A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

győztem győztem :D :D :D :D
Vendég

Ági:
összekoccanás??? :D

Lilisgabi!
Nektek a pára, ami lecsapódik, nem vizezi össze a párásító környékét? Én egy komódra tettem, de délután vizes volt a komód is a páralecsapódástól. Nem közvetlen az ágyra van irányítva.
Ti hány %-ra állítjátok? Én most 60%-ra tettem és 25 fok van a szobában.

Ancsurti!
Jó a link, már csináltam is jelmezes képet én is! :D

Bond!
Ha egy kuponfüzetből, ami tök ingyen van (maradjunk ebben :wink: ), csak 3-4 kupont használsz el, szerintem már akkor is megéri elkérni, hiszen nem kerül külön pénzedbe. Egyébként én pont azért a 100 pontos kuponfüzetet váltottam most ki, mert abban van a legtöbb olyan kupon, amit fel tudok használni. De a füzetek is változnak időnként, így a kedvezmények is.

Dodi!!??????

Lorca nekem is eszembe jutott a minap, de úgy tűnik, hogy 3 picivel már tényleg nem olyan egyszerű. :roll: :roll:

Marietta!
Jó, hogy Domi szeme rendben van! Kíváncsi vagyok a gasztro kontrollra!
Mi is el fogjuk vinni a Petrát szemvizsgálatra, de én úgy tudom, hogy 6 hónapos kor után érdemes elvinni. Nálunk Apának van örökölt szemtengely ferdülése. Őt többször műtötték is, mikor pici volt (sőt még a katonaság alatt is).

Ancsurti!
Most szinte hiányzik, hogy nincs fent folyton Hangi ugye? :D Velem is ez volt, alig vártam, hogy normálisan aludjon, aztán meg alig vártam, hogy felkeljen. :lol: :lol: :lol:
Háát igen, ez a séta dolog egyre nehezebb lesz, főleg, hogy öltöztetni is egyre csak nehezebb lesz őket.

Petra már a pelenkázón se marad nyugton, lassan az ágyunkon kell pelenkáznom, mert onnan nem tud legurulni. A pelenkázón már olyan mutatványokat csinál, hogy néha hosszú percekbe telik, mire átcserélek egy pelust.

Kép
katy76

Közben látom, hogy véget is ért a játék, Sillia kitalálta. :D

Kép
katy76

Agi:akkor kerjuk a teljes sztorit!!!

Sillia:fenebe az olcso szarokba.....de hat a muszaj az nagyur sajnos....
(ezert sincsen meg papirom egyebkent,mert egy sokkal olcsobb fickoval intezte pasikam anno....)Es azota mennyivel tobbe kerult minden :roll: :roll:

Sillia kovetkezne a megismerkedos jatekban....de az ovet mar tudjuk......vagy nem mindenki emlekszik???

Bond:nagyon ropkod az elmed :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Olyan kajálásokat írtok, hogy csak lesek! :shock: :shock: :shock:

Én még töltött paprikát sem mertem enni. Hagymát meg pláne nem. (Pedig tegnap Anyukám libamájat sütött nekem (a vasam miatt), és igencsak el tudtam volna képzelni mellé egy kis lila hagymát.)
Én még nagyon odafigyelek, a múltkor pl. a padlizsántól fájt a pocakja, amit kimondottan ajánlanak szoptatáskor (legalábbis valahol ajánlották).

Kép
katy76

Agi 125

Akkor apa jól járt, lett egy Kata anyuja, és megmaradt a régi autója :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsurti

Kávét nem tudtam venni, majd apukámmal vetetek. Filóztam, hogy a maci kávéban mi az amalata.
Vettem egy Kapucínert, mert elbizonytalanodtam délután, hogy egy vagy két pével írják a csokit :wink: . Hogy el ne felejtsem ,vettem rögtön kettőt :lol:
A hajam barna, festve van a hajam, amit évek óta a párom csinál.A képen már elég kopott volt a színe, múlt héten festette be apa. Odettnek azért vöröses a haja, mert apukájának volt vörös a haja kiskorától, mikor összejöttünk, akkor is vörös volt, de mára már inkább szőkének mondanám.

Boo

Poló felhúzós, cicit utáló baba :shock:

Mindenkinek köszi Odett dicséreteket, nagyon jól esik :lol: .

Azért a DM adhatna mindannyiunknak kedvezményt az ingyen reklámért :roll: :roll: .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.10.14 21:11-kor.

