A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Jól elvagyok magamban!! Hol vagytok???

Kép
babcika

nálunk tennap volt sokoltásos nap.... - dorki utána aludt aludt meg aludt
most 37 fokos.. remélem nem megy feljebb

ja és mondtam, hogy mi kaposvár igen erős fertőzöttsége miatt beadatjuk a rotát.....
na hát nemtom....
nehogy valaki miattam ne vegye meg..... de inkább a nemre szavaznék...... - persze mindig ott van a szemem előtt a sok ismerős aki nem úszta meg eccerűen ....

elmondom milyen az oltás..:
először is 18 ezer..... ami nem csekélység
szájba - inekcióval száj belsejébe, nehogy ne nyelje le
előtte....és utánna sem célszerű enni - mert ha véletlen bukik akkor ugye kijön...
(én 40 et adtam neki fél órával utána és pöttömmanó aki ha bukik akkor is inkább csak este..... 1 órával utána bukott egy hatalmasat...... csak remélni tuom, hogy az az egy óra valamire elég volt....
na és akkor ezt majd meg kell ismételni.....a 18 ezret és a tortúrát is
enyém pöttöm elég nehezen ette meg.....őszintén szólva jobban sírt mint az oltások alatt....

szóval totál hülyeség szerintem.....

de mondom én sem mertem kockáztatni....csak aki estleg beadatja számoljon ezekkel.....

KépKép
dorkamartini

[quote="babcika"]S írta:babcikapickey!

Grat a jó éjszakához!!!

Mosdókrém: Van aki a vízzel szétvereti, ahogy tölti a kádat, van aki a babára keni fürdés előtt és lemossa róla, és mi egy szivacson szétdörzsöljük és úgy mossuk át Blankát. Apa csinálja, neki ez vált be, de tényleg elég car vele fürdetni.

Sziasztok!

Tuti tipp mosdókenőcsre, mi így fürdetünk: kis műanyagpohárba egy teáskanálnyi kenőcs, bele kb fél deci víz, és mehet a mikróba :) ... ott felforralni: totál elolvad benne, folyékony lesz, ezt öntjük a fürdetővízbe ...

Olvasok vissza tovább ... ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

most olvasom brumi, hát nem lehet egyszerű most nektek! :cry: sok erőt és kitartást kivánok!!!!!!!!!
bocsi, csak most jutottam el odáig, hogy végigolvassam az elmúltr pár napot :oops: ha segítség kell, rám is számíthatsz!!!!

fürdőkrém: én egyszer fürdettem vele, azóta is a szekrényben van. Nekünk az egyszerű babaszappan vált be :wink:

KépKép
Kép
scooper

t-pk, lili, boboka, manó régen voltatok. Hahóóóó!!!!

Anna:
olyan jó lenne tudni Rólad/Rólatok valamit.

Flora: hány nap még apátlanul?

KépKép
KépKép
madar

Timi: tortúra :? mi kihagyjuk, de értem az indokaidat.

Olyan édesen alszik Veronika, de lassan fel kell ébresztenem, pedig nem szoktam ilyet, de még szopi, öltözés, aztán Julcsit ma korán el kell hoznunk az oviból, mert 14 órára kaptunk időpontot az Okmányirodán, személyi igazolványt csináltatok a lányoknak. Muszáj útlevelet vagy ezt, mert mi apa munkája révén többször is megyünk Horvátországba és Olaszországba, és ehhez (ellentétben az útlevéllel) nem kell mindkét szülő jelenléte, EU-ban pedig ezzel is tudnak utazni a csajok. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Timi: most olvastam el a fotózásról feltett irományodat. Nagyon nagy kedvet csináltál hozzá, azt hiszem a hétvégén alkotok. Köszönöm. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról, gyorsan ment alig volt több 10 percnél, és szerencsére minden rendben van. most azért megnyugodtam!
Zoé arcán is vannak tejkiütések, sőt az egész kis fején, most kamillával kell mosogatnom az arcát. a homlokán megvan vmi lerakódás féle, arra kap steroidos krémet, nem örülök neki, de remélem hamar rendbe jön tőle, a fejére meg vettünk babe koszmó elleni sampont.

