A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

panna én a 2esre szavazok mert a másik lányosnak elég nagy lukacsos az eleje hátha zavarná a kis lábujjait a varrásnál

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszi Mecsi az infót. Akkor ezek szerint nektek annyira nem jött be.
A deichmannban is van puhatalpú cipő? Vagy ez nem az?

panna1

Köszi csajok!Aranyosak vagytok és egy kicsit megerősíti a lelkem,hogy többen is így gondoljátok,ahogy én...

Leköttetést elindítottam,de csak 2 hónapja,igy csak szeptemberben lehet megcsinálni,mivel 6 hónapig kell rajta gondolkodnom!Hülye bürokrácia!Nehogy már 35 évesen 3 gyerek után ne tudjam eldönteni pár nap alatt,hogy mit szeretnék.... :roll: :roll: :roll: Idióta szabály! :evil:

binyek

Hát csak azért nem jött be mert még nem jó a lábára, az előbb ráadtam és olyan kis suta volt benne, a kéknek meg gumis a talpa de hajlékony és belül ez is kicsit szivacsos és 5990volt. Érdemes lenne előtte elnéznetek egy bótba.

Binyek és akkor ha most meg lesz a műtét utánna mit fogtok csinálni míg lejár a maradék pár hónap ? Megin gyógyszert fogsz szedni vagy most megcsinálják az elkötést is , vagy megint terhes lehetsz és ezzel nem törődik senki sem ? szörnyűűűű

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
Beni babának nagyon-nagyon Boldog Hófordulót kívánunk, helyettem is puszilgasd össze egy kicsit!
Gergő imádnivaló, és Áron sérója nagyon vagány, a talicskás kép még mindig a kedvencem!
Vera, és mindenki, ahogy biztosat tudok rögtön szólok!
A kinek lesz utoljára fogacskája versenyre mi is neveznénk :)
Szép napot mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Binyek sajnálom :cry: remélem a lelked hamar rendbejön utána

Mecsi :lol: én kinyomtatom Neked de gyertek el érte hozzánk :mrgreen:

Panna nem nagyon, mindig leszáll róla... :lol: úgy gondolja hogy anélkül gyorsabban halad :lol:

Manci Gergő mind a 6 foga cuki! :lol:

csajok ti gondolkodtatok már ajándékon az első szülinapra? :lol:
Vendég

fogacska- verseny: nem tudom ki hogy áll, de sok babó tart már 6 fognál. Hetedikre nem emlékszek,hogy írt volna még vki, de lehet, hogy csak az agyam szita! Gyanítom, hogy Felicia Dávidja vezet, mert ő volt az egyik legkorábbi fogas. Tényleg mi lehet Feliciával? Remélem jól alakulnak a dolgai... biztos bejelentkezik ahogy visszaérnek.

panna1

Mi már meg is vettük neki , lego primo babyt fog kapni , meg még valamit na és persze tortát is!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ajándékon én még nem gondolkoztam, de azt hiszem nem kell majd sokáig rágódni rajta. Bármikor képes lennék vmi nagyobb összeget költeni egy jó kis játékra, de visszafogom magam, mert azt azért mégsem lehet. De ha szülinap lesz, akkor meglesz az oka is a költekezésnek...

Mecsi! Voltunk Deichmannban, de nem egyszerű vele ott cipőt próbáltatni. Ott nem nagyon akar álldigálni, babakocsit tolgatni, csak menne négykézláb ha leteszem. Gondolhatod, hogy fél perc után milyen retkes lesz. Itthon nem zavar, de ha kimenős ruhában van és még úgy kell caplatnunk egy ideig, akkor elég gáz.. Igazából itthon tudom tesztelni ha vmi lábbelit veszünk...

Még valami: régebben írta vki, hogy gyerek-autósülésre való napellenzőt keresett, de csak ablakra ragaszthatót talált. Éni s gondolkodtam, hogy mi legyen, mert szegény gyerekre ilyenkor teljes testfelületen tud tűzni a nap, ami főként a fejecskéjének gáz., és RÉka léggé kapálózik is olyankor. Felszerelhető ernyőt vagy vmi kemény dolgot nem akartam, mert ha baleset van, lehet, hogy az okozza a legnagyobb sérülést a törpin.
Úgy oldottam meg, hogy vettem anyagot, tépőzárat, és kis függönyt varrtam neki, amit fel lehet tépőzárazni a kocsi tetején lévő belső kárpitra. Azóta is nagyon jól funkcionál, és ha már nagyon nyűglődik a kisasszony, örömét leli a leráncigálásában :lol:
TÉnyleg csak ajánlani tudom, nem bonyolult megvarrni, még kézzel sem. És összesen kb 1000,- ft-ot költöttem rá.
Már csak azért írom, mert itt a nyár, hátha másnak is gondot okoz a kocsiba betűző nap.

panna1

Boni!

