A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

patr!
nekem azt mondta tesóm (ahogy ő itta) hogy reggel csináljak meg egy liter vízből, és azt iszogassam el egész nap!

d.dodó

Én most 2x2 decit iszom egy nap. De nekem csak melegen iható, ha már kihűlt nem bírom meginni! Neked ízlik?

Kép
Kép
patr

patr!
Én simán beízesítem cukorral és citrommal...de én is inkább melegen iszom.

d.dodó

Patr: én is iszom! Nekem semmi bajom vele. Mondjuk én minden teát ízesítés nélkül iszom! (hidegen melegen) de ha neked csak melegen jó idd úgy! Én is kb. 2 bögrével iszom naponta. Elkezdtük a masszázsolajat is de nem tudom az segít e és nem olyan kellemes!
Vendég

Hú! 30 fok van a lakásban! :shock: :shock: :shock:
Ezt hosszútávon nem fogom bírni!
Vendég

en is iszom a malnalevelet, de hidegen valammi borzalom! Undorito! Oszinten ma mar nem is ittam, mert reggel lemaradt , napkozben ebben az orult melegben meg nem kivanok meleget inni.
En a rairt adagolassal csinalom , 1 teas kanal 2 dc-hez, de en ezt kiegeszitem 3 dl-re igy kicsit enyhebb! Es nem izesitem, mert hat gyogyteat csaknem...de valmi borzalom! NEm tudom hogy fogom magam meg 3 hetig ravenni hogy meglegyen a napi 1 bogre! Ezert kedvelem inkabb a homeos bogyot, azt minden masnap 5ot szopogatok.
Vendég

a masszazs teljesen lemaradt.
en egyszer megprobaltam szerintem iszonyat, paromat meg nem kertem, de oszinten mert nem igen vagyom ra, hogy ilyesmivel "kinoztassam" magam.
Azt hiszem ez ki fog maradni a szulesre keszulesembol :oops:
De amekkora feje van az en babamnak....szoval vagas nelkul nem igen uszom meg...
Vendég

VKata! Itt is dögmeleg van! Mi ráadásul tetőtérben lakunk!

Anyjuk, melyik homeos bogyód szeded?

Kép
Kép
patr

Patr: csak a cimicfuga Ch30at, meg vettem szules utanra, Arnicat
Vendég

sziasztok!

Én nem iszom, és nem eszem semmiféle homeós szert...
Nekem az első szülésem alapból sikerült egy igen apró vágással, a második pedig csak egy hatalmassal, mert beszorult a baba... :? Szegénykém a kezeivel a feje mellett tolakodott, és így nem fért ki máshogy...

Tehát most nem valószínű, hogy a korábbi heg miatt megúsznám a vágást. :roll:

Készülődünk a lányokkal a tanévzáróra, és nem tudtam cipőt venni... Egyetlen papucs megy fel a lábamra, az, amiben itthon szoktam lenni.... Jó, nem vacak papucs, de mégis... Nagyon csinos leszek!!! :twisted:

Ja, és a hétfői méréshez képest 2 kg-ot híztam!
Ez lehetetlen!!! Biztosan sok a víz....
Vendég

Nekem is pentekhez kepest hetfon 1 kg volt a plussz:) Mondtam is a neninek, minek mer biztos nem hiztam nem is ettem semmit, erre +1, de nem izgat! meg igy is elegge keves a plussz.
Vendég

Nekem viszont már soOok!!!!! :twisted: +14kg....
És a kezdetkor sem volt kevés... :roll:
Vendég

Nekem a teámban van málnalevél is. Eddig még egy szülés előtt sem ittam ilyen rendesen, remélem értékeli....
Gátmasszázsnál meg sztem az is elég ha olajoztok, gondolom olyanok az anyagok, amik jól hatnak a szövetre. Én sem feszegetem, már cska az hiányzik. :lol:

Babák meg majd jönnek bele az alvásba, ha csak enni kell fel éjszaka, az már félsiker. Ha Rajtad alszik, sztem ám legyen. Szerencsére éjszaka sosem kellett őket ringatni.

potyka

Hoztam egy mai fotót a "kis"fiamról!!