KépKép
Kép
s.vera

Vera: örülök, hogy minden rendben Veletek. :) Új a vonalzód, vagy csak az én figyelmemet kerülte el? Tetszik. :D :wink:

Maradtam még, nincs szívem felkelteni Mogyorót ... hogy fogunk így odaérni? :roll:

KépKép
KépKép
madar

Madar. köszi ,a vonalzón apa változtatott egy kicsit

KépKép
Kép
s.vera

Móni... most Babamosoly teát adok neki, Herbáriában vettem... de én úgy készítem, hogy dupla víz (mint amit írnak...) és 1 percig hagyom a filtert a vízben... Először úgy csináltam ahogy a dobozra van írva... aztán szegény Dóri úgy fosott tőle, mint a pelikán... így most kicsit lightosabban készítem... ez úgy néz ki beválik... :wink: :wink: :wink:

De ha ez elfogy akkor másik fajtát fog kapni... ,ert van itthon 2 doboz Mecsek tea, és egy doboz bio baba tea... ezek azért vannak, mert amikor fájt a hasa akkor próbálkoztam ezerrel... de akkor még egyiket sem itta meg... :? :? de azokat is ilyen "lazára" fogom készíteni... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.10.22 12:14-kor.
vikiviktor

Vera... hurrá hurrá minden ok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Bibi... nagy nagy simi Neked!!!
Akartam már kérdezni, hogy a kádatok nem lesz gusztustalan ettől a mosdókrémtől?????? Arra gondolok, hogy nem rakodik rá???
vikiviktor

Tb finanszírozás: mivel mi alapítványi intézménybe mentünk, és manapság SEMMI nincs ingyen, én azt gondolom: 6 hetes korban TBre a csipőuh és hasi uh jár !!! ... TEHÁT: ahová körzet szerint tartozol, ott kötelese elvégezni ... ezt pedig a gyermekorvosnak és védőnőnek kell tudni, hol van

Amúgy minket is próbáltak már a Misszióból ügyeletről telefonon azzal elküldeni, hogy nem oda tartozunk, hanem Gödöllőhöz ... csak akkor már nem először volt dolgom a Misszióval, így pontosan tudom: mi oda tartozunk ,,, szóval, igen: bepróbálkozott az ügyeletes doki, hogy visszamehessen alukálni, vagy mit tudom én, mit csinált éppen ...

Moncsie: mi pedig Szada :):):) de még csak másfél éve, előtte a XIII. kerben éltünk, és férjem is, én is vidéki születésűek vagyunk ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Mabe: Marcival minden rendben. Eszik, alszik, nézelődik, mosolyog, dumál, néha hisztizik, szóval, mint az összes többi babóca. Én vagyok egy kicsit hulla.
Marci ráállt a 4 óránkénti evésre. Mostmár tejem csak 1-1 csepp van, azt is próbálom még nekiadni, de már nappal se igazán fogadja el. Hisztizik. :oops: Szóval este fél 9 fele elalszik, utána éjfélkor eszik, majd hajnal 4 fele. Én mire elalszom kelek fel. Meg olyan furcsán alszik Marci, sokszor nyöszörög, hörög álmában én meg rögtön fent vagyok, ő alszik békésen és közben csinálja.
Lassan szoktatnám be Annához a kiságyába, mert most még a bölcsőben alszik mellettünk, de ha apa tévézik, a fény, meg a hang már zavarja. Volt, hogy rászóltam apára, de mindig nem lehet. Sajna nekünk egy szoba a miénk, egy a gyerekeké, nincs külön háló, így a tévé is nálunk van. :(
Annára időnként rátör a féltékenység, utána meg bocsánatot kér, de minden este úgy fekszik le, hogy ébresszem fel ha kell segíteni.
Apa meg dolgozik hétvégén plusszba, amikor tud, hogy meg tudjunk élni. :oops:
Na, most kinyavajogtam magam, majd jövök, ha jobb lesz a hangulatom.
Most megyek du vissza nődokihoz, kicsit szusszanok, anyu vigyáz Marcira, Anna meg jön velem.
Pussz mindenkinek

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Imola!

