A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Csak helyzetjelentek... nem nagyon olvastam vissza (lehetetlenség is lenne)....
Juditnak őszinte részvétem (Litutól tudom)!!!!! :( erre nem is lehet mit irni többet, egyszerüen szavak nincsenek rá!!! :( nagyon sok erőt kivánok nektek Judit!!!! +++++++++++++++

Közben terelgetem a három gyereket... ééééés esküvő előtti napon kilyukadt a bojlerünk flexibilis csöve, ráadásul a forró vizes, ömlött a 80 liter 60fokos viz kifelé rajta, már csak a hangra mentünk be, hogy mi a fene az ami igy sistereg a fürdőben... :evil: Zoli ha hazajön a munkából, akkor fogja megcsinálni, vett másik csövet, de a két fiúnak igyis a gázon melegitek vizet a fürdéshez, Evit meg nem tudok beültetni a kádba ugyanezen formában, mert a gipsz a kezén...
Úgyhogy csúcs, komolyan ez a szerencsétlenségsorozat most!!

A keményedéseim sajna nem múlnak, a hányingerem változatlan harmadik napja (de olyan kellemesen minnyá taccsolok tipusú)....
csak holnap ne hányjam el magam az anyakönyvvezető előtt, a többi már télleg nem érdekel!

No, megyek, mert kész a forróviz a gázon.... ez nagggggyon gáááz!!!! :x

Pusz mindenkinek, megpróbálok hétvégén irni, nem igérek...
remélem, egyben leszünk!!! :roll:
Vendég

Kiscica - Mi 1 hete vettünk egy mérleget .. mert narancssárga volt, és csak 1000 Ft-ba került az OBI-ban :lol:
Azóta 3-szor álltam rá .. mindig egyre többet mutatott :lol: :lol:
Úgyhogy én már csak ha hazajöttünk, merészkedem fel rá ;)
Amúgy én is "tükör-párti" vagyok olyan szempontból, hogy a látszat a lényeg, nem a számadatok :)
Remélem olyan vészesen nem kell takargatnom magam a nyáron .. és kimerészkedhetek a vízpartra fürdőruhában :roll: :roll:

Pumpóka - Drukk holnapra!
Sajnálom a bojleres story-t .. bosszantó lehetett :?

Kép
szösszenet

Köszi Toncsi a reakciót a nyújtózkodással kapcsolatban, egyedül Te reagáltál rá..

Kellemes Ünnepeket mindenkinek

Pumóka neked pedig kitartást, "hányás-mentes" 2 in 1 szertartást kívánok, a gratulációt majd utólag (a beszámolód után!!)

Timi

Kép
tim27

Pumpi
Örülök, h jelentkeztél!
Még 1x sok sikert és boldogságot a holnaphoz!!!

Szösz
Elnézve a tavaly nyári kockáshas képedet, nyugodtan mehetsz strandra!!! Nekem terhesség előtt is volt némi pocim!
Majd vadászok egy képet! Én tisztában vagyok vele, h marad rajtam bővem fölösleg, de nem bánom, mert kihívás lesz számomra ennek a ledolgozása és átformálása! Csak egy futógép kell hozzá, és Maszatot emelgetni bőszen!!! :)

Tim
Nekem mostanában mondta anyum, h ne nyújtozkodjak, előtte nem is nagyon tudtam, h nem lehet!! De ez csak akkor gáz, anyum elmodása szerint, ha már rá van tekeredve a baba nyakára a zsinór! De azért figyelj oda, ha nem muszáj ne csimpaszkodj sokat!!! :wink:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Timi - Én reggelente muszáj vagyok egyet-egyet nyújtani magamon .. különben begörcsöl mindenem .. :? :? :?
Amúgy nem nyújtózkodom sokat .. próbálok figyelni .. és az ablakmosást is jegeltem későbbre :)
Szerintem óvatosnak kell lenni ... de a nyújtózkodást nem lehet teljesen kizárni .. a zoknim nem tudnám felvenni, vagy a polcról nem tudnék levenni semmit nélküle.

Kép
szösszenet

Tim, én is írtam még délután, hogy szerintem nem gond... :(

Pumpóka, most már csak JÓ dolgok jöhetnek! A holnaphoz hányásmentességet, és jó kedvet!! :wink: Gondolunk Rád!! :wink:

ercsi_3

Köszi lányok, igen Ercsi igazad van!! :wink:

Szóval, azt mondjátok h óvatosan, de azért belefér egy-egy ilyen mozdulat. Oks :)

Hú, biztos a többiek nagyon szorgoskodnak, mi megmondom őszintén idén nem csinálunk nagy dolgot a húsvétból.

