áron bébi és jázmin is nagyon cukik.
andkata, azért neked sem semmi energiáid vannak még.
sz.andi, én totál megértelek! Én sem akarom hogy majd ezerrel idecsődüljenek azok, akik amúgy nem igazán érdeklődnek... NAgyon remélem, hogy lesz bennük annyi tapintat, hogy ha megkérem őket hogy ne jöjjenek, akkor nem fognak...
szkagi, tényleg nem könnyű a helyzet. De a gyerekeid érdekében muszáj lesz a sarkadra állnod... Érthető hogy a férjed szeretne minden tőle telhetőt megadni a szüleinek, de én a férjemnek azt szoktam mondani, amikor pl. a munkájára több időt vagy energiát fejtet mint rám, hogy nem a munkatársaival tervezi leélni élete hátralevő részét hanem elvileg velem, úgyhogy tessék úgy hozzáállni... persze a szülők kicsit más téma, de már ti vagytok a családja elsősorban...
hene, gergő igazi kis pasi.

nagyon édes!
patr, én is iszom málnalevél teát. én egy bögrével iszom, amit 3 g teával készítek. És én hidegen iszom, minden nélkül. lehet, hogy velem van a gond, vagy nekem valami mást adtak, de annyira nem gáz nekem.
masszazs... mi rendületlenül csináljuk (nem mondom, hogy egy-két nap nem maradt ki) de határozottan van már most eredménye. Nem azt mondom hogy nem fáj, de ha ettől a szülés lesz kevésbé rossz... Úgyhogy szerintem tuti érdemes. (ja, és másfél-két hét után már nem is annyira rossz mint az elején)
ibm, az a toka nem egyszerű... nincs folyton késztetésed hogy jól megharapdáld?
és akkor én. Reggel felkeltem korán, hogy bemenjek a férjemmel (mert ugye kedden otthagytam az autót a cégénél, és szerdán jól megszívtam hogy nem tudtam végül bemenni, úgyhogy azóta autó nélkül voltam...) aztán mondom bedobom a melóhelyre a papírjaimat, utána meg irány az okmányiroda (jogsi miatt ugye), aztán még két bankba is kellett mennem, meg az egyik tanítványomhoz pénzért... Ha valaki jogsit akar honosítani, akkor lője előtte fejbe magát... Ugye vagy ötször direkt rákérdeztem, hogy akkor ugye mostmár tuti hogy csak az okmányirodába kell mennem? MIndenhol mondták, hogy igen. Szerintetek? Visszaküldtek a petzválba a közlekedési felügyeletre még egy papírért. Amiben az a legviccesebb, hogy a lágymányosi hídnál kezdtem reggel, onnan VI. ker, onnan XVII. ker okmányiroda és onnan vissza a lágymányosihoz a petzválba!!! És még közben majdnem azt is kitalálták, hogy akkor most még kéne nekik egy elsősegély tanfolyam is. Azt hittem szálanként tépem ki a hajam. Kb. két napig olvasnátok ha leírnám hogy eddig hányszor hány helyre küldtek már és onnan vissza és át és megint... Úgyhogy ma átmentem a petzválba, de mivel azok is csak délig vannak meg az okmányiroda is, ezért oda már nem értem vissza, úgyhogy hétfőn mehetek újra. És ami a legfelháborítóbb, hogy bevonják az amcsi jogsimat! Amit nem tudom milyen jogon tesznek meg, hiszen egy más hatóság által kiállított hivatalos okmány... Na mindegy. Ezen már nem húzom magam tovább, mert már így is eleget idegesített...(ja és a végén mondta a pasi hogy elsősegély mégsem kell... ami vicces, mert hogy döntik el, hogy vezetésből kell vizsgát tennem többéves tapasztalattal, elsősegély viszont nem kell, amit viszont annyit nem gyakorol az ember, és kinn az nincs is. Logika???
Most megyek inkább segítek apának házat színezni mert sose leszünk kész...
Majd később még jövök.