A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Húú, Zsófi! Hajrá kistesó projekt, de izgi! :) Vajon ki lesz a topik újabb kismamija?

Ági! Jobbulást nektek, remélem nem lesz semmi komoly baj! Lili tündérkének sok puszi!

Aprooka! Ezek a fránya fogak. Bár Gergő elég jól tűrte, de azért biztos volt köze a nyüginek a 4 egyszerre jövő felsőnek.

Köszönjük a dícséretek, jól esik! :D

Voltunk méreckedni. Gergő 9070 gramm és 74 centi. Minden rendben, doktornéni azt mondta legyünk mi az erősebbek és nyomás a kiságyba a kislegénnyel. :oops:

Kérdeztem a naptejet, azt mondta elég a 30 faktoros is és belemehet a Balcsiba is pancsizni. Mi 28-án indulunk 1 hétre kicsit pihizni. :lol: Vége kicsit lehet együtt a család, mert mi naponta kb. 2 órát látjuk csak apát, annyit dolgozik. :? :roll:

Barbi
Kép
manci79

A kistesoprojekt nalunk is beindult tobbe-kevesbe... En is kivancsi vagyok, ki lesz az elso... Remelem aztan sorban jonnek majd a kistesok mindenkinel, aki szeretne... Talan valakinel mar benne is van a pocakban?? Nem er am sumakolni, ha igen :wink: :)

yuyu79

HI :D

Málna nevű kicsi lányunk az előbb úgy döntött, hogy a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy két lábon is elinduljon felfedezni a világot :D
3-4 lépést egymás után többször megtett egyedül :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Sziszka,
Gratula Málnusnak az egyedül járáshoz! :)

Betegeknek jobbulást!

Zsófi, Yuyu,
Hajrás kistesó! És igen, nem ér sumákolni ha összejött!! :wink:
Én most a héten csináltam tesztet mert sokat émelyegtem meg nem voltam túl jól, de persze negatív lett (mondjuk ha összejött volna akkor az véletlen lett volna, mert még nem próbálkozunk), de nem bántam volna ha pozitív! Na de majd ennek is eljön az ideje!

Annak örülök, hogy legalább a gyed összege jár 2 évig!De persze kit tudja, hogy addigra mi lesz valójában!

Igen, az a bödönke mindenkinél van ahogyan látom! Most azon gondolkodunk, hogy vegyünk-e Virágnak amolyan járás segítő tologatós játékot (most a Brendonban akciós is a fisher price-os), viszont anyum azt mondja hogy az nem jó, mert most még sokat másszon és ne akarjam annyira, hogy menjen még a lábain. Szerintetek?

Manci,
Gratula a méretekhez!
A mi dokink meg pont azt mondta, hogy még nagyon magas faktoros naptej legyen, 50-es. De persze ez is olyan mint minden más, hogy ki ezt mondja ki azt. :?

Ma megjött a Pedipedes kiscipő! Sajna nekünk is nagy lett, sztem egy-két hónap is belenő, de mostanra is kellene egy mert sokat áll Virág. Még nem tudom, hogy ezt megtartsam és rendeljek másik kisebbet vagy cseréltessem kisebbre. Na majd apát megkérdezem, bár már sejtem a választ.... :?

Nicike,
Sajnálom, hogy a párod ilyen. Próbálj te is kérni egy kimenőt és bízd rá Lilit, hátha rájön, hogy nem is olyan egyszerű egész nap babázni. Én a múlt héten kértem kimenőt (Tescoba mentem a barátnőmmel) és egy óra múlva pánikozva hívott a férjem, hogy siessek! Na jó, ez azért volt mert munka ügyben hívták és pont hisztizett a kisasszony, és nem hallott semmit a telefonálásból. Na de nekünk nap mint nap meg kell oldani az ilyen hisztis helyzeteket!!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!
Boniko!a héten már nem biztos hogy megyünk de a jövő hét hétfő biztos.(ha megyünk mindenképp szólunk)
Zsófi! Nekünk a holnap nem jó a péntek 80%-ban ok csak holnap tudok biztosat mondani!
Sziszka! Málnusnak gratulálunk az önálló léptekhez.
Vera
l.veronika

zsófi,nekünk is a péntek a jobb játszóházazásügyileg :wink: és viszem a szajrét, de bármikor ha bent és kedved van csörgess meg vagy dobj egy esemest biztosan van kedvünk nekünk is kipokrócozni itt valahol a mom környékén :wink: (kivéve a szerda , mert az nagyinap)
a savoyába hánytól mennétek?11körüli érkezéssel esetleg?
Vendég

Hello lányok!

Végre itthon, most értünk haza.
Hát ezt a büdős szmogos levegőt újra érezni háááát mennyei :( Na ilyenkor tudom nagyon értékelni , hogy anyósomék faluban laknak.