Várok tippeket hétvégén is működő tb finanszírozta fogászatra, mert ma sem tudtam menni, Blankit nem tudom a szegre tenni, jövő héten meg 2 gyerekkel leszek itthon, apa meg nem kap szabit, és nekem meg nincs most pénzem egy gyökérkezelésre, mert ahogy nézem a magánrendelőket, ott kb. 30.000 lenne egy. Ha kihúzatom az is 6000-10.000-ig, az meg hogy még fizessek is a fogam elvesztéséért luxus. Szóval ha van ilyen írd már meg!

Köszi

Kép
babcika

Tara... örülök, hogy veletek minden ok... kivéve a szokásos dolgok... :? 4 óra hurrá... hurrá... nagy simi Neked és egyáltalán nem nyavalyogsz... és ha igen?! itt lehet!!!! :wink: :wink:
vikiviktor

Babcika!

Fogászat :cry:

Taranee!

Anna nagyon rendes, hogy még bocsánatot is kér!

Vera!

Örülök, hogy minden oké!

megyek, mert felébredt Lotti!

Kép
arvaerika

Babcika....fog :twisted: :twisted: ...én gyökér kezeléssel 3× voltam,összesen 13000.-ba fájt,szóval akkor nálatok qrva drága ha 30!!!!!
Blanki-Janó sztem nem annyira hasonlítanak!!!

Fürdetőt én vagy rákenem,vagy mikroba forralt vizben feloldódik,mindjuk nekünk nem a tubusos van,hanem valami nagy tégelyes,ez kicsit jobban kenhető mint a tubusos....

Vera...szuper,hogy minden oké!!!
Mi is vártunk 11-ig......nálunk is ok minden.....erre kérdezem,hogy a 4 hónapos kontrollnál ugyan így érkezzünk.......azt mondja az asszisztenscsaj(valszeg ezzel beszéltem telón),hogy nem akkor jöjjünk 11-12 között,mert a piciket akkor vizsgálják!!!! :shock: :shock: :shock: nem akarom mondani a telóban erről szó sem volt,és vagy 10 -értsd 1 és 3 hós-picigyerekes várt ott velünk együtt reggel fél 9-től--- :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: hát ezek nem nooooormálisak!!!!

sajna most ennyire volt idő,mert megyünk vissza a gyerekdokinőnkhöz!!!!Este jövök!!!

sutimano76

Jajjjj bunkó vok....KATA,LŐRINC MÉG A PÖTTYÖK ELLENÉRE IS CSÚCS PASI..........büszke lehetsz rá....remélem hamarosan a melled is teljesen megjavul!!!!

sutimano76

[quote="babcika"]S írta:babcikaziasztok!!

De tegnap is lett bőgés, mikor etettem Blankit és odajött, megsimogatta az arcomat, és adott egy puszit, aztán tőle meg nem szokott módon lehajolt óvatosan és adott a kicsinek is, és közölte, "Volt két puszim, gondoltam nektek adom, csak őt azért nem simogattam meg, mert olyan kicsi a feje, de most termelődik a puszi apának, és nagyon szeretlek benneteket!" Hát ....szívmelengető volt :lol:

atyaég ez nagyon édes lehetett......hüpphüpp...adjál Janónak helyettem is hatalmas puszit az okos kis buksikjáról!!!!!

sutimano76

[quote="babcika"]I írta:babcikamola!

Várok tippeket hétvégén is működő tb finanszírozta fogászatra, mert ma sem tudtam menni, Blankit nem tudom a szegre tenni, jövő héten meg 2 gyerekkel leszek itthon, apa meg nem kap szabit, és nekem meg nincs most pénzem egy gyökérkezelésre, mert ahogy nézem a magánrendelőket, ott kb. 30.000 lenne egy. Ha kihúzatom az is 6000-10.000-ig, az meg hogy még fizessek is a fogam elvesztéséért luxus. Szóval ha van ilyen írd már meg!

