A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk:vigyázok,az első hogy amint beérek veszek innivalót :D

Pont néztem,elvileg vasárnaprta vagyok kiírva-hát majd meglátjuk mi lessz belőle.Egyenlőre félelemmel teli izgalommal várom az időt. :D

Hamar eljön neked is már a vége :wink:

Miért kell sokat várni NST-n?Itt időpontra megyek,semmit nem kell várnom,kivéve ha lustizik a babó,mert akkor tovább tart a dolog :D

Kép
Kép
Kép
kike

Oh, Kike tudod ez Budapest! En is idopontra megyek, de a minimum az eg yoras keses. Jonnek a puszipajtik eloreveszik oket, jonnek a tappenzesek elore veszik oket, akkor ha valakinek az nst nem jo elsore ismetles, stb....plussz a nenikek szeretnek traccsolni, kavezni, a doki is....szoval multkor 3 oras musor volt( de mufinnak 5 oras szokott lenni) most meg ki tudja milyen lesz, mert delutanra van idopontom- szerintem meg szornyubb!

es imadom mert a neni mindig megjegyszi fejcsovalva- ma milyen iszonyat sokan vannak! Es e igy igaz mindig nagyon sokan vannak....miert nem lehet felvenni meg valakit????????NA mindegy, most mar kibirom:)
Vendég

Íme Jázmin: Kép
Vendég

Sziasztok!

Én ma olyan jót aludtam, mint már rég... Csak kétszer voltam kinn pisilni, a másodikat már hajnalban...

Viszont olyan fejem lett, mint egy zombinak... Bedagadt az egész... :shock: :?

Asszem, ma tényleg befejezem a csomagomat... :roll:

Rögtön visszaolvasok, hogy veletek mi van, és jövök.
Vendég

Jó reggelt!

Köszi a gratukat a 38. héthez! Nekem is hihetetlen! Holnaptól minden nap drukkolok, hogy kibújjon! :lol: :lol: :lol:

Kike neked ha akarod már mától is drukkolok!

Babukám!!!!!!!!! Kitartás!!!!!!! Az jó ha van valami programja az embernek mert az eltereli a figyelmét!

Képzeljétek az öcsikém olyan aranyos, hogy itt alszanak ma éjszaka velem! (mert a férjecském ügyel és kicsit betojtam mióta görcsölget már a pocim) persze mivel nekem eddig semmi nem volt lehet ezek a jóslók és még ettől hetekig is húzhatom csak nem akartam egyedül lenni
Vendég

Sziasztok!

Gratula mindenkinek a betöltött 38. héthez! Kata ma ne menj szülni, én is szugerállak!+++

Ami! Köszönjük Áron-fotót! Remélem jól vagytok különben is!!!

Képzeljétek én lényegében végigaludtam az éjszakát! Úgy tűnik segít a homeopathias bogyó...Na jó 3x WC, de vissza tudtam aludni!!! És leányzó is egészen- rá nem jellemző módon- nyugis volt...
És a kedvem jó :D

Ma lesz egy kis fürdőszoba- takarítás, meg zöldborsó leves!

Legyen Nektek is jó napotok!!!

Kép
andkata

Ja de édes ez a Jázmin baba!!!!!!!!!!!!!!!
Minden baba édes!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja és BABU! +++++

Kép
andkata

Tényleg milyen cuki Jázmin baba....

Kép
andkata

Szóval: Minden hétfordulósnak gratulálok!!!

Áron baba nagyon aranyos, örülök, hogy már otthon vagytok! (Meg irígykedem... :oops: )

Viki nagyon szép kislány! Helyes a cumijával... :wink: :lol:

Már én is úgy szeretnék babázni...
Kicsit úgy érzem magam, mint Tappancs... kezdek bezizzenni, pedig még sok időm van hátra...

Az előbb hívott az anyukám, azt mondja, ne szüljek a kiírt időpont előtt... És azt adott esetben hogyan kell?! :shock:
Szorítsam össze a lábaim, és tartsam vissza??!! :shock:
Ekkora marhaságot!

Még jó, hogy ő szült két gyereket! Elvileg tudja, hogy nem én szabályozom... :roll:
Vendég

Tappancs! Remélem hatásos lesz a küldeményed a fiamnál! :D A doki kétszép szeméért nem akarok befeküdni azt elhiheted!

