A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sillia!

Igen én is meglepődtem, hogy valakinek már szinte az első napoktól van napirendje. Én sajnos nem tudtam kialakítani ilyet...vagyis már egy hónapja próbálkozom, és vannak is fix pontok, talán egyre több, de ennyire jutottam. Az elején én szúrtam el, mert még a fürdés is mindig máskor volt. Ilyen meg, hogy fektetési rituálé...amikor még úgyis kelt 3 óránként akkor amíg mi még fent voltunk velünk volt a "nappaliban", ott aludt. Aztán épp hogy alakult vagy szopizott és utána már a kiságyába raktuk le, vagy úgy ahogy aludt áttettük. Aztán először kialakult az esti fürdetés, alvás, majd a reggelek is kialakultak (persze ebben is szokott változás lenni, de minimális) Napközben meg ahogy esik...még a sétát sem tudom pontosan belőni. MOstanában meg alakulgat a fürdés előtti nyügibb időszak is. Úgyhogy mire nagykorú lesz, talán lesz napirendje. :lol:

Te írtad azt a múltkor, hogy most még egy éjszakát sem alszik át, aztán majd kamaszkorában a napot is át tudná aludni? :lol: Vagy máshol olvastam? De szerintem nagyon jó. :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati

én írtam, ill. nem én írtam csak bemásoltam ide. Egy Bond által linkelt oldalról van, szerintem olvasd te is, nagyon jóóó :lol: :lol:

Nekünk most ez a kórház dolog is rontott meg sem lévő napirendünkön.

Lányok!

lassan egy hete vagyok bezárva a lakásba! kezdek megőrülni
:evil:

Doki a lelkemre kötötte hogy lépcsőzni TILOS!!!
Így aztán feljöttem és fenntmaradtam..

Holnap végre kidughatom az orrom, mehetek csőkiszedésre.

Elég kínos hogy már ez is élményszámba megy :?
Vendég

Ez NAGYON idegesítő, hogy minden frissítésnél visszadob a Társalgó oldalra és onnan kell idekattogtatnom újra meg újra :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok! :)

sillia!

"Álarcosbálon ismerkedtetek össze és tiedapa csak a nászéjszakán láthatta az arcodat.
Milyen romantikus"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"titeket is visszadob alapállapotba ez a szutyok ha frissítitek az oldalt?"
:? :? :? :? :? :? :?

Légyszi ne hozd itt a frászt az emberre! Biztos, hogy jól vagy annyira, hogy megvárd a holnapi napot a dokival? :?: :?: :?:

"Olvastam hogy nektek már milyen kialakult napirendetek van, átfutott rajtam hogy én bénáztam el valamit. "
Hülyeséget lehet beszélni, de nem érdemes. :? :? :? :? :wink:
Nem akarom elkiabálni (tehát itt most erősen kopogok), de van napirendünk. (Ellenben Manó annyit aludt tegnap, hogy ha azt mondom, hogy 10 órát volt fennt, akkor erősen fölé lőttem. :shock: :shock: :shock: :shock: :?: )

orsi777!

"Én a rockerek táborába tartoztam. Kedvenceim a Metallica, Nirvana, Guns n' Roses, a lágyabb zenét előadó hazai csapatokat, az Eddát, a P-Mobilt.
Az akkori jellegzetes rocker felszerelésben jártam bulizni kockás ing, sztreccs fekete farmer, hosszúszárú Puma cipőt viseltem. Ma már naaaaaaaaaggggyoooooon égő lenne ez a felszerelés"

