A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nika!
Jobbulást neked!!!!
Mézes tea, neo-citrán, stb.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most néztem, hogy az Auchanban akciós az a Momert mérleg, amit én is vettem.
Mindenhol 14 ezer volt ahol eddig néztem, ott pedig csak 11 ezer és van hozzá ajándék lázmérő is.

Mióta nem árunk oda, azóta néha kimegy a fejemből, hogy ott is szét kell nézni, mert sokminden olcsóbb, mint máshol.

Nika!

Jobbulást!

Zsu!

Eleinte pár hét otthon egy babával is jól jöhet.
MAjd ha elér az álomkór, rájössz. :D
Akkor most tesztelsz pénteken, vagy csak hétfőn?
Vendég

Cat!
Szerintem péntek reggel ellövöm az elsőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom, hogy hétfőig kibírom-e?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát ne bird ki,mert engem furdal a kiváncsiság :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
NE is mondd.... lassan tövig rágom a körmeimet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem csodálkozom rajta :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Zsu!

Ilyenkor hasznos a műköröm. :D :D :D
Vendég

Úgy néz ki Beninek begyulladt a bal szeme is. Alatta nagyon meg van dagadva és piros.
Remélem erre is van valami jó bogyója a dokinéninek. Délután úgyis vissza kell menni hozzá.

Lehet, hogy ő azt is tudja majd, milyen bogyókat érdemes szedni szülés előtt.
Vendég

Gabi!

Indulsz hamarosan?
Sokat gondolok Rád!

Majd küldj sms-t, hogy sikerült, és tudod-e már hogy fiú vagy lány!
Vendég

Szegény Beni..nem nyűgös? :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Beninek jobbulást

Neocitránt ne nagyon szedhetek mert Gege még cicizik de tegnap ittam egyet:):):):):) jobban vagyok kicsit

nika70
Salgótarján

Törpiri!

Beni egyáltalán nem nyűgös. Nagyon jól érzi magát. Ha megkérdezzük, mindig azt mondja, hogy Ő nem beteg.
És valóban, a viselkedésén nem is látszik, szerencsére.

Nika!

Annyi jó homeós bogyó létezik, de én nem értek hozzájuk, sajnos. A doktornéninkre bízom mindig magunkat, s ez bejön. :D

Én neocitrant nem is láttam már évek óta, mégis egészséges vagyok.
Vendég

Cat jó hogy ilyen a dr nénitek és nem irogat össze-vissza mindenféle anibiotikumot :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

gabi drukkhegyek

nika70
Salgótarján

én sem vagyok beteges de egy évben egyszer mindig elkap a nátha ezt most a gyerektől kaptam el :):):)

nika70
Salgótarján

Törpiri!

Én is ezt szeretem a dokinéninkben. :D

Nika!

Én is csak csodálkozom, hogy állandóan Benivel vagyok, hozzámbújik, rámköhög és semmi.

Akit érdekel: baba-mama hetek vannak a Corában. Ahogy néztem a neten a katalógust, vannak egész jó dolgok is.
Vendég

hát csajok tényleg úgy érzem hogy becsavarodok gyermekem kerek 8 perc alvás után üdén frissen felébredt én meg elkezdtem zokogni hogy nem hiszem el hogy nem tud aludni vagy egy órát de nem hát nem majd alszik éjszaka csak én borultamki hogy semmit sem tudok csinálni mert én ilyenkor szoktam mindent megcsinálni amig alszik takarítás főzés stb na mindegy nem panaszkodom hiszen annyi boldogság van ebben a topikban nem akarom elrontani és egyenlőre nem lesz rá alkalom hogy elmenjünk akár két napra is valahová csak mi ketten :( sajnálom gondolom nem vagyok egyedűl ezzel a problémával csak amilyen türelmes voltam világéletemben magam is elscsodálkozom hogy mennyire türelmetlen vagyok mostanában

de már jól vagyok :):):):) azért egy gyerek minden rosszkedvet el tud űzni ha rád mosolyog

nika70
Salgótarján

Nika nem vagy Te babás?? :roll:

Már csak azért,hogy ez most ennyire érzkenyen érintettt??? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!

Megértelek.
És nyugodtan panaszkodhatsz nekünk. Azért vagyunk itt.

