A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szöszi! Ne aggódj, biztos a front! Meg ilyenkor már nálad ez is természetes szerintem! Készül a szervezeted! Ilyenkor még hetek lehetnek hátra!!!

Kép
gabo001

Helló nyanyókék!
Katavirág, nem ér sírni a kilók miatt, nagyon szép formás vagy és a pocakod is gyönyörű.
Ezzel kapcsolatban megkérhetném azokat a kismamikat, akik pehelysúllyal indultak, de most felcsúszott nekik pár kiló, hogy ne bálnázzanak?
Gondoljanak arra legyenek szívesek, hogy vagyunk itt páran, akik nem ötven valahány kilóval kezdtük a terhességet...Nem olyan jó érzés néha ezeket olvasni. (Ill. a többiek nevében nem, de a sajátoméban kérném...)
Ma voltam fogdokinál (2x a terhesség alatt, mert rendes gyerek vagyok), minden oké, csak az ínyem csúnya veszettül.
Voltam védőnőnél is. Sok értelme nem volt, bár bemutatott a gyerekorvosnak, meg adott recepteket. Ja és megjegyezte, hogy elkezdhetünk most már vásárolni kis ágyat, ruhákat, stb.(35+5 vagyok). :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Az idő nagyon gáz, csodálom, hogy magikánál nem gyorsította be a dolgokat.
Mindenkinek kitartást, most el vagyok zavarva a géptől (2 órája nagyon szarul voltam, így fekvésre vagyok fogva), majd még jövök!
1Bambi

Kép
1bambi

Csajok!

Sajnálom hogy nme ragálok senkinek e rettennetesen nincs hangulatom...:(:(:(

Velünk minden rendben van de aggódom egy két topictárs miatt...

ugyh mindenkit kérek hogy szurkoljunk például
PUMPIért... nagyon nem érzi jól magát és Zsófi babának benn kéne maradnia a szombati esküvőig..szóval nagyon sok drukk hogy jobban legyen és hogy minden a forgatókönyv szerint történjen..

és TÉJÉ......
nem vagyok ugyan felhatalmazva és remélem ő is jön minél elöbb és nem fogja rossz néven venni hogy megosztom veletek a dolgot..
kb 1 órája beszéltem vele msnen..és megszakadt a beszélgetésünk mivel szörnyü hírt kapott..
de mivel nagyon nagyon aggódom érte ezért nem birtam ki hogy ne irjak..
ELVESZTETTE AZ ÉDESAPJÁT...és nagyon szépen kérek mindenkit hogy küldjön neki sok sok sok erőt és kitartást..
és nagyon remélem hogy minden rendben lesz mert terhesen elsem merem képzelni milyen lehet ez..
azt hiszem az egész topic egy emberként melette áll..
mélységesen sajnálom ami történt....

nem is birok irni..aggódom a csajok miatt..és le is vagyok hangolódva..
néha olyan nehéz szembenézni azzal hogy az élet nem habostorta..:( :( :(

és sajnálom ha rossz hangulatot hoztam..
Vendég

Kiscica: nagyon köszönöm -meg is nézem a katalógust, hogy a név is stimmel-e (lilát már találtam, de többfélét is) Holnap lehet, meg is veszem. Most számoltam össze, mennyit költöttünk a körút alatt és hááát...húúú -így sietnem kell, hogy maradjon még rá pént :wink:

Kép Kép
celesztina

Gabo,

akkor 1 éves koráig, nem tudtam hogy meddig csak azt, hogy jó sokáig nem szabad tejet adni nekik.

Bambi,
Nekem is most mondta a védőnő, hogy akkor vegyük meg a ciccokat, de 56-osat ne vegyünk.....mondtam neki, hogy már minden megvan, nézett is....olyan furcsák néha.....

KépKép
kisfruzsi

Lituka, illetve inkább Pumpi: nagy drukk megy innen is!!!
És persze Téjének is!!!