A héten még nem nagyon leszek mert párom szabin van, de igyekszem visszaolvasgatni.

kedd szerdára jó időt mondanak ki kell használni :D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Málnusnak és Barnuskának gratula az első léptekhez!!
Vendég

sziasztok
hát ámulok, milyen ügyesek a babók. gratulálok mindenkinek, aki lépeget és egyéb újdonságot csinál!
Betegeknek gyors jobbulást kívánok sok gyógypuszival!

Nahát már van kismamánk is? drukk a tesóprojekthez mindekinek! (mi egykék leszünk :cry: :shock: :cry: )

Szerintetek érdemes kompot venni (tudom már lecsengett a téme, de nálunkmost jött elő :oops: )?
makadu

Makadu,
Én sok rosszat hallottam a kompról, de vannak itt akik használják és azt mondják, hogy jó. Mi most ilyet néztünk Virágnak, sztem járásfejlesztéshez ez jobb, mert itt nem veszi le a súlyt a lábáról mint a komp: http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx? ... 3&pageno=4

Kép
Kép
dia123

Nagy-nagy gratula Malnusnak es Barnusnak is :!: :!: :!:

Hat lanyok, en nem siettetnem ezt a jaras-dolgot, de nem akarok beleszolni, mindenki maga tudja :wink:

Valamirol lemaradtam? Tudtommal meg csak probalkozok vannak kisteso ugyben, nem?

yuyu79

Sziasztok!

Barnusnak mi is gratulálunk :) és köszönjük mi is gratulációkat, íme egy kollázs a mai hőstettről, szerencsére rendszeresen ismétli, így sikerült videózni is és fényképezni is.

Kép első lépések

Komp ügyben annyi írnék, hogy tudom, hogy sokan használták-használják, mi a nagyszülőktől kaptuk, többször próbáltuk Málnust beletenni, de két percnél tovább nem volt hajlandó benne lenni, és kizárólag tolatni volt hajlandó benne...azt sem tovább mint két perc, pedig egyébként egy nyüzsgő kisgyerek.

és hogy ne legyen felhőtlen a mai nap boldogsága Málnus estére nagyon belázasodott, 39,1 persze ebből le kell vonni, tudom, semmi más tünete nincs, így abban bízok, hogy a fogacskák dolgoznak...de az biztos, hogy védőnőnek bejött a jóslata, miszerint Málnus előbb fog egyedül menni, mint ahogy kijönnek a fogacskái :)

Remélem a láz ennek tudható be...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szegeny Malnus, jobbulst neki!! Lehet hogy az elso lepesek utan rogton kibujnak a fogai is? :wink:

yuyu79

De a fogtol lehet ilyen magas laz? Remelem tenyleg csak az, es semmi komolyabb...

yuyu79

Julcsi:

Fogalmam sincs, hogy lehet-e, de semmi más tünet nincs, nem köhög, nem náthás...persze azért szerintem holnap elhozzuk Paksra.
Azt akartam még megkérdezni tőled, hogy te ismerted ezt a Kiss Attila nevű, korunk belit, aki tegnap meghalt a motoron Bonyhádnál...pont előttünk, mi voltunk a 3. autó :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Azta Málnus és Barnus de ügyi! Zsigmondnak se jött be a komp.. max 1/5 órát volt halandó elleni benne,csak olyankor lett beletéve ha valami olyan dolgot csináltam ami mellett a figyelmem kevésbé tudtam megosztani

Zsigám is néha megáll egyedül de ráér még elindulni... :lol:

Szisz szerintem a fogacskától nincs láz csak hőemelkedés remélem semmi komoly baja nem lesz Málnusnak! nagyon édes és micsoda kinti kuckója van :lol:

Mecsi szijja várunk a meséléssel milyen volt! :lol:

Hát mi próbálkozunk.. de asszem mint ahogy sejtettem is nálunk ez nehéz lesz.. a ciklusom ultrabrutál 41 42,46 és jelenleg a 62!napnál tartok.. a tesztjeim negatívak,a szervezetem olyan jeleket küldött ami akár terhességre is utalhat már több mint egy hete minden nap fájogat a pocim mintha meg akarna jönni reggeli hőm fennt van fáradékony vagyok így azt hiszem ha apának lesz egy szabad perce akkor elmegyek nőgyógyászhoz :cry: azt hiszem nem az első hanem a legutolsók közé fogok megint tartozni :roll: és nem a negatív teszt ami elkeserít hanem a rendszertelen ciklus és a szervezetem szívatása ami megnehezíti majd a tesó dolgot! :twisted:

kíváncsi vagyok ki lesz az első befutó :lol:

Dia valahol volt hogy a sok mászás összefügg az intelligenciával :lol: ha még nem áll Virág felesleges erőltetni, viszont megveheted mert amit belinkeltél az tuti jó több mindenre lehet használni..

