A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sillia Apája!
Köszönjük szépen a beszámolót! Jól állod a sarat, csak így tovább!!! Silliát várjuk vissza!

Ági!
Fecskeházba költöztetek?

Cunci!
Üdv köztünk!
Igen, voltam a C&A-ban és vettem egy nagyon édes kezeslábast, egy téli sapkát meg egy 2 darabos hosszú ujjú plüss pulcsit.
Vannak aranyos ruhák, meg vannak hosszú ujjú bodyk 800 Ft-ért. Azt most én nem vettem, mert pár hete vettem vagy 8 db 68-ast, úgyhogy az van elég.
Meg beváltottam a DM-ben a nagy csomag Libero kupont is, így 42 Ft-ra jött ki egy darab. :wink:

Bond!
Ígérem, nem megyek a Dunának! :D

Tabati!
A tesóm kislánya is nyálzott már 2 hónapos korától kezdve, állandóan rágott ő is mindent, és egy éves elmúlt, amikor kibújt az első foga. Most 19 hónapos és még csak 8 foga van. :wink:

Petra még nem volt 2 hónapos, mikor elkezdett nyálzani, és most már mindent megfog és a szájába is veszi. Én azt olvastam, hogy ez azért van, mert a tapintás után az a legfontosabb számukra, hogy mindent "megkóstoljanak". Nem feltétlenül van összefüggésben a fogzással.
Borostyán nyakláncot nem akarjátok kipróbálni?

Vettem párásítót (Ági! kevesebb gond van vele, mint a teknősökkel. :lol: :lol: ), és 40% volt a szobában, mikor bekapcsoltam. Jól éreztem, hogy nagyon száraz a levegő. Most 55%-ra tettem, és csak akkor kapcsol be, mikor 50 alá esne. És úgy néz ki, mint egy hifi hangfal nélkül. :wink:

Boo!
A többiek már leírták, úgyhogy csak csatlakozom hozzájuk...

Lilisgabi!
Nyomasd nyugodtan a képeket! :wink:

Kép
katy76

Már szó volt róla, hogy ki Apája mit szól a sok(?) Babanetezéshez.
Enyim Apa még nem dorgált meg. Ellenben ma felvetette(!), hogy kérdezzem meg a Babaneten, hogy ki tudja, mikor lehet elérni a János Kórházban a gyerek gégészetet, mert képtelenség őket felhívni. :? :? :? :? :? :?
( 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.13 20:44-kor.

Kép
Kép
200907?

ancsurti, bond: nem nyert! :lol:

katy: nálunk nem így hívják, de igen, az :lol: :lol:
Igazad van, a teknősöket holnap kell etetni, a párásító valószínűleg nem olyan válogatós, mint nekünk a lánybéka :roll: :lol: Egy ideje már inkább csak a salátát szereti, meg egy kis rákocskát, a halat azt valahogy nem komálja egy ideje :roll: Pedig abban van a "vitamin" :lol:

ancsurti: én is hülyeségeket szoktam álmodni, de én azt betudtam a költözködésnek meg a sok hülyeségnek ami ért mostanában. Viszont éjjel fejésre volt, hogy úgy ébredtem, hogy tiszta víz voltam, pedig addig még nem is álmodtam...

boo: apát valahogy zavard el orvoshoz, amíg még tud járni! :roll:

Kép
agi125r

Bond:Irigyhonaljmirigy :lol: :lol: :lol: Jesszusom...azert azok a fickok nekem elegge remesek lettek volna az almomban :roll: :lol:
Juteszembe:Jo kis filmeket szoktal nezegetni!Ezeket mind lattam...kiveve a zoldparadicsomosat nem tudtam meg megnezni!A Rekviem egy alomert,azt meg moziban lattam,aztan terhesen neztem meg.....na nem akkor kellett volna....eleg nyomaszto,frusztralo,de kemenyen ravezet a fuggosegre,mint betegsegre!!!
(Mi most a Gyulolet c.filmet neztuk meg...'95-os....eleg jo!)

Katy:hideg-parasitot vettetek?Itt kanadaban eleg paras a levego,telen is....de azert beszereztunk egyet a varandossagom elejen,telen,gondoltam segit az orrverzesen is.....
Es egyebkent en kruppos voltam kiskoromban,de remelem Hanginak nem lesz ilyen problemaja-arra is tokeletes gyogymod!
Egy bajom van vele,hogy elegge lehuti a szobat....ami nekem tavaly jo volt,de kisKuglinak nem hinnem hogy jol esik,ezert sem hasznaljuk meg.....talan majd itt a nappaliban,megis csak nagyobb a ter....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Nekünk sem mondta a védőnő, hogy Noénak gáz lenne a súlya, csak megjegyezte, hogy más baba kétszer ennyi idő alatt hízik ennyit. amúgy 3 hete 5700 körül volt, most meg 6400. Szerintem az sem mindegy melyik időszakában van ekkora ugrás, mert az elején az a normális.

Katy!

