A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Makadu,

Kitartast, remelem minden rendben lesz! Ez azert tenyleg eleg rohejes...

En ugy emlekszem, hogy TinyLove markaju es egy beka van rajta, de a pontos nevere nem emlekszem. :(

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziszka, nemtom mivan, de nem tudtam letölteni a képeket :-( Majd még próbálkozom...

Jó éjt mindenkinek, és holnap jó talit nekte, aki ott lesz!!

yuyu79

Mecsi.

b.zsofiakukacgmail.com

sophie27

Zsófi, majd otthonról én is küldök képet!

yuyu79

Szilvi, mégis sikerült! Köszi, nagyon jóóók :D

yuyu79

Sziasztok!

Julcsi, örülök, hogy sikerült :) Szerintem is nagyon jók lettek, és akkor néhányat megosztok veletek is :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szóval ilyenek a csajok együtt, ami nekem nagyon meglepő volt, hogy sokszor játszottak már együtt is, pedig én régen azt tanultam, hogy a gyerekek még kiscsoportban is csak egymás mellett játszanak, hát a mi lányaink rácáfolnak erre :)

Szilvi, nekünk már van egy fogunk, mi kiestünk a versenyből, szerintem Áronnak nincs még...

<
sziszka78
Tolna

aki tud ,hozzon tollasütőt!!
Vendég

Sziasztok és SZÉP JÓ REGGELT!!

Sziszka: bocsi, azt hittem, még Málnusnak sincs.... :oops:

Nagyon jók a képek Julcsiról és Málnusról. Amin egyedül manőverezik Málnus, esküszöm az jutott eszembe, hogy "hej, így mulat egy igazi magyar!" :)

Nálatok milyen idő van? Mentek a talira? Itt olyan hidegesnek és borongósnak tűnik. :(

Nézzétek mit találtam?

http://szoloszemfarm.hu/

Járt itt már valaki? Nagyon jónak tűnik és üdülési csekket is elfogadnak.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt mindenkinek!
Mi már úton, kár, hogy nem olvastam előbb, mert nekünk van tollasunk... De foci labda van nálunk és Mecsi féle sátor is, árnyékolónak. Kutyus az utolsó pillanatban ugyan de végül otthon maradt...
Mazska, utoljára nem volt túl sok árnyék...
Szilvi, köszi:)
Hamarosan találkozunk!

<
sziszka78
Tolna

esik:( :( :( Pesten is? Na mindegy, a sátor eső ellen is jó...:(

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

Hát biztos mindenki a talin van, bár eléggé elromlott az idő :(

Áront visszük délután orvoshoz mert tüsszög egész nap és már csillognak a szemei is, bár még nem lázas , de jobb megelőzni a dolgokat így hétvége előtt.

Én is kicsit büszkélkedek tegnap nekünk is megvolt az első 5 lépésünk.:D:D:D Támaszkodott a járássegítőjébe aztán egyszer csak elengedte és megindult felém én meg gyorsan elkezdtem számolni :D
Olyan boldog lett ettől hogy sikerélménye volt , teljesen felpörgött és óriás hancurba kezdett .

Zsófi küldtem a képeket a kollázshoz de nem kicsinyítettem le.

Málnus és Eni minitalis képei imádni valók. :)

Barbi nincsenek újabb szép képeid?

Boni még 2gyereked van?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kitti szégyen ez az egész história is ami veletek történik, szörnyű hogy ilyen pici gyerekeknek kell szenvedni hülye orvosok miatt.
Ha nem adsz olyan ételt amiben tejfehérje van akkor nincs baja? Vagy azért ki tudtad tapasztalni mitől van rosszul és mitől nem?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Tényleg nagyon hülye idő lett, remélem azért el nem áztok talisok!

Kitti! Szegény Levikéd, jó, hogy elmentek egy vizsgálatra, így ki tudod zárni mit nem adhatsz neki. Én még erről a nem finanszírozásról nem is hallottam, én is el szeretném Vikit vinni egy vérvételre amikor szeptemberben Cintussal kell mennünk kontrollra a Heim Pálba. Neki a térd és mostmár a könyök hajlatai is kezdenek pirosodni. Van egy allergiás fórum a babafalván, néha én is írok, de elég ritkán, ott is sok tapasztalatot lehet cserélni, ha gondolod nézd meg. Régen csak egy éves kor után csináltak vérvételt, de mostanság azt mondják már előbb is van értelme.
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... opic&t=897

CsengeAndi! Cintus eddig magánovis volt, mert én Vikivel veszélyeztetett voltam, feküdnöm kellett és most megy államiba. Én nagyon félek tőle, de remélem ő rugalmasan kezeli majd, az új ovónénik mindenesetre szimpik.