Na, akkor kérem szépen.
Az én zenei alapjaim a P.Mobilon, P.Box-on, a Hobo Blues Band-es, Piramison, Deák Bill Gyulán és társain fekszenek. Ezek egyenes következménye tehát a Guns 'n' Roses, Aerosmith, stb. Az itthoni metál sosem jött be nekem. :roll: :roll: :? :? De szerettem az Eddát, Bikinit, Neotont meg mindent amikből sláger lett itthon.
Suliba csak így jártam:
- szigorúan szakadt farmer (édesfiamhogynézelkimitfognakígygondolnirólad!? :lol: :lol: :lol: )
-fehér póló
-piros kockás flanell ing. (Még a fateromé volt. :shock: :lol: :lol: )
Szintén szigorúan teljesen kigombolva, az alján összecsomózva.
-magasszárú fehér sportcipő
-hosszú haj, mindig kibontva.
Kb. fél óra volt a suliba az út. Walkmanbe beraktam a Guns 'n' Rosest, felnyomattam teljes hangerőre (tudjátok, amikor a metróban még a következő ajtónál is lehet hallani :lol: :lol: :lol: :lol: ), így már kellően felpörögve értem reggel a suliba. Épp csak az ajtót nem rúgtam be, amikor az osztályterembe léptem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Motoros bőrdzsekim csak később lett, az első keresetemből vettem.
Télen-nyáron azt hordtam, magassarkú (nem tű!!!!), félhosszú szárú csizmával.

breki76!

Azt nem tudom, hogy a fiú magzatoknak hány hetesen lehet már az első merevedésük, de hogy egy-két hetesen lehet, az tuti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"lehet, hogy ugyanazzal a bébivel álmodtam 2x....ilyen félkarú rablón volt 1 kislány meg egy kisfiú fej és amit nyomtam az lett "
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiBond!

"Én kb. 27-28 éves korom óta"
Hát ez az! Én még csak 22 vagyok :x ! Terveink szerint még a 2. babánál is csak 24 leszek! így még kétségbeejtőbb, hogy ilyeneken kell gondolkodnom :? ! Nem mondom, hogy kevésbé zavarna, ha mindig is ilyen lett volna, de nekem ráadásul atomjó cickóim voltak a fogyásom előtt :lol: . Pöpec kis 80B, és melltartó is csak azért kellett, mert nem szeretem, ha átfigyel a felsőn a stopli :lol: . De ugye a fogyás, meg most hogy annyira sok tejem volt.... :? . Nem vagyok én nagyra vágyó, még csak azt sem akarom visszakapni, mert sztem ahhoz tuti kéne szilikon, azt meg nem akarok. Szóval beérem én kisebbel is, csak lehetőleg ne férjen alá egy komplett rajzfelszerelés (tudod, ceruzateszt) :lol: :lol: :lol: .
Tényleg, amúgy szoptatás után valamennyire azért helyreáll? És ugye kisebb lesz a bimbóm is megint? Mert ezzel a setéspárizsival nehez tudok azonosulni :roll: :lol: .

Bakker! Ez nem törvényszerűen kell, hogy így legyen, de te már szültél egy gyereket. Én meg hol voltam még akkor tőle? :?
Élből nem jövök ki velük, mert nem alma formájúak. :? Ez még istenes lenne, ha maradtam volna 75B-nél. De egyrészt nem maradtam, másrészt meg a Push Up-os fazonúakkal jól tönkre is vágtam.
Régen még simán felvettem melltartó nélkül is egy pólót. Ma meg már a melltartó alá is melltartót veszek. :lol: :lol: :lol: :x :x :( :( :( :( Így nemhogy a ceruzák alá férnek, de egy komplett írószerbolt vagy festőműhely is. :( :( :( :(
Mérettől függetlenül ami nekem mindig csúnya volt, az a bimbó udvar. Na, az aztán tényleg párizsi fazon! Csak akkor okés, ha fázik. :roll: :?
Lényeg, a lényeg: negyvenedik szülinapomra szívesen kérnék Apától egy felvarrás finanszírozást. :roll: :roll: :roll: :( :( :(

Az alapállapot azért rendeződik. A jó ciciért tenni kell (sajnos :oops: :oops: :oops: )
- sport (nem, nem a súlyemelésre vagy a sakkra gondoltam :lol: :lol: )
- JÓL kiválasztott melltartó
- egyenes hát
- gének

Nem az irigység szól belőlem, de néha nagyon tudok röhögni a szilikon macákon. :lol: :lol: :lol: Szerintem tök gáz, amikor 20 km-ről virít, hogy az implantátum. Konkrétan van a csaj mellkasa és azon egy dudor. Semmi átmenet, hajlékonység, ív vagy bármi, ami természetessé tenné. Olyan mintha rászerelték volna, mint amikor rácsavaroznak egy gombot a fiókra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Az igazán szép az, amelyik felett fél óráig kell törnöd a fejed, nagyítóval a kezedben, hogy rágyere. :lol: :lol: :lol:

