép

Kép

Kép
rszg

És egy tegnapi kép.

Kép

Kép

Kép
rszg

Nekünk napi 5 kaki van kb. Mióta megszületett, ez nem túúl sok ?

Ma mek körzetihez beutalóért a pajzsmirigy ambulanciára, aztán mek IKEÁBA, játéktartóért.
Utána meg minimanózok, cumit veszek. Csak ne lenne ilyen fos idő. Ja, és természetesen meitai-jal :lol:

Végre leraktuk az ágyat, tegnap majdnem kimászott :shock: hát ideje volt.

Katka nagyon örülök Ágica javulásának, szupi. 18 éves korig mehet bárki gyerekklinikára... kisebbségi :evil:

erpé: vidék szupi, mennék én is, csak még ott nem tudom elképzelni magunkat...de ez csak megszokás kérdése, ha a bejárás nem túl sok, akkor mindenképpen jobb vidék.

bea: felvágott :?: nem semmi, csak nagyon jó minőségűt kapjon, neki a pici is mennyiség, mivel ő is pici :P

majd én is hozok képet...vmikor :roll: tegnap rengeteget fotóztam, majd szokás szerint elárasztom a topicot :lol:

csibb: drukk Máténak, lehet, h csak izgul a holter miatt :lol: najó, viccet félretéve, megértem, h rosszul éled meg a drámaian hirtelen cicóletevést, de reméljük mégsem erről van szó. Drukkk, h ne. Éjszaka volt cici? Liz gyakran, azaz majdnem mindig csak álmában szopizik...

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

hehe, nagyonbaba ticker szerint már Lizó 7 hónapos :shock: :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Szopisztrájkot én is sajnálom, de nálunk eddig ez kimaradt, Levinél is. Ő 13 hónapos koráig szopizott és akkor is csak azért maradt abba, mert úgy éreztem akkor már jobban lekötötte a játék és nem igényli, csak én eröltetem. Nem kérte később sem :(
Lili akkor nyammog kicsit, amikor megjön, de azért ....
Most már lelkesebb ht ügyileg, de azért még mindig nagyon igényli a cicit és én őt is szeretném sokáig szoptatni, pláne, hogy Levi most már bármit hazacipel (betegséget). Lili az egyetlen a családban, aki megúszta a fosós-hányóst, pedig még rajtam is végigzúzott.

Bea: Lilinek is majd kiesik a szeme a mi kajánk láttán, de ő még nem kaphatja ugyanazt mint mi, kicsik ők még a "normál" kajához.

Erpé: Mi újság Samuval?
Honapra kész lesz a mei taiom :)
És még mindig eladó a szomszéd ház :) Nem pest, de azért be lehet járni innen is dolgozni :) Szuper lenne, ha ideköltöznétek :)

Na ennyi időt kaptam az úrnőtől, rángatja a nadrágomat (fel akar álnni). Megyek lefoglalom kicsit :)

Kép

Kép
gabka77

gabka: honnan a mt? :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nah, vikket teljesen lefogyasztottam, de nem 11 kg!! Hanem 10 kg 100 gramm, tudom nála már majdnem mindegy ;-), ....de kijavitanád kukli? 8)

puszik
anna**

húú, sajnálom hogy tegnap már nem jöttem..

Csibb: remélem még nem adtad fel a cicizést. Lili 1 hétig csak úgy fogadta el a cicit, ha ébredés után rögtön a szájába nyomtam, aztán visszaállt minden a régi kerékvágásba. Nem vagy kicsit feszűltebb mostanában?

Felvágottal tényleg vigyázni kell, pl vannak olyanok amik nitrittel vannak tartósítva.