Kép Kép
celesztina

Bolygó, Gabó
Hát remélem, h csak ez az idő tesz be neki! MOst is mocorgott, de nem vitte túlzásba!

Hihetetlen ez az idő! itt most süt a nap, de ki tudja mi lesz 5 perc múlva!!

Szösz
Reméljül Alíz nem pont a mumus napokat fogja választani, ha előbb akarna jönni!
Párom nekem tegnap közölte a jó hírt, h jöv. héttől hetente 2x 3x mennie kell vidékre min. 3 hétig. Olyan közeli helyekre mint Debrecen, Nyíregyháza, Szeged, Miskolc... Hajnalban indulás, aztán majd érkeznek vmikor. Pénzben tök jól járunk, csak az időzítés rossz. ÉS persze apja adta ki neki a munkát, aki tudja jól, h itt vagyunk a finishben...

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Lituka - Jessssszum :( :( :( :( :( :(

Pumpókának és Zsófi babának a nevemben is minden jót! Drukkolok, hogy ne bújjon ki a kis manó hamarabb!!!

Téjé Apukájáról ez a hír .. Úristen :(
Annyira sajnálom Őt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Drágaság, ha olvasol minket (bár egy ideig kétlem), kitartást neked, és sok-sok erőt mindezek feldolgozásához! :(
Nem is tudok mit írni .. nem lehet .. :cry:

Kép
szösszenet

Téjé,

borzasztó dolog! Tudod együttérzek Veled, mi iis most éltünk át hasonló veszteséget...kitartást és sok erőt. Gondolj a babátokra, nekem ez segít egyedül...

KépKép
kisfruzsi

Judit!!!
Részvétem! Tarts ki, és legyél erős!!! Nagyon sajnálom!!!! :cry:

Pumpi
Te is nagyon vigyázz magadra! Igaz nem tudjuk pontosan, h mi a baj, de remélem, h semmi komoly, csak ez a hülye időjárás!!!!

Litu
A hsz.ed elején azt hittem, h téged is kicsinál ez az idő, nem is gondoltam, h ilyen rossz híreket kaptál! Köszi, h megírtad!!!!!

Kép

kisscica80

Téjé: LÉGY ERŐS!!! Tényleg nem lehet mit írni...
Pumpóka: Vigyázz magatokra, itt mindenki drukkol nektek!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Lányok, én meg lepihenek .. azt hiszem nem lesz ma vasalás meg ilyenek .. nem kockáztatok .. nehogy én is nem várt hírekkel jöjjek :(
Egyfolytában keményedek .. szerintem lemérem őket, van-e benne rendszer .. vagyis előbb megnézem fekve is jönnek-e...

További szép délutánt csajok!
Az érintetteknek meg sok-sok erőt!

Kép
szösszenet

Pumpókának mennek a ++++++++ok!

Téjé!

Nagyon sajnálom ami történt.. Nem tudok mit írni... :(

Kiscica!

Kérdésedre ma egész jól vagyok! Nem volt még egy nyilalás sem, csak keményedés pár darab.

Nekem is elég keveset mocorog ma Bogi, biztos az időjárás....
Buta idő van, az tuti!!! :shock:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Engem most teljesen letaglózott ez a hír Téjé apukájáról!!!

Kép

Kép

kisscica80

Szösz
Ok, pihizzél! Majd jelentkezz, ha jobban vagy!!!! :wink:

MAry
Örülök neki, h jobban vagy!!!

Kép

kisscica80

Ma meghalt az édesapám, úgyhogy nem jövök egy darabig. Emit vagy Zsuzsát értesítem sms-ben, ha bármi van velem, de szorítsatok.

Csak babó maradjon bent, mert most ez nem jött jókor. Első unokája lett volna... sziasztok

Litu, bocs!!!, hogy félbehagytam a MSN-t.

