Sziasztok!
Köszönjük a dícséretet és mi is szeretnénk Málnuskának gratulálni, nagyon ügyes;)
Sziszka, remélem nem lesz semmi komolyabb baj, nálunk a doki pl., azt mondta, hogy simán lehet fogzástól ilyen magas a láz, szóval, ez is ahány ház, annyi szokás.... remélem nem lesz semmi komoly.
Anna, Emma tündéri;)
Kistesó projekt: ma csináltam én is tesztet, mert ápr. vége óta nem jött meg a menzeszem és elég furán görcsölgetek szombat óta. Jelentem negatív az eredmény, így nálunk is várat még magára a dolog;) de remélem nem sokáig, mert olyan jó lenne már újra átélni azt a csodálatos 9 hónapot;)
Csenge, fórummal kapcsolatban teljesen egyetértek Veled, én is így vagyok, ha van időm, jövök és olvasok, ha még több időm jut, írok is;) Zsombinak gratulálok az újabb fogacskákhoz, csak jó lenne már egy-két nyugodt nap/éjszaka neked is!
Barbi, örülök, hogy nem lett bajotok, tényleg őrület, ahogy egyesek közlekednek és ez a meleg még rátesz egy lapáttal, szóval mindenki legyen résen!
Boni, egyszerűen szörnyű amit írtál, részemről nem szívesen olvasok ilyen történeteket, nem vagyok érzéketlen, vagy közömbös, csak ha nem muszáj, nem olvasnék ilyen borzalmas történeteket....
Mazska, de édes lehetett Laura reggel;)) én is mindig várom, hogy hátha hasonló történik, de eddig még nem... integetni is csak nagyon ritkán integet, amikor van kedve hozzá;)
Apró, apukádnak jobbulást!!! Csepeli taliban benne vagyok vmikor szívesen, bár nem nagyon ismerek itt semmi jó helyet, nem nagyon van ötletem, hoyg hova lehetne menni. Bár a sportpálya mellett van egy kerthelyiséges pizzéria, amit egyszer leteszteltünk és nagyon jó volt.:
www.avendeglo.eu
babykomp, járássegítő: Hát lányok én egyik híve sem vagyok, szerintem sem kell eröltetni a járást, majd elindul minden baba, amikor eljön annak az ideje, kússzanak, másszanak csak minél többet, erősödjenek az izmok, csontok és utána hajrá szaladás;)
Dia, nagyon jó utat nektek, érezzétek jól magatokat!
Mecsi, üdv újra itthon, ha lesz egy kis időd, mesélj, hogy milyen volt;)
rólunk: mi jól vagyunk, Barnus nyugisabb, amióta kijött a felső két foga is (egyszerre). Szegénykém jól belehúzott, egy hónapja még egy foga sem volt, most meg már 4 van;)
legújabb mutatványunk: tegnap négykézlábazásból, feltérdelt, majd felgugolt és felállt, kapaszkodás nélkül;))) nagyot néztem!!!
Apája meg lemaradt róla, mert újból nekivágott Erdélynek bérelt autóval. Úgy volt, hogy visszafele felveszik a mi kocsinkat, mert addigra kész lesz, de sajnos mégsem, így jövő hétig Biharkeresztesen landol a szerelőnél, még egyszer el kell majd érte menni, mert a vezérszíj szétcsapta a hengereket is:( így nem lesz olcsó, bár olcsóbb, mintha a "jól bevált" szerelőnk csinálná....
játszóház jó lenne nekünk is esetleg pénteken, bár 11.40-re viszem Barnust a dokihoz, szóval csak utána tudnánk nekivágni, de hogy mivel, azt nem tudom:(
fúú, nem tudom még mire szerettem volna reagálni, de majd még jól visszaolvasok;) most elköszönök, mert ébredezik a Lelkem, ma csak 45 percet aludt, így 6-kor kidőlt...