Kérdeztem is a napokban, hogy valakinek van e valami tapasztalata a borostyán nyaklánccal karkötővel... :roll: Mivel senki nem reagált, gondoltam még senki nem is próbálta. :roll: Amúgy én már semmit nem értek. azt nekem is mondták, hogy attól még fájhat neki, hogy mocorognak a fogcsírák, de lehet, hogy sokkal később jön a foga. A doki szerint nem a fog, védőnő anyós, anyu szerint igen, viszont a szemfognál látják, ami pedig lehetetlen, mert a másik védőnő meg azt mondta, hogy a szemfog kb. a 7. fog ami kijön, de elsőnek tuti nem jöhet. amúgy már nem annyira nyügös, szóval én inkább az időjárásra tippelnék így utólag... :roll:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tabati:Basszus!!!EZER BOCSANAT!!!En annyira de annyira bena vagyok...most latom hogy 2x is Noel irtam.....Neharagudj!!!
Nem is ertem :roll: :oops: hogy tehettem....(szerintem tul sokat jar az gondolatom mostanaban Anitjaeknal....naluk van Noel)

Szoval nagyon szepen no Noe!Igazabol meglesz a havi 1 kilos hizasa,ami egyebkent tok okes.Ismerek itt egy kisfiut,3 nappal idosebb Hanginal...na o 2 kilot hizott az elso honapban...ugy tudom a masodikban sem keveset....
Fasza anyatejet termesztessssz :wink:

En kaptam kolcsonbe borostyan nyaklancot,de ez nem bebi meretu,es szerintem nem is igazi....olyan muanyag hatasa van....de lassan beszerzek majd valahogy....itt nem lattam meg!
Szerintem probald meg!!!

Kép
Kép
ancsurti

Boo:Na ma nincsen "cicisztrajk"!!!Kopp-kopp-kopp....ehelyett aludt szivemszottya tobb mint 2 orat egyben...na ilyen sem szokott lenni!!!Tehat jol televannak csocsok,mert kimaradt az eves(13:40-kor aludt el,14-kor lett volna szopi,es csak most eszunk 16 orakkor....)Ki erti ezt :roll: es egy hangja sincsen...szerencsere...elegge lesokkolt az elmult 5 napban....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti!

Semmi baj! :wink: Én is olvastam cikket a borostyánról, állítólag pl. svájcban ha bemész a gyógyszertárba, hogy kérsz valamit fogzásra, első körben egy borostyán nyakláncot pakolnak ki eléd. :shock:

Kép
Kép
tabati

Jó estét!
Egy viszonylag nyugis, jó napon vagyunk túl.
Reggel apa elvitte Nócit oviba, Vica jó kislány volt, sokat aludt is napközben. Remélem, ez nem megy az éjszakai nyugodalmunk kárára. Főleg miután a tejecském erősen megcsappant. :(
Ma megittam 1 liter Babylove-s tejserkentő teát, remélem használ.
Meg kiváltottam a bababónuszos Lactoherebet is, közben 1-1 macikávé is befigyel. :)
Nóciért ebéd után mentem az ovihoz, és egyből mentünk Sárvárra.
Bementünk egy turiba (egy nagy alapterületű, vállfás turit képzeljetek el, ahol kb 20 m2-en gyereksarok sátorral, csúzdával.).
Nóci jól érezte magát, és vettem neki egy egész jó kinézetű babát (majd készítek fotót, de most alszik :D ), amiről a későbbiekben kiderült, hogy nevet, gőgicsél, sír, mama és papa szavakat mond attól függően, hol nyomjuk meg. +1 szoknyát kapott.
Virágnak meg 2 hosszúujjú kombidresszet, 2 rugit és 4 kantáros gatyót szerváltam. Nagyon jók, volt, amiből én szedtem ki az eredeti papírját is. Igaz, majdenm 5ezret fizettem, de most el vagyunk látva legalább, mert Vica nő, mint a bolondgomba....
Utána megnéztük anyámat, Nócit elvittem népitáncra, addig meglátogattam öreganyámékat, és befutottam a DM-be, irány a Nóciért, és haza.
Este volt egy kis hiszti ugyan, és a szokásos mégnemvagyokfáradtnemakaroklefeküdni, de nem panaszkodom. Ha minden napunk ilyen lenne, igen örülnék.

Lilisgabi: fotó, és a rajta lévők is igen csinik, szépek.

Cunci: tudom, hogy a legtöbb családban hasonlókon mennek keresztül. Néha bennem is felmerül, nem-e csak én dramatizálom túl a helyzetet, de a környezet (apa, szomszédok, óvónénik) reakciója is azt mutatja, hogy sajna nem. :(
És talán nem is akadnék ki, de mindez napi 16-18 órában, szemrehányásokkal, dühkitörésekkel tarkítva sok. Vannak napok, amikor már nem bírom. Pedig tényleg igyekszem, mégis besokallok.