Kép
Kép
orsi777

Orsi!
Mit akarsz??? Te kaptál csak úgy 25% kedvezményt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Délután láttam bejelentkezve Niki72-t, azt hittem, hogy írni fog egy picit, de nem írt. :roll: :roll: :roll: :roll: :(

Kép
katy76

A teljes sztori: az akkori barátom ismerte Őt /katonatársak voltak/, és nekem kellett autó. Megtudtuk, hogy éppen eladná. Elmentünk, megnéztük, megvettük, s még rendes is volt, mert nem kellett azonnal letenni a teljes vételárat, két részletben fizettem :D . Aztán később hozzánk költözött az albiba, mert szakított a barátnőjével, és nem akart vele egy lakásban maradni, Mi barátok lettünk, évekig CSAK azok :D Aztán az akkori kapcsolatom már a végét járta, szakítottunk. De pár nap múlva visszacsináltuk, hogy majd jobb lesz. Nem lett sokáig jobb, mondtam, hogy talán végleg be kellene fejezni. Ő nem akarta, én meg csak szenvedtem. Természetesen ezeket a legjobb fiúbarátommal beszéltem meg /VELE/. Aztán /szégyellem :oops: / megcsaltam a barátomat, és Ő biztosított nekem alibit. Végül vége lett a kapcsolatnak, és mi összejöttünk, bár nem indult komoly kapcsolatnak, inkább csak "próbáljuk meg, hogy passzolunk- e?" Passzolunk, immár 8 éve :lol: Ja igen: ő megszabadult az autótól, de velem együtt azt is visszakapta :lol: igaz, már volt utána vagy három autóm, de azt a bizonyos elsőt sokáig megtartottam mellettük, szentimentalizmusból is... :lol: :lol:

Kép
agi125r

Találós kérdés!

Első ránézésre most Lóci itt előlröl vagy hátulról, jön, vagy megy valahová és egyáltalán hogyan és merre??? Kép
Vendég

De jó nektek, hogy van a közeletekben Dm. :roll: Nálunk Rossmann van, de az közelébe sem ér. Itt is van valami pontgyűjtés, csak épp a választék gyér... :evil: Ha kicsit mobilabb leszek, akkor végre én is eljutok oda, van pontgyűjtő kártyám is, amit még nem nagyon használtam... :roll: (anyuék közelében kető is van :evil: )

Kép
Kép
tabati

(Dánia-Magyarország 0:1) :D :D

Kép
Kép
200907?

Katy

Szerintem mindenki fog kapni, aki a Baba bónuszt kiváltotta.Prospektust kaptam, és annak a hátoldaláról kell levágni a kedvezményre jogosító részét.

Kép
Kép
orsi777

Bond

nem gondoltam volna, hogy rajtam kívül valaki itt néz focimeccset :wink: :shock: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sillia!
Jó a kép!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem a hátán fekszik, a body gombolása megoldotta a feladványt... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
katy76

Apa nincs itthon, ezek szerint ezért ment át a barátjához, hogy együtt nézzék a meccset. Én azt sem tudtam, hogy meccs van ma :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: (és azt sem tudom, hogy hol lehet, mert az RTL, TV2 és M1 kilőve, azokat néztem az elmúlt fél órában).

Kép
katy76

KicsidodiKicsimami szolgálatra jelentkezem :D !

Nagyon drágák vagytok, hogy így hiányoltatok, Sillia emlékezett jól: Nyíregyházán voltunk hétfőtől, s ma jöttünk haza :wink: .
Jelentem, szorgalmasan visszaolvastam, de már veszettül fáradt vagyok, szóval majd reagálok is, de nem most... :oops:
Csak gondoltam nem hagylak titeket szó nélkül :wink: .

Viszont SILLIA! Neked nagyon örülök, ügyi voltál, és apa, meg Lóci is kitüntetést érdemel :wink: :lol:

Azért rólunk pár(?) szó:
A Korona hotelben voltunk, a "belvárosban". Ősrégi épület, igazi "hivatali" elrendezés. Maradjunk annyiban, hogy kielégítő :wink: :lol: . A szobánk volt vagy 50 négyzetméter ( :shock: ), ugyanis családi szobát kértünk, szóval a szobán belül volt egy fürdő, meg egy kétágyas helység is. A vacsit a John Bull Pub-ban kaptuk, bármit választhattunk az étlapról, de 2500/fő fölött ki kellett fizetni. Olyan volt a kaja, hogy "Teeejóóóóéééég!!!!". Isteni, mennyei, ómájgád.... :lol: . Én mindkét nap ugyanazt ettem, mert annyira jó volt, hogy féltem, hogy esetleg más nem lenne olyan jó :roll: :lol: . (Roston sült fogas-filé Kárpáti módra (tejszínes-kapros-rákos mártással), málnakrém-leves mandulás túrógonbóccal, vaníliafagyival, fél adag Gundel palacsinta :oops: ). Még most is összefolyik a nyál a számban :roll: :lol: . És a többi kaja is hibbbátlan volt, szóval, ha arra jártok, kötelező!!!! Ja, és az árak: az én főételem 2300ft volt, a desszert 590....Szóval nem is túl drága :wink: .
Hétfőn ott még tűrhető idő volt: 15 fok, enyhe szél, borult ég. De legalább nem esett így elmentünk az állatkertbe. Totál Silent Hill volt :lol: . Csak gondozók voltak rajtunk kívül, de mi külön élveztük, hogy "randalírozhatunk". Botond tök sokat nézelődött( :shock: ), cumiból kajált miközben apáék a kapucinus majmokkal pajtiztak, aztán a lámáknál bealudt. Nyilván azt hitte, ha nagyon lapít, nem köpik le :lol: . A két mackó (apa és a barnamedve :lol: ) összebarátkozott, nagggyon komoly volt, fel is vettük, majd teszek képet is: a mackó össze-vissza ugrándozott, játszani akart a másik macival, akinek viszont nem volt olyan party-hangulata. Ekkor jöttünk mi, és a maci kiszúrta magának apát. Amerre apa ment, követte, aztán Ricsi odament az üveghez teljesen, és ahová tette a kezét oda tette a maci is. Aztán ahová nyomta az orrát oda nyomta a maci is, és végig utánozta őt :shock: :shock: :shock: :D :D :D . Hihetetlenül jó volt!!!! Látni kellett volna, mintha a gondozója lett voltna! És velünk nem csinálta csak apával :evil: (duzzogok is :lol: ).
Aztán tegnap voltunk az élményfürdőbe, ami szintén a kielégítő kategória. Összességében tök jól éreztük magunkat, és anyagilag sem volt húzós :wink: .
A kicsi fiam nevét most is csak hálaimákba tudom foglalni :wink: . Odafelé aludt egy kevesett, aztán végig magyarázott, meg nevetgélt. Ott is tartotta a napirendjét, még az idő sem zavarta. Mivel tudtuk, mikor van ideje, minden étkezésünket végigaludta. Hazafelé pedig végig aludt :shock: , ami nagy szó, mivel 40 percnél tovább nem szokott aludni! Szóval kiffiam egy tündérmackó,bár kezdek rájönni, hogy valószínüleg az én javíthatatlan optimizmusom is "rátesz" a dologra, mivel még a sírását is úgy reagálom le mostanában, hogy "jaaj, de édesokoszseniális, ezt pont most, pont így, pont nekünk és milyen jó, mert...." :lol: , szóval már most nyilvánvaló, hogy továbbviszem az anyu-féle bármitcsinálszazzseniális nevelést, de nem tehetek róla, zsigerből jön :oops: :lol: . És Ricsi is átvette, talán még durvábban, mint én: pl. tegnap éjszaka Bobó felkelt enni, pedig ugye már kb. két hete nem szokott kélni, erre Ricsi full álmos hangon, hajnali 4-kor: Jajj, milyen kis tündérmazsola az én kisfiam, úúúgy szeretem :shock: :lol: :lol: :lol: .
Magyarul közel sem "tökéletes" a fiam, de én (majdnem) így élem meg, és ez sztem éppen elég :wink: .

És sztem nálunk tényleg bejött az általam korábban emlegetett Pygmallion-effektus: ha folyton azt mondogatom, milyen zseniális a gyerekem, az is lesz :wink: . Most fejtem ki újra miért, de sztem tényleg beválik :D .

Na, húzzak már aludni, mert lefordulok a székről.... :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Duna Tv adja a meccset, még 10 perc van hátra

Kép
Kép
orsi777

Ne haragudjatok, hogy itt ömlengek, miközben néhányan küzdelmes napokat éltek most meg :oops: . De ismertek már, éppen olyan jól esik megosztanom veletek az örömömet, mint a bánatomat :wink: . Remélem nem baj.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sillia! :)

Akkor ezek szerint nem csak az olcsó húsnak van összefüggése a rossz produktummal. :( :?

Gratula a megfejtéshez. :D (Bevallom, nekem is eszembe jutott, de én jobban elengedtem a fantáziám, mert én úgy vettem le, hogy valami meredekebb történet :roll: )

A te történedet már ismerjük valamennyire. Ha gondolod, akkkor írhatsz még egy kicsit róla, de akár passzolhatod is valaki másnak. :wink:

Lóci hason van. Egyértelmű. :lol: :lol:

Feladvány: hány autó van egy családban, ha:
[quote="agi125r"]O írta:agi125rrsi: nem, hanem eladta az első autóját, én megvettem az első autómat :lol: :lol:
:?:
:lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

"tegnap Anyukám libamájat sütött nekem (a vasam miatt), és igencsak el tudtam volna képzelni mellé egy kis lila hagymát.) "
És nem ment? :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

orsi777! :)

Olyat már hallottam, hogy Apa fazonírozza Anyát, na de, hogy hajat fessen!? :shock: :shock: Tök jó fej! :wink: :D :D

agi125r! :)

Látod, mégsem véletlen a férfi-női csak-barátság-alapú kapcsolat megkérdőjeleződése. :wink: Legalábbis a pasik részéről. De úgy tűnik igazuk van. Lehet, hogy 20 évbe telik, de csak szex lesz belőle! :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, Apát nem csak szentimentalizmusból tartottad meg eddig. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Belepirulok a nagy elégedettségetekbe. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Katy:csinaltam csak gombocokat is,de azert tegnap ettem egy kisebb paprikasat is :oops: nem lett baj...de en is vigyazok am nagyon!Jobb a bekesseg!