Nagyon édesek a Málnus-Eni talis képek!

Dinnyét mi is imádjuk. Múltkor anyuéknál voltunk kis fehér ruha volt Vikin, ami a dinnye evés végére rózsaszínre váltott. Olyan édes volt, még a lepotyogó darabok miatt fel is emelte a szoknyát és úgy ette ki belőle.
Tegnap anyuéknál hagytam Vikit egy fél órára, mire visszaértem közölték, hogy tisztán mondja, hogy gyere. Szerintem ha kicsit tovább hagyom már verset is szavalt volna. :D Hiába nagyszülői elfogultság.

Áronnak gratula a lépegetéshez! És persze jobbulást!

Andi

KépKép
jazmin2005

Mecsi a tápijában is van tejfehérje és azt pont estére kapja :S nem fogadja el vacsinak a főzit. egyébként mást nem adok neki.

irigylem a talisokat...mi itthon punnyadunk, bár most alszik a csibe.

Mazska köszönöm, megtaláltam.
makadu

Áronnak jobbulást! -bocsánat lemaradt az előbb.

Andi szerintem kérdezz rá a kórházban mielőtt mentek, nehogy lemaradjatok róla.
makadu

Kitti van olyan tápi, Pregomin a neve amiben nincs. Cintusnak kaptuk, persze nem ízlik neki, de a dokinéni mondta, hogy ha esetleg Vikinek is kell pótlás adjam azt neki.

KépKép
jazmin2005

Agyhártya elleni oltás adatjátok? Még egy éves kor előtt kell hozzá reci, hogy kedvezményes legyen.

KépKép
jazmin2005

ha megyünk dokinénihez én rákérdezek, mert azt mondta hónapokkal ezelőtt hogy 1éves kor előtt kiállítja a recit és 1éves után beadja.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Én már megkaptam a receptet, mert 1 éves koráig nem megyünk már tanácsadásra a szabik meg a helyetteítés miatt... Ki is váltottam, és hűtőben kell tartani, majd szeptemberben fogja megkapni Eni.

yuyu79

Julcsi mennyi volt az oltás emlékszel még?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Megjött Elmo de nem tudom kipróbálni mert 6ceruza elem kell bele :( :?

teszveszen vadásztam még áronnak ajándékot amit keresztapu megvett neki egy nagy kocka játékcenter
http://teszvesz.hu/item666285555_eichho ... ka_uj.html

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi! Nekem 2e valamennyit mondtak, reci nélkül meg 7 körül van. Ugyanez a játékdobozunk van. Cintus nem sokat játszott vele, de Vikinek már most bejön, főleg a teteje. Viki f11 óta alszik. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jazmin2005 2009.07.02 12:47-kor.

KépKép
jazmin2005

Binyek a héten utalom a pénzt :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

7ágra süt a napocska, remélem jó a tali lányok!

Mecsi nincs, jók a játékok!

Zsiigába belebújt a kisördög..amikor meg alszik pakolok illetve készítem az ajándékát szülinapra.. ha sikerül majd megmutatom nektek is..

nem tudok visszareagálni de a két lány gyönyörű

Csandi Sziisz itt vannak a90napos receptek ezzel még tartozom bocsi...

1246536560.3509.doc

http://90napos.uw.hu/
Vendég

sziasztok!

most végeztem a takarítással, így a talira én sem jutok el!

durva, hogy ennyi ideig tartott ezt a pici lakást kipucolni! :( na mindegy. most csilli-villi!

Áronnak jobbulást! puszi neki!

Mecsi, a képek eddig még nem jöttek át :( lehet, hogy túl nagy és azért!? vagy esetleg elírtad a mail címet!? :(

nagyon klassz ez a játékcenter! kíváncsi leszek Áron mit szól hozzá! ;) amúgy ettől a csajszitól vettem én is játékot anno. nagyon rendi! ;)

