A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Na itt vagyok, csak nálunk most megy a reggeli nézegetés!
Andi
Sziasztok! Kitartás, menni fog a szopi, ügyeskedjetek!!!
Emi
Maja gyönyörű!

Nem tudom csajok, de nekünk azt mondta a védőnő, hogy 4 óránál több ne teljen el a 2 szopi közt, mert annyira kiürül a pocak, hogy fáj neki...Most nem tudom, hogy csak a koraszülöttre vonatkozik-e???

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok Lányok!

Visszaolvasni nem tudtam, ráadásul most nagy pakolászásban vagyok.
Reggel óta szép folyamatosan távozik a nyákdugó, kisebb fájások is vannak, azthiszem lassan fogom figyelni hogy van bennük rendszer is, vagy az még nincs.

Ha nem történik ma semmi, akkor du. vagy este még benézek. Ha mégis, akkor pedig küldök úgy is sms-t.

Szorítsatok nekem!!!

Mindenkinek szépnapot kívánok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

a lényeget felejtettem el: én hajnal 4-5 óta fent vagyok, és azóta nem igazán érzek babamozgást. Ti hogy voltatok ezzel szülés előtt?! Normális ez?
Lehet mindjárt felhívom a szülésznőmet.

Kép
Kép
moni1973

Szivvi, nekünk is ezt mondta a védőnő, hogy minimum két óra, maximum 4 óra teljen el, akkor elvileg ébreszteni kell, csak éjszaka nem.

Rita, hát az biztos, hogy akkor van ébren. :lol: :lol: :lol: És kézben van, meg énekelünk, meg handabandázunk neki (mert én is arra gondoltam, hogy ilyenkor igényli a tetkontaktust). Megnyugszik mondjuk 5-10 pecre és kezdi előlről. :?

Dorka, mi a kiságyába rakjuk le este (9ig elalszik általában) és hajnalban szopikor (kb.2-3 körül) veszem magam mellé, és utána marad, mert mind a ketten belealszunk a szopiba.

kispiskóta

Moni, drukk!!!

kispiskóta

Sziasztok!Nekünk elég jó volt az éjszakánk :lol: Kb este tízkor volt szopi utána 3-kor utána 5-kor hiszti :wink: 7-ig.Kb 7:30 kor kicsi szopi azóta alszik megint. :P Nem sokára kész a szülés történet is.Ja és a lényeg nálunk ma hideg van.Kb 13°C rendesen pulcsit kell fel venni olyan hideg van. :cry:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Lyn, javítottam.

Kispiskóta! Elalszik a kiságyában??? Ezt hogy csináljátok?

kétfiús anyuka
babdorka

Zsú, a depi normális! Még csak az ötletet lehet szeretni, hogy az embernek gyereke van. Nem ismeritek még egymást, így az embert még nem lehet annyira szeretni benne. Ismerkedjetek, aztán jön majd a szerelem is. ÉS: ne mártírkodj, mert az rosszat tesz mindkettőtöknek! Ha pisilni kell, de üvölt, akkor is menj pisilni!!!!!

Dorka, Ádi ugyanilyen volt, csak a türelmet tudom javasolni, mert már sokkal jobb
Nappal lerakom magam mellé a babakocsiba, vagy a kanapéra. Ha bealszik, jó, ha ébred, visszaveszem, és ugyanott tartunk, de legalább kiszaladtam inni/pisilni/berakni a mosógépet. Már 3x volt, hogy nappal is visszaaludt szemkipattanás után, felvétel nélkül. És este meg nagyon gyorsan bealszik már (szintén 1 órás ceremóniákkal kezdtük! 1 óra alvás, 1 óra anya), mostanra csak enni ébred fel, néha sokat alszik, néha csak egy órát, de az már beállt, hogy eszik, és beájul. de ezt is még csak éjjel.

Emi! De jó, h végre itt! Sztem még tök normális, hogy össze-vissza vagytok, és hosszan eszik! Most tanulgatjátok az egészet, még csak 1 hetes!!!! Tedd cicire, amikor kéri, majd jól bedurrantja a termelést, és ahogy másra is elkezd figyelni, egyre célirányosabb lesz a szopi.
Vendég

Zsuu!!
Jaja, hát persze, hogy fent van.. :lol: :lol: ha fent van.
Szal ilyen nálunk is van, 5-10 perc alvás féleség..ahogy letesz a kiságyba, szem kipattan, nyüszögés majd sírás..
A mi ágyunkon szeret elaludni, utána átteszem a kiságyba.

