A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Viki! Szoktam babusgatni Tomit, csak nem 2-3 órán keresztül, hanem kisebb-nagyobb megszakításokkal... nem bírnám ki, ha nem babusgatnám!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Rita! Máté tiszta Andris!!!! :D

Kriszti! Szerintem klasszul gondolkodsz Gergővel kapcsolatban, a feladat is jó ötlet, és jó hogy beszéltél vele!! Hidd el, meg fog javulni, ez csak egy átmeneti időszak!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

sziasztok!

Süti: teljesen megértelek, mi harasztiból mentünk a Heim Pálba, mondták, hogy már nem kell időpontot kérni, mert sorszám van. 8:45 kor már mi voltunk a 23-as, 8:30-kor kezdődik a rendelés. 11 után hívtak be, és nem csinálnak semmit, le kellett vetkőztetni alulról, a doki megfogta a térdét, feltolta,mintha tornáztatná, széthúzta oldalra és kész, hosszabb volt leírnom, mint ameddig a vizsgálat tartott! :evil: :evil: :evil: :evil: , és erre vártunk több, mint 2 órát :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!!!!!!!
nem tudom, miért nem vizsgálták uh-gal, ja és a doki nem mondott semmit, csak hogy 5 hónaposan menjünk vissza!!!!!! Miért???
most mi is keresünk valami normális helyet ahol rendesen elvégzik a vizsgálatot. az a baj, hogy még a fizetős helyekre is csak legalább 3 hét múlva lenne időpont!!!!! apa akkor már dolgozik, így délelőtt nem tudunk menni :evil: :evil: :evil: :evil:

a babás képek szuperek!!!!!!!!!

Kriszti: biztosan nagyon jól meg fogtok oldani mindent, és ahogy írtad is nem kell más csak türelem és idő, bár néha pont ez a két dolog hiányzik.

Bocs, ha másra most nem reagálok, de kicsit dühös vagyok.

KépKép
Kép
s.vera

Nos sebaj Kriszti én is most csak önző módon:

Az előbb leírtakat tudom fokozni....a 17-ben nincs gyerekortopédia...felnőtt nem fogad.....kistarcsai kórházban megszűnt a gyerekortopédia..felnőtt nem fogad....gödöllő ..nem oda tartozunk....16.kerben csak fizetős van......ha felvenné az oep szívesen megkérdeznék egy két dolgot.....de lehet inkább írok a tv2-nek...valakinek nincs ott ismerőse.....ez a mizéria nyilvánosságot kíván!!!!Végül a Heim Pál-ba megcsinálják,de nincs időpont,csak korlátozott sorszám...kérdem hányra menjek hogy kapjak sorszámot...erre a válasz hát délelőtt???????

sutimano76

Süti, jogos a felháborodás. Vidd maszek alapon, megspórolsz magadnak pár idegbajt.
Nálunk pl 4 :!: :!: :!: hónapos korban van az első szűrés. Kérdem én, ilyenkor már minek?????? Szhelyen 6hetes kellett vinni a lurkókat, ahogy más helyeken is, mert ilyenkor ha találnak valamit még bőven korrigálható, hisz a csontosodási folyamat még arrébb van. /biztos nem írtam korrekten, előre is elnézést, de nem vagyok dr ;)

vicger

Süti: mi van a Misszióval Veresen ??? ... Vera hsze alapján én a heim pálba nem mennék ..

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Mi ma délelőtt túl vagyunk a csípőszűrésen ... időpontra mentünk, edves doktornő, aki türelemmel viselte Lilla visítását is!, és pikk-pakk vizsgálat. Ez a Misszió Egészségházban Veresegyházon, mi oda tartozunk, így TBre ... kivételesen meg voltam elégedve, és szerencsére minden rendben van Lottikával.

Önző módon, csak visszaolvasok ... meg megnézegetem a képeket ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Süti, most csak neked: OEP hát igen, de szerintem ott a dr.-ral volt a gond, neki szerintem kötelessége megcsinálni a vizsgálatot, mert így állampolgári jogokat sért nem,hogy negatívan diszkriminálja azoknak a településeknek a lakóit, és ha mondjuk nem ortopéd orvos lenne, hanem szívsebész akkor dögöljön meg aki odamegy???? Megértem én az ő felháborodását, de akkor ment volna takarítónak és ha nem fizet a főnök akkor hagyjon koszt, de ez más...

