A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:54-kor.
Vendég

Kriszti pedig pont tegnap jutottál eszembe,hogy mi lehet veled :(

Próbáltam összeszedni a gondolataimat,hogy ki hiányzik,a teljesség igénye nélkül
Orsi,Piri,Szilva(ikrek),és még egy csomóan de sajnos ehez nekem már táblázat kéne :oops:

Hogy van Zéti?Holnap lesz 2 hónapos.Jövő héten oltás?
Vendég

sziasztok!

Hát? telóm és netem nem lesz csak hétfőn!!! (az új helyen) :cry: :cry:
légkábelt kell behúzni, és az öreg ma egyedül dolgozott, így visszamegy másodmagával hétfőn 9-re. :cry: :cry: :cry:
Jó, most nem azt mondom, hogy nem lesz mit csinálnom a házban a hétvégén, de nem ez volt megbeszélve!!! :twisted: :twisted: :twisted: és még én vegyek csőtartót kampóval!?!?!?! ki érti ezt??

:( megyek is pakolni! (soha nem lesz vége ennek a költözésnek!!!!!)

Kriszta: nyugodj meg! Szerintem Gigi azért linkelget, mert azon mindenki láthatja, hogy nem ő találja ki amivel kapcsolatban egy témához hozzászól! Én is át szoktam siklani dolgok felett (ami nem érdekel), de az is tény hogy 1-2 téma néha túlvan ragozva. (de ahhoz nem elég 1 ember :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )
bszilvi25

BOGI BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!
bluebox

Bogi!
Boldog névanapot!!!

AKKOR SZERINTEM ÉNIS ELKÖSZÖNÖK!Pár keresetlen mondattal!

Tény,hogy nem vagyunk egyformák,tény,hogy mindenki más nevelési módszereket lát jónak,más jön be neki!Viszont olvasgatom az április májusiak topikját,ott olyan "családiassá" ment át a topik,MINDENKI FIGYEL MINDENKIRE!!!
Itt viszont,tisztelet a kivételnek ez nem így van!!!
A TOPIK MEGHALT!!!Próbáltuk feléleszteni,de ennyi...márcsak akadozva üzemel!!!
Mielött félreértés esne,nem a Kriszta hozzászólásán felvértezve írok,hanem már bennem is ért a gondolat!

Gigi a Te hozzászólásaid sértőek!!!
Amig ez csak Rám és a mi ruháinkra irányult,nem vettem magamra!Tudod azt is nézem,hogy ki mondja...
Viszont amikor már mást is sértettél az felbőszített...

"Anna
Micsoda ruha
( én nem tudnék ilyen rucit adni a gyerekemre... ) "

Ezt reagáltad amikor Anna,mint büszke anyuka feltette a számukra fontos eseményről a kislánya keresztelőjéről a fotót!!!

Én úgy gondolom,hogy Véleménye bárkinek lehet,el is mondhatja,ez egy fórum,de nem a másikat "sértegetve"

Mindig úgy gondoltam,hogy a tudás nem jár együtt az inteligenciával és a tapintattal...viszont itt a "tudás" a linkjeidben volt!!!

Bennem is van hiba,én is megosztó vagyok,nade NEM SÉRTEGETEM MÁS IZLÉSÉT ÉS NEM OKTATOK!!!esetleg véleményeztem pár dolgot,másnak nem tetsző módon,mint volt rá példa DE NEM SÉRTŐN!!!

Most is lehet támadni,szó nélkül akartam hagyni,de nem ment,meg rosszul is ébredtem...
Nem olvasom vissza amit írtam,lehet,hogy 1 nagy zűrös szöveg,de jött!!!
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:56-kor.
Vendég

akkor gondolom már senkit nem érdekel,hogy dávid náthás,hapcizik és taknyot szívtam ki az orrából...és szokásomhoz híven parázok,hogy mennyire fog belemenni... :?
Csináltam egy mosolygós képet de föl sem rakom...
Én szókimondó vagyok de remélem nem sértő :?
Rajtam nem múlt ha tényleg vége a tpoiknak(merem mondani,hogy a leg aktívabb vagyok,voltam).

