Sziasztok!
Huuuhhhh, végére értem az 5oldalnyi lemaradásomnak... Én is remélem, hogy nem hal ki a topik, legalábbi igyekszem hozzátenni a magamét. Igazából amikor bekapcsolom a gépet, és van egy szusszanásnyi időm, mindig bekíváncsiskodok, hogy mizújs. Persze az elmúlt hét napban ez nem adatott meg, de majd most...
Gratulálok Eninek, meg Barnusnak az álláshoz, Málnusnak az önálló járáshoz! Nagyon ügyesek a mi kis törpijeink!
Szisz! Szép helyen voltatok Erdélyben, mi is nyaraltunk pár éve azon a környéken, Ivó közzségben. A táj tényleg gyönyörű, de bevallom, nekünk nem az volt a tökéletes nyaralás, mert férjemmel eléggé pörgősek vagyunk, és ott az utak miatt eljutni nagyobb (50km) távokra elég nehézkes. Persze most biztos jobban élveznénk, Réka miatt talán nem igényelnénk annyi programot...
Lili babának jobbulást, mennek a gyógypuszik! Szegényke lábaljon már ki ebből a sok fránya betegségből!
Mazska! Durva lehetett ez a baleset, még jó, hoyg nem lett semmi bajotok! Tényleg nagyon figyelni kell, mert sok őrült száguldozik manapság az utakon!
Nicike!
Sajnálom, hogy ennyire mehetnékje van a párodnak állandóan. Tényleg nem nagyon lehet velük mit kezdeni. Enyim férj mondjuk már ritkán jár el bulizni (kollégákkal kb kéthetente egyszer), de nagy sportőrült, állandóan futni bicajozni meg úszni menne. Többnyire én is jól tolerálom, de ha sok minden összejön, fáradt is vagyok, munkám is van, és akkor is csak menne, akkor azért ki bírok bukni rá. Néha muszáj kicsit kiosztani hogy magához térjen, és akkor minden megy megint rendben. Amúgy nekünk nagyon jót tett, hogy elmentünk pünkösdkor egy hétvégére hármasban. Csak javasolni tudom. Kicsit más szemmel látja a dolgokat, ha napi 24órában részese az életeteknek!
Fogacskákhoz nagy gratu a babóknak! Jól belehúzott mindenki!
Sniky! Férjhezmenetelről még ne mondj le végleg, van akinek több idő kell hozzá (mármint pasinak). Mi 11 év után házasodtunk össze...

És tényleg örök emlék az a nap!
Járássegítő: Boni! Pont ilyet szereztem a teszveszen, mint amit belinkeltél. FP-os, napocskás. Réka nagyon szereti, minden reggel azzal indul, hogy megy nyomogatni az orrát, és rázza magát a zenére. A kompot én nem tartom jónak, de sztem a járássegítővel nem siettetünk semmit, csak annyival egyszerűbb, hogy nem a széket tologatja otthon. Legalábbis nálunk Réka először egy nagy dobozt tologatott járva, meg a babakocsiját, aztán egy széket (borzalmasan hangos), és ma először a FP-járássegítővel is végigszaladt a lakáson. Eddig csak térdelve tolta, de ma felállt, és ment vele.

Amúgy tényleg az a jó, hogy később motornak tudja majd használni.
Anna!Emma nagyon édesen zongorázik!!!!
Julcsi! Úgy látom, benneteket is elért a majmocskás effektus. Vagyis az, hogy a dokinál a vizsgálóasztalról menekül felfelé mint egy kis majom... RÉka is ezt nyomja úgy két hónapja.

Vicces, mert amígy 3 lépés távolságban van a dokinéni, addig vigyorog, meg dumál, aztán ahogy közelít, menekül az ölembe. és képtelenség letenni. Rendszerint úgy hallgatózza dokinéni, hogy rajtam csüng RÉka. Persze megy a nagy ordítás. Aztán ha visszaül az asztalhoz dokinéni, akkor megnyugszik, és újra előjön a vigyori dumás arca.
Na elküldöm, mert félek, hogy elszáll....