Ibm! Örülök Nektek, hogy már otthon vagytok! Áron nagyon ari! :D

Marcsi! Köszönjük a Tündéri Jázmin képét! :D

Katák! Köszi a DRUKKOKAT!
Vendég

Jajj de edes Jazmin! Tunderke!
Vendég

Kata:köszi,elfogadom,jöhet a drukk,hogy akár holnap már kibujjon :D Egyébként szerintem már a fejecskéjét érzem ott lennt mintha pár napja beilleszkedett volna,úgy nyom,meg feszít-aztán ki tudja :roll:

Most rohanok a buszra,este még enézek,sziasztok! :D

Kép
Kép
Kép
kike

hali lányok!

nagyon édesek a babafotók. mééggggg!!!!!

aki ma megy nst-re drukk ++++++

én ma jól aludtam. nemrég keltem és jöttem is hozzátok csak a csipáimat mostam ki :D

mára nem terveztem semmi különöset. látszik is, mert későn keltem :D
annyi hogy elmegyek abba a fodrászcikk kereskedésbe. remélem nem kell a navigáció :D
nah meg közben viszek nyusziapunak majd ebédet. én is a legnagyobb melegben tervezem a sétát :shock: :? remélem nem lesz gond.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Én is csak köszönni jöttem, rohanok CTG-re, utána jövök!

Babu, most már hajrá!

Kép
Kép
patr

Patr! DRUKK a CTG-re! :D
Vendég

Ami: jó hogy már itthon is vagytok és gyönyörű a kisfiad!
Végül nekem ez nem volt tiszta, hogy áron császáros vagy nem???
Vendég

észrevettétek, hogy már mindenkinek alig van ideje??? látszik hogy közelednek az idők.
egyre kevesebb időnk van itt lenni. felszaporodtak a tennivalók :D :D :D

kórház, orvos, nst stb.stb.stb.

nah és persze akik már babáznak :D

Kép

Kép
timi1982

Timi hát igen, aztán majd szerintem egy kicsit felfogunk cserélődni, mert akik most babáznak ők akkor lesznek mikor majd mi szülünk. :)

Kép
linda24

Sziasztok Csajok!

Nézegettem én is a képeket és ezek a babák egyszerűen.... gyönyörűek!!!! :lol: Már én is annyira várom, hogy magamhoz szoríthassam és ölelgethessem :lol:
Áron baba nagyon nagyon szép és Jázmin tényleg egy Tündér! :wink:

Nem tudom, mit művel ez a gyerek, de éjszaka sem aludt szerintem egy percet sem, most is be van indulva, teper ezerrel :shock:

Remélem nem azon mesterkedik, hogy megfordul, már hetek óta szépen fejjel lefelé lóg. Nem örülnék, ha a célegyenesben mégis a feneke lenne majd elől.... :roll:

Tesóm jobban izgul már, mint én, épp az előbb írta, hogy minden sms-re összerezzen, hogy talán most megyünk szülni :lol:
sipiné

Sziasztok!!
Vagyok én is, csak nemrég keltem fel! :) Bár ehhez az is hozzá tartozik, hogy fél 2-től 4-ig nem aludtam semmit, fájt a derekam meg a hasam. De aztán hogy visszaaludtam minden elmult, és ahhoz képest meg csak most fél 11-kor keltem fel!

Nagyon édesek a babafotók!

Gratula a hétfordulósoknak is.

És drukk azoknak akik ma mennek nst-re.

Én ma nem tudom mennyit leszek, mert a párom itthon van. Bár lehet hogy makettezni akar majd, és akkor lesz bőven időm itt lenni. Itt megint elég érdekes idő van....tök felhős! :( És nagyon fuj a szél!

d.dodó

Nahhhhh itt vagyok!

Lenyomtam már reggel egy mosást. Rakott krumpli a sütőben, lakás kitakarítva, hajam megmosva! És teljesen kész vagyok, azt hiszem mostantól estig már csak pihizni fogok!
Vendég

Na, már szakad is az eső!! :( Szóval szerintem itthon punnyadás lesz! Ebédre valószínű csak grillcsirke lesz meg sültkrumpli.

d.dodó

Dodó: csak??? Az nyam nyam!
Vendég

v.kata!
Ugy értettem a csak-ot, hogy nem kell főzni :) Mert itt a boltban frissen sütik a grillcsirkét!! :) Igy csak venni kellett.... és a krumplit kisütni meg nem nagy dolog!!

d.dodó

Szép napot :P

Áron és Jázmin gyönyörű baba!!!