Én sokszor találtam hasznosat Gigi linkjeiben!Ami nem érdekelt vagy nem nekem szólt azt ki sem nyitottam,persze,hogy ő is innen onnan ollózza össze a tudását,könyvekből,cikkekből,nyilván nem úgy született csak esetleg sokat tanult olvasott ilyen dolgokat,és ha hosszúnak találta leírni,akkor belinkelte.

Amúgy az ellentét ellenére,Csiri Gigi Orsi Piri Bszilvi Blue a kedvenceim(SZINTÉN A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL)

Na mindegy azért mégis fölrakom a képet
Vendég

[quote="jkriszta"][ írta:jkrisztab]Indul a lavina......

Jobb, mint versenyeztetni a babákat.....

Szerintem is jobb..és bizony olvastam olyan topikot ahol megy a verseny rendesen :wink:
Én már úgy megszoktam ezt az irogatást,hogy elvagyok egyedül is,sőt egy kedves topiktársamat épp ma invitáltam ide én hülye állat a császáros topikból,mert ő is "juniusi kismama",
De ha tudom,hogy épp dobjátok be a törölközőt :? :? Kép
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:01-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:01-kor.
pironya

Piri :lol: köszi :oops:

Én is leszívtam már egy párszor az orrát,de ma kimondottan jött is valami,kis takony féle,hát remélem nem lesz semmi komoly :x
És egy fokkal jobban truttyog mint alapból(mert mindíg truttyog)

Én úgy tudom,hogy az ilyen pici babáknak még a túlöltöztetéstől simán fölmehet egy kicsit(hőemelkedésig),a testhőmérsékletük
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:02-kor.
pironya

Fütyi:Dávidnak én úgy látom semmi gond nem lesz vele.
Szilveszterrel annyit szenvedtünk mint az állat...ilyen lufi szerűen fölfújodott neki pisiléskor és alig tudott kicsöpögni olyan szűk volt :twisted:
Vendég

Piri akkor neked biztos bejön a vonalzóm fölött a szöveg :lol: :lol:
Én is alig várom,hogy nagyobb legyen. :lol:

Dávidot különösen nehéz öltöztetni mert borzasztóan tud izzadni
Tényleg a többi baba is izzadós?
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:02-kor.
pironya

....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:03-kor.
pironya

Rajtam nem múlik :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bari!
Dávid gyönyörüüüüüü!És jo szine van mint az anyukájának!

Csiri!
Láttam iwiwen Zoé Katát!
Tündér!
Van egy két olyan kép ami ujságba való!

Kicsit leálltunk az épitkezéssel mert várjuk azt a ku.va épitési engedélyt azt mondták kb 2 hónap!
Hát nem tudom hogy költözünk be igy decemberbe!

Mirkó baba szépen növöget!
Reggeltöl estig mosolyog!
Meg gagyog meg sikitgat! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát ahogy visszaolvasom a dolgokat, szinte írni sem merek már. Azaz igazság én nem szeretnék beleszólni a dolgokba, mivel szinte alig ismerlek benneteket, hisz nemrég csatlakoztam a csapathoz.
De az biztos, nagyon sajnálnám ha megszűnne ez a topik, hisz annyi hasznos tanácsot kaptam én már tőletek :wink: És kérdések mindig merülnek fel bennem a babázásről, hisz nekem ő az első gyermekem. Ezért is tök jó, hogy vannak sokan akiknek nem az első babájuk, így tanácsot tudnak adni ebben-abban.
Szóval én sajnálnám, ha nem írogatnánk itt.

Jah és mivel tegnap voltam nem szeretném kihagyni:

Boldog Szülinapot Vikinek!!!

Boldog Névnapot Boginak!!!

Mellesleg pedig nem tudom érdekel-e valakit vagy sem, de tegnap voltunk a szemészeten és mindent rendben találtak! Úgyhogy most tök boldog vagyok!