Kép
tim27

Mi se... Főleg, hogy ketten vagyunk, család a világ másik végén... Vettünk némi csokit együtt-egymásnak. Férjem már kereste, de mondtam, hogy "elvitte a nyuszi"... :lol: :lol: :lol: :lol: Jó lesz, ha már meglesz Tücsök, akkor végre értelmet nyernek számomra is ezek az ünnepek. (Télapó is ilyen nálunk...)

ercsi_3

Sziasztok!

Túl vagyok a toji festésen....azt hittem leszakad szegény pocakom, dehát nálunk szigorúan a nyuszi hozza a piros tojást úhogy kibekkeltem míg Szonja-lány elalszik, naná h este 10 re időzítette....hogy honnan van a kölköknek ilyen radarjuk???????

Ahhoz képest h a Húsvét egy szép ünnep és mégis csak ünnap elég sok negatív dolog történik velünk mostanság. Vagy rossz hangulata van mindenkinek...vagy még rosszabb dolgok történnek.....no a sorból én sem maradok ki...semmi nem jó...car a hangulatom.....a szüleim elutaznak húsvétozni és ma átmentem h lássák egy kicsit az unokájukat de ......áááá nem is mondom......mindennel foglalkoztak csak velünk nem....okés h holnap utaznak.....és minek kell utazni??
Mióta az eszemet tudom mindig utaztak csakhát mostmár van egy unokájuk és mindjárt kettő......

Nem panaszkodom.....csak lennénk már túl az ünnepen......

Nálunk a menü délben majonézes krumpli ( ez a specialitásom) meg karajt sütök egybe rengeteg hagymával és vidéki mama szalonnájával. Meg májgombóc-leves és gyümölcs tortát csinálok. Este mise után meg sonki.
Vendég

Mi sem csinálunk ügyet a húsvétból .. ugyanúgy mint Ercsiéknél .. nálunk is a kis manóval telnek majd meg ezek a napok élettel :)
Menü? Nálam az, hogy átmegyek Anyuhoz, és megnézem mit főzött nekem :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap összedobok én valamit, de vasárnap és hétfőn Anyum lát el minket mindenféle finomsággal :D
A nyuszi nekünk piros mogyoróst és profitterolét fog hozni :lol: :lol: :lol: mert a csokinyuszit nem szeretjük, a hasunkat viszont nagyon :)

Kíváncsi vagyok, hoz-e a nyuszi topic-babát :roll: :roll: :D :D

Kép
szösszenet

Nono - Ügyes vagy :) Nem irigyellek az éjszakai tojás-festés miatt :D

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Lemaradásom legalább 20-30 km-nyi, meg sem próbálok ma már visszaolvasni (pláne mert pár perc van még hátra a mai napból :shock: :wink: ), hisz még nem vagyok kész minden teendőmmel, holnaptól meg már vannak Húsvéti és barátlátogatós progijaink...Így most csak ezért jöttem:

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!
Kép

Ja, a sok teendőm miatt még a tegnapi hétfordulómat is lekéstem lélekben :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok, jó reggelt!
Kép

Nálunk jó hír, hogy az éjjel Launak nem volt magas láza, csak olyan épphogy.
Ma itt zuhog nagyon az eső, remélem, Pumpókáéknál jobb kicsit az idő!

Kiscica: én a minap direkt vettem pár olyan felsőt, ami szűúkebb és nem olyan hosszúű -remélem, kellőképpen motiválni fog, hogy hamar lefogyjak!!!!:wink:

Csöppke: 30+4-en voltam uh-n és az akkori paraméterek:
kb 1500-1600 g-os volt
-BPD: 79 mm
-AC: 263 mm
-FL: 57 mm
Ahogy látom, nincs olyan sok eltérés :)

Mindenkinek szép napot!
Kép

Kép Kép
celesztina

Sziasztok,

Én sose csinálok nagy dolgot a Húsvétból. Anyám annál inkább. Tegnap óta süt...