Kép

Kép

Kép
ibm

Ami!

Csodaszép a kisfiad!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rakj még képet! Légyszi-légyszi-légyszi!!!!!!!!!!! :(
Vendég

Ami: de jó neked! Nagyon édes!

Én nem is azért iszom, és olajozok, hogy ne kelljen vágni, inkább csak hogy hátha ettől könnyebb lesz, vagy kisebbet kell vágni, vagy a vágás mellé nem repedek és talán gyorsabban gyógyul stb. De mindegy bízom a dokiban. Én még mindig azt gondolom és ez a tapasztalat (igaz más testtájon), hogy a roncsolt seb rosszabbul gyógyul mint az éles szélű. (csúnya szakadás, seb esetén van hogy a sebszélet direkt kivágják szikével hogy jobban gyógyuljon)
Vendég

Homeos bogyókat én sem szedek és nem is fogok!
Amúgy Marcsi igazad van lesz ahogy lesz!
Vendég

áron bébi és jázmin is nagyon cukik. :)

andkata, azért neked sem semmi energiáid vannak még.:)

sz.andi, én totál megértelek! Én sem akarom hogy majd ezerrel idecsődüljenek azok, akik amúgy nem igazán érdeklődnek... NAgyon remélem, hogy lesz bennük annyi tapintat, hogy ha megkérem őket hogy ne jöjjenek, akkor nem fognak...

szkagi, tényleg nem könnyű a helyzet. De a gyerekeid érdekében muszáj lesz a sarkadra állnod... Érthető hogy a férjed szeretne minden tőle telhetőt megadni a szüleinek, de én a férjemnek azt szoktam mondani, amikor pl. a munkájára több időt vagy energiát fejtet mint rám, hogy nem a munkatársaival tervezi leélni élete hátralevő részét hanem elvileg velem, úgyhogy tessék úgy hozzáállni... persze a szülők kicsit más téma, de már ti vagytok a családja elsősorban...

hene, gergő igazi kis pasi. :) nagyon édes!

patr, én is iszom málnalevél teát. én egy bögrével iszom, amit 3 g teával készítek. És én hidegen iszom, minden nélkül. lehet, hogy velem van a gond, vagy nekem valami mást adtak, de annyira nem gáz nekem.

masszazs... mi rendületlenül csináljuk (nem mondom, hogy egy-két nap nem maradt ki) de határozottan van már most eredménye. Nem azt mondom hogy nem fáj, de ha ettől a szülés lesz kevésbé rossz... Úgyhogy szerintem tuti érdemes. (ja, és másfél-két hét után már nem is annyira rossz mint az elején)

ibm, az a toka nem egyszerű... nincs folyton késztetésed hogy jól megharapdáld? :)