Most én is csak gyorsan kérdezek:
Én eddig félig oldalt egy kis takaróval megtámasztva altattam a gyereket, gondoltam ez most már nem kell, had aludjon háton, (meg nemsoká hasra teszem), ne legyen a fél oldala feltámasztva, de úgy háton nem igazán alszik jól, vagy el sem akar aludni... Vélemények???

Gyerkőcök szépek nagyon!!!

Kép
babcika

Brumi telóba annyit mondtak hogy csak csípő uh-t vizsgálnak....nekünk meg csak ortopédia beutalónk van,de holnap elmegyünk a heim-be és legfeljebb holnap kérek beutalót uh-ra!!azzal majd tudunk menni...

sutimano76

sziasztok, félkezesen :)

Ebano reggel óta csak ölben alszik, azonnal sír, ha leteszem, nyugtalan, szerintem melegfront-érzékeny, legutóbb is ezt csinálta... illetve este óta nincs kaki, az is fáj neki, látom
amint ölbe veszem, beájul, úgyhogy ma jön velem mindenhová

én is hulla vagyok, tegnap du is ittam egy kávét... miután 1 hónapja csak reggel iszom, ez szépen ébren tartott hajnali 4-ig, miközben a gyermekem édesen szuszogott mellettem... ez a formám...

Rita, mennyire édesek és hogy hasonlítanak!! bal Máté, jobb Andris, ugye?

próbáltátok már a xi. kerületi karolina úton a csípőszűrést?

Viki, jaj de édes Dorka!
ilyen sok teát iszik??

Kriszti, látod, összefoglaltad, már sok mindent átlátsz, akkor sztem Vicával is el lehet beszélgetni
és Gergő is hamarosan kiegyensúlyozottabb lesz
ne aggódj az ex miatt, nagyon jól neveled őket, és az számít a legtöbbet!

floranan

Kriszti,hát nem azé fizetek tb-t,hogy még erre is fizessek.....ha egyszer ingyen van akkor csinálják meg!!!!!

Babcika,ez egy magán rendelő volt,aki bevállalta,hogy oep pénzért bevállalja a vizsgálatot,oep nem fizet,így ők nem csinálják csak pénzért!!!!ha kifizeti nekik az oep a 3 havi elmaradást,akkor újra fogják ingyen csinálni addig nem....ez mondjuk a tulajdonos vagy igazgató részéről azért érthető lépés volt!!!

sutimano76

Kriszti,így leírva azért nem tűnik olan rossznak a helyzet,csak tényleg együtt véve volt gázos!!!Vicát már elég nagylánynak tartom,hogy felfogja,Gergő nem úgy műxik ahogy ő szeretné,fogja vissza magát....

Vera köszi a felvilágosítást.....akkor háromnapi hidegélelemmel megyünk...még szerencse hogy a gyereknek nem kell csomagolni :lol: :lol:

Flora
[quote]p írta:róbáltátok már a xi. kerületi karolina úton a csípőszűrést?

ha ezt nekem írtad,nem mert pest összes rendelőjét nem akartam felhívni....így is megint sok lesz a szlám ezek miatt a tel.hívások miatt,vagy 30× telefonáltam......meghát az baromi messze lenne!!!!de azért köszi!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76Flora
[quote]p írta:róbáltátok már a xi. kerületi karolina úton a csípőszűrést?

ha ezt nekem írtad,nem mert pest összes rendelőjét nem akartam felhívni....így is megint sok lesz a szlám ezek miatt a tel.hívások miatt,vagy 30× telefonáltam......meghát az baromi messze lenne!!!!de azért köszi!!

ok, ez a sote gyermek ortopéd ambulancia, ha esetleg meggondolod magad, mondjuk télleg nincs közel hozzátok

floranan

Ja értem Süti, ha magán akkor más, de akkor meg az OEP hibázik,ha ezeknek a helyeknek nincs biztosítva az ellátása.