Zorróné,
Sajnos mi kétszer estünk át azon, amin ti. Miután megvettük a Mazdánkat párom kölcsönadta az egyik barátjának. Utána egy hétig nem kaptuk vissza, mert az összes elemet megkarcolta valaki és a lerúgták a visszapillantó tükröt is. A teljes autót újra kellett fényezni. Pár hónap múlva megint össze-vissza karcolta valaki a kocsit a házunk előtt. :( Minden nap reggel úgy mentünk le, hogy egy új karcolás volt a kocsi valamelyik elemén :( Szerencsére most már a kertben áll az autó.

Csöppke,
Szép méretekkel rendelkezik a babád, gratula :)

Celesztina,
örülök, hogy Lau jobban van!

Kép
emi29

Csöppke,
Nekünk mindig nagyobb volt a baba 1 héttel a méretei alapján, mint a naptári kora, de a 32. heti UH-n napra pontos volt. Tehát még semmit nem jelent, hogy mit mértek...(32+6-on volt UH:BPD:81 mm, AC:291 mm, HC:295 mm, FL:63 mm, 2086 gr)
(Szeretném Tőled kérdezni, hogy azt hiszem Te a freeblog-on blogolsz, hogy képet hogyan kell felteni? mert nekem semmi nem jelenik meg.)
Húsvét,
Nálunk semmi extra. Most már nem mertem bevállalni, hogy anyuékhoz lemenjünk (170 km), itthon fogunk lenni. Amúgy is van vagy 800 sorozat amit megakartam még nézni szülés előtt, de már látom, hogy esélytelen. Tojást tegnap vettünk - Raffaellonak hívják :lol: :lol: :lol:
Gátmasszirga,
Tegnap meg volt az első. Hát, nem hozta meg a kedvet a szexhez :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops:
Barnabás mami (nem jut eszembe, hogy ki írta - rövid távú memória beszart :lol: :lol: :lol: ),
Mi sem tudjuk "polgári nevén" hívni a kölyköt, csak a becenevén. Szerintem nálunk is jó sokáig rajta marad a mostani neve. De a barátnőméknél és kb. fél év kellett, hogy "nevén tudja nevezni a gyereket".
Tim,
Azért nem szóltam, mert nincs tapasztalatom nyújtozkodásban. Nem szoktam tudatosan. De tényleg. Régebben (terhesség előtt) párszor annyira begörcsölt a lábam olyankor, hogy most ha rám jön, gyorsan abba is hagyom.
Pumpó,
Az időjárás ne vegye el a kedvedet. A mi esküvőnkön az év legviharosabb napja volt, a ruhám térdig vizes volt. Ennek ellenére nagyon jó a házasságunk. Kívánok Nektek is ilyen jót. (Jobb ennél nem tudna lenni :lol: :lol: :lol: :lol: )
Na, mindenkinek ágyban fetrengős, lustizos napot kívánok!Használjátok ki, amíg lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1Bambi

Kép
1bambi

Mi van emi, csak nem Forma 1-ztél? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy rosszul tudom, hogy most volt?

Kép
1bambi

Hoztam néhány pocakosképet. Tegnap készültek...

Kép Kép Kép

+20 kg-nál tartok én is.

Kép
emi29

Bambi,
De :) :) 6 óta fent vagyok :)

Kép
emi29

Akkor emi, most jól figyelj! most őszinte leszek!
Teljesen oké, ahogy kinézel a képeken, egyáltalán nem vagy kövér vagy súlyos vagy ilyesmi.
Szerintem Te se aggódj, mert a hasad lett lufi (bár gondolom Te sem szedsz már magnéziumot, szóval akkor kemény dinnye), de minden más oké. (Hacsak a fejed nem lett 5x akkora, mint előtte :lol: :lol: :lol: :lol: . De remélem nem azért vágtad le.)
Szóval no para.
Én azért szoktam látni olyan mamikat, akik tényleg felszednek sok-sok plusz kilót és nem csak a pocakra, meg nem csak kicsit a lábra, fenékre, karra, hanem rendesen mindenhova.
1Bambi

Kép
1bambi

Most megyek is, mert anyós már megint borzasztóan felhúzott :( :(
Azt akarja, hogy menjek át a párom nagyanyjához, aki ráadásul beteg :( :( Alig jöttem ki a náthából.....

