A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Már olyan sokszor akartam írni, és most, hogy annyira ráérek :oops: ....olvasnék :wink: .
Ancsurti és a többiek, nagyon szívesen elolvasnám a szüléstörténeteket :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

[quote="ancsurti"]H írta:ancsurtiihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :
Kép

Jaj de cukiiiii!!! :D :D :D :D

A képet elloptam!!!

Puszi: Anyu
demeter zoltanne

Tudom, hogy az egész nem Hangi, csak az arca!!!
demeter zoltanne

Jó Katy76,akkor mesélek. Első gyermekem 2005-ben született. Most lesz 4 éves. Második gyermekem júliusban született.( Ha ezt nem mondom, nem is tudjátok) :oops: Egyémapával 10 éve vagyunk együtt. Ő postás. Szerintetek kitől vannak a gyermekeim? :lol: Vidéken lakunk egy csendes utcában. Szeretek itt lakni, bár néha jó lenne egy kicsit kimozdulni. Most csak ennyi, mert szólít a kötelesség. :oops: :lol:
cunci

Cunci, bocs, az előbb egy kézzel írtam, mert a másikban a lányom volt, és azért maradt le a nicked elejéről a c betű.

Akkor nálatok külön vicces, ha valaki azt mondja, hogy jééé, hogy nem hasonlít ez a gyerek senkire, csak nem a postástól van??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És szabad tudni az első gyermeked nemét????? :D Neki miért nincs vonalzója?

Orsi!
Látom, egyformán szeretjük a DM-et! :D

Kép
katy76

Cunci

Üdv közöttünk

Katy

DM :lol: Ha már emlegettük, most kaptam tőlük levelet, melyben van egy 25%-os kedvezmény, amit bármilyen árura beválthatok. és ezért nem csináltam semmit :wink:

Kép
Kép
orsi777

Jó sokat termeltetek!

Elöljáróban annyit:

Macikávét akaroook :!: :!:
Vendég

Nah...

A hintázáson egy cseppet leakadtam, szerintem igen korai még de a lényeg hogy egészségben és épségben eltelt az idő amíg nem voltam. Azt el tudom képzelni hogy Lócinak tettszett, a kis lüke akkor is kacag ha az apja fejjel lefelé lógatja :shock:
(csak az anyja kap szívbajt ilyenkor :? )

Szerintem kicsit fogyott a tejem, első nap még 90-100-at fejtem egy mellből, ma már csak kettőből lett ennyi.
A kórházban külön hűtőbe tették nekem, elég sokat haza tudtam küldeni.
Az altatás után több mint fél litert a csapba borogattam :(

Amikor ébredeztem az altatásból nagyon remegtem, de annyira hogy csattogtak a fogaim és szétszabdaltam a számat belűlről.

Első este nagyon véreztem a műtét után ezért kaptam a hátsómba egy szurit. Olyasmi fájdalom volt a hasamban mint egy erősebb mensi érzése.
Ez már elmúlt de hajolgatni, emelni nem tudok .(azért Lócit felveszem)
Jövő kedden szedik ki a dréncsövet addigra talán a szövettan eredménye is meglesz. De a varratszedésre biztosan. Az még két hét.
Az egészben a legrosszabb a műtét utáni éjszaka volt, nekem ÍGY még soha nem fájt a fejem :cry:
Nem mertem megmozdulni, mintha csákánnyal ütötték volna a tarkómat. Azt mondták ez az altatás utóhatása.

Könnyen mondtam a kórházban fekve hogy jól vagyok, azért itthon hamar rájöttem hogy az nem úgy van. Szédölke vagyok és gyengécske.

Hazaérve már alig vártam hogy lássam a kisfiamat, és képzeljétek:
nem állt szóba velem :!: :!:
A cicit azt persze rögtön "felismerte" és szopizott de utána akárhogy beszéltem hozzá, kedveskedtem neki, nem reagált. Mintha ott sem lennék. Nézte megfontoltan a hajamat a számat vagy a plafont de a tekintetét nem tudtam elkapni :(

Úgy éreztem elfelejtett... :cry:

Aztán aludtunk egyet összebújva(szájában a cici) és amikor felébredtünk már minden rendben volt :D
Vendég

hendegabi Lilisgabi

nagyon sajnálom a testvérzűrt :(
Gabi a ti helyzetetek szerintem is messze túlmutat a normál féltékenységen. Én már biztosan nem bírnám idegekkel pedig amúgy fát lehetne vágni a hátamon.