Zsigi az oroszlánnal először csak a nózival játszott, nyomogatta és tapsikolt ha elkezdett zenélni, aztán térden csúszva tologatta utána felhúzta magát és elindult pár lépésben..

nagyon jó amit belinkeltél, de érdemes teszveszen, vaterán venni! főleg ha gyereknek nem jön be....
http://www.teszvesz.hu/item654517587_fi ... egito.html

én ha most kellene döntenem akkor ezt venném

http://www.teszvesz.hu/item650483992_fi ... egito.html

Manci naptejből én 50st vettem, bár sokan azt mondják hogy elég a 30as is mert az 50es kiszűri még a D vitamint is..de mi még úgyis vigantiol cseppezünk, így szerintem az első nyarán marad az 50es

Játszóházba mi nem tudunk menni messze van...

Vera Csandi mindenképpen szóljatok ha mentek beülősbe mert akkor elbuszozunk.. :lol:

Aproo felveszem kapcsolatot Pöttömmel aztán meglátjuk :lol:

hú most hirtelen ennyi.. betegeknek jobbulást!
Vendég

Zsigmond is rengeteget fejlődik amit imádok, hogy fürdés előtt mondom neki hogy elpakoljuk a játékaidat és akkor jön és a dobozba egyesével dobálja bele a kis kacatjait
:lol:
Vendég

Nos, hát kedves Lányok!!

Barbin felbúzdulva (kissé érzékenyen érintett az írása), úgy döntöttem a rendszeres olvasás mellett igyekszem írni is.

Akkorhát megkezdem visszatérésemet a fórumba.

Nagyon gratulálok minden babácskának az új mozgáspoziciókhoz és a fogacskákhoz. A betegeskedök meg mihamarabb gyógyuljanak meg, meg persze az anyukák is.

Az a kérdésem, hogy mennyire van Nektek messze a Szentendrei-sziget tali szempontjából?

VElünk: már egy jó ideje hernyómozgásban, gyorsan közlekedünk, feltolja magát és ölben ülve ül, és a pihenőszékbe magától felül, de önállóan a földön még nem ül föl. 6 fogacska boldog tulajdonosa, viszonylag nyüglődés mentesen vészeltük át.
Még 7* eszik egy nap, ebből 5 szopi, sajna éjszaka is 1*.
Minden iránt érdeklődik, az anyát mondja, ha kérem, hogy mutassa meg, hol van a tűtű/labda, akkor megmutatja, ha kérem odaadja. A nem szót ismeri, de nem érdekli. Szeret hisztizni, ha nem kap meg valamit, a járókába fél órát is eljátszik egyedül. NApközben 2-3* alszik hosszabban (1,5-2 óra). Ennyi.

Szeretnék tornázni, de lusta vagyok!!! :( :( :( :evil: :oops: le kéne fogyni. ...

Magamról ennyit és ígérem minden nap jelentkezem.
Vendég

NAptej ügyben, mi a Babylove-t vettük az 50 faktorosat, Kristófon még nem próbáltuk, de apa elment horgászni és ezt vitte el, egész nap a tűző napon volt, de még csak meg sem pirult, azt hiszem ez nekünk jó lesz. Elég érzékeny bőrű és fehér, mint én. :) ezt örökölhette volna az apukájától. Bár elég fura állaga van, mert vastag krém, és nem lehet igazán a bőrbe kenni, inkább csak a felületén van, ja és vizzel sem mosható le egykönnyen.

Egyébként minden egyes porcikája az apukájáé. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert ma befőzünk:

Boni, ok.

Dia, nekünk nagyon bevált a komp, mert attól kezdve tudtunk vacsizni együtt apával, de ez mondjuk 5 hósan volt. Sztem is jobb most már a járássegítő.
De talán a taxis/triciklis jobb, mert arra később fel tud ülni...

Szisz, simán lehet fog, nekünk mindkétszer a mozgolódás előtt 39 fölött volt. Bár most legutóbb volt más is, de 39, 5 körül mozogtunk.

Grat az első lépésekhez mindenkinek!

Beleki, sztem az éjjeli 1 szopi szuper. Én ki lennék vele békülve nagyon. :roll: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, ennyit a mai napról.....mégsem főzünk be. :cry:
Apum hívott, hogy megint rátettek egy csomó kütyüt.
Azért ez nekem annyira furi, mindenki orvos a családból, már vagy 4 féle bogyót szed és még mindig állandó szívritmuszavara van.
Kicsit kezdek ettől az egésztől beparázni, több mint 2 éve vacakol. :? :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo rem;lem apuk'dnak nem lesy baja no fiam el'll\tott valamit a g;pen :roll:
Vendég

Sziasztok!