Dodó :P
Remélem, nem fogsz annyit szenvedni, mint Ami :? Pihizz, amikor csak tudsz!

Vkata :P
Jól kidolgoztad magad! Te is dőlj le kicsit!
Én is felmostam az emeletet, meg a lépcsőházat, aztán a mosás most járt le. Megyek kitergetem a kertben! Nagy a hőség itt :evil:

És egy pocifotó így a finisben :D

Kép 38 hetes poci

Véda
Vendég

Akkor én is dicsekszem kicsit. NAGYON koszos és vízköves fürdőszoba kitakarítva, kiskád kimosva, csempe lemosva ( hogy utálom) , egy adag a szárítón, zöldborsóleves megfőzve....
De Adélnak már nagyon elege volt, a végén végig tiltakozott...:D

Apu jön megnézni a babaszobát. Itt lesz vagy fél órát....:)

VKata ügyes vagy, de most már elég legyen, mert férjecskéd ma este nem tud követni a kórházba....

Véda
! Most már Te is mehetsz, nem?

Hiányolom Vikit és Krisztit...

Kép
andkata

Véda
! Olyan csinike vagy....

Kép
andkata

Véda! Csini a pocid! :D

Andkata! Kriszti a nagymamájánál van és vasárnap jön haza akkor tud írni! Viki pedig fekszik mert sokat keményedik! Legközelebb kedden megy a dokihoz! :D Ügyi vagy, de mostmár pihenj Te is! :wink:
Vendég

Véda: tök cuki a pocid!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon tünemények a babák. Áron is és Jázmin is! Még mindig nagyon szeretem nézegetni a babafotókat!

Nálunk a helyzet: kezdem unni a látogatókat. Nem jönnek sokan, csak a nagyszülők, de majdnem minden napra jut belőlük. Olyan jó lenne vagy egy hétig, ha senki nem jönne. 8 év alatt alig jöttek. Most bepótolják, mert ugye baba van a házban. De én nem ehhez szoktam. Nekem ez annyira kellemetlen... De nem szólhatok, mert ugye első unoka mindkét részről és nem akarom, hogy megharagudjanak. Ellátnak kajával, főznöm nem kellett eddig, de ez egy kicsit fárasztó. Remélem hamar lecseng és békén hagynak minket. Majd megyünk mi. Nem kell, hogy ide jöjjenek. Nem rosszindulat, de eddig is így volt!
Na jó, nem fárasztalak ilyenekkel titeket, csak ez nagyon bánt.

Na gyerünk szülni, aki ott jár! Kezdek visszarázódni a fórum életébe és olyan jó izgulni értetek!

Véda! Olyan szép, csinos vagy! Jó lett volna, ha én is csini maradok, de nem baj. Majd lemegy. Már nincs sok hátra a kilókból.
De hiányzik a pocakom. Más nem, de a pocakom igen. Olyan jó volt simogatni, beszélni neki..
De így, hogy itt van mellettem, ez teljesen más, de nagyon jó érzés!
Mindkettőnek megvan a maga szépsége.

Ha egyszer mégis szeretnék egy második babát, akkor tuti szebbnek fogom látni a terhességet!

Na ok, befejezem.

sz.andi

Köszi! Aranyosak vagytok :D Nem mindig érzem magam csininek, de pl. a férjemnek kifejezetten tetszem kismamiként 8)

AKata :P
Végtére is mehetnék, igen... De jól elvagyok még, tényleg. Panaszaimnem nagyon vannak. Szerintem, Csabika is tökéletesen érzi bent magát - bár a frekije már csak 120-130 közötti, tehát készül a születésére :D Ha most beindulna a dolog, nagyon szívesen mennék szülni! De nem vagyok - még - türelmetlen. Várom a Nagy Napot, kb. úgy, mint az esküvőnket. Olyan várakozással teli izgalom van most bennem. Félelem - egyelőre - nincs :D

És te, hogy érzed magad ilyen téren?

Véda
Vendég

sziasztok,
babák, mamák, kismamák!

Áron és Jázmin nagyon édes kicsi baba!

Véda, te pedig nagyon csinos kismama vagy!