Köszi

Városi fogászat
Szent Anna utca 11. (8-12-ig)
Vendég

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi

Grat a jó éjszakához!!!

Mosdókrém: Van aki a vízzel szétvereti, ahogy tölti a kádat, van aki a babára keni fürdés előtt és lemossa róla, és mi egy szivacson szétdörzsöljük és úgy mossuk át Blankát. Apa csinálja, neki ez vált be, de tényleg elég car vele fürdetni.

Sziasztok!

Tuti tipp mosdókenőcsre, mi így fürdetünk: kis műanyagpohárba egy teáskanálnyi kenőcs, bele kb fél deci víz, és mehet a mikróba :) ... ott felforralni: totál elolvad benne, folyékony lesz, ezt öntjük a fürdetővízbe ...

Én szárazon rákenem Mollira, utána teszem a gyreket a vízbe... a kenőcs védi a bőrét...
Vendég

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi

Grat a jó éjszakához!!!

Sziasztok!

Én szárazon rákenem Mollira, utána teszem a gyreket a vízbe... a kenőcs védi a bőrét...

IGEN: tényleg nagyon jól védi a bőrt :) ... Valószínűleg egyébként így is, úgy is ugyanaz a hatása: ha feloldódik a fürcsivízben, akkor is egyenletesen bevonja, és nem csúszkál a kicsit fürdetés közben ...

és annyira "jó" lesz a bőre: sehol nincs kiszáradva, nem hámlik, én a mosakodókenőcsön és a popsikérmen kívül semmilyen "kozmetikumot" nem használok ... ezek tényleg védik a bőrét ... és a koszmót is leszedi így ... legalább is nekünk nincs problémánk, igaz, nincs hosszú, sűrű haja ... plusz 1-2 naponta nem csak a hajlatokat, hanem a feje tetejét is áttörlöm olajjal fürdetés előtt ...

Mabe: gratula nektek az úthoz, nagyon sok szerencsét kívánok (és gyorsan meg fogsz tanulni jól angolul, amiért én lenni nagyon-nagyon irígy :):):) nekem csak iskolában volt lehetőségem tanulni, az meg nagyon nem ugyan az, mint anyanyelvi örnyezteben élni :(

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hahó!

Megvolt az első levegőzésünk!! :D Jól sikerült, szépen szundított, pedig egy csomó motoros kisrepülő elhúzott felettünk, állandóan itt repkednek. Csak fél órára, de lehet, h hétvégén teszek egy nagyobb sétát!

Kata, Lőrinc tündéri kis legény!!

Spickey, jó éjszaka, juhéé!

Mi általában éjfél körül alszunk el és 1x kelünk 4-6 között.

Babcika, szerintem meg hasonlít!
De édes Janó, megható!!!

Erika, rácsvédőt megpróbálom, köszi! Arra gondoltam még, hogy csak két oldalra teszem, L alakban. Ahol nincs, oda meg duplán hajtott pelust mondjuk.

Dorka, nem semmi hercehurca!

Madar, ne is kérdezd, úgy volt, ma jön, erre megint ráhúztak pár napot :evil: én már feladtam, jól kiakadtam, mondtam, h üzenjen, ha a repülőn van inkább, szóval inkább nem mondok semmit, majd írok, ha itt van :evil: :cry: :cry: :cry:
Én is megyek majd útlevelet csináltatni, vagyis én útlevelet :) ha kijutunk Brazíliába, akkor legyen már meg :wink:

Vera uh :) krém :(

Taranee, simi simi, meg fogjátok oldani ezt a mostani nehéz helyzetet, tudom!! ++++++

floranan

Imola!

Én nem vagyok Db-i ,hanem Derecskei ez nem gond ott a szent Annán?