Kép
téjé

Lituka!Azért vagyunk, hogy a rossz híreket is megosszuk egymással!
Szorítok mindkettejüknek! Pumpókával mi van? Lelkileg van rosszul, vagy esetleg fájdogál, görcsölget?

Téjé! Őszinte részvétem........... :cry: :cry:

Kép
gabo001

:( Téjé........ Őszinte részvétem....... Renegteg erőt kívánok neked! :cry:

Kép Kép
szõlõ

Judit!
Őszinte részvétem neked és a családodnak. Nagyon nagy bánat ez, főleg most. Kérlek légy erős!

Tudom milyen érzés ez, mivel én is átéltem már. Nekem csak anyukám él egyedül, és azok szülei. Férjemnek pedig mindenkije meghalt az esküvőnk után 2 éven belül, csak az öccse van nekünk.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Látom jelentkezett Judit...és Ő is megoszotta a hírt.. :cry: :cry:

Pumpi fizikailag van szarul..kő a pocója meg hasmenésszerű görcsei vannak és hányingere..ezért egész nap pihen..
remélhetőleg nem a szülés készül beindulni nála és szombatig rendbe jön..
ezért kértem hogy neki is drukkoljunk.. :cry:

meg mindenkinek...
Szössz..neked is jobbulást..

komolyan Csajok mindenki nagyon vigyázzon magára....
Vendég

Őszinte részvétem.....biztos látni fogja azért az unokáját....

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="nici"]M írta:niciég csak annyi Szőlőnek, hogy ahogy elnéztem a képeket, olyasmi a pocid formája, mint az enyém, csak én hozzádképest bálna vagyok :lol:

Most mondhatnám hogy "igen, olyan a formája" DEEEE mivel te NEM tettél fel képet ezért nem tudom :P :lol: Esetleg tessék pótolni, hmm? :roll:

Tettem én fel, csak az még 26 hetes volt :)

Megjöttünk, vettünk egy csodaszép monitort, és megrendeltük az asztalt is, jövőhét csütörtökön érkezik meg :)
Megjártam a védőnőt is, meghallgattuk kistörp szivecskéjét is :)

Asszem elfáradtam :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Judit!
Nagyon sajnálom, ami törént. Fogadd őszinte részvétem.

Nem számítottam ilyen rossz hírekre, másra inkább nem is reagálok most.

Kép
emi29

Celesztina, egyáltalán nem volt vészes a forgalom, nem voltak sorok a kassznáknál, simán ment minden!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="téjé"]M írta:téjéa meghalt az édesapám, úgyhogy nem jövök egy darabig. Emit vagy Zsuzsát értesítem sms-ben, ha bármi van velem, de szorítsatok.

Csak babó maradjon bent, mert most ez nem jött jókor. Első unokája lett volna... sziasztok

Litu, bocs!!!, hogy félbehagytam a MSN-t.

Őszinte részvétem! :cry:

Kép

nici

Pumpóka, neked meg jobbulást, kívánom a legjobbakat!

nici

Téjé! Nagyon sajnálom. Részvétem.

Pumpi! és mindenki aki görcsölget vagy rosszul érzi magát, vigyázzatok magatokra, pihenés, pihenés, pihenés...

Magika! Kerekes97! Hű de izgi. Lehet, hogy hamarosan itt a 2. topicbaba?

Strepto: Nekem már megcsinálták. Nálunk úgy van, ha pozitív, akkor is csak szülésnél adnak antibiotikumot. Szerencsére nem lett az. Szerintem kérdezzen rá mindenki, mert fontos, hogy megcsinálják.