Én is elkeseredem, ha Beni nem akar aludni. Bár én már akkkor is, ha egy óra után felébred. :oops: Nem ehhez vagyok szokva.
Nekem is jól esik olyankor a pihenés, és nehéz, ha nem tudom megvalósítani.
Vendég

Lányok!

Gabi még mindig kint ül...
Ilyen a magyar egészségügy, ha nem fizetős helyre mész! :evil:
A legrosszabb ilyenkor a várakozás.
Vendég

Ó szegény,pedig már azt hittem végzett....

Ilyenkor meg még idegesitőbb a várakozás.

Képzeljétek most hivott a tesóm,hogy volt nála "apa"és,hogy mennyire maga alatt van..(de azt nem merte megmondani neki,hogy miért).engem bezzeg fel nem hivna!!!
Akkor meg főjön a levében :twisted:

Nika panaszkodj csak tényleg...mi is szoktunk...valahol ki kell jönnie :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Gabi:mennek a drukkok!!!!

Hány órára volt időpontja?

A péterfyben tök jó,mert alig kell várni az uh-nál. Műár kértem is időpontot a 18. hetire, igaz elvileg 17+6 napos leszek,de ugye az nem baj?
Nem is nagyon akartak adni,de tudom,hogy mikor megyek afp-re igy mégis adtak.

Nika:sajnálom,hogy Gege csak ilyen keveset aludt.Egyébként mennyit szokott?
Nálunk Márk kb 1 1 1/2 órát ha már többet alszik azt fel kell irni a naptárba.
Cat te szerencsés vagy Benivel.

Pici merre van ma?
Vendég

Törpiri:akkor a 7vége óta nem beszéltél vele? Hogy-hogy volt a tesódnál? Tényleg tesóddal minden rendben?
Vendég

Sissi!

11.40-re kellett mennie. :roll:

A 17+6 nap mensi szerint vagy a 12 hetes UH szerint megállapított kor?
Bár szerintem az a pár nap már nem nagyon számít. Igaz, én nem vagyok orvos.

Törpiri!

Határozzon végre, és akkor talán nem lesz maga alatt.
Miért a tesódhoz ment panaszkodni?
Vendég

Ment hozzá valamilyen papirokért....rákérdezett mi baj van,miért van rossz kedve de csak annyit mondott,hogy semmi..rossz kedve van.

Jól van köszönöm szépen,szedi a sárgatest hormonos tablettát..eddig minden ok.(kopp-kopp)hétfőn volt uh-on,szivhang is van már..5 hetes..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ment hozzá valamilyen papirokért....rákérdezett mi baj van,miért van rossz kedve de csak annyit mondott,hogy semmi..rossz kedve van.

Jól van köszönöm szépen,szedi a sárgatest hormonos tablettát..eddig minden ok.(kopp-kopp)hétfőn volt uh-on,szivhang is van már..5 hetes..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nem panaszkodik..pont ez a baj,hogy senkivel nem beszél meg semmit...ezért azt hiszi az a tök jó amit ő gondol...

Tegnap felhivott valami hülyeség miatt,aztán mondtam neki,ha 2 napi nem beszélés után csak ezért tud felhivni akkor inkább jobb ha továbbra sem beszélünk,mert ettől nem oldódnak meg a problémáink.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi hazaért.
Eddig minden rendben, majd jelentkezik.

Semmit nem lehetett kérdezni, így a baba nemét sem tudja.
Vendég

nem tudom elvileg még nemvolt peteérésem szerintem csak ez az esős hülye idő meg hogy két éve négy fal no felnőtt társaság vagyiscsak anyós hétvégén ez nem sok amennyire menőmanó voltam igaz nem bulizni akarok csak barátnőkkel pletyizni stb kiszakadni a mindennapokból kicsit de itt nincsenek barátnők senki akivel megtehetném pesten nem lenne gond csak egy telefonomba kerülne és már meg is lenne a dumcsiparti de itt.................

Gabi minden renbden lesz és gyere majd

PICIKE MERRE VAGY???

nika70
Salgótarján

Nika:arra felé nincsenek kismamás anyukák? neten esetleg nem tudsz ismerkedni?

Estére Márk is belázasodott, remélem csak a foga miatt.Most már alszik a helyén sűrűn benézek rá,hogy minden rendben -e.Át akartam hozni magunkhoz,de mire megágyaztam már aludt.