Agi:jo a sztori,koszonjuk.Sok tovabbi boldog evet!!!

Sillia;de hulye vagy!!! :lol: :lol: :lol: De tenyleg elegge megteveszto ez a pozitura :shock: :roll: :lol: :lol: Szerintem megy!

Bond-Orsi:hu de nem birom a focit...meg a hangjat sem....
Apa hokit nez ugye,mi mast nezne itt kanadaban...hat az sem tartozik a kedvenceim koze.Szegeny,ugy szerette volna ha elmegyek vele egy mecsre...de hat nem birnam vegignezni...
Ja es meg szerencse hogy Hangi lany lett,igy nem fog hokizni :lol: :lol:

Dodi:na megkerultel vegre!!
Fasza lehetett,annyira mennek mar en is valamerre!
Dobj majd kepeket!Botond igazan rendes kis ficko!
Ennyi kajat hogyan birtal megenni? :shock: :roll: nekem alig fer be mostanaban egy kisadag.....

Na mindjart lepunk vasarolni,legalabb meglesz a seta is...brrr...olyan hideg van.....remelem belefer a kenguruba gyermekem a sok ruhaban....

Kép
Kép
ancsurti

(Nyertüüüüüüüüüüüüüüüüünk!!!!!!!!!!! )

Kép
Kép
200907?

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiApa hokit nez ugye,mi mast nezne itt kanadaban...hat az sem tartozik a kedvenceim koze.Szegeny,ugy szerette volna ha elmegyek vele egy mecsre...de hat nem birnam vegignezni

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Jaj annyira luke vagyok...mar 100x megakartam kerdezni hogy:
Ti adtok valamifele vitamint majd a gyerkocoknek?Vagy eleg lehet amit en magamba nyomok,es az atmegy a tejbe???Igazabol meg nem neztem utana mit lehet,mit nem,de azert itt a nagy hidegek miatt jutott az eszembe...
Lehet hogy hulyeseg,de a C-vitamin,amit en beviszek,az mennyire hasznosul a tejben???Atmegy pruntyobe :roll: :?:

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Itt 1 éves kor alatt a Cebion cseppek vannak, ami C-vitamint jelent. 1 éves kor felett pedig szintén Cebionos multivitamin szirup.
Bond ajánlásával. 8)

Kép
Kép
200907?

Tegyétek a szívetekre a kezeteket. Ki szokott nézni South Parkot?
Én szeretem ezt is és a My Fair Ladyt is. Csak kicsit állnak távol egymástól. :roll: :roll: :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sport szeretet

Én nézem a Forma 1-et, a teniszt, a focit, az úszást, a kajak kenu eb-t vb-t, vizilabda, kézilabda eb-t vb-t, Olimpiát, annak minden sportágat.
A hokit azért nem vagyok hajlandó nézni, mert nem bírom követni a szememmel a korongot, és csak felidegesítem magam rajta.

Bond

A muzsika hangjai és Az álom luxuskivitelben című filmeket szeretem. A South Park-ot néztem régen, mostmár, hpgy idősödök, már nem szeretem, idegesít. A rém rendes családdal ugyanígy vagyok.
De , a Jó barátok összes részét már kb. 5-ször láttam, az a nagy kedvencem, azt nem tudom megunni, akármennyi idős vagyok, mindig találóak a poénok.

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

Én a D vitaminon kívül nem adok semmit Odettnek.

Kép
Kép
orsi777

Musicalekből sokat szeretek. A South Parknak az elős pár évadja jó, de a Rém rendes család is ilyen. :? A Jóbarátok viszont tényleg kikezdhetetlen. :D

Kép
Kép
200907?

Bond!

