A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!
aki még várja, kitartás. Mondjuk én túlhordós típus vagyok,. most is meglepődtem, h ilyen hamar kijöttek, én még kibírtam volna 1-2 hétig. gondoljatok arra, hogy az első gyönyörű, babaszagú napokat tartalékoljátok, mi meg ott fogunk irigykedni :)

Maccs! tudom, h ikreknél gyakoribb a császár, és néha szükséges is. Mivel én az előző ikreket normál úton szültem, és itt sem mutatott semmmi arra, h muszáj császározni, ezétz én is, doki is méltán remélte, h kijönnek rendesen. De már nagyjából túltettem magam rajta, h nem így terveztem, a gyerekek viszont marha jó állapotban voltak, és ez a fő!!!

claire
claire

[quote="gtunde75"]h írta:gtunde75elló Csillag! Babaimi is megszült tegnap! őket is írd be lécci!!! már alig maradtunk 2 in 1!

adatokat meg tudod adni?
nem látom :(
de még visszanézem!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kiló és centi hiányában...de beírtam babaimádót is :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A babák gyönyörűek!!!
Sajnos nem tudok visszaolvasni, csak a képeket kuksiztam :oops:

aKIK MÉG 2 IN 1 KITARTÁS!!!!

Kép
szilvi35

Csillag Babaimi apuka a nagy lelkesedésben nem közölte az adatokat, de majd bekerül utólag!!! :wink: :lol:

Bandzsulka számomra annyira hihetetlen, amiket írsz, hogy miket érzel... :shock: remélem egy nagyon könnyű szülés vár rád ezek után!!! :roll: mert ilyen hosszú szenvedésről, amit te produkálsz még sose hallottam! :( remélem legkésőbb a hétfői hidegfront meghozza a babáinkat!

Brik nah, a lényeg hogy megtaláltátok a megfelelő pózt! kicsit hasonlít a bölcső-póz-hoz... nem? örülök, hogy így működik a dolog! végül is ez a lényeg....nem?

Kép
gtunde75

[quote="szilvi35"]A írta:szilvi35 babák gyönyörűek!!!

TE SEM PANASZKODHATSZ!!! :wink: :wink: 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Tündi inkább a hónaljtartásos pózhoz hasonlít, de Bence ül, persze úgy hogy én a karommal támasztom a fejét, hátát:-)
Igen a lényeg az, ennek én annyira örülök, most is evett 120-at, nagyon ügyes:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!!!

Brik elhiszem,hogy örülsz nem csodálom,hisz az a fontos megtaláljátok a közös harmóniát,de ha nem tudnál szopiztatni akkor sem lenne gond,hidd el!!!!

Szilvi a picur csodálatos nagyon és ha lesz időd annyira kíváncsi vagyok a szülés történetedre!!!!!

Ilus nem semmi milyen fájdalmaid vannak elhiszem,milyen rossz,én is tegnap befordúltam,de azért mert mindenki hívott mikor fogok szülni stb,annyira elegem volt belőle,és hasam teljesen ki van reppenve és annyira viszket szét tudnám magam vakarni,nagyon csúnya és már van ahol eleven is mert elvakartam!!Most kicsit jobb,hogy láttam reggel Lilit uh-on és láttam minden rendben vele igaz magzatvizet nem is próbált nézni de szerintem zártak vagyunk még mindig én is fájdogálok már 3 hete és teljesen zárt minden méhszáj,remélem neked könnyű szülésed lesz,drukk neked ennyi szenvedés után!!!!

Mi főzünk Lilivel :lol: :lol: :lol: sárga borsó főzelék és zúza pörkölt,nálunk hétvégén ilyen fesztivál lesz,páromék ki lesznek pakolva,Lili ezt várta lehet együnk gumicukrot meg vattacukrot :lol: :lol: :lol: meg sok sok finomságot!!!!

Kép
bévi

Remélem mindenki jól van!!
Dia,Szilvás,Bea,remélem jól vagytok!!

Sucer,Melish,Szamóca remélem ti is!!!

És mindenki más akit nem írtam!!!
Alig várom haza jöjjenek az újdonsült anyukák!!!!