Nem lehet,hogy le akartak húzni benneteket. Tudod én már jártam úgy,hogy azt hitték hülye vagyok és próbálkoztak, igaz nem az egészségügyben, és amikor odahívattam a főnököt akkor volt gond...Szerintem 100-ből 80 anyuka akkor szívva a fogát de kifizeti a 6000-ret, ami ugye 480.000 Ft., és szídja az OEP-et, aztán beletörődik, mert ennek azért nagyon nehéz utánajárni... :roll:

Kriszti!! Csodajó anyuka vagy, ez a legfontosabb, és rendben lesz minden.

Kép
babcika

Sziasztok!

Vagyunk még, csak kicsit zűrösek a napjaink. Köszi Babcika, hogy hiányoltál, igen jólesett :lol:

Nem tudtam visszaolvasni mindent, csak gyorsan átlapozni. Főleg a képeket nézegettem, nagyon szépek a babák! Hogy nőnek!

További szép napot, mennem kell!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Nekem nincs hang a gépen valamiért,megköszönném ha valaki megnézné és megosztaná hogy miről van benne szó...köszi...

http://www.youtube.com/watch?v=G6KnVPUdEgQ

Babcika,takarókivét,sztem vedd ki,hozzászokik hamar a többi pózhoz..enyim is üvöltött hason,de pár alkalom után végül úgyis ment az alvás!!

Flora...meglátom,köszi

sutimano76

minket is utolért a hasfájás!!! :( :( :( :( :( :(
tegnap is ilyenkor kezdődött. már vettünk gripe watert, csak azt akarom kérdezni, hogy, aki használja minden evésnél ad belőle, mert rá van írva, hogy napi 6x. most mikor ne adjak???
ma délelőtt kapott még infakolt, és most kap majd gw-t. de már lehet az espumisant is bevetjük csak együtt azokat sem lehet, és nem tudom mikor mit használjunk! akik már kipróbálták ezeket segítsetek, tudom, hogy minden babó más, de talán segít!!!!!
a dokinéni azt mondta teát ne adjak, mert az is csak gázt képez, és ronthat a helyzeten, de akkor mit csináljak. a melegítős nyuszi sem segít :( :( :( :( :(

KépKép
Kép
s.vera

Gw-t etetés közben ,illetve utána kell adni,tehát megvárhatod a fájást,mi csak akkor adtuk be....amikor rendszeresen esténként fájt,akkor kaja előtt espumisan,és ha evés után mégis fájt akkor fél-óra múlva bevetettük a gw-t is....nekem az jött be igazán,hogy nem teát hanem vizet adtam neki...lehet csak véletlen egybe esés,most megint teázunk,háááát,vannak keservesebb sírások,de sztem ez már nem pocakfájós!!!

sutimano76

Szopi után - Győztem! :D

Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,nagyon édi a kép!!!

sutimano76

Viki: Dóra nagyon édi, az a mosoly. Mit gondolhat közben? :D

Süti: mi a múlt héten jelentkeztünk be az Örs rendelőbe, novemberre kaptunk időpontot.

Kriszti: szerintem ebben az esetben is működik a hallgass az ösztönödre mondás. A gyerekeidet te ismered a legjobban.

Bibi: hol laktok? Én "eredetileg" Őrbottyáni vagyok.

Babcika: nekünk nagyon régóta háton alszik, oldalra már nem tudom letenni, azonnal hanyat fordul.

KépKép
moncsie

Peppino: imádom a képet

KépKép
moncsie

Mindenki babája gyönyörű!!!!!!!

Peppino
Mindenkinek arra van ideje, amire akarja... :wink:

Madar
Nem szabadultok meg tőlem! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Éljen a világháló! (anyukámat is ezzel nyugtatgatom...emil, MSN)

Astrid
Előfordulhat, hogy megjön, még akkor is ha valaki csak szoptat...

Moncsi
9 órán keresztül nem szopizott Nati???? :roll: (tejtermelés szempontjából ez hosszú távon nem jó! :? )

Vicger
Gergő tipikus "középső gyerek"... :?
Vica úgye megkapja a figyelmet, mert ő az "okos", a "nagy"... a két kicsi is, mert ők "kicsik"... Gergő meg talán úgy érzi, hogy ő csak "lóg a semmiben"...
Nem tudnál csak Gergővel programokat szervezni, csak vele foglalkozni? (by anyukám---gyakorlott 4 gyerekes mami :wink: )

Süti
Pesti eü-rendszer---nekem teljességgel átláthatatlan :evil: :evil: :evil: :evil:
Az, ha az OEP nem fizet, ott a rendelő részéről valami stikli van! Valami jelentési kötelezettség elmulasztása, nem megfelelő volta... OEP nyomós indok nélkül nem szokta a szerződéseket felmondani!!!!
Rendeő vezetése inkább a ludas!