Belepirulok a nagy elégedettségetekbe
Irigykedsz, mi? :twisted:
Jóvanna....Én tényleg mindig mindennek a pozitív oldalát nézem!
Íme az elmúlt napok "pesszimista" szemmel:
Odafelé az utolsó 20 km-en elromlott az autómata váltó, így 50-nel mentünk az autópályán. A szálloda körül fél órát köröztünk, mert a sétálóutcában van,és nem találtuk a parkolóját. Nem volt lift, így minden egyes alkalommal fel-le cígöltük a gyereket, meg magunkat. A víznek undi íze volt, és első nap nem volt fűtés a szobában. Az állatkert felét átépítik, és több állat ki sem volt engedve. Kedden délelőtt nem jutottunk be a fürdőbe, mert áramszünet miatt zárva volt, és csak kettőkor nyitott ki. Ja, és olyan undorító redvás idő volt, hogy iszonyat: 3 fok, szakadó eső, rettenetes szél. A kisfiam mindkét éjszaka felébredt, és amúgy is sz@rul aludtam, mert keskenyebb volt az ágyunk, mint itthon, és apa teljesen természetesnek vette, hogy ez a hiány az én "térfelemből" vonódik le( :lol: ), így a fekhelyem szélessége kb. 50 cm volt.

Na, egy kicsit másképp hangzik így, nem? :lol:
És az első verzió sem "vetítés", hanem én tényleg így számolnék be róla bárkinek, mert nekem azok a dolgok maradnak majd meg.... :wink: Ezért mondom, hogy javíthatatlanul optimista vagyok...de ez legyen a legnagyobb bajom :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kinek ki a kedvenc színésze?
Lehet találgatni arra is.
Az én kedvencem már elmúlt 60 éves, színésznő a felesége stb stb :wink:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 22:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Csatlakozhatok Hozzatok?
Az en babam is juliusi :)
Jo lenne hasonlo koru gyerkocok anyukaival beszelgetni errol-arrol...
Ancsurti segitsegevel leltem Ratok, szerinte nagyon jo a tarsasag :)

Udv Mindenkinek!
Vendég

Szia Mindenkinek ! :D :D :D

Nem vesztünk el vagy ilyesmi, csak Apa múlt héten vette ki az 5 "apanapot" a munkahelyén és intenzívebbé vált a családi életünk. Szerencsére nagyon szép idő vot egész héten vasárnap kivételével és úgy tűnik, hogy a lehető legjobbkor vette ki a szabinapokat, mert talán idén már nem is lesz szép idő. :cry: :cry: :cry: Bár nem tudom, biztos van olyan ember is, akinek már sikerült felfedeznie a tél szépségét...én nem tartozom ebbe az embercsoportba. Hétfőn mondtam is kolléganőmnek, hogy hogyha maci lennék, akkor ma ( mármint hétfőn ) már berohantam volna a barlangomba és ki sem jönnék, amíg ez a szutykos, latyakos, nyirkos, szeles, viharos, esős éééés nagyon hideg idő tart. Na hát akkor az imént el is mondtam a véleményemet a télről. Jó jó tudom ez még csak ősz, de gyerekkoromban még más volt ez is , talán még szépnek is láthattam , ha nagyon akartam, ahogy elsárgulnak a levelek és átalakul a természet. De már vén marha vagyok és mint ahogy az idősekre jellemző :roll: :roll: :roll: csak morgok és morgok mindenen. :wink:

Hétfőn elmentünk horgászni Alsónémedi mellé Apával és egy barátjával. Természetesen Zsombi is jött/vittük.Gyönyörű, napsütéses idő volt
Kedden itthon voltunk, sétáltunk, lustálkodtunk.
Szerdán elmentünk Adony-ba, ahol Párom egyik barátjának, illetve inkább az Anyukájának van egy kis hétvégi háza egy szép telken. Vittünk bepácolt husit és sütögettünk, ettünk, diót szedtem, jól éreztük magunkat.
Csütörtök ismét itthon, de csak hogy felkészüljünk a hétvégére, amit szintén Adonyban töltöttünk, mostmár egy kis horgászással is megspékelve.
Szombaton este hazajöttünk, mert kezdett elromlani az idő és igen sajnos vasárnap egész nap szakadt az eső és azóta is szutyok az időjárás. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

folyt.köv.

Kép
ikoka7

Jó sok téma volt itt megint, amíg nem voltam, de elolvastam mindent, csak reagálni nem tudok mindenre, sőőőt :roll: :roll: :roll: , mert vagy idejét múlt a téma vagy nem tudom már, hogy ki írta/kérdezte/vetette fel.

Hendegabi :

Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz napokat kell megélned , de szurkolok, hogy napról napra könnyebb legyen Neked a két leányzóval.

Boo :

Nagy örömömre szolgálna, ha a "miért nem szopizik a gyerek "téma miatt Téged b@szogató emberekkel/beszólogatókkal elbeszélgethetnék. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ne halgass senkire és ne vedd a szívedre , amit mások mondanak. Egy BIZTOS : NINCS IGAZUK, te megtettél mindent, nem is , annál többet, úgyhogy most már csak élvezd, hogy van egy gyönyörű kis Zsiráfod, Apával szeressétek egymást és érezzétek jól magatokat az új kégliben.

Lorca :

Életjel ???!!!