és akkor én. Reggel felkeltem korán, hogy bemenjek a férjemmel (mert ugye kedden otthagytam az autót a cégénél, és szerdán jól megszívtam hogy nem tudtam végül bemenni, úgyhogy azóta autó nélkül voltam...) aztán mondom bedobom a melóhelyre a papírjaimat, utána meg irány az okmányiroda (jogsi miatt ugye), aztán még két bankba is kellett mennem, meg az egyik tanítványomhoz pénzért... Ha valaki jogsit akar honosítani, akkor lője előtte fejbe magát... Ugye vagy ötször direkt rákérdeztem, hogy akkor ugye mostmár tuti hogy csak az okmányirodába kell mennem? MIndenhol mondták, hogy igen. Szerintetek? Visszaküldtek a petzválba a közlekedési felügyeletre még egy papírért. Amiben az a legviccesebb, hogy a lágymányosi hídnál kezdtem reggel, onnan VI. ker, onnan XVII. ker okmányiroda és onnan vissza a lágymányosihoz a petzválba!!! És még közben majdnem azt is kitalálták, hogy akkor most még kéne nekik egy elsősegély tanfolyam is. Azt hittem szálanként tépem ki a hajam. Kb. két napig olvasnátok ha leírnám hogy eddig hányszor hány helyre küldtek már és onnan vissza és át és megint... Úgyhogy ma átmentem a petzválba, de mivel azok is csak délig vannak meg az okmányiroda is, ezért oda már nem értem vissza, úgyhogy hétfőn mehetek újra. És ami a legfelháborítóbb, hogy bevonják az amcsi jogsimat! Amit nem tudom milyen jogon tesznek meg, hiszen egy más hatóság által kiállított hivatalos okmány... Na mindegy. Ezen már nem húzom magam tovább, mert már így is eleget idegesített...(ja és a végén mondta a pasi hogy elsősegély mégsem kell... ami vicces, mert hogy döntik el, hogy vezetésből kell vizsgát tennem többéves tapasztalattal, elsősegély viszont nem kell, amit viszont annyit nem gyakorol az ember, és kinn az nincs is. Logika???

Most megyek inkább segítek apának házat színezni mert sose leszünk kész...

Majd később még jövök.

KépKép
muffin

Muffin!
érdeklődjél még utána a jogsibevonásnak, elvileg nem áll jogukban! nekem minden külföldi iratom megvan párhuzamosan az itt kiállítottakkal.

Kép
kimma

Muffin
, szerintem inkább ahhoz kellett energia amit Te ma végigcsináltál... Részemről én csodálkozom, hogy nem borítottad rájuk a asztalt!
Annyit gondolok rá, hogy össze fogunk találkozni a klinikán, még az is lehet, hogy egy időben szülünk...

Patr! Jó hallani felőled!

Ami! Annyira édes, dundi kisfiad van!!! :) És különben hogy van?

Már én is úgy a kezemben tartanám Adélt...Látnám, hogy jól van, itt van köztünk.... :)

Kép
andkata

andkata, nagyon jó lenne ha egyszerre szülnénk. :) Amúgy neked jövő héten mikor kell menned? Én most nem tudom, mert hétfőn megyek a régi dokimhoz, aztán majd utána kiderül hogy a klinikára melyik nap megyek. De a nőcik akik a ctg-t csinálják, azt mondták, hogy csütörtökön érdemes menni, 11 után, mert akkor nincsenek sokan. De ha te máskor mész, lehet, hogy én is majd akkorra időzítem és akkor tudunk együtt várni órákat... :)

KépKép
muffin

Muffin, nagyon jó lenne, de tényleg úgy örülnék, ha megismerhetnélek!
Nekem muszáj hétfőn vagy szerdán mennem, mert a dokim mindkét nap ügyel és másnap lelépős... Igy a csüt nem megy. Szerintem szerdán fogok, 12 körül, akkor elviselhetőbb....( már ha még egyben vagyunk :) )
Írd meg hétfőn mit mond a dokid és ha tudsz szerdán... A hétfőt nem vállalom, egyszer voltam, brutális volt...

Kép
andkata

Sziasztok!!
Hát nem volt valami nagy forgalom délután!! Bár én sem voltam gépnél...mert párom ült itt.... már megint játszott valamivel. :evil: Na mindegy, utána (mivel sétálni nem tudtunk elmenni) igy kártyáztunk egyet. Az is jó volt!
Szóval ma igazán ilyen punnyadósra sikeredett a nap.

Holnapra sincs semmi tervben, csak az, hogy lemegyünk kábelt venni a tv-hez. de ezen kívül semmi.

Amugy a grillcsirke roppant jó volt kis bazsalikomos paradicsomsalátával és sültkrumplival.
Holnapra meg rakott káposzta van betervezve!

d.dodó

na sziasztok!
Gyors bekukk, mert apa is nagyo hiányzott ám!!!!

