A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Gabka Ez tök érdekes, ha készen leszel, el lehet olvasni :)

Kép

Kép
rszg

Hajaj kapkodom a fejem tényleg..sok kérdés :)

Zazzy: Karcsinak sincs napirendje épp ezért senkire nem tudom rábízni egy órára sem mert nem tudom mikor jön rá a szopizhatnék...:)ez elég gáz mert a héten és a jövő héten is kell dokihoz mennem a jövő héten hétfőn a visszereimet műtik, a műtőbe pedig
csak nem vihetem be...:)

Bababi: Én is vérezgettem szinte végig, először azt mondták mélyen fekvő lepény ami felhúzódott végül de a vérzés még azután is maradt, aztán jött a keményedés és mivel Korni a 35. héten jött a dokim nem akart még1 koraszülést ígyszedtem vmi "haspuhítót" így is csak a 37. hétig húztuk ki..(de 3370 gramm lett szemben Korni 2140 grammjával :) )

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

Zazzy, nálunk is ugyanilyen orrszörcsi van. Hiába szívtuk. Azt hittem a náthából maradt hátra, de akkor lehet nincs is mit szívni :o

Nálunk fél6-kor volt az ébresztő :? De azóta még aludtunk egy órát. :)

Gabka, szakdolit én kérdeztem, érdekesnek hangzik :D
Mi is jelentkeztünk a talira, egyelőre nekünk is bármelyik nap jó, csak állapodjunk meg mihamarabb, mert akkor a többi programunkat úgy szervezem :wink: A Duna vonalában bárhol fel tudunk még venni egy baba-mama párost, asszem Nemlajos kérdezte. Tényleg, hogy van Döme?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Erpé kérdezz nyugodtan!! Konival mi 3-4 havonta járunk a Bókay utcai I. Gyerekklinikára kontrollra.

Banokla: Megnyugtattál, akkor nem csak az én manóm "röfögős" :)

Gabka milyen szakra jársz?

Betti
KépKép
queen-bee

Visszaolvastam én is :D az már a 9.oldal volt,ahol én csatlakoztam :shock: tényleg jól elfogytunk :(

Zita!
Lara nem is volt még náthás,szóval nála tuti nem amiatt van,de szerintem nálatok sem.

Betti!
igen,ez így nehéz,és én pl.már fejni sem tudok.A múltkor meg egész délután nem evett szinte semmit,fene se érti.De végülis mi se egyformán vagyunk éhesek mindig :wink:

Kép
Kép
zazzy

Most olvasgatok vissza alaposabban. Banokla is hiányolt, neked is nagyon köszi :) (előbb kihagytalak... :oops: )

Szerencsére nálunk sem okozott komolyabb fennakadást az óraátállítás. Mindkét gyerek reggel 7-kor kelt az új idő szerint tegnap és ma is. Éééésss Kata újra a saját ágyában aludt és nem ébresztett. Hú, nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára. Ja, foga továbbra sincs.

Zazzy, Kata is tép az 1 centis haját és a fülét időnként szopi közben. Valóban fura, és nem valami jó nézni, nem hiszem el, h nem fáj neki... Én is szoktam a kezébe adni valami rongyit, azt gyűrje inkább, de gyakran visszatalál a füléhez, hajához.

Szombat reggel Samu erősen köhögve ébredt, ugye előzőleg Kata köhögött és hányt is. Oda-vissza fertőzik egymást. Nagyon figyeltük Balázzsal, hogy megint elkezd-e sipolni, zihálni, és sajnos igen. Most időben elkezdtük a Ventolint (szombat délben), de mint kiderült nem egészen szakszerűen (az elején sokkal sűrűbben kellett volna adagolni), így sajnos tegnap is nehézlégzése volt Samunak, ami csak estére lett jobb... Sajnos úgy néz ki, hogy a 2 héttel ezelőtti eset nem egyszeri volt, itt egy újabb vírus, és újra hasonló tünetek. Kórházba nem kellett menni a gyógyszernek köszönhetően, de eléggé el vagyunk keseredve... Csütörtökön megyünk szakorvoshoz, hát majd kiderül, mit mond.