Moni!
Hajrá, megy a drukk!! hohoohoho :lol:

Szivvi!
Jaja, ugyanezt mondta a mi védőnőnk is. Kivéve éjszakát, akkor nem ébresszük. Viszont így nem igény szerinti a szopi ha napközben ébresztem..hm..de ha meg nem ébresztem és sokat alszik, akkor utána nyügi van..Nem értem én ezt. :roll:
torolve_20131003125716

van olyan gyerek, aki nappal 4 órát alszik????????????????????? minő kiváltság ez a hozzátartozóinak! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Vendég

Bori, Marci szokott 4 órát aludni. Vasárnap nagyimnál voltunk, 12 kor befejezte a szopit és itthon 5kor ébredt. :lol:

Mártírkodnom nem kell, mert van segítségem, anyukám jön minden nap. (főz, takarít, és unokázik :D )

Dorka, azért magától nem alszik még el a kiságyban (illetve nappal egyszer-kétszer volt rá példa). Náluk bevált, hogy fürcsi után a besötétített hálóban megszopiztatom fekve, amibe belealszik. Akkor rakom a kiságyába.

kispiskóta

Bori! Nem kérek több kiváltságot. Már ha az az ára ami utána van. Mert a tegnapi naptól én teljesen kész vagyok. Egész délelőtt szakadt meg a szívem, aztán délben a fáradtségtól aludt olyan 2 órát. majd elmentünk kettecskén sétálni (előtte 2x szopi volt), akkor alukált 1 órát, majd hazajöttünk, s folytattuk ott ahol délben abbamaradt. Iszonyat. Már egészen kezdett elkeseríteni, mert annyira sajnáltam, hogy szakadt meg a szívem. Mit neki hőmérő..... Mert már azt is bevetettem, annyira szenvedett. Gondoltam hátha távoztatni késztetem úgy a levegőt legalább. De nem. Ragaszkodott a gyerekemhez. Miképp a délelőtti pocimaszír sem jött be, ordított végig, pedig szerintem finoman csináltam. Vagy ez is baj? De utána sem jött semmi, se kaki se pukk.
Este is úgy aludtunk el, hogy a dvd-n ment a babazene, Grétu szájában a cici (nem szívesen adom, de ha csak ez nyugtatta meg, akkor hadd konfortcicizzen vele). Párszor nyűgjében elfordította a fejét, de aztán még nyűgösebben kereste vissza a cicit. Hát nekem a fejem csak azért nem esett le a nyakamról, mert az ágyra volt téve. Éccaka szerencsére eléggé jól telt, egyszer keltünk szopizni, aztán pici aluka, majd ismét pociműsor, de akkor jött egy adag kaki. Utána ismét cici, de a fáradtságtól belealudt. Szerencsémre, mert a görcs nagyon elragadta a lábam, így meg bírtam fordulni. Kicsi aluka, s ismét cic, majd ismét kaki. S ismét aluka böfi nélkül, na erre aztán felkelés jött.
Most kissé jobb a délelőtt, de még nem a megszokott. Az én szemeim meg készülnek kipotyogni a fáradtságtól.
Ja, s kölök ismét hív.
Pussz

Ja, Móni - nekem gyerek asszem akkor már nem igazán mozgolódott, bár az utolsó 10 napban alig éreztem valamit.
na, télleg mék.

Kép
kissmanó

Zsú! Hát akkor igazán szerethetnéd jobban!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
nehogy komolyan vedd!!!!! morbidkodós hangulatban vagyok, mert végre lenyomtam a kölköt.
már nem nagyon emlékszem, milyen volt 2 hetesen (miért nem írtam naplót????), de azt tudom, hogy az első két hét vége felé, zokogva rendeltem haza a Páromat, aki kb 3 órára ment el, mert úgy éreztem, vagy én, vagy a gyerek, de valamelyikünknek menni kell. aztán ez el is múlt. ahogy jött, olyan gyorsan ment is. szerintem a hormonok miatt lehet ilyen drasztikusan érezni, és hirtelen váltani.
aztán Párom már viccelt, hogy akkor ő elviszi a Babát, odaadja valakinek, én meg tök megijedtem, hogy ugye nem gondolja komolyan (persze, hogy nem!), jaj, az én picinyem... és a kiborulás után 1 órával már nevetgéltünk, meg vidáman puszilgattam a kis tökmagot.
Meg az is jó volt, hogy egyszer-egyszer elmentem nélküle a kisközértbe. Csak 15 perc, de megint élőnek éreztem magam, és nem csak egy tejtermelő automatának.
Vendég

