Sziasztok!
Harivera!
Sajnálom, hogy nem jó az afp-d, de remélem nem lesz baj!!! A Baross utcai 4Drendelőbe kell menned vagy a női klinikára? Mert az is ott van szemben...de ha az előbbi, akkor oda kell időpont, de nagyon gyorsan kapni fogsz.
Megpróbálom beszúrni mégegyszer a linket. 460font autósüléssel együtt. (318ft kb a font)
http://www.pramworld.co.uk/product/4399 ... Coral_Pink
Hangolka!
Köszi a drukkokat, majd átadom!

Még mindig folyik az orra...de már annyir nem vészes, viszont sokat esik...még mindig.
A herpeszem hála égnek nem durva kiadás, most csak 1-2 napig viszketett, meg minden, aktív fázis nem is volt, amikor tele lesz folyadékkal és kifakad, de már le van száradva, és sztem max egy hét és teljesen el fog múlni. A másik dolog is izgat nagyon, mert úgy érzem, hogy úgy egyébként sincs minden rendben odalent, vagy felborult a ph, vagy másik fertőzés még hozzá. És nagyon félek, hogy ezek miatt ki akar jönni a baby már sokkal hamarabb, netán már mostanában. Ez a legújabb parám, elég erősen. Itt nem fogok elmenni dokihoz, mert idióták, megszoktam, hogy semmire nem tudnak semmit mondani...és majd csak bő egy hónap múlva megyek haza, akkor tudok elmenni a magyar dokimhoz. Remélem addig nem lesz baj. Emailben kértem tőle segítséget, ha így látatlanban tud adni vmt rá, akkor ki is küldenék nekem a gyógyszert/krémet, csak írna már vissza...mert soha nem kapkodja el. De olyan bosszantó, egy hete voltam otthon, vizsgálaton is, és akkor még nem volt semmi.
Ancsa!
Drukkolok holnapra! És a kislányhoz is...remélem jól emlékszem, hogy lányt szeretnél most.
Kumpibogár és mindenki más, akinek fáj vagy görcsöl a hasa!
Szerintem ne aggódjatok, nekem azt mondta a dokim, hogy fájdogálás, keményedés és görcsölés egészen addig normális, amíg nem lesz rendszeres, egyre sűrűbb, és erősebb. Szerintem mostmár "abban a korban" vagyunk, hogy egyre jobban nő arányosan a baby, ezért ez jobban megviseli a méhet, egyer nagyobbra kell nőnie. Én abban is hiszek, hogy így jelez is a test, hogy mostmár le kell pihenni, mert túlpörögtük magunkat. Ilyenkor egy kis magnézium és pihi, pihi, meg pihi. Én mostmár határozottan tudom, hogy akkor vannak ilyesmi problémáim, ha le kell lassulnom. Ma is keményedtem 2x, meg is volt az oka...
Almi!
Most megijesztettél ezzel, hogy nem véd semmit ez a taktika. Azt hittem, hogy ha két félbehajtott, tehát 4 rétegen ülök, az megvéd a baciktól.

Én máshogy tényleg nem tudok nyilvánosan pisilni.
Sajnálom, hogy nem nagyon produkálta magát a babyd, remélem legközelebb jobban el tudjátok majd csípni és kiderül az is, h mi van a lába között.

Egyébként szerintem a felső fotó tökjó, szépen látszik a kis arca.
Szerintetek van olyan törlőkendő, ami vm antibakteriális cuccal van átitatva, azzal le tudnám törölni az ülőkét, aztán még rá a 4 réteg papír, és akkor csak nem lesz gáz? Idáig is vigyáztam, de most százszor jobban akarok ezek után, mert most tényleg a legnagyobb parám, hogy huszonakárhány hetesen el fog indulni a kiscsaj.
Gabi!
Örülök, hogy tetszenek a cuccok!
Sajnos nekem is el kell fogadnom mostmár, hogy nem mozgok úgy, mint a kiscsaj nélkül. Már ki kell gurulnom az ágyból, nehezemre esik csak úgy simán felülni reggel, futni sem tudok már, úgy érzem magam, mint egy krumplis zsák, ha megpróbálom.

Ááá, én már annyira várom, hogy kibújjon a kislányunk, és mehessek vele sokat sétálni, meg ne úgy érezzem magam, mint aki szó szerint terhes. Na meg persze nagyon szeretném már látni, ez jobban érdekel.
Dalmi!
Tökjó szine van a hordozónak!
Nati!
Bocsi, de nem találtam ilyen babakocsit, sztem itt nem lehet kapni.
És ne legyél szégyenlős!
Eagleszem!
Csak néztem nagyokat az uh élményeddel kapcsolatban! Én tuti nem hagytam volna ennyiben, annak a dokinak a haja repült volna. Hát nem azért meresztik ott a feneküket, hogy elvégezzák a dolgukat? És még bunkó is??? Ha szeretnéd, igenis meg kell nézniük a nemét, meg minden mást, amit kérsz! Felháborító! És miaz, hogy apuka nem mehettett be, könyörgöm nem a 21. századben élünk?! grrrrrrrrrrr
Tegnap még este megvettük a baby örzőt is. Ebayen találtam, de csak úgy nézelődtem, mert semmiből nem akarok használtat venni, de daddy mondta, hogy nézzek már szét, mert vannak ott új dolgok is, amit egyáltlalán nem használtak. És lám...találtam is egyet. Philips sbc sc469, rakok fel majd róla képet is. 100font az eredeti ára, és 39-ért vettük. És tök új. EZ vm hiper szuper készülék, pl felhívja a mobilomat, ha a gyerek sír, meg ilyenek...amire persze semmi szükségem nincs, de a szine nagyon tetszik, és hát kevesebb, mint fél áron volt, akkor miért ne?