Bond: utólag is köszi Silliáról a híreket.
És Lóci apukájának is.
Lassan tényleg a legtöbb apuka megfordul nálunk :D
(enyémapa is elindította nekem a babanetet ma, de írni aligha fog :lol: )

Boo: köszi a megtiszteltetést, de adott helyzetben alighanem újra vegetáriánusként tengetném napjaim......
A fát igyekszem küldeni: a GLS nem vállalta, a DHL-lel még folynak a tárgyalások.... :lol: :roll:
(alighanem Dodi boxzsákjaival többre mennél :D )

Na jó, még megnézem a leveleim, aztán megyek szemet húnyni....

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti!
Igen, ultrahangos hideg párásítót vettünk, van ún. negatív ionos funkciója is. Nem pontosan tudom, hogy ez mit jelent, de valami olyasmit, hogy a negatív ionok jó hatással vannak az emberi szervezetre, a szépségiparban is használják, és a légtisztítók nagy részének van ilyen funkciója.
Teljesen hangtalan, egyelőre meg vagyok vele elégedve.
Persze majd a tartósabb használatnál derül ki, hogy nem keletkezik-e a környékén víztócsa, stb.

Nálunk nagyon száraz a levegő, szívem szerint mindenhová vennék párásítót, de az anyagi csőd lenne. A gyerek szobája a legfontosabb.

Kép
katy76

Tabati:Én rendeltem a neten még a Lilinek borostyánkő nyakláncot,mikor 9 hós volt.Addig éktelen sírások közepette jött a 2 alsó,2 felső.Mikor ráadtam,mintha elvágták volna :D .Észre sem vettük,ahogy jöttek egymás után a fogacskák.Valami 3000 Ft körül volt,és nyaklánc,nem karkötő.Éjjel-nappal hordta,nem piszkálta,simán elviselte,ő aki kezelhetetlen (volt). :wink: Ausztriában dm-ekben is árulják,2 euróért :twisted: .Csak,ha valaki arra jár.Én is gondolkozom,hogy nemsoká a Lottus nyakába aggatom,mert még megvan,nem kell másik.Semmi baja,strapabíró.De ez még nem az az igazi fogfájás,azt azonnal észrevenni! :twisted:

Olvasok vissza!

Sillia apa:Ügyes vagy!Gyors gyógyulást Silliának :!: ++++++++

kösz az esküvői képes megjegyzéseket :lol: (Boo külön :oops: )

Voltunk oltáson,sírt,amikor beszúrta a tűt,és vígasztalhatatlan volt az egyébként angyal gyerekem :cry: .Kivagyok ezektől a buzi oltásoktól!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
6290 gr,62 cm.
Vendég

Boo:na te sem vagy semmi....3 gyerek,4 kutya,Zsiribol egy szoke kiscsaj....hujujujjj :roll: :lol: :lol: :lol:
A verszegenyseg miatt vettek vert Zsiritol???Micsoda hos!!!
Uj albi:gratula!!!!Mi is azert akarunk koltozni majd,hogy elgeyn egy kulon nagy szobaja Hanginak....bar sajna itt er majd minket a kuszas-maszas....csak jovo nyar elejen tervezzuk a valtast...

Hgabi:De jo azert hogy alakultatok ma....megy a wudu,hatha igy is maradtok,vagy meg jobb is lesz.Jo kis fogasod volt akkor a turiban...nekem nem jott ossze multkor semmi,csak egy kis polar felso,es egy body.

Na a hetvegen kiszortiroztam vegre Hangi ruhait,egy oriasi zsak megtelt a kinott ruhaival.A helyukre elovettem a nagyobb mereteket.Azt hittem bajok lesznek,kell majd ez-az,de nem.Folyamatosan kapjuk a rucikat :lol:
De sajnalom hogy sokat ra sem tudtam adni....
Kimostam az overalokat is,a meleg ketreszeseket is,abbol is van szerencsere vagy 3 valtasnyi.
Rajottem en nem szeretem a rugikat,csak estere pizsinek...nekem annyira "picibabasak".....napkozben body+gatya,body+harisnya,vagy valami ilyesmiben szeretunk lenni.

Kép
Kép
ancsurti

Vivamax ultrahangos párásítónk van évek óta,szuper,krupphoz elengedhetetlen Salvus vízzel feltöltve.Most is megy. :D
Vendég

HGabi:Ha még vagy,most ment a privi :D .Maci kv-t kaptam ma a Spar-ban,azért köszi a felajánlást. :D
Örülök,hogy jó napotok volt,így tovább.Egyébként nekünk is akkor nehezebb,ha itthon van a Lili. :oops: Mikor oviba hordom,meg játszóra,vagy vásárolni,vagy akárhova megyünk,semmi gond.De ez a reggeltől-estig együtt néha sok(k). :roll: :oops: :lol:

Ancsurti:Maci kávé nekem is meglett!Isteni!Most már mindenki macit iszik... :lol:

Sétálni mi sem voltunk tegnap egyáltalán,ma meg csak én mentem a Minikével a dokihoz,és mellette van a Spar,oda.
Eddig nem lázasodott be,már nem is fog sztem.Adtam neki előtte homeós bogyót,mint minden oltás előtt.

