Gigi: gratu a Kétévesnek.
Szilvi, hogy eltelt ez az egy hónap... nemtom, másnál mintha gyorsabban telne az idő, mint nálunk.

gratu nektek!
kávé: én iszom napi 2-t. rendeset. illetve ha épp nem ilyen zimankó van mint most, akkor reggel egy kávé tejhabbal és fahéjjal, délután pedig egy jó hideg frappé, a teraszon, a leanderek árnyékában elkortyolgatva.
Szilvi: hát hogy felejtetted el? még bezséltünk is róla telefonon...

amúgy nekem ez a papír volt aminek csak a másolatát küldtem be (a honlapon azt írták mindenből jó a másolat), de kérték az eredetit, úgyhogy ezt kellett pótolnom. következő héten meg is jött a pénz, úgyhogy sztem ne aggódj.
mi jövöhét szerdán megyünk oltásra, de ezen kívül még nem voltunk az egészséges tanácsadáson. az 1. és a 3. héten jött a doktornő hozzánk, a 2. és a 6. héten a védőnő... azóta semmi, bár ha lenne kérdésem, mindkettőt hívhatnám, nagyon kedvesek. az oltástól meg úgy félek.
autók: a zuram német autó párti... szóba sem jöhetne más. nekünk egy régebbi tipusu a6-os avant (=kombi) audink van, mondjuk imádom én is, mert annak ellenére hogy nem nagyon szeretek vezetni, ez egy álom. és még nem volt olyan, hogy ne fértünk volna el benne, volt már hogy 5 személlyel mentünk 2 hétre nyaralni, full megpakolva, de úgy is kényelmes volt. és keveset fogyaszt (6,5 liter megpakolva, klímázva). szóval szerintem ha esetleg lecserélnénk, szerintem ugyanilyet vennénk csak újabbat. ha meg esetleg 3 gyerekünk lenne majdeccer, akkor volkswagen multivan ami mindkettőnknek tetszik. de mindkettő sok pénz... nem elég rá a családi pótlék.