Kép
babcika

Látom sok mindenről nem maradtam le.....

Flora....még pár nap :twisted: :twisted: .....szegénykém!!!!!!

Dokinéni nagyon aranyos volt!!!oltás nov.17-én,a kövinél kapunk prevenart is...aztán dec-ig eldönthetem hogy akarom -e a rotát.....szerinte ha nincs ovis tesó akkor nem érdemes otp hitelt felvenni rá!!!!szóval vagy télapó és jézuska is azt hozza ajándékba vagy lehet hogy nem adjuk be mi se!!!!

Hétfőn kérek K.tarcsára időpontot koponya-has-csípő uh-ra,de elég csak 3 hósan vinni!!!!

4.26-t mértek kg és nőttünk 3 cm!!!!!

sutimano76

Sziasztok, vagyok ám, de csak olvasó és képnéző üzemmódban. Gyönyörűek a babák!!!! Annyira jó idő van a napokban, hogy tizenegy körül lemegyünk és amíg nem leszünk éhesek, fel sem jövünk! Kiélvezzük ezt a pár napot, amíg jó az idő! Fruzsi nagyon jókat alszik. Taranee, nekem is két napja bemondta a cici az unalmast, semmi nem jön belőle, pedig nem történt itthon a világon semmi. Nem idegeskedtem, nem vagyok fáradt... Ki tudja?!?!
Nagyon jól mennek a dolgok egyedül, már kiismertük egymást a kis bungyurkámmal. Tegnap voltunk a 4 hetes dokis mustrán, 4700 gr. és 57 cm. Minden ok. Kaptunk beutalót az uh-ra, igényeltük a pneumococcus oltást, kértünk receptet a rota-hoz is. Egy hónap múlva kell mennünk. A dokinéni azt mondta, hogy sokat hízott, a születéséhez képest. Nem igazán értem, hisz nincs egy kiló négy hét alatt. Az sok??????
Ja, és a sebem is nagyon szépen begyógyult, szóval minden a legnagyobb rendben.
Irtátok a fürdőkrémet. Mi nem használjuk, kilestem a kórházban és a kék johnsonnal fürdetnek. Azt vetettem Apával annak idején és semmi gondom vele. Gyönyörű a bőre és a feje is.
Hoztam egy képet, épp ordibátorkodni készül a kemény rocker rugiban!!

Kép

Kép
lili34

éééééééés, nem volt ember, aki ezen a képen ne sikított volna fel

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

[quote="lili34"] írta:lili34ééééééés, nem volt ember, aki ezen a képen ne sikított volna fel

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bearanyoztad a napom ezzel a képpel :lol: :lol: :lol: :lol:
De megpuszilgatnám!!!!

Kép
v.andi

lili!!

Ezen még a lányom is felsikított :D

Kép
babcika

csajok, megint annyi kép van, hogy nem tudok választani :oops:
:shock:

floranan

Lili, szupeeeeeeerr!!!! :lol:

floranan

bocsi, teleteszem megint... :oops:
Kép Kép Kép elolvadok a mosolyától Kép haj!! Kép Apa kedvence Kép pihiszék1 Kép pihiszék2 Kép forgó Kép alakul a sörény
Kép Kép kinn

süti, elkezdtem a videót nézni, de nem értettem mindent, még megnézem... sorry

floranan

II. felvonás.... (az előbb elkezdtem írni nektek, erre beugrott a barátnőm :oops: )

Molli köszöni a dicséreteket! (itt van az ölenbe, olvassa ő is, hogy miket írtatok :lol: :wink: )

Vicger
Nem kellenek nagy programok. Legyetek kettesben Gergővel, vagy Atesz és Gergő szervezzenek maguknak "fiús-programot".
Nálunk sokszor voltak ilyen külön programok... és olyankor olyan jókat lehetett beszélgetni is... másabb ám, mint mikor másik 3 testvérrel kell "megbírkózni"...