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nincsenek jelek, de most a Wordben írtam, és onnan másoltam, álmos vagyok még vigyorikat is gyártani, de képzeljétek majd oda:))):D

Norka: igen, elkezdődött a fogzás Dorkánál, de még igen az elején tartunk. Azt mondta a védőnő, hogy alul és felül is nagyon fel van puhulva az ínye, tehát a java még majd ezután jön, pedig már mostanában is annyira nyűgös, és keservesen felsír álmában. Már elkezdtük a kísérletezést, hogy mi segíthet majd…

Katy: sikerült megvenni a C&A-ban a kezes-lábast? Én is ott vettem a kuponra.

Tabati: fogzással hogy álltok? Nagyon együtt érzek, mivel nálunk is ez a helyzet…Dorka is hasonló szinten sír, mint a hasfájással olykor-olykor, azonban mégis más a sírásának a hangja.Innen tudom, hogy nem a hasa, hanem a foga.Dorka is mindig a pelenkázón nyugodott/nyugszik meg!!!!!:O

Boo: nem semmi amit a szopival megpróbáltál/próbálsz, én tuti nem bírnám!!Én is kaptam hideget-meleget, hogy nem tudom szoptatni. Anyum azt mondta emiatt hasfájós a lányom, az egyik ismerősöm meg azt, hogy minden fejben dől el, és azért nem szoptatom a gyerekemet, mert nem is akartam, szóval nekem is voltak nem éppen könnyű korszakaim, de mára már megtanultam nem foglalkozni velük!Mindkenki elmondja a magáét és kész. Engem is nagyon bánt, hogy nincs tejem, nem kell még mástól is ezeket hallgatni. Ilyen hízási üteme Dorkának is volt, és akkor ő is ennyiket evett, mint Zsiri, csak mellé még fájt a hasa, szóval nálunk minden összejött akkor.

Lilisgabi: én is imádtam a Szökést, kár hogy már vége lett.Nagyon remélem, még hogy iylen vége lett, akkor is kitalálnak valamit és folytatják majd!:-)

Ági:az én lányom sem szeret hason lenni. Megpróbálom napi többször egy picit hasra tenni, de ha nem szereti, és sír, és szenved, én nem szenvedtetem….

f.nikici

9-re jön az doki bácsi oltani Odettet. Már előre félek...Vigyorogva szokott felkelni Odett....Úgy sajnálom :cry: :cry: :cry:
Az első oltásnál is úgy sírt, vígaszhatatlan volt :( :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
orsi777

Kép Keresztelő Kép pelenkázás közben Kép sapiban Kép hajam :) Kép játszom Kép gépezek Kép én is dugdosok mindent a számba

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

Csak a rajongó táborom ( 8) ) megnyugtatásának erejéig ugrom be most. Folyamatosan olvasok (nem vagyok diszlexiás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), csak írni fogok egy kicsit kevesebbet.
Most, hogy itt a rossz idő többet van/lesz bezárva Manó, ezért még inkább le kell kötni az energiáját a négy fal között. Illetve néha megpróbálom meggyőzni, hogy ő bizony még aludni szeretne :oops: :oops:

Nálunk is már megy a fűtés, de ettől mi még egymást kerülhetjük a fagyhalállal. :? :? :? (A múltkor azt írtam, hogy 16,5 fok van és fázom. Nos. Tényleg annyi volt, de kint. Csak benéztem a hőmérőt és kint volt annyi. De ettől függetlneül én fáztam a 21-22 fokos lakásban. )
Már napok óta fürdőköpenyben leledzem. Először jól beöltöztem, mert fáztam. Az okés volt, épp csak szopinál kellett a felét felgyűrnöm a nyakamba. Így legalább nehézkes volt és megint fáztam. Aztán eszembe jutott, hogy van szopis felsőm, kapucnis meg minden. Örömködve elővettem: tényleg jól lehett benne szopiztatni, épp csak azegész mellkasom van ki belőle, tehát megint fázom. :x :x :x Ha pulcsit veszek rá, akkor megint ugyanott vagyok, ahonnan elindultam. Úgyhogy a fürdőköpenynél lyukadtam ki, mert az legalább meleg is és a mellkasomat is fedi. (Kicsit már így is folyik az orrom. :? ) Bár kétségtelenül nem ultraszexi. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Tegnap jó napom volt: egész nap azzal voltam elfoglalva, hogy van hányingerem vagy nincs, tudok-e büfizni vagy nem éhes vagyok, ettem, megint nem jó a hasam. Egyedül az segített, hogy jó tömény citomos vizet ittam, de így is csak estére jöttem helyre. Nem tudom mi volt ez. :? Ritkán fordul elő ilyen, de azt is megoldja az első büfizés.
A derekam jobb fele megint rendetlenkedik. :? :? :? :?

Most megyek, mert Manó kezd egyre nyügisebb lenni (most jön anemfogadokszóthogyfigyeljrám) és Huginál is nemsokára jelenésem lesz. Ráadásul a napokban erkélyeket bontanak a házon, így most pihenni is kevesebbet lehet.

f.nikici!