Fiam alszik, én meg addig gyorsan megfőztem az ebédjét, ma spenótot kap, most eszünk ilyet először. Kíváncsi leszek, hogy ízlik-e.

Komp nekünk nincs, én is olyan járássegítőn gondokodom. Gratulálok az első lépésekhez, nagyon ügyik a babák!!!

Apro Zsófi
Remélem nem lesz semmi gond apukáddal.

Beleki
Üdv. Pici fiad nagyon ügyes. Nem semmi, hogy már mondja az anyát. Az én fiam az apával próbálkozik szerintem, de még nem jött össze.

Sziszka
Málnusnak jobbulást!!!

Valaki kérdezte múltkor a biciklit, de nem tudom, hogy ki volt. Praktikerben vettük.
kittina30

Kittina, bár nem én kérdeztem, de menyi volt? Illetve van olyan tartókája, hogy ne dőljön le róla oldalt?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Feltettem Pásztor Emma zongoraművésznő első koncertfelvételéről készült videót. Nézzétek meg egy ígéretes karrier kezdetét!
http://www.youtube.com/watch?v=jxyoUOAtgr0

Köszönjük a 10 hós köszöntéseket! Emma egyre gyorsabban mászik, és feltámaszkodva már ül. Íme:
Kép

Liget: Én is sajnálom, hogy mindenki máskor érkezett, hogy Zsófi és Barbi (és talán mások) nem jutottak el. Mivel senki nem írt, azt hittem, hogy végül nem jönnek a többiek. Mazska reggel rám telefonált, vele ezért találkoztunk.
Legközelebb tényleg kellene valakinek itt rögzíteni egy időpontot, hogy mindenki lássa. Mivel én a liget mellett lakom, bármikor kiérek, és nem szeretném, hogy a többiek alkalmazkodjanak hozzám, inkább én szeretnék a többiekhez.

Betegeknek jobbulást, lépegetőknek gratula!
Sziszka, tényleg szuper helyen jártatok.

sushy

sziasztok!

én ismét bent anyuméknál! szóval ma sem leszek sokat :(

Boni, sajnálom a ciklusos dolgot... anno szedettek veled closty-t? én azt is szedtem, pl. a peteérés serkentésére... :( nekem is fájdogál a hasam napok óta. én is úgy tudnám leírni, mintha mindjárt megjönne, de egyelőre semmi. igaz, még csak a 24. napon tartok... kitartás. azért remélem, hogy kistesó könnyebben adja magát, mint anno Zsigi! ;)

Aproo, apukádnak jobbulást! remélem, hogy minden okés lesz, és sikerül végre kitalálni a neki megfelelő gyógyszert! gondolom, hogy ez a fülledt meleg is betesz neki! nem? :( azért délután talizunk?

Dia, a járássegítő szuper, de inkább én is olyasmit vennék, ami 3in1, vagy 4in1, pl. chicco-nak van, vagy az FP oroszlános, amit tényleg többmindenre tudtok használni! ;)

Kitti, nekünk is bevállt amúgy a komp. igaz, most már ki tud mászni belőle :oops: , de azért szerette! főleg, ha ott voltunk mellette. érdemes akciósat venni, vagy használtat.

és szerintem sincs még kismama a körünkben, csak aktív próbálkozók :P vagy lehet, hogy tényleg sumákol valaki!?

Kata, üdv újra itt, remélem, hogy sikerül jönnöd tényleg sűrűbben! dobj majd képet magatokról! ;)

a fogzás és a láz kapcsolatáról én annyit olvastam, hogy nem azért van lázuk, mert jön a foguk, hanem azért, mert ilyenkor az immunrendszerük legyengül és bekaphatnak kisebb-nagyobb betegségeket, amit láz is kísérhet! nekünk is kijött már 2 fogunk, de lázunk, hőemelkedésünk egyszer sem volt! szerencsére!

Sziszka, szörnyű letetett ezt a balesetet látni! úgy utálom az ilyemit! :( Málnusnak viszont gratula! ő is belépett az önjárók táborába! :) és természetesen nektek is jobbulást!

