én is nyomi vagyok..szédölgök meg fáj a fejem..utálom ezeket az időváltozásokat komolyan...
Megtudtam azt is hogy az ismerősünk akinek tegnap kisfiu helyett kislánya lett..2.5 kgos és 47 cm babát szült 40 hetesen...
no annyit tudni kell hogy végig cigizett...
vki modja már meg miért kelett???? ezért hogy egy ennyire csöpnnyi ártatlan bébit hozzon a világra?
annyira kitudok akadni ilyeneken..még igy is alig birta megszülni az ok mert annyira szük a medencéje..de könyörgöm annyira picike főleg hogy 40 héten inditott szülésről beszélünk...
én is bagóztam..jó igaz már félével a terhesség elött már csak napi 4 szálat..de amint megtudtam h terhes vagyok azóta eszembe nem jutott..áhhh...
mind1...csak ki kelett adnom magamból
megyek keresek a mindmegette.hu-n vmi jó kis húsvéti süti receptet..
merthát még ez a húsvét is..
a festő a hétre igérte magát és péntek van és még nem szólt..igy nem tudom mi lesz..amiatt is egy ideg vagyok..
de persze azért nyugizgatok mert Máténak nem hiányzik a dilis anyuci
És jöjjenek csak a jó hírek is..
Mert Judit apukáját is annyira sajnálom..mindig belegondolok hogy engem felkészitettek anyukám bármelyik pillanatbna összeeshet és ennyi..de mégsem vagyok képes rá..éjszakákat bőgök végig csak a gondolattól hogy elveszíthetek vkit..
tudom hogy ez az élet rendje..de ezt nem lehet megtanulni elfogadni.
annyira szeretnék irni vmi jó hirt is de nekem ma nincs ilyenem...
szóval szívesen olvasnám mások jó hireit..és nem is tudom ki szeretett volna képket feltenni..hát tegye csak...nagyon jól esne most vmiben örömet lelni..