Sziasztok!
Egyszer már írtam ide, de inkább csak olvastalak benneteket. Eddig. Ha lehet, akkor csatlakoznék én is, bár nem biztos hogy túl sűrűn tudok jönni
Ami miatt írtam megint:
Ez az adókedvezmény sajna már nincs

Én is leadtam a könyvelőnek az igazolást, aki utána nézett és mondta, hogy sajna megszüntették

Én is ezt találtam a neten. Illetve én úgy láttam, hogy a 3.gyerek esetén mintha járna, de persze 2007-es infót nem sikerült lelnem...
Pocakméret: Hát nekem sem egy nagyobb, kismami szerű pocim van

Most kezdett el nőni, bár még úgy néz ki, mintha csak felszedtem volna pár kilót

Ma vagyunk 18 hetesek és a ma reggeli védőnős mázsáláson +2 kilót mutatott a mérleg az eredeti nem babás súlyomhoz képest (most 65kg vagyok a 165cm-hez). Szóval ez mind alkati kérdés csak
Magamról:
Látom vannak itt hónap végére kiírt lányok is, nekik azt üzenem, hogy +-2 hét simán belefér a számított dátumhoz (sőt, ha jól tudom, akkor a 36. héttől bármikor lehet szülni, úgy hogy nem számít a pici korababának)

Szóval célozzuk meg a júniust
Mi egyébként júni 13-14-re vagyunk kiírva...
Én a SOTE II-re járok dokihoz, most pénteken lesz a genetikai UH és az AFP eredményt is csak most fogom megtudni

És persze a terpeszt mi is nagyon reméljük
Jut eszembe: Ismeri valaki Paragi dokit a II-es nőiről? Nála szeretnénk szülni és néhány infó jól jönne vele kapcsolatban
Jó hosszú lettem, bocsánat