Mecsi, üdv újra itthon! majd dobj fotókat!

na, most megyek! lassan indulunk sétálni! erre pont most nem hoztam napkrémet... :evil:

sophie27

Aproo én szélsátort kerestem és ezeket találtam! tricikli bicikli elég jó áron..de teszveszen szintén vannak fennt jó járgányok...http://www.sportsarok.hu/index.php?id=210

fiam elvesztette érdeklődését az oroszlán felé... :lol:
Vendég

ZSófi igen szedtem de nem nagyon reagált rá szervezetem... 1 domináns és 1 kis lett belőle, de Zsigmondnak elég volt :lol:
Vendég

Aproo
6 vagy 7 ezer forint volt, nem tudom pontosan, mert anyósék vették. Körbe van egy korlát, viszont azért alatta ki tud csúszni, ha akar, úgyhogy résen kell lenni.
kittina30

de drága Emma! :lol:
Vendég

Kittina az szuper ár! Én 14 körül láttam.

Boni, köszi. Figyi, amíg szoptatsz,lehet tök rendszertelen. Nekem eddig 2x volt meg, febr, ápr. vége és azóta semmi. Szóval ez még okés cici mellett!

Zsófi, jövünk persze, csak a szunyától függ, mikor...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Most csak gyorsan mert lassan indulunk Balcsira 2 napra, és még egy csomó pakolni valóm van!

Boni,
Köszi a linkeket, hirtelen nem is gondoltam a vaterára! Lehet, hogy licitálunk!:)

Nagyon ügyi minden babóka, Emma is nagyon édes!

Beleki,
Örülök, hogy visszatérsz hozzánk! :D

Ne haragudjatok, most ennyire futotta az időm, de majd jelentkezem ha hazaértünk! Élvezzétek ki ti is szép időt!! :)

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Nagyon ügyesek a babák - gratulálok Málnusnak és Barnusnak az első lépésekhez! :)

Emma is nagyon édes - igazi kis művésznő! Ez a videó még sokat érhet később!!! :) Látod, ő is elindult és szerintem most villám gyorsan fog fejlődni.

Dia, nektek jó utat, érezzétek magatokat jól, most végre megint jó idő van.

Lauranak is jonnek sorba a fogai, mar 6 db van - szerencsére elég jól viseli. Ő is egyre többet áll egyedül, kapaszkodás nélkül leguggol, utána leül és egyre messzebb levő dolgokba próbál átkapaszkodni. Ma reggel amikor az apukaja elment, mondta, hogy pa-pa es integetett. Annyira edes volt. :)

Zsofi, nagy valoszinuseggel megyunk a Jatszohazba, elotte rad csorgok meg.

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Málnusnak és Barnusnak is gratula az első lépésekhez! Nagyon ügyesek! :)

Emma baba nagyon tüneményes! Édes a kis hajkölteménye! :)

Kitti! Mi kaptunk kölcsönbe kompot, de Gergő még egy percet nem volt el benne. Nekünk is van járássegítő, de ő inkább játszani használja, dobálja bele a figurákat. Az a baj, hogy futni akar vele és gyorsabb a játéknál :)

Lányok! Nagyon figyelmesen közlekedjetek, ma nekem 2x nem adták meg az elsőbbséget. Jöttem ki a tescóból és egy csajszi full gázzal jött ki az elsőbbségadás táblánál. Satura fékeztem, beindult az ABS és még az elakadásjelző is bekapcsolt. Ha nem vagyok észnél, telibe találja a kocsi oldalát, ahol Gergő ült. Az összes cucc lent landolt a földön én meg csak nyomtam a dudát, mint az őrült. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha nem tudok megállni...Utána pedig ugyanez, de ott már előre láttam, hogy nem fékez a kedves vezető! Szóval nagyon óvatosan, mert úgy látszik a melegtől egyesek szeme nem az igazi :( Még szerencse, hogy a kisfiam nem az az ijedős típus, mert én remegtem, ő meg csak vigyorgott hátul :oops:

Barbi
Kép
manci79

Dia! Jó utat a Balcsihoz! De jó nektek! :D

Barbi
Kép
manci79

Barbi! Szerencse, hogy nem lett semmi bajatok - nalunk ugyanez tortent mult heten, csak en mar nem birtam megallni, igy az auto eleje elszallt - de nekunk nem lett semmi bajunk. Tenyleg nagyon durva a helyzet az utakon. :(

Sziszka, amit te irtal, az is szornyű :(

Tenyleg vigyazzatok nagyon!!!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Szegény beteg babák :( meg persze anyukák is, jobbulást!
Meg gratula a menő manóknak :D nagyon ügyik.

Zsombi növeszti az ötödik és a hatodik fogacskáját, nehéz éjszakánk volt ismét, meg ma is nyűgős szegény, csak gyorsban jöttem, mert lassan ébred is.

Csak pár gondolat, ami eszembe jut:

Sziszka, gyönyörű helyek, olyan jó volt nézni a képeket, én is nagyon szeretem ezeket a helyeket, remélem hamarosan meg tudom mutatni a fiúknak is.