Kép
bévi

Sziasztok,

Tünde, Bévi,
jelentem még én is 2:1 nyomom :wink:

Ma voltam de. CTG-n, ami nem lett túl jó, fel is küldtek a klinikán UH-ra áramlást nézetni :? :? . Szerencsére rendben van, kicsit kevés a víz, de az áramlás és a lepény tökéletes, így arra jutottak, hogy lustizott Olivér baba. Vasárnap újabb CTG-re kell menni, majd kedden, UH és CTG, szerdán pedig a dokimnál méhszáj kukucs.
Na mi így vagyunk, persze ha addig nem jön magától, bár úgy érzem, látom, hogy jól elvan odabent. A CTG amúgy mutatott folyamatos méhtevékenységet, amiből én semmit se éreztem, ez változás a múlthéthez képest, amikor még semmi se volt.

Bévi,
ne félj a fájdalomtól, mert az csak gátolja a folyamatokat. Anno én nagyon rettegtem és utólag már tudom, hogy ezzel magam is akadálya voltam annak, hogy a kislányunk minél előbb megszülessen. Persze lehet, hogy hülyeség amit mondok, de én így érzem.

Dia,
megértelek, hogy szomorkodsz Bence miatt, de hidd el jó lesz neki Gyulán nyaralni!! :) Élvezd ki, hogy Áronnal lehetsz kettesben, lassan indul az ovi, a mókuskerék. :wink:

Claire,
örülök, hogy minden rendben volt a picikkel a szülésnél, ez a legfontosabb, főleg, hogy utólag látszik, hogy be volt egyikük akadva, na meg harántba fordult.... Jobb ez így.

Babaimi,
nagyon szép Fanni baba!!! :)

Szilvi35,
édes ez a Tiva baba, de irigykedem :oops: :oops:

Ilus,
szegénykém, te aztán jól kikaptad. Ami nekünk kimarad Tündével, azt te mind átéled.... Ezek után, egy gyors és egyszerű szülést kívánok neked!!

Tünde,
na mi mikor szülünk? Pici lányod neked se nagyon akaródzik kibújni, nem?

Bols???

Kérjük a fotókat, beszámolókat, élményeket, tapasztalatokat, minden friss kismamitól!!!!

Ircsi,
Katus kép?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

clárika, babaimi: gratulálok Nektek!

Szilvi: Tiva gyönyörű

Limo: drukkolok Nektek

Évi: néztem a blogot, Tomika tüneményes babó

Lányok én most kis időre eltűnök (a laptopom is elromlott :( ), de majd azért igyekszem olvasgatni a fórumot és ha időközben kibújik Korinna jelzem.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

csibuc!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Kép
xtina75

Sziasztok!

Clárika, Gratulálok és sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Claire, akartam már írni, hogy nagyon vicces, de én láttam a babáidat és szerintem téged is. Most ahogy megnéztem a táblázatnál a neveket, eszembe is jutott. Még a 2 nagyobb ikrekkel is találkoztam. Nagyon nézték, amikor visszatoltuk a szobatársammal a babákat és kérdezték, hogy kisfiú v. kislány. Mi is megkérdeztük őket és a kislányod mondta, hogy mindkettő.
Kicsi a világ, ha tudtam volna, hogy te vagy az. Melyik korteremben voltál?

Szilvi, Tiva, nagyon édes!

Ircsi, de jó neked, hogy ott vannak tesódék. Enyém csak decemberben jön sajnos….

Babaimádó, nagyon aranyos, ez a haj szuper!

Bévi, látom a te Lilid is jól érzi magát bent. Látod az enyémnél is ez volt, és hirtelen meggondolta magát. Nálad is ez lesz!

Ja és a kis drága nem igazán szeret éjjel aludni, ezért kicsit fáradt vagyok. Valahogy felcseréli az éjjelt, nappalra. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Limo??????????????
Mi lehet velük?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody! Nem mondod, de kár, h nem szóltál! Én a 11esben voltam. És Te? szemben velünk a 9esben volt egy csaj a János Kórházas topicból, de vele előtte már találkoztunk ctg-n. Te azon a topicon nem vagy fent? C
claire

Sziasztok!

Életjel... Még én is 2in1.

Babaimi, itt is gratula!

Clárika, gratulálok Réka babához! Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!

Limo, drukk ++++++++++++++++++++++!

Sucer, köszi a hiányolást!

Ilus, nem semmi amin keresztül mész hetek óta. Kitartás!!!

Bévi, Lilinek tetszik a luxus albérlet, de már nem sokáig lesz ott :wink: !

Szilvi, Tiva gyönyörű fiúcska!!!