Betti, nektek kell állandóan gyógyert szedni az asztmára? Vagy elég a Ventolin? És emiatt nem mehetett oviba Kornél? Miért? Nálunk Samu majd' két évig bölcsödés is volt, ott nem volt semmi ilyen panasz, ő kruppos sem volt. Most kezdte az ovit, és szinte folyamatosan beteg, ráadásul jött ez az asztmatikus kütyü is...
Persze válaszolhatsz pü-ben is, nem akarom nagyon eltéríteni a topikot.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé: Singulair juniort szed és Symbicortot (az egy fújóka) Ventolint csak ha nagyon bedurvul, régebben kellett Rectodelt kúp is néha. Krupprohammal voltunk kórházban is kicsinek, és akkor vettünk egy gyógyszerinhalátort ami füstöt fúj rá és abba Salvus vizet kell tenni. Volt még egy fújóka aminek nem jut eszembe a neve, azt cserélte a doktornő a Symbicortra. Oviba járt de csak 1 óráig volt ott és elég sokat hiányzott, mert ha vmi járvány volt attól ő mindig beasztmásodott, elég volt egy sima nátha.

Betti
KépKép
queen-bee

No én is megnéztem! Szeptember 12-én csatlakoztam a csapathoz.... És Vica volt az első, aki üdvözölt.... :oops: Köszi, Vica! :P

Katka

katka22

Anyu csinált a mobiljával pancsi képeket! Remélem feltölti a gép :) Kép Kép Kép Kép

Betti
KépKép
queen-bee

zazzy: Döme is hajazik, meg fülezik, meg az arcomat fogdossa, puszilgatnom kell (szegény én! :D) a tenyerét, megfogja a szemhéjam, húzza a szemöldököm, hát így vagyunk mi ;)

Betti: nem lehetett egyszerű a terhességed... De túl vagy rajta, és van két csodaszép fiad! :)
Úristen, ezek a képek!!! Gyönyörű az apróság is! :)

zita: hű, mi ABSZOLÚT a Duna vonalában vagyunk!
Viszont tényleg kivárnék, mert nem csak Döme, hanem én is beteg vagyok, szóval lehet, mégsem fog... Szegény kicsim, most már érzem, amit ő, már köhögtem majdnem hányásig :S
Döme szerencsére jól alszik, ugyanúgy egyszer kel éjszaka, mint egészségesen, kicsit ma nyűgösebb, de szerintem az idő miatt, és egyre sűrűsödik a cucc, úgyhogy tisztul a szentem (de még mindig tiszta színű).
Étvágya jó, szoptatom gyakran, hogy nehogy kiszáradjon, láza nincs.
Én meg a 37. napomon vagyok a ciklusban. Gondolom, ez tök normális, hogy egy csomó ideig tart az első vérzés után, ugye?

erpé: jaj, szomorúan hallom, hogy Samu megint betegeskedik :( Adj neki kérlek egy gyógypuszit a nevemben! (csak előtte fertőtlenítsd a puszimat! :D)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Lassan készülődünk, megyünk védőnénihez :) bár nem rég összefutottam vele az utcán és mondtam, Hogy Karcsi csak engem akar enni :) jó fej volt, nem esett kétségbe :)

Betti
KépKép
queen-bee

Tali: engem is érdekelne, csak 1. tuti nem találok oda, 2. Mi is betegek vagyunk még, így a héten tuti nem megyek gyerek közösségbe,pedig de jó lett volna erpét megismerni :wink: Meg az M0-s nekem nagyon rémálom :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi

frankó, anyámmal is összevesztem, mert szerda óta nem jelentkeztem. Igaz, tegnap írtam neki egy sms-t késő este, hogy aznap akartam hívni, de pont akkor a gyerek hányt, és aztán meg fürdetés, stb, elszaladt az idő, erre persze nem reagált, most felhívtam, és egyből magas c-n kezdi.
Annyira utálom, hogy az a típusú ember, aki ha észrevesz valami mulasztást (nem csináltad meg, amit ígértél, vagy ilyesmi), nem szól, kivár, és amikor észbe kapsz, hogy jaj, tényleg, akkor meg cseszeget, ahelyett, hogy elébe menne a dolognak, figyelmeztetne, stb.

Ezt is utálom, hogy ha három napig nem hívom, akkor már DIREKT nem hív, hogy megnézze, mikor jut az eszembe, vagy egy idő után felhív, és lekezelően gorombáskodik.
Hát most örülhet, mert rábasztam a telefont, hogy majd hívom, ha majd tud velem normálisan beszélni.