Kamilla! Még simán foroghatnak. Nálam Mira éppen harántban van, előtte egy héttel még fejvégű volt. Ki tudja mi lesz még a szülésig? Csíkok nálam köldök körül is és alul is. :( :( Nagyon csini vagy a képeken, így elnézhető Apának egy kis viccelődés. :wink:

Rólunk: Tegnap voltunk CTG-n, +UH+flowmetria. A CTG-nél megint végig aludtak, fájástevékenység gyakorlatilag nulla, lepények még rendben, méhszáj zárt. Szóval úgy tűnik egyenlőre még nem akarják látni anyut kívülről is. És nagyon nőnek. Teljesen egyformák és a mért adatok alapján mindketten megfelelnek egy 36 hetes egyes terhességnek. Becsült súly: 2750 g.

Éééééééééés találtam végre gyermekorvost. Ma voltam nála a receptekért, nagyon aranyos doktornéni.

Kép

Kép
szofi74

Szofi gratulálok a babákhoz..nagyon jó hogy ikreid lesznek és ilyen szépen bennt akarodznak maradni..és nagyon szé pa súlyuk is.
azért a sok rossz hír között akadnak ma jók is..
Vendég

Jelentkezem .. jól vagyunk Alízzal :) Semmi baj!
Pihengettünk .. volt 1-2 keményedés :) de azt hiszem ez ebben az időszakban normális - szóval nem aggódom :)
Holnap NST és UH .. okosabb is leszek egy pár adattal! :D

Szofi -
Tényleg szuper, hogy ilyen nagyok már a babák! Gratulálok :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Judit! Jaj nagyon sajnálom, kitartást nektek, vigyázz a babára, megy a sok +++++++

Mindenki aki nem érzi jól magát....+++++++++++

Szofi! Gratula a babykhez nagyon szép a súlyuk és örülök, hogy minden rendben van.

Bambi!
Még a Dani elött fél évvel méhszájsebem volt, de sajnos olyan nagy volt ( régi 10 ft-os nagyságú), hogy másképp nem lehetett eltávolítani. Emiatt kissé eldeformálodott a méhszájam.
Már akkor azt hittem babát várok, elmaradt a menszesz, de csak 1 műtét lett belőle. :x Az utókezelésnél kaptam gyogyszereket ekkor jött fel rám 3-4 hó alatt 15 kg. , amit a mai napig nem tudok leadni. :cry: :twisted:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok Mamik!

Olyan kis csöndes a topik most, de érthető!!!
Szegény Judit, egész du. rájuk gondolok!

Szofi
Tényleg szép nagyok a babák!!!! Hogy bírod őket??

Szösz
Örülök, h már jobban vagytok, ha meg holnap mész nst-re, akkor úgyis minden ki fog derülni, h mi is ez most!!

Remélem a többiek is jól vannak, és már mindenki a párjával pihizik!!!

Nekem sikerült beszélnem nagynehezen a dokim asszisztensével, és ő áldását adta a szülésznői nst-re.

Zorróné
Jöv.hét csü. megyek este 6-ra Katához! Ti mikorra vagytok beírva??

Kép

kisscica80

énis elcsendesedem mára csak vki kérte délután azthiszem ezt..vagy tegnap és még senki sem tette fel...

3000- teljesen zárt méhszáj ,megtartott nyakcsatorna.
3100- külső méhszáj 1 cm,megtartott nyakcsatorna.
2100- rövidült nyakcsatorna,külső méhszáj 1 cm nyitott.
2111- rövidült nyakcsatorna,külső-belső 1 cm nyitott.
És így tovább...

Tehát az első számjegy a nyakcsatorna hosszát jelöli,a 2.számjegy a külső méhszájat,a 4 számjegy a belső méhszájat,a 3.számjegy pedig (gondolom) a közöttük lévő részt.
Vendég

Téjé! borzasztóan sajnálom :cry: ! Nem is tudok mit írni! Azt hiszem erre nem is lehet! Kitartás, az idő majd egy kicsit enyhíti talán a fájdalmad.

Nem teszek fel mot képeket, azt hiszem nincs itt az ideje. Majd holnap esetleg. Pocis képre gondoltam, meg meg akartam mutatni Szonja új ágyacskáját, mert az övét a tesó örökli. De ráér holnapig azt hiszem.