És tolni se tolja már az oroszlánt, mint járássegítőt? Vagy már szalad anélkül is? :shock: :lol: :wink:

panna1

Sziasztok!

Köszi az infót Pediped cipőről, lehet, hogy átgondolom még akkor.
Panna: nekem is a második praktikusabbnak tűnik!

Binyek: nem semmi ez a hat hónap gondolkodási idő. Én ezt nem hallottam. Nekem most a harmadik terhességnél ajánlotta fel a kórház, hogy a császár közben megcsinálják (mert indokolt) és mivel ők vettették fel, nekem nem is kellett érte fizetnem. Amúgy úgy tudom, kb. 70 000 ft. Nagyon durva azért....

Fogtalanság: én is beneveznék Bencével! :) Bár tavaly Dórinak is tavaly 11 hósan jött az első, de semmiről sem volt lemaradva miatta. Nagyon szép, egészséges fogai vannak. Különben utána négyesével jött neki, fél év alatt 16 (!) jött ki neki! Mindenkit leköröztünk akkor már! :) Szerintem Bencének közel van már (remélem, de csak a fájdalom,nyüglődés miatt mondom), amúgy szerintem teljesen mindegy.

Na mentem, teregetek még egyet és megyünk a nagyért suliba!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

csengimnek már a 7. fogacskája próbálkozik jönni.viszket neki és megint nyáladzik rendesen...stb...ellenben ő még csak mostanság :roll: próbál kúszni mászni mégcsak
Vendég

asszem kipakolok Kép

homokozni nem is olyan rossz... Kép Kép

csirkecsontot ropogtatok... Kép Kép
Vendég

Mecsi!
Hát addig nem tudom,hogy mi lesz!Arra gondolsz,hogy akkor a gyűrű innentől már nem lehet jó nekem???Erre még nem is gondoltam... :shock:
Így se egy nagy ász a szexuális életünk ez a két kis nyavalyás éjszakai cirkuszoló miatt,lehet lemondok róla teljesen! :roll:

Fogak:Marcinak 8,Majusnak 4.

Csirkecsont nálunk is nyerő program! :lol:

Bár még nincs karácsony,de Maja már készül rá... Kép

binyek

Sziasztok!

Na tegnap értünk haza Balcsiról, nagyon szuper volt! Úgy élvezte Virág a pancsizást meg a sok sok vele való foglalkozást! :) A szobánk szuper volt, egy külön szoba is volt ahová betettük a kiságyat, így külön szobába tudott aludni Virág és aludt is jól mint itthon! A szálloda szuper volt, csak ajánlani tudom mindenkinek! Mindjárt teszek fel képeket is!

Binyek,
Nagyon sajnálom, te teljesen érthető! Nagyon édes Maja!

Az összes kép nagyon édes mindenkiről!

Panna,
Igen, mi rendeltünk Pediped-et, ugyanazt amit te kinéztél csak a rózsaszínt. Nagyon szuper, jó minőségű! Én M-est rendeltem mivel Virágnak 11,5 cm a lába, és az M-es 11,6tól elvileg jó, de neki nagyon nagy lett! Vissza is cseréltetem S méretre, de az csak jövő héten jön meg. Meg vettünk még Virágnak Supy márkájú szandit, viszont az kemény talpú és magas szárú, viszont sajnos nagyon akadályoztatja a mászásban mivel olyasmi a talpa, mint egy bakancsnak, elég vastag. De a Dévény-es nő azt mondta, hogy Virágnak nagyon kifordulnak a bokái, így azt ajánlja.

Itt a kép ahogy tartja a lábait ha feláll, másnál van ilyen??
Kép

Kép
Kép
dia123

Íme a képek, bocsi ha sok, nem tudtam választani!

Kép a nagy szoba
Kép uszi apával
Kép uszi anyával
Kép motorozok!
Kép nem csak gumi kacsa létezik!
Kép anya dobál
Kép buborékok!
Kép első találkozásom a Balcsival
Kép a szállodai játszótér

Kép
Kép
dia123

Na férjuram lelépett pókerezni egyedül maradtunk, és óriási szél van nálunk lakásba zárva maradtunk. :(

Dia nagyon jók a képek látszik hogy jól éreztétek magatokat.
Az anya dobál című képet nevezni kéne valahováá :D

pediped én mondtam hogy nagy méretű még a kicsi is :oops: :oops:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek, én is kedvet kaptam:
A homokozónk:
Kép
Kép
Kép
Kép
Azért még meg is kóstoljuk, de hát valahol el kell kezdeni. :roll:

Mecsi, nem tudom mikor álmodtad ezt, de vicces, mert pont tegnap sikerült szétégetnek a szám. (köszike a kérdést) De nagyon extrán, egy szép lyuk lett a felső ajkamon középen....szóval Te kis látnok. :oops:
A combomhoz nem fűzök nagy reményeket, hogy valaha elmúlik teljesen, tudod, olyan mint az égések, ott barnább a bőr jóval.
De valahogy nekem ez a tűz dolog nem stimm. Kicsikénk majdnem felgyulladt a házunk, és én is apum ott csapkodta a lángokat, de így is rámégett a zokni-pulcsi, az is megvan még. Aztán 10 évesen ráégtem egy mécsesre, aminek fém a teteje. Majd kamaszként rossz irányba szálltam le a motorról, ráégtem lábbal a kipufogóra. Az is még díszít.....szóval nem is értem, valahogy az égések mindig megtalálnak engem. :oops: :?