"Nyugi, nincs is ilyen szép bőröm ! Az az egy kép, amin Bobóval ketten vagyunk, az "zajtalanítva" lett, és nem szeretem ha már műnek hat egy kép, viszont az eredetit meg véletlenül kitöröltem, szóval ez maradt . Szóval inkább a többit nézd, azok valós képet mutatnak . Igazából a karikát akartam csak a szemem alatt halványítani, de pont az nem változott semmit .
Tudod, ezt az effektet alkalmazzák a címlaplányoknál is, hogy szép bőrük legyen ."

Jó duma! :? Ha valamit zajtalanítani lehet, akkor zajosítani is. CSak annyit kell tenned, hogy visszamented innen és az eredetire preparálod. (És leszámolsz a hiúságoddal: ki nem sz@rja le a szemed alatti karikákat!? Téged a kutya nem figyel, amikor kezedben van Botond. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(Amúgy ki a túró visz magával fényképezőgépet a fürdőbe???? Aztán meg kezébe nyomja valakinek, hogy ilyen és ilyen képet csináljon. :roll: :roll: :o )

agi125r!

[quote="agi125r"]B írta:agi125rond: alatta lapul Hugi? :lol: /Manó szerintem már nem férne el a pihenőszékben, ezért tippeltem Hugira :D /

Éééééééééééssssssss igennnnnnnnnn!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Leszedtem a megszáradt pelusokat és össze akartam őket hajtogatni. Manó úgy gondoltam, hogy ő is tereget: először Overdose-t terítette be velük, mondván fázik. Aztán pedig rájött, hogy Hugi is fázhat (elvégre a konvektor mellett ült :lol: :lol: ), ezért az egészet úgy, ahogy van átpakolta rá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ancsurti!

Naaaaaaaaaaaaagyon jók a régi képek!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Képzeljétek,mi történt:
pár napja kaptam Lilisgabitól egy privit, egy iktatási számmal, meg egy ügynökség nevével, és hogy milyen kicsi a világ...stb.
Olvasom, mondom: He? Was ist das kutykurutty :lol: ? Próbáltam kutatni az emlékeimben, hogy talán annak idején, mikor modellkedtem, talán dolgoztam nekik, de nem ugrott be, Bobót meg nem regisztráltattam sehol... Gyorsan felkutattam a számhoz tartozó arcocskát, és képzeljétek, Breki Árminja mosolygott rám :lol: :lol: :lol: . Szóval ezennel ismét megállapítom, hogy Minó, és Bobó, főleg eleinte nagggggyon hasonlított egymásra :lol: :lol: :lol: .
Nyugi Gabi, ezt sokan eltévesztették volna :wink: . De olyan aranyos volt :lol: .

Amúgy annyira kitűnik Minó a többiek közül ezzel a séróval, hogy én tuti őt választanám :shock: :wink: :wink: :wink: . Lehet hogy nekünk is regisztrálni kéne valahová :roll: ? Alapvetően nem vagyok híve az ilyesminek, de Botond tényleg kitűnik valamivel... :roll: . És később vicces lenne mesélni neki.... :D

Gabi!

Majd mesélj, milyen volt Norbinak a suli :wink: !

Gabi,Tabati!

Akkor nálatok is "van baj" az éjszakákkal pár napja. Azért ez megnyugtató :oops: :lol: . Ezek szerint tényleg az időjárás lehet!

Tabati!

Nekem is nagyon változékony a tejmennyiségem :? . Már arra is gondoltam, hogy Botond emiatt alszik rosszabbul, de most mértem egy kajcsit délben és 120-at evett. Ilyenkor ennyit még sosem mértem, max. 100-at, szóval tejcsi az van :wink: .
Én két napja kint altattam délelőtt és így tovább aludt :wink: . Most is felébredt 40 perc után, de visszatettem a cumit, picit tologattam, és még aludt majdnem fél órát :D .

Sillia!