Sillia :

Jaj de jó, hogy túl vagy ezen a műtéten!!! Tiedapa nagyon ügyi, büszke lehetsz rá.

Dodi :

Dejóóódejóóóó , hogy jól teltek az elmúlt napok.Botond tényleg rendes kölök.

Ancsurti :

Jaj nálatok meg már ooolyan hideg van. Mondjuk itt sincs kánikula, sőt én már teljes téli menetfelszerelésben nyomom, ami engem is és Zsombit is megviseli.Egyik nap 30 fok, másik nap majdhogynem röpködnek a mínuszok.

Nem tudom , hogy csináltátok itt egyesek, hogy ilyen kis eminens gyerekeitek vannak, akik átalusszák az éjszakát :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: Enyémgyerek kb. másfél héttel ezelőttig 3 körül ébredt, aztán fél6, amikor Apa készülődik...DE most kb. másfél hete megint kétszer ébred: fél1-1...3-fél4...és ugye fél6-tól már reggel van. Anya meg lassan olyan , mint a mosott sz@r, mert ugye dolgozgatok is + házimunka + olvasási és néha írási kényszer ide + még ki is kell néznem valahogy.

Amúgy egy tündérpofa gyerek az én porontyom és akkora, de akkora dumagép...mondjuk volt kitől örökölnie, mi sem vagyunk egy kuka népség :oops: :oops: :oops: :D :D :D

Még mindig utál hason feküdni, viszont, ha ölben van hason, mintha egy kis repülő lenne :roll: ,akkor nagyon szépen tartja, emelgeti a fejét. Igazán már háton sem nagyon szeret lenni, úgyhogy ki szoktam néha támasztani félig ülő helyzetbe...na azt nagyon bííírja és ooolyan édes , amikor kezd eldőlni, mint egy kis krumpliszsák. :wink: :wink: :wink:

Üdv újak!!! Cunci és Norkili : sosem késő csatlakozni :wink: :wink: :wink:

Kép
ikoka7

Na megint én . :wink:

A testszerkezetem már majdnem a régi. :D Nem tudom, hogy mit mutat a mérleg , mert nincs, de egyre több cuccom van a használható kupacban. Még van egy úszógumi, amit szeretnék eltüntetni, mondjuk tornával, ha magától nem távozik. De ha jobban belegondolok, úgysem tudok úszni...talán még jól jön. Viszont az eddigi hurkácskák, dudorocskák, zsírkupacok teljesen önszántukból vettek tőlem búcsút és meg kell hogy mondjam nem érzékenyültem el és azóta sem siratom őket. :lol: :lol: :lol:

Dodi :

Édesanyád miként vélekedik a hozzátáplálásról??? Mikortól, mennyit, mit ????

Kép
ikoka7

Norkili: jó, hogy idetaláltál.
Lisa első baba? Mesélj!

Jó a vonalzód!!4 :wink: :D

Dodi: megkerült az elveszett bárány.
Irigyellek, hogy mindent ilyen pozitívan nézel. Azt hiszem, én pont az ellentéted vagyok, született pesszimista. És abban is lehet valami, hogy a szülők továbbadják.
(úgyhogy most szemléletváltás következik, ily módon: jaj de ügyes az én hatéveslányom, már 2 napja nem kakilt be!!4)

Bond: muszá
j belekötnöd mindenki helyesírásába?????,

Sillia: hogy Szöcsi jön vagy megy, azt tényleg nem tudom, de a vállai állapota szerint hason alszik. De még mindig írtó édes kispasi. :D
Te hogy vagy?

Boo: hatalmas ez a kép is. Mintha tényleg valóság lenne! :shock:

Orsi: nekem első olvasatra Michael Douglas ugrott be. :)

Ikóka: téged is hiányoltunk már! De legalább szép hetetek volt!

Lorca biztos behavazott. :( remélem nem betegek a gyerkőcei.
Szoni is régen volt.
Meg Conversano
Anítja meg teljesen elfeledkezett már rólunk. :(

Na, ma tényleg próbálok feltenni végre képeket.
Csak ezer a dolgom, de igyekszem !

Szép napot!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Tegnap még apósom is focimeccset nézett, pedig ő sosem szokott. :shock:

Dodi!

Hát tényleg irigylésre méltó az optimizmusod! Én meg reggel felébredvén épp azon gondolkodtam, hogy a szülés utáni depresszió aktuális e még így cirka 4 hónappal a szülés után... :?
De tényleg sikerülhet mindig úgy nézni a dolgokat, hogy félig tele a pohár? :roll: Kérek fénypostával egy adag optimizmust ezekre a zord hideg napokra, vagy legalábbis napsütést, hogy meneküljek itthonról!!!

Kép
Kép
tabati

Tabati! Te ne panaszkodj: aki 100-at fej 3 perc alatt!!!!