Na, mi kilábaltunk a betegségből, állítólag van vmi vírus, magas-levihetetlen láz, semmi más tünet, 3 naposhoz hasonló....
Mi is már próbálunk egyedül állni, de még csak röviden. Levi most kezdte el a csücsörítéses nyelvnyújtogatást és ha zenét hall, elkezd jobbra-balra forgolódva táncizni. Meg akkor is már, ha mondjuk neki. négykázláb utolérhetetlen, kedvence még mindig a wc papír evés és minden amire már egyszer hallotta, hogy nem.

Ja, és itt többen említettétek a tojást, glutént, kenyeret. Egy csomó babakajában van. Most pl. láttam az egyikben, hogy mivel babakekszes, nyomokban mogyorót és tojást is tartalmaz. Mi már majdnem mindent eszünk (pörkölt szaftot is, tésztát is, hiszen az is rengeteg bébiételben van :oops: ) itt csak arra akarok kilyukadni, hogy ez is olyan összevissza. Ha annyira veszélyes, babakajába miért teszik? :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Binyek Maja egy igzai angyalka!

Dia látszik a képen, hogy nagyon jó volt! Nekem az utolsók a kedvenceim, főleg buborékos :lol:

Mecsi enyim uram meg vidéken van, ott is alszik anyuméknál csak holnap jön :cry:

Aproo nagyon cukker Levi! igazi zsivány mint Csiguszom! :lol:

alapból nem biztos hogy minden babának baja lesz tőlük, csak később jön ki.. az allergia miatt kell hanyagolni ..

én olyan bébikaját még nem vettem, amiben tojás van, tészta meg durumtésztás ja és valaki múltkor írta,hogy a Veress dr a Kismamában nyilatkozta hogy már 4hónapos kortól ajánlott a gluténtartaélmú ételeket bevezetni..most ez lesz a trendi

képzeljétek ma este kapott először Zsiga tápszert kiegészítésnek 100ml-t mert nem volt elég a cici.. kiváncsi vagyok rá hogy ébred e 22kor... :roll:
Vendég

Boni, persze persze, pont ez az, én írtam a múltkor is Veres dokit. Csak mondom, ez az egész olyan, mint minden más, lehet, hogy a mi gyerekeinknek meg már 5 hós kortól ajánlják majd, hogy adjanak tojást/tejet, mifenét az unokáinknak.....

Mi holnap szüretelünk és lekvárt főzünk, nyámíííí meggydzsem végre, végre.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, és még azt akartam, hogy ez a tápszer azért nagy aduász! Mondjuk én nem pártolom annyira, de lehet, hogy nyugisabb lenne az éjjel, ha Levi is elfogadná néha....de szegénykém elétartom és már öklendezik. Múltkor vettem babatejet, az tényleg fincsa karamelles volt, amit szeret (dologél) de még kanállal sem volt hajlandó egy falatot sem elfogadni. Hát, evvan, nem is tudom mi lesz így a tejecskével, ha már nem lesz szopi. :roll: :oops: :?:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo egyébként nemhiába vitatkoznak a nagyszülők :lol:

szerintem azoknál kell jobban odafigyelni, ahol van allergia a családban... nálunk igen :roll:

múltkor néztem a tvben valamelyik csatornán a dr show és abban volt, hogy egy kisgyereknek 15 féle allergiája volt és az anyukája felháborodva mesélte a dokiknak ..erre a dr mondta neki,hogy tudja e hogy a lánya nagyrészt neki köszönheti ezt, mivel a tojást meg mogyorót meg még mittoménmit adott neki 6 hósan.. a nőnek leesett az álla :roll:

nem törvényszerű hogy allergiás lesz a gyerek, de az sem,hogy így nem lesz az hogy figyelek... de legalább a lelkiismim nyugodt lesz :oops:

nyami nyami meggydzsem!

:lol:
anyukám most hívott hogy küldi a zserbót meg zala kockát páromtól! ég a zsír! :mrgreen:
Vendég

Maja nagyon kis édes angyalka!

Dia! Nagyon szépek vagytok, tök jó lehetett a Balcsin. Látszik a képeken, hogy jól érzitek magatokat.

Cipő: holnap lemérem állva is RÉka lábát, de ha centivel megmérem amikor fekszik, az ő lába is 11,5 cm. Na kíváncsi leszek... Lehet, hogy neki is elég lesz az S-es. Na majd holnap.
Virág már tényleg tud motorozni? Nagyon ügyi?