Bari: Dávidnak jobbulást, remélem nem kapja el a nátha jobban, és megússzátok láz nélkül a dolgot! Jah és nagyon édi a mosolya!
Bari-Melike: én észrevettem hogy nem egy gyerekről van szó a két képen, de valóban nagyon hasonlítanak!

ancsika82

Jaaaaaajjjjjj!

Boldog szülinapot Vikinek!

Boldog névnapot Boginak!

Ancsika!
ÖRÜLÖK,HOGY MINDEN RENDBEN VOLT A SZEMÉSZETEN! :D
Vendég

nocsak-nocsak, mi ez a hangulat, lányok?

én örülök, hogy nincs olyan nagyon sok hozzászólás... mivel nem jutok ide minden nap, nem kell annyit visszaolvasni. szerintem mindannyian elfoglaltabbak vagyunk már, mint pocakos korunkban, és ez így is lesz, sőt még "ígyebbül", mert kevesebbet alszanak majd a babák, többet kell velük foglalkozni, stb. az éppen aktuális eseményeket pedig épp meg tudjuk beszélni.

amugy meg... mindenkinek megvan a saját stílusa... pocakos korunkban szinte mindenki be volt tojva, ha Gigi pár napra nem volt itt, többen irták hgoy jajj ez van, Gigi segíts, stb. lehet, hgoy "csak" linkekkel, de segitett eddig is, ahol tudott. én is megsértődhetnék arra, hogy tegnap sebészi segítséget emlegetett a fiam enyhe (!) köldöksérvére (amiről eddig mindenki azt mondta, mindenhol azt olvastam hogy magátol elmulik, csak ritka esetben nem... és 4-5 éves kor alatt meg sem műtik...), mégsem tettem szóvá hogy mit paráztat. elolvastam és elhessegettem a sebész gondolatát is. ha mondjuk az anyósom szólt volna be ilyet, valószínűleg rávágom az ajtót, de ez egy fórum, csajok! elhsizem, hogy összerázódtunk, barátnőkként komunikálunk itt egymással, de nem kell vérre menni.

behalni meg nem fog a topic, amíg van kérdés, és amíg vannak válaszok. mindenkinek megvan a stílusa, persze nem kell(ene) személyeskedni vagy megdorgálni a másikat, sértőnek lenni, de akinek meg valami nem tetszik, lépjen túl rajta. olyanok vagyunk mint egy nagy olasz család. van nagyszájú, van poénos, van beszólogatós, van paramami (;) ) és még sorolhatnám... mindenki magát adja. és különben is játszanak velünk még a hormonok is, úgyhogy nyugimá' na.

émmeg ezzel szerintem kiírtam magamból a jövő heti karakterszámot is. :D

mia_snow

Sziasztok!

Boginak én is boldog névnapot, Vikinek pedig nagyon boldog szülinapot szeretnék kívánni!

Sajnálnám, ha megszűnne ez a topik, mert ugyan írni sajnos nem tudok minden nap (Bence csak kézben van el és segítségem meg nincs nap közben :( ), de mindig olvaslak benneteket. Rengeteg hasznos infót tudok meg tőletek és annnyira jó nézni a szép és egészséges babócákat!!! :)

Ancsi: Persze, hogy érdekel ;) Egyébként sejtettem, hogy minden rendben lesz a fiad szemével, de azért jobb ha egy szakember is látja.

Bari: Te napoztatod a gyereket vagy csak a fotótól tűnik úgy, hogy ilyen jó kis barnabőrű legényke? Nagyon aranyos a fiad, tényleg nem jön le a képekről, hogy milyen kis sírós ;) Anya mindig jókor fotóz :)

(Most én vagyok paramami, mert Bencének a heréi fölött a zacsiban van egy dudor, majdnem akkora, mint a golyócskák... Muszáj lesz megnézetnem a dokival, lehet heresérv??? Fogalmam sincs az milyen :oops:)