Minden baba nagyon édi, az úszósképek nagyon tettszettek. :)

Cunci

Üdv :lol:

Ancsurti

A maci kávé mellé most a túrógömböcöt is megkívántam.

Boo

Szerintem is sz@ard le mostmár az egész világot, te emberfelettien próbálkoztál.
Zsirike tápszeresen is boldog és egészséges legényke lesz és cumisüvegből is lehet gyengéden és szeretettel etetni a babát.

DM

Nekem hamarosan meglesz a 150 pont (lehet, már meg is van)
Én sem azért vásárolok hogy pontot gyűjtsek, csupa olyan dolgot szoktam venni ami muszályos. (szép magyar szó :lol: )
Tehát ugyanúgy mint Katy, megveszegetem ami kell és ezért még pontokat is kapok.

Bond

erkély :? :? :?

Evribodri

Köszönöm mindenkinek hogy gondolt rám!
Vendég

Csak gyorsban a játékhoz segítség:
Bond! Az AUTÓS megközelítés volt a jó irány :lol:

Kép
agi125r

(Na, vége a 2 óra tartó alvásnak. :oops: :oops: :oops: )

katy76! :)

Én is a DM-ben vásárolok és nem a pontokért. Csak egy kuponfüzetet akkor érdemes kiváltani, ha abból elég spk mindent veszel, 1-2 dologért nem.

marietta1982! :)

Gondolod, hogy nem próbáltam befűzni Apát egy kis hátmasszírozásra? Válasz: "majd meglátom mennyire leszek fáradt". :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Így jó, ha kettőben van részem egy évben. :cry: :cry: :cry: :cry: Marad a csináldmagad. :( :( :(

agi125r! :)

Megismerkedés: nem tudtál kiigazodni a térképen és segített. :roll:

HÉ MINDENKI!!! TI NEM SZÁLLTOK BE A TALÁLGATÁSBA? :?:

cunci! :)

Postás gyereke: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Elaludt a lánykám :lol: :lol:

marietta: Domi szeme remélem, rendben van :lol: Talán majd nekem is érdemes lenne elvinni Katát, az enyém sem a legjobb :(

Orsi: félelmetes, hogy már most mennyit bírnak magyarázni, nem? :lol: :lol: :lol: Ha így folytatja, Kata nagyobb dumagép lesz mint anyja- apja együttvéve :lol: :lol:

Katy: nagyon köszi a kimerítő választ, lehet, hogy én is benevezek egyre. Azt hiszem, vesztenivalónk nincs /néhány óra sráson kívül persze :D /
Mi voltunk sétálni, mondván: ma nem fúj úgy a szél.... De azért rohadtul fújt így is, meg néhány esőcsepp is megkínálta a kobakomat :roll: De nem adtam fel :lol: Viszont túl sokáig nem is voltunk: egy óra alatt megfordultunk, és ebben még a bevásárlás is benne van :oops: Ilyen időben kinek van kedve órákon át odakinn fagyoskodni??? :twisted:
A dm szerintem is jó kis hely :lol: Amíg dolgoztam, beszállítóként oda és a Rossmannba is jártam. A dm árban /legalábbis akkor/ jobb volt :lol:

Bond: enyémapa sem szeret masszírozni. A rendszeres szekírozásnak köszönhetően ilyen- olyan alkalmakra kaptam tőle lábra való hidromasszázst, meg egy masszázságyat is :lol: Mindegyik nagyon jó :lol: :lol: A masszázságy szétszedhető, akár fotelbe, ágyra is rakhatod, és hadd szóljon! :lol: Asszem, ma nyomok is egy "kört" :lol: Te is nyaggasd tiedapát, hátha megmasszíroz vagy kapsz tőle egy ilyet :lol:
"olyanom" nincs, nem emelgetek babakocsit :lol: :lol:
Tipp nem nyert :D

hgabi: várjuk a keresztelős képeket! :lol:

Sillia: A lényeg, hogy itthon vagy, túl a műtéten, Lóci talán csak megsértődött, de biztos nem felejtett el!!! :D - most olvastam tovább, akkor minden ok :lol:

Kép
agi125r

bond

csontkovácshoz nem mész el?
komolyan kérdezem, én egyszer voltam, utána kb. egy évig tök laza voltam nem fájt semmim se a nyakam se a derekam se a csípőforgóm.

