Picur,
este 9-től hajnal 5-ig alszik??? Ez igen!
Én ma éjjel pont nem aludtam semmit... éjféltől 3-ig félálomban hallgattam hogy nyekereg, néha be-be aludtam 10 percre... aztán 3-kor kajált, 5-kor tudtam volna lefeküdni, de akkorra meg teljesen kiment az álom a szememből... reggel 7 körülre sikerült elaludni, persze 10 perccel később felvert, hogy éhes...

Majd meghaltam az álmosságtól... fél kilencig fent voltam vele, majd a párom átvette, de addigra pont megint képtelen voltam elaludni...
Az a baj, hogy nem tudok bármikor elaludni... Pálminál is ez volt, egy idő után kialakult egyfajta alvászavar és 2-3 órán keresztül nem tudtam visszaaludni az etetés után... ma éjjel ugyanez történt, félek megint kezdődik... Kéne egy kikapcsoló gomb rám
Szoptatásról amit írsz dettó... igaz mi tápszert iszunk üvegből... de tekereg, rugkapál, üti ki a szájából a kezével az üveget, ingerült, ideges... én is próbálom közben büfiztetni... most a férjem azt mondta hogy lehet hogy kényelmetlen neki valahogy a póz, vagy csak nyomja valahol, így ezt is próbálom váltogatni...
mmc,
na akkor ti is a mózesben külön téve altatjátok...
nálunk is van egy kis elektromos melegítő a fürdőszobában, azt kapcsolom be fürcsikor.
magnoli,
látom el vagy havazva, keveset írsz...
sandie,
ez a bimbó letépés brutális...
én is romokban voltam az első gyereknél a szoptatás miatt (hogy nem ment), állandóan bőgtem. Végül a férjem mondta, hogy ennek így nincs értelme, ne kínlódjak tovább... szerintem agyban kell elhatározni hogy kész ez van, és meggyőzni magad hogy miért nem baj, és akkor könyebb lesz...
Zéti széttépte a cumit... azt a mindenit!
Előre ne stresszelj, hogy lánya lesz-e... elég lesz majd akkor, ha... ha meg nem, akkor minek az a sok felesleges előre idegeskedés
Ildi,
nem tudom máshová tenni, csak a fürdőszobába

Teszek rá amúgy szúnyoghálót - ezen a férjem behalt

- nehogy rámásszon valami bogár

Dilis vagyok?

De valahogy nem jó érzés hogy a földön van. Nem mintha annyi bogár mászkálna nálunk, nade mégis...

Persze mózesben van, a mózes meg a fürdőszobaszőnyegen, ami olyan nagy bolyhos, elméletileg azon nem mászik át a pók... na befejezem az eszmefuttatást
Kaja: én most azt próbálom, hogy sokszor keveset, így sosem vagyok annyira éhes... csak tudni kell a felénél abbahagyni, ami nem egyszerű

Segítség lehet kaja előtt egy nagy pohár víz és a lassú evés...
Nekünk az Aventes cumi bevált Pálminál is és most is, igaz nagyobb korára Pálmi a MAM-ot szerette. Viszont a NUK csak az első héten volt jó, azóta kipofásodott a bébike és mivel hajlik a műanyag része, két oldalt a kis pofijába belenyomódik a széle, ezért már nem jó...
"mennek a napok iszonyat gyorsan": hát igen... és mindig a következőt várom, hogy majd akkor biztos kialszom magam vagy ez lesz, az lesz...
savariaa,
gratula a szép gyarapodáshoz!
Szuper hogy ilyen boldog vagy
Picur,
ne bánd a cumit, később legalább nem kell majd leszoktatni róla... az is jó mulatság...
Olyan fura, hogy amikor született olyan hatalmas volt rá a mini pelus, szinte elveszett benne, most meg már alig megy rá
A 3 hónapos kort én is nagyon várom...
Ildi,
tegnap mi se mentünk játszóra mert elfújt a szél

Utálom... de most állítólag jön a felmelegedés, alig várom!
Picur,
megpróbáltam éjjel a hason fektetést ajánlatodra, úgy néz ki jó neki... a bébiőr úgyis szól ha gond lenne...
Pálminál tök jó volt, olyasmi amit írsz, de őt még csak ki se kellett venni a kiságyból, kiszívta a cumisüvegből a tápit és a végébe belealudt... őt nem kellett büfiztetni éjjel meg visszaügyeskedni az ágyba, stb...
Anyu hétfőn és pénteken Adrizik, ekkor én délelőtt alszom, kora délután csinálom az intéznivalókat és ovi után még Pállmival vagyok kicsit kettesben hogy ő is érezze a törődést... de nagyon fura érzés, hogy nincs velem Adri ilyen hosszú időn át, ilyenkor már annyira várom hogy hazaérjek és megpuszilgathassam
Férjemmel váltjuk egymást éjszakánként, de sajnos vissza kell mennie dolgozni, és akkor vége a dolognak... még elképzelni se tudom hogy lesz...
Hasfájás, bukás: kipróbáltunk homeós bogyót... de annyira bealudt tőle, hogy csak a fele kaját ette meg, aztán se kép se hang... viszont mikor elmúlt a bogyó hatása, akkor kétszer olyan zizi volt... próbálgattuk pár napig, mindig ez volt, úgyhogy abbahagytam...
Van egy másik homeós bogyó, még agyalok hogy azt megpróbáljuk-e... nekünk már csak 4 hetet kell kibirni a 3 hónapos korig... (csak aztán tényleg múljon el 3 hónaposan...

)
csalexandra,
szegénykém... kitartás... kellene valami segítség hogy tudj aludni... én még segítséggel együtt is hulla fáradt vagyok...