Megint szétesett a fogincim....csak tudnám miért kell ideiglenessel tömni és miért nem véglegessel....még jó h ma, remélem lesz holnap 10 perce a dokimnak h megcsinálja és ne szenvedjem végig a húsvétot.

Szofi! Nagyon klassz h ilyen jól vannak a babák és annak ellenére h ketten vannak megfelelnek az egyes terhességnél elvárt adatoknak!

Vajon mi lehet kevinszpésziékkel és a kis Marcival? Remélem jó vannak. Még most is soxor eszembe jutnak!
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok ma. Nem tudtam itt lenni, mert egyetemen voltam (másod diplomás képzés). Hát egyre nehezebb egy egész napot végig ülni az előadásokat hallgatva. A szülés előtt meg kéne írnom a szakdolgozatomat is, mert utána gyanítom, hogy nem lenne egyszerű. A vizsgáimat úgy néz ki, hogy letehetem külön, még áprilisban.

Emi!
Nem semmi, hogy1.000 Ft-al olcsóbban vetted. Azt hittem, hogy az Anitának mindenhol egyforma árai vannak, mert a mintaboltjukban úgy láttam, hogy megegyezik a Brendonos árral.

Téjé!
Nagyon sajnálom!

Pumpóka!
Pihenj sokat, és kívánom,hogy gond nélkül meglegyen az esküvő.
emma2008

Téjé!
Átérzem. Én már átéltem ezt, tudom, hogy mit jelent ez :cry: :cry: :cry:

xsara,
majd ezzel kapcsolatban (méhszájseb) keresnélek, ha megengeded, mivel a terhességem megállapításakor az új dokim látta és megmutatta, hogy nekem is van. (Ezt rendbe kellett volna hozni, de akinél előtte voltam 2 hónappal, meg sem nézett, pedig véreztem.) Ő azt mondta, hogy műteni kellett volna már. Nem tudom, hogy azóta mi változott, de biztos nem tűnt el :cry: :cry: :cry: Szóval majd az érdekelne, hogy mit csináltak veled (fagyasztás?), meddig tartott, mi változott azóta, mennyi ideig tartott a felépülés, fáj/fájt-e, stb. De lehet, hogy privibe kellene ezt megbeszélni.(Ha engeded,)
1Bambi

Kép
1bambi

Hű, valaki írta h tehéntejet tilos adni a gyereknek 1 éves korig.

No én rácáfolok erre! 6 hónapos koráig fejtem Szonjának de utána már nem bírtam mert 2 óránként evett még akkor is szinte éjjel, nappal és mivel nem volt szopi nem volt kereslet kínálat és iszonyű mennyiségű tejem lett. De 6 hónaposan nem csináltam tovább mert ténylge nem bírtam már idegekkel, fejés-sterilizálás-etetés-aztán elölről kezdve....
Szóval leálltam erős lelkiismeretfurdalások közepette.
De Szonja nem evett tápszert, semmilyet! Úgy néztünk ki mint aki tápszereket forgalmaz, kezdve a HA tápszerektől a 2-es ig szóval iszonyat dömping volt...de nem ette és elkezdett fogyni....
Így gyerekorvos mondta h ha semmi nem megy akkor már csak 1 dolog maradt: a bocitej. Forralva és decinként 1 teáskanál cukorral h meglegyen a kalóriatartalma.
Nem lehetett higítani mert akkor nem elég a tápértéke......szó szó vége az lett h bár nagyon elleneztem tényleg nem volt más út....és megette! Azt hittem eldobom magam és a súlya is szépen megindult felfelé! Nem let allergiás és semmi baja.
Sokan megvetettek miatta, de Szonja 6 hónaposan nem volt 6 kg sem, 5900 volt és ebből fogyni...szóval azt nem lehetett azért hagyni.
Úhogy ha valaki rákényszerül akkor ne hibáztassa magát.
Ja és Szonja ekcémás volt és az anyatejtől amíg kapta végig hasfájós, hiába vigyáztam rá mit eszek.......a tehéntejtől nem fájt a hasa és az ekcéma sem jött vissza.......ennyit a nagykönyvekről.
Vendég