Mondjuk mégegyszer akkor sem mennék ha fizetnének érte, ugyanis mostmár tudom mit csinál. Nem fáj, de elég halálközeli élmény amikor az embernek kitekerik a nyakát és az agyában robban a reccsenés :?

Viszont valóban használ. Csak nagyon oda kell figyelni kit választasz, én egy olyanhoz mentem aki amúgy háziorvos, csak mellékesben csinálja a csontkovácsolást.
Így egy kicsit több reményem volt hogy nem töri el a nyakam vagy a gerincem..
Vendég

Tudom, hogy már ezerszer leírtátok.. :oops:

Légyszi írjátok le ezeregyedszer is...

Meddig áll el a hűtőben a lefejt anyatej?

Ja, és Dodi elveszett Nyíregyházán? ?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Én nem rohángolok. Távirányítok. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ehhez is bőőőőőven szükségeltetik energia és türelem, mégha nem is hinné az ember. :shock:

Aki októberre szervez esküvőt, annak számolnia kell vele, hogy kevés lesz az egy szál fátyol. :roll: :roll: :roll: :roll:

Minek állt fel Apa 7 hónaposan, ha most meg ilyen? :evil: :evil:

sillia! :)

De kb. 10 éve voltam csontkovácsnál, orosz vagy ukrán volt, már nem emlékszem. :roll: A vendégkönyvben csodákat írtak róla, de amikor már ötödjére játszottuk el, hogy érzzem-e már az energiát, amit felém küld és nem éreztem, akkor hatodjára már rávágtam, hogy igen, csak kezdjük már el. Nem féltem, de azért erősen bíztam benne, hogy tényleg érti a dolgát. :roll: :roll: :roll: Jobb volt utána, de annyival azért nem, hogy 3 alkalom után még 7-szer menjek 5 rugóért. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia:Ugy orulok hogy tul vagy a nehezen!!!Loci hintazas: :shock: :lol: :lol: :lol: Tiedapa nagyon aranyos,azert jo hogy minden siman ment,meglatod,Loci mar nem is emlekszik a tavolletedre.... :wink:
Maci kavet a sparban lehet kapni!Turogombocot roptetem!!!Nekem a gomboctol is tobb tejem lesz :roll: :roll:

Nikici:Jaj franya fogzas...meg eppen hogy mulik a hasfajas,mar jon is egy masik fajdalmas dolog....Remelem azert Dorkat nem viseli meg jobban...
En meg mindig nem lattam a szokes tobbi reszet....nem tudom letolteni :?

Orsi:Annyira kulonleges baba Odett!!! :shock: :wink: :lol:
Azt a hajat ami neki van...es a szine :shock: A tied festett,vagy ilyen alapbol?Mert nagyon szep szinu Odette is,es a tied is!!!
Es orulok hogy jol viselte az oltasokat!
En szoktam inni rendes kavet is,bar igen lightosat,es keveset,semmi valtozast nem tapasztaltam akozott,mikor ittam,es amikor nem....De ajanlom a Macit!!!Fincsi nagyon!!

Lilisgabi:Ti milyen homeost adtok oltas elott?
Vigyazz,Maci kave fuggoseg tenye forog fenn!!!! :lol:
Miert is kell ennyire masszirozni Lottit?Itt nincsen kulonosebb vizsgalat ezugyben...

Bond:remelem nem kerulget betegseg,vigyazz magadra/magatokra!Azert en is fazok rendesen a 21-22 fokban,megy is a kis futo...jo lenne azert raturboznanak a futesre,mert ez igy tobbe lesz nekik.....Eppen a haloszobank az,ami nyaron dog meleg,telen meg hideg :? de kicsi helyseg,gyorsan befutunk furdes elott,kb.26-27 fokra :lol: .De ejjel fazok en is szopi kozben :? :? :?
Nappal kint szopizunk a nappaliban,az elektromos futo elott :wink:
Kitartast Manohoz!!!

Agi:A ferjed volt az vizsgaztatod jogsinal!??? :roll: :roll: :roll:

Marietta:Na enyimgyerek biztos nem engedi az inydorgolest,bar ha faj neki...talan....
Maci kaverol anno Anitjatol hallottam....egeszsegedre!!!
Dominak nagy puszi!!!Ugyes kispasi,hogy semmi baj nincsen vele a koraszulottseg ellenere!!
Orrszivas:en eddig kb.osszesen 4x ha szivtam....van neha egy kis dugulas,de nem viszem tulzasba...kitusszenti!Szorcsogesnel volt eddig hogy leszivtam...

