A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Boni!

Már amikor visszaolvastam az irományom, akkor is éreztem, hogy nem jól fogalmaztam, félre fogd érteni és meg is történt! Tényleg baromi nehéz anyámmal dülöre jutni, nem a te hibád! Ö meg szívesen elvitte, mert neki is rossz volt a lelkiismerete, hogy nem akar összejönni egy idöpont se...
A triciklit is elvittem volna, ha nem bepakolva mentünk volna, ha mentünk volna a Ligetbe. Gondoltam, hogy nem azt várod, hogy a BKV és 4 gyerek mellett még triciklizzek is és én se várom el fordítva! Ingerlékeny vagyok a hét eseményei miatt és nem figyeltem a stílusomra, millió bocsánat! Nem akartam a lelkedbe gázolni és nem is a pénzre megy! Nem egy összeg, nem fogunk ennek hiányában remélhetöleg éhen halni, ha meg mégis, így jártunk, az se lenne a te hibád! Ne haragudj kérlek, jó? Rendben? Ugye, ugye, ugye? :oops:

Ágicám!

Engem is nagyon bánt, hogy ilyen rosszul alakult a hetünk neked is és nekem is. Ha Joe közlekedik, feltétlenül szólok! Elöre is köszönöm, hogy gondoltál ránk! :)

Remélem Lili hamar kilábal a betegségeiböl. Jól rátok jár a rúd! Lehet, hogy a hétvégi esös grillezés is rátett vagy éppen akkor fázott meg, ki tudja!?
Nálunk zömmel minden rendben. Összeraktam azt a komódot, amit a pesti házba vettünk. Szétszedtem és dühömben elhoztam, most meg összeraktam, mert itt is jó hasznát fogjuk venni.
Holnap megint múzeumos programunk lesz a jó vacak idöjárás miatt. Hideg van, 12 fok és szakad az esö. Karlsruhe, természettudományi múzeum a cél, utána meg meglátogatunk egy ismeröst a két gyerekével, aki nemrég költözött oda innen.

Dönci ma nagyon nyügös volt. Ha nem azt kapja, amit akar, levágja a nagyhisztit. Gyorsan tanulnak a gyerekek... :)

Mentem aludni, nektek is nyugodalmas jó éjszakát!

Boni még egyszer sorry, ne neheztelj rám, mert teljesen kikészülök, nagyon a lelkemre veszem, ha valakit megbántok.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Barbi drága, sajnálom, hogy nem a legjobban alakultak a dolgok itthon, komolyan nem értem a családodat....és sajnálom, hogy nem tudtunk még egyszer (csütörtökön) találkozni, de remélem hamarosan tudjuk pótolni!

Ágikám, Lilinek hatalmas gyógypuszikat küldünk, remélem mihamarabb rendbejön!

nekem is sajnos egyre kevesebb időm van jönni, olvasni olvasok, de sajnos írni már nem mindig marad időm, Barnuska fél órás alvásai mellett... de én is nagyon remélem, hoyg nem hül ki a topik, mert nagyon hiányozna... az utóbbi heteink nagyon nyűgösek voltak, jelentem mára kijött Barnus felső két foga is (egyszerre) így most már 4fogúak vagyunk;) és remélem nyugodtabb napok jönnek;)

Zsófi, köszönjük szépen a köszöntést, és csatlakozom az előttem szólókhoz, köszi az állandó figyelmességedet, kedvességed;) és remélem hamarosan találkozunk veletek megint. Jövő héten egy ligetes tali esetleg vagy lehet elnéznénk mi is a játszóházba;)

:( Párom az előbb hívott, anyósomat vitte volna haza Erdélybe, most lépték át a határt és elszakadt a kocsi vezérműszíja:(((((((((( szóval most ott állnak az éjszakában vontatásra várakozva.... remélem szerencsésen hazaérnek....

na megyek, megpróbálok ledőlni kicsit, aludni úgysem tudok, amíg nem ér haza épségben....

sniky

Sziasztok Csajok, itthon vagyunk már két napja, csak nem volt időm jönni, kárpótlásul elárasztalak benneteket egy kis kedv csináló képsorozattal....

Kép Zarándokok, akik a különböző megyékből zarándokolnak el ide, sokszor napokig gyalogolnak. Kép Csíksomlyói nagytemplom Kép
ehhez nem fűznék semmit hozzá, a kép magért beszél Kép tájkép útközben Kép sok helyen még havas a Kárpátok Kép Megérkeztünk a Békás szorosba, ez a hegy fogadott a kereszttel Kép Egy a több száz kis hegyi patak közül ami átszeli egész Erdélyt Kép a két szikla között visz az autóút Kép Meseszép a szoros, időnkét tényleg hihetetlen, hogy itt elfér egy busz a sziklák közt Kép Utolsó kép a szorosról Kép
Hadd hívjalak benneteket egy kis csónakázásra a Gyilkos tavon Kép még mindig a tavon
A korhadt farönkön is virág nyílik a tó közepén Kép
A mi kis csöpp tanyánk, egy olyan helyen, ahol megállt az idő. Ahogy Tamási Áron mondaná: "Énlaka fölött a Firtos lován elaludt a Gondviselés" Mi pont ezért szeretjük ezt a csöpp kis falut, Énlakát Kép Kép Jégeső után Kép Énlaka határa a Firtos heggyel

<
sziszka78
Tolna

Szóval szerencsésen hazaértünk, Erdély még mindig meseszép, és nagyon jól éreztük magunkat.
Az egyetlen fájdalmam, hogy Hrk Ritát sehogy sem tudtam elérni, így sajnos meghiúsult a találkozó :( Remélem tudjuk majd pótolni. Zsófi, neked külön köszönöm, hogy megírtad a számát, sajnos nem vette fel, és az üzenetemre sem válaszolt, talán kinti száma van és ezt nem használja, nem tudom.

