Először is Ekriszta! Gratulálok Ráhelhez, nagyon kis kerek formás baba, sok tejcsit, jó egészséget kívánunk!!
@ka(ti)!
Örülök, h jobban vagy, remélem a szülésig már nem lesz gond! Pihenj sokat, tudom mit érezhettél, középsulis koromban nekem is sok gondom volt a vesémmel, kövekkel...stb.
Viki!
Nem semmi hogy pörögsz, de ez biztos jó, én tuti nem bírnám! Nem semmi a 6 órás alvás, irigy-irigy nekem Lili életében nem aludt egyszerre 6órát
Brita!
Tündériek a gyermekeid így együtt!! Hogy viselte Regina a kórházi bentlétedet? Nem sírt vagy hiányolt sokat? Hogy oldottátok meg? Azért kérdem mert nekem elég nagy félelmem h mi lesz Lilivel a 4nap alatt míg kórházban leszek, tudod én altatom őt mindig, és nem tudom mi lesz ha nem leszek vele.
Tecaa!
Köszönöm kérdésed, gyógyulgat a lábam, szerencsére nem tört el csak erősen zúzódott, ma már tudtam lehelletnyit mozgatni de azért eléggé fáj, és a cipő még mindig nem a barátom!
Mi is sokáig magunk mellett altattuk Lilit, úgy értem éjjel áthoztuk h én tudjak pihenni. Szerintem semmi rossz nincs benne és igen is leszoktatható róla a gyermek, nálunk Lili 1,5 évesen került a másik szobába kiságyastól és azóta nem sokat alszik nálunk. Leginkább akkor mikor beteg.
Nagyon édesek a kicsikéid a képeken!!! Gratulálok!
Tőled is megkérdezem, h hogyan viselte Dani a kórházi bentlétedet? Hogy oldottátok meg? Nálunk Lilit én altatom mindig és nem tudom hogy lesz ha bent leszek.
ágyöngyi!
Üdv köztünk, szívesen segítünk.
Napvirág!
Ha elfogadsz egy jó tanácsot nem hallgatsz a védőnődre, és nem térsz le az igény szerinti szoptatásról, ill. a 3óránkéntiről. Én 1,5-2 óránként szoptattam Lilit, 1hónaposan hasfájós volt, - minden gyereknél előjön - és a védőnő tanácsára rá kellett állnom a 3-4óránkénti szopira, mivel kezdő anyuka voltam hittem neki, attól fogva csökkent a tejem, és 3hónapos korától már tápszerezni kellett.
Én azt tanácsolnám, fárasztó ugyan de hagyd h Dani saját maga térjen át az általa igényelt szopikra, 4hónapos korára már úgy sem fog óránként enni. Ez csak egy jótanács tapasztalatból! Remélem nem bántottalak meg vele, csak nem szeretném ha úgy járnál mint én.
Ja, és nem értem miért jó az ha leszoktatjuk az éjszakai evésről - ahogy írtad "még mindig felkel éjszaka, akkor arról is le kell valahogy szoktatni"???? Szerintem az ő igénye a legfontosabb....
És ha gondolod kérdezd meg Kacsamamát, neki Bogija 300ml-ket evett tápiból, a többi babához képest ez sok, de Bogi igényelte, ő aztán sokat bukott, de még is ha kevesebbet kapott sírt. Gondold meg.
Jó hosszúra sikerültem!
Egyébként már jobban vagyok, úgy néz ki a lábujjam nem tört el, csak zúzódott, picit már mozog de fáj naon. Várom nagyon a 22.-ét h mehessek uh-ra meg vizsgálatokra. Már csak 18nap és babázok!!!!
pussz
Tábli: 1297961019.247.doc

Kristóf pár órásan
Kristóf pár órásan másik

Benjike
Benjike
Benjike