Kitti, durva ez a hozzáállás Levidhez! kész vagyok! persze, szenvedjen csak szegény gyerek. az meg, hogy nincs rá keret! basszus. Te is én is tisztességesen fizetjük a TB-t, az, hogy vannak, akik belőlünk élősködnek. ki tehet róla!? szar az egész rendszer, és ezért mi szívunk!? :twisted: :twisted: :twisted:

oltóanyaggal kapcsoaltban. itt nagyon sok a februári babó, és ők mesélték, mármint a mamik, hogy eltörölték már ezt az 1 éves korhatárt az oltóanyag támogatásnál. ennek utánajárok, nehogy koppanjak a végén! de elvileg nem csak akkor jár az olcsóbb oltóanyag, ha 1 éves kora előtt kiváltod!? :shock:

itt végül egészen jó idő lett. nálatok nem?

ja és még annyi, hogy tegnap rosszul néztem. és végülis kicsi fiamnak mind a két foga kijött felül, középen. tök egyszerre! igaz, még csak a belső csücsik voltak kint, de akkor is. áttörte az ínyét! és tegnap megint végigaludta az éjszakát! ;) bocsánat a dicsekvésért :P de ez most jól esett a takarítás miatt is, hogy nem volt éjjel fesztivál!

na húzok ebédelni! este még benézek azt hiszem. remélem, hogy lesznek talis fotók is, amiről mi is lemaradunk! :(

sophie27

Sziasztok!

Dönci szülinapja:
végülis ribizlitortát kapott a kis szentem. De nagyon finomat! :)
Meg egy kis duplot.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Íme a sütike belülröl!
Kép

Aztán voltunk a barátnömmel és az ö két gyerekével spontán állatkerti látogatáson. Most tünt fel nekem csak igazán, hogy mi milyen ráérösen szoktuk megnézni az állatokat, a gyerekeim ehhez vannak szokva és nem a felületes és rohanos nézelödéshez.

Hosszasan szemléltük a pingvinetetést, mire beleuntunk, már a barátnömnek hült helye sem volt. Késöbb azért megtaláltuk egymást, de azért mégiscsak ejnye-ejnye.
Olyan volt az etetés, mint mikor a föbácsi egy csapat éhes óvodásnak próbál igazságosan csokit - esetünkben halat - osztani.
Kép
Kép
Kép

Az állatkerti játszóteret is kipróbáltuk
Kép

Ez valami krokodilhal-féle:
Kép

Dönci teljesen el volt varázsolva:
Kép

A maori kert:
Kép

Edinának és Nononak örülök, hogy végre tisztázódott az ügy és talán most már minden jobbra fordul. Remélem ök is újra csatlakoznak hozzánk!

A betegeknek mielöbbi jobbulást!
Édesek a pancsizós csajok beleértve Koadriékat is! Adri változatlanul minden elismerésem és tiszteletem a tiéd, annyira szívesen segítenék neked/nektek valamiben!

Mindjárt jövök még több képpel és olvasok is, ha hagynak.
Vendég

Sziasztok!

Sajnos mi sem jutottunk el a talira :( Delelott anyagok utan rohangaltam meg es nalunk itt nagyon fulledt volt az ido, majd megsultunk a kocsiba, igy bar elindultunk a Kopaszi-gatra, de inkabb visszafordultam, mert Laura elkezdett nyuglodni es feltem, hogy nehogy valami baja legyen. Beultunk furodni a kadba itthon, utana hancuroztunk egyet a nagyagyon, most meg alszik a kisasszony. :) Remelem akik mentetek jol sikerult a tali es jo idotok volt ott kint! Majd kuldjetek kepeket!

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Először is: lassan szöknek gyerekeink (nekem már van egy), ezt ajánlották. Én rendeltem is.

http://www.gezenguzok.hu/ws/termekek.php?cid=2&tid=57

A mi talink jól sikerült, reggel még szemerkélt, de aztán hétágra sütött a nap. Jól sikerült! Bár most kevesebben voltunk a szokásosnál (Makadu, nem akarsz csatlakozni?? Telszámot ma mindenképp megírom Neked.).

Barbi: nagyon jók a képeid, ismét! Jópofa a pingvin etetés!

Zsófi: büszkélkedj csak, én szívesen olvasom! Ki büszkélkedne velük, ha nem a szülei? :) Ügyi voltál takarítással!

Agyhártyaelleni: én mindkét lánynak beadattam, Dórinak a bárányhimlőset is (Emese már átesett rajta). Nálam is itt van már Bence receptje és igen, él ez még, hogy ha egy éves kora előtt kiváltod, akkor olcsóbb, és azért kell a betöltött szülinap után beadni (nekem azt mondták, hogy szülinap után 1 héttel), mert akkor csak egy kell belőle.

Na megyek, nagyon fáradt vagyok. Tali után még papírboltba sétáltunk, meg tescoba. Elég annyi, hogy 1/2 10-kor indultunk itthonról és 4-kor értünk haza.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziszka!