Akkor te már nem próbálkozol a fejéssel? :(

agi125r!

Négykerekű alkalmatosságok: guruló fotel, zsúrkocsi, bevásárló kocsi, tandem kerékpár, traktor, tűzoltó-, rendőr- és mentő autó.

Kép
Kép
200907?

sziasztok

Megjöttem :) :)

Visszaolvasni még nem volt időm, de majd nekiveselkedem.
Nem fáj semmim (najó, egy picit a hasam de tényleg csak picit).
Inkább olyan szédölgősen gyengének érzem magam. De majd ez is elmúlik, lényeg hogy végre mellettem a babám :D
Vendég

sillia! :)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Sillia

Hurráááááááááááááááá :lol: : :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Doki bácsi

Anya jobban félt, mint Odett. Két kicsi könnycsepp, és már semmi baja nem volt Odettnek. Hős, oltás után pár perccel már nevetett a dokira. :lol: :lol: Mikor elment letettem, és azóta is alszik :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Mindenki csak olvas? :roll:
Lotti sírt a Dévény-tornán,és most ébredt 9 óta :shock: .Még jövő héten is kell mennünk,meg újabb feladatsort kaptunk. :( Már a kezét és a lábát is kell masszíroznom.
Ma már nem jövök.

Dodi: :?:

Sillia:Örülök,hogy hazaértél,sok örömet Lócival! :D Gyógyulj meg hamar!
Vendég

Sziasztok! :lol:

Hogy működik ez a borostyán nyaklánc? Ha fogzás van, nem fáj neki annyira? És miért nem? :shock: Szivesen veszem az információt attól, akinek van róla.... :D

Boo: én is 9 hónaposan már jártam, de az öcsém kényelmesebb volt: több, mint egy évesen tette meg az első lépéseit, addig csak cipeltette a seggét :lol: Úgyhogy biztos nincs szentírás a mozgásfejlődésre, de valami támpont azért nem árt... :D Legalábbis nekem, akinek semmi tapasztalata :roll: :D

f.nikici: én is próbálkozok vele naponta többször is, de ha nekiáll sírni, inkább visszafordítom... Valahogy nem a fülemnek való a lánykám sírása :wink: De azért próbálkozok, hátha előbb- utóbb megkedveli, de legalábbis eltűri :lol:

Orsi: oltás megvolt? Most olvasom, hogy meg, gratula! :lol: Odettnek nagyon jó a sérója!!! :lol:

Bond: nem túl jó hírek :roll: :( De ha Manó a lakásban ereszti ki a fölös energiáit, akkor az utánarohangálással te is felmelegedsz :D
A tipp nem jött be, az előbbi közelebb járt a valósághoz :lol:

Sillia: Üdv újra itthon! :lol: :lol: Nagyon ügyes csaj vagy, meglátod, a kevés fájdalmad is hamar elmúlik :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Ági: A koraszülöttsége miatt kell ennyit szemészhez hordani, megnézik, hogy nem –e lett valami károsodása , hátránya emiatt. Utána már elég évente egyszer vinni, de amúgy is vinném évente. , mivel nekem is rossz a szemem :? .
Tényleg jó áron van az a bútor, mifelénk minden milyen drága. Jó utána járni a dolgoknak, mert látod még így is jobban jársz :wink: !

Ancsurti: Nagyon tündéri Hanga, kis huncut :lol: :lol: . Annyit emlegetted a Maci kávét, én is úgy megkívántam, úgy hogy tegnap előtt be is szereztem, azóta azt iszom :wink: .

Tabati: Mi is szenvedünk a fogzással, tegnap olyan sírásba kezdett, krokodilkönnyek potyogtak a szeméből, én Dentinox-al kenem Neki. Ökle egésznap a szájában van, vagy ha megsimogatom az arcát, elkapja az ujjamat és már veszi is a szájába és dörgöli vele az ínyét. Hűsítőrágókát még nem tudja úgy a szájába venni, hogy jó legyen Neki.Olvastam, hogy ha egy gézlapot rátekerünk az ujjunkra és masszírozzuk az ínyüket, az is jó :wink:

Sillia: De jó, hogy már kiengedtek és minden rendben van :D !!!!

Boo: Mi újság Teapa lábával??????? Én lemaradtam valószínű :oops: :oops: , miért kellett vért venni Zsiritől :roll: ?

Orsi: Odett milyen gyönyörű hajas baba, azok a göndör fürtök :lol: :lol: !

Lilisgabi: Jó az esküvői fotó, nagyon csinik vagytok :D !

Dodi??

Egyébként ti milyen gyakran porszívózzátok a babuk orrát??
marietta1982

agi 125 írta

[quote]V írta:alahogy nem a fülemnek való a lánykám sírása

Ezzel én is pont így vagyok :lol: :lol: :lol:
Most olyan édi nevet a tükörképén, magyaráz magának. Imáááááádom :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Lilisgabi

Én olvasnlék, ha lenne mit, szóval Bond és Lilisgabi, és Dodi és mindenki, aki mostanában nem jelentkezik írjon , amikor van egy kis ideje.Ebben a hülye időben túl sok szabadidőm van, így ráérek olvasgatni.