Kép
emi29

Viszont a pocakod már így áll? Vagy vissza tornázza fel magát a bébi?
Egy kicsit mintha már lent lenne...De csak kicsit!
Izgi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

Bambi,
azért ebből a 20-asból jutott a fenekemre és a combomra is bőven... , de különösebben nem izgatom magam... :wink: :wink:

Kép
emi29

[quote="1bambi"]V írta:1bambiiszont a pocakod már így áll? Vagy vissza tornázza fel magát a bébi?
Egy kicsit mintha már lent lenne...De csak kicsit!
Izgi :lol: :lol: :lol: :lol:

Lent van??? Én nem is tudom.. Még nem készülök szülni.
Kíváncsi vagyok, mit mondanak a CTG-n...

Kép
emi29

Jó Reggelt Mamik!

Emi
Én is megnéztem már az F1-et, pedig nem is vagyok oda érte, csak párom, de ő felkelt én meg mentem utána!!
Jó nagy a pocakod! Azért az a 20 kg rajtad sem látszik ám, nyugi!!!

Bambi
Én voltam a Barnabás Mami! :lol:
De a MAszat akkor is 100x jobb!! Anyós kérdezte, h nem-e lehetne Barnabás Maszatnak hívni majd, ha megyünk anyakönyveztetni!? :lol: :lol:

Celesztina
Sikerült megtalálni az avonos krémet??
Örülök, h Lau jobban van már!!!!

Én ma vagyok olyan szédelgős, mint tegnap Lituka! Biztos a koránkelés miatt, lehet vissza kéne még dőlni!! ÉS a pocim is fáj, mert MAszat tegnap pózt váltott hosszú idő óta először, és úgy elkezdte nyomni lennt a bal oldalamat, ami nekem mindig is nagyon érzékeny volt. Este lefekvés után úgy odanyúlt, h még a könnyem is kicsordúlt, olyan éles volt a fájdalom és olyan hirtelen jött!
Remélem ma már jobb lesz, és visszafészkeli magát a jobb oldalamra!

Kép

kisscica80

Jó reggelt mindenknek!

Itt szakad a hó! Nyuszika holnap sílécen jön vagy kölcsönkéri a Mikulástól a rénszarvasokat?

Lakás-takarítás még hátra van, de apával gyorsan meglesz.

Emi ne foglalkozz a súlyoddal! Az a lényeg h a baba nem giga méretű, mint az enyém, én plusz 10 kg-nál tartok de ebből majdnem 3 kg már a gyerek! :shock: engem ez nagyon aggaszt...lehet h mégis cukros vagyok csak nem szúrták ki a dokik és ezért nagy a csemete?
A kocsitokra hozzá sem tudok szólni...azt hiszem irigység dolgozik soxor az emberekben és úgy gondolják h akinek ilyenre tellik az biztos lopta a rávalót! Nálunk is előfordult ilyen, egy 1es Bmv egy Lexus és még 2 újabb autó állt a ház előtt (az enyém szerencsére az úttesten) és valami vadállat az összeset végighúzta jó vastagon az elejétől a végéig kulccsal, pedig nem járdán álltak hanem kijelölt helyen....no comment. Engem a szerencse mentett meg mert kivételesen az úttesten álltam (nem is tudom már miért).
Vendég

Emi
Bambi jó írja, tényleg lennt van picit a pocid! De ez nem sokat jelent, nekem is lennt van már 1-2 hete!! És még nem készülök szülni!!!

Kép

kisscica80

Nono
Ti a 16 kerben lakot, nem??? ITt még nem esik a hó, jó lenne ha így is maradna!

KOcsidolog
Erre nem is reagáltam, pedig este írtam, h ez nálunk is mumus, csak a zárt teremgarázsban, egy vadiúj házba, úgy h még a zárat is tönkretették!! És az autó a két esetnél két különböző helyen állt, és másodjára már pont el volt adva, csak a pénzt vártuk!!
Hihetetlen milyen rosszindulatú emberek vannak, és h ők ettől érzik jobban magukat!!!