Tegnap voltunk védőnőnél, dokinál. Minden ok, naponta küldöm a ctg adatokat. Ha így haladunk a 40. héten találkozunk :roll: !
Doki csak uh-zott, azt mondta feleslegesen nem bolygat. Magzatvíz átlagos, becsült súly 2858g (átlagos méret).
Múlt héten egy kis genny volt a vizeletemben, ez szerencsére eltűnt. Árpa nőtt a szememre, de szerdán ez is kifakadt.

Este sokszor keményedett a pocim, aztán jött a vihar. Petit nem hatotta meg, anyája olvasott hajnalban. :)

Már nem sokan vagyunk 2in1! Ki következik???

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Jaj, lemaradt...

Claire, Clárika utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Gyönyörű az összes gyerek!!!!!

Bévi
Az emberi psziché nagyon befolyásolja a dolgokat! Ha azt magyarázod, azt szuggerálod magadba, hogy nagyon fog fájni, akkor NAGYON fog fájni!!!!
Érdemesebb inkább azt szuggerálni magadba, hogy fájni fog, de nem értelmetlenül...minden fájásnak CÉLJA van!!!!
És az emberi szervezet csodálatos... (Már régen kipusztult vonlna az emberiség, ha nem lehetne normál úton szülni :wink: )
Olvasgass! Foglald le a gondolataidat! Nézd meg a szoptatásos oldalakat!
Szoptatás sikere is a tanuláson múlik nagyrészt...hogy anyukának mennyi ismerete van a folyamatról!!!!

Brik
Örülök, hogy alakultok!!!! Próbálkozni kell, hogy NEKED és Bencének hogy a legjobb!!!!!
Nagyon fontos, hogy TE jól érezd magad a bőrödbe, ne nyűgnek éld meg a szoptatást!!!!
DE... jó úton haladtok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ma már 6 hetes Katus!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Velem minden rendben. Doktor megkérdezte, hogy milyen fogamzásgátlást szeretnék. Mondtam neki, hogy biztosan nem fogok semmit használni. Örülök, hogy abbahagyhattam a Clexane-t, hogy nem kell hormonokkal tömnöm magam... és ha véletlenül megtörténik a csoda, akkor lesz Katusnak kistesója :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon édes!!!
szilvi35

Nah megjöttem!!

Bols hát igen már nem sokan vagyunk aki ne szült meg,főleg aki betöltötte már az idejét és még nem szült,mint pl én!!De most nem bánom,majd jövőhéten hátha jön Lili most jó neki még bent!!!Akkor titeket sem hatott meg a rossz idő,mondjuk még nálunk nem volt,de szerintem nem lesz hatással ránk!!

Sucer picur kicsit lusti érthető Lili is szokott lusti lenni de akkor zajongunk neki és megébred,örülök,hogy minden rendben veletek!!

Ircsi nem akarom én bebeszélni magamnak a fájdalmat,és olvasgatok is szoptatás stb,csak ahogy telt az idő egyre nehezebb volt és a félelem tört ki rajtam,de hála az égnek már elmúlt,lehet túl sokat olvasgattam amit nem kellett volna!!!!Végre Katus kép nagyon cuki,nem lehet vele betelni,mint a többi szépséggel sem!!!Ilyenkor mindig arra gondolom,nah majd Lilink milyen lesz!!!!Fogamzásgátlás nem is kell minek az :wink: :wink: 6 hét már túl vagy a gyerekágyon!!!Milyen nagyok vagytok!!!

Hasam nagyon csúnya már nem tudom mivel kenjem teljesen mindegy csak ne viszketne ennyire mert már felömlött,kentem már babaolajjal,körömvirágkrémmel,már mindent rá kenek!!!Csúnya nagyon!!

Remélem mindenki jól van és majd ha tud jelentkezik sok puszi!!!