Volt szó a múltkor a pelenkákról. Nálunk a Pampers kapja az aranymálna díjat. Nem is értem, hogy lehet ilyen sz.t ennyi pénzért árulni. Még jó, hogy kaptuk és nem vettem, mert különben megütne a guta. Jelentem most fogjuk kipróbálni nappalra a Teszkós pelust (állítólag gumírozott derekú), éjjelre pedig marad vagy Huggies vagy a Libero. Bencének délelőtt szokott kakilhatnékja lenni és a héten nem volt olyan nap, hogy a P.-ből ne folyt volna ki a cucc :evil:

Na ez az én formám, lenne még mit írni, de Bence felébredt a 10 perces alvásból :(

Jók legyetek!

Kép

Kép
bettica

sziasztok!!

igazat adok Krisztának is meg csirinek is!
Engem már akkor megbántottál, mikor azt kívántad elég durván hogy repedjek, holott én csak annyit mondtam, ami igaz is, hogy vágásnál átvágják az összes útbanlevő szövetet, s az csak nehezebben gyógyul, mint a repedés. és a nők 87%-a meg tudja szülni a gyermekét gátmetszés nélkül.
nem hiszem hogy én valamivel is megbántottALAK, vagy bárki innen.
Az meg még durvább volt mikor leszóltad a kisruhát.
SZERINTEM NEM AZÉRT VAGYUNK ITT HOGY A MÁSIKAT ÓCSÁROLJUK!!

a tapasztalatok miatt vagyunk itt, amiből valószínű nem neked van a legtöbb.Csak beálltál tanácsosztogatónak, de kérdem én mi köze van az okleveles ápolónak a csecsemőkhöz? HÁt nem sok.Ezt jól tudom.

Kép
Kép
eyi

Piri, hőemelkedés: először én is megijedtem, aztán utánaolvastam, és azt olvastam hogy pár tizedfokot felmehet sírástól, túlmelegedéstől, erőlködéstől (ebben benne van a szopi is!), fürdéskor... ha lázasnak (tehát 38 fölött) mérjük a babát, akkor félóra múlva ismételni kell a mérést, és ha akkor is lázas, csak akkor kell/szabad lázcsillapítást alkalmazni. szóval amíg csak hőemelkedés van, nem kell aggódni. nekem pl alapból 37 körül van a hőm esténként, télen-nyáron. :D

nem kútfőből, csak olvastam ezeket. ;)

mia_snow

Hát valoszinüleg én rám már nem emlékszik senki! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ez van!
Vendég

moni: én emlékszem rád, pedig nekem extrán kútfejem van. :D
sikongatás nekünk tegnapelőtt volt először. 2 db sikkantást hallottam. viszont új szokása Milánnak, hogy nyálbubikat fuj. van amikor csak elmerengve, van amikor ilyen pruttyogó-pukit utánzó hangot is hallat hozzá. elég vicces, de tetszik neki ahogy utánzom. :)

viszont nem nagyon szeret hanyatt feküdni, így eléggé le vagyunk maradva olyanokkal hogy megfogjon dolgokat, vagy legalább nyúljon a tárgyakért, ilyesmi. mindig hason akar lenni. tudom más a forditottjával küzd... Milán meg tökjól tartja magát, az egész felsőtestét, kúszik előre magától 30-40 centit is akár, vagy ha kicsit nem figyelek oda, akkor megofdul 180 fokban... mármint hason marad, csak ahol a feje volt előbb, ott lesz a lába, értitek. :D

mia_snow

Sziasztok!!

Ancsi, Moni először is köszönöm Nektek a szülinapit Viki nevében is!! :lol:

A Gigi témához csak annyit, hogy Csirinek igaza van, tényleg rosszul esett az a megjegyzés a rucira, de nem akartam kivesézni a témát, csak rákérdeztem Giginél hogy mi a baj vele, de választ nem kaptam! Én sem rég kezdtem irogatni ide, de nagyon szeretek kukkolni, igaz még nem nagyon szoktatok meg, de már egyre többször szóltok hozzám. Viszont egy megjegyzésem lenne Nekem is Gigihez.