Kép

kisscica80

Kiscica: megtaláltam, bár még csak az online katalógusban, élőben csúszik sajna :( tegnapra terveztünk volna egy nagyobb bevásárlást meg ruha-vásárlást (sajnos bálnásodom) de elmaradt Lau betegsége miatt :( Majd jövő héten bepótolom amit lehet. :)

Itt is esik a hó! :lol:
Ennyire még télen sem esett :shock: 8)

Mi kocsinkról a hátsó ablaktörlőt törték le régebben :evil:

Emi: húű, szeretnék én is úűgy kinézni a plusz tizenvalahány kilómmal, mint Te a +20-al! :oops:

Kép Kép
celesztina

Igen emi, ne ijedj meg, látod kiscicunak milyen régóta lent a pocija. A Tied még csak éppne, hogy...
A hó itt is esett, akarom mondani szakadt már (13. ker) reggel, most csak esik az eső. Hát, nem is tudom mikor volt ilyen húsvét...(De a húsvéti sonkából már csókoltam be az előbb :lol: :lol: :lol: .)
Nono, ne aggódj, hogy nagy a bébid (lehet, hogy nem is akkora), tudod, hogy a mérések nem mindig pontosak. (én +8,1 kg-nál tartok, ebből 2,7 a kölyök)
Kocsi karc, nekem az előző 1 hónapos új kocsimat karcolták végig kulccsal. Érdekes módon a mellettem álló Alfát, ami szintén új volt, azt is. A többit nem...
De most ahol lakunk, itt állítólag a zárható teremgarázsba is eljátszották már ezt. Akkor, amikor csak pár napos volt az új kocsim, nem is értem mi miért maradtunk ki. (Mondjuk én azért nem izgattam magam, mert céges, meg a biztosítás is full.) De amikor alvó macskát látok a motorháztetőn vagy csak szimpla macskaláb nyomokat, karcokat, akkor olyan érzések és gondolatok uralkodnak el rajtam, hogy az állatvédők bezárnának...
1Bambi

Kép
1bambi

Elnézést, hogy sok képet teszek fel, talán kicsit uncsibb témáról, de nálunk így nézett ki a hóesés ma: Kép Kép

Kép Kép
celesztina

Celesztina
NEm uncsi, kell néha egy kis változatosság!! :wink:
Nálunk még mindig csak eső esik (ömlik?!)!!
Merre laktok a 17ben, mert így kép alapján olyan, mintha ez a Kép utcai iskolánál lenne?! :shock:

Kép

kisscica80

Csöppke!
Bocs,hogy beírok,Orsi vagyok a júniusi topikból.(persze májusi is lehet a babóm...)
Én tegnap voltam UH-n, 29+0 hetesen.
Méretei:
BPD: 81 mm
OFD: 98 mm
Fem: 55
Súlya kb: 1500 g.
És majdnem 2 hét van közöttünk...

Kép
orsitigris

[quote="celesztina"][ írta:celesztinacolor=orange]Csöppke: [color=indigo]30+4-en voltam uh-n és az akkori paraméterek:
kb 1500-1600 g-os volt
-BPD: 79 mm
-AC: 263 mm
-FL: 57 mm
Ahogy látom, nincs olyan sok eltérés :) [/color]

celesztina, köszi :) Azért a kisBatyu feje jó fél centivel nagyobb, mint Nálatok volt :lol:

Ja, jóeggelt mindenkinek :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="1bambi"][ írta:1bambib]Csöppke,
Nekünk mindig nagyobb volt a baba 1 héttel a méretei alapján, mint a naptári kora, de a 32. heti UH-n napra pontos volt. Tehát még semmit nem jelent, hogy mit mértek...(32+6-on volt UH:BPD:81 mm, AC:291 mm, HC:295 mm, FL:63 mm, 2086 gr)
(Szeretném Tőled kérdezni, hogy azt hiszem Te a freeblog-on blogolsz, hogy képet hogyan kell felteni? mert nekem semmi nem jelenik meg.)

bambi köszi :)
Hát most így hirtelen nem tudok vlaszolni a blogos kérdésedre mert nem tudom hol akadtál el :)

Elvileg a az Intézőbe fel tudod tölteni a képeidet. Aztán amikor bejegyzést írsz, van egy ilyen kis négyzet, amiben asszem egy fa van, arra ráböksz, és a megjelenő albak legfelső sorába kell a kép url címét beírni. Ha a freeblogon van a kép, akkor bal oldalt kiad egy listát ahonnan név szerint kiválaszthatod a képet). Ezután oké, és látszódnia kell.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kellemes husvéti ünnepeket kivánok mindenkinek!

Bár nekem inkább karácsonyi hangulatom van, a hóesés igen intenzív kissebb nagyobb megszakításokkal hajnal óta!
Nem semmi lassan április, ma biztos nagyüzem lesz a szülészeteken ez miatt a fránya idő miatt!
Ez miatt vagyunk olyan nyomik napok óta, bizti a babók is megérzik, mert nekem nem olyan intenzív a mozgása vagy 3 napja!