Kukli: kiflinél figyelj, hogy tejmentes legyen. kölesgolyót szerintem már simán adhatsz :wink:

HT-vel még sehogy sem állunk, de még él a gyerekem :)

Ágica, gyere haza :)

Kép

Kép
pgyöngyi

erpé: szomszédom 18-ért árulja az övét:D szeretettel várunk 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

bea, felvágotton én is meglepődtem, a tartósítószer miatt. sztem mindent befalnának, nándi is nézi, ha fagyit eszünk,ha csirkecombot,ha csokit, mindent lenyomna, csak azért a tartosító nem tesz jót neki sztem.
csibb, nálunk sokszor volt szopisztrájk, még amikor semmi ht nem volt, akkor is!! jó a leghosszabb 9 óra volt, de nyáron a melegben, féltem, h elájul/adtam neki teát cumiból/ .
én, mint elsőgyerekes szülő, nem adnék tápszert. anyum mindig aszondta a sztrájknál, ha nagyon megéhezik, muszáj lesz cicire fanyalodnia. én a sztárjkoknál azt csináltam,hoyg belespricceltem atejet a szájába, közbne szó szerint erőszakkal lefogtam a gyereket a mellemre. utána meg beletömtem. volt h ilyenkor is ordítva feszengette el magát, de volth igy rákapott, mikor megérezte az édes izt a szájában.volt, h azt csináltam,h benyomtam neki cumit-azt elfogadta, cicit nem, majd hirtelen kirántottam a cumit, és betettem a szájába a cicit, és igy ment. de volt, h ez is 3.dik próbára. sztem próbálkozz. egyébként meg ha közben htzik, nem hal éhen;)
ez a bespriccelős-lefogós, vagy cumi be, aztán gyors kiváltás cicire vált be ált. legtöbbször, vagy az, h vártam 7-9 órát, aztán éjjel lett, és akkor ösztönből szopizott.
ja meg nándi a ht elkezdése után vmikor, amikor megszerette, kezdett el sztájkolni, annyira megtetszett neki a kanalazás. akkor volt, h kanálból adtam neki lefejt tejcit 20-30 mlt, úgy persze megette a büdöske :)))
sztem nálunk legtöbbször vmi fájdalom/fog, pocak/, vagy fáradtság miatt van sztrájk.
ha ebéd után nme eszik, már nem parázok, pancsi után úgyis eszik-vagy ha nem, éjjel,. mikor felkel 3 óránként;)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

pappilon: gremsétől lesz :)

pgyöngyi: nem ér elcsábítani Erpééket :)

Kép

Kép
gabka77

rszg, Máté mindkettőtökre hasonlít, és olyan szép babaarca van!nagyon bájos!
Katka, én is remélem, csak eddig nem írtam, hoyg minden alegnagyobb rendben lesz! És Peti felállós képei falnivalóak!! Főleg a ffibüszkeség az utolsó képen!
adryn, nekünk is ilyen szekrényünk van, vagyis komód, csak nyír szinű.
a kiságy nálatok most hoyg van? mert ha feláll, teljesen kinnvan afeje, válla Niconak, így nme shet ki? nálunk még minden fennvan, de az én fiam, csak hempereg ugye, mégcsak ülni se ül..de már kicsit emelgeti a fenekét, és én már most parázok, h lejjebb kéne tenni mindent...lehet túlaggódos vagyok.

ki szeretenénk számolni, kb. mennyibe kerülne aházunkhoz a tégla cserép ára...hogy kalkuláljunk mennyi hitelt kéne felvenni :? :cry: nincs túl sok kedvünk nekiállni.
az a fránya szocpol némi csepp lenne a tengerben...ha lenne....
na de nem panaszkodom.
na most gyorsan alszom félórát, mert Nándi kelt 1-kor 2kor meg 4kor, 5 kor meg felkelt:)meg asszem éjfél előtt is klet, de már bágyadtan nem bírom megjegyezni..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

szopisztrájk nálunk még nem volt, most a ht-vel próbálkozunk a betöltött 6 hó óta. eddig gyüm volt de., most már kap ebédidőben főzeléket is, én készítem, nincs oda érte egyelőre max. 4-5 kanál. hát majd lassan...

