Bond!
Nem, neeeem! De valójában a discot elfogadom, egyrészt azért, mert a többi részletkérdés, másrészt mert most van időm leírni a sztorit (Bobó alszik, apa barátkozik)

. De továbbra is várjuk a tiedet is

.
A mi sztorink (fakultatív

):
Bő egy héttel szilveszter után, január 8-án újra összeverbuváltuk a szilveszteri bandát (
kemény 6 főt :lol: ), mivel enyhén túlbecsültük az italbefogadási kapacitásunkat, értsd: rohadt sok piát vettünk(

), és úgy gondoltuk egy utószilveszteri buli remek alkalom lesz ezek elfogyasztására. A terv az volt, hogy beiszunk, amennyire tudunk merígyