Már amikor visszaolvastam az irományom, akkor is éreztem, hogy nem jól fogalmaztam, félre fogd érteni és meg is történt! Tényleg baromi nehéz anyámmal dülöre jutni, nem a te hibád! Ö meg szívesen elvitte, mert neki is rossz volt a lelkiismerete, hogy nem akar összejönni egy idöpont se...
A triciklit is elvittem volna, ha nem bepakolva mentünk volna, ha mentünk volna a Ligetbe. Gondoltam, hogy nem azt várod, hogy a BKV és 4 gyerek mellett még triciklizzek is és én se várom el fordítva! Ingerlékeny vagyok a hét eseményei miatt és nem figyeltem a stílusomra, millió bocsánat! Nem akartam a lelkedbe gázolni és nem is a pénzre megy! Nem egy összeg, nem fogunk ennek hiányában remélhetöleg éhen halni, ha meg mégis, így jártunk, az se lenne a te hibád! Ne haragudj kérlek, jó? Rendben? Ugye, ugye, ugye?
Ágicám!
Engem is nagyon bánt, hogy ilyen rosszul alakult a hetünk neked is és nekem is. Ha Joe közlekedik, feltétlenül szólok! Elöre is köszönöm, hogy gondoltál ránk!
Remélem Lili hamar kilábal a betegségeiböl. Jól rátok jár a rúd! Lehet, hogy a hétvégi esös grillezés is rátett vagy éppen akkor fázott meg, ki tudja!?
Nálunk zömmel minden rendben. Összeraktam azt a komódot, amit a pesti házba vettünk. Szétszedtem és dühömben elhoztam, most meg összeraktam, mert itt is jó hasznát fogjuk venni.
Holnap megint múzeumos programunk lesz a jó vacak idöjárás miatt. Hideg van, 12 fok és szakad az esö. Karlsruhe, természettudományi múzeum a cél, utána meg meglátogatunk egy ismeröst a két gyerekével, aki nemrég költözött oda innen.
Dönci ma nagyon nyügös volt. Ha nem azt kapja, amit akar, levágja a nagyhisztit. Gyorsan tanulnak a gyerekek...
Mentem aludni, nektek is nyugodalmas jó éjszakát!
Boni még egyszer sorry, ne neheztelj rám, mert teljesen kikészülök, nagyon a lelkemre veszem, ha valakit megbántok.
Barbi

Zarándokok, akik a különböző megyékből zarándokolnak el ide, sokszor napokig gyalogolnak.
Csíksomlyói nagytemplom
tájkép útközben
sok helyen még havas a Kárpátok
Megérkeztünk a Békás szorosba, ez a hegy fogadott a kereszttel
Egy a több száz kis hegyi patak közül ami átszeli egész Erdélyt
a két szikla között visz az autóút
Meseszép a szoros, időnkét tényleg hihetetlen, hogy itt elfér egy busz a sziklák közt
Utolsó kép a szorosról
még mindig a tavon
Jégeső után
Énlaka határa a Firtos heggyel
<