Erről beszéltem, hogy majom szeretet, de csak addig, amíg az ő szabályai szerint játszom...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

lányok, ezt láttátok már?
Kedvezmény szülőknek:
http://www.mav-start.hu/ajanlatok/utaza ... 324755da2c

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

haliho, nem soká olvasok, írok, csak most jöttünk meg dokitól, Lizu javul, már nem piri a torka :lol: nekem meg újra megnézik a pajzsmirigyem....

üdv Betti!

Nemlajos, gyógypuszik Dömének

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ez a Karcsi gyerek nagyon cukipofa! Mekkora szemek!

Nemlajos, régebben az enyim is ilyen volt, de pár éve tök jó fej lett, nem csinál ilyen leteremtéseket :roll: Engem is baromira idegesített, nem csodálom, hogy lecsaptad a telefont, főleg a te vérmérsékleteddel :wink:

Zazzy, nekem a ruhámat tépkedi Julcsi szopi közben, illetve legszívesebben a cicimet karmolgatja, de azt igyekszem kivédeni, mert fáj :roll:

Erpé, Samunak jobbulást! Sajnálom, hogy megint előjött a probléma.

Kukliról nincs újabb hír?

Én múltkor a márciusi oldalakat olvastam vissza, az volt a legizgibb időszak :)

Tali: csütörtök kiesett, szerintem a holnap is, mert Nemlajos és Döme még gyengélkednek. :roll: Marad szerda és péntek, én a péntekre szavazok, addig még gyógyulgathatna mindenki :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Terhes a barátnőm :):):) úúúgy örülök meg ő is csak az anyukája nem biztos mert elég fiatal még ő is ...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Énis akarok talira menniiiii engem nem visz el valaki ?:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

három fogunk van már :) kijött a felső középső melletti :) olyan édes így

képet nem enged feltölteni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos nagyon megértelek!!!! egy az egyben ilyen anyám is!!!! tudom mennyire fárasztó, mindig arra törekedni, h az ő normáit betartsd! Majom szeretet????hmmmm elgondolkodtam, gyerek koromban mindig az volt az érzésem, h nem szeret, mert nem babusgatott eleget, hát most már tudom, ha nem a normái szerint viselkedtem azzal büntetet, h nem volt simi és nem volt ideje rám :cry: Csodálkoztam is kb 10-15 éve annyira ragaszkodik, h az már fárasztó. :shock: Mikor elköltöztünk 2 naponta kellett hívnom (neki az is kevés volt) ha véletlenül közbejött valami és nem hívtam ő is úgy indított " na, eszedbe jutottam!?" ez volt amitől szakadt nálam is a cérna. Csak én az a típus vagyok aki belül emészti magát és kevésbe ekszteriorizálja a problémáit.
Bocs az offért, de már nagyon parázok, h mindenben megfeleljek mert ma du-tán érkezik hozzánk és kb.2 hétig itt marad! :?

Kristófot ma 1/2 5 kor kérte a tejcit, a tegnap 1 főzivel többet kapott de ez őt nem érdekelte, úgy döntött óra ide-oda ő éhes! :) De rendes volt kopp-kopp és aludt tovább 9-ig. :D Akkor megkapta a gyümit és 12 kor újra 150 ml tejcit. Du-tán lesz főzi aztán este tejci ha így maradna akkor maradna a napi 5x étkezés :D

Betti nagyon édesek a fiaid!!!! :)

Zazzy ezek szerint nem csak én vagyok képes ilyen edény égető mutatványra (rám sem jellemző de aznap 2x is megtörtént) :oops: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Kép

Kép

na végre

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi:mégis hány éves?

Vica:neked akartam még,hogy megyek szombaton klubba, ha szeretnél esetleg katanyától pelust, eltudom hozni neked, mert 5-én megyünk kolpingba és ott tudunk talizni valahol. Így a pk-t megúsznád :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi jövő hónapba lesz 18

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

De édes :D

nemlajos:van ennél rosszabb is, nekem anyós ilyen, így még a telefont se csaphatom rá :?

Kép

Kép
pgyöngyi

húú az tényleg nem véncsirke :D és tervezett baba...gondolom nem :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

Erpé sajnálom, h újra előjött Samunál a probléma, gyógyulást !!!!
Moncsi gratula a 3. fogicához!!! :)

Úgy nézem nálunk is beindultak a felsők is :) 4 egyszerre! :D de még csak ici pici fehérség látszik :)

bababi

lányok, kezdek kicsit pánikolni.....fog valaha enni ez a gyermek???? Eléggé kilátástalan. Mindenki írja itt a 100-200 mili kajákat, és nem hiszem el, hogy az én lányomnak ez nem hiányzik :shock: :?