Levi homokozós képei is nagyon cukkancsak! Kis csibész!

Zsigacsiga homokozósai szintén! De a csirkecsontos a legaranyosabb sztem. Ő is mennyit változott már! Igazi kislegény lett!
Vigyázni kell, mert lassan mennek suliba is.... :wink:

RÉka fürcsi után, öltözés közben (szopi előtt) szokta megkapni a cebionját kiskanálban tejjel keverve. Mindig ordít és rázza a fejét, hogy nem akarja. Ma kellett neki adni protexint kevés tejben keverve cumisüvegből is. Felmutatom a kanalat, jön az ordítás. Mutatom a cumisüveget, azért persze értenyúl. Mondom neki, hogy előbb szépen be kell kapnia a kanalast, utána megkaphatja a tejcsit. És basszus kicsi lányom kveszi a cumiját, tartja a száját, hogy mehet a kanalas. És utána persze jót nyammogott a cumisüveg 20ml tartalmán... Na ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy hihetetlen hoyg mennyi mindetn megért, és vigyézni kell, hogy mit mondunk előtte és mit nem.

Másik: nem tudom, más tapasztalt-e ilyet:sóginőmnek nagy pocija van, mindennapos az uncsitesóval. Ma voltak nálunk, RÉka játszogatott sóginőmmel, én meg mondtam neki, hogy a nagy pocakjában baba van, abbahagyta a játékot kicsit ilyedten rámnézett, és bújt az ölembe. Ezt még kétszer eljáátszotta, tehát nem véletlen volt. Vajon miért ijedt meg? Csak nem azt gondolta, hogy Sóginőm lenyelte a babát? Vagy létezik, hogy emlékszik még vmire a saját ksi életéből?

panna1

Ja, még annyit hogy drukkoljatok sóginőmnek: múlt szombatra volt kiírva, és még mindig semmi. Túl egy oxitocinos terhelésen, Andriskájuk tojik a külvilágra és nem kíváncsi rá. Holnap megint oxitocinozzák. Már nagyon szülne szóval jól jönnek a drukkok!

Na jó éjt, még dolgozgatok egy kicsit, épp ráérek. Apja tegnap mulatozni volt jó későn (korán, mert már viléágosodott) ért haza, most meg durmol kidőlve. :lol: :wink:

Dia! Meg sem köszöntem neked a pedipedes hsz-t. Ezúton köszike!

panna1

Köszönjük a bókokat, igen nagyon jól éreztük magunkat!

Mecsi,
Igen, ajánlottad is a kisebb méretet, viszont Sniky írta, hogy nálunk az M-es méret is elég necces, így nagyon sokat vacilláltam és valahogy mégis a nagyobbat rendeltem. :?

Aproo,
Levi is nagyon édes! Akkor ezek szerint bevált a homokozó! Nem akarja enni a homokot?

Étel: én elvileg kaptam kiskoromban mindent már 4 hónapos korom óta, volt is sok allergiám de mindent kinőttem! Tésztát lassan én is fogok adni Virágnak, de durum tésztát elsőként. Elvileg már attól is lehet mogyi allergiát okozni pl ha én eszek mogyit és még szoptatok, átjut a tejbe amitől allergia lehet. Én nagyon sok mogyorókrémet eszek (amerikai mogyi krém, nem a magyar csokis), de ezt most hallottam, kicsit be is ijedtem!

Kép
Kép
dia123

Boni! jó fogyózást :wink: :lol: ! Nyami...

panna1

Panna,
Nincs mit, remélem tudtam segíteni! Mindenképpen az S-est rendelt, ha 11,5 cm a lába!
Drukk a sógornődnek!
Nem semmi, biztos sok mindent értenek már a babók! Az édes, ha azt hitte lenyelte a babát és azért van a pociban! Ezen jót mosolyogtam! :wink:

Kép
Kép
dia123

MAdárfüttyös reggelt!

Kép

Panna nagyon drukkolok!

én hallottam már olyan kisgyerek beszólását, hogy lenyelte a kistesót... és olyant is olvastam, hogy megijedt

remélem elmúlik

nálunk Zsigmond otthon csak a húgommal volt el az elején, mert érezte a pocakban a babát.és akárhányszor elkezdte mondani a magáét Zoé a pocakban féktelen ficánkba kezdett! asszem szeretni fogják egymást :lol:

DIa tényleg! motorozik ?
Vendég

első szülinap:

egy tortát fogok sütni amiből ő is ehet mi két ajándékot szánunk magunk ZSiginek

az egyik egy tológatós játék, a játszótéren sok kicsinek van és anyukák mondták, hogy nem unják meg csak még eldöntöm melyik legyen de itt a legolcsóbb ,még vaterán is drágább

http://fakopancs.hu/elso-jatekaim-huzot ... 25_49.html

őközöttük vacilálok
http://fakopancs.hu/images/0544.jpg
http://fakopancs.hu/images/0537.jpg
http://fakopancs.hu/images/0545.jpg

ma megyek el megvenni mert ma járok arra

a másikat teszveszen vettem 1200ft ért Ikeás gyöngy hullámvasút ott 2990 Ft egy karc sincs rajta és jó nagy

http://www.ikea.com/PIAimages/28564_PE078189_S4.jpg

no meg ,majd a kismotor és egy dönper a mamáktól
Vendég

Boni!Köszi a madarat!
Nálunk kicsit módosult a hétvégi program mivel életem párja tegnap életében elősször megpróbálta kinyitni a babakocsinkat...csupán a tartóvázat sikerült eltörnie :shock: (mi a fenét csinálhatott vele??)igy intézhetünk szervizt egyebet De gözöm sincs mit csinálok babakocsi nélkül kenguruhoz már baromi nehéz.
Ajándék ügyben én szeretek vmi olyat is adni amit én csináltam(Bence az 1.születésnapjára egy keresztszemes képet kapott ami a szobája falát díszíti a mai napig)Mikunak egy könyvet tervezek rajzolni ami hónapokra lenne lebontva hogy mi történt vele az első évében.
Szép hétvégét mindenkinek!
Vera
l.veronika

Vera üdv az apa eltörte a babakpocsinkat klubban! :cry:

remélem hamar szervizelik

egy hasonló könyv terve már nekem is megvan a fejemben régóta, de még nem fogtam hozzá ... :lol: biztos életre szóló ajándék lesz Miksának! :lol:
Vendég

Boni!

Nekem a tologatós dolgok közül a lovacskás a legszimpatikusabb. Nekünk is van két ilyen is Selecta márkájú-ban. Nagyon jól elvannak vele még most is. :)

Gyöngyhullámvasútunk is van olyan mindentudó doboz részeként, de annyira nem volt egyiküknek se izgi. Volt nekünk többféle, kicsi és nagy, de én játszottam velük a legtöbbet. :oops:

Írtam egyébként tegnap egy szép hosszú levelet. Éppen befejezni készültem, amikor valami szerencsétlen billentyükombináció miatt bezártam az oldalt, így odalett a kisregényem és vele együtt a kedvem is újra virtuális tollat ragadni... :(

Pedig mindent szépen visszanéztem és mindenre reagáltam. Most már persze nem emlékszem minden részletre.
A képek mind nagyon szépek!

Dia én még nem láttam babát, akinek így állna a talpa, ha áll rajta. Van egy ismerösünk az oviban, az ö kislányának állt a talpa valahogy furcsán, sokat jártak vele kezelésre. Még most sem az igazi, de már nem tünik fel annak, aki nem ismerte az elözményeket. :)
Jók a nyaralós képek, nagyon jól nézel ki! Olyan szép és kedves arcod van! Virág is tündéri!

Boni a csirkecsontos képek tényleg olyan tündériek, no meg persze a többi is! :wink:

Apró homokozós képei is cukorfalatok! Dönci is egyszer-kétszer rástartolt a homokra, de egy idö után rájött, hogy enni nem olyan jó, viszont remekül meg tudja "sózni" vele magát és a következö pekenkacserénél mindenhonnan homok jön.

Ez a két kép még a hazaindulásunk elötti hétvégén készült a strandon:

Kép

Kép

Most inkább elküldöm, nehogy ez is eltünjön.
Vendég

Barbi és jobban vagy? sikerült hűtőt venni?

közben én is lovacskás felé húzok..az olyan fiús, pasis :lol: örülök,hogy hasznosságát illetően megerősítettél

igazából ezért is vettem a gyöngyöset Teszveszen occsón , mert hátha nem jön be.. de a gyógyszertárban a kisgyerekek állandóan azzal játszanak..ezért gondoltam erre...

ja és Dönci naggyon cukker! melyik strandon voltatok?
Vendég

Ami a kaját illeti: nálunk Dönci az elsö, aki ennyire megörül a pékárúért! Ha kenyérfélét lát, elkezd remegni izgalmában és addig nem nyugszik meg, amíg nem kap belöle. Pedig szívesen vártam volna még vele, de ha neki erre van igénye, hát legyen. A saját föztömböl is szívesen fogyaszt. Pörköltzaftos kenyér neki is nagyon bejön. Én nem nagyon füszerezek, nincsen semmi füszerkeverékem, nem használok semmiféle ételízesítöt, csak só, bors, bazsalikum, oregano, lestyán, kakukkfü, majoranna, kömény, szerecsendió, kurkuma, paprika, kapor, ilyenek. De csak módjával.
Leveseket nagyon szereti. Gyümölcsböl a banán mellett az eper és a cseresznye a jelenlegi befutó. Amíg narancs szezon volt, addig az.
Üvegeseket lassan már gyümölcsösben sem hajlandó elfogadni.