Édes a kis fekete gombolyag!

Binyek!

Jobbulást a skacoknak!

Kitti!

Ez több, mint borzasztó, amit írtál! Ezt sosem fogom megérteni, hogy miért ilyesmin kell spórolni!?
Vendég

Pénteken Konstanzban voltunk. Estefelé lett, mire a tóhoz levergöttünk, de jót sétáltunk, megérte:

Kép
Kép

Dönci mint mozgó kavics totális mimikrivel 8)
Kép

A háttér:
Kép

Eni lábáztatásra készül:
Kép

Nagy boldogság, jönnek a kacsák:
Kép

Mindenki igénye szerint:
Kép

Regö az erömüvész:
Kép

Jönnek a hajók:
Kép

Nini:
Kép
Kép

Jött és ment:
Kép

A szarvas:
Kép

A sellönk:
Kép

Bemerészkedtünk:
Kép

Dönci mély átéléssel próbál ki minden ehetönek tünö tárgyat:
Kép

Akár pom-pom meséi közül is lehetne egy, csak ülünk az ágon, egy szép hosszú ágon...
Kép

Divatfotó:
Kép

Teljesen kidöltem:
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Barbi: megint nagyon szuperek a képek! Olyan szépek ezek a gyerekek! Dönci kacsa várása és a divatkép nálam a mostani favorit! :)

Makadu, Binyek küldtem privit!

Megyek, mert Bence iszonyat mit művel. Egész állónap csak a közelemben akar lenni. Ha nem, mindenki meneküljön, amerre lát! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csandi! Bocs, hogy ilyen gyorsan ott hagytunk a "sarkon", de siettünk. :shock:
Vendég

semmi gond, én is így kalkuláltam :wink: és mégegyszer köszönöm, már fel is avattuk :D
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsan mert Virág még nem alszik, íme a mai talis képek!
http://picasaweb.google.hu/DiaDal131/Fo ... eat=email#

Kép
Kép
dia123

Jaj de jó lehetett! Nagyon szupik a fotók, látszik hogy jól érzitek magatokat anyuk-babuk egyaránt! És nagyon szépek a gyerkők egytől egyig. Emma szunyálósa nagyon cuki!

Barbi gyerkeid megint elvarázsoltak! Klassz helyekre viszed őket, sok mindent látnak az tuti! Réka is odáig van meg vissza ha kacsát lát a tavon (vagy hattyút múltkor a Balcsin). De a kölesgolyójából nem adott nekik :lol:

Nem tudom, ott milyen idő van, de itt baromi fülledt volt egész nap, most estefelé meg jó nagy zuhé. Gyakorlatilag ez megy egész héten.

panna1

Kitti!

Ti Sinlacot nem próbáltatok? Tejeset én nem mertem adni RÉkának, hihetetlen, hogy a doki így áll hozzá! Nekünk gondolkodás nélkül felírta.

panna1

Jok lettek a kepek, sajnalom en is, hogy nem tudtam menni, de majd legkozelebb. :) Cserebe Laura 2.5 orat aludt itthon az agyaba - orulok neki, hogy kipihente egy kicsit magat, ilyen is ritkan van.

Jo ejszakat mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Csajok, köszönjük a szépen a mai napot, olyan jól esik, hogy ennyien eljöttetek, és nagyon jól éreztük magunkat :) Folyt. köv. :D

Dia, szuperek a képek, én is most töltöm fel a Told a cuccotra, ha megvan beszúrom a linket, és onnan le tudjátok tölteni, nekem is vannak nagyon jók :)

Barbi, annyira, de annyira de jók a képek, úgy szeretem a képeiteket! Nekem is a divatfotós lett a kedvencem, és imédom Döncit az ajándékokkal :)

Makadu, nagyon durva ez a vérvételes sztori, mindenképpen meséld majd el, mi lett az eredmény! Nagyon kíváncsi vagyok végül mere allergiás ez kis csöpp.

Zsófi, Beninek gratulálunk!

Mecsi, remélem Áron gyorsan meggyógyul!

Mi még vacilálunk ezen az oltáson, és lehet hogy be sem adatjuk....így is kettőt kap egy évesen, nem vagyok benne biztos, hogy kell a harmadik is....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Akkor egy kis ízelítő a teljesség igénye nélkül :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Minden baba annyira gyönyörű, de komolyan, hogy alig bírtam választani a képek közül!