Kép

Kép
pgyöngyi

dehogy tervezett. együtt voltak asszem egy évig a sráccal aztán vége lett és most kb két hónapja hogy újra. de még tanul, ráadásul még nincs is az érettségi közelébe se. a srácot meg utálják a szülei, és elvileg el lettek egymástól tiltva. az anyjával nagyon jóba vagyok, délután lekísérem a pozitív teszttel, most még hagyjuk aludni mert éjszakás volt.. asszem egy darabig ez az utolsó nyugodt alvása ...
szerintem elég durván fog reagálni..

ő meg akarja tartani de én a helyébe nem tudom mit csinálnék mert én soha nem lennék képes rá, viszont érettségi nélkül, meló nélkül, stb. elég gáz lenne

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Betti: te valóban nagyon csini vagy és gratula a lurkókhoz. Hány éves vagy? Milyen gondjaitok voltak? Ha már válaszoltál rá, szólj ;-) Lehet, h tejcsi megy az orrába, csak nem látod hm…Lizi porszívózás közben izzad,a sírástól… Na, Lizi unokatesóját is darth Vadernek hívjuk, neki a tüdejébe megy a tej, mert félrenyeli, reméljük nálatok nem ez a baj, de érdemes kivizsgáltatni. Visszérműtét??? Jajj, de sajnálom…  Szegény Kornél…a bátyámnak az asztmáját az alpesi levegő hozta totál helyre, 2 hétig a tátrában és elmúlt, pedig elég komoly volt neki is….

katka: tök jók a bicajos képek, szééépek vagytok

köszi a fogyós dicséretet, már beleférek a farmeromba!!!!!!!!!!!!!! :-D még a combomra sem jött fel, pár hónapja

zita: gyönyörűek a balcsis képek….még mindig irigy 

tehuti: köszi  és Szonjának is gyógypuszik mennek!!!

Nálunk óraátállás meg sem kottyant, így is 9kor feküdt kb és 6kor kelt…

Masut: ti is fogdömpingben vagytok? Nem semmi!!!

Banolka: nektek is jobbulást!!!

Nemlajos: vki elvetélt az eslők közül, asszem a szöszke lány  de írt ide vmikor, h újra terhes  tencsit már sokat reklamáltam, de gondolom van dolga az ikrekkel…

Gabka: nekem is írnom kéne a szakdolit…. Én a szervezetfejlesztési tréningek sikerességéről írom, asszem 

Zazzy: igen, vmit kell a kezébe tenni a füle,haja helyett, lizi is csinálja, de most már főleg a nyakláncomat tépi meg a ruhámat  nekem az orromat is tépi:-D

Erpé: nagyon sajnálom a betegséget, nektek is sok gyógypuszi!!!

Nemlajos: sajnálom az összeveszést, de TÖK IGAZAD van, na meg ő is hívhat, nem csak te. ÁÁ, ezt úgy utálom

Moncsi: gratula barinőnek!!! SZUPPI!!!!

Bababi: anyut sajnálom, 2hét???? Hűűűűűűűűű
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.10.26 13:28-kor.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

mármint arra nem lennék képes hogy elvetessem.. de az ő helyzetét nézve lehet hogy az lenne a legjobb bár én nem vagyok híve ennek az abortusznak

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos, dühkitörés? késik a mensi??? :wink: Csinálj egy tesztet! :wink:
Nekem amúgy rögtön beállt most. De simán lehet, h nem áll be.

Lívi de cuki a fogakkal.

Meg Karcsika is a kádban!

Papillon, de jó, h Lizi jobban van!

Szonja meg extra nyűgi. Még jó, h Tominak őszi szünet van. Ketten mégiscsak könnyebb.
Ráadásul Brendonba akartunk menni a héten, de így, h állandóan szívni kell az orrát, nemtom, h jön össze. Sztem sehogy... :roll: :(

Gabi
Kép

Kép
tehuti

jajj Erpé:Samunak én is drukk, hogy ne legyen semmi komoly és gyorsan essetek túl rajta.