Tényleg: aki kézzel fej, homályosítson fel, hogy mibe fejtek.
Ugyanis a valaki által belinkelt Marmet módszer segítségével próbáltam én is fejni. Egyelőre nem túl sok sikerrel. Közvetlen a szopi után megy, de ha éjjel csak magam akarok fejni (gyerek nélkül), akkor nem nagyon sikerül.
Ami viszont hosszú távon nem vicces: még a hajam is csupa tej, de a pohár, amibe akarom nyomatni, majdnem száraz marad :oops:

Na, mivel Vicus elaludt, gyorsan elmosogattam, elindítottam a mosást, beszedtem a beszáradt ruhákat, összeállítottam a fasírtot, - már csak sütni kell, és még képkicsinyítésre is jutott időm, úgyhogy most nem menekültök, rátok zúdítom fotóinkat. :twisted:

Ott a Nóóóóóóciiiiii:
Kép

Kismackóm:
Kép

Jóllakott vigyor:
Kép

Nóci szülinapi meglepije:
Kép

Virágom, virágom....
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Lányok!

[quote]A írta:z én kedvencem már elmúlt 60 éves, színésznő a felesége stb stb

Szerintem Orsi ezt példának hozta fel, hogy hasonló módon adjuk fel a talányt, nem a saját kedvencére gondolt.

Vagy tévedek, Orsi :roll: :?:

Éjszakák

Én három ébredéssel már nagyon elégedett vagyok :!: Igaz, csak motoszka :arrow: szopi :arrow: visszazaágyba :arrow: szunditovább,
de akkor is legalább háromszor igényli ezt éjjelente.
Vendég

Sziasztok!

Ide is gyorsan bekukkantok olvastam is rendesen de rengeteg dologról szó esett,meg azért vissza is kell rázódjak!
Üdv az újaknak:Cunci és Norkili

Sillia!
Örülök hogy újra otthon vagy gyors felépülést neked!
Lóci nagyon édi kispasi!

Boo!
Tök szuper a kép,a költözésért nem irigyíellek!

Hendegabi!
Már múltkor akartam írni tök szupi az új vonalzód!

Ikoka!
Tök szuper hogy rádmennek a régi ruhák,én is nagyon örültem amikor rámjöttek a farmerok,viszont nekem is van még 2-3 felesleges kilóm,na de amíg csak szoptatok nem fogok még diétázni sem!
Hozzátáplálás: én úgy tervezem hogy 6 hónaposan fogjuk elkezdeni kóstolgatni a gyümölcsleveket és a gyümölcsöket!
Aztán majd meglátjuk!

Dm-es pontok: én is gyűjtöm,de nem a pontok miatt vásárolok ott,hanem azért mert mindig mindent ott veszek meg magunknak is,és ha már van egy ilyen lehetőség akkor miért ne!
Tegnap a nagy pampersre felhasználtam a joker 25 %os kupont,az egész vásárlásra meg a 15% os-t!vagy 10 nem is tudom!
Ja és kiváltottam a dm bababónuszos kuponfüzetet is!

Tegnap megvettem Benedeknek a téli sapit,tudom nem volt olcsó,de apukája úgy beleszeretett!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=68
Kapott hozzá sálat és kesztyűt is!

Macikávét én is szerzek,annyit írtatok róla úgy megkívántam!

Majd délután még jövök,de most már valamit kellene csinálnom is,amíg alszik a bébim!
Hozok majd szülinapos képeket is!
Szép napot!
20140328174041

Hendegabi!
Nagyon szépek a lányaid!
Azok a kék szemek!
Nóci biciklit kapott? jól látom?

Ja még annyit akartam írni,mi kb másfél hete alszunk egész éjjel:este 9-töl reggel 7-ig!
Olyan büszke vagyok a kisfiamra!
20140328174041

Boo!
Jó a kép! :D

Moncsy!
Jó a sapi! Én még drágábban vettem a C&A-ban, drágállottam is, csak már nem volt kedvem máshol is körülnézni. :oops: :oops: :oops: :oops:

Ancsurti!
Pedig nagy élményt hagysz ki, a hoki meccs élvezetes!!! Én a tv-ben meg nem nézem, pont azért, mert nem tudom, hogy hol a korong, de meccsre már többször elkísértem Apát, és én is nagyon élveztem (kivéve egyszer, amikor a 2. harmadban leöntöttek egy fél liter sörrel hátulról, és a maradék időt a női wc-ben töltöttem és a kézszárítóval próbáltam szárítgatni a ruháimat, mert még a bugyimba befolyt hátulról a sör ) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szóval egyszer próbáld ki, főleg Kanadában ennek biztos megadják a módját!
(A korongot valószínűleg élőben sem fogod látni, de nem is ez a lényeg nekünk nőknek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

A focival is így vagyok, tv-ben nem igen nézem meg, de szívesen elmegyek meccsre Apával.