Helyzet:
erre a 7végére hazaengedtek saját felelősségre. Egyébként szüésig nem engednek haza. Titkon abban reménykedem, hogy 7végente hazajöhetek. Holnap be kell mennem ctgre és komolyan kell számolni a magzatmozgásokat. A baba 34hetesen volt 3200gr..... Rákérdeztem, hogy mi lesz velem, de azt mondták "hogy még korai erről beszélni", ez alatt azt értették valószínűleg, hogy hétfőn lesz benn a docensem és vele konzultál az osztályos meg a vezető meg a mittudoménki, hogy mi lesz a sorsom. Én valószínűsítem, hogy a 40.hetet nem fogják kivárni, hanem kiveszik belőlem. De nem tudom. Egyébként egyfolytában azt mondogatják, hogy ha valami van, akkor itt vagyok kéznél és műtő és nem hagyják óriásbébire nőni az én kis drágaságomat. Hát már nagyon nagyon kíváncsi vagyok a dolgokra és most már nagyon szeretnék túlleni rajta.
Ott bennt mindenki tiszta ideg, rettegünk az újjabb vizsgálatoktól, mert mindig találnak valamit.

Múltkor este 10:15kor jöttek a hullaszállítók hozzánk aztán kipakoltak és persze pont én vettem észre őket. Kicsit kivoltam.... egyből 2magneb6ot kellett bevennem.... aztán másnap épp előttem ájult el egy kismama, stb, stb, stb

Hetente kb 2-3 alkalommal lesz cukorprofilom..... a könyökömön jön ki már a sonka, mert szinte csak azt eszek a kenyérhez, mert ugye mást nem igazán lehet ami szénhidrátos....
magdolnam

magdolnam, tök jó, hogy itthon lehetsz! Vigyázz magadra nagyon a hétvégén és remélem tudsz majd jönni egy párszor. :)

KépKép
muffin

Ami! Áron nagyon édes! :D

Én is 2*2 dl málnalevél teát iszom és tegnap megjegyezte a doki, hogy szépen fel van puhulva a méhszájam! :D

Muffin! Sajnos jogosan veszik el az amerikai jogosítványodat! A magyar jogszabályok így vannak megírva! Ajánlom szíves figyelmedbe az alábbi joszabály részt! Ügyintézésre ajánlom figyelmedbe a Központi Okmányirodát 13.kerület Visegrádi utca 110-112.
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.c ... t%E1s#xcel

Magdi! Jó, hogy hazaengedtek! Vigyázz Magatokra nehogy baj legyen!

Dittke! Az Én fiamra a csoki sem hat! :oops:

Hene! Gergő nagyon édes pofa! :D

Patr! Örülök, hogy jó lett a CTG. :D
Vendég

magdi!
jó hogy jelentkeztél. kitartást +++++. majd irj a fejleményekről.

muffin!
nah nem kis napod volt. még jó hogy volt hozzá energiád.

lányok, ma történt meg először a 8 hónap alatt.... rámjött a sütizhetnék, de olyan szinten este 6 óra körül, hogy fél7-kor már a környéket jártam cukrászdáért :D
párom nézett is nagyot, hogy ilyen még nem volt. nem voltam egyáltalán kívánós. jó persze volt olyan hogy valamit megettem volna és pl. másnap megcsináltam, de hogy sütit... soha nem voltam édes szájú!
inkább gyümölcs.

szóval elköltöttem vagy 1500 ft-ot sütire és most meg nyammogom befelé.
remélem nem lesz több ilyen, mert hát ez számomra tök kiábrándító. hogy lehetek ilyen... fujjjjj!!!!