Cipöt én elefanten típusút vettem mindegyiknek elsö cipönek. Puha a talpa, nagyon szép bör és igényes feldolgozás. Nálunk ezek a kis méretek 17-20 között szinte mindig le vannak 10 euro-ra értékelve.
Ilyen Liliputi jellegü cipönk is van a Lidl-böl. Azt csak mint kocsicipö használtuk ill. az álldigálás kezdetén, de nem abban tanultak meg az enyémek járni.

Megint elküldöm, biztos ami tutifix.
Vendég

Boni!

A szemem még mindig viszket ezerrel, de már nem gennyes és nem folyik a könnyem, így egész jónak mondhatom a helyzetem.
A hütöt megszerelte a párom, így talán nem veszünk. Pedig már kezdtem örülni, mert annak van egy mélyhütö része is, aminek nagy hasznát venném. :(
Nálunk van itt egy jó kis strand. Nem járok oda, csak végszükség esetén, mert millióan vannak és én nem szeretem a csoportos dagonya ezen formáját. Továbbá 4 nem úszni tudó gyerekkel nem olyan egyszerü egyedül. Ezért van pl. Imin mentömellény...
Azzal ö jól kivehetö messziröl is és nem süllyed el vele.
Eni már tud egy kicsit úszni.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szóval itt csak elvétve fordulunk elö (de a játszótér az nagyon tuti, van ennek még folytatása is, nem csak annyi az, mint a képen és van külön grillezö hely is), inkább a boden-i tóhoz ruccanunk le, ott mégiscsak jobb az arány az oldószer (víz) és az oldandó anyag között (emberi kiválasztás). 8)

Most összerántom magunkat, lemegyünk a faluba, mert Floriansfest van ma, vagyis a tüzoltók ünnepe és az a gyerekeknek nagy élmény. Utána meg kipróbáljuk a kompakt grillünket a teraszon minden engedélyre fittyet hányva. :wink: A tegnapi orkán után most szélcsend van. :)
Vendég

Barbi, koszi a beszamolot meg a kepeket! Ez melyik strand, mi a neve? En is voltam annak idejen par strandon ott a kornyeken, persze akkor nekem meg nem volt szempont a jatszoter, igy az fel se tunt volna :wink:

Szoval Donci epret es cseresznyet is eszik mar? Itt azt mondjak, azt se lehet...

yuyu79

Kép

Szép napot mindenkinek!

Enyém család még mindig horpaszt :D

Boni a csirkecsontrágós képetek nagyon király , de sztem lassan átkeresztelheted a Csiguszodat Kutyinak :lol: :lol:
Nagyon jók ezek a tologatós fajátékok, még nekem is valami fajátékon járt az eszem.

Döncike és Levike homokozós képei is édesek! Tiszta homokosak a gyerekek :shock: :shock: :shock:
Áron egyszer meg is kóstolta a homokot itt a lakóparki játszótéren , de nagyon vigyáznom kell mert sajnos sok a macska errefelé és nem akarom hogy baja legyen emiatt.

Barbikám neked még mindig jobbulást a szemednek , hűttő ügyben most mit kívánjak ??!! De jó hogy megjavult vagy csak megint el ne romoljon?

Vera babakocsi :( reméljük nem kerül sokba.

Panna megy a drukk +++++++

Kaja ügyben én is az allergia miatt várok, mert a terhesség alatti tejérzékenységem egy ideig eltűnt és most megint kínlódok. De már nem csak a tejtől hanem a lisztes dolgoktól is felfújódok. Alappból akkora a hasam mint egy 4-5hónapos terhesnek és nagyon kényelmetlenül érzem odabent is magam. Pedig nincs senki odabent :shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Itt sajnos nem lattam ilyan olcson elefanten cipot, de nekem is tetszenek...

Kivanom a szemednek, hogy gyogyuljon meg teljesen!!

Vera, a babakocsitoknak is jobbulast :wink:

yuyu79

sziasztok!

boldog hófordulót Andris babának és Lillának! ma ők az ünnepeltek! ;)

Barbi, köszi a fotókat! szemednek továbbra is jobbulást! a strand szuper lehetett!

Elefanten cipők tök jó áron vannak. bezzeg itt... na mindegy. nekünk mondjuk már a 20-as méret is kicsi azt hiszem! :(

Mecsi, Activia nem segít!? ha baj van odabent... !? :( jobbulást!

homokozós képek nagyon jók! na és persze a mi kis Maja angyalkánk is tünemény! :)

Panna, nekem is a 2. tetszik! nagyon szép kiscipő!

Boni, szülinapra milyen tortára gondolsz? mit ehetnek szerinted már akkor? pudingos? csokikrémes? vagy milyet tervezel?

a húzogatós fajétékok is szuperek! ;)

amúgy mi elég nagy ünnepséget tervezünk... minden rokon meg lenne hívva, aztán meglátjuk, hogy hányan leszünk, de elvileg ez a terv! leszünk vagy 50en, mint az esküvőn kb. persze mi magunk megünnepeljük 12-én hármasban is!