A fórummal kapcsolatban: (szerencsére) túl sokan vagyunk ahhoz, hogy mindenki hozzászólására lehessen reagálni. Volt már nekem is úgy, hogy sokáig senki nem írt semmit az én hozzászólásaimra, meg az se tünt fel senkinek, hogy hetekig nem jöttem. Volt, hogy rosszul is esett ez és azért sem írtam. De rájöttem, hogy én se tudom követni, lereagálni azt ami itt történik, úgyhogy már nem akadok fent ezen. Ha van időm akkor jövök, olvasok, ha épp kicsit ráérek akkor írok is. De ezer bocs mindenkitől, hogy egyszerűen nincs időm reagálni mindenre, már meg se próbálom. Szerintem jöjjön minden zugolvasó és írjon, ha van valami közölni vagy reagálnivalója nyugodtan :)
Vendég

Sziszka! Nekünk a dokinénink azt mondta, hogy csak a fogától nem lehet ilyen magas láza a gyerkőcnek. Az oké, hogy gyengébb ilyenkor a kis szervezete, könnyebben elkap bármit, de csak a fog kibújása nem okozhat ilyen magas lázat. Nálunk a fiúknak a mandulagyulladás szokott így kezdődni, minden egyéb tünet nélkül hirtelen ilyen magas láz. Persze 1-2 nap múlva már jön a mandulagyuszi többi tünete is. A pociját nem fájlalja Málnus? Mert a mandulagyuszi egyik első tünete a hasfájás is lehet. Eddig mindig sikerült diagnosztizálnom a fiúknál a mandulagyuszit :lol: :lol: :lol: :lol: Lassan doktorálhatok is :P :P Drukkolok, hogy ne legyen komoly baj!

Boni! Én Duphastont kaptam két cikluson keresztül, úgy tűnik sikerült rendbetennie a ciklusomat, nekem 23- 32 nap között ingázott :? De ezt szopi mellett nem lehet szedni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

Köszönjük a dícséretet és mi is szeretnénk Málnuskának gratulálni, nagyon ügyes;)

Sziszka, remélem nem lesz semmi komolyabb baj, nálunk a doki pl., azt mondta, hogy simán lehet fogzástól ilyen magas a láz, szóval, ez is ahány ház, annyi szokás.... remélem nem lesz semmi komoly.

Anna, Emma tündéri;)

Kistesó projekt: ma csináltam én is tesztet, mert ápr. vége óta nem jött meg a menzeszem és elég furán görcsölgetek szombat óta. Jelentem negatív az eredmény, így nálunk is várat még magára a dolog;) de remélem nem sokáig, mert olyan jó lenne már újra átélni azt a csodálatos 9 hónapot;)

Csenge, fórummal kapcsolatban teljesen egyetértek Veled, én is így vagyok, ha van időm, jövök és olvasok, ha még több időm jut, írok is;) Zsombinak gratulálok az újabb fogacskákhoz, csak jó lenne már egy-két nyugodt nap/éjszaka neked is!

Barbi, örülök, hogy nem lett bajotok, tényleg őrület, ahogy egyesek közlekednek és ez a meleg még rátesz egy lapáttal, szóval mindenki legyen résen!

Boni, egyszerűen szörnyű amit írtál, részemről nem szívesen olvasok ilyen történeteket, nem vagyok érzéketlen, vagy közömbös, csak ha nem muszáj, nem olvasnék ilyen borzalmas történeteket....

Mazska, de édes lehetett Laura reggel;)) én is mindig várom, hogy hátha hasonló történik, de eddig még nem... integetni is csak nagyon ritkán integet, amikor van kedve hozzá;)

Apró, apukádnak jobbulást!!! Csepeli taliban benne vagyok vmikor szívesen, bár nem nagyon ismerek itt semmi jó helyet, nem nagyon van ötletem, hoyg hova lehetne menni. Bár a sportpálya mellett van egy kerthelyiséges pizzéria, amit egyszer leteszteltünk és nagyon jó volt.: www.avendeglo.eu

babykomp, járássegítő: Hát lányok én egyik híve sem vagyok, szerintem sem kell eröltetni a járást, majd elindul minden baba, amikor eljön annak az ideje, kússzanak, másszanak csak minél többet, erősödjenek az izmok, csontok és utána hajrá szaladás;)

Dia, nagyon jó utat nektek, érezzétek jól magatokat!

Mecsi, üdv újra itthon, ha lesz egy kis időd, mesélj, hogy milyen volt;)

rólunk: mi jól vagyunk, Barnus nyugisabb, amióta kijött a felső két foga is (egyszerre). Szegénykém jól belehúzott, egy hónapja még egy foga sem volt, most meg már 4 van;)

legújabb mutatványunk: tegnap négykézlábazásból, feltérdelt, majd felgugolt és felállt, kapaszkodás nélkül;))) nagyot néztem!!!