Manó! Mármint olyan kiváltságot nem kérsz, hogy nappal alszik 4 órát? vagy mit? nem értelek?
persze, nem gondoltam komolyan, csak nekem sajna úgyis vannak óránkénti ébredős estéim, hogy a nappal is olyan volt. Ádámnál kb semmi köze a nappal tett alvásmennyiségnek az éjszakaihoz.
de: két éjjel egymás után 5+3-t aludt. nagyon bíztató. főleg úgy, hogy én semmit nem erőltettem ehhez.
Vendég

Pénzek érkezése. Korábban kérdeztétek, milyen hamar jönnek meg. Hát, nekem így volt.
TGYÁS május 19től indult, Ádám június 18-án született, erről az igazolást a tgyáshoz, és a többi pénzt június 27-29 intéztük. Kerületi önkormányzatnál pedig július 2án voltam.
Pénzek érkezése:
Július 4. májusi tgyás
Július 5. júniusi tgyás
Július 10. egyszeri anyasági
Július 20. június 30-i tgyás (ez az egy nap vmiért külön jött…)
Július 30. kerületi egyszeri születési támogatás

Családi pótlék még sehol…
Vendég

Huu..3/4 8 óta fél órát aludt maximum.
Azóta most evett..de nem nagyon akar elaludni..jó lenne zuhanyozni és enni vmit.
Nálam van hogy kimarad a reggeli vagy a vacsora, az ebéd meg eltolódik délutánra /sztem ezért fogyok/
torolve_20131003125716

Szivvi, jó ötlet, bár mostanság nem próbálkoztam a fekveszopival, de majd kipróbálom.

Balázsnál sem a bealvással van baj, büfi közben bealszik, és alszik is rendesen... amí rajtam van. Ha lerakom a kiságyba, akkor pattan ki a szeme. Mintzha valami 6. érzéke lenne, ami érzékeli, ha nem emberi testen van. Persze fél óra után már annyira mélyen alszik, hogy akkor már nem ébred fel a lerakásra, na dr minden szopi után fél ó, még éjjel is...

Lányok! Én vagy nagyon béna vagyok, vagy nem tudom, mi van, de Liberoval is, pamperssel is kifolyik a pisi a pelusból. :shock: Mit csinálok rosszul? Szegénynek nem hiszem, h még ennél is szorosabbra kellene állítani a pelusát.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Kevés pisi is kifolyik, vagy csak egy idő után? Nekem a félig teli liberóból folyik ki néha a pisi hátul.
Vendég

sziasztok :lol:

móni: látod, még a végén nem hiába csatlakoztál hozzánk, uccsó napra csak megszülsz.. :D :D
jah... és kicsit sem volt ismerős az újszülött lányom vezeték neve?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (palotás ilka)
drukkolunk nagyon ++++++++++

olvasgatok, olvasgatok, de 3 gyerek mellett nem igazán van időm írni... :roll:

csak pár gondolat:
én is igény szerint szoptatok és emellett elég rendszertelenül élünk, azaz a rendszert majd a 2nagyobbhoz próbálom igazítani..
igaz, hogy a ritmusuk következetesség és rendszerfüggő, DE szerintem gyerek függő is.. azt gondolom, hogy nagyjából ugyan úgy csináltam mindent a másodiknál is és mégis a nagyobb lányom lerakhatatlan volt napközben, legalábbis az ágyba nem. azonnal kipattantak a szemei és ordított...szinte soha nem aludt, vagy azt is csak a karomban mellen lógva.. :lol: éjszaka aludt, leszámítva a 3órás szoptatási ébredéseket :wink: jah... és ehhez fűzném, hogy este még a kiságyba letudtam tenni, ha bealudt-persze mindig csak mellen-, utána az első ébredésnél is vissza tettem, de hajnalban már magam mellett hagytam és úgy aludtunk vissza. igen, de eljött az az idő, amikor már a késői ébredésnél sem tudtam vissza tenni és már az este sem tudtam lerakni a kiságyba. teljesen átszokott a mi ágyunkba :roll: ...onnan kb 3évesen tudtuk csak kitenni.. :?
a kisebbik csajszi viszont egy álom volt. evett-aludt üzemmódban volt kb 3-4hónapos koráig, de ha fent volt, akkor is nézelődött csendben :) mindig a kiságyában aludt és délután is simán lelehetett tenni.. pedig őt is igény szerint szoptattam és éjszaka őt is magam mellé vettem...
most ilka is nagyon szépen eszik-alszik... :wink: :lol: de szerintem ő már a hasamban edződött a 9hónap alatt, hogy mi vár rá, ha kijön.. :lol: :lol: :lol: úgy alszik, hogy a két lány ordít- ugrál körülötte... :wink: amúgy sokat nézelődik a járókában napközben, tök nyugiban, csendben... :)