Én meg dühös kismama vagyok... jaj, annyi minden összejön most nekünk is!
A férjem elkezdett munkát nézni. De nem a saját szakmájában ám, hanem koitalálta, hogy ő fürdőszobabútorokat akar tervezni. Na, klassz. Azt pénz és minden szakértelem nélkül meg lehet csinálni szerintetek???? :evil:
De jó feleségként nem beszéltem le róla, erőt vettem magamon (és a fejéhez sem vágtam semmit). Mondtam, hogy tervezzen bútort, aztán majd meglátjuk, hogyan alalkulnak a dolgaink.... :?

A munkahelyemen is kiborultam, mert alig akarnak valamit júniusra fizetni. Pedig már egy hete szabadságon vagyok, és mégis itt kell lennem fél napokat!!!! :twisted:
Ja, azért, mert hogy nincs pénz. Értem, de nekünk sincs :cry:

Tegnap a Zolit még meg is büntették a parkolóőrök, mert lejárt a cédulája, de elfogyott az aprója - pedig a cég kasszájából is bedobálta az összes aprót.

Istenem, miből fogunk megélni????

KépKép
szkagi

Apa hamarosan hazaér úgyhogy búcsúzom mára Tőletek! Mindenkinek További Szép Napot Kívánok!

Ha tudok azért benézek! :D
Vendég

Bondi,
hát nekem is eszembe jutott már efféle gondolat, hogy igen, mi is a családja vagyunk, ugye...
És nekem a jövő héten kell mennem a kórházba ctg-re, de engem nem tud elvinni (mert viszi Szonját bölcsibe, meg nyilván az anyját... neki is inkább sofőrként kellene dolgoznia, abba talán még bele is férne...)
Kocsival meg nem merek átmenni Pestre, nagyon zűrös kereszteződés van a kórháznál, és ráadásul éhgyomorra mindezt :shock: na meg nagyonterhesen

tudom, hogy nyilván az van benne, hogy ki tudja, meddig élnek még a szülei (mindketten rákosak, a papája 8 éve, a mamája meg 1 éve)

nekünk viszont most fog megszületni épp a második gyerekünk, könyörgöm!

ja, és azt is hallottam, hogy ez a kezelés, amit kapnak a szülei, nem jó a fejlődésben levő szervezet számára (pl. amíg be kellett ezekhez feküni, addig hat éven aluli gyerkők be se mehettek arra az osztályra), és erre külön felhívták az ÉN figyelmemet, hogy majd nem kellene érintkezniük a gyerekekkel
és az anyósom az a nyalós-falós típus (csak a gyerekekkel)

de most ezt nem nekem kéne ugye megmondanom, hogy el a kezekkel a gyerekektől, mert árthat nekik :?

ááááá nem is tudom úgy várni ezt a kis csöppséget, ahogy kellene, olyan rajongással

KépKép
szkagi

mindegy, nem negatívkodom tovább,
inkább megvárom, amíg visszatér az életkedvem.
Hétvégén nem tudom, leszek-e, mert egyelőre csak telefonunk van, adsl még nincs, de lehet, hogy valahogy majd módját ejtem, hogy benézzek.

Babácskák, szülessetek, ti vagytok a legjobb dolog az ember életében!!!!

Aki nem akar szülni, az meg vigyázzon nagyon ebben a melegben (majd én is...)
sziasztok
Ági

KépKép
szkagi

Tündériek a babócák!!! Még kérünk képeket! :lol:
Babuli! Nekem apa azt mondta, hogy lassan csokival kicsalogatja! Úgy babázna már. :wink:

Kép
dittke

Agi: probalj meg nem stresszelni e miatt! Ne rontsd el a varakozas oromet- meg ha rohdt nehez is a helyzeted!- legy onzo, es gondolj magadra es a kis jovevenyre! NAgyon nem lenne jo, ha az idegesseg artana valamelyikotoknek! Azert csak nem ez lenne a legjobb ut hogy a ferjed kicsit seggbe billentodjon es rajojjon mi is a szitu.
Es igenis legy kemeny a mamaval a gyermekdrol van szo, aki meg hosszan fog elni, es jo egeszsegben mindent.
Lehet en vagyok ilyen kemeny a femenokkel, es onzo ha a mi szuletendo csaladunkrol van szo, de en igy latom, hogy mi fiatalok, es meginkabb a gyerekek allnak az also helyen es utana johet mama, papa...
Akar hogy is "kell" lennie, vigyazz MAgatokra!
Vendég

Sziasztok!