Apája meg lemaradt róla, mert újból nekivágott Erdélynek bérelt autóval. Úgy volt, hogy visszafele felveszik a mi kocsinkat, mert addigra kész lesz, de sajnos mégsem, így jövő hétig Biharkeresztesen landol a szerelőnél, még egyszer el kell majd érte menni, mert a vezérszíj szétcsapta a hengereket is:( így nem lesz olcsó, bár olcsóbb, mintha a "jól bevált" szerelőnk csinálná....

játszóház jó lenne nekünk is esetleg pénteken, bár 11.40-re viszem Barnust a dokihoz, szóval csak utána tudnánk nekivágni, de hogy mivel, azt nem tudom:(

fúú, nem tudom még mire szerettem volna reagálni, de majd még jól visszaolvasok;) most elköszönök, mert ébredezik a Lelkem, ma csak 45 percet aludt, így 6-kor kidőlt...

sniky

jah:)

beleki Katának akartam még írni, hogy Kristóf nagyon ügyi, hogy már mondja az anyát:) és hogy csak egyszer keltek éjszaka:) mi mostanában minimum 4x és szopizunk mi is egy nap 6-7x

Szentendre gyönyrű hely, csak hát Csepelről odajutni;(((, max., ha apája el tudna bennünket vinni kocsival, ha megjavul a kocsi;)) részemről rendben;)

sniky

Skniky, boldog szulinapot Neked holnapra :!: :!: :!:

Emma nagyon edi a kepeken, es a video is szuper :D

Sziszka, nem ismertem a sracot, de szornyu ez az egesz :cry:

Bocsi mindenki, de most csak ennyi voltam :oops:

yuyu79

Barbi, Mazska, orulok hogy nem tortent bajotok :!:

Fogzos babaknak mennek a gyogypuszik!!! Malnus foga kint van mar? :roll: :wink:

yuyu79

Sziasztok!
Hosszú nap után itt vagyok végre, Málnusnak szörnyű éjszakája volt, fél egytől fél 4-ig virrasztottunk vele, de láza már nem volt, aztán fél 10 -ig aludt (persze szopizni azért fel kelt közben) Reggelre nyoma sem volt a fogacskának.
Egész nap nem volt semmi különösebb baja, csak nyűgösebb volt a szokásosnál, de mivel pont ma volt a gyerekorvosnál tanácsadás felkerekedtünk hozzá (Pakson van) Pechünkre ma pont elmaradt, így másfél órát kellett várnunk a délutáni rendelésre, ahol egy bunkó banya helyettesítette a gyerekorvost, megállapította, hogy kicsit duzzadt az ínye, de ettől még nem lehet láza, kicsit piros a torka, adjak neki c vitamint és lázcsillapítót :( (nem mintha ezt magamtól nem adnám) és mikor ezt közöltem is vele, elgondolkodott az antibiotikum lehetőségén-ezen nagyon kiakadtam, de végül megbeszélte magával, hogy csak akkor kapjunk, ha csütörtökig nem javul :( Tiszta hülye, soha többet a lábamat se teszem be az ajtón, ha ő helyettesít. Szerencsére azóta sem volt lázunk, szóval úgy tűnik, tényleg csak egy este volt, de azért megrendeltem a homeós lázcsillapítót, és torokgyulladásra amit találtam. Mindenkinek köszönjük a sok sok segíteni akarást!!!!

Manci, Dia nagyon jó nyaralást nektek a Balcsihoz! Barbi, hogy tudom, hogy tiétek kicsit még odébb van, de akkor is! :)
Boni, nekem szopi mellett is tökéletes a ciklusom, hasonlókat kívánok neked is, és nagyon drukkolok! Mi a baja Zsiginek az oroszlánnal?
Kata, üdv újra itt, örülök az elhatározásnak!Megnéztem a képeiteket, ellenőrizni akartam amit írtál, de tényleg tiszta apa, főleg azokon a takarós picknikezős képeken!
Apró: neked külön köszi amit írtál a lázról, már délelőtt olvastam, és nagyon megnyugtatott! Apudnak nagyon szorítok, szívből kívánom, hogy hamarosan vége legyen ennek az egésznek! A befőzésről pedig annyit, hogy már most nagyon várom, hogy újra főzhessek az apró féle meggy lekvárt, imádtuk!
Anna, Emma nagyon édes a képen is és a videón is, hatalmas tehetség :D :wink:
Kitti, hogy ízlett Máténak a spenót? Málnusnál abszolút favorit!
Mazska, Laura nagyon kis ügyes!
Csenge, annyira egyetértek abban amit írtál, és annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy lehet hogy nem mindig reagálok arra amit írsz, de az biztos mindig nagyon örülök , ha hallok rólatok!
Niki: Barnusnak pedig újra nagy gratuláció, most hirtelen ő is nagyon beindult a fejlődésben, először a fogacskák, most pedig a mozgás, olyan jó!
Nicike, eltűntél! Remélem minden rendben!Kicsit erős amit apáról írtál, remélem találtok rá valami megoldást!
Barbikám, te is eltűntél, minden rendben? Remélem nem betegség miatt tűntetek el, vagy cseresznye okozta hasmenés miatt :D