egyébként én is a táblázat szerint haladok.

pappilon jó ikeázást, a héten remélem mi is eljutunk, uhhh annyira rossz, hogy nincs 2 autónk, és innen vidékről, nehéz bejutni, így marad a hétvége a férjemmel. Persze ő már kevésbé élvezi, de nagyon hősies mindig!

adry, nagyon ügyes nico, tényleg jó a rendőrős kép...:-)

rszg, Máté nagyon helyes, az apujára hasonlít, jól látom?
anna**

Gyöngyi vizes kiflit veszek. Vagyis eddig kétszer vettem neki. :wink: Többire most nincs időm. Majd ha szunya van jövök.
kuklika
Budapest VIII. kerület

csibb, kérlek küld át nekem privátba mse számát, aktuálissá vált a fotózás!

Nagyon köszi!! Üdv,

A.
anna**

köszi a tanácsokat!
éjjel azért elfogadta a cicit, de nem éreztem, hogy szívná, inkább csak szopogatta...
reggel már megint harap, majd fej elfordít... :?

Pulcsi
hát ezt az eröltetés már csak azért sem tudom elképzelni, mert harap... szóval ha még dugdosnám is szájába, abba belehalnék... :twisted: sajnos már 4 foga van, úgyhogy már ő az erősebb!

12.40-re megyünk oltásra, remélem, utána okosabb leszek! az éhenhalás miatt nem izgulok, mert tényleg gyönyörűen eszi a főziket, gyümölcsöt. inkább a folyadék miatt izgulok, mert a vizet sem issza még cumisüvegből... csak rágcsálja, akkor hogy fog tápit inni? remélem, az ízleni fog neki, és akkor majd szívja.
mert ugye a lefejt tejem sem kellett neki üvegből, ellökte a kezem.

Rszg
én anno Fannival sajnos sírással csinálam, az első nagyon rossz, neki 40 perc volt, aztán másodszorra már csak 20, és harmadszorra semmi! sajnos máshogy nem megy, csak ha kivárod. ha mindig bemész a sírásra, akkor nem fogja soha abbahagyni, mert tudja, hogy ha kitartó, akkor te bemész.
Fanni egy nap alatt tanult meg aludni, utána nem kellett sírást hallgatnom.
de vannak kitartóbb babák, azt nem tudom, hogy bírtam volna... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fogmosás

Kép

Kép

Kép
tesók

Kép

Kép
és a habtapibirodalom

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Nálunk Anna kb. 3 hónapja tud egyedül aludni. Azelőtt szinte sose aludt napközben, még cicin se, pedig láttam rajta, hogy fáradt.
Azóta ha látom, hogy álmos, beteszem a kiságyba, kap egy cumit, meg az alvósmaciját, amit gyűrni tud, és igy kb. 2 perc múlva alszik is.
Ezt megszokta, úgyhogy nem panaszkodik, ha leteszem aludni.
Mondjuk még mindig 4-szer alszik napközben, ami szerintem sok, de nem tudok mit csinálni. :roll:
Én viszont hiszti ügyben szeretnék segitséget kérni. Anna 4 hónapos koráig tök jól eljátszott fél órát is egyedül, most meg 5 percet bir ki kb.
Se hason nem jó neki, se háton. Állandóan ülni szeretni, de azt ugye még nem tud, vagy ölben lenni. Ha meg leteszem, állati nagy hisztibe kezd.
Próbáltam hagyni, hadd hisztizzen, hátha abbahagyja, de esze ágában sincs. :evil:
Én meg már kivagyok, mert semmit nem tudok csinálni mellette....
Vendég

Csibb Milyen nagy már Máté is!