Bibi
Misszió---van egy ismerős dr., aki ott dolgozik... :wink:

Babcika
Ortopéd orvosok nem igazán ajánlják az oldaltfektetést... Molli vagy hason, vagy háton alszik... :wink:

Taranee
Mit csinál Marci, hogy zűrösek a napok? :roll:
Vendég

Így lesem, mit csinál anya...
Kép
Vendég

http://www.innobaby.at/bumbo.html

Most kaptuk ezt az ülőkét :lol: :wink:
Vendég

Mabe: Molli még mindig egy kis tündér! Jó ez az ülőke, de meddig tudja használni, amilyen kis husi lehet hamarosan beleszorul, vagy elég nagy?
nekünk a dokinéni azt mondta, hogy az oep nem fizeti az uh-os csípőszűrést, hiába adna rá beutalót. holnap megyünk biatorbágyra teljes vizsgálatra (koponya-hasi-csípő uh) 7000-ért. lenne itt harasztiban is, de csak novemberi időpont.

KépKép
Kép
s.vera

Mabe, ez az ülőke, s benne Molli valami csúúúúúúúúúúúúúúúúúúcs!!!

Igyekszem időt szakítani arra, hogy legyek csak Gergővel, szerveznék külön programokat is, de van egy kis bibi... még mindig nem ismerem ki magam ebben a Miskolcban :oops: :oops: :oops: s Luca miatt még igen csak kötött vagyok. S ezek most nem kifogások :? :(

vicger

Mabe....ez a kép nagyon édes!!!!!de ez az ültetés nem korai???

hát most mit mondhatott volna az az orvos......gondolom kapott fentről egy utasítást!!!!mindegy majd megolgjuk másként,megyünk több helyre ha erre van szükség,hogy a befizetett tb-ért kapjak is valamit!!!

Moncsie ma hívtam az örsöt már csak januárra van időpont!!!!
azt szeretném megkérdezni,hogy esetleg tudod-e mennyibe kerül a legolcsóbb laktózmentes tej?mert amit most vettem(mizo),hát az kicsit drága volt!!!!!

Ja Andi azt elfelejtettem mondani,hogy nekünk a pelusra a mérlegelésnél levontak 100-t.

ma beszéltem telón a védőnőmmel és közölte hogy védőnői utasításra NEM mérhetem a gyereket a kajálás előtt és után,megtiltja....bőven elég heti egy pucér mérés,hogy mennyit hízott!!!!közölte hogy a 4 hét alatt 1 kg az nagyon jó,úgyhogy eleget eszik babó...

sutimano76

Kriszti a közeli cukiban egy sütizés belefér 3 órába,addig meg Atesz csak el lesz valahogy!!!Vagy nem jó ötlet????

sutimano76

Petra... szopi utáni Tomi baba kép nagyon édi!!! :) :) :)

Molli
baba de cuki... Imola... szabad már ülni? :shock: :shock:

Kriszti..
. Te nagyon jó anya vagy!!!

Andi... egyszer kérdezted, hogy mennyi a komplett uh vizsgálat..?Ű (fej, has, csípő) szekszárdon 5.000 Ft... :)

Flora... simán megissza a 80-100 teát... még többet is inna, de nem kap... :wink: :wink: a problémánk az volt, hogy szopott kb 150-160-at egy alkalommal... és az nagyon sok volt... hülye anya (én!) ordít a gyerek... oszt még rátette cicire... mert hát azt olvasta a neten, hogy a cici nyugtat... oszt még többet evett az én mohó kislányom... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: neki semmi nem lenne elég...
De úgy néz ki... (kopp-kopp-kopp) ez a váltott szopi-tea-szopi... beválni látszik.... :wink: :wink: :wink:

Nooo dugulok.... :wink:
vikiviktor

Viki,de bunkó vok...nagyon ari a mosolygós kép IS,azért a másikon édi,csak oá van!!!!!

tegnap irigykedtem Babcika arra képre...hát este kicsilányom úgy aludt be:
ime a bizonyíték,olyan melegség öntötte el a szívem....hüpphüpp
Kép

sutimano76

Süti... de cííípek vagytok!!!! :) :) :)
vikiviktor

Viki! Dóris képek nagyon szupik! Milyen édesen mosolyog! :wink:

Süti! Nagyon édesek vagytok együtt Bernivel! Igen, ez a legjobb pillanat, amikor a bébink hozzánk simulva alszik... :) :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Mabe: 5 órán keresztül nem szopizott (aludt), 9 órával előtte etettem abból a ciciből. Molli egyébként tündéri.