Kép
bévi

Ilyen csúnya nagyon fáj megpróbáltam nagyon lekicsinyíteni ne legyen brutál!!!Hiába kenem :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
bévi

Itthon,du.4 óta...visszaolvasni írni esélytelen :( durva nap,de lesz jobb is.
Tejci még nem indult be teljesen és bimbóvédő kell sajna így a szopi fele a védőben marad vagy elfolyik a mellemen,ha van ötlet,várom priviben mert ez gáz így. Mellé kell táplálni sajna,hasa fáj,nehezen kakál,mellkason alszik...
A császár meg nem egy sétagalopp de majd kiheverem...
Na megyek mert enni kéne,fejni,kipakolni,férjjel 2 szót váltani,fürödni...stb...
Ja a légzésfigyelőt kihozták,a nő elkezdte irni a szerződést hamar,mondom nézzük már meg a gépet is,leírás sehol,ütött kopott doboz és nem működött,köszi mondom viheti is :evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Limoval összefutottam a folyosón ahogy vitték fel sectioról,sajna bemenni már nem volt hozzá időm,mert jött a védőnő 4-re így rohantunk,és Clarikához se tudtam bemenni :(( mert egész nap a Borsayt meg a gyerekorvost lestem a folyosón a zárókért.....na mindegy...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok lányok folyamatosan töltöm a képeket a g-re és olvaslak titeket de irni sajna nem sok idők van most is rohanok millió puszim mindenkinek és a babák olyan győnyőrüekkkkkkkkkk

Aki egyben van még kitartás és szorítok neki !
Vendég

Gyors hír: Barbcsiék jól vannak, holnap mehetnek haza. Holnap még nem biztos, hogy gép elé kerül, mert vendégeik lesznek. Gondolom a nagyszülők. Bencével minden rendben van, szopizik ügyesen, eredményei jók. :)

Clárika gratulálok, sok boldogságot!

Babák szépek nagyon. Tiva édes!

Megyek keltem gyerekemet mert bealudt oszt fürdeni is kellene.....

Sucer Bence jól érzi magát :D

királylány

Kép

Kép

evilany

Évi, csináltam neked új avatart, szeretnéd? :) Felraktam a g-re is...

Kép

Kép
xtina75

Évi
Írtam PÜ!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na, dokinál voltam, de csak ctg volt (behoztak egy csajt, akinek 16 hetesen elfolyt a vize)...szépen jöttek a fájások is, de még mindig egyben és itthon...
Azt mondta a szülésznő, hogy sajna lehet normális, hogy ilyen sokáig fáj előtte, amikor rendszeres, mérjem az időt, hátha, meg persze nézzem, hogy megvan-e a napi min. mozgása a babának.

Jövőhéten, ha még egyben leszek (jövő péntekre vagyok ugye kiírva), csütörtökön kell mennem CTG-re, mert szabin lesz dokim meg a szülésznő is ( ő a dokim asszisztense a rendelésen), és csütörtökön bejönnek rendelni, de ha szülök, az persze más, akkor hívom a dokit és bejön...

Most azt vettem észre, hogy már arra is bekeményedik a hasam, ha jobban nevetek, és egyből utána jön a fájás is, meg akkor is keményedik egyből, ha felállok, vagy ha lehajolok...Gábor nagyon mustrálta a CTG gépet, és mindig szólt, hogy hu, most ennyi, meg most annyi ...de nem voltam fent sokáig, mert Manócska tök ügyes volt, és a fájások is szabályosan és szépen jöttek...

Igazából nem panaszkodom...tény, hogy nagyon car már ez az utóbbi pár hét, főleg ez az utolsó kettő, de szinte semmi más bajom nem volt a terhesség alatt (minden "csoda" három napig tartott...gyomorsav 2 hét, vizesedés 3 nap, max. a súlyom, de az akár szimpla elhízástól is megviselné a testemet), lehet én most ezt érdemlem, de mindegy...csak már várom, hogy megmaradjon a fájdalom végre és ne múljon el, amikor már azt hinném, hogy na most...Gáboron röhögtem ma...azt mondta, azt várja, hogy megszorítsam a kezét, és azt mondjam, hogy úgy fáj, hogy összecsinálom magam, mert ugyan nekem fáj, de az azt jelenti, hogy kijön végre a babukánk...olyan aranyos, annyira nagyon várja már :)

Most le is kellett jó rövidre vágnom a haját, merthogy nehogymár pár hetes babával majd az ő haját kelljen vágnom majd...:)

Tünde...remélem igazad lesz, és végre hatnak a frontok, és babázhatunk...:)

bévi...elhiszem, hogy nagyon rossz a hasad most...az a 3 kicsi is nagyon viszket nekem, elhiszem, hogy le tudnád vakarni magadról...hátha a lányzó is kijön már, és ha nem feszül annyira már, akkor jobb lesz a hasad is...

na, gyorsan megnézem a g-t, mert azt se tudom, kinek kell még szülnie...:P meg meglesem a képeket

Ja...nagyon vártam már Katusfotót is...annyira tündéri ez a lány...:) meg az összes baba...agyon puszilgatnáém őket legszívesebben...:)

Évi...nézem a blogod is...tüneményes a kisfiatok :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi! Nagyon édes, és nagyon pasi!!!! C
claire

Claire: "a gyerekek viszont marha jó állapotban voltak, és ez a fő!!!" - Nagyon lazaaaa :lol: :lol: Tetszett!