KépKépKép
mütyürke

Kevés is kifolyik. Bár van a pelusban is, de nem annyi, hogy ne férne még el az, ami kifolyt. É szerintem elé sűrűn cserélem.
Balázsnak az oldala pisis mindig, a jobb oldala.

kétfiús anyuka
babdorka

hát, akkor marad a többi fajta kipróbálás, esetleg. huggies, dm-es.
Vendég

Az az érdekes, hogy mostanában szinte minden peluscsere=bodycsere, mertz mindig kifolyik. Eddig ez nem volt jellemző, és én nem érzem, hogy valamit másképpen csinálnék. Ha a ssűrűbb peluscserét nem másnak vasszük.

kétfiús anyuka
babdorka

esetleg méretet kéne váltanotok? :lol:

KépKépKép
mütyürke

Műtyürke, erre én is gondoltam, na de hát most newborn van. Ha ennél nagyobbra váltunk, nem nagyobb az esélye, hogy kifolyik?

kétfiús anyuka
babdorka

Képzeljétek nagyon durva de egy ideje minden embert torznak látok, már olyan értelemben, hogy mindenkinek csapott a vállat és rövid karokat látok de a magamét is..olyan mintha mindenki gyerekkezű lenne..
Tegnap is lementem a postára és amig vártam már megint azon kapom magam, hogy mindenkinek rövid a keze meg a lába..
:shock: fuu rohadt szar érzés.
torolve_20131003125716

lehet, hogy azért folyik ki mert szűk..csak te még pont jónak látod...
ilka még csak 2 hetes, 3800gr körül van és már kicsi a newborn... :roll: pont ma vettem észre, hogy már elég passzentos(a combjánál)... :wink:

KépKépKép
mütyürke

Okesz, akkor próbálkozunk nagyobb mérettel. Végülis elég szűkösnek néz már ki a newborn. És már a 4 kilót is átléptük. :) Úgyhogy jogos a méretváltás.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!
Csak gyors életjel, ma jöttünk haza időm semmi bocsika :oops: 8)
Köszi a gratulákat és sok drukkot!

Minden új babához gratulálok én is, néhány kép Zalánról :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsika ha sok voltam a képekkel de én most szerelmes vagyok ebbe a kishapsiba :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes imádom :D Tejem még nemigazán...pótolni kell tápszerrel, de mindent megpróbálok megtenni....
Mennem kell, pusssssz :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

enikő: édespofa tündér gyerek! bár nem fiam lett, de én is szerelmes vagyok az új gyerekbe... :lol: :lol: :lol:
na persze a többit is imádom :wink:

dorka: próba :wink:

KépKépKép
mütyürke

Orsinak ma tesznek fel méhszájtágító zselét, mert még mindig tök zárt, kitartás!!!

Móni, hajrá, hűűűű, dukkolunk!

Zalán gyönyörű baba!!!

Kép
lidikoka

Enikő! Nem csoda, hogy beleszerelmesedtél a kis hapsiba. Tényleg gyönyörűség.
Egyébként gyorsan, könnyen ment minden?

Ildi! Kisebb fáziskéséssel reagálva, de igen én is csak melltartót és bugyit viselek idehaza a hőségben. A melltartóbetét engem is néha szurkál.
Én már sok pelenkát kipróbáltam. Szomorú megállapítás: mindegyikből ki tud folyni nem csak a pisi, hanem a kaki is, bármennyire ügyeskedünk.

Móni! Nekem a születése napján a kicsim szinte alig mozgott.

Képzeljétek! Drága kis csillagom ma délben 130 gr-ot bevágott és csak most ébredezik.

