Sziasztok!
Sillia:Ugy orulok hogy tul vagy a nehezen!!!Loci hintazas:

Tiedapa nagyon aranyos,azert jo hogy minden siman ment,meglatod,Loci mar nem is emlekszik a tavolletedre....
Maci kavet a sparban lehet kapni!Turogombocot roptetem!!!Nekem a gomboctol is tobb tejem lesz
Nikici:Jaj franya fogzas...meg eppen hogy mulik a hasfajas,mar jon is egy masik fajdalmas dolog....Remelem azert Dorkat nem viseli meg jobban...
En meg mindig nem lattam a szokes tobbi reszet....nem tudom letolteni
Orsi:Annyira kulonleges baba Odett!!!
Azt a hajat ami neki van...es a szine

A tied festett,vagy ilyen alapbol?Mert nagyon szep szinu Odette is,es a tied is!!!
Es orulok hogy jol viselte az oltasokat!
En szoktam inni rendes kavet is,bar igen lightosat,es keveset,semmi valtozast nem tapasztaltam akozott,mikor ittam,es amikor nem....De ajanlom a Macit!!!Fincsi nagyon!!
Lilisgabi:Ti milyen homeost adtok oltas elott?
Vigyazz,Maci kave fuggoseg tenye forog fenn!!!!
Miert is kell ennyire masszirozni Lottit?Itt nincsen kulonosebb vizsgalat ezugyben...
Bond:remelem nem kerulget betegseg,vigyazz magadra/magatokra!Azert en is fazok rendesen a 21-22 fokban,megy is a kis futo...jo lenne azert raturboznanak a futesre,mert ez igy tobbe lesz nekik.....Eppen a haloszobank az,ami nyaron dog meleg,telen meg hideg

de kicsi helyseg,gyorsan befutunk furdes elott,kb.26-27 fokra

.De ejjel fazok en is szopi kozben
Nappal kint szopizunk a nappaliban,az elektromos futo elott
Kitartast Manohoz!!!
Agi:A ferjed volt az vizsgaztatod jogsinal!???
Marietta:Na enyimgyerek biztos nem engedi az inydorgolest,bar ha faj neki...talan....
Maci kaverol anno Anitjatol hallottam....egeszsegedre!!!
Dominak nagy puszi!!!Ugyes kispasi,hogy semmi baj nincsen vele a koraszulottseg ellenere!!
Orrszivas:en eddig kb.osszesen 4x ha szivtam....van neha egy kis dugulas,de nem viszem tulzasba...kitusszenti!Szorcsogesnel volt eddig hogy leszivtam...
Bond:semmi hokuszpokusz nincsen a borostyan lancban!A borostyan fajdalomcsillapito hatasat hasznositjak termeszetesebb formajaban....Meg en sem probaltam,de szeretnem nagyon...szemugyre veszem a kolcsonkapott lancot,de bazi hosszu

...hatha megsem muanyag,ha azt irjak,meleg tapintasu....talan ezert tunik kamunak...
Nekem a derekambol/medencembol sugarzik le valami fajas a bal labamba,hatul az inak huzodnak rendesen....
Katy:uuugy utalom ezt az idot.Hangi szenved az oltoztetestol,mi lesz majd a -20 fokban???Es nem is megyunk sajna setalgatni....talan ma kiruccanunk egy picit delutan...ugy is kaspokat kell venni,mert tegnap behoztuk a viragokat.Ja es szonyeget a nappaliba,hogy garazdalkodhasson Kuglika!!!
Dm:en is ott vasaroltam mindig,es hasznosak ezek a pontgyujtok...hamar ugyis vasaroltam....
En is kenem Hangi pofijat,vagy a furdetokremmel,mert kippatogzik a nyaltol,vagy babakremmel....
Orsi:Lebuktam szulestortenet ugyileg

tenyleg nem irtam meg meg,na nemsokara raszanom magamat.....!
Anyu:puszika,meg varom a csomagot!!Vidd a kepeket,majd meg toltunk fel nemsokara!!!
http://www.loonapix.com/ itt szorakaztam a jelmezes fotoval!!!
Cunci:ez tenyleg jo....postas
Csontkovacsnal nemreg voltam!!!Isteni volt!!!En is meglepodtem,pdig tudtam mi var ram...de annyira regen voltam(jartam egy idoben),nemsokara benevezek megint,de elotte egy jo kis masszirozas,azutan a csontkovacs!!!
Csajok!Ma sikerult sajnos nekem is belevagni Hangi picike ujjacskajaba

Ugy sirt szegenykem,meg a konnye is kicsordult!Annyira bena vagyok!!!Most alszik picinkem,de ha felkelt,majd jol bekenem homeos koromviragkremmel...es meg a masik keze hatra van....nem is merek nekilatni,pedig le kell hogy vagjam a kormeit!!!