A színház már nekem is hiányzik, és azzal az a baj, hogy Anyukámhoz kéne vinni Petrát, ha Apával el akarunk menni, és este 11-kor meg már nem fogom felrázni, hogy hazavigyük. Akkor csak az lenne a megoldás, hogy mi is Anyunál alszunk. Szóval egyelőre macerás lenne. Vagy nem Apával megyek színházba. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Üdv Norkili! :wink:

Ikoka!
Na végre, hogy előkerültél!! Tessék visszaküldeni Apát dolgozni, és Te meg gyere sűrűbben! :lol:

Dodi!
Hát szó mi szó, tényleg nyoma sincs benned a pesszimizmusnak. Azért a második verzió elég durva. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Én sem vagyok egy pesszimista típus, de azért be tudom hergelni magam dolgokon. Azért attól biztos idegbajos lettem volna, ha hideg van a szobában. És ez annyi mínusz ponttal illette volna az utazást, hogy a végén nem tudtam volna azt mondani, hogy szuper volt. :roll: :roll: :roll: :roll:

Boo!
A DM-ben lehet kapni mini borotvahabot. Lepd meg Apát vele, biztos örülne! :wink:

Kép
katy76

Ikoka!

Anyu is azon az állásponton van, hogy csak anyatej, ameddig lehet! Ha ez négy hónap, négy hónap, ha hat, akkor hat :wink: . Ez előtt szigorúan(!) csak akkor lehet megpróbálni a gyümölcsöket, leveket, ha hasfájós, vagy szorulásos a baba, mert a rostos levek "segítik" a belek perisztartikáját, ugyanis 4-5 hónapos kor előtt hasmenést okoznak. Ekkor még nincsenek kifejlődve azok a bélbaktériumok, amik a felszívódást segítik, így a gyümölcslé, csak átfut a gyereken, haszna semmi nincs, csak terheli a pocakját :? !
4 hónapos kortól, ha nincs elég tejcsi, mehet a gyümilé :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

A bélbaktériumokról jut eszembe, hogy van egy probiotikum, amit már 3 hónapos kortól lehet adni a babáknak. Nem jut eszembe a neve, de majd megnézem a plakátot, mikor megyünk oltásra. És megkérdezem az orvost is, hogy javasolja-e, vagy bármi mást.

Egyébként szerintem anyatej mellett elvileg nincs szükség semmire.
Én még mindig szedem az elevitet, vasat, c-vitamint, és elég sok gyümit és zöldséget eszem (a sok csokika mellett :D ), így azt gondolom, hogy elég vitamint kap a gyerek.

Kép
katy76

H.Gabi!
Mindkét kislányod nagyon szép! Nóci fürtjeiért egyenesen odavagyok! :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Katy76! Itt a másik vonalzóm is. :D .

Boo! A tesóm azt szokta mondani, hogy jó nekem , mert hülye vagyok és nem kell gondolkodnom. :shock: :lol: Ennyire látszik?? :oops: :lol:

Hendegabi! Annyira, de annyira szép Nóci, hogy hihetetlen. :D Virág is szép, de Nóci gyönyörűséges hisztike. :oops: :wink:

Norkili! Üdv. Én is új vagyok. :lol:

Dodi! Hogy Te milyen optimista vagy :shock: olyan jó Neked!! Én is kérek egy kicsit belőle.

Boo! Ígértél valami postás storyt :?: :!:
cunci

Sziasztok! :)

Láttam, hogy valahova írta jimbone, de ezek szerint nem ide. És gumilany és anettoo és niki72 és minimano74 és skrisz74 és krissy3 és mindenkimás???? :(

norkili!

Helló neked is! :) Azért ne higgyj el mindent ancsurtinak. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi!

Alapvetően én is optimista vagyok, de azért az objektív szemléletmód is közel áll hozzám.
A te beszámolód kb. olyan volt, hogy: "igaz ugyan, hogy beázott a tető, de ooooooooolyan szép színe volt a lavórnak, amibe felfogtuk". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na, akkor a sztorizgatást ki folytatja, sillia? Csak mert itt annyi időmilliomos kimama van mostanság (és egyfolytában engem gyepülnek és akarnak szétszaggatni :? 8) :lol: :lol: ) :lol: :lol: :lol:

Most erősen kivonatos jellegű voltam, de majd. :oops:

(Ja...! És azért kötök bele a helyesírásba, mert néha erősen gondolkódoba esem és jól el is rontom. De ehhez még gondolkodni sem kell feltétlenül)

Kép
Kép
200907?

Nem tudna valaki küldeni nekem esetleg ha lehetsegges :oops: egy c&a katalógust? :lol: :oops:
cunci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?