Sajnálom, hogy fáj a pocakod :( . Remélem, ha kiveszik a csövet elmúlik....
Nekem azt mondta a szoptatási tanácsadó (anyu kolléganője), hogy nem fog csappani a tejem, attól hogy átalussza Bobó az éjszakát :shock: . Azt tanácsolta, hogy lefekvés előtt fejjek, hogy ne durrajon szét a cicim, de nem a csappanás miatt :shock: . És tényleg nem lett kevesebb, csak nyilván éjszakára, akkor meg nem is kell.Ki van ez találva :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond

Úgy érzem, mi jóban lettünk volna, nagyon egy az ízlésünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsurti-

De jók a képek, tetszik a vörös hajad, a szerkód :lol: :lol: :lol: Hangi tiszta apukája. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi

Igen, én sem fejek már régóta, - a péntek reggel kivételével akkor már kb. 4 kaja mimaradt :oops: -, soha nem keltem fel éjszaka fejni, pedig már nagyon régóta nem kel fel Odett éjszaka, és normális, elég volt a tejem mindig.
1 hónapja nem fejek, előtte is csak lefekvés előtt és a délelőtti etetés után fejtem. Van kb 4-5 liter a fagyóban, én többet már nem teszek el, lehet, hogy ez is megy a lefolyóba majd :cry:
Mikor pénteken nem volt hajlandó Odett enni, kivettem egy adaggal Odettnek, mert gondoltam nem lesz elég tejem a következő napokon, de nem evett belőle :shock: . Szombat délutántól nagyon sokat cicizett tegnap estig, és mára visszaállt a rend a tejtermelésemnél.

Sillia neked is szerintem azért lóg a cicin Lóci, hogy szaporítson, és nemsokára neked is visszaáll tejtermelésed a rendes kerékvágásba. :wink: :lol:

Sajnállak, hogy nem tudsz otthonról kimozdulni, én is megőrülnék. Nézd a pozitív oldalát, a mostani időjárás, azért nem annyira csábító, mintha szép napos idő lenne kint, akkor sokkal nehezebb lenne megállni, hogy kimenj.

Gabi 1

Nem tudom soha eldönteni kire hasonlít Nóra. Inkább férjed :wink: Nagyon aranyosak a nagyok, ahogy törődnek vele :P

Boo

Sikerült elköltözniük? Nincs még netük?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.10.19 12:47-kor.

Kép
Kép
orsi777

Conversano írta

[quote]K írta:edvenc színésznőm:

-Amerikai
-az egyik keresztneve: Anette,amit nem használ
Most csak ennyi

nekem ez még elég kevés információ

Kora?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

És most mit nyomatsz? Mert én Halász Jutkát. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

conversano! :)

Sandra Bullock. 8)

Kép
Kép
200907?

45 éves.Haja és szeme barna. Tök természetes jelenség.
Vendég

Tabati:Nem örülök,ezt,hogy értetted? :roll: Nem akarok neked rosszat!Eddig te voltál a nyerő,de most láttam,hogy még ezt is lehet fokozni. :lol:
Gabi1:Szép család vagytok,annyira cukik a nygok a picivel. :lol: Nagyfiadnak sok örömöt az új suliban!
Dodi:Ez nem ér!!!!!!!!! :evil: :oops: :lol:
Ancsurti:Nagyon komoly voltál!!!!!!! :shock: :D Én nem voltam ilyen bátor,némán lázadtam!Anyám kivágott volna,ha így állítok haza! :lol: De neked k@rva jól állt! :wink: És a kiskori képeken kiskugli nagykuglira hasonlít,nem anyájára.(bocsi) :roll:

Férjem hazajött a vizsgáztatásból,de már el is ment újra,most továbbképzésre.Belépett:Mit csinálsz?Ja,babanet?Nem baj,jobb ez,mintha alkoholisták lennétek! :lol: :lol: :lol: (sok nő ekkor lesz alkesz,mikor itthon van a gyerekkel,és befordul)
És még nevetett is,a szokásos kidobom a gépet helyett.Én is jót röhögtem rajta. :lol: :lol:

folyt.köv.este,megyünk a Lilóért az oviba,onnan a játszótérre :wink:
Vendég

most akartam írni,hogy Sandra Bullock,de Bond jött,látott,és aratott :twisted:
végre beszállnék vmi játékba,erre..... :lol: :lol:
egyébként én is bírom a csajt :wink:
Vendég

