sziasztok
móni: látod, még a végén nem hiába csatlakoztál hozzánk, uccsó napra csak megszülsz..
jah... és kicsit sem volt ismerős az újszülött lányom vezeték neve??

(palotás ilka)
drukkolunk nagyon ++++++++++
olvasgatok, olvasgatok, de 3 gyerek mellett nem igazán van időm írni...
csak pár gondolat:
én is igény szerint szoptatok és emellett elég rendszertelenül élünk, azaz a rendszert majd a 2nagyobbhoz próbálom igazítani..
igaz, hogy a ritmusuk következetesség és rendszerfüggő, DE szerintem gyerek függő is.. azt gondolom, hogy nagyjából ugyan úgy csináltam mindent a másodiknál is és mégis a nagyobb lányom lerakhatatlan volt napközben, legalábbis az ágyba nem. azonnal kipattantak a szemei és ordított...szinte soha nem aludt, vagy azt is csak a karomban mellen lógva..

éjszaka aludt, leszámítva a 3órás szoptatási ébredéseket

jah... és ehhez fűzném, hogy este még a kiságyba letudtam tenni, ha bealudt-persze mindig csak mellen-, utána az első ébredésnél is vissza tettem, de hajnalban már magam mellett hagytam és úgy aludtunk vissza. igen, de eljött az az idő, amikor már a késői ébredésnél sem tudtam vissza tenni és már az este sem tudtam lerakni a kiságyba. teljesen átszokott a mi ágyunkba

...onnan kb 3évesen tudtuk csak kitenni..
a kisebbik csajszi viszont egy álom volt. evett-aludt üzemmódban volt kb 3-4hónapos koráig, de ha fent volt, akkor is nézelődött csendben

mindig a kiságyában aludt és délután is simán lelehetett tenni.. pedig őt is igény szerint szoptattam és éjszaka őt is magam mellé vettem...
most ilka is nagyon szépen eszik-alszik...

de szerintem ő már a hasamban edződött a 9hónap alatt, hogy mi vár rá, ha kijön..

úgy alszik, hogy a két lány ordít- ugrál körülötte...

amúgy sokat nézelődik a járókában napközben, tök nyugiban, csendben...