BÉvi, anyukám, ekkora repedésekkel nem csodálom, hogy szétvakarod a hasad! Szegénykém. Tökre sajnálom. Az egyetlen megoldás, ha kijön a baba már, hát éppen ideje. Nálunk most szakad, dörög és villámlik, fú a szél, hátha kihozza Lilit ha hozzátok ér!
Ha meglesz bébi, továbbra is intenzíven krémezd a pocakod még legalább egy hónapig, míg visszamegy.

Brik, örülök, hogy működik a szopi :) Próbáld ki a Soproni Szűz alkoholmentes sört is, nekem nagyon bejött az íze (is). Mellette az urtica urens 5ch homeopátiás bogyó is segített a tejserkentésben, meg a dm-es kismama tejserkentő tea.

Évi, örülök, hogy itthon :)
Fiúbabák inkább hasfájósak, főleg, ha még tápszert is kapnak. Ricsivel ez 4hónapos koráig tartott, remélem, hogy kevesebbel megússzátok. Igazi kapcsolatpróbáló időszak volt nálunk... zombik voltunk..., de utána... maga a mennyország :wink: Hintaszék babának beválik, avagy, ha az autósülését lehet hintáztatni, az is jó. Babamasszázst is ajánlják, továbbá a tápszeres babákat - úgy tudom -, hogy kell babavízzel is itatni, székletnek jó. Ja, és el ne felejtsem, hogy patikában lehet kapni szélcsövet, ha nem jön a kakesz, akkor azt jól bekrémezni és bedugni kb. egy centire a popsijába, kicsit forgatni, hogy elkapja az ingert és hidd el, tele lesz a pelenkázó :) 2-3 napnál többet én nem vártam kaksira, mi használtuk

Ilus, kemény időszak. Esetleg uh-n nem tudják megnézni a köldökzsinórt, hogy helyezkedik el és nem-e rövid? Lehet, hogy ez az akadály, bár elég sok verzió lehet, akár az, hogy még a baba nem érzi, hogy itt lenne az ideje és szeret kiskengurut játszani :) Drukkolok Nektek!

2in1 mamik, itt a front, kíváncsi leszek, hogy hoz-e bébit :wink:
Mindenki másnak jó babázást! Pussz

maccs01

Sziasztok
Azt se tudom kinek van meg a babája azóta...van friss tábla...? :oops:
Maccs köszi a tippeket,Ircsi szintén,igyekszem!!!
Itt balhé ment fél 2-ig..akkor cicin elaludt..nem tudom ment e bele is tej,de a kis szája orra ia ragacsos lett,csak csak nyelt is...aludt fél 5-ig,cici,balhé és mellkason elalvás fél 7-kor..akkor mi is gyorsan ledőltünk még 2 órára. Most meg alszik...már ennie kéne..keltsem...?
Miki elment kisebb bimbóvédőért mert az a baj hogy alatta marad a tej meg elfolyik a cicin lefelé,nem a szájába megy...
Pedig szopizik mint a bajnok :)

Hozzászólásokat dicséreteket mindenkinek köszi,én szerelmetes vagyok a kis lurkóba,és kire ütött:
Kép

Remélem mindenki jól van,egyszer majd képbe kerülök...
Ha valami van inkább privátot írjatok azt biztos elkapom :)
Tina köszönöm :wink: de jó!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.14 09:13-kor.

evilany

Ja,ideges és ingerlékeny vagyok,összevesztem Mikivel is,mert olyan lassú és nem vmi nagy segítség én meg ugye kapkodok és hormonbomba is vagyok,én egyszerre csinálok 4 dolgot ő meg "mindjárt megcsinálom" és nem bírom kivárni akkor veszekszem :((( de próbálok viselkedni...

evilany

Sziasztok.
Évi örülök hogy otthon vagytok!
Az új táblázatot felraktam a g-re...mert a régivel valami problémám akadt-nem tudtam kezelni :(
Bár szerintem ez is ugyan az(lehet mert az eredeti nagy méret).
Tomika nagyon édes pasi :D
Hormonok,még bennem is dúlnak...sírok mindenen,kiakadok...segítség=0 (csak a gyerekekre számíthatok)
Depis is vagyok de ez van...van 3 gyerekem.(NEKEM) aki érti,érti...