Én sem vettem észre Bondot :) De nyert.
Vendég

Már elnézést, de ENGEM HOGY NEM LEHET ÉSZRE VENNI?????? :x :x :x :x :x :x :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Úgy kedves Bond,h épp nem hordtam fent az orrom ,tehát nem néztem a fejem fölé,így elmulasztottam becses látványod:D Meg tudsz nekem bocsájtani Mester? Lécci-lécci-lécci
-kiskutyaszemetmeresztőszmájli- :wink: :)
Vendég

Sziasztok.

Bond: Nem lett volna rossz az se, ha "amúgy" napozunk!! :D

Evés napi 5-6-7-szer. Általában 6-szor.

Kép: még jó, hogy emlékeztél, hova tetted Hugit, mert ahogy mondod: hangja alig, keresgethetted volna, hogy hovaafenébeistettemeztagyereket? :D

Gabi1: éppen kezdtelek hiányolni.
És nagyon örülök, hogy most jöttök Sárvárra. A múltkori 2 hét kimaradásomat nem tudtam pótolni, így nem voltam biztos benne, hogy voltatok-e már, vagy csak eztán jöttök. :oops:
Ha benne vagy, egy fél órára összefuthatnánk valahol :)

Amúgy a hiányzásod igazolva. Nem semmi a volt ofő.
Nem csípem az ilyet, amikor kijelenti: én tudtam, hogy gond van.
Ha tényleg tudta, miért nem tett semmit?
Ha meg nem, akkor minek pofázik. :evil:
Teljesen igazad van, hogy átirattad másik suliba!

Lilisgabi: jövő hét? :wink:
Jól feltankoltál babakajából, de így tényleg olcsóbb volt.... :)

Katy: Réteslap :evil:
És mi lett volna, ha magad gyúrsz? :roll: :roll: :twisted:

Tabati: Jobb későn, mint soha. Ezt a pozíciót mág nem próbáltam, de ki fogom! :D
(Eleinte volt, hogy én is bőgtem, amikor hullafáradtságomban feldöntöttem a poharat, benne a nagy nehezen lefejt 20 ml-rel.)

Czika: Az állam leesik! Én éjjel jó ha 80-at összefejegetek. :shock:

Amúgy meg valld be, hogy elütötted, az 1-es csak véletlen került bele, és 50ml-t akartál írni!!!!!! :twisted: :twisted:

Sillia: basszus, nagyon vigyázz magadra. Nem kéne visszakerülni a kórházba! Azért holnap említsd meg a dokidnak ezeket a dolgokat!

Conversano: ennyi infoból nem tudtam volna, pedig én is csípem, Főként a Beépített szépség és a Két hét múlva örökké című filmjeit.

Orsi: Nekem is ezek a bandák jöttek be anno....és apám kockás flanelinge derékon csomóra kötve.....

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi

Látod a mi beépített szépségünk egyből lökte :D Szerintem elég lett volna ennyit írnom. Nő. :D
Vendég

Conversno írta

[quote] írta:n sem vettem észre Bondot
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilisgabi írta:

[quote]F írta:érjem hazajött a vizsgáztatásból,de már el is ment újra,most továbbképzésre.Belépett:Mit csinálsz?Ja,babanet?Nem baj,jobb ez,mintha alkoholisták lennétek!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amikor a 11. számú lakásban laktunk, hogy anyám ne vegye észre, miben akarok menni a suliba, szépen felöltöztem otthon, bepakoltam a táskámba egy másik garnitúra ruhát, kidobtam a táskám a 3. emeletről, lerohantam a táskámért, átöltöztem a pincében lévő tárolóban, és úgy mentem suliba. Ez csak egyszer fordult elő, nem azért, mert lebuktam, hanem anyám valamiért soha nem szólt rám többé, hogy hogyan öltözöm. Tőle kaptam végül karácsonyra egy szép, kockás, zöld flanellnget (mostmár:hú de randa volt :roll: )

Bond

Te következel színészügyileg :wink:

Mostanában legtöbbször hallgatom a Süs fel nap című lemezt, gyerekek énekelnek rajta, ismét kívülről fújom az A part alatt című dalt :lol:
Szeretem a Nightwish-t, a Tankcsapdát, Hooligans-t és a Zanzibart.

