Jó reggelt! Nem volt olyan szuper éjszakánk mint tegnap, de azért nem panaszkodom, rosszabb se legyen soha, Veronika szokásos 1x ébredés, gyors visszaalvás, Julcsi is egyszer rendelt magához, természetesen nem akkor, amikor egyébként is ébren voltam.

De gyorsan visszaaludhattam mindkétszer.
Találkozó: én ezt tényleg nagyon komolyan gondolom és örülök, hogy azt látom, Ti is. Szóval, amint teljesen gyógyultak leszünk jelzem és egyeztetjük az időpontot. Nagyon várom már.
Manó: de rendes vagy, cékla, sütőtök, valahogy ilyesmit nem szoktam eltenni, pedig nagyon jó gondolat, miért is ne. Lehet, hogy kedvet csináltál. Hogy teszed el őket?
Tara: story-don felbuzdulva én is meséltem Veronikának a fiúkról, a különböző neveknél olyan édes pofákat vágott, nagyon figyelte közben az én arcom úgyhogy valszeg a viszont reakció volt, de nagyon vigyorgott is.
Jaj, és tegnap nálunk is volt kaki.

Sose gondoltam, hogy ennek valamikor ennyire fogok örülni.
Lina: várom a cuppogást.

Mai iccaka milyen volt?
Peppino: úgy rémlik, hogy ezt a fajta cumit "a fogorvosok is ajánlják"

... jól mondom, Mabe?
Flora: igazolás elfogadva.

Jöhet mindenki, gyerek(ek) (kisebb, nagyobb is, akinek van), apa, ha van kedve ... hely van bőven

Mi még betegeskedünk, jelzem, amikor gyógyult a csapat és vírusmentes a ház, és akkor egyeztetjük az időpontot. Találkozó nálunk lesz, Gödöllőn. Ne ijedj meg, nem a világvége, autóval Bp centrumból cc. 30 perc alatt ide lehet érni, ha nem kerülsz dugóba.

... OK, köv. tali Dél-Amerikában
Büdi puki nálunk is van ... de nem kicsit ám.
Mabe: húúú, akkor nem sok idő van már apának, meg Nektek együtt az utazásig. Remélem, gyorsan utána tudtok menni. Depi kess, hess ...mi segíthet ilyenkor? ... jó zene ... finom meleg teák? ... süti ... baráti beszélgetések ...

.. ötletelek
Bex: Füredi séta? Ti merre vagytok??? Nagyon-nagyon várom én is a találkozót ... összeeresztjük a kiscsomagokat, mi meg trécselünk egy jót ...
Andi: remélem, tudtál pihenni.
Süti: hol vagy???
Kriszti: múltkor is "meghallottad" amikor kiabáltam ... hahóóóóóóóóóó
scooper, babcika, boboka, móka, t-pk, timi, csunyeszka, moncsie, petra, erika, astrid, rita, viki, spickey merre vagytok ????