Süti
Ez direkt ilyen kicsi babáknak való ülőke! Akkortól használható, amikor, már tartja a fejét. (és nem egész nap... egy-egy rövid időre... :wink: )
Méréssel kapcsolatban igaza van a védőnődnek! Miért kell minden evést mérni? Csak magadat idegeled... a gyerek is olyan, mint te, vagy én...mi se eszünk mindig ugyanannyit...és ez nem verseny... azt kell nézni, hogy összességében jól fejlődik-e a gyerek!
Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nálunk ez nagyon kedvelt póz)

Viki
Kb. úgy ül, mint a hordozóban :wink:
Kádra nálunk nem nagyon rakódik le a kenőcs, mert nem nagyon mosom le! (amikor dolgoztam és a millió fertőtlenítés tönkretette a kezemet, ilyen kenőccsel kentem be éjszakára, felhúztam egy cérnakesztyűt... és helyrejött a bőröm!)

Moncsie
Cicidnek nem jó, ha ennyi időn keresztül nincs kiürítve! (én nem hagynám... :? :wink: )

Flora
És akkor Ebano is nehezebb lesz már :wink:

Kata
Lőrinc is gyönyörű!

babcika
Janóbébi :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka
Nem kell túlkombinálni! :wink:

Madar
Okmányiroda... oda nekünk is kell menni... :wink:

Vera
Koszmó ellen: bőven kend be napraforgó olajjal, vagy vazelinnel (gyógyszertár)... jó vastagon... adjál Zoéra egy sapit... 1-2 óra múlva le kell dörzsölgetni!!! Ezt néhány napon keresztül csináld meg! (sampon nem fogja levinni... az újabb kialakulását előzi valamelyest meg...)

Taranee
Teljesen normálisan alszik Marci! Alvásperiódusokban vannak éberebb fázisok... akkor Molli is szokott mindenféle hangot kiadni.
Anna reakciója teljesen normális... okos lány... ésszel megérti a helyzetet, csak a szíve...eddig csak ő volt... :wink:
Itt meg nyavalyogjál nyugodtan! Depi ellen jó, ha kibeszéled magad!
Vendég

Bibi
Én nem szoktam a hajlatokat olajjal törölgetni :oops: :wink:
Vendég

[quote="babcika"]I írta:babcikamola!

Én nem vagyok Db-i ,hanem Derecskei ez nem gond ott a szent Annán?

Passz... nem tudom...
Vendég

Hali!
Nődoki hívott, szülése van, még jó, hogy csak a suliban voltam a lányomnál. Így jöhettünk haza Marcihoz. Pedig csajos du-t akartunk. :( Ez van, jó lett volna elintézni már, így nemtom mikorra marad.

lányok köszi a bíztatást.

Anna külön puszilja Erikát! :lol:
/Meg a többieket is/

Lili, Flora képek édik!

Pusssz

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Lili
Akkor szerencsések vagytok, hogy Fruzsi bírja a J. fürdetőt...
Aranyos!

Ebano-képek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ma nem bírunk aludni, egész nap ezt csináljuk:

Kép

Kép
babcika

[quote="mabe86"]B írta:mabe86ibi
Én nem szoktam a hajlatokat olajjal törölgetni :oops: :wink:

én sem tudom, miért csinálom ... :shock: :lol: ...az előző védőnőnk mondta, én meg csináltam akkor is, meg most is: :lol: nyakinca, toka alatt, füle mögött, szemöldöke, orra két oldalt, könyök és térdhajlatok és a kutacsa környéke ... a füle mögött és az orránál kifejezetten jónak találom: onnan sokkal könnyebb lemosni így a lerakódásokat ... a többi meg nálam már megszokás ::):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

valaki, aki használja az espumisan cseppet. hány cseppet adtok belőle a babának, és minden étkezés előtt kap????