Üdv mindenkinek: Tücsi
mtücsi

Enikő!
Oltári helyes kiskrapek! Nem csodálom a nagy szerelmet!
Én is halál bele vagyok esve az enyémbe :D

Nálunk néhány éjszakája tök kellemes a menetrend: fél 9-és 9 között vmikor kezdjük az utsó szopit, fél 10kor legkésőbb bealvás, és 3/4 2-ig csend és béke :D Aztán 5 körül (de ma csak fél 6kor :) ) következő szopi. Infacol-t használjuk az esti kaja előtt, aztán minden második-harmadik kajánál. Egész sokat tudok aludni. Összességében 7 óra simán megvan. Jaj, nem akarom elkiabálni, de ez így tök jó :D
A nyűgösködés áttevődött de kb 11-től délig meg este 1-2 órát. De sétálni imád! És most szuper az idő, lehet, hogy ma 2x is kivisszük, a levegőn nagyokat durmol.

Kép
Kép
emma1976

Ma du. tudtam majdnem 2 ó-t aludni!!! :lol: Igaz, így nincs kivasalva, de ez kellett.

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Ma nagyot sétáltunk, így csak most tudtam jönni!

Emi, Maja gyönyörű a nagy szemeivel! :)

Móni, drukkok mennek!!!!!

Mütyürke! Helló!!! :D Képet-képet Ilkáról! Én nem is láttam!!! Milyen a csicsóné élet? :D És miért kockanadrág???

Enikő, Zalán baba is nagyon aranyos!!!!!! Bírom a haját!

Manó, még mindig kitartás! Csak nem tart örökké!

Megyek lerakom Minát! :) Jó ez a babazene! :)

KépKépKép
dikó1

Helló Lányok, Móni üzent:

"Sziasztok. Nagy örömünkre 07.07.31-én egy óra vajúdás után megszületett Bálint Balázs. 3540 gramm, és 54 cm. Mindketten jól vagyunk. puszi"

A mázlista... :wink: NAGY-NAGY GRATULÁCIÓ MÓNINAK BALÁZSHOZ!

Andrea
Kép
kindernay

Üdv!
Mintha ritkulnának nálunk a hasfájós sírások (kopp-kopp).

Ki használ Avent bimbóvédő kagylót? Sajna nekem mellé is folyik a tej, bár sztem azért, mert sokat vok még vízszintesben. Hogyan kell tisztítani? Egyelőre meleg vízzel átmosom, ha volt benne tej.

Ma megpróbáltam ülve szoptatni, még gyakorolni kell. Csütörtökön kontrollra kell mennünk, külön izgulok, h ne akkor jöjjön rá a hasfájás vagy az éhség. :shock:

Ma lehet, h megejtjük az 1. sétát. :P

Gratula Móninak, meg minden kinek aki a napokban szült, tegnap el is felejtettem én lüke!

Ma tök szupi napunk volt, akkorát sétáltunk Bogival, már nem is emlékszem mikor sétáztunk ilyen nagyot, időközben felkelt, a Robi munkahelyén megkajcsiztattam utána pelelnkáztam, aztán indultunk tovább.
És az a röhely, hogy nem is ringattam hogy eleludjon, csak kajcsi büfi aztán be a kocsiba és irány csvaragás, a kocsi meg úgy elringatta, hogy mire hazaértünk nyitva volt a szája úgy bealudt.
Szal tiszta sikerélményeim vannak mostanában, csak attól tartok ha visszjön a meleg, akkor megint felborul minden.
Bárcsak ilyen idő maradna mindíg...
Csodálatosak a bébiképek, mindegyik egy tünemény.

Zsu!
Szerintem attól hogy néha adsz neki cumisüvegből pici vizet, biztosan nem fog rákapni, és nem fog bezavarni a szopinál.
Nálunk tudod az volt a helyzet, hogy mikor megszületett Bogi, azzal jöttek nekem, hogy mennyi ideig nem evet anyuka szülés előtt, mert ez a gyerek farkas éhes volt, hát egy napot nem ettem, de akkor sem kellett volna bezabáltatni még ha éhes is volt.
szal szegénykém élete első kajcsija már tápi meg cuclisüveg, de az a régi szar ám, nem avent meg hasonló, amivel azért dolgozni is kell...
Szal én szerintem tuti ezt szívtam, de a lényeg minden rendben van.

Na lépek alszok picit Bogival...
Vendég

Lányok!

Ti vasaljátok a babacuccokat?

Ádám napközben is jókat tud aludni, két szopi között 1-2 óra.

