nicci! Hát ténylge nem a pénz miatt van. Szabályok tudom hogy vannak, csak azt furcsáltam h tudja h neked van egy pici gyereked és 2 hétre eltűnni otthonról nem lehet. Ezt nem értettem h miért nem érti meg. De ezek szerint nem az az ok h nem vagy fizetős vendég. A szabályokat csak nagyon kevesen tartják be, de úgy látom h ő nagyonis. Illetve nem tudom milyen szabályok ezek, mert szösszenetnél akkor miért lehetett kitűzni egy konkrét napot?
No nem reszortom h megítéljek bárkit is, pláne nem a dokidat. És ha te megbízol benne és egyet értesz a döntéseivel akkor evidens h nála maradsz. A benntfekvésre pedig csak annyit h volt itt a lakóparkban 2 kismama is akiknek szintén kitűzték az időpontot. Nem volt más okuk rá, csak h az első is császár volt. Nem voltak betegek és semmi nem indokolta. Nem volt vékony a heg vagy ilyesmi. Szóval nem tudom h egyik doki miért tűzi ki a másik miért nem.
Azt az indokot teljesen elfogadom h a vajúdás segít a babának is, de azt nem értettem, hogyha mindenképp császárnak kéne lenni akkor nem tök mindegy h otthonról indulsz e v bennt vagy v indítják? Vajúdzs és ígyis úgyis csaszi a vége. És ha már ennyire császár-biztos vagy mi az hogy meg kell próbálnod simán? Miért? Ezt tényleg nem értem.
Lehet h csak valamit elolvastam? Nem figyeltem eléggé valamire talán azért merült fel bennem ennyi kérdés. De ténylge csak érdeklődés volt, nem beleugatás....azért mert panaszkodtál és mert tudom h én sem hagynám itthon a kislányom 2 hétre .
Fruzsi! Mintha korábban azt olvastam volna h altatásos csaszi után azonnal mozoghatsz ha magadhoz térsz a spinális és az EDA-snal meg attól függ h 6 12 v 24 órás izét klaptál e amivel nem lehet mozogni h a fejed ne fájduljon meg. De annyira bonyolultnak találtam h nem sikerült megjegyeznem....

Talán a dokid v a császárosok tudni fogják!
Laurának jobbulást!!