Kép

Kép
timi1982

Vidokata,
Gatmetszesnel mindent atvagnak de leginkabb sajnos izmokat is (amikbol arrafele bizony igen sok talalhato es a funkciojuk sem elhanyagolhato), repedesnel meg joreszt csak a bor serul, az izmok tagulnak (na jo, ritkan szakadnak is, de szerintem egy jol vezetett szulesnel erre nincs esely - ld. szulesi poziciok, gatvedelem, tapasztalt szuleszno).
Harmadik babamat, aki immar ot eves, itthon szultem es az elso ketto korhazi szuleses tapasztalat, es foleg a masodszorra benan osszevarrt gat utan kifejezetten konyorogtem a gatmetszesert, de a szulesznom hatarozottan visszautasitotta, hogy csak akkor vag, ha muszaj. Repedtem, harom iranyba, kaptam osszesen 3 oltest, de barmilyen hihetetlen, harom nap mulva a sebek meggyogyultak.
Az elso szulesem utan (aminel szerintem egy orult nagyot vaghattak rajtam) meg fel evvel is talaltam elvileg felszivodo varratokat magamban.
Ugyhogy szerintem jobb meguszni a gatmetszest.

A szulesznom szulesi listajan rajta van, hogy a vajudas kezdetekor nagyon eros kavet kell fozni, es melegen, de nem forron termoszban a kitolasra tartogatni. Ezzel onti le a gatat, amikor bujik ki a baba feje, hogy rugalmasabb legyen. Egyebkent meg irto kellemes erztes volt akkor, ott a meleg kave, be kene vezetni mindenhol. (Szerintem valamelyik otthon is megjelent konyvben benne van...Potyka? Baba valaszol?)

Bocs, hogy itt kontarkodom, egy ismerősöm beizzitott par hete, azota muszaj megneznem hogy alltok. Mostanaban meg felalomban nyomom be a gepet, es nezem Babuli megszult e mar. :-) Amugy tobb gyerkocot nem tervezek, van mar harom fiam, de nagyon szivesen foglalkozom a terhesseg- szules, homeopatia temaval, es alkalom adtan otthon- (es korhazi) szuleseknel segedkezem es fotozok.

Babuli,
Nyugi, bent meg nem maradt egy baba sem. Igy meg nyersz meg par napot, amit kesobb, majd meglatod, visszasirsz meg. Csipos- fuszeres kaja, meg egy jo nagy seta ma este lehet, hogy jotekonyan elosegitene a nehezen abeindulni akaro folyamatokat. :)
zsuzsi74

Zsuzsi74: gratulálok a három gyerkőchöz és a szerencsés szülésekhez! Nem fogunk összeveszni! Sajnos én láttam kevésbé szerencséseket, akik tiltakoztak a vágás ellen és azóta nem tudják a pisit vagy a kakit visszatartani. :( :( Sajnos a repedésnél semmire nincsen garancia, mikor mennyit, milyen mélyen. Amúgy az átvágott izmok funkciója is helyre tud állni.
Az otthonszülés.... na mindegy én nem vagyok ilyen bátor és biztos elfogultság de jobban bízom az orvosokban és az orvostudományban. :oops:
Vendég

Magdi: örülök, hogy hallunk rólad és vigyázz nagyon magatokra!
Vendég

Timi! Egészségedre a sütit! :wink:

Kép
dittke

Halihó!

Ismét csak egy percre.

Köszi-köszi a segítséget lányok, nem is tudom mi lenne velem nélkületek! :wink:

Apa ma vett nekem tejcsigyűjtő kagylót és képzeljétek, ahogy föltettem, másfél óra alatt 60 ml gyűlt össze bennük :shock: :roll: . Ami jó, ugyebár, hogy nem veszett kárba, de hogy ennyire folyik... kiborít.