Pumpóka! Kivánok neked nagyon sok boldogságot!!!!
A mai naphoz kitartást, és az idő ne rontsa el a kedved!!!

Zorróné! Nagyon sajnálom a kocsitokat, sajnos a mai világban nagyon irigyek az emberek de azt is el tudom képzelni hogy nem felnőttek hanem neveletlen gyerekek is csinálnak ilyesmit!
Volt már rá példa hogy útközben gyerekek követ dobtak a kocsim felé ugyanis itt az utcánkban van egy általános iskola, de hála nem sikerült nekik eltalálni. Ugyhogy inkább mindig beállok az udvarba vagy a garázsba. Sajnos őket még nagyon felelőségre sem bírják vonni esetleg a szüleiket.

Szösszenet! Örülök hogy minden rendben van Alízzal!

Emi! Nálad sem látszik a plussz kiló, jól nézel ki!

Egy kérdés!? Olvasom már több hozzászólásban hogy van aki nem szedi a magnéziumot! Nekem a doki nem mondta hogy nem kéne, csak csökkentsem azt mondta, viszont már én is elfelejtem néha bevenni, megkérdeztem a szülésznőt és azt mondta hogy a magnézium nem befolyásolja azt hogy a baba mikor jön ki (vagyis evvel nem lehet előrébb hozni a szülést ha nem szedem be) viszont a méhlepény állapotára nagyon jó hatássl van ugyhogy a napi 2 szemet beszedhetem ( a méhlepényem ll.fokú már régóta).
Azt hiszem nem kockáztatom az áramlást.

Kép
geni

orsitigris, Neked is köszi :)

Emi, állati csini a pocid, és Te is, tényleg nem látszik az a +20 ;)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok csajok!
Bocsi, egy darabig inkább csak olvasóban voltam!

Csöppke: Az én adataim 30+6 napos terhességnek felelnek meg a 29.hét 6. napján!
BPD: 79mm
FL: 59mm
HC: 282mm
AC:265mm

Becsült súly: +-1640 g
Én május 17-re vagyok kiirva a kis lurkóval.

nono: én is +10kg-nál járok, a babó kb. két kg lehet. Bár én 32 hetes vagyok jelenleg, de mostanában össze-vissza eszek mindent. Remélem nem most fog felszökni még vagy 10 kg. :shock:

Pumpóka: Kivánom hogy szép napod legyen és tényleg ne zavarjon a rossz idő...

Edina

Kép
medina83

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Én nagyon szomorú voltam, hogy itt a húsvét és én meg csak fekszek ahelyett, hogy sütnék-főznék. De a párocskám olyan ari volt, hogy tegnap vett két szép sonkácskát meg sok tojást és már meg is főzte, meg lesz torma meg kalácska meg egy kis húsvéti dekor az asztalon. Szóval mindent megcsinált helyettem, hogy legyen nekem húsvéti hangulat. Olyan édi!!!

Emi! Csini vagy!

Csöppke szerintem teljesen okésak a méretek.

Pumpó! Remélem jól vagy! Kitartás! És sok boldogságot!!!!

Cica! A függönyt a Kikában vettük. Ott meg is varrták.

Kép

Kép
kamilla306

Kiscica: a templom a képen a Bakancsos utcai evangélikus (a tűúzoltósággal szemben van) Érdekes, hogy a Kép utcát nem ismerem (persze lehet, hogy sétáltunk már arra csak nem tudtam hogy az az) És örülök, hogy nem untattalak a fotókkal :wink: :)

Geni: nekem is karácsonyi a hangulatom :D És egyet értek; nekem eddig szerencsére nem sok bajom volt, de az utóbbi pár napban fáj mindenem és alig tudom bártmit is csinálni (bár tesó ugyanúgy mozog)

Pumpókának igazán különleges esküvője lehet, hiszen húűsvéti hóesésben kevesen mehetnek férjhez :o Remélem, minden nagyszerűúen alakul!!!

Medina: azta, a 30+6 mennyire majdnem ugyanannyi mint nekem 30+4-re. Ez számomra megnyugtató. Amúgy mi május 11-re várjuk. (és most mértem, nálam +11)

Kép Kép
celesztina

Kamilla: gratula a nagyszerű párodhoz :D és ne érezd rosszul magad a fekvő-pihi miatt, hisz az a legfontosabb dolgod, hogy vigyázz a picikre!!!

