Sziasztok!
Kisbogacs: 3 napra leruccantunk Balcsira, ott minden szuper volt, úgy viselkedett a férjem, ahogy szeretném. Sajnos hazaérve minden a régi lett.

Most vegetál a kapcsolatunk.
Manocskák: Még egyszer grat.a vizsgához!Nyugi, nem lesz gond! Még van helye, úgyhogy simán forog még. Noémi a 30. héten fordult pl. be.
Ciprián? Ezt a nevet még ne is hallottam.:S
Kriszti:visszaolvastam picit: Őszinte részvétem!:(:(
biga.csiga: Noémi is úgyanígy reagált a sárgarépára.

Csak alma, barack mellett eldugva eszi meg.

És a kiscsajszi is az én hajamat tépi, de hihetetlen erővel, közben meg röhög.
Annyira szupi képek!! Cukiiiii a kislegény!!!
xania:sajnálom, hogy te is átélted ezt a depit. Sajnos nekem már korábban is volt, de most lett teljesen káosz a fejem. Nem tudom ki vagyok, mit akarok, mit szeretek, mit utálok, stb. fogalmam sincs, hogy én ki vagyok, és igazából ezért mentem el dokihoz.
Remélem ma már jobb éjszakátok lesz! Rosszullét elmúlt?
Mágnes:tudom, már nem olvasod, de jó pihenést!
Peni:sajnálom a tápszer sztrájkot. Ebben sajna nem tudok segíteni, de remélem mihamarabb megoldódik!
Cs_erika:amiket leírtál, mintha csak én írtam volt. Nekem is így kezdődött, csak sajnos mellettem nem áll senki, aki segítene.
Szépek vagytok!
Krisz:annyira haláliak a képek!!!:D:D:D:D:D:D:D
sahli:gratulálok az 1. fogacskához!!!
Olivér, Bence:boldog fél évet!!!
Csöre:csoda édes ez az epres bugyi!
Kisbogacs:sajnálom, hogy megint nem jó a hangulat. Csatlakozom a többiekhez. Szerintem is a véleményed elmondhatod, bár tényleg az lenne a legjobb, ha egyenlően kapna mindenki. Ebből nem lehet később gond.
Hihetetlen ügyes Ágnes baba!
Zárt topik:bocsi a hülye kérdésért, de ha így lesz, akkor mi hogyan tudunk belépni? Én ehhez kicist butus vagyok:(
Hanna: Olivér jobban van már? Éjszakák alakulnak?
Batkata:mindig felemelő soraidat olvasni.
Eszterem: hihetetlen léptékben halad ez a kiscsaj! Mindjárt futhatsz utána! Leírnád mi ez a diéta, amit csinálsz? Én is elkezdtem 1 hete, de még semmit nem használt.
Regina:nagyon tetszett a pancsizás, látni a képeken.
Edit:Bálint is egy nagy vagány! Micsoda pasi lesz belőle is!
Sziszi:gratula a fogacskákhoz!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Most igyekszem összeszedni magam. Férjemtől kaptunk egy sportkocsit, vettem buszbérletet, így minden másnap beutazunk Sopronba. Vettem hátitáskát is, és ha másért nem, friss gyümiért bemegyünk. Most kicsivel jobb a hangulatom is.
Ma voltam Noival fodrásznál. Míg engem renováltak, csajszit szórakoztatták.

Utána felmentünk anyámékhoz, és este 7-ig ott ragadtunk. Fogalmam sincs, mi történt velem, egyszer csak nekiálltam kisöcséimnek palacsintát sütni. Majdnem elbőgtem magam, mikor megköszönték, hogy csináltam nekik.
Noémi ma már tudatosan, a szárazföldön is négykézlábra ereszkedett, hintázott, és elindult, persze hátrafelé.

Nem baj, majd rájön, hogy előre is lehet menni.
Noémi nagyon vevő a zöldségekre, gyümikre a s.répán, és a zöldbabon kívül. Eszik már:sárga és őszibarackot, almát(persze csak vmivel keverve), körtét, birsalmát, krumplit, cukkinit, sütőtököt. Amit a héten kóstolunk, az a banán és a paradicsomos krumpli. Mit lehet még ezen kívül adni?
Vettem neki sima rizspépet, de még nem mertem odaadni. Az a gond, hogy most úgy eszik, hogy reggel szopi, délben főzelék, szopi, és sajna mindig 7 körülre tolódik, ami elvileg uzsi, így akkor gyümit adok neki. Tudom, hogy korábban kellene, de nem tudom mit tegyek. Ha nem kap 7 körül vmit, akkor nem elég neki a tejcsim. Mit tegyek? Arra gondoltam, hogy először kipróbálom reggelire a rizspépet. Ha nem lesz egész nap semmi gond, másnap reggel megint kap, majd átteszem estére, így az lesz a vacsi, és fürcsi után meg szopi. Szerintetek ez így jó?