És nem csak ez. Nóri csak 30-at, de legfeljebb 40-et hajlandó egyszerre enni, azt is úgy hogy fél órát lóg a cicin, amiből 27 percet intenzíven rágja, és 3 percet szopizik. Ma már zokogtam minden egyes szoptatásnál. Nem tudom mit csináljak. Ezek után beájul és 10 perc múlva ébred és követeli újra a cicit, mert hát ugye nem lakott jól. És megint csak rágja, szinte semmit sem szív ki belőle. Pedig lenne mit. Fejegetek, de akkor meg olyan rohadt lassan jön le minden egyes gramm. Na meg aztán ha odaadom neki cumisüvegből vagy pohárból, azért megint csak nem kell megdolgoznia, így egyre inkább nem akar szopizni. És ha így folytatja el is fog apadni a tejem. Hát, totál ki vagyok készülve. (A bimbóvédőt is próbáltam, de azt is csak rágja és a szája mellet ömlik ki a tej... nem nyeli le.)

Bocsi hogy csak panaszkodok, de totál kétségbe vagyok esve. Tudom, kívülállóként nem is tűnik olyan nagy problémának, de nekem az. Mi a francot csináljak ezzel a gyerekkel??

Ami - Áron tök úgy néz ki mint Nóri! Duci pofi, fekete nagy haj! :lol: Gyönyörű!!!! :wink:

Babuli - nem tudom próbáltad-e már, de állítólag az ananász is jó "szülésindító"! Mellesleg én is ettem egyet pár órával a szülés beindulása előtt!!!!! :D Na, hogy volt-e köze hozzá vagy nem, azt már nem tudom... :wink:
Vendég

Wera dormouse@freemail.hu, szoptatási tanácsadó, van négy gyereke (ha még annyi :lol: ), civilben pszichológus, állati jó fej. Sztem ő tud segíteni . (becsületes neve Diószegi Eszter, és ha ő messze lenne, ajánl vkit).

Zsuzsi :lol: :lol: :lol: :lol: .

Vkata, azok a szülések feltehetően hanyattfekvős forszírozott szülések voltak sztem, és nem fogunk összeveszni :lol: , nekem négyszer vágtak, most kecsegtetnek vele, hogy nem muszáj, majd elválik.

potyka

Wera: nagyon sajnálom, hogy így alakult! És kívülről nézve sem tűnik apró problémának! Próbáld meg amit Potyka írt! Szorítunk!
Vendég

Sziasztok,végre itthon,fél kilenc volt mire hazaértem :?
Valamit akartam írni,de elfelejtettem mit :evil:

Ja,megvan:Apa elment megkérdezni ezt a házassági anyakönyvi kivonat dolgot,hogy kell-e csináltatni,és azt mondták,nem mert egerszegen kötöttük a házasságot,és itt is születik a baba-ugyhogy egy gondal kevesebb. :D

Babók nagyon édesek :D

Bosesz,de most megyek pihizni,holnap meg vár a házimunka,bár Apa biztos segít majd.Pocak egyre inkább keményedik,és nagyon feszít ott lennt,nem tudom meddig húzzuk.

Kép
Kép
Kép
kike

Egy ygors 38.hetes pocókép :D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj, Potyka, hogy neked mindig van kit ajánlanod, ötleted...Még tuti én is hasznodat fogom venni! :)

Nekem sajna nincs nagyon ötletem, minket orvosokat nem erre képeztek ki....:)

Kike! Basszus lehet hogy felment 2o kg Rád, de Te még így is nagyon csini vagy...Nekem sose volt ilyen hátsóm...:D :D :D

Kép
andkata

Wera!
Ne add fel a szoptatást semmi képp!!!
Nekem ugyanez volt Zsuzsinál, az első hónapot végig bőgtem, és szinte egyfolytában szoptattam, vagy próbáltam! Annyira sok tejem volt, hogy nem tudott szopni. Lusta is volt, nagy volt a mellem, állandóan kicsúszott a szájából, nem tudta bekapni rendesen.
Csak bimbóvédővel sikerült, de abból is többféle van. Én a kórházban kaptam egyet, ami üvegből volt. Rengeteget fejtem, és üvegből is kapott, de előtte mindig megpróbáltam rendesen.
Aztán ahogy nőtt, egyre jobban sikerült. Egyébként másfél évig szopott :D

Ja és nagyon jó a Garmastan kenőcs, ha fáj!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt mindenkinek!
Sikerült ma egy kicsit korán kelnem....próbáltam az ágyban olvasgatni, hátha vissza tudok aludni, de nem jött össze. Mert most meg éhes lettem....igy inkább felkeltem. Hát ma is érdekes idő van..hol kisüt a nap, hogy elered az eső! Pedig visszatérhetne már az a jóidő, ami májusban volt!

kike!
Szép a pocid!