Marietta, Agi 125 köszi az Odett dicséretet.

Maci kávét én is beszerzek, úgy kívánom a kávét, de én nem merek inni. Múltkor vettem Kapucíner csokit, az íze még a régi, és nagyon jól esett.

Kép
Kép
orsi777

Sillia!
Üdv újra itthon!!!! Örülök, hogy jól vagy! :D Hogy viselte Apa és Dalma a nélküled töltött napokat? :roll:
Tejed nem csappant meg, ugye?

Lilisgabi!
Én is Vivamaxot vettem! :D A Salvus víz nem büdös párologtatva? Vagy keverem valamivel? Nem az a Salvus víz, amit gyomorsav ellen szoktak inni? Mert olyan vettem a terhesség alatt, amikor már nyelni sem tudtam a savtól, de én, aki minden gyógyteát megiszik, nem bírtam lenyelni. Olyan a szaga, mint a záptojásnak.

Ági!
"A borostyánt a napfénnyel és a meleggel kapcsolják össze, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebek gyógyulását, ezért tökéletes segítség a babáknak a fogzás idejére...

A "Balti Borostyán" bébi/gyermek nyakláncokat természetes, jó minőségű balti borostyánból Litván kézművesek készítik, gondosan lekerekített szemekből. Szemenként vannak megcsomózva, így még ha véletlenül el is szakadna, nem vesznek el a szemek. Fémmentes csavarzáruk van, így fémallergiát sem okozhatnak.

A borostyánt a napfénnyel és a meleggel kapcsolják össze, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebek gyógyulását, ezért tökéletes segítség a babáknak a fogzás idejére.

Viselés közben a testhő hatására illóolajok szabadulnak fel a borostyánból, a bőrön keresztül felszívódnak és a véráramba jutnak. A borostyán nem kő (hanem megkövesedett fenyőgyanta), meleg a tapintása, nagyon kényelmes és könnyű a viselete.

A borostyán viselésének régi hagyománya van Európában és a Távol-Keleten. Úgy tartják, hogy csökkenti a torok-, fül-, és gyomorgyulladást, harcol a fertőzésekkel és a légúti megbetegedésekkel.

A „New Age” irányzat szerint átalakítja a negatív energiát pozitívvá, és pozitív gondolkodást és hozzáállást biztosít, aktiválja a gyomorszájat és a gyökércsakrát. A borostyán revitalizálja az elmét, a testet és a lelket, és segít enyhíteni a depressziót. Segíti a fizikai gyógyulást, a sebek begyógyulását, és a méregtelenítést, használják mellékvese-, máj- és léprendellenességek esetén.

A borostyán természetes fájdalomcsillapítóként segít megnyugtatni a babát gyógyszerek alkalmazása nélkül. A borostyán gyulladáscsökkentő és gyógyászati tulajdonságait az allopatikus gyógyászat is felismerte. Ausztriában, Svájcban és Németországban a borostyán bébiláncokat a patikákban is lehet kapni, mivel az orvosok régóta ismerik a borostyán gyógyító hatását, mely a nyugtató, fájdalomcsillapító, görcsoldó, köptető és lázcsillapító tulajdonságokból adódik.

A bébi borostyán láncok szemei aprók, körülbelül borsónyi nagyságúak, elég kicsik ahhoz, hogy ne okozhassanak fulladást. Ha a baba véletlenül mégis lenyelné, akkor sem ártalmas, nem mérgező, gyógyszerkészítményekben alapanyagként is használják és fogyasztják.

A bébi borostyán láncot már 8 hetes kortól ajánlott viselni. Természetesen bármikor el lehet kezdeni, de érdemes minél előbb, mert így a baba megszokja, még mielőtt igazán feltűnne neki, és nem fogja piszkálni, húzogatni."

Odett kész nő már! :wink: És azok a göndör fürtöcskék!!! :D :D :D :D

Kép
katy76

agi125r! :)

Az jó, ha ez előbbi közelebb állt a valósághoz. De melyik????? :roll: :roll: :roll:

orsi777! :)

Ha ennyi időd van, akkor segíts kitalálni, hogy agi125r hogyan ismerkedett meg ŐApájával. :roll:

Ne haragudjatok csajok, már korábban is olvastam dicshimnuszokat a fogfájás elleni borostyánról, de valahogy mégsem tudok benne hinni. :roll: :roll: :roll: Pedig alapvetően nem áll távol tőlemez a fajta gondolkodásmód. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond

ööööööööööööööööööööööööööööö
Tudunk eddig valamit? :oops: :oops:

Kép
Kép
orsi777

Bond!
Én is csak akkor fogom valószínűleg elhinni, ha kipróbálom, de szerintem 4ezer forint nem a világ, ennyit be fogok áldozni.
Inkább ezt próbálom ki először, mint hogy mindenféle idegen anyagokkal kenjem a száját.