Kép
Kép
orsi777

Csúcsok lehettünk a kockás ingünkben :lol:
Sajnos rólam akkoriban nem nagyon készült kép, de ha van rólatok szívesen látnám. :wink:

Kép
Kép
orsi777

Én is nagyon szeretem Sandra Bullock-ot, nekem a kedvenc filmem, az Aludj csak én álmodom, főleg, hogy a filmbeli szerelmét, Bill Pullman- t is nagyon bírom.

Kép
Kép
orsi777

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:00-kor.
Vendég

Czigka

Nálam, te vagy a nyerő a hajnali 500 -al :shock: :shock: :shock: , ez hihetetlen :shock: :shock: :shock: .Kitartást kívánok neked a fejéshez, de látom, hogy van. :wink:

Kép
Kép
orsi777

[quote="conversano"] írta:conversanogy kedves Bond,h épp nem hordtam fent az orrom ,tehát nem néztem a fejem fölé,így elmulasztottam becses látványod:D Meg tudsz nekem bocsájtani Mester? Lécci-lécci-lécci
-kiskutyaszemetmeresztőszmájli- :wink: :)

Emmég kevés! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Látod a mi beépített szépségünk egyből lökte Szerintem elég lett volna ennyit írnom. Nő."
Ugyan má! Elég lett volna egy pont is. 8) 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen:

hendegabi! :)

"Kép: még jó, hogy emlékeztél, hova tetted Hugit, mert ahogy mondod: hangja alig, keresgethetted volna, hogy hovaafenébeistettemeztagyereket? "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Látom, továbbra is hasonló koncerteken találkoznánk! :lol: :lol:

Átöltözés: rulez!!!! :lol: :lol: :lol: (De melyik háznak van 11 emelete? :roll: )

Nekem sincs kockás képem. :( :( :( :(

czigka! :)

Érdekes, hogy tejed rengeted és Bende nem hajlandó szopizni. :o :(

Színészet.
Tartok tőle, hogy nem lenne túl könnyű, éppen ezért megpróbálok rajta nehezíteni egy kicsit (hátha sikerül :roll: )

A Du Pont gyárnál dolgozott sofőrként. De meggyilkolták az egyik munkatársát, aki a barátja volt. A környékbeli szórakozóhelyeken is egyre több lett az erőszak, ezért felmondott.

Kép
Kép
200907?

Aludj csak,én álmodom-nekem is nagy kedvenc :)

Ugyan nem kockásinges,de abból a korszakomból való kép.

Kép
Vendég

Bond

Rákérdezhetek?
Vendég

Conersano

Ez nagyon kemény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond

A felsorolásomban a 11. számú lakásban éltünk 8)

Kép
Kép
orsi777

Nekem télleg van egy tippem,de inkább pü-ben küldöm,nehogy kitaláljam:) aztá' megint gondolhatok én :)
Vendég

Bond

Ezt a mondatot tényleg így akartad?

"Tartok tőle, hogy nem lenne túl könnyű, éppen ezért megpróbálok rajta nehezíteni egy kicsit (hátha sikerül )"
Vendég

Látom, te se Dévai-Nagy Kamillát hallgattál! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne kötöszködjél örülök, hogy a nagy erőlködésemben nem írtam le a nevét. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja bocs, tényleg! :lol: :lol: :lol:

Egyéb tippek? :roll: :?:

Miért van az, hogy amikor a leginkább sunnyogna az ember, akkor csap oltári zajt??? :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

Óóó.. én is mindig akkor vágom földhöz a leghangosabb tálcát vagy verek le vmi überhangos dolgot. De egy tuti. Akkor kell mindig tüsszentenem ha a kölök épp elaludt a kezemben hami után.Na ná,h feltüsszögöm. Szegénykém úgy megijed.
Vendég

Ehhez a játékhz én túúúúúúúl béna vagyok, sejtésem sincsen :oops:

Kép
Kép
orsi777

Orsi!