Maccs-én is vettem babavizet....de Gergőm nem akarja inni.Direkt felforraltam,köményes teát csináltam,kamillát...de a folyadékra fintorog és kilöki :(
Csak az a hülye tápszer :(
Viszont tegnap este rákapott a cicire...lehet csak nyugtatja magát vele...de édes...adagját ugyanúgy megeszi :( :)
Passzolom a dolgot...de örülök neki!
Lehet "vizes" a tejem...de akkor szomjoltónak jó legalább...(már amennyi van)

Limo?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem nem szükségeltetik felkelteni...nekünk muszáj volt mivel koraszülöttnek minősült és csökkent a súlya...
Úgyis jelentkezik ha éhes a drága! :D :wink:

De ez csak az én szerény véleményem... :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, addig kell keltegetni, amíg sárga. Egyébként úgyis felébred, ha éhes lesz, úgyhogy nem kell ébreszteni, te is pihenhetsz.

Csillag, egyél sajtot, nagyon zsíros lesz tőle a tejed!

Pasik nem tudják, hogy mit kezdjenek egy síró-rívó (esetleg hasfájós) babával. Ez általában így van, úgyhogy sk megoldás van csak :) Ha nagyobb lesz, akkor már hozzá mernek nyúlni, nemsokára, olyan hamar megnőnek!

maccs01

Csillag, én a babavizet nem forraltam fel soha, és nem is cumisüvegben adtam, hanem sportkupakkal (ld. Figo italokon... na, régen olyan volt a Jana babavízen, már sajna kinyitós, de ha van ilyen kupakod, akkor az kompatibilis a jana-üveggel), 2 hónaposan már kevés ment mellé, de résen kellett lenni, mert abból jobban jön, mint a cumiból. Köményes teát és kamillát sem adtam, attól féltem, csak jobban gázos lesz a bele, és még jobban fogja csikarni. Ricsinek cseppeket adtam, valami "S"-betűs, hasfájásra.

maccs01

Sziasztok!

Esti esőzés hatástalan, ma egész jól vagyok...az éjjeli pisik sajna sűrűsödnek, de mindegy...ebben a hónapban már biztos meglesz a babánk, ha 2 nap 2 nap, ha 2 hét, akkor annyi, már várom nagyon...addig majd elleszünk itt egymással...:)

Évi, nagyon édes Tomibaba...megnéztem Bencit is G-n...olyan cuki pofikat vág, meg ahogy támasztja a kis fejét az egyik képen...nagyon édes...

Remélem Limo lassan már babázik...jól megkínlódik a babáért, már mióta kórházban van szegényke...

Ilus

KépKép
badzsulka

Limo tegnap megszült!! Irtam,összefutottunk a folyosón,őt tolták fel sectio után(nem illeszkedett be Berci)én meg futottam haza(hehe futottam)

Megvan a haskötőm,hát érdekes,de használom :) egyben tart az biztos,remélem jól is raktam fel.Ja,a hasam 3 cm-el kisebb mint a 40.héten :shock:

Miki hozott 2 féle mellbimbó védőt,egyik nem kell neki(ami 2500 volt :evil: )másik ami 900 az szuper :) és képzeljétek 50-et evett a mérleg szerint!!!!
Besárgulni nem sárgult be hálistennek.
Most a pihenőszékben henyél,tetszik neki,ugye lehet már használni ilyen picinél is??

evilany

Sziasztok!

Én is vagyok igaz csak fél szemmel. Áron ma nyűgös.....pedig éjjel olyan jól aludt.
Főztem ma neki egy gyenge kamillateát, volt is hatása :D pedig nem hasfájós még, kopp-kopp.....persze ne is legyen.

Csillag babavizet én sem forralom fel. Enyém gyerek elfogadja a vizet is. Most teletömtem a hasát, remélem alszik egyet.

