Betti: te valóban nagyon csini vagy és gratula a lurkókhoz. Hány éves vagy? Milyen gondjaitok voltak? Ha már válaszoltál rá, szólj

Lehet, h tejcsi megy az orrába, csak nem látod hm…Lizi porszívózás közben izzad,a sírástól… Na, Lizi unokatesóját is darth Vadernek hívjuk, neki a tüdejébe megy a tej, mert félrenyeli, reméljük nálatok nem ez a baj, de érdemes kivizsgáltatni. Visszérműtét??? Jajj, de sajnálom… Szegény Kornél…a bátyámnak az asztmáját az alpesi levegő hozta totál helyre, 2 hétig a tátrában és elmúlt, pedig elég komoly volt neki is….
katka: tök jók a bicajos képek, szééépek vagytok
köszi a fogyós dicséretet, már beleférek a farmeromba!!!!!!!!!!!!!!

még a combomra sem jött fel, pár hónapja
zita: gyönyörűek a balcsis képek….még mindig irigy
tehuti: köszi és Szonjának is gyógypuszik mennek!!!
Nálunk óraátállás meg sem kottyant, így is 9kor feküdt kb és 6kor kelt…
Masut: ti is fogdömpingben vagytok? Nem semmi!!!
Banolka: nektek is jobbulást!!!
Nemlajos: vki elvetélt az eslők közül, asszem a szöszke lány de írt ide vmikor, h újra terhes tencsit már sokat reklamáltam, de gondolom van dolga az ikrekkel…
Gabka: nekem is írnom kéne a szakdolit…. Én a szervezetfejlesztési tréningek sikerességéről írom, asszem
Zazzy: igen, vmit kell a kezébe tenni a füle,haja helyett, lizi is csinálja, de most már főleg a nyakláncomat tépi meg a ruhámat nekem az orromat is tépi:-D
Erpé: nagyon sajnálom a betegséget, nektek is sok gyógypuszi!!!
Nemlajos: sajnálom az összeveszést, de TÖK IGAZAD van, na meg ő is hívhat, nem csak te. ÁÁ, ezt úgy utálom
Moncsi: gratula barinőnek!!! SZUPPI!!!!
Bababi: anyut sajnálom, 2hét???? Hűűűűűűűűű
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.10.26 13:28-kor.