Én is szültem már álmomban, illetve császároztak, de nem is voltam ott:

:D. Csak onnan tudtam, hogy már kivették, hogy álltam a radiátornál (???) és kisebb lett a hasam, mondtam, hogy most vették ki.

:D
Hát ne sok köze volt a szüléseimhez, nagyon tud kombinálni időnként az ember agya...

.
És egy sima és rövid szülésre készülök!

:)
Boboka!
Leginkább sehogy. Igyekszem minimalizálni az időt, amit a szerrel foglalkozom, meg nyitott részen, szellőzés közben használom. Igaz, ruhát nem szoktam hipózni... De az se lenne működőképes, hogy minden ilyet a párom csináljon, mert bár szuper férj, azért mégse elvárható, hogy munka után hazaérve még ő takarítson....
Süti!
Mármint a fétékenység miatt, vagy "nyomozás" közben találtál valamit... Nem bizalmtlanság ez? Ne viselik rosszul a férfiak?
Babakocsi: nekem egy Peg Perego van, travel system, talpas autósüléssel és merev falú mózessel, amit külön is lehet használni. A mi igényeinknek nagyon megfelel, nálunk nemrég csináltak aszfaltos utcákat, úgyhogy jó minőségűek, a kocsinak közepes kerekei vannak, nem is túl nehéz. Az ülés meg egy mozdulattal beköthető az autóba, ez viszont fontos szempont, mert viszont sokat autózunk. Ha olyan van, én sokszor inkább valamilyen kendős megoldást alkalmazok (van 3 fajta is, sima és karikás kendőm, illetve egy Ergo hordozóm, amit akkortól használok, ha már 3-4 hónapos, ebben a többieket is sokszor tettem hátamra, nagyon kényelmes hordozási megoldás).
Nyulasz!
Üdv itt! Én időnként kukucskálok máshol, úgyhogy már láttalak, és nagyon gratulálok az ikrekhez. Ha jól emlékszem, vegyes páros?