Gigi, egy okleveles ápoló vagy, mindig mindent jobban tudsz mint mi, mit lehet, mikortól hogy, de ez a mondatod nagyon megütötte a fülem:

"Én simán adtam a fiamnak bébiételt... vesződött a főzöcskézéssel a franc..."

Én a gyerekemért mindent megteszek, és nem tartom vesződségnek azt a 15-20 percet míg az Ő kis külön kajája megfő!! Mert nem kell több idő, egy szem krumplinak egy kis répával, vagy egy kis darab sütőtöknek a megfőléshez!

Nem vagyok bébiétel ellenes, Én is adtam Vikinek is, amikor épp sürgetett az idő, vagy nem otthon voltunk, stb! De nem állandóan!
Pont abban a linkben olvastam amit Te bemásoltál, hogy a babának azokat az ízeket kell megszoknia, amiket később is kapni fog!!

Szóval ehez a témához ennyit!

Én sem szeretném ha ez a a topic megszűnne, én maradok ha megengeditek! :lol:

Csiri maradj!!! :cry:

Ancsi örülök hogy minden oké Marcell szemével!!

Bogi: Boldog Névnapot!!

Bari: Dávid is nagyon édi baba!

Ma sikerült végre nekem is nevetős képet csinálni Leviről, olyan édi volt egész reggel vigyorgott rám tudatosan! :lol: Annyira imádom a kis pufifánkomat!!

Megyek saslikokat gyártani, és pácolni a holnapi kerti partyhoz, de néha sasolok!!

Szép Napot mindenkinek!!

Aztán nem ám elveszik mindenki!!!! :roll: :? :shock: :( :lol: :D

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Móni: Miért ne emlékezne rád senki? Én emlékszem ;) Már 12 hetesek vagytok :shock: Milyen furcs :roll: nem rég még itt paráztunk a 12. heti uh miatt ;)

Melege van szegény fiamnak :( Mit csináljak vele, mégsem legyezgethetem a gyereket egész álló nap? Néha áttörölgetem a bőrét, aztán fújom vagy legyezgetem egy darabig, amíg be nem szédülök, de hát ez sem megoldás. Úgy sajnálom szegénykét... Fürdetni sem tudom nap közben, mert egyedül nem igazán megy, annyira nagy már... Úgy uuuuutálom a panelt!!!

Valaki említette a múltkor, hogy a csemetéje mennyire rosszul tűrte a kúpot... Elvileg lehet szirupot adni nekik, a gyógyszertárban megmondják, hogy milyet és mennyit (ha jól emlékszem, nekem Panadolt és talán Mexalen szirupot ajánlottak). Én is kúpot vettem (Mexalen), de ha jól sejtem bebuktam, mert Bence még a popsiban hőmérőzéstől is úgy üvölt, mint akit nyúznak :(

Kép

Kép
bettica

Anna: És hol az a nevetős fotó? Majd tedd fel légyszi ;)

Mia: Nálunk is megy ez a bubifújás meg sikongatás :D A fordulás is elég érdekes, mert van hogy letesszük és pár perc múlva benézünk: a gyerek keresztben fekszik az ágyon és úgy magyaráz :D A hasonfekvés favorit nálunk is, másképp nem alszik el, de ha játék idő van, akkor mindig háton nézelődik, imádja pl a zenélő-forgó plüsseit :D Na, ha az megy, akkor Bence nyelve megered ;)

Na asszem ma én is bepótolom a lemaradt karaktereimet :) Megyek "lefújom" a gyereket :D

Kép

Kép
bettica

Betty köszi Neked is!:lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ja egy kérdés mielőtt elfelejtem: Bence ugye hasfájós... Na most meleg van és hát szegénykémnek kellene gondolom a gyakori szopi, de a hasfájása miatt nem tanácsos. Adjak neki plusszba vizet szerintetek ha elfogadja vagy elég amit eszik amúgyis. Most tértünk át a 3 óránkénti evésre nap közben és lekopogom, de úgy tűnik, kevesebbet fáj a pocakja (vagy csak a Normaflore használt?). Szóval víz vagy szopi?

