Sziasztok!
Először is GRATULA AZ ÚJONNAN SZÜLETETT BABÁKHOZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK-SOK ÖRÖMET ÉS RENGETEG TEJECSKÉT BABÁKNAK, MAMÁKNAK EGYARÁNT!!!!!!!
Mi is köszönjük a jó kívánságokat, így néhány hét elteltével is.
Sajnos monitor probléma végett (felbakkant) kényszerpihenőn volt a netezhetnékem, de ennek már vége!
Ezalatt az idő alatt tisztességes mennyiség íródott, amit szinte lehetetlen egy olvasással memórizálni.
Szüléstörténetem nincs elfelejtve.
Móni: hamarosan Ti is sorra kerültök. Ami a lábdagadást illeti, nekem most 2 hét elteltével mondható elfogadhatónak a bokám. Már a belbokáim is látszanak.Csúcs ez az érzés!!!!
Amúgy kívánom Neked is (mert tudom, hogy Te is nagyon szeretnéd) a gátvédelemmel szülést.
Gurgi: A leadott kilók irigylésre méltóak. Samuka-szerintem is- valóban szépen gyarapszik annak ellenére, hogy kicsit besárgult. Mi csütörtökön jöttünk haza és aznap du-ra sárgult be kissé Gabó.
Bori: Nem semmi ez a súlygyarapodás. Ha visszaszámolom több, mint heti 30 dkg!!!!! Nem tankönyvi adat.
Ami a rendszert illeti, sztem ez gyerekfüggő. Az első babámmal nagyon hamar rendszert vittünk az életünkbe. A második babánk igen csak megizzasztott mindenkit a családban. Pedig én igyekeztem mindent a jól bevált módon csinálni, de nem jött be.
Manó: véleményedet osztom, a nagyok nálunk is nagyon jól el vannak a kicsikkel. Vigyáznak rájuk és nagyon segítőkészek. Ez már segítség az én számomra is.
Később még jövök, most akció van.
Szép napot mindenkinek! T.