Kép Kép
celesztina

[quote="celesztina"][ írta:celesztinab]Kamilla: gratula a nagyszerű párodhoz :D és ne érezd rosszul magad a fekvő-pihi miatt, hisz az a legfontosabb dolgod, hogy vigyázz a picikre!!!

Köszi! Vigyázok! :)

Ja, és még hozott két csokinyuszit is a gyerekeknek! :) Betette nekik a rácsoságyon lévő zsebes tartójukba.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, majd lopd ki onnan, ha megvárnák a gyerekeket, tuti megromlana :)

Csöppke, hasonlót mértek nekem is 32 hetesen, és azt mondták, hogy 31+2-nek felelnek meg az adatok. Úgy látszik dokitól/géptől függ.

A bpd-nk 84 volt, a súlya meg 1824 g.

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja, ma én is azt hittem hogy szülni megyek..... hajnalban apáztam, majd reggel is, utána olyan szép 10 perceseim voltak, aminek nagyon örülnék 3 hét múlva..... De szerencsére csak 4 volt, azóta semmi... De mondtam apának hogy 1-2 hétig halogassuk az intim dolgokat :)

Amúgy sztem az idő is teszi, most is kemény a hasam, és sajog is....

No meg a jobboldali combcsontom rettenetesen fáj.... Eddig nekem is a csípőcsontom, és a szeméremcsontom fájt, de kb 1 hónapja ez a jobboldali forgóm fáj, bárhogy fekszem :( Az ágyban is 2 perc megfordulnom..... És ha rosszul fekszem, egész a bokámig lesugárzik a fájdalom. Van még vklinek ilyen??? Nekem eddig mindig a csípőcsontom fájt csak...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hú, Zsuzsófi, az nem lehet jó... :? nekem a keresztcsontom fáj. Nem tudok hogy ülni, feküdni, tv-t nézni, mert előbb utóbb megfájdul.
Az intim dolgokért szerintem sokan irigylünk... :oops: (na nem a hanyagolásért, meg a 10perces fájásokért... :wink: )

ercsi_3

Kellemes Húsvéti Ünnepet Kismamik - Kisbabák :)

Kép

Kép
szösszenet

Ercsi, halkan írom le, hetekig nem kívántam én se....de szerdán 3x, ma meg 2x....gááááz:)

www.mamami.hu
zsuzsófi

celesztina: valóban nagy a hasonlóság az adataink között és csak 6 nap eltérés a kiirt időpontjaink között. :)
Nekem a haskörtérfogatom 103 cm, tegnap a védőnéninél. Megkérdezhetem, hogy neked mennyi? Mert a védőnő csak annyit mondott, hogy azta. :)

Zsuzsófi: Nekem is a combcsontom fáj már egy pár napja (bal). Sehogyse jó az alvás, főleg hajnalra már elviselhetetlen, igy mindig felkelek inkább mozogni egy kicsit, amitől egy fokkal jobb.
De aztán meg már nem tudok visszaaludni.

Én is kellemes húsvéti ünnepeket kivánok mindenkinek!

Edina

Kép
medina83

Zsuzsófi!Nyugodj meg nekem is van olyan hogy a combom fáj, de általában csak fekvéskor, én azt szoktam csinálni, hogy a hosszu szopipárnám a lábam közé veszem és akkor azon végig tudom a lábam rakni, ha magasabban van nem fáj.

Kép
geni

Megnyugodtam, ezek szerint tényleg a terhességgel jár...hát mindig lehet újat tanulni....

Melinda, nekem is fekvéskor fáj, vagy ha hátradőlve ülök... de alig bírok felkelni utána, az első pár lépés horror...

Geni, nekem is van szopipárnám, azzal alszom, de még így is fáj....

Amikor sokat megyek, pl csütörtökön voltunk a múzeumba, amikor hazaértünk, ledöltem a kanapéra, hááát nem kellett volna. komolyan mondom, a felkelést és az első pár lépést sírva tettem meg :(
Pedig séta közben nem fáj semmim...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és én is a 9. hónapban :) Juhéééj :)

(inkább ez került volna a laptetőre, mint a nyavajgásom.... :twisted: :twisted: )

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?