Bond:semmi hokuszpokusz nincsen a borostyan lancban!A borostyan fajdalomcsillapito hatasat hasznositjak termeszetesebb formajaban....Meg en sem probaltam,de szeretnem nagyon...szemugyre veszem a kolcsonkapott lancot,de bazi hosszu :? ...hatha megsem muanyag,ha azt irjak,meleg tapintasu....talan ezert tunik kamunak...
Nekem a derekambol/medencembol sugarzik le valami fajas a bal labamba,hatul az inak huzodnak rendesen....

Katy:uuugy utalom ezt az idot.Hangi szenved az oltoztetestol,mi lesz majd a -20 fokban???Es nem is megyunk sajna setalgatni....talan ma kiruccanunk egy picit delutan...ugy is kaspokat kell venni,mert tegnap behoztuk a viragokat.Ja es szonyeget a nappaliba,hogy garazdalkodhasson Kuglika!!!
Dm:en is ott vasaroltam mindig,es hasznosak ezek a pontgyujtok...hamar ugyis vasaroltam....
En is kenem Hangi pofijat,vagy a furdetokremmel,mert kippatogzik a nyaltol,vagy babakremmel....

Orsi:Lebuktam szulestortenet ugyileg :oops: :oops: tenyleg nem irtam meg meg,na nemsokara raszanom magamat.....! :wink:

Anyu:puszika,meg varom a csomagot!!Vidd a kepeket,majd meg toltunk fel nemsokara!!! :wink:
http://www.loonapix.com/ itt szorakaztam a jelmezes fotoval!!! :wink:

Cunci:ez tenyleg jo....postas :lol: :lol: :lol:

Csontkovacsnal nemreg voltam!!!Isteni volt!!!En is meglepodtem,pdig tudtam mi var ram...de annyira regen voltam(jartam egy idoben),nemsokara benevezek megint,de elotte egy jo kis masszirozas,azutan a csontkovacs!!!

Csajok!Ma sikerult sajnos nekem is belevagni Hangi picike ujjacskajaba :cry: :cry: :cry: Ugy sirt szegenykem,meg a konnye is kicsordult!Annyira bena vagyok!!!Most alszik picinkem,de ha felkelt,majd jol bekenem homeos koromviragkremmel...es meg a masik keze hatra van....nem is merek nekilatni,pedig le kell hogy vagjam a kormeit!!!

Kép
Kép
ancsurti

[quote="boo"] írta:boojussak csak el a kipakolásig ott már lesz időm mojolni :twisted: :twisted: :twisted: :

Csak a hejesírási szótárt nen dobd ki. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Boo:csomagolas-reszvetem.A vastag szemetes zsakos megoldas az nekem bejott mindig...agynemuknek,ruhaknak,duplan csomagolva.Ha jol csinalod,meg nem is gyurodik...De nem vagy valami rutinos,most b@szd ki a kacatokat! :lol: :lol: Ne vidd at az uj lakasba!!!
Az a sztori a felhuzott poloval,mar bocsi,de most is rohogok rajta!
Ismeros kepe :shock: :roll: :?:
En hasznalok illatot,de a jol bevalt Yves Rocher testpermetet,vanilliasat.Olvastam,hogy az ujszulotteket,csecsemoket,a vanillia illat az az ami nem zavarja,sot!De persze csak nagyon picit nyomatok a tarkom kornyekere,es neha a hajamra,aztan slussz.....

Nalunk egyebkent nem szopi sztrajk van/volt,azert is tettem idezojelbe tegnap.....mert enne o,szivna,csak valami fajdalom miatt nem tudja....a pocija szokott begorcsolni sokszor,mert mikor felemelem fuggolegesbe,szinte mindig jon egy kaki......csak nem ertem miert eppen olyankor...amikor meg nem ez van,na akkor nem tudom mi fajhat....a szajaban semmi latszolagos elvaltozas,de a hasammal sokszor erzem a kurutyolast a pocijaban....