Andi, ez nálunk is így volt, bár az első hétben én igényeltem, hogy anya velünk legyen. A második héten anyósom volt itt, de ő csak 11 körül jött és 3 kor már ment is. Ebből én kb 2 órát aludtam. Hétfőtől pedig nincs segítség. Én megyek a nagymamámhoz ebédért. Addig is sétálunk Gergővel. Szép lassan építsd le őket azzal a szöveggel, hogy meg kell tanulnod egyedl csinálni a dolgokat, de persze ha szükség lesz rájuk szólni fogsz nekik!

Mi jól, csak hát már el van kapatva a gyermekem. Imád kézben lenni, csak az a baj én iszom meg a levét éjszaka. Igy még most az elején leállítom a nagymamákat a babusgatásról. Igaz az én anyukám napi szinten ringatná a seggét, de ma már mondtam neki a talefonba, hogy ennek vége, mert nem alszuk éjszaka.

Végezetül egy kép. Tegnap voltunk 3 hetesek!

Kép

KépKép
hene

Véda!

Köszi, én is eléggé jól vagyok. Olyan ambivalens mert egyrészről nagyon jó érzés várni a kicsikénket, aki az én szeretett párocskámból meg belőlem lesz és nekem nem is volt nehéz várandósságom, leszámítva a z alvászavaraimat, másrészről viszont úgy látnám már Adélt! És egy kicsit persze szorongok a szüléstől, mondjuk nem a fájdalomtól hanem hogy vele minden rendben legyen... De ez is biztosan természetes! Szóval így! :D

Ági!

Fel a fejjel! Ez most jó nehéz lehet, fáradt is vagy, munka is van, meg hát Szonjának is nyilván sok szüksége van most mamájára, de hidd el az anyagi dolgok tutira megoldódnak majd...Nándika egészségesen fog megszületni és utána mindent szebben látsz majd!!! :D

Kép
andkata

Jaj, Hene annyira édes Gergő!!!
Csak anyatejet eszik, ugye? Szépen megy a súlya? Éjszaka mennyit hajlandó aludni?

Nekem két hét férjecske, majd két hét anya, majd hébe-hóba augusztusban anyós lesz. Szerintem szerencsés vagyok evvel, így biztos könnyebb lesz. És főznöm nem kell szeptemberig úgy néz ki, az azért nagyon jó. Mondjuk most is töltögetem az új kis fagyasztónkat...

Kép
andkata

anyukák!

ajánlom figyelmetekbe! Kire hasonlít a gyerek? talán a postásra??? :D :D :D

http://www.myheritage.hu/look-alike-meter

Kép

Kép
timi1982

Andkata, igen csaj anyatejet kap, nem hízik olyan őrült tempóban, de a dokinéni azt monda, és mi is észrevettük a rugikon, hogy nőtt a Gergő.
A mostani éjszakánk borzalom volt. Csak rajtam volt hajlandó elaludni, és azt szerette volna, ha egész éjszaka a seggét ringatom a karomba. Amúgy volt már kétszer olyan, hogy 4 és fél órát aludt egyhuzamba! :) Jó lenne ha visszaállni erre!

KépKép
hene

Hát igen, nehéz néha megtalálni az egyensúlyt...ha 4-5 órát alszik
(aludna) éjszaka egyhuzamban az már nagyon jó! Avval én is elégedett lennék ( habár az annyira nem sok alvás az anyának, ha belegondolok...)

Kép
andkata

Sziasztok!

Megjöttem a CTG-ről. Minden oké, bár az elején úgy mozgott, hogy értékelhetetlen volt a görbe!
Aztán meg az volt a baj, hogy aludt. Felébresztették, erre megint úgy beindult, hogy csak na... Egy órás küzdés után, inkább aláírta az orvos a papírt! :lol:

Kép
Kép
patr

Lányok, ki iszik málnalevél teát?

Kép
Kép
patr

Hene!
Nagyon édes Gergő baba!

d.dodó

patr!
Én iszom!

d.dodó

Dodó, mennyit iszol naponta?

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

nem voltam netközelben, úgyhogy most van mit bepótolnom olvasás terén :?
nem ígérem hogy sikerül :lol:

Nagy -nagy gratula az új kismamiknak és bébiknek! :lol: :lol: :lol:
Kívánok sok-sok egészséget, boldogságot és tejcsit!

Kép
kimma

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?