Kép

Kép
bettica

Oké, rakom, csak most szopi van, közben sasolok.
Meg aztán így nem lesz a pácolásból semmi! :lol:

Időjárás jelentés: borult az ég és dörög is! :( Remélem holnap nem fog esni, Viki kerti partiján.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Vikianyu, igazán nincs mit ;)

Kép

Kép
bettica

Betti szerintem jelzi Ő ha szomjas! Szerintem ha 3 órán belül reklamál vizet adj neki. Én teát adok! 8)

Viszont Levinek eddig minden nap volt kaki, sőt egy nap többször is! Tegnap viszont nem volt, és még ma sem, pedig sokszor úgy nyom mintha kéne neki, meg pukizik és a pelus foltos marad, gondolom csöven van, de nem akar megindulni! Volt valaki így? Mit tudok tenni a tornán és a has simin kívül? Semmit mi? Legfőképp várni! :roll:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bettica, én egy előbbi kérdésedre ill. aggódalmadra szeretnék válaszolni, mivel írtad a kisfiad heréi felett van egy dudor. Mi majdnem ugyanabban a cipőben voltunk ill. vagyunk, ugyanis nekünk lágyéksérve van a Marcinak. Szerintem nem akarlak elkeseríteni de valami heresérv, vagy ilyesmi lesz, mert a doki néni mondta nekünk is hogy azon a tájon is előjöhet. Én azt mondanám mutasd meg a gyerekorvosnak, és ha tényleg az akkor ő úgyis megmondja mit kell vele csinálni, vagy lehet nem is kell semmit sem. Amúgy szerencsére nálunk már 2 hete nem jött ki a sérv, pedig szeptemberre kaptunk műtétre időpontot, bár nem tudom ez számít-e valamit a műtét szempontjából :roll:

Moni én sajnos nem emlékszem rád, de ennek csak annyi az oka, hogy én akkor még nem voltam itt és így nem ismerhettelek meg. De nagyon örülök, hogy újra itt vagy, és köszönöm neked amit írtál.[/quote]

ancsika82

Vikianyuja: Vikidnek boldog szülinapot!
Bogi: boldog névnapot!

Betti: én vízzel itatnám, ha már épp kezd beállni az új napirend, ne borítsd fel. nálunk az a gond, hogy Milán a tejcsin kívül semmit nem fogad el, hiába van dögmeleg... inkább vákumot csinál a cicimre páróránként. :D

én említettem a kúpos sztorit.. hát azt sohatöbbé. egy barátnőm most a panadol baby-t javasolta, az 3 hónapos kortól adható, tehát a következő oltás után már lehet. de hülye voltam hogy hallgattam a védőnőre, legközelebb még ezt a panadolt is csak akkor adom, ha tényleg szükséges. olvastam most több helyen, hogy ezek az új oltóanyagok (2006 óta ha jól emlékszem) már sokkal kevesebb mellékhatással járnak, ritka, ha valamelyik gyerkőc belázasodik tőle.

Bárány: azért van ott toka, meg hurkásodik az a comb is. nemtom mit aggódsz. ;)

időjárás: itt sincs meleg... mármint úgy értem hogy nincs 30 fok, csak 28 talán, és felhős az ég. nem esik, nem dörög... pont kellemes. és ösztönző (is lehetne akár) a vasaláshoz. csak lusta vagyok megmozdulni... megült a babgulyás meg a palacsinta a gyomromban, és moccanni sem tudok. :roll:

mia_snow

Ancsika: lágyéksérv ilyen picinek? Milánnak is buci a kukija fölött, de remélem hogy az csak háj. mondjuk csak észrevette volna tegnapelőtt a gyerekorvos... a köldöksérvet észrevette, pedig az olyan enyhe, hogy én simán csak azt hittem, hogy nem csücsöri, hanem dudori lesz a köldöke. erre tessék. :roll:

mia_snow

Anna Ti ugye anyatejesek vagytok, ha jól tudom, mikor még mi is azok voltunk akkor előfordult nálunk is ilyen hogy másfél napig nem volt kaki, aztán meg akkora sikerült hogy az egész gyereket fürdetni kellett. Hőmérővel nem próbáltad megingerelni? Vagy nem engedi? Más ötletem nincs :oops:

ancsika82

Kép

Kép

Kicsit homályosra sikeredett! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Bettica! Én egyedül szoktam Marcit fürdetni, így megfürdetem napközben is, hogy jobban bírja a panel-meleget. A DM-es Babylove pelus is jó, bírja a híg kakit is. :wink:

Bari! Emlékszem Dávid Superman-es képére, már akkor is nagyon tetszett a body, csak nem akartam megkérdezni, hogy hol vetted. Nagyon örültem, amikor én is találtam. Én tényleg nem vettem észre, hogy nem Dávid van mindkét képen, mikor írtad, vissza kellett pörgetnem, hogy miről is van szó, na akkor láttam meg Melike arcát a felső kép sarkában.
És Marci is izzadós.

Én szeretem (szerettem)Gigi linkjeit. A "beszólásait" nem. De "beszólásai" meg nem csak neki voltak, hanem másoknak is. Biztos nekem is. De mindannyian nagy lányok vagyunk, mérlegelünk és utána vagy szó nélkül hagyjuk vagy nem és megvédjük magunkat.

Ezért még nem fog bedőlni a topik. Csak ha már mindenki megsértődött mindenkire és ezért senki nem ír senkinek. 8) :lol:

Hopp, felébredt a nagyfiú.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Hát a lágyéksérv, csak egy oldalon dudorodik, nem lehetett nem észrevenni. Szerintem neked emiatt nem kell aggódnod Mia.

Jah és Bettica én is vizzel próbálkoznék, de csak ha tényleg kéri! Bár én teáztatom a kisfiam, mondjuk ilyen kakisegítő teával, mivel tápszeres én nehezen akar jönni neki :roll:

ancsika82

Anna nagyon édi Levi mosolya még így homályosan is :wink: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:

ancsika82

Mia köszi! :lol:
Babgulyás, meg palacsinta! Ez igen, tudod hogy kell élni! :)
Hájas kuki, ez jó! :) Remélem nincs baj, sérv meg ilyesmi, de ezen jót nevettem!!

Ancsi: picit próbáltam, de nagyon nem akartam piszkálni! :cry:
Most hasra akartam tenni kicsit hátha, de az istennek nincs el hason, pedig pár hétig nagyokat aludt hason! Ja és igen, tejben fürdünk! :)

Még egy kép a tesókról:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hát,csajok!Mik vannak itt?!
Én nem vagyok az a "morgós,sértődős" fajta,de részben egyet értek Krisztával és Csirivel!Bár igaz,hogy Gigi sokat próbált segíteni mindenkinek,de volt amikor túl "okoskodta" a dolgot.
Lényeg,hogy nem vagyunk egyformák és szerintem sem kéne,hogy megszűnjünk,mert vannak itt (sokan) jó fejek is és részemről is sok mindenkit már szinte barátnőmnek tekintek.

Máté pár napja nem bírja ki a 3 órát két evés között.Érdekes.Azt hittem előre haladunk és nem hátra. :shock: Sebaj.

Moni én is emlékszem rád!

Kép
melike

Mia! Én egyáltalán nem adtam Marcinak lázcsillapítót oltás után. Néztem mindig, hogy nem meleg-e, este meg másnap reggel megmértem a hőjét is, de még csak hőemelkedése sem volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:31-kor.