Csak kutyafuttában néztem át a fórumot, de be kell vallanom, nekem is már egy ideje az az érzésem, hogy kihűlünk szépen lassan, értem én, hogy mindenkinek jól esik, ha hiányoljuk, de szerintem azért az nem járja, hogy csakis kizárólag olyankor ad életjelet magáról :(
Olyan jó kis társaság verődött itt össze, barátságok születtek, de a pezsgésbe csak az tud részt venni, aki Pesten lakik, mi pedig szinte semmit sem tudunk már rólatok, mert nem jelentkeztek.

Hétfőn mennék a bankba elutalni az augusztusi talira az előleget, eddig sajnos nem volt rá lehetőségem. Kérdezném, hogy akit érint az megtette-e már ugyanezt, mert potyára nem szívesen utalgatnék, és láttam, hogy Julcsi egyszer már megkérdezte ugyanezt, és senki nem reagált rá, szóval kicsit elbizonytalanodtam....akkor most utaljak vagy senki sem utalt még, és érdektelenségbe fulladt a dolog?

Ildi, neked külön örülök, hogy végre hallok rólad, próbálj meg néha jönni!

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Pacsirtásat!

Barbi csak leírtam a verziómat, hogy azt is lásd. :roll: de mivel továbbra sem tudom mikor lesz lehetőség eljutni anyukádhoz ezért mondtam ha kell valakinek és el tud érte menni ....! Sajnálom hogy ilyen balul jött ki az ittlét! :cry: azért augusztusban remélem mégis lejuttok...

és remélem hogy nem halltok éhen bár szerintem még a szarból is tudsz várat építeni :lol: bocs a kifejezésért

én a lehetőségeimhez mérten próbálok mindig jönni, ZSófi előtt kalapot emelek hogy mindig figyeli a hófordulót bár nekem nincs meg a tábla...de még úgy se biztos hogy lenne energia követni
:roll: :lol:

sajnos tényleg klikkesedett a csapat .. a ringatósok jógások természetes hogy közelebbi kapcsolatba kerültek..
én egyébként 5 topik lakója vagyok és igyekszem lépést tartani és közben a fiam sem szenved hiányt :wink:

sziszka gyönyörű a hely :lol:

snicky remélem szerencsésen hazaértek férjedék!

Dia http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... cle_id=193

szép napot! :lol:

ZSófi mi a játszóház címe?

ja és jelentem kibújt a bal felső fogunk :lol:
Vendég

Jo reggelt!

En is sajnalom Barbi, hogy nem tudtunk talalkozni csutortokon, pedig mi is kint voltunk. :( Ugy latszik, mindenki arra vart, hogy majd a masik megirja, hogy hol es mikor talalkozzunk (beleertve magamat is). Remelem a kovetkezo szervezes jobban osszejon.

Zsofi, nekunk a szerda kivetelevel egyenlore barmelyik nap jo lenne a jatszohazra - de meg attol is fugg, hogy melyik nap lesz autom, mert a Savoya parkba mashogy nem nagyon tudok eljutni. :(

Punkosd hetfon volt egy balestunk, varakoztunk a piros lampanal, majd amikor zold lett elindultunk es balrol belenk jottek. Szerencsere csak az autonk tort ossze, elszallt az egesz eleje - uj auto volt, novemberben vettuk... - nekunk nem lett semmi bajunk, Laura is velunk volt es pont bal oldalrol volt bekotve hatul. Eppen aludt, de nem is ebredt fel szerencsere, csak felsirt. Mindig kossetek be a gyerekeket az ulesbe, mert sose lehet tudni! Az auto majd meglesz, de azt nem tudtam volna elviselni, ha neki barmi baja lett volna. :( Egyebkent rendor vezette a masik autot...es nem ismerte el a felelosseget...No comment...Tegnap pedig a metron, fenyes nappal egy no nyakabol leteptek egy aranylancot, a srac eppen ki tudott ugrani es mar zarodott az ajto, ugyhogy a nonek eselye nem volt,hogy valamit is tudjon csinalni. Azert ilyenkor elgondolkozom, hogy miert is lakunk itt... :? Vigyazzatok nagyon, mert egyre durvabbak az emberek!

Egyebkent tegnap este lanybucsun voltam, kibereltunk egy limuzint es korbe kocsikaztunk a varba, nagyon klassz volt. Utana meg beultunk koktelozni is egy kicsit - volt ket terhes kismama + ketten voltunk akiknek kicsi babajuk van - valahogy a tema a gyerekek korul forgott...:) Ugy latszik valtozunk tenyleg...