Amúgy azoknak, akik nem szeretnek Interneten rendelni (pl. én), a Minimanóban lehet kapni borostyánt.
http://www.minimano.hu/termekeink/egyeb_babatermek/ajandek/borostyanko_baba_nyaklanc_akac.html

Persze ez csak a pestieknek jó sajnos.

Mai séta:
Délelőtt Apa is itthon volt, mondom neki, olyan szépen süt a nap, menjünk sétálni.
Összekészültünk, lementünk, tettünk 2 lépést, mire elkezdett esni az eső.
Úgyhogy visszajöttünk. Arra mindenképpen jó volt, hogy szegény gyerek ne tudjon elaludni, és megmutassa, hogy azért tud ő is sírni. :roll: :roll: :roll: :( :( :( :( :(

Még szerencse, hogy nem egyedül mentem, a guta megütött volna, ha lecipelem a 4-ről gyalog a mózesben, majd 3 perc múlva felcipelem a kb. 15 kg-t.

Kép
katy76

Bond: Akkor most Nálatok is minden összejött :? .
Mi a baj beteg leszel/vagy???? Gyomor :( :( , derék :( :( , erkély
:twisted: :twisted:
marietta1982

Katy

Petra sétáltatás: :(
Nálunk még mindig nagyon erősen fúj a szél, esni nem esik még az eső.Mivel fogyóban van a pelus, így muszáj lesz kitennünk a lábunkat a házból.
Borostyánt én is fogok venni, épp azon okból, amiért Te.

Kép
Kép
orsi777

katy76! :)

Eddig azt tudjuk, hogy nem motoros találkozón találkoztak, a motorzozás csak később jött. De valamilyen 4 kerekű belejátszott a sztoriba. Kb. ennyit. (Remélem, semmit nem hagytam ki a "konkrétumok" közül :roll: )

marietta1982! :)

Nem, nem semmi komoly, nyugi. :)
A gyomrom már okés, csak tegnap nem bírtam vele. Boa nem volt csak sűrűn kellett tömény citromos vizet inni és akkorákat böfögni, hogy nem győztem irulni-pirulni. :oops: :oops: :oops:
A hátam, nyakam, stb. úgy sz@r, ahogy van. Sok mozgás kéne neki. Amit ugye nem csinálok. :oops: :oops: :oops: De jót tenne neki a masszírozás is, abban meg nincsen részem. :? :? :? A derekam egy pontját meg csak azóta érzem, amióta fekve szoptatok és lusta vagyok Hugit átteni a másik oldalamra és inkább a felső cicimből szoptatok, amikor az a soros. Szóval, ezt is csak a saját hülyeségemnek köszönhetem. De ez hamar elmúlik.

Amivel viszont nem tudok mit kezdeni: ha nagyobb megterhelésben van része, mondjuk babakocsi emelgetése sokszor, sok gyaloglás és hasonlók, akkor másnap úgy érzem a medencém alját, mintha "izomlázas" lenne és ki akarnának szakadni a csontjaim. :? De másnapra általában elmúlik. Van még valakinek ilyenje? :roll:

Az erkélyt elvileg 1 hónapig nyomatják.

Kép
Kép
200907?

Köszi a borostyános tippeket, szerintem ki fogom próbálni, bár férjem nem hisz benne és nem lelekendezik az ötletért. Noé meg már le fogja rángatni magáróé szerintem, de egy próbát megér, max majd jó lesz a következő babunak. :wink:

Kép
Kép
tabati

[quote="200907?"]k írta:200907?aty76! :)

Eddig azt tudjuk, hogy nem motoros találkozón találkoztak, a motorzozás csak később jött. De valamilyen 4 kerekű belejátszott a sztoriba. Kb. ennyit. (Remélem, semmit nem hagytam ki a "konkrétumok" közül :roll: )

Bond!
Köszi, de nem én kérdeztem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsi volt az. :wink:

Tabati!
A body alá kell tenni, hogy érintkezzen a bőrével, így szerintem észre sem fogja venni. :wink:

Orsi!
Nálunk is csak abban a 3 percben esett, mert mire felértünk, már elállt. :evil: :evil: :evil: :evil:
Mindegy, mert a szél is úgy fújt, hogy nem élveztem volna a sétát.l

Én ebben a hidegben kenegetem a Petra arcocskáját, orrát popsikrémmel és láthatóan szebb a bőre. A hidegtől picit kiszárad neki.
Gondoltam, hogy veszek Babe arckrémet neki, de 3ezer forint, és egyelőre szerintem a popsikrém is megteszi.

