Kata: nekünk nem működik a tescos bugyi, mert nagy Sacira, combnál kivándorol az anyag

azért írtam, hogy kezdeni kéne valamit a combinál... ha Bencére jó a 3-6-os, akkor nem is csodálom, hogy Sacira nagy
Babanézés: hát, hozzánk nem nagyon jönnek, csak akik amúgy is szoktak... szóval nincs nagy trauma
Jaj, nálunk is felkúszott a hő 24 fokra, éjszaka csak vékony pléddel takartam Sacit (meg a nagyokat is). Semmit nem hül a hő éjszaka kereszthuzatban
Este a nagyok bezárkóztak a fürdőbe, és habparty-t rendeztek

Apus nem kicsit kiabált velük (ha én mentem volna fel, nem ússzák meg ennyivel).
Szilvi: Saciból minden kaja emésztés nélkül jön ki, külön látszik a répa és a barack. Ez normális.
Kata: Sacának is jobb az étvágya, mint korábban. 1,5-2 óránként szopizik rendesen (és tényleg rendesen, mert bőven van tej, bár lehet, hogy hígabb, mint szokott), és napi 2-3 alkalommal eszik minimum 50 ml kaját... szóval most nem panaszkodhatok rá. Remélem, meglesz az eredménye, és most hízik is egy kicsit....
Megragasztottam a középső karikát a medencén, most vagy 10 cm-vel magasabb, mint eddig... Saca küzd

kíváncsi vagyok, ebből kimászik-e
Móni: édes kis hurkás Joel
Látom, már tudjátok, hogy újra kis kukacosotok lesz

Hű, és 1 nap, és félidős vagy