Most már befejezem, mert nagyon hosszú lettem ma, csak annyit írnék még, hogy akkor Mazska is és mi is elutaltuk az előleget...utánunk a vízözön :D :D :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Julcsi neked akartam még írni, hogy eszembe jutott, hogy azt a másfél órát együtt is eltölthetnénk, csak nem voltam benne biztos, hogy Málna egészséges, és így nem mertünk felhívni!De ígérem bepótoljuk! Pl. jövő kedden jönnünk kell tanácsadásra, ha ráértek, akkor szívesen találkoznánk veletek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Snikynek pedig elsőként szeretnék nagyon sok Boldog Születésnapot kívánni!
Úgy is már csak 23 perc és aktuális lesz!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Napsugaras Snicky szülinapot! :lol: ha más is ma ünnepel akkor neki is :wink:

Beleki hmm hát tömegközlekedéssel.. Héven még nem utaztunk mennyi idő alatt lehet kiérni? mert ha más is csatlakozik akár belevághatunk

Szopi és ciklus : tudom ám, hogy a szopi bekavar igazából akkor kezdtem el feleslegesen reménykedni, amikor már múlt hét vasárnap óta mensiszerű hasfájásaim lettek,mint amikor babás voltam Zsigivel azóta is tart a reggeli hőm fennt van és a hüvelyváladék is bővebb lett . de a szervezetem tréfát űz velem erre is csak a női test képes

:twisted: :lol: de tudom,hogy majd ha kicsi fiam elhagyja az éjszakai szopikat akkor nagyobb eséllyel indulhatunk :lol: addig marad az édes próbálkozás :mrgreen:

sajnálom hogy mindenkinek negatív lett a tesztje.. de amíg nincs piri addig én drukkolok nektek csajok.... :wink:

fiam felébredt még folytatom...
Vendég

Jó reggelt!

Niki, Isten éltessen!

Szisz, igen, nálunk is favorit volt ám! Most apum tegnap kijött, mert nem bír a popójan maradni és közölte, hogy majd itt kimagozzuk az egész termést, Ő meg majd otthon befőzi egyedül, de én koszoljak itt kinn. Hihetetlen, hogy 3 percre képtelen megmaradni.
Folyamatos szívritmuszavart állapítottak meg és hogy 30 volt a pulzusa. :cry:

Boni, Levi is elkezdte a korán kelést, nekem kicsit betesz a 3-4 kelés mellett. :roll: Pedig azért mi 8 körülig szunytunk. Kíváncsi vagyok, így mikor alszik vissza....na megyek, mert ilyenkor nagy játék van!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo Zsigi percre pontosan ébred éjszaka is..kn 2 óránként! kicsit nyammog oszt szunya tovább!

19kor fürcsi 19.40re kb alszik 22kor, 01, 03, 05, és 7.30 és reggel már tápszert kap mert nincs a ciciben elég tejcsi...

aztán 10kor 2órát alszik, 14kor még 1 1,5 órát de csak babakocsiban .. tegnapelőtt elaludt a saját ágyában délután de csak fél órát tegnap már visított,mint akit nyúznak...

én bírom még a strapát, nélküle is 5.20kor kelünk most visszaaludzt babakocsiban... :roll:

Apukád tele van energiával.. mint az én szüleim..nagyszüleim.. bármi bajuk is legyen feküdni? áááá remélem jobban lesz!

Szisz örülök,hogy Málnus nem lázas..dr. néni monnyon le :twisted: homeos cuccok neve?

CSenge gratulálok fogacskához!

BEleki nálunk még csak AA (APA ) meg A( ANya) van
:lol:

Snicky én is utálom az ilyent, de annyira lesokkolt, azért írtam be :roll:
Vendég

Nikinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!(remélem hétfön tudunk találkozni :D )
Sziszka!Szörnyű lehetet a baleset,Tamásnak 3 éve volt motoros balesete,nem kívánom senkinek!
vera
l.veronika

Na, apa megjött, épp mikor altattunk volna, szóval most újra kipattantak Levi szemei. :lol:

Van vkinek vmi ötlete, hogy miért krepált be a vonalzóm? Eddig tök jól számlált, erre most meg hirtelen megáll magától.....ez ilyen vacak?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?