Tegnap beváltottam a DM-ben a pontjaimat és kértem 100 pontos kuponfüzetet. Van benne Libero meg Pampers pelenka kupon, és van benne egy 10%-os kupon egy teljes vásárlás végösszegéből. A kuponokat együtt is fel lehet használni, így pl. egy nagy csomag Libero 3.420 ft-ra jön ki (88 db-os). :shock:

Nem vagyok egy pontgyűjtő típus, csak a DM-ben szoktam gyűjteni, de ezek szerint tökre megéri. :wink:

Kép
katy76

[quote="katy76"] írta:katy76
[quote="200907?"]k írta:200907?aty76! :)

Bond!
Köszi, de nem én kérdeztem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsi volt az. :wink:

Ne válogass! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

[quote="katy76"]
írta:
katy76Tegnap beváltottam a DM-ben a pontjaimat és kértem 100 pontos kuponfüzetet. Van benne Libero meg Pampers pelenka kupon, és van benne egy 10%-os kupon egy teljes vásárlás végösszegéből. A kuponokat együtt is fel lehet használni, így pl. egy nagy csomag Libero 3.420 ft-ra jön ki (88 db-os). :shock:

Nem vagyok egy pontgyűjtő típus, csak a DM-ben szoktam gyűjteni, de ezek szerint tökre megéri. :wink:

Számoljunk egy kicsit, hátha tévedek. :roll:
Ha 200 Ft.- után jár egy pont, akkor egy 100 pontos kupon értéke 20.000.-Ft, tehát ennyit kellett korábban összesen elköltened, hogy egy 100-as kupont ki tudj váltani.
Nem fújom fejből a pelus árakat, de nagyjából 2-3.000. Ft.- egy csomag, amiből a kuponokkal összesen 800 Ft.-kedvezmény vehető igénybe, ha mindkét pelusból veszel egyet-egyet. Ez 5 rugó és ha még 10%-ot kapsz a vásárlás végösszegéből (tegyük fel, hogy nem volt más), akkor lejön további 500 Ft.-.
Tehát valójában többet fizetsz 14.500.-Ft.-tal, mintha kupon nélkül vetted volna, hiszen a 100-as kuponhoz 20.000.-Ft. kellett.
Szerintem. :roll:

Kép
Kép
200907?

Orsi: Odett valami félelmetesen aranyos a "parókájában"!!!! :D
Ugye együtt volt a keresztelőnk. Még én se tettem képet, de igyekszem.

Sillia: de jó, hogy otthon!!!! :D
Igyekezz gyógyulgatni.

Úgy látszik macikávéfüggő lett a banda! :lol: :lol: :lol:

Na, ennyi, már sír is a Virág. :( Ma kicsit nyügis, de nem vészes.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond: Nálatok is a legjobb időben bontják a teraszt :roll: :roll: ! Sok a savad? Azért csinálja ezt a gyomrod?
TiédApának mond meg, hogy masszírozza már meg a nyakad, vállad, derekad :lol: :lol: !!
Mikor dolgoztam, akkor fájt állandóan a nyakam, derekam, egésznap ülni az irodában , nem tesz valami jót a gerincnek. Bár most is szoktott fájni a nyakam, de nem olyan intenzitással. Egyszer el is küldtek fizikoterápiára, most mit mondjak, nem használt semmit sem :? :? .

Pfúúúúúúúúj itt olyan szélvihar van, előbb még az áram is elment, kint visz mindent a szél :twisted: :twisted: .

Hendegabi: Most látom az új vonalzódat, de jó :lol: :lol: !!!!
marietta1982

Bond: mindenbe belekötsz? :lol: Legalább hagytad volna meg a hitében! :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Marietta: Nóci gyártotta :D

Kép
Kép]
hendegabi

Bond!
Én más oldalról közelíteném meg:
Miután én majdnem mindig a DM-ben vásárolok tisztítószereket, test- és fogápolókat, pelenkát, kutyakaját, így az a 20ezer Ft értékű vásárlás kb. 2 hónap alatt összejön. Tehát nem azért vásárolok, hogy gyűjtsem a pontokat, hanem azért gyűjtöm őket, mert amúgy is ott vásárolok. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Katy 76! Köszönöm a válaszodat. Akkor érdemes volt menned. :D .

Silla! Jó, hogy végre otthon vagy! Gyors felépülést kívánok. Te Apa jól elvolt Lócival. :D Láttad már a képeket? :lol:

Orsi! Odettnek mekkora haja van :shock: Nagyon fain!

Boo! Neked még mindig van erőd próbálkozni a szopival? :shock: Háát! Nem adod fel könnyen! Gratulálok!!

Bond! Te hogy bírod a két gyermekkel? Neked Levente még nem is jár oviba. :roll:

Dodi! Merre jársz?
cunci

unci!
Mesélj magatokról picit! Mi még nem tudunk rólad semmit.

Kép
katy76

H. Gabi

Igen, szept. 20-án volt a keresztelő, akkoriban tűntél el :roll:

Bond

DM-es magyarázat jó, de ha már úgyis ott vásárolok mindent (hajfesték, tusfürdő, sampon, pelenka, Lakto herb stb.), akkor csak hadd gyűljön a kártyán a pontocska. Szép lassan összejön a 10-15 -20 %-ot érő pont, és mikor összegyűlik, akkor szoktam egy csomó mindent megvenni.

Kép
Kép
orsi777

Látom Katy is ugyanazt írta le :wink: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?