Dia, nagyon jók a nyaralós fotóitok! és milyen jó, hogy nem volt tömeg a medencében... nyugodtan tudtatok fürdeni Virággal! szegénykémnek a lába tényleg jól ki van fordulva. de mit mond rá a doki? ezt csak cipővel tudjátok javítani? vagy hogyan?

Vera, jobbulást a babakocsinak! sajnálom, hogy most nincs mivel kimoccanni. remélem, hogy hamar megjavítják!

nekünk nagyon durva éjjelünk volt! valami van Benivel. egész éjjel kb. 1,5-2 óránként kelt. nem volt hajlandó sem közöttünk, sem a helyén aludni. szörcsög is picit! remélem, hogy nem lesz beteg. eddig szerencsére nincs láza! remélem, hogy csak egy kis meghülés. nyomatom bele a cebiont!

sophie27

Benikének jobbulást remélem nem lesz beteg, vagy csak a foga miatt nyügi , esetleg front.Áron is nehezen aludt el este.
Eszem minden nap aktiviát műzlivel keverve reggelire de semmi :(

Boni látom eladósorba került az oroszlán:(

Olyan hüle szél van hova menjen ilyenkor az ember hogy ne otthon legyen ?!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi szerintem én túrókrémes tortát fogok gyártani tojás nélkül süthető piskótával... :lol: és fini gyümikkel..

mi nem csinálunk ekkora bulit.. 3asban ünneplünk és utána hétvégén hazamegyünk,ott a szülőkkel,testvéreimmel Párom tesójával megtartjuk...

Mecsi biza eladásra került...
:cry:
Vendég

Sziasztok!

Boni, hogyhogy eladod az oroszlánt? Illetve hol? Teszvesz vagy vatera?
A húzogatós játékok tényleg szuperek. Ha előbb tudom, hogy mész arra, megkértelek volna egy pici szívességre....mert én is nagyon pályázom pont egy lovacskásra vagy egy repcsisre. Na mindegy, marad asszem a rendelés....

Zsófi, remélem semmi vész. Levi is napok óta sírva ébred, rövid alvásokkal és nehezen alszik el, tényleg lehet a szél a ludas.
Torta: túrórudiból mehet, azt kézzel tömködhetik a lurkók, unokatesóm imádta.

Panna, unokatesódnak hajrá. Mindjárt itt a vége és ez a legnehezebb rész!

Na, szaladok homokozni....ja, Mecsi, dehogynem eszi, írtam is, na de mit lehet tenni. majd rájön hogy nemfinyom. :-)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi! Kicsit félreérthető voltam asszem: Sógornőm fog szülni, Réka unokatesóját :lol: De még nincs hír róluk....

panna1

Sziasztok!

Barbi,
Neked is köszi a bókokat :)
Döncike is nagyon édes ahogyan homokozik, na meg az összes kép tündéri! Tényleg szuper strand lehet! Jobbulást a szemednek!!

Boni,
Nem, igazából még nem motorozik Virág, alig értek le a lábai! De amikor kapaszkodott én tologattam, az tetszett neki! :wink:
Tojás nélkül piskóta is létezik?? Recepted van hozzá esetleg?

Zsófi,
A Dévényes nő azt mondja Virág lábaira, hogy még így áll mert elvileg nagyobb biztonságot érez így. Viszont nagyon lazák a szalagjai, van is valami szakszó rá de már nem emlékszem, talán hipótón...nem tudom. Emiatt neki nem árt, ha magas szárú szandikat hord, viszont más meg azt mondja, hogy abban sosem tanul meg rendesen járni. Hát nem tudom. Augusztus 5-re van időpontom vele az ortopédiára, ott megnézik és eldöntik, kell-e gyógy szandi.

szülinap: aszem mi majd csak az én szüleimmel meg anyósommal ünnepeljük Virág szülinapját, nálunk sajna a család nem annyira összetartó. Pl a nagy nénim meg családja és a nagybácsim meg családja egyszer sem jöttek el megnézni Virágot pedig itt laknak közel Üllőn, busszal kb fél óra. Pedig nem vagyunk rosszba vagy ilyesmi, egyszerűen csak 'nagyon elfoglaltak.' :roll:

Mecsi,
Esetleg próbáld ki a felnőtteknek való Protexint! Hátha segít. Jobbulást!