Na, most nyöszörög :shock:

Büfi viszont továbbra sincs. :cry:

Sziasztok!

Bocsi, hogy beleszólok, a pisikifolyáshoz lenne ötletem, mert én is így jártam. Mióta eligazítom a fiam "szerszámját", hogy középre mutasson, nincs gond. Próbáljátok ki, hátha nektek is bejön. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Óriás gratula Móninak és Balázsnak!
Bizony így kell ezt csinálni, egy óra vajúdás.... azaz nekem kellett volna....))) no majd a következőnél követjük Móni példáját...))

Kép
lidikoka

Kép

ceniko
Szeged

móni gratuuuuuuuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D

ceniko
Szeged

Móni, gratulálok, ez már nem is gyorsvonat, villám express!!!! :D

Enikő, oltári ez a kép!!!!!! Mind a három vigyorog! :)

KépKépKép
dikó1

Móni! Csúcsszuperrrr! Én meg még gondoltam, hogy majd benézel, s elolvasod a bébmozgásos reakciókat.
Most már értem, azon kívül, hogy Bálint Balázs júliusi baba lett, Móni azért is "igazolt át" hozzánk, tőlünk "lopta" a gyors szülés technikát, s szépen alkalmazta maguknál. Jól van ez, így kell tenni, kérem.
Akkor HATALMAS NAGY GRATULA NEKTEK FIACSKÁTOK ÉRKEZÉSÉHEZ Sok tejcsit (na jó, ha nem kívánsz csárda lenni, akkor csak annyit amennyi mindig kielégíti fiacskádat), kerüljenek el a pocófájások (hidd el, tom sajna milyen ha totál ránktör a pocóbaj), s legyetek egészségesek.
Pussz

Kép
kissmanó

Enikő! Juhhé, de klassz a legújabb szerelmed. Ha nem lenne nekem nyakig elég a 3 kölök, kérnék én is egy ilyen ügyi fiúcskát.

jajj, csajok, én kész vagyok. Tegnap meg ma kikészített a pocibaj. Ma már homeós gyogyóba is befektettem (egyenesen kétfélébe), aztán hátha valami használ. Ja, homeót még nem vettünk be, nemrég értünk haza.
Na kész, ismét ordítás van.

Kép
kissmanó

Móni! Gratula Balázskához! Mindenből a legjobbakat ! Nagyon ügyik voltatok.

Ági!
Én még vasalom a babaruhákat. A nagyoknál is a védőnéni javaslatára a BCG oltás kifakadása után, amíg az oltás helye be nem gyógyult, addig vasaltam mindent, kivéve a rugdalózókat és persze a parányi zoknikat.

Dikó!
Mert Sponga Bob Kockanadrág! :lol:

Egcsi!
Csak ennyi lenne?! Oldalt fekve a pelenkában is működik a gravitáció. Vagy csak kevésbé? :)
mtücsi

Bori - csak azt akartam mondani, hogy beérem én a 2,5-3 órás alvásokkal is, csak ne kínozza a pocófájás, mert most kb. úgy van, hogy fél óra ölben, meg pociorvoslással eltöltve, aztán 2-3-5 perc a kiságyban. Asszem minnyán fogom magam, s ismét beülünk a kocsiba, s egyet autózunk, engem a vezetés kikapcsol, ő meg jót szunyókál benne.

Nem tom, asszem Tücsi kérdezett valamit tőlem, talán tanácsadás, védőnő itten. Hát majd válaszolok, most ismét akcióóóóó

Kép
kissmanó

Móni
Gratulálunk mi is kisfiatok világrajöttéhez!!!
Enikő
Gyönyörűek a gyerekeid!
Mi ma voltunk tanácsadáson, persze homlokegyenest mást mondtak, mint az itteni védőnő :evil: Beszereztünk szélcsövet, gripe watert, normaflort, szal hasfájás ellen mindent, csak segítsen valami...
Tök jó volt, anyám az OTP-ben dolgozik, bementünk Lilivel...Na asszem ma a kuncsaftok nem zártak a szívükbe...Az összes nő, ahogy meglátta az unokát, csapott papot, otthagyták a kedves ügyfeleket és babáztak :lol: :lol: :lol: Néztek ránk, mint a véres kardra...

KépKép

KépKép
szivvi

Voltam enyém dokinál is, azt mondta minden okés, innentől mehet minden a régi kerékvágásban. Megkérdeztem, lehet hordani hastartó bugyeszt!

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?