Dehogy vagy béna!! Segítek!!

Az illető: Férfi! Kép
Vendég

A túróst vagy te béna! Próbáld ki. Hátha nem csak a zenei ízlésünk hasonlít. :wink: :lol:

Okosodjunk (ne csak szépüljünk mindenféle retusálással. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ):

http://www.babazo.hu/bebi/20091015-kisbabak-fejlodes-merfoldkovei.html

Kép
Kép
200907?

A kromószóma számait nem akarod megmondani? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

De igen!

Ennyi!
57 701 691 Nem kamu ám:)
Vendég

Már apa is ráállt a dologra, nem megy :( :oops: :oops: :x :roll:

Kép
Kép
orsi777

állt és nem megy...? :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond:nekem is oa kedvencem!!!!!! :wink:
Minnel idosebb,annal jobb pasi :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Bruce Willis!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

[quote="200907?"]

Okosodjunk (ne csak szépüljünk mindenféle retusálással. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ):

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Megnyerted egy tök jó :P hapsi kezét!ez a nyereményed :) Ugye Bond? :wink:
Vendég

Szep jo napot nektek egyebkent!!

Conversano:jo a kep!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem is volt am bordzsekim,de tuzpiros,feher betettel... :lol: :lol: :lol:

Regebben szerettem a Cult-ot,de igazan nem ehhez a stilushoz huztam......

Kép
Kép
ancsurti

Hát, akkor lássuk ki ancsurti kedvence! :wink: :D (Remélhetőleg nem kanadai. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Na minnyá kersek "bőrös" képet.
Vendég

Igen. Valóban egy pasit nyert és nem is akármilyet! :oops: :oops: :wink: (A félreértésel elkerülése végett NEM a megfejtésről van szó) :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.10.19 17:33-kor.

Kép
Kép
200907?

Igazabol nem szeretem a kopasz pasikat :lol: ,es az idoseket sem,de johet!!!Bruce Willis barmikor!!!!

Na lassuk:
-amerikai...
-40 eves....
-tanult japanul....
-elt is ott...
-elso filmje 1996-ban keszult....
-pasi :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Minden, amit tudni akartál Bruce Willis-ről, de sohasem merted megkérdezni:

http://www.filmzona.hu/index.php?a=szereplo&id=37

Akár elolvassátok, akár nem, az utolsó mondatra felhívnám a figyelmeteket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egyebkent Kugli tegnap tunderlany volt!!!
Ezt csak halkan jegyzem meg......Ugy latom nekem tartogatja a kisordog formaciojat :wink: Bar este elfaradt nagyon,es lenyomott egy 40perces :!: kis musorocskat,de keznel volt apaja,es megprobalkozott a lehetetlennel......
Vegul is az est csocs segitett :)

Egyebkent valoszinuleg van abban valami,hogy egyreszrol ram utott termeszetileg,vizonto vagyok,oroszlan aszcendensel....Kuglikam pedig teljesen hozza az oroszlan formaciot...de ez nem vigasztal igazan....

A gyerekkori kepeinket visszanezve,remelem azert csak lesz haja,ha mar en is kuglifej voltam,haj nelkul.....De egyebkent tiszta apja :lol: :lol: :lol:

Lilisgabi;anyam is ki akart vagni,elhiheted,bar ez a hajszerkezet szepen lassan valt ilyenne....vorosbol alakult,es egyebkent mar olyan 18 korul lehettem...mar nem emlekszem,de akkoriban kezdtem dekoratorkodni.....(egyebkent ki is vagott,20 evesen mar egyedul laktam alberletben :roll: )
Meg raszta is voltam,de nincsen rola kepem....vallig ero,szep rendezett vekony tincsekben,feketere festve.... :oops: Sok melom volt vele,igy inkabb megvaltam tole!

Kép
Kép
ancsurti

Bond: :lol: :lol: :lol: Huuuu baszki ez a kep is rola itt a cikk mellett......ne keszits ki!!!

Kép
Kép
ancsurti

Bond:bingooooooo!!!

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?