Sziszka, atkuldened a vegleges Balatoni tablazatot? Minket beirtal vegul es pontosan melyik hetvegen mennenk? Meg mi sem utaltuk at a penzt, mert nem voltam biztos, hogy akkor mi is a vegso variacio. Koszi elore is!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Zsofi, egyebkent tenyleg le a kalappal elotted, hogy ilyen figyelmes vagy! :) Jol esik a kedves szavad is.

Tenyleg kezd kihalni a topik, bar tudom, hogy en se gyakran irok, bar olvasni szoktalak benneteket es ha van valami kozos program, probalunk elmenni arra is. A munka + koltozes mellett szinte semmi idom nem marad - de azert megprobalok en is gyakrabban irni, csak sokszor en is ugy ereztem, hogy senki nem nagyon reagal arra, amit irok es kulonosebben nem is hianyzik senkinek, ha nem jelentkezem. Pedig tenyleg sok hasznos otletet kaptam mar toletek - amit most szeretnek is megkoszonni! Es en is remelem, hogy megmarad azert a topik. Remelhetoleg junius vegen mar mi is az uj hazunkba leszunk, akkor csinalhatnank mar nalunk is kerti party-t, ha van kedvetek eljonni.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziszka, nagyon szep helyen jartatok! Tavaly mi is voltunk errefele, de most megint kedvem lett visszamenni. Ha Laura egy kicsit nagyobb lesz, mi is utnak indulunk, azt hiszem. Malna jol birta az utat?

Nem tudom, hogy a keresztelos kepeket megdicsertem-e mar - de nagyon szepek vagytok, kulonosen tetszett, ahogy Malna a sajat laban setalt be a templomba. Nagyon ugyes! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Sziszka,
Gyönyörűségesek a képek! Kedvet kaptam én is, hogy elmenjünk, csodálatos hely!

Boni,
Köszi a linket, el is mentettem! Szerencsére mára sokkal jobb, már alig fáj és csak kicsit piros. De ehhez az kellet, hogy tegnap este erőt vettem magamon és a zuhany alatt kínok kínján kifejtem mindent. Megérte!

Sniky,
Gratula a fogacskákhoz Barnusnak! :)
Jól hazaért a párod?

Ági,
Szegény Lilike! Jobbulást kívánok neki, neked meg kitartást!

Na megyek, ma jönnek hozzánk vendégek, grillezünk és egy csomó salit el kéne készítenem még!!

Kép
Kép
dia123

Petra,
Most olvasom amit írtál! Húú, kirázott a hideg. Szegény, biztos megijedtél! Örülök, hogy 'csak' az autónak lett baja, nem semmi! Hát tényleg vigyázni kell nagyon, de hiába ha a másik nem vigyáz, főleg ha rendőr!!
A nyakláncos eset sem gyenge, hát igen, ilyen világban élünk.... :(

Kép
Kép
dia123

Helló Csajok!

Dia, szabadság alatt azt érti igen,haverok,buli,foci,poker...
Ami oké,egy bizonyos szintig,de amikor elmegy reggel 6 kor és haza jön este 6 kor,akkor elmegyek fürödni és közli igyekezzek,mert lemarad az első körről akkor kicsapja a biztosítékot...

Sajnos így én már nem bírom,pedig tudom h szeret,és Lilit is imádja,csak Ő ilyen.Anyósom is megmondta, " őt el kell engedni..."
Na köszi...

Babakocsit sidrakids.től rendeltük és emailben egyezkedtem a csajjal,és mondtam pesten érte tudunk menni,azt mondta akkor felküldeti,de nem hivott,amit mélbe irt számot,azt nem veszik fel,nem tudom....Még szerdáig próbálkozok...

Sziszka,gyönyőrű helyen voltatok.irigy...irigy... :lol: Szuperek a képek,nagyon szépek vagytok :wink:

Niki,nem semmi barnus tempója :D Fogak,első lépések.... :!: Ügyik vagytok.

Ági Lilikédnek nagyon sok gyógypuszi,Neked meg kitartás.Remélem hamar rendbe jöttök.

Petra,olvasni is rossz ami történt.Hála Istennek hogy nem történt bajotok.Az autó pótólható,de a rendőr viselkedése... :evil:

Zsófi,igen nem értik meg milyen egész nap babázni,amit hozzá teszek nem teher és élvezem,csak nem értem a felfogását.Mert szereti a kislányát tudom.Csak ....nem tudom....nem értem :cry:

nicike

Sziasztok!

Vagyok én is (olvasóban) :roll: .

Zsófi, köszönjük a köszöntést. Tegnap vendégeink voltak (apa születésnapja ürügyén), és hát Dani kapott sok-sok játékot :lol: .

Helyzetjelentés: 6 fogunk van, egy hete ülünk fel magunktól, és még mindig csak kúszik, gyors előrejutás közben nem emeli fel a popóját, de lábbal keményen rásegít... Állni sem áll még, ezért megyünk is rehabilitációs szakrendelésre Miskolcra (biztos, ami biztos..). Én általában nem aggódom, csak ennyi ügyes babócát hallva töprengek el néha, hogy az enyém miért nem :roll: ? Amúgy én is inkább nyugodtabb típus vagyok, és apa is a legkevesebb energiabefektetéssel csinálja a dolgokat (bár nagyon hatékonyan), valószínűleg ránk ütött :) .

Boni, nem semmi, hogy mennyifelé tudsz figyelni :) !

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok! En is 2 es fel napig kettesben voltam Enivel, igy max olvasni tudtam csak. Elsü delutan es este nagyon hisztis volt, biztos apahiany :wink: De amugy nem volt vele sok gond, csak meg mindig nem mult el a nathaja, de mas baja nincs szerencsere...

Lilikenek jobbulast kivanok!! Sajnalom Agi, hogy ennyire osszejott Nektek :cry:

Dia, orulok hogy jobban vagy mar, meg Te is Boni...

Barbi, sajnalom hogy ilyen rosszul sikerult a kiruccanas, remelem azert megis tudunk talizni augusztusban...

Az az igazsag, hogy mi is ritkan talalkozunk itt a kornyeken a csajokkal, aprilis 22-en volt az utolso, mikor itt voltak Annaek is...Dadomival talan osszefutunk 1 het mulva Bataszeken, a szekszardi topictalin, ha sikerul... Oket is jo regen lattuk, kb mikor Titeket, Barbi :oops:

Sziszka, en a heten valamikor elutaltam a penzt... tobbiek?? Remelem a balatoni tali azert ossze fog jonni :roll: Tenlyeg nagyon jo lenne, mivel mi tenyleg sokakat meg pocakosan lattunk utoljara, vagy kepeken :wink:

yuyu79

Mazska, megneztem a kepeiteket, nagyon edes Laura :D

Ne haragudjon meg senki, en is sokszor ugy vagyok, hogy csak gyorsan olvasok, meg megnezem a lepeket, aztan mikor legkozelebb jovok, mar elfelejtek reagalni, vagy mar mas leirta amit akartam...

yuyu79

Niki, ferjedek odaertek szerencsesen?

Na es akik megis voltak ligetben: vannak kepek? :wink:

yuyu79

Daninak boldog hofordulot :!: Biztos semmi baj a kis kopeval, de persze nem art, ha latja szakember...

yuyu79

sziasztok;)

igen, szerencsésen hazaért Ferci kb. 2 óra körül, egy ismerősünk ismerőse, elvontatta Biharkeresztesig, és utána felajánlotta, hogy hazafuvarozza Pestre őket;) autó maradt az ottani szerelőnél, talán 1-2 nap múlva kész és újból nekivághatnak. Azért örülök, hogy a határtól nem messze robbantak le, bárhol máshol sokkal rosszabb lett volna, mondjuk a Királyhágó tetején......

Sziszka én még nem utaltam, de szándékozom, amennyiben lesz tényleg vmi a találkozóból, remélem nem marad el érdeklődés hiányában....
Nagyon szépek a keresztelős képek is, elfelejtettem megdícsérni és örülök, hogy a meglepetés is jól sikerült. Nagyon meghatódtam, amikor írtad, hogy mire készültök;)
Én is örülnék már neki ha végre bekötnék a fejemet, na de eddig sem rajtam múlt...:( lassan már leteszek róla, ha 7 év alatt nem került rá sor, akkor gonldolom már nem nagyon fog.... na mindegy...

Julcsi, sajnos képeket ez alkalommal nem csináltunk a ligetben.

Nicike, sajnálom, hogy ilyen a helyzet a pároddal, nem lehet egyszerű, nálam is kiverné a biztosítékot.

Mazska, örülök, hoyg nem lett semmi komoly bajotok, bár bosszantó egy szitu, főleg, hoyg még el sem ismerte a rendőr a felelősségét, ilyenkor mit lehet csinálni? így a biztosító sem fizet, vagy mi a teendő? szerencsére eddig még nem volt részünk ilyen helyzetben, így nem tudom...

Boni, hgy bírsz Te ennyi felé topikolni??? nem is értem... én ezt az egyet is néha nehezen tudom követni;)

sniky

Boni! Gratula a fogacskához! Dominak már csak 2 vagy 3 van vissza, de a legutóbbi úgy jött ki, hogy egyszer csak észrevettem, hogy kibújt :shock: Semmi nyűgösség, semmi extra nem volt benne :)

Szilvi! Nagyon szép helyen voltatok!!! Irigy vagyok ám! :wink: Imádom az ilyen hegyvidékes tájakat, én az Alföldön nem is tudnék élni :oops:

Julcsi! Megyünk a talira, kész az autó is, párom tesója gyorsan megcsinálta, bár most kétszínű a kiskocsi, mindkét oldalon az eleje egyenlőre fekete, azokat a részeket totál ki kellett cserélni, az csúnyán összetört, a kocsi legelejével együtt.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Niki, mi tobb mint 10 ev utan hazasodtunk ossze, es nalunk se rajtam mult, hogy csak akkor, de vegulis nem okozott nagy valtozast az eletunkben... persze azert kar lett volna kihagyni, reszemrol :wink:

Dadomi, orulok hogy mukodokepes a kocsitok :) Remelem mi is tenyleg ott tudunk lenni a talin...

Nem lehet semmi melozni, meg jonni-menni a gyerekekert, plusz a hazimunka, de vegulis azert jo, hogy megfelelo munkahelyet talaltal.... Majd meselsz, hogy milyen?

yuyu79

sziasztok!
hát végre visszaolvastam csütörtök óta :roll:
nagyon sajnálom, hogy a csütörtöki barbitali így alakult, de én nem tudtam ezen a héten semmivel sem foglalkozni mert csengim leszokott az alvásról és napközben ha összesen félórát aludt már örülte.a szelet nem szeretjük és ez a ciklon fölpörgette nagyon amiből végre leszakadt a víz eső formájában így most 3.órája alszik, pontosabban most ébred ezért is tudtam írni...
barbi én anyádon tök kiakadtam, csak nem akartam pocskondiázni, mert hogy jövök én ahoz...de viszket ám a nyelvem rendesen :shock:
mazska, ez ulrabrutál!!micsoda szerencse, hogy nem lett semmi bajotok, külünben biztos szétcincáltad volna a zsernyákot anyatigris módjára.
sziszka, de jó lehetett az utatok!gyönyőrűek a képek !ha van még amit megosztanál velünk esetleg?kicsit mi is odaképzelhettük magunkat :D
ági, lizókám remélem mostmár épülőfélben van.annyira szörnyű lehet szenvedni látni a boldogságodat :cry: csengi még nem volt beteg, de biztosan ezért is, én is jól kiakadnék :cry: :cry: a hétvégi balesetünk miatt is még napokig kivoltam, pedig rajta másnap már nyoma sem volt az esetnek :roll:
zsófi,IGAZAD VAN!!
én csak azt szoktam érezni, hogy minek írjak ha senkit sem érdekel...nem megsértődésből mondom csak tudomásul véve...
meg ugye én késöbb csatlakoztam...a niki akkoriban sokat emlegetett titeket és bekíváncsiskodtam, itt ragadtam...nyilván nincs olyan kötelék mint akik a terhesség kezdetétől tartják a kapcsolatot.
sokszor meg mire válaszolnék egyes kérdésekre már mindenki hozzászólt és nemtudnék már újat mondani.akkor meg minek?
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert sz@r napom volt, és nagyon fáj a fejem, nem is nagyon tudok most reagálni, csak a tali miatt néztem fel, akkor jól értem, hogy eddig csak JUlcsi, a többiek meg kivárnak? Csak nem értem mire, mert ha kiadják másnak a szállást akkor fújhatjuk :(

Szóval nem is tudom, hogy akkor most utaljak-e vagy sem...max. Julcsival és Binyekkel talizunk a Balcsin :wink:

Mazska, sajnálom a balesetet, és küldöm a táblázatot, örülök, hogy nem lett semmi bajotok! Ti két éjszakára vagytok beírva.

Nici. azt hiszem ez nálam is kiverné a biztosítékot :(

Csandikám, engem igenis érdekel, mi van veletek, valahogy úgy vagyok vele, hogy akivel legalább egyszer találkoztam, az valahogy kicsit más helyre kerül nálam, olyan jó érzés archoz kötni a neveket, mindegy, hogy pocakosan vagy utána találkoztunk, nekem egyformán kedves. Akivel pedig eddig még nem sikerült találkozni azzal különösen szeretnék, ezért lenne jó, ha összejönne a nyári nagy tali....

Annyi mindent szerettem volna még, de annyira fáj a fejem...megyek pihenni....

1244408608.6927.xls
1244408622.1187.xls

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Mazska, azt elfelejtettem, hogy végül az augusztus legut9lsó hétvégéje lett az, ami mindenkinek megfelelő elméletileg, én arra foglaltam le a szállást!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

köszönöm sziszka!!igazán jól esett!!
jó a személyes találkozó, sokkal jobb látni egymást , fogni egymás babáját...stb... a tranzitba is a végén már csak mi jártunk a verával meg a nikivel, pedig minden héten mentünk és vártuk a többieket is...

én mindenképpen megyek a megatalira csak mivel van szálláslehetőségünk ezért nem szóltam ezügyben.

és akkor amit már mostanában nem is írtam:

holnap jógaóra 11-től aztán fakultatív program...legutobb a győri úti probio éttermet próbáltuk ki ++ tapasztalataink vannak
http://etterem.pro-bio.hu/index.php?opt ... &Itemid=35
a teraszról nincsen fönt kép , mert idén csinálták meg...
Vendég

Sziazstok

MAzska jaj ez tényleg bosszantó! :twisted: jó hoyg nem lett bajotok, rendőr meg monnyon le!

lánybúcsúért irirgy irigy :wink:

Sniky hát igen szerencse a szerencsétlenségben! mert ez esetben nem hiszem, hogy a táj szépsége feldobta volna párodékat :roll:
igyekszem.. persze nálam is előfordul hogy az 5ből valamelyiknél csak az olvasásig jutok..de másnap akkor azzal kezdem :lol:

Dadomi kitartás! nem lehet egyszerű munka mellett! de biztos ügyi vagy. na meg sokan akik dolgoznak már most is a gyerkőc mellett azért nem is jönnek!

Csandi sajnálom hogy beteg volt a kis cseperekeberkenye... :cry: én azt hittem azért jössz keveset, mert állandóan úton vagytok Veráékkal :oops:

Sziszka mi is megyünk mindenképp azt gondoltam ez már eldöntött dolog és akiknek utalni kellett megtették! ez a kivárásos dolog most meglepett! remélem meglesz a bungalónk 8)

a személyes találkozó tényleg megváltoztatja a dolgot! én azért bumliztam át tudom csak egyszer a Tranzitba hogy sokakkal találkozzak és jó volt :lol:

aminek kifejezetten örülök,hogy most már a Ligetes is van, mert az nekünk közel van és a legközelebbinél már csak Csandink tanácsára átsétálunk (én eddig fel sem fogtam,hogy végig ,egy a járda a Hungárián a vidámpark mentén... :roll: :lol: tökéletes!

Aproo Zsófi és MINDENKI!!!!! egyszer már felvetettem, de senki nem reagált rája!egyszer a Csigámmal lecuccoltatnánk magunkat urammal Csepelre és tudnánk csinálni ott is egy talit! Pöttömnek is felvetettem, és rábólintott...szóval ha valakit érdekel!

Julcsi ó megértem én sokszor vagyok kettesben Csigusszal mert a párom járja az országot vállalkozó révén... és sokszor csak késő éjjel ér haza

egyébként tegnap reggeli egyik beírásomra senki nem reagált, azt hittem elhűltök ahogy én is lementem tőle hídba
:roll: :lol:
Vendég

Dia örülök,hogy jobb! én is tegnap kértem vissza barátnőmtől a mellszívót, mert megpróbálom lefejni és cucliból odaadni neki éjjel a tejcimet.. arra szernék rájönni, hogy maga a cici hiánya áll e fennt vagy az éhség.Tudniillik én úgy érzem éjszaka már nincs sok benne és csak nyammog... reggel tápszert adok már neki ...

Szisz elmúlt a fejfájás?
Vendég

Boni, visszaolvastam, de nem tudom, melyikre gondolsz :oops: .

Kép
Kép
csutak33

Jó reggelt!

Hú mennyit írtatok...

Boni
Gratuláok a fogacskához.

Mazska
Szörnyű volt olvasni ezt a balesetet. Szerencse, hogy nem lett semmi bajotok.

Sziszka
Nagyon szép helyen jártatok.

Nicike
Párod tényleg elég érdekes...

Csutak
Ne aggódj, biztos nincs semmi baj Dani mozgásfejlődésével. Majd meséld el mit mondtak a szakrendelésen! Az én gyerekem meg kúszni és mászni nem akar, feláll, és ha fogjuk a kezét lépeget. Hasra vágja magát, és egyből ül is fel.
kittina30

Sziszka!
Velünk is biztos találkoztok,mi már rég utaltunk :D
l.veronika

csutak a gyilkolósra :cry:

egyélbként szerintem Dani normális ütemben fejlődik... még nem kell neki feltétlen állnia.. majd most kezdik el... :lol: csak egyketetn nagyon sietünk :lol:
Vendég

sziasztok!

bocsi, hogy nem voltam a hétvégén teljes erőbedobással! csak sokfelé lófráltunk! ;)

először is, elmaradt a tegnapi köszöntő...

Beus Félhold Furzsijának nagyon boldog hófordulót tegnapra, illetve a mai ünnepelteknek, HRK Ritus Csanádja és Anna Emmája, nagyon boldog hófordulót!

Boni, a Csepeli tali jó ötlet, ha tudsz valami közelebbit, akkor majd írj, mert mi be tudunk menni simán! ;)

a sztorik, amiket leírtál nagyon durvák! hogy mik vannak manapság! rossz is belegondolni, hogy még mi lesz... vagy lehet! :(

Mazska, durva volt, ami veletek történt! :( szerencsére jól vagytok! és ez a lényeg! vigyázz magadra, bár sajnos nem csak akkor lehet baj, ha ti vagytok a hibásak! :(

Cs-Andi, ha tudsz valami konkrétumot, hogy mikor jöjjek be talizni, akkor légyszi szólj már, mert akkor úgy szervezem az életemet! ;) köszi! milyen balesetetek volt!? :shock:

Sziszka, mi is tuti, hogy megyünk a megatalira, de ugye mi nem vagyunk ottalvósak!? :( szóval ezért nem reagáltam... a polókkal mi lesz végül? azt intézi valaki? vagy Binyekéken keresztül az intéződik? még a rajz hiányzik, igaz? vagy ezzel hogy állunk?

Dia, örülök, hogy jobban vagy! nekem csak 1x volt ilyesmi mellgyulladásom, hát kínok közt szoptattam Benit, de megérte! egy hős vagy, hogy kifejted a zuhany alatt...

Dadomi, majd írd már le légyszi, ha nem titkos, hogy mit dolgozol! rossz lehet ennyire rohanni, de persze muszáj, szóval sok választása nincs az embernek! kíváncsi leszek, ha kistesó nem jön össze, én hogyan fogom tudni egyeztetni a munkát az anyasággal, mert nem szeretném én sem, ha a gyerek bármiben hiányt szenvedne!

most megyek gyorsan, mert a gyerekem rázza a rácsot! :) majd még igyekszem jönni!

sophie27

Csutak, Boninak igaza lehet, persze, ha megnyugtat, menjetek el megnézetni, de biztosan nincs semmi gond Danival, ő ilyen tempóban fejlődik! ;)

a felettünk lakó kisfiú fél évvel idősebb, mint Beni, ő 14 hónaposan kezdett el járni. már minden februári kisgyerek vígan ment, ő még nem. anyukája aggódott is egy kicsit, de bízott a gyerekében, hogy nincs komoly baj, és nincs is! szóval csak fel a fejjel!

sophie27

Cs.andi a 105ös busszal simán oda tudunk menni! :lol: onna gyalog szoktam elsétáln az Unicredit bankhoz mert ott dolgoztam :lol: melletet van akkor valahol ugye? mikorra menjünk? 12re? Zsófi jöttök ti is? :lol:
Vendég

Boniko!
105-el a györi úti megállóig kell jönni,onnan kb 2 perc séta.12 ig tart a jóga leghamarabb 1/2 1 3/4 1 re érünk oda.
Jó hogy jössz :D :D :D
l.veronika

Boni, hova? jógára, vagy a fakultatívra? nekem Andival van bizniszem, így tőle is függ, hogy mikor megyek, mert egy héten olyan sokszor nem akarok/tudok beutazni! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2009.06.08 10:13-kor.

sophie27

basszus ez ma lesz? most nézem.. ebben e percben értünk haza nem csütörtökön? áááááááá
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Meseszép Erdély, csak ámulok-bámulok, még sosem voltam, de csodás képeket tettél fel. Igazi pihenés lehetett az a pár nap, nagyon irigyellek. Tényleg hihetetlen, hogy, hogy férnek el a buszok azon a szűk helyen. Szívesen megnézném élőben is, remélem egyszer mi is eljutunk! Málnus nagyon aranyos, biztos ő is nagyon élvezte a kirándulást. :)

Barbikám! Fel a fejjel, te csodás anyuka és feleség vagy, ezt mindenki tudja! :) Sajnálom, hogy nem jött össze a tali a többiekkel.

Huu, Mazska, de jó lehetett a lánybúcsú, egy ilyenen én is szívesen részt vennék, ha már nekem nem adatott meg. Mi is már lassan 9 éve vagyunk együtt a párommal, de esküvő nem volt. :roll:

Nicike! Ezek a pasik ilyenek, kell nekik a havertali meg a többi vele járó dolog. Az már más kérdés, hogy néha nekünk is kijárna egy kis gyerkőc nélküli szabad délután. Csak nekünk nehezebb megoldnani, ezzel én is így vagyok. Na, de pár év és mehetünk mi is csajos estékre :D

Sniky! Örülök, hogy férjurad szerencsésen hazaért, még jó, hogy vannak ismerős ismerősök :lol:

Csandi! Én is sokszor érzem úgy, hogy csak írogatok meg teszem fel a képeket, de senki nem reagál rá. Semmi gond ezzel, nem haragszom, tudom, hogy megnézitek, elolvassátok, raktározzátok. Nyilván, akik személyesen is ismerik egymást, azok jobban nyomon követik a bébik fejlődését. Nekem nem sok esélyem van veletek találkozni, azért megosztom, hogy fejlődik Gergő.

Rólunk csak annyit, hogy már jól látszanak a felső fogacskák, nagyon cukik :D
Gergőnek szinte mindig az kell, amit nem szabadna, továbbra is a mosógép a nyerő, erősítő zsínorjai, mosott ruhák rázása. Imádja a kutyákat, mindig nevet nekik és hallanotok kéne, hogy sikongat és dumál, elképesztő. Ha megyünk vásárolni, végis sikítja az egészet, mindenki minket figyel.

Teszek képet a fogacskáiról. :D Kép

Kép

Szép napot mindenkinek!

Barbi
Kép
manci79

ZSófi köszi felvilágosításmegerősítést a telóba is :lol: asszem jól átugrottam és rögzítettem magamban azt a Csütörtöki napot..ma már nem jutok el, mert utálok kapkodni üzentem Verának,talán a héten még mennek :roll: :lol:
Vendég

sziasztok!

Barbi, pont ma lestem meg az iwiw-en is a 9 hónapos fotótokat! :)

Nikianyu, jó, hogy Ferci épségben hazaért! Mondjuk még az elgondolkodtató, hogy mi lett volna, ha Ti is ott vagytok Barnussal! Azért az úgy még nagyobb para... :( És gratula Barnusnak az önálló lépésekhez! Igazán megható tényleg látni a gyerekünk fejlődését. Én is sokszor elérzékenyülök! :)

Mi is rajta vagyunk a babaprojecten ezerrel... Vannan néha kényszerképzeteim is, hogy egyből összejön... Persze gondolom, hogy le leszek törve, ha nem, de nekem annyira jó emlék a terhesség, hogy szívesen lennék már újra az! Na jó, azért még előtte ledobnék 1-2 kilót (5-10-t), de tényleg nagyon várom már! :)

sophie27

Gergő drága annyira és a kis fogacskáival! :lol: és úgy látom a Fischer Price os bödön mindenkinél l nyerő :lol:
Vendég

ZSófi képzeld most azt mondták nekem hogy amíg tart a gyed gyes és az alatt fogan meg ketteske ő utána is két évig kapjuk a gyedet :roll:
Vendég

Boni, ez olyan bonyesz... én írtam a MÁK-nak anno, akkor még nem tudtak semmit mondani a mi helyzetünkre... :shock: köszi az infót. majd meglássuk! ;)

sophie27

Boni, az szombat esti hozzászólás volt, addig nem mentem vissza :oops: , de már megvan.

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, talán érezni lehet a beszámolómon is, hogy nem vagyok kétségbe esve :wink: . Holnap megyünk Miskolcra a megyei kórházba, majd este mesélek.

A GYEDről meg azt mondták a hírekben (vagy itt a babaneten olvastam?), hogy 2 évig jár - ugyanúgy, mint most -, csak előtte kell lennie kétéves munkaviszonynak. Viszont a GYES is a baba kétéves koráig jár (vagyis választhatsz, mint most, hogy melyiket kéred), azután semmi. Nem szoktam politizálni, de mire odakerülünk, szerintem más lesz a rendszer (újra).

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok!

Boni: a tegnap reggeli nagyon durva, főleg a kisfiúcska, el is gondolkodtam rajta milyen anya lehet az ilyen....köszi a kérdést, a két napig tartó fejfájás ma reggelre elmúlt szerencsére, talán az idő okozta.

Képzeljétek hamarosan jön a férjem Pestre, és az Elefánin kívül semmi egyéb dolgom nincs, szóval talizhatnánk, ahogy tudom az időpontot szólok :D

Manci, Gergő nagyon édes, annyira jó a fogacskás kép!

Csajok, jó talizást nektek!

Kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz ezzel a gyes dologgal, de nem hiszem, hogy olyan szerencsénk lenne, hogy jár a 3 év....:(

Oké, akkor holnap én is elutalom a pénzt :) Kicsit megnyugodtam.

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csutak, másban nem is nagyon bízhatunk, csak ebben :wink: Holnap mindenképpen mesélj!

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

lányok, aki érintett a témában, egyeztettem Leilával már, nekik a holnap délután, vagy a péntek egész nap jó játszóházazásra!

akit érint, legyen kedves jelezni, hogy melyik nap jó neki!

a cím pedig XI. Hunyadi János út 19. Savoya Park (18-as villamos végállomása!)

sophie27

Sziasztok!

Nekunk a holnap delutan kb. 3-tol jo.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Nálunk nincs még vége a rossz szériának, hétvégén én is kidőltem, 39 fokos lázzal. :(
Lili szeme javul, de a többi nem, ma voltunk dokinál, az orrmandulája vacakol így holnap folytatjuk a fül-orr-gégészeten.
Nagyjából ennyi, megyek vissza az ágyba.
Puszi Ági

KépKép
columbine

Sziasztok!

Mi már jobban, de még antibogyóznunk kell sajna, mert elkezdtük.
Zsófi, gáz volt, ultra, az elmúlt 3 nap, majd mesélek, talán 3napos+fog duplán, de semmi sem bizti. Az étvágyunk még car, de amúgy nincs nyoma.
Nekünk is a holnap du. lenne jobb.

Sziszka, Énlaka felé már jó az út? mi egyszer mentünk körbe a király és 3 fia falvait :-), de egy napos volt az út. Viszont elképesztő a vidék, imádtuk. Nem is tudtam, hogy az a kinti otthon. Olyan szép lehetett.
Nekem most a fő célom a Varság, illetve visszamenni a Hargita lábához. Van ott egy szállásunk (ha érdekel passzolok címet) óriásfenyvesek alatt, 4 faház, az erdő mellett pont, külön pisztrángos tó, ki lehet fogni a vacsit, stb stb....elképesztően festői helyen....
A Békás-szoros és a Gyilkos-tó meg olyan jó emlékébresztő volt, köszi, köszi.
Szt-Anna-tó kimaradt most?

Boni, persze,persze, csak szólj, hogy mikor. Bár én Csepelt nem ismerem, esetleg a Duna parton van vmi jó beülős hely, a strandot nem ajánlanám, érdekes a vendégsereg. Legalábbis Peti ott is ügyelt, a féláras szerdák furik voltak.
Na, de Sniky bizti tud vmi jó helyet, ahol le lehet telepedni, majd Ő jelzi.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Igen, most az valtozott, hogy 2 evig lehet majd csak otthonmaradni, es a 3. evi gyes az torolve... De ki tudja, tenyleg lehet, hogy jovore megint valtozik valami...

Gergo nagyon edes pofi, a kis fogacskaival :D

Kepzeljetek, Eniko szegeny kis unokaocsijenek 3 honaposan jon a foga :roll:

yuyu79

Agi, Aproo, jobbulast!! Tessek gyorsan meggyogyulni!! Marmint ez Agira, Lilire es Levire vonatkozik!

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?