KépKép
Kép
s.vera

Babcika, de édesen figyeli Blanka a nyuszit :D

Vera, sajna nem tudom

én babóm 3. napja nem kakkantott, pedig ő naponta többször is... viszont olyanokat ereget az orrom alá, hogy nálunk tuti nincs már egy baci sem a levegőben :D
szegénykém, nagyon küzd, de nem sír, csak tekereg... kamillát adok neki, meg picit segítettem most este a lázmérővel... remélem éjjelre megoldódik a kérdés!!

floranan

[quote="s.vera"]v írta:s.veraalaki, aki használja az espumisan cseppet. hány cseppet adtok belőle a babának, és minden étkezés előtt kap????

van rajta haszn.utasítás.....25 csepp....én nem adom csak a kritikus időben

sutimano76

Jó reggelt!

Apa ma hajnalban újra elutazott, én meg már nem tudtam visszaaludni. :( Jó esetben holnap esten jön, legrosszabb esetben hétfőn, meglátja, hogy halad Ho-ban a munkával.

Kata: tegnapi hsz-emben jó bunyek voltam, totál elfelejtettem írni, hogy mennyire örültem Neked, olyan rég voltál. Mellgyulladás: :evil: kívnom, hogy most már gyorsan legyél túl rajta, tart egy ideje. Lőrinc baba pedig teljesen levett a lábamról, zabálnivaló kispasi. :wink:

Spickey:
gratulálok a szerdai éjszakátokhoz, remélem a mostani is hasonlóan telt. :)
A mosdókrémes kérdésedre úgy láttam kimerítő válaszokat kaptál, úgyhogy én már nem is teszek hozzá semmit, annál is inkább, mert korábban én is a lányok tanácsait vetettem be ezügyben. :wink:

Babcika: csak deréktől lefelé kisebb a hasonlóság :wink:, ha az arcukat nézem ... hát, tesók ezek a gyerkőcök, bizony .... szerintem hasonlítanak. :D
Janóbébi - a kis iszákos ... tényleg nagyon aranyos :D

Viki: köszönöm a teakészítési infót. :) És mire tanították meg, hogy meg tud ennyit inni? Veronika egy-egy korty iszik csak, annak meg ugye túl sok hatása nem lehet. Pohárból vagy cumisüvegből issza Dóra baba?

Taranee:
nagy simi Neked. Nekem nem tűnt nyavalygásnak, de ha Te annak érzed, akkor is gyere, tudod itt lehet ... :) Annának is sok-sok simi. Tudom, látom én is, annyira szeretik a kistesót, és mégis néha olyan igazságtalanok tudnak lenni, de ahogy aztán megbánják és bocsánatot kérnek ... néha a szívem szakad meg ...

Süti:
UH - de jó, hogy Nálatok is minden OK :) ... de miért is lenne másként? :wink: :wink: :wink: De szép méretek :) gratulálok.

Floranan: levegőzés - ügyesek vagytok. Egyébként szerintem, ha megszokja, hogy vannak körülötte hangok, akkor ez nem fog gondot okozni. :)
Apátlanság - azért is kérdeztem, mert úgy rémlett, hogy mostanában már itthon kellene lennie, de nem olvastam. Neked is simi és mennyugi ... tudod, írtunk arról,hogy ez nekik sem könnyű, biztosan Ti is nagyon hiányoztok neki .. most már nagyon hamar itt lesz. :wink:
Nagyon jó képeket hoztál Te is. Apa kedvence az én kedvencem is, gyönyörűűűűűek vagytok. :)
Ja, és enyim babó sem kakkantott már 4 napja, pedig eddig nem igazán volt ilyen gond. Megnyugtató lenne azért, ha ma lenne termés ... már felkészültem a látványra. :)

Lili: de jó, hogy írtál, már hiányoltalak. Nem csak olvasható, de érezhető is volt a soraidból a boldogság, és hogy minden rendben. :) Fruzsi rocker-kép - nagyon édes :lol: :lol: :lol: "ordibátorkodni" - tetszett. Kép jaj, és a másik fotó ... most látom ... csúúúúúcs!!!! Julcsinak is megmutattam most, mert már ébren van a lelkem, nagyot kacagott Ő is. :lol:

KépKép
KépKép
madar

Tegnap nagyon hatékonyak voltunk. A délelőtt a háztartásé volt, aztán vittem mindkét csajt az Okmányirodában személyi igazolványt csináltatni. Volt időpontunk, azonnal be is hívtak minket és fotózással együtt is 10 perc alatt végeztünk. Szerintem legtovább az egész procedúrából Veronika fotózása tartott, mert az ügyintéző hölgy mondta, hogy csinál több képet, hogy odanézzen, mondta neki, hogy "nézzen bele a kamerába" ..., mert ugye ezt valszeg egy 8 hetes baba marhára megérti. :wink: Na akkor elővett mindféle kisállatot és azzal próbált hadonászni a kamera alatt és hangot adni, hogy arra figyeljen oda ... végülis nem tudom mi, de valami vagy csak a véletlen működött, mert egészen jó fotó kerekedett belőle. :)

És miután ilyen gyorsak voltunk beültünk a szemközt lévő cukrászdába, és Julcsival benyomtunk egy-egy szelet sütit, és közben megbeszéltük, összeírtuk, hogy kiket fog meghívni a szülinapi bulira. A hétvége programja lesz a meghívók elkészítése. :)

Aztán visszavittük a kölcsönautót, mert apáé elromlott, szervízben volt és addig az enyémmel járt. Aztán jártunk még fordrásznál is, Julcsinak is vágattam a hajából, meg az enyémet is szépen megcsinálták. :wink: Julcsinak annyira jól befonta a fodrász a haját elől, olyan a fonat, mintha az lenne a hajpánt a hajában. :)

... és Veronikát nagyon megdícsértük, mert az Okmányirodán még ébren volt, a cukrászdában is, "beszélgetett", nézelődött, aztán elaludt az autóban és a program további részét átaludta, csak otthon ébredt fel újra. :)

Na, jó sok voltam most. Megyek és megcsinálom a reggeli kávém, meg hozok teát Julcsinak ... még ágyban vagyunk. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vera, nekünk tilos kamillával mosogatni a tejkiütést, nagyon ki fog száradni a bőre. Ami a legjobban bejött az a sudocrem, már alig van neki. Örülök h minden oké volt az uh-n

Brumi, sok erőt kívánok nektek! Köszi az email-t!

Flora, sikerült kakilnia az úrnak? Jók a képek! Nekem a legjobban az tetszik amelyiken ketten vagytok rajta!

Andi, megnéztem Barnus képeit, egyszerűen fantasztikusak!! Nagyon szép Barnus, és hát Hajni fantasztikus fotós!

Madar, köszi! Nem jöttem mert úgy éreztem h gáz h a gyerekem éjszaka alszik és napközben sincs vele gond, nem hasfájós......és mivel csak ezeket tudtam volna írni, és erre senki úgysem reagál, inkább nem írtam.

Tegnap voltunk hasi és koponya uh-n, minden tökéletes. Máv-os doktornő nagyon alapos. Nem csak uh-t csinált, hanem konkrétan meg is vizsgálta a gyereket, és ezt mind ingyen! :shock:

Kép
kata05

Jajjj,Kata most meg vagy szidva....vedd úgy...miaz hogy nem jössz,csak mert Lőrinc egy angyal...elég neked a mellgyuszi....mi nem alvósok is haladunk....néha már alszunk is!!!!!Puszi Lőrincnek hogy ilyen angyal!!!

Móni....süti???és olvadnak le a kilók....basszus micsoda gének...én meg megint farkaséhes vagyok állandóan,és nem is fogyok :(

Lili,hát a kép....nem semmi....... :lol: :lol: :lol:

Babcika...enyim gyereket még nem foglalja le a játékhíd.... :( ,a lámpán megcsillanó fények jobban izgatják!!

Na megyek kávézni,ha már nem aludtunk vissza!!!!

sutimano76

Jó reggelt!

Kata
Általában Molli is angyalka... mégis jövök :wink:
Vendég

Megyek családozni :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?