Végül az összes kép letölthető innen:

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... _07_02.ZIP

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka és a babákhoz tartozó anyukák!

Tüneményesek a babaportrék egytöl egyig! Egyszerüen elbüvölöek!
Vendég

Dia! Én nem tudom megnézni :( :( :(
Vendég

Lányok, jók a képek nagyon :D

Binyek, Sziszka, köszi a popsitörlőt előre is!! Binyek, küldj priviben számlaszámot lécci!

Binyek, az ikrek már jobban vannak, hogy el tudtatok menni Sziszkáékhoz? Remélem...

yuyu79

Jó reggelt!

Nagyon jó volt mindenkivel talizni tegnap, én is köszönöm mindenkinek a szép délutánt! :)
Virág hazafelé kidőlt, mire elértem a Petőfi hídig már aludt is, így könnyebb volt a hazafelé út!

Kata,
Hmm, ez érdekes, ír ki valamilyen hibaüzenetet? Van más is aki nem tudta megnyitni?

Panna,
Én még nem vettem Virágnak Sinlac-ot, de azt hallottam nem finom!

Barbi,
Nagyon jók ismét a képek! A ribizli torta is nagyon jól nézz ki! Nincsen tortabeletúrós kép is?? :wink: :)

Ja akit érdekel, itt van egy jó ötlet első szülinapi tortához, ezt lehetne házilag készített piskótatekercsből is:
http://www.videojug.com/film/how-to-mak ... thday-cake

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

Dia, szuper ötlet ez a torta! köszi! ;) nálunk a maci a mindene, szóval biztosan valami macisat kap, marcipánt, vagy a gyertya lesz macis! még nem tudom, de tényleg köszi!

én amúgy meg tudtam nézni a képeidet... :)

annyira kár, hogy nem jutottunk el a Kopaszira, de még biztosan lesz alkalmunk találkozni! remélem, hogy a Balcsin is sokan ott lesztek!

Kittina Mátéjának nagyon boldog hófordulót! ;)

Beninek nagyon durván kijött már a felső jobb oldali foga. 1 nap alatt a csücsökből már az egész kibújt. nagyon durván halad ez a fogzás!

most próbálnám altatni, de nem nagyon jön össze. iszonyat fülledt megint az idő errefelé... :(

na most megyek. mert már nagyon hiányol! majd még biztosan jövök!

sophie27

Köszi Zsófi a hófordulós köszöntést!

Szegény Beni, kitartást a fogzáshoz!

Dia
Nagyon szuper ez a szülinapi torta!
kittina30

Dia!

Nekem lehetséges, hogy nincs jogosultságom, mert nem ilyena webalbumom. HÜlyeség??
Vendég

FEltöltöttem a képeket a webalbumba. Kristófból egy kicsit sok lett..... nem haragudhattok érte! :) :) :P :shock: :P :D
Vendég

Sziszka! Ugye nem haragszol, hogy felraktam az albumomba, természetesen a "forrás" megjelölésével.
Vendég

ismét itt!

most beszéltem a dokinénink asszisztensével! azt mondta, hogy ez az oltás már 2 éves kor alatt kedvezményes, szóval nincs az az 1 éves korhatár! ;) mi még gondolkozunk, hogy beadassuk-e Beninek. amúgy Sziszka, Málnus miért kap 1 évesen oltásokat??? és miket? :shock:

nagyon jók a talis fotók. Kata, Sziszka, Dia!

Barbi, a Te képeid is szuperek, mint mindig! ;)

kollázsba küldjétek a fotókat!!! eddig 8 babóról van fotóm, de nem árulom el, hogy kikről, majd a kollázson meglesitek! akinek nem inge, az ne vegye magára, aki viszont még nem küldte, de szeretné, ha a kismanója szerepelne az összeállításon. az ne habozzon!

b.zsofiakukacgmail.com

lányok, akik adtok a babóknak tejterméket, joghurtot, stb. sima gyümölcsös joghurtot evett már a gyerkőc? ha igen. melyiket? én eddig a danoninot illetve kistejest vettem, de ez kb. a megfizethetetlen kategória, hiszen 50g egy dobozka... esetleg activiat adtok nekik??? :oops:

most már jó lesz végre kitalálni, hogy milyen tortát csináljunk a gyerkőknek!

Barbi, a Te ribizlitortádból, vagyis Dönci tortájából az ünnepelt is evett? a krém milyen volt benne? a piskota pedig sima egyszerű piskóta? segíts légyszi ötletet meríteni! :)

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?