Kukli meg mindenkit puszil, de nem nagyon tudtunk beszélni, éppen lifteztek

Kép

Kép
pgyöngyi

Moncsi valóban nagyon fiatal a barátnőd !!!! :shock: Livi nagyon édes :)

bababi

Mi az a ventolin? Már több fórumon is olvastam. Valami légzéskönnyítő szer?

Kép

Kép
pgyöngyi

hűűű, Moncsi, nem egyszerű a bnődnek.... nekem nem lenne szivem elvetetni, jó lenne, ha az anyja inkább segítené

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Megyek mert Kristóf már kb.20 perce megébredt és játszik a kiságyban de már egyre többször és hangosabban mondja Mámmmám!!!! :)

Papillon szegény anyu ???? :lol: sztem szegény én!!!! :lol: majd este még benézek! :)

bababi

sajnálom, h anyud jön, úgy értettem!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Moncsi, tényleg nem egyszerű a bnődnek....Kivi vagyok, anyuja, h reagálja le. Jó lenne, bárhogy dönt a bnőd, mellette állna.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

papillon: örülök a jó hírnek!!! :)

zita: kedves vagy, hogy hozzánk igazodsz, de ne tedd, én olyan meggondolatlan tudok lenni néha (illetve éppen hogy meggondolom magam...:D) Jó volna péntekre meggyógyulni, de a múltkor is másfél hét volt...

moncsi: uhh, a 18 az tényleg fiatal, én sem örülnék.
Barátnőd eléggé sarokba szorítja a pasit (ő mit szólt?) meg a szüleit is...
Van egy barátnőm, ő is ekkor lett terhes, mert nem akarta kivárni, míg 18 lesz, férjhez akart menni.
Áldatlan évek vannak mögötte, bár a gyerekeit természetesen nem adná semmiért. Most végre -egy másik férfi oldalán- talán boldog is lehet.
a foghoz gratula! Livi nagyon édes! :)

bababi, mintha az enyémről írnál! Bár ezt a szót: "ekszteriorizálja" nem ismerem :)

gyöngyi: én már anyóstól is köszöntem el (és adtam át a fiának a telefont), amikor a múltkor meg voltam fázva, és mondta, hogy jajtelány, nehogy valami komoly bajod essen! Mondtam, hogy már miért esne, nincs semmi bajom. Mire ő: hát azt sose tudhatod...
Na ekkor mondtam, hogy visszaadom a Zuramnak a telefont, csókolom!
Ő is imád, csak ő meg állandóan mártírt csinál belőlem (jól esik néha, nem mondom :D)

kukliék meg máris bitangkodnak az új házban, és fel-le lifteznek? ;)

tehuti: kikapsz!!! :D

A gyerekem a saját ágyában alszik (kis rásegítéssel). Ilyen (napközben) szerintem fél éve nem volt! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Betti: nagyon helyesek a srácok. Nekem is kettő fiam van. Most már nem egyedüli anyuka vagyok itt a topikban, akinek kettő fiacskája van. :wink:

Zazzy: nálunk szopi közben vagy a ruhámat vagy a kezemet tépi. De volt úgy, hogy a cicit, de az nagyon fájt. :cry:

Husi: én még nem adtam. Azt sem tudom mikortól lehet. Krisztián mégcsak ma 7 hós.

Moncsi: Livi nagyon édes. És gratula a barátnődnek. Remélem a szülei jól állnak a dolgokhoz.

Erpé: Samunak jobbulást. Remélem nem lesz komolyabb.

Csatlakozás: én dec. 30-án csatlakoztam. Addig sajna nem tudtam, hogy van ilyen fórum.

banokla

Gyöngyi, szopi után kínálod Esztit? Mi sem haladunk sehogy az evéssel, de ha úgy kínálom, mikor éhes, akkor azért pár kanállal megeszik. De akkor sem sokat és nagyon lassan. Eddig 75 ml volt a max mennyiség, de van olyan nap, hogy csak pár kanál megy le. Lassan másfél hónapja próbálkozom a gyümivel :roll: Egyszer csak rákapnak :wink: Egyébként nálatok Lili sem sietett ezzel, ha jól emlékszem úgy írtad.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nemlajos: esküvő után anyósom csinálta ezt a férjemmel. Hát ő erre bepipult, és elmagyarázta az anyjának, hogy jól lenne ha észre venné, hogy mi már külön család vagyunk, és ne 'ugráltasson' minket bla, bla,bla... NA azóta kenyérre lehet kenni. :wink: Mi lenne, ha te is elbeszélgetnél vele, hogy neked van családod, és ők az elsők, meg nem tudsz mindig a kedvében járni, na nem azért mert nem szereted....