Kép
Kép
ancsurti

Tegnap lenyomott Picinkem egy 2 oras alvast...ma megint lassan masfel oraja szunyal.....ennek orulok,mert vegre nem a 20 percekkel szorakozunk,csak olyan furi.
Vagy nem akarja latni a pofamat,mert bibis lett az ujjacskaja miattam??? :oops: :oops: :cry: :cry:

De edes nagyon reggel!Imadom hogy atfordul a hatara,csondesen,finoman jelezgetett fel 8 fele,hogy enne mar.....aztan meg szunyalt 10-ig,akkor megint a mutatvany :lol: :lol: szopi,jatszas(koromvagas)es megint alvas.Remelem nem lesz beteg,csak alakit a szokasain....

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

"a pocija szokott begorcsolni sokszor,mert mikor felemelem fuggolegesbe,szinte mindig jon egy kaki......csak nem ertem miert eppen olyankor"
Gondolom a függöleges helyzet (gravitáció?) segíti a bélműködést? :roll:

Lorca??????????????????????????

Kép
Kép
200907?

Nézzük a Párbajt. Manó: angáj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond:igen-igen,az biztos,csak azt nem ertem,miert szopi kozben jon ra a hasgorcs mostanaban...olyan mintha sztrajkolna,de megsem,mert mert probal szivni,de elkampicsorodik,es sirni kezd,es rotyog a pocija......aztan ha tul van rajta,megint eszik rendesen.Csak annyira nehez,mert ez az elmult heten majdnem mindennap megtortent,kiveve az esti-ejjeli szopiknal.Ott nem volt baj.Es ma is volt 1x.Eppen mikor belevagtam a kis korme husaba,akkor jott a kaki miatti siras is....potyogtak a konnyei....
Tej is van rendesen....es jon is....nem ertem,mert nem eszek mast,mint amit egyebkent.Ja es volt egy nap,mikor 2 orankent berottyantott...mar kezdtem megijedni,hogy valami hasmeneses nyavaja tamadta meg...de aztan visszavett a tempobol,es helyre allt a mennyiseg.

Nalunk eddig meg sosem volt kemeny kaki.....szerencsere.Meg mindig az a folyos kaksi van.....
Szivemszottya meg mindig szunyal :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
ancsurti

na,ezt már szeretem,van mit olvasnom :D

Katy:Salvus víz nem büdi párologtatva,keverd fele víz,fele salvus. :wink: Ha fullad a Lili csak magában teszem bele,és akkor sem érzem.De!Nem szabad,hogy közvetlen rátok menjen a párologtató,nekünk a lábunknál van,az ágy végénél,nem a fejünknél.Fulladásnál persze beledugom a fejét,de nem szereti. :?

olvasok vissza

A borostyánláncos összefoglaló jó,és maga a lánc is,fürcsi után felteszem neki,mert ömlik a nyála,és a 2 felső nagyon elindult,már tiszta fehér dudorok vannak ott. :shock: Jó,nem holnap fog kijönni tudom... :roll:
Vendég

Szerintem csak arról van szó, hogy miközben az újabb adag jön,a régi megy. Általában iígy készítik elő a pocit. Az esti éjjeli szopik általában zsírosabb tejet adnak, viszont kevesebbet és ez lehet hogy az valamiért jobban fekszik neki.

Körömvágás: úgy látszik ezt mindenki eljátssza mostanában. Lehet, hogy csak az előre para miatt? :roll:

Kép
Kép
200907?

A DM-et én szeretem... :D

Ancsurti:Nincs itt sem szűrés,magamtól vittem,és lám.Nem tökéletes,mint egyik baba sem,de ezt hagyjuk,nem akarok senkit megsérteni!!!!!!!!Minden baba felvesz egy pózt,ami neki kényelmes,de nem biztos,hogy jó.Lotti bal oldalán feküdt,ez tuti,bal oldala gyengébb.Ránézésre egy hibátlan bébi,de ha már volt egy ilyen gyereked,másodszorra tudod mit kell nézni. :roll: 4 hetesen vittem először,a nyakát helyretette,és kaptam házit a talpaira,hogy hogy masszírozzam.1,5 hónap után visszavittem múlt szerdán,és megint a nyakát kezelte Editke,ami már szuperebb,és a talpai is javultak,de tovább kell egy másik feladatsort csinálnom rá.Kis törzse jó,csípője jó.Ma megint vittem,nyakát utoljára tornáztatta,talpait tovább még hónapokig én masszírozom,de a kezeit nem használja,és a hetek mennek előre.Igaz,mostanában háton volt,ha fent volt,mert hason egyből alszik :shock: .Így nem tolja magát ki,csak a fejecskéjét emelgeti,forgatja.2 hete még azt sem tette.Ennyit számít. :wink: Jövő hét szerdán megint megyünk,nyakát már nem,lábait,kezeit kezeli még.Most a kezére is kaptam 2 feladatot,minden pelusozásnál kell végeznem.Ja,bandzsított,mikor született hetekig,de Editke arra is adott feladatot,és 1 hónapja nem csinálja.Mások nevetnek,hogy de ari,majd kinövi...Nagy frászt!Őket fogják műteni... :evil:

húúúúúúú,de hosszú,bocsi

és még vissza sem olvastam végig :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.14 19:33-kor.
Vendég

Köszönöm mindenki az aggódást. :oops: :) Jelentem olyannyira jól van a gyomrom, hogy ezt jó kis kóbászos-szalonnás-lilahagymás vacsorával ünnepeltem meg. :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsurti még neked akartam írni, hogy azt hittem azért nem jelentkeztél napokig, mert nem sikerült túl jól a töltöttpaprika és egyfolytában kuporogsz. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még a Maci kávéról: én ismerem, ittam is. De nem emlékszem, hogy annyival finomabb lett volna. :oops: Lehet, hogy azért, mert régen ittam? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Apát megkértem, hogy vegyen nekem testápolót. Több, mint 1.500.-Ft. volt.
-Milyen rohadt drága. :? Látod, milyen sokba kerülnek a nők? - kérdem
-Nem a nők kerülnek sokba, hanem amit megvesznek.
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

bond

[quote]h írta:ogy ezt jó kis kóbászos-szalonnás-lilahagymás vacsorával ünnepeltem meg.

Most fejeztük be a vacsit.
Szalonna + újhagyma + retek + barnasör :lol: :lol: :lol:

Viszont a cicijeim szinte üresek :cry: :cry:
Remélem visszajön majd a tejcsi. Ráadásul Lóci pont most ugrott egy nagyot a kajafogyasztásban...
Vendég

Megtaláljuk azt a tejet, ne félj! :wink: :lol: :lol: :lol:

Írtad, hogy el tudták tenni neked a tejet külön hiába. Azt viszont nem értem, hogy miért kellett kiöteni fél litert. :shock:

3 napig simán tarthatod hűtőben a tejet, de utána már tényleg le kell fagyasztani. De ott legalább hónapokig. :wink:

"mar kezdtem megijedni,hogy valami hasmeneses nyavaja tamadta meg...de aztan visszavett a tempobol,es helyre allt a mennyiseg."
Én olvasatom: templomból... Mondom: "hű, de tudnak ott valamit! :shock: :shock: :shock: "
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti: nem nyert! :lol: - nálam, mert ha jól emlékszem, valakinek itt /bocs, már nem tudom, kinek pontosan/ így szólt az ismerkedős sztorija :lol:
Kata is sokszor kaja közben rotyogtat :lol: Vagy közvetlenül utána, úgyhogy nálunk már jó ideje kaja után büfi, aztán picit még várok, és csak utána jöhet a pelusozás :lol: Ma hajnalban az Istenért se akart visszaaludni, így bevittem az ágyunkba. Apa éjszakás volt, így már ketten voltunk az ágyban, mire hazaért. Ő is lefeküdt, aludt vagy fél órát, mikor is mire kel? Egyszem lánya akkorákat és olyan hosszan fingorászott, hogy még neki is becsületére vált volna! :lol: Mi persze jót röhögtünk, ő meg szegény nézett, hogy mi a mulatság tárgya? :lol: :lol:

Bond, Sillia: ti aztán tudtok vacsoraötletet adni! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Odett nagyon szép,a haja egy csoda :shock: :D meg kellett most mutatnom apának,elájult,el sem akarta hinni :D

megyünk fürcsizni,minikém most kelt...éjjel visszanézek...

DODI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: (csak nincs baj?) :roll:
Vendég

Szüléssztorival még én is jövök :oops: Mire leírom, már csak a szépre fogok emlékezni.... :lol: :lol:

Kép
agi125r

én voltam Ági!!!!!!!! :oops:
Vendég

lilisgabi: bocs, hogy nem emlékeztem konkrétan :oops: :lol: De a sztori megragadott az elmémben! :lol: :lol: De nem részletezted még, ha jól emlékszem?