Kép
Kép
dia123

Aproo küldtem privit. :lol:

Dia a DEvics könyvben van egy recept
Vendég

Boni, én is! :wink: :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

na. lehet, hogy én is félreérthető voltam! ... szóval nem azért lesz nagy banzáj, mert mi csak ilyen jellegű bulikat tudunk elképzelni, hanem azért, és ez egy hosszabb sztori, akit nem érdekel, az ugorgyon! :)

szóval az esküvőre mindenkit meghívtunk, aki a közelebbi családhoz tartozik, itt elsősorban párom családjával voltak gázok. pl. keresztanyja+férje és keresztapja (anyuja öccse)+felesége, anyja másik öccse+családja se szó, se beszéd nem jöttek. hogy miért, az a mai napig rejtély. gondolom ők is nagyon elfoglaltak. aztán persze kaptunk kritikát, mert nem küldtünk megszülettem-es értesítőket, mert azt biza úgy szokás, stb. stb. mindig volt valami, amiért pampogni lehetett. a kapcsolatot párom nem is nagyon erőlteti azóta, ami viszont anyósnak (anyukájának) nem tetszik, mert, hogy ugye az ő testvéreiről van többnyire szó, de nem akarja megérteni, hogy az ember csak elvárja már az ilyen közeli rokonoktól, hogy igenis jöjjenek el az esküvőmre, szóval a kapcsolat nem az igazi, vagyis inkább nincs is. idén csak apósom temetésén találkoztunk (januárban), addig sem, és azóta sem! na most párom kitalálta, hogy itt a remek alkalom, ismét mindenkit meghívunk a gyerkőc 1. szülinapjára, mondván, hogy ez nekünk fontos. és akkor kiderül, hogy ki hogyan áll a témához! majd meglátjuk, hogy ezek után mennyire lesz kedvünk kapcsolatokat ápolni az említett felekkel. anyós is rájön, hogy milyen bunkóság ez, és leszáll végre a témáról! ;) szóval ennyi!

de igazából nem is lesz annyira nagy buli, inkább csak némi csipegetnivaló, meg tortázás! mi is valami olyasmit tervezünk, hogy én sütök Beni által is ehetőt, meg lesz talán kis fasírtgolyós uzsi parti. és ennyi!

Panna. én értettem félre valamit!? :oops: Réka unokatesó, hajrá!

Dia, a magas szárú szandit értem. remélem, hogy azért gyógycipellő nem kell. azt biztosan nem kényelmes, persze, ha muszáj, az más! ;)

Vera, ez a saját kezű ajándék nagyon jó ötlet! ;) lehet, hogy én is csinálok valamit. de sajnos rajzolni nem tudok. így marad a keresztszemes! azt úgysem csináltam meg szülésre... :oops: pedig oda is terveztem! na. még van szűk 2 hónapom... hátha összejön!

ha van fotót Bence ajándékáról, majd muti már! köszi!

jajj, és képzeljétek! szomszédasszonyom babát vár! ;) tök örülök. szerettek volna mindenképpen az első csemete 2. szülinapjáig kistesót összehozni. ezen görcsölt szegényem, és mióta nem, na tessék, össze is fog jönni valószínű! ez a baba is februári lesz! tegnap voltak dokinál. 6 hetes a picuri, 4mm, és már vert a kis szívecskéje! ;) annyira jó visszagondolni, mikor én mentem első uh-ra... hmmm.

Binyek! köszi a cumót. tegnap megjött!

köszi a jókívánságokat! remélem, hogy tényleg csak a fogacskáktól van... a fönti ínye durván meg van duzzadva, meg fehérlik is, de én még nem hiszem, hogy pár nap és áttöri, bár ki tujda. sosem jött még fenti első foga gyerekemnek! :)

na. megyek. összerámolom egy kicsit a kataszrófa súlytotta övezetünket... pedig alig voltunk ma itthon! :( lehervaszt, hogy mindig csak rámolok, és olyan, mintha semmit nem csinálnék. nem a játékok zavarnak, a mi szarjaink inkább... trehány egy banda! :)

jó éjt mindenkinek!!!

sophie27

lányok. van egy vadi új (még tavaly vettem) springfield katonai zöld gatyóm. a mérete 42/44-es. csípő fazonú. ha valakit esetleg érdekelne, akkor az dobjon már privit és küldök fotókat.

amúgy a gatya 1x sem volt rajtam, mert nem volt már a vásárláskor sem jó a méret, de úgy voltam vele, hogy majd belefogyok... hát nem jött össze! amúgy tuti kis vékony, tavaszi, nyári, őszi naci! megalkuszunk...

sophie27

Zsófi pont hozzád akartam szólni, azaz azt akartam kérdezni hogy mi lett azzal a könyvküldözgetős lánc játékkal , kaptál könyveket???

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ma voltunk délután ligetbe sétizni vagy 3órát kint voltunk, persze ezren meg ketten voltak mert borfesztivál volt. Viszont az állatkerti soron találtam áronnak jó kis füles nyári sapit 1500ért le is csaptam rá, pedig azt hittem drágább lesz.
Kép

Ja és kipróbáltuk mit szól Áron a füllhalgatóhoz, nagyon édi volt először csodálkozó szemek de tetszett neki :D
Kép Kép

Jó éjt!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?