Úristen :shock: :shock: :shock: :shock:
Az én kiskönyvemben a legutóbbi bejegyzésnél ezt írta a doki:
Cx: 1990 (a hüvelyi vizsg. rovatba)
Akkor ez most mi?
A leleten csak a megrövidült nyakcsatorna szerepel .. nincs szó méhszáj nyílásról ..

Kép
szösszenet

Szőlő!
Nagyon jók a képek. Szépek vagytok.
emma2008

Kedves Téjé! Őszinte részvétem, és nagyon sok erőt kívánok Neked! Vigyázz magatokra!

Kisfruzsi:: Nagyon meglepődtem azon, hogy a streptohoz Neked kell vinned a csövet! Ez őrület! Ilyenkor mindig megörülök, hogy nekem minden vizsgálatot a magánrendelésen elvégeznek ill. onnan intézik és nekem sehová sem kell elmenni, órák hosszat sorbanállássl eltölteni! Bár hivatásomból kifolyólag nem is tehetném meg...Szóval hihetetlen, mik vannak!

Mindenkinek, aki nem érzi jól magát, jobbulást kívánok! Nem csoda ebben az időben! Nekem is majd' leszakad a derekam...
Vendég

Közben rájöttem, hogy nem 1990 van a kiskönyvben, hanem 1000 .. csak a dokim iszonyat rondán ír ..
Az meg azt jelenti, ami a leleten is van :)

1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi

Én is megtaláltam a jelöléseket, meg némi magyarázatot .. engem megnyugtatott .. :)
A leletre írt négyszámjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar :o)

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Kép
szösszenet

Persze .. már mindenki alszik .. a szokásos szitu van - egyedül maradtam :)

Kép
szösszenet

Nem, én vagyok :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]N írta:szőlőem, én vagyok :D

Látod .. igazi szőke nőként beparáztattam saját magam ..
1000 helyett 1990-et néztem .. hogy lehet így egymásba húzni a 0-kat? :? :? :lol: :lol:
De így lefekvés előtt még sikerült megfejtenem .. miután a neten sehol nem szerepelt olyan adat, amiben 9-es volt .. 8) :lol:

Sikerült megjárni a dokit?

Kép
szösszenet

Igen, olvastam :D De a dokiknak amúgy tuti hogy tanítják hogy kell olvashatatlanul írni, bár az enyém még egészen szépen ír azt hiszem.

Igen, sikerült, megvan a papír, meg mondta hogy beszélt ám az ismerősömmel (tudod aki ott gyakornok a SOTE II-n), megdumáltak mindent a szülésemmel kapcsolatban, azt is hogy ki lesz a szülésznőm stb :lol: :lol: Jó fej volt. Egyébként nem gondoltam volna hogy valóban tudja ki vagyok, mindig meglep ha valaki így emlékszik rám. (OK hogy már majdnem 4 éve ő a dokim, de veszettül sűrűn nem jártam hozzá :) )

Kép Kép
szõlõ

Nah - ez jó hír :) Örülök! Így azért nyugodalmasabban készülsz a nagy napra :)

Mi meg arra jutottunk, hogy kedden megmondjuk a dokinak, hogy majdnem megszültünk a 0-i miatt :lol: :lol: :lol:

Nah .. megyek pihenni .. Alíz nagyon aktív :)
Keményedésem viszont nincs .. ;) :)

Jó éjt!!

Kép
szösszenet

Én is megyek, Mazsi fél órája táncoltatja a hasamon a távirányítót :D

Jó éjt!

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

A gyomorégés nem hagy aludni :twisted:

TÉJÉ:Őszinte részvétem! :cry:

Mindenkinek köszi,a biztató szavakat megpróbálok minnél hamarabb szakvéleményt kicsikarni az urológustól! :wink:

NONO:Fogadott dokim van akihez magánrendelőbe járok alkalmanként 7000ft és eddig 8szor voltam (56 000)+majd a szülés, tehát elvileg nem a pénz miatt van ez az egész,hanem Őt is kötik szabályok!

Próbáltam megvesztegetni is (Finoman) :oops: Ő meg baromi diplomatikussan kitért a válasz elől!

SZÖSZ:Azért nem lehet,hogy csak 1 héttel a kiírt időpont előtt feküdjek be,mert már volt egy császárom és itt ez miatt a 38.héten kell befeküdni(Ez a szabály) :roll:

Na mindegy majd csak lesz valahogy!

Szép álmokat pocakos mamik! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Sziasztok, jó reggelt!

Kép

Nici: köszönöm a bolt-infot (hogy mennyien voltak),
sajnos nem megyünk, csak párom elrohan bevásárolni, mert Laura belázasodott az éjjel :cry: így ma auchan helyett doki lesz :( És drukkolok, hogy vasárnapra meggyógyuljon, mert akkor mennénk a nagyihoz nem csak húsvétozni, de a szülinapját is akkor ünnepelnénk. Ha nem tudunk menni, akkor csak áprilisban fogunk tudni majd... Bár azt hiszem kicsi az esély arra, hogy mostantól teljesen lázmentes legyen éjjel is vasárnapig :?

Kép Kép
celesztina

Jó Reggelt!

Téjé! Őszinte Részvétem! Nagyon sajnálom! Sok-sok erőt kívánok!!!

Szofi! Tök jó, hogy ilyen szép nagyok a babóid és hogy még bent vannak :)

Pumpóka! Jobbulást Neked, vigyázz Magatokra, remélem semmi komoly... REmélem a holnapi napod jól sikerül!!!

A tehéntejjel kapcsolatban: én kb Lili 9-10 hós korától adtam neki tejet, kb 2 hónapig forraltam, aztán már azt sem... reggel-este egy cumisüveg kakót benyom... imádja :) Tejtermékeket (joghurt..ilyesmi)meg már fél éves korától kapott. Soha nem volt tőle semmi baja.
Anyukám meg mindig azt meséli, hogy mivel nem tudott szoptatni, már egész pici koromtól (pár hetes) tejbegrízt ettem, persze először negyedes, majd feles tejből (vagyis vízzel hígította), és nekem sem lett tőle semmi bajom...

Én is úgy tudom, hogy a puffasztó ételeket nem ajánlják szopi alatt , mint pl: karfiol, káposzta, bab, borsó.... az epret allergizáló hatása miatt... én ezeket nem ettem... illetve odafigyeltem, hogy nagyon fűszeres kajákat se egyek... nem is volt Lili hasfájós. De persze nem tudom mi lett volna, ha eszem. Én könnyen megbírtam állni.

KépKép

KépKép
gabcika

Jó reggelt!

Hát igen, amennyi védőnő és gyermekorvos annyi tanács. Ez a szoptatásra és a kajákra is igaz....most légy okos ...én nem fogom túldimenzionálni a dolgokt, nem eszem sok puffasztó kaját egyébként sem. Tejet pedig (ha nem muszáj) nem adok majd neki ideje korán.
De majd a gyakorlatban meglátjuk.

Lányok,
a császár után 6 orával lehet mozogni? És mikor hozzák a babát először???? Nagyon be vagyok parázva a faros fekvése miatt.
Ja és azt mondták, hogy ha megindul a szülés természetesen, akkor kezdődik csak a császár...van olyan, hogy késő és nem tudják már megcsinálni????? Tiszta para vagyok

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?