Lilla Én is cumival, macival és zenével próbálkozom, de nem akar egyedül elaludni. És úgy sajnálom, mikor sír, és folynak a pofiján a kis könnycseppek. Nincs szívem otthagyni. :oops: Pedig tudom, hogy azt kellene :oops:

Kép

Kép
rszg

csibb, hogy mekkorára nőtt Mátéd, ezer éve nem láttam róla fotókat! hogy megváltozott az arcocskája! Igazi kis felnőttes! :-) Nagyon helyes!!!!
anna**

Rszg!

Én se hagytam/om Annát sose sirni, mert én sem birom hallgatni. :oops:
Próbáld akkor altatni ,amikor már nagyon látszik rajta, hogy álmos.
Amúgy találtam egy tök jó oldalt, egy pszichológus csaj csinálja, és nagyon hasznos dolgok vannak rajta.

www.kismamablog.hu
Vendég

csibb, vágtátok már a haját?
anna**

még mikor elkezdett nagyon kopaszodni, akkor vágtam le a haját hátul, elöl még nem.
de lassan készülünk levágni neki...

én sem bírtam és most sem bírom sírni hagyni a gyerekeim. de eljön az a pont, amikor dönteni kell, hogy vagy kibírod, és hallgatsz egy kis sírást, vagy leszakad a derekad, hátad, nyakad, stb. Fannit én kézben ringatva altattam, és kb. 10-11 hónapos koráig bírtam fizikailag. utána egy napig, abból is összesen egy órát sírt. nekem megérte, utána mindig szépen elaludt egyedül, sírás nélkül.
Máté cicin aludt, de már most nem bírom ringatni... ma de. úgy aludt el... szóval még én sem hangolódtam rá, megvárom, mi lesz ebből a szopisztrájkból...

ébredés után szopizott egyet... :shock: érti valaki ezt a gyereket??? mert én nem... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jézusom de cuki Máté forgója!!!!!!!!!!!!!!!!!! Édes ez a fiú! A közös képen le sem tagadatnák egymást! Szépek nagyon a gyermekeid! Habtapit hogy takarítod? Nem semmi mennyiség.
Rszg te Mátéd is csodapofi! Sztem azért még nagyon hasonlít apára. Az alvós képen látszik, édes kis pocakja van!
Mi is most tanulunk elaludni. Tegnap egyszer sikerült egyedül. Mondjuk én a bejárós típus vagyok. Megnyugtatom és vissza újra. Nem vagyok híve a teljes otthagyásnak. Amúgy ma leraktam de., és tök csend volt. Eljátszik egyedül, észre sem venni, hogy fent van. Szval nem eccerű, mert akkor meg ott csücsül egyedül szegény vagy fél órán át. De hát ha nem szól????
Hú Pulcsi ez az erőltetős dolgot én sem bírnám megcsinálni, bocsi. Kicsit éheztetni oké, de ha feszeng a cicin, hagyom. Bár én mindig azon gondolkozom, nekem hogy esne amit csinálok, valszeg ezért zavarna ez.
Papillon így mikorra tudsz eljutni az ambulenciára? Időpontos? Remélem hamar helyrehoznak.
Rszg sztem vigyél arra a pár napra üveges kaját. Én azt tenném. Már ehetik nagyjából amit mi egy évesen, de ki tudja ott hogy főznek? Meg tudsz e venni ott alapanyagot. Én sokáig főztem külön Botinak, de csak mert szeretek főzni, és lehet nekik különleges dolgokat kutyulni. amúgy ami napig ha utazunk, van bent egy –két üveg üveges neki tartalékba.
Gyöngyi akkor szted nem fog kölestől megfulladni? Olyan dinka vagyok. Sztem Boti ilyenkor már ette.
Na várjuk Ágica és CsibbMáté híreket!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Lehet megtört Máténál a jég. :lol: Azt mondta magában, még jól teletömik a fejed minden okosággal, aztán ki tudja mit teszel vele. Inkább szopizott egyet. :lol: :lol: :lol: :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?