Kép
agi125r

Bond:azta mindenit...jo kis vacsi!!!Egeszsegetekre!!! :lol: :lol: :lol:

Eletem legfinomabb toltottpaprikaja volt!!!

Maci kave:igazabol nem is az a lenyeg hogy finomabb-e,hanem hogy tejet is serkent(elvileg amalata miatt)koffein mentes(ha netan valaki nem kavezna emiatt)es konnyu elkesziteni!!!
Ja es kiskorunk retro itala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Siilia;Locit nem viseli meg a hagyma es a retek?En nem merek ilyeneket enni,pedig gyonyoru retkeket kapni....vagy mondjuk egy jofajta karfiol leves...hmmm....
Lesz ott tejcsi!Nyomass meg egy kis szalonnat :wink: :wink: :wink: es rakd sokszor cicire Locit!!!Csocs tudni fogja mit akar :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Bond

Azért kellett kiöntenem a sok tejcsit mert 12 óráig bennem volt az altató. Így a tejemben is.
Külön mondták hogy ha lejárt a határidő nagyon alaposan ürítsem ki a melleimet mielőtt odakínálnám a picinek, nehogy altatós tejet kapjon.
Ezért kellett kiborogatni :(

Kilyukadt a zuhanytálca lefolyócsöve :(
Épp időben észrevettem, még nem áztattuk el a szomszédot, viszont fürödni nem tudok, kórházszagúan fekszem le...
Ahol nagyon muszály volt ott kendővel lemosakodtam. (ugyis kislányosra fazoníroztak :oops: )

Apa most flex-el vágja szét azt a szaros kínai zuhanyzót :evil:
Már másodszor fordult ez elő.
Szomszédok biztosan imádnak ezért.
:twisted:
Vendég

Bond:Sillianak az altato miatt kellett kiontenie az a fel lityo tejet.... :?
Nem-nem....mi nem jarunk templomba...

Sillia:igen,72 ora utan surgosen lefagyasztani!Addig elall hutoben!!

Agi:Az a baj evvel a szopi kozbeni kaki-pukival,hogy nagyon szenvde kozben,es ezert nem szopizik rendesen.Mikor jon a gorcs,ki-be kopkodi a bimbomat,eppen hogy evett 3 percet...azutan ugye nyugtatgatas,bufi,tisztaba tenni...es ha minden okes,talan folytatodhat a kaja.
Rendesen tudnak am pukkantgatni a gyerkocok :lol: :lol: de azert a bufoges se semmi idonkent :shock: ekkorat meg en se,apa sem tud produkalni :lol: :lol:
Jaj-ja Lilisgabi volt az,aki az oktatojahoz ment ferjhez :wink: !Csak gondoltam hatha te meg a vizsgabiztoshoz :wink: !

Na igen...szulessztori:talan mar nekem is szebb lesz az emlekkepem :oops: :oops: :roll: :roll:

Valamikor nekiulok,es lepotyogom....

Tipp:Apa szerelte meg az autodat......

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti: még mindig nem :lol:

Kép
agi125r

Tiszta hülye vagyok. "tejet is serkent"ről mi ugrott be? Serkenjen fel kegyes nép... :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Akkor ti most tényleg befürödtetek. :lol: :lol: :lol: :x :x :x Vesztek újat?

agi125r! :)

Little more help, please! :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond: autó+ pénz :lol:

Kép
agi125r

agi

tiedapátol vetted az autódat...
Vendég

vagy stoppoltál és ő vett fel..
Vendég

remélem hogy nem kell újat venni. most aligha volna miből :?
és ez az egész nem lenne ha nem ezt az olcsó szarságot vesszük meg 2 éve, csakhát occsó volt..
Vendég

Sillia első tippje nyert!!!! :lol:

Kép
agi125r

[quote="sillia"]a írta:silliagi

tiedapátol vetted az autódat...

mármint ez :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

autóértékesítő apa,? tőle vetted a verdát?

Kép
Kép
orsi777

mire leírtam ....Sillia nyert :wink: Kedvezményt kaptál :wink: ?

Kép
Kép
orsi777

Orsi: nem, hanem eladta az első autóját, én megvettem az első autómat :lol: :lol:

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?