Ilus tarts ki! Csak kibújik már az a gyerek. De lehet megvárja a csinnadrattát és mikor majd egy egész ország ünnepel ő akkor érkezik :D

Évi Tomi nagyon édes! Nem kell őt keltegetni, ha nem sárga. Ha megéhezik akkor jelezni fog. :lol:
Átérzem a helyzetedet, ilyenkor semmi nem jó nekünk. Bár én nem panaszkodhatok, mert Gábor ha itthon van akkor nagy segítség tud lenni gyerekgondozás terén. Több a türelme is, mint nekem. :oops: De most nincs itthon. Dolgozik szombat-vasárnap-hétfő, ráadásul este fél 9 környékén ér haza így magamra vagyok utalva.
Haskötőt használjad! Majd szépen visszahúzódik a hasad, egy -két hét. Nyugi. :D

Közben nagy a csend a kiságyban. Áron hason és asszem szundikál. Remélem hamarosan be is ájul mélyalvásba. Fel kellene porszívóznom itt a nappaliban. Meg ugye a vasalnivaló is vár....addig nem is mosok. Du megyünk a Tescoba sétába, kell egy-két dolog.

Limo hatalmas gratula neked Bercóhoz. Remélem jól vagytok.

Kép

királylány

Sziasztok! Ha a baba nem sárga, és nem aluszékony, akkor nem kell kelteni, reklamál ő, ha éhes, és akkor más folyadék sem kell neki. Ha sárgácska, meg lehet kínálni egy kis vízzel, h gyorsabban "mosódjon".
Bocs, nyög Jonatán.
C
claire

Szia Csajok.

Nehari, hogy ennyire passzív vagyok, de a két kisfőnök felváltva eszi az energiámat . :-)

Eni most éppen szundikál. Este akkora üvöltés volt a szelektől. pedig szoptatott baba. Tény, hogy nagyon ritkán büfizik, pedig próbálkozunk. Vagy ettem valamit... Előkerült a szélcső végül (nem szeretem-de kellett: minden kakis volt utána :-)) és láss csodát: hajnali 3/4 4-ig aludt. Most délelőtt lógott rajtam, de ennyi jár neki is, ha éjjel ilyen rendes volt.

Most kiteregettem, elmosogatam stbstbstb és ömlik a víz rólam. Még várandósan sem izzadtam ennyire. Biztos hormonok... Ja, én is bőgök, leginkább Bendét sajnálom, hogy nincs rá elég időm. Apja hozza-viszi, programokat szerveznek maguknak, de akkor is. Egy hét múlva mi lesz???????????? :-(

szilvás76

Szilvi gondoltam rád, hogy megcsörgetlek, de aztán letettem róla, nem akartalak zavarni.Egy hét múlva jobb lesz a helyzet. Megbírkózol a feladattal. Nem lesz könnyű, mert mindig valamelyik gyereknek fog kelleni valami.....de majd csak belerázódtok.
Nekem most "könnyű" mert Bence nincs itthon, de azért marhára hiányzik.
Bőgni már nem bőgök, kisírtam magam a kórházban, meg egyébként sincs időm rá :lol: :lol:
Házimunkát beosztom. Porszívóznom kellene, de odáig még nem jutottam. :?

királylány

Na.Szopizott még 30-at,aztán bedugtam a pólyába(ami kis takaró is egyben,nem rendes pólya)mert annyit rúgkapált hogy már az is zavarhatta?...mindenesetre,50 perce alszik,most tettük be az ágyába(eddig anya karjában...) apa is alszik...rendeltem pizzát,és kicsit blogolok talán...
4-re jön a gyerekorvos.

Tominak odabent hőmérővel piszkálgatták a fenekét kakilásig...profi volt,le a kalappal a csecsemősök előtt,arról nem is beszélve hogy 1 kivételével milyen rendesek voltak,mindent elmondtak,mutattak,segítettek.
Itthon még nem volt kaki,csak szelek alul felül..

evilany

Tünde babája is megvan :)
2010.08.14-én 12:10kor megérkezett Petra Zoé 3040gr és 51cm.Jól vagyunk,ügyesek voltunk! (Tünde)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tudom,hogy nem kellene forralni a Jana-t de így sem-úgy sem issza meg...semmi nem kell neki!...Nem tudom mi legyen :(
max kicsivel több vízbe teszem a tápszert...és akkor talán nem is terheli meg annyira a gyomrát...és a folyadék is valamivel több lesz mint magában a tápszerben.

Limo adataik?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

evilany

Tünde!!!!!
Nahát!!De jó!
Szívből gratulálok!

Kép

Minden pécsi babázik!

Mindjárt irok Limonak,nem tudok adatokat.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?