Papillon: örülök, hogy Lizi jobban van. Neked gratula a fogyáshoz! Ügyi vagy!!! Hogy csinálod???

banokla

Banokla, férjed ezt így közölte anyujával? :o Erre szerintem nagyon kevés pasi képes, hogy anyucinak ilyet mondjom. Néha én sem bánnám, ha kicsit kevesebb lenne anyósomékból :shock: Mondjuk nem lehet panaszkodhatom igazán, mert nagyon segítőkészek és jóindulatúak, csak néha besokallok tőlük, hogy mindenbe beleszólnak :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

bababi, már elmondtam neki ezerszer.
De az előbb felhívtam. (jóelőbb, rá egy fél órával kb... :D nem bírom a haragot)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zita az én férjem is alá szokott szólni anyósomnak, néha muszáj :D na de olyan természetű, hogy nem sértődik, meg hát tudja hogy miért volt :roll: Sőt ma reggel mikor hívott én is kissé mérgesen beszéltem vele és most először ő tette le a telefont miközben még beszéltem :oops: De aztán néhány óra múlva már úgy beszélgettünk mintha semmi sem történt volna :lol:

Erpé sajnálom Samu újabb betegeskedését, remélem azért mégis átmeneti ez az egész.

Nemlajos sajnálom az összeveszést anyukáddal, tényleg nem lehet egyszerű eset :?

Papillon miért kell megnézni újra a pajzsmirigyedet? Valami nem ok, vagy csak éves vizsgálat?

Gyöngyi köszi, még meggondolom a pelsu dolgot. Most nagyon vissza kell magamat fognom költekezésben, pedig kellene még néhány pelus. Még szerencse hogy ami van most az gyorsan szárad, na meg itt van ugye a szárítógép :D

Én ma nagyon kiakadtam. Az én fiam olyan rossza alvó lett :( Reggel 6-7 között ébred általában, és ma is pl. csak most du. 2-kor aludt el :shock: előtte csak egy fél órát aludt az autóban, amig kimentem a gyerekekért a hegyre meg vissza. De szerintem ha nem megyünk sehova, akkor is csak most 2 körül alszik el. És egész nap nyügi, nem jó neki sehogy. Mást nem csináltam egész nap mint őt próbáltam elaltatni. Fogára gyanakszom, még mindig nem nőtt ki egy sem. Lehet hogy nekem is kellene valami fájdalomcsillapítót adnom amellett hogy kenegetem :roll:
Na meg a másik kettő is formában volt, ők meg annyira elevenek ma. Hát azt hiszem nehéz ez a hét a 3 gyerekkel itthon.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

zita, de ügyes kis akrobata Julcsi! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zita: igen kerek perec megmondta neki. Nem tudja elviselni, ha bárki bele akar "szólni" az életünkbe. Bármilyen jelentéktelen dologról legyen is szó. Biztos anyósomnak rosszul esett, de azóta, ha van valami véleménye akkor ezt mondja: " szerintem......., de ti úgy csináljátok, ahogy akarjátok!" Nekem még soha nem volt gondom anyóssal.

banokla

Megjöttünk!!!

Hú hát itt már ilyen rövid idő alatt is zajlik az élet :lol:
Igyekeztem mindent elolvasni, köszönöm Karcsika nevében a dicséreteket :) én elfogult vagyok a kis elállófülűmmel :lol:
Livi is nagyon cuki a kis fogacskákkal :)

Papillon: 31 éves vagyok, januárban 32.. :wink:
A terhesség alatti gondokra gondolsz? néhány "résszel"ezelőtt már leírtam :) A szörcsike még van, de megkérdeztem most a védőnéninél a gyerekorvost és megnyugtatott, valamit a nyelvéről magyarázott, hogy "hátracsúszik?" és ez nem gond!Bár ez így furán hangzik :)
Pgyöngyi: a ventolin egy befújó olyan "asztmapipa"-féle, légzéskönnyítő.

Szóval voltunk védőnéninél és Karcsika 8100 gramm és 71 cm :) :)
azaz 400 grammot hízott és 3 cm-t nőtt 4 hét alatt :) Nem tudom mit aggódom akkor eszik majd mást ha akar...:)

Betti
KépKép
queen-bee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?