Ki hogy van ma??

Magdi!
Jó, hogy hazaengedtek....gondolom örülsz neki, még ha csak rövid időre is.... de pihenj sokat! nem lesz semmi gond.

babuli!
Szabi baba még mindig nem akar kijönni?? Nem ittál bába koktélt?

d.dodó

Jó reggelt!

Hát igen Kike, nagyon csini vagy így is! Irígy irígy!
Vendég

Magdi, most látom, milyen mázlim van, én gyerekem is hasonlóan nagy, de kórházban nem akart látni senki.

Kike, plsut húsz kgval, ha ilyne lehetnék....

Babuli, hajrá!!!!!!!! Kitartás, Veled vagyunk. És mindjárt Szentiván, hátha a tűz meg a vígasság kibillenti Szabit.

potyka

hát igen, most nagyon örülök neki, hogy ithon lehetek. Napi 6szor kell ennem :? már a könyökömön jön ki a sonkás szendvics és mindent grammra pontosan le kell mérni.
Potyka, feltennéd a méreteket??? De te nem vagy cukros -terhességi- ugye??? mert arra nagyon oda kell figyelni. Nem szeretném leírni a kockázatait, akit érdekel az úgyis rákeres a googleba a terhességi diabéteszre.
Ne haragudjatok, de nem tudok 50 oldalt :shock: átolvasni, mert ígyis nagyon szűkös az időm... ha feltenne valaki a már megszültekről egy táblát azt megköszönném, mert nagyon le vagyok maradva.
magdolnam

Magdolnám: sajnos a tábla Szly-nál van és ő még kórházban de a 432. oldalon meg tudod nézni, arról Szly hiányzik (nem pontos adatok de kb 3,5 kg-al és 56 cm-el született Szonjy baba de az biztos hogy csütörtök kora délután ha ki akarod keresni) és H. szilvi ( ő meg 35+1???? re 1800 grammal de többet még nem tudunk!)
Vendég

Igen Potyka neked annyival jobb (és gondolom ezért sem akartak kórházban tudni) mert kiderült jó a cukrod, sőt még az elszámolás is előfordulhat, nem?????????????
Vendég

Rakok fel én is 38. hetes képet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 18:57-kor.
Vendég

Sziasztok!
Köszi a dícséreteket :wink:

Kata:Hiszen te is nagyon csinos vagy,és a pocód is szép! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: köszi: jó naci meg a fotó! Én sosem voltam csinos!
Vendég

Babu+++++++++++++++++++++++++++++
(nehogy már holnap befektessenek!!!!) Szabi gyere ki magadtól!!!
Vendég

Jó reggel koránkelő banda!

Magdi
, neked tuti hogy a cukor és a gyerek mérete miatti összefüggés miatt aggódnak ennyire. Van esély a császárra, de gondolom ezt mondták....

Én meg parázok hogy 4 kg-os lesz. Potyka röhögve kinyomná...Csak úgy érzem elsőre nekem nem lesz egy diadalmenet. Meg a 92-es BPD is soknak tűnik, ami még nyilván nőni fog...Na mindegy csak lesz valahogy, gyerek még bent nem maradt...

Kép
andkata

Nem is hiszem el hogy nem voltál-vagy csinos :wink: Az én valagam se teljesen ilyen-Apa szerint is nagy :roll:

Szerintem úgy ránézésra nagyobb a pocid,mint nekem.

Megyek,Pici Fiam megnáthásodott,ma nem lessz medencézés :?

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?