Bondi,
hát nekem is eszembe jutott már efféle gondolat, hogy igen, mi is a családja vagyunk, ugye...
És nekem a jövő héten kell mennem a kórházba ctg-re, de engem nem tud elvinni (mert viszi Szonját bölcsibe, meg nyilván az anyját... neki is inkább sofőrként kellene dolgoznia, abba talán még bele is férne...)
Kocsival meg nem merek átmenni Pestre, nagyon zűrös kereszteződés van a kórháznál, és ráadásul éhgyomorra mindezt

na meg nagyonterhesen
tudom, hogy nyilván az van benne, hogy ki tudja, meddig élnek még a szülei (mindketten rákosak, a papája 8 éve, a mamája meg 1 éve)
nekünk viszont most fog megszületni épp a második gyerekünk, könyörgöm!
ja, és azt is hallottam, hogy ez a kezelés, amit kapnak a szülei, nem jó a fejlődésben levő szervezet számára (pl. amíg be kellett ezekhez feküni, addig hat éven aluli gyerkők be se mehettek arra az osztályra), és erre külön felhívták az ÉN figyelmemet, hogy majd nem kellene érintkezniük a gyerekekkel
és az anyósom az a nyalós-falós típus (csak a gyerekekkel)
de most ezt nem nekem kéne ugye megmondanom, hogy el a kezekkel a gyerekektől, mert árthat nekik
ááááá nem is tudom úgy várni ezt a kis csöppséget, ahogy kellene, olyan rajongással