Sziasztok!
Miléna! Én nem gondoltam volna, hogy Zéti 9 kiló alatt van.

Ezek szerint Zsófikám ilyen TonnaDonna?

Pedig csak 3 nap van közöttük...
Dettyk! Ez tényleg jó! Műanyag hinta, mint fürdetőkarika...
Gréti (direkt nem Cicát írtam, hogy szokd
lmóni, Gréti-t kell mondani

) rendkívül ügyes. Szerintem mozgásfejlődésben Ő viszi itt a pálmát. Csak lesek.
Én meg örülök, hogy Zsófi pár másodpercre négykézlábra áll.
Apa: Mivel mi egész nap együtt vagyunk, Apa látja, mennyi mindent csinálok. A mai napig rengeteget segít nekem, annak ellenére, hogy hagynom kéne dolgozni. Hagyom, de néha-néha megkérem erre-arra.
Sosem kért számon tőlem semmit, sosem vetett semmit a szememre, sosem szólt azért, ha nincs elmosogatva, vagy elpakolva....
Mikor 39 fokos lázzal feküdtem itthon(mellgyuszi), egy szó nélkül foglalkozott Zsófival egész nap, csak szopizni kaptam meg.
Én azt javaslom azoknak, akiknek a párja szórja az "itthon vagy egész nap, neked könnyű!" kijelentést, adjátok oda egy napra (felkeléstől az esti altatásig) a babát. Ha szopizik, csak arra az időre kapjátok meg, ha tápis, akkor mindent az Apuka csináljon. De mindent!
Akkor majd meg sem fognak nyikkanni többet! Igaz
lmóni?
Itt volt hóesés, napsütés...
És van új hajam. Persze egyből fére kellett csatolnom, mert nem bírom, ha a szemembe lóg.
Tökre nem úgy néz ki, mint a képen, holott vittem, és Zsuzsika (fodrász) azt csinálta meg, de mondta, hogyha nem olyan minőségű a hajam, akkor nem tud ugyan olyat csinálni.
Íme (nem egy nagy durranás, de nekem tetszik. És Apának is!):