Süti: Pedig én a múlt héten hívtam őket. Akkor mondta a doki, hogy kell menni vizsgálatra, jelentkezzek be. Hívtam őket, a "hölgy" finomat letolt, hogy miért nem telefonáltam előbb. Hiába mondtam, hogy most szóltak róla. Laktózmentes teje van a Mizonak és a váci tejüzemnek (Magic Milk), a kettő közül a Mizo az olcsóbb. Mizo: 350, Magic Milk: 400 körül van. Berni mennyit változott. Imádnivaló, amikor így alszanak.

KépKép
moncsie

Viki: milyen teát adtok Dórinak és hogy itatod (pohár vagy cumisüveg)? Szerintem nálunk is valami hasonlót kellene tenni, mert iszonyú mohó Veronika, viszont nem különösebben lelkes a teáért, 1-1 kortyot iszik csak.

KépKép
KépKép
madar

Mabe: Molli tényleg csúúúúcs :lol: :lol: :lol:

Süti: jó ez a kép. :) Tudom, hozott anyag. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Hahó!

Szegény Manókám teljesen kész volt ma, végül úgy aludtunk, hogy én háton, ő meg a hasamon, így sikerült 2 órát.

Babcika, simán lehúznak bárhol bárkit :( :evil:

Süti, meg fogom neked nézni a videót, holnap tudom!
Kép naon édi!! Aranyosak vagytok rajta!

Vera, mi tornázunk pocifájás ellen.

Peppino, győztes kép csudaédi!!

Mabe, ülőke Mollival szuperjó!!! :D

Viki, és milyen tea? Nem hajtja meg? Mi most a kamillát kicsit hanyagoljuk, mert mindent kivitt, félek, h még a tápanyagokat is!! Édesköményt iszunk.

3 napja alszunk kiságyban, ő gond nélkül, de én átvariálom majd a rácsvédőt, mert nem látok rá az ágyból :cry: és a behajolástól, emeléstől a hátam kezd naon fájni :evil: mi, lesz, ha nehezebb lesz, és ha mélyebbre tesszük??? :cry: :cry: :?

floranan

Flora menni fog az is, hidd el! :) Gratula a kiságyban alváshoz! :)

Süti, na ez egy jó ötlet, kivitelezni is fogjuk, mégpedig úgy, hogy amíg Luca ilyen pici addig Atesz megy el sütizni Gergővel, s majd egy másik alkalommal Vicával, aztán ha nagyobb lesz Luca, s nem kellek a nap legalább 20 órájában, akkor majd megyek én is :) S így mindegyik gyerkőcnek lesz csakiséskizárólagos cukrászdás napja :)
Nagyon köszi az ötletet!!!! :):):)

vicger

Kriszti majd akkor köszöngess ha bejött,de azért a feladat adás is jónak tűnik....menni fog ez....hisz nekem anyailag te vagy a minta...meg a többi többgyerekes is....hihetetlen....nekem csak egy van,de semmire nincs időm,ti meg!!!!!!!
Ma el kezdtünk gügyögni,olan édiiiii!!!!oké hogy az ember fényképeket készít,de néztem ahogy alszik....és jó lenne azt az érzést valahogy megőrizni...tudom később jönnek mégolyanabbak is ,de kész vagyok mikor ránézek,jajjjj olyan jó anyának lenni!!!!!!!!!Mégha nem alszunk éccaka akkor is!!!!

köszi mindenkinek a dicseket......sajna ma nem sikerült úgy aludni...ma apa volt a favorit...

köszi Flora....jöhet priviben is...kösziköszi

jó éjt.....holnap korán kelünk(1/2 8-kor indulunk a dokihoz) :wink: :wink: :wink:

sutimano76

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudok, meg nincs is időm. Nappal hugimmal és két csemetéjével vagyok, este meg már nincs energiám netezni...

