Áááááááááááááá, esélyem nincs visszaolvasni... pedig becsülettel megpróbáltam

na mindegy, majd szépen visszacsordogálok ide...
Milyen tábla készül?
Rólunk: szóval nyaralni voltunk Sárospatakon Apósékkal és sógorékkal. Faházban laktunk (Eszter, olvastam, nem merted bevállalni kicsi Eszterrel... szerintem nem volt gáz, bár tényleg faház függő). Sokat kirándultunk, hegyet másztunk, strandoltunk, kenuztunk (ide nem jött velem Saci, 4 órát hősiesen kibírt a nem kevésbé hősies sógornőmmel és leányával). Saci a kis medencéjében pancsolt általában, de a strandon beletettem a babamedencébe (mielőtt lemeóztam, mit is tud...), amit nagyon élvezett
Mozgásfejlődés: semmi újat nem produkál... csak az eddigieket gyakorolja

szóval szépen mászik négykézláb, de még gyakran átvált bozótharcos üzemmódba, bárhol feláll, felül, és ezekből bármilyen pozíciókba átmozog. Puszi (Biga.csiga írta jó pár oldallal ezelőtt): nos ez nálunk kemény harapással társul

És továbbra is eszméletlen eleven, mozgékony, vigyori

Jó nagyokat aludt, nappal 4-5 órákat (összesen).
Hozzátápi: hát, oda még nem jutottunk el, hogy szopit kiváltsunk, de nem is nagyon célom, egyelőre. Napi szinten 50-100 ml-eket eszik. A nagyon pépeseket nem szereti, mert ő már nagylány (na jó, nem tudom, miért nem szereti), ezért enyhén darabosakkal próbálkozom, de ha a kezébe adok egy-egy gerezd paradicsomot, barackot vagy szilvát, gyönyörűen betermeli (persze utána át kell öltöztetni, de így tanul a gyerek

). Kedvencünk a répa

bármilyen formában (egészben még nem kapta), bármivel társítva, vagy akár magában is. Inni kezdünk teljesen elfelejteni, bármit töltök bele, kifolyik a száján, ha nyelni próbál, mély levegőt vesz, így félrenyel... hát, van még mit fejleszteni a módszerein...
Kriszti: szintén pár oldallal ezelőtti aggodalmadra (nem olvastam közben, hogy mi változott a kérdésben, ha nem aktuális, akkor bocsi): egyik baba sem marha lelkes az első falatoknál, de belejönnek

fontos, hogy türelmes legyél, nyugalom legyen, amikor próbálkoztok... ha nagyon nem megy, akkor érdemes szüneteltetni pár napra... senkinek sem kívánom, amit Zazával végigszívtam, miközben fél család ott szurkolt a fejünk felett (sok más választásom nem volt

).
A babás képek gyönyörűek, majd töltök én is

Ugyanolyan rákos törölközőnk van, mint Ádámnak
Na, megpróbálok még olvasgatni, amíg ki nem dőlök