Kép Kép
montana

Anna: Így is látszik :) Kaki ügyben passzolom a kérdést... Hasmasszázs, és még esetleg a fürcsi is segíthet... Én semmiképpen sem kezdeném el a hőmérős rásegítést, persze csak azért mert ennyire nem tűri szegénykém :oops: Nálunk szopi után szokott nagyokat pukizni és akkor jön ki a "nagyja" is... Úgy teszem Bencét, hogy felülök az ágyra, felhúzom a térdeimet és a gyereket a hasam és a térdem közé "állítom". A térde persze nincs kinyújtva, tehát inkább guggol a gyerek... Aztán rámdől a gyerkőc és nézelődik ezerrel oldalra :D Na ettől aztán mindig kijön neki, amivel szenvedett :) Időnként még nyújtogatja is a lábát, ha lát valami érdekeset és csak úgy tolja fel magát... Ez is sokat segít neki. Remélem nem ártok neki ezzel, bár a védőnő is látta, hogy így büfizünk és nem szólt, hogy baj lenne :roll:
Köszi az tanácsot mindenkinek. Eddig nem ivott vizet, mert ki nem állhatja, de mostanában a Normaflore-t egészen jól nyeli, annak pedig víz íze van :) Szóval kipróbálom megint nála a vizet...

Ancsi: Köszi én is arra tippelek, de remélem csak rosszul. Mutattam a páromnak este, (ő mégiscsak jártasabb ebben, hogy minek kell ott lennie és minek nem :oops: ) ő is azt mondta, hogy lehet hogy sérv... Meglátjuk... Szegénykém :(

Mia: Kellemes idő? Hú küldhetnél ide is belőle :) Az ebéded nekem kicsit merésznek tűnik :roll: Bár valszeg csak én vagyok ennyire félős. Nem mertem semmilyen babot enni már mióta :oops:
Szirup: Nem értem, hogy miért hónapra írják, hogy mikortól adható, hiszen nem az számít, hanem a csöpp súlya. Nekem azért javasolták a Panadolt, mert a fiam már átlépte az 5kg-os súlyhatárt... Na mind1, a lényeg, hogy akkor szirupot majd adhatsz már, ha a szuri után kelleni fog esetleg (ne kelljen!). Egyébként én is azt hallottam, hogy ezek az oltások már ritkán okoznak hőemelkedést/lázat a piciknél.

Megyek, mert kajaidő van Bencének ;)
Jövök majd, ha még tudok :D
Puszi

Kép

Kép
bettica

Ja! Ez még a tegnapi sorozatból való, nem pedig azóta is ez a body van rajta. :oops: :lol:

Kép Kép
montana

Na most,hogy megszününk termeltetek rendesen! :lol: :lol:
Szülinaposokat isten éltesse és ne hari de én mindíg elfelejtem(még családon belül is :oops:

Levi mosoly édi :lol:

Térjünk vissza erre a kúp dologra mert mi is oltás elött állunk és már remegek a félelmtől :x Mert nekünk is kúp receptünk van :twisted: No meg akár mikor is belázasodhat egy gyerek és most félek a kúptól.

Mia:a felsorolásodból minden tulajdonság illik rám :oops:

Viki a kislányod tök gyönyörű akkor is ha az abrosz tekerted volna rá ruha helyett,akkor nem mindegy hogy jó a ruha vagy nem.
Azért van a bababoltokban 1000féle modell,mert mindenkinek más tetszik...
Kivéve a supermen jelmez mert az mindenkinek tetszik.... :lol:

Babakaja:főzni is fogok és venni is.

És én nem szeretném ha Gigi nem jönne többet,márpedig ezek után nem fog az tuti :(

Ugye milyen összeszedett voltam minden eszembe jutott és mindenre válaszoltam :lol:

Móni üdv itt köztünk :lol:
Én nem emlékszem rád :lol:
Mirkóbabára viszont lehet nem emlékezni,gyönyörű hajasbaba :lol:
Vendég

ugye milyen vicces vagyok :lol:

Ma ha dávidka nem őrül meg estére megyünk a brendonba,pénzünk az nincs úgyhogy ingyen nézünk ,de azért egy teáscumira és egy nyári sapira beinvesztálok...(egy hét zsíroskenyér :lol: )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?