Ma megyünk hasi és koponya uh-ra a MÁV kórházba.

Még mindig a mellgyulladás levét iszom, igaz a szopi nem fáj, és a mennyiség is visszajött, de szopik után nagyon ég és fáj a mellem, és időnként még halvány rózsaszínes.Így egy kis para van még bennem hogy ez mi lehet, főleg h 2 hete volt már.

Képek Lőrincről:

Kép

Kép

Kép

Kép
kata05

Sziasztok!!

Minden bébink nagyon édes, Molli ügyes csaj, Süti, minden vágyad így teljesüljön!! ( összebújás) Ja és a mégolyanabb pillanatról jut eszembe, hogy majd azt várjátok ki, míg megölel. Janót én is imádtam nézni ,simogatni stb, és tudtam szüksége van rám, de ...., és amikor tudatosan megölelt, úgy szorítósan, hát én elbőgtem magam, és még utána sokáig, míg olyan babás volt. De tegnap is lett bőgés, mikor etettem Blankit és odajött, megsimogatta az arcomat, és adott egy puszit, aztán tőle meg nem szokott módon lehajolt óvatosan és adott a kicsinek is, és közölte, "Volt két puszim, gondoltam nektek adom, csak őt azért nem simogattam meg, mert olyan kicsi a feje, de most termelődik a puszi apának, és nagyon szeretlek benneteket!" Hát ....szívmelengető volt :lol:

Csajok a szervezetem egy óramű, pontosabb mint az atomóra. Ugye teherbeesésnél is mondtam apinak hogy peteérésem van, és hát lett is eredménye, de most,percre pontosan 4 héttel azután, hogy Blankika nem tudott tovább szopizni megjött, annyira nem vagyok oda érte, de kicsit örülök, mert ez arra utal, minden ok odabent!!

Na dugulok!!! De nektek ébresztőőőőőőőőőőőőőőőő!!

Kép
babcika

Kata!

Lőrinc csudaédipofa!!!

Kép
babcika

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Most csak gyorsan bejelentkezem, aztán visszaolvasok! (remélem sikerül :D )

Szerencsére elég szép éjszakánk volt (már rám fért) 2x kelt 4 óránként, majd ügyesen visszaaludt. Mondtam is neki: látod, így kellene minden éjjel! (bocsi az éjszakázóknak, de annyira örülök).

1 kérdés: Ti mit is csináltok a mosókrémmel (Naturland tubusus), hogy ne csak úszkáljon, hanem haszna is legyen? Tudom, hogy anno írtátok, de már sajna nem emlékszem.

Megyek kakaót gyártani, mert felébredt Adri is. Ma még jelentkezem. :lol: :lol:

spickey

Spickey!

Grat a jó éjszakához!!!

Mosdókrém: Van aki a vízzel szétvereti, ahogy tölti a kádat, van aki a babára keni fürdés előtt és lemossa róla, és mi egy szivacson szétdörzsöljük és úgy mossuk át Blankát. Apa csinálja, neki ez vált be, de tényleg elég car vele fürdetni.

Kép
babcika

Jöjjön egy hasonlítanak e kép (szerintem nem) :D

Kép

Kép
babcika

jó reggelt mindenkinek?

Babcika!
De!

mosdókrém: botmixerrel vízzel összekeverem, bele egy üres folyékony szappanos flakonba, így csak pumpálni kell a kellő mennyiséget

Floranan!

Egy kis részen hajtsd fel és rögzítsd valamivel a rácsvédőt!

Minden baba édes, Peppino nagyon szupi a nyújtózkodós kép!

Kép
arvaerika

?=! :wink:

Kép
arvaerika

Nem direkt happolom el a laptetüt!
De tényleg nyugis volt az éjjel(kopp-kopp)

Kép
arvaerika

Képzeljétek a lányomon ma egy olyan body volt ami a fiamon akkor mikor már állt, tehát kb. 6 hónaposan. Pedig Jancsi sem volt kicsi. :D

Kép
babcika

Ezt meg kell mutatnom, olyan édi, Janóbébi: Kép

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?