Apa is modt jö haza neki pedig a feje és a hasa fájt, ill. egyfolytában csuklik. Nem tudom mitől lehet.
Vendég

Csucsu, Pici Andy merre vagytok???
Vendég

nemigazán vagyis vannak kismamák csak én nemismerem őket meg igazából nincsenek ia babás rendezvények se

nika70
Salgótarján

Most nagyon utálom az internetet. :evil:

És azt is, hogy nem emlékszem pontosan mit mondott a doktornő, mi a baja Beninek.
Azt mondta, hogy mononukleózis, vagy csak mononukleózis SZERŰ. Nagyon nem mindegy.
Nekem sem. Hiszen sokszor eszünk egy kanállal, és ez nyállal terjed. Nem hiszem hogy jó lenne elkapni, ha valóban mononukleózisról van szó.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Köszönöm, a hiányolást nektek!
Apával voltam, Kecskeméten, így egész nap nem jutottam gép közelébe.
Tárgyalása volt, és elmentem én is vele.
Utána meg vacsizni voltunk, és moziba. Ugye a múltkor elmaradt a betegség miatt.

Kis betegeknek gyors gyógyulást!

Nika! Zsuzska! Ibici! Csucsu! Andy!
Mennek a drukkok.+++++++++++++++++++++++++

Zsu! Már nagyon várom a tesztedet.

Gabi!
Örülök, hogy túl vagy rajta. Sajnálom, hogy nem árulták el a nemét.

Cat!
Hallottad, az egri kórházat nagyon megbüntették most?!! :x

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sissi!
Egy két nap nem számít az ultrahangnál.
Nekem azt mondta a genetikus, inkább betölött 18 hét legyen, mint kevesebb.
A vérvételnél viszont fontos nagyon, a pontos meghatározása a terhesség korának.

picimami

Jó reggelt!

Csak köszönök, és megyek is.
Délelőtt UH lesz, nem tudom mikor érek haza.

Ezt a mononukleózisos dolgot pedig ki kell derítenem.

Pici!

Akkor jó volt a tegnapi napod.

Mi történt az egri kórházban?
Vendég

Cat!
http://www.zoom.hu/belfold/egymillio-fo ... 38527.html

Szép napot neked.
Majd várunk vissza.
Puszi

picimami

Csucsu!
Hogy van Szabina?
Ugye nem lett beteg?
Jár oviba? Szeret járni?

Mennyi van még neked a gynevacból?
Nálunk párom nem kapta.
Én kaptam csak 5 db ot.
Heti egy oltást.
És elvileg a házidokinak is be kellene adnia.
Nekem ő írta föl is.

picimami

Sziasztok :lol:

Egy gyors jelentkezés, túl vagyok az éjszakán szerencsére nem görcsöltem, de nagyon feszült a pocak :roll:

Megkaptam az afp eredményt:
Terhességi AFP: 43,58 ng/ml
MOM érték: 1.31
Korrigált AFP MOM: 1.43

Én nem nagyon értek hozzá de a nővérke azt mondta hogy ez tökéletes érték (hát remélem is) :wink:

Na puszika megyek vissza az ágyba. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Pici: Igen ha a háziorvos irja fel akkor ő adja be. De ha a nőgyógyász irja fel akkor a körzeti 1000Ft ért ad be egy szurit. Igy egy ápolónő adja be aki babanetes lány és itt lakik.
A másodikon vagyunk túl. Mi 10naponta adatjuk az van ráírva 7-14 nap között de az ideális 10nap.
A férjem is kapja.
Szabina jól van én vagyok nagyon beteg.
És már a hasam is kezd fájni érzem jön a mensi.
Na de lassan2hete beteg vagyok nem csodálom ha nem most jön a baba. Ez van ezt kell szeretni.

Gabi: Örülök, hogy túl vagy rajta. Mikor lesz leghamarabb eredmény?

Kép
csucsu05

Sziasztok..

Gabi: A MoMk értéket adott terhességi héten 0,7-2,5 között tekintjük a normál tartományba esőnek. A ng/ml-ben megadott AFP érték általában 20-100 ng/ml közé esik.

Tényleg tökéletes :wink: :wink:

Örülök,hogy jól vagy...pihenj sokat..

MÁR CSAK 1 NAP!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Pici gondolom jó volt kicsit kikapcsolódni.. :wink: Gondoltam rád este amikor a kórházról volt szó :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csucsu nem javulsz??? :cry:

Pihenj sokat..

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csucsu!
Jobban vagy már Te?
Ne add fel, emlékezz, én is két hétig beteg voltam, és a Hercegnőnk akkor fogant meg.
Mostanában olyan szomorúnak érezlek.
és olyan rossz nekem.

Ölelés.

Gabi!
Örülök, hogy jól vagy!
Pihenj sokat!

Törpiri!
te jól vagy ma?
Képzeld én már túl vagyok két hatalmas szendvicsen.
Mi lesz így belőlem??

((óriás bálna))
Ma megyek kozmetikushoz, már ezer éve voltam.
Egy kis pakolás meg szemöldök szedés.. gyanta miegymás. :lol:

picimami

Most van egy kismama. Aki velem egyidős, és momentán a kozmetikusom.
Ő is megjárta Egerrel. Most megyek majd hozzá, és elmesélem nektek is.
Szóval lehet mi egri nők.. lépni fogunk valamit. mert ez így nem ok.
Nem sajnálom a pénzt, de most én is 32 000 Ft + utiköltség, + két hét idegesség, mert ők hanyagok. :shock: :evil: :evil: :evil:

picimami

Pici: Nem repdesek ez igaz. Semmi jó nem történik mostanában. a baba lassan 2éve nem sikerül. Ez a sikertelenség valóban nem jó kedvre derit. De hiába irjátok majd csak sikerül ezt átélni azért akkor sem könnyű. Hónapról hónapra reménykedek beszedek minden vitamint. Igyekszek nem is görcsölni. Már nincs olyan amit én nem szedtem be vagy nem próbáltam. Ezért is nem jövök sürün ne húzzam le a topicot. De azért örülök ám mindenki örömének komolyan.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Én nagyon megértelek, min mész keresztül.
Emlékszel, te is mennyit nyugtattál engem?
Én is hasonlót éreztem, magam alatt voltam.
Szeretünk téged!
És biztos vagyok benne, hamarosan te is boldog leszel, és más várakozással telik az életed.
A heteket számolod majd te is.

picimami

Pici: Na igen számolom. Bár mostantól nem igen leszek netközelbe. Két hét múlva megyek vissza dolgozni. Reggel 5kor már uton leszek, hogy 8-ra beérjek. Majd 4kor végzek és este 7-re fogok hazaérni. Majd házi munka főzés. És a hétvégém lesz szabad ami megint csak az itthoni munkával fog eltelni.
Sajnos igy hogy nem jött össze a baba ezt kell csinálnom. Kerestem én a közelbe is állást de nincs ebben a válságban. A barátnőm állásajánlatát meg pont azért mondtam vissza mert nem akartam őt kellemetlen helyzetbe hozni ha netán babás lennék hisz ő hosszú távon számit rám. Na de ez van. Nincs mit tenni február 26-án már jó sokat utazhatok.
dE ígérem majd ha lesz időm jövök elolvasom kivel mi van.

Kép
csucsu05

Pici megvagyok köszönöm,bár kicsit kezdek leengedni,hogy nem beszélünk "apával" :cry:

Pont most mondtam én is a kolléganőmnek,hogy ma egész nap enni fogok???Már megettem egy croissant,meg egy narancsot...és úgy érzem tudnék még valamit enni,de nem igazán tudom mit.
Pedig már nem szeretnék hizni...az elmúlt 1 hónapban sikerült tartani a súlyom,pedig a kisasszony növekszik...és már akkora a hasam :roll: :roll:

Te meg messze vagy még a bálnától :lol: :lol:

Csucsu..megértelek,hogy el vagy keseredve és tudom könnyű azt irni,hogy fel a fejjel...nekem is 2 év volt ez a kislány azzal a különbséggel,hogy nem voltam beindulva hogy legyen.Nem szedtem semmit és egyszercsak jött...igy belegondolva elég sokára..
Minket nem keseritesz el ha leirod a problémáidat,igaz mindenki csak szóban tud támogatni,de szerintem az is sokat számit,te meg megkönnyebbülsz egy kicsit.
Meglátod,elkezdesz dolgozni,efoglalnak más dolgok és gondolatok és egyből babás leszel :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

köszike csajok jól esett és már sokkal jobban is vagyok ésminden egyben van hogy babáém lehessen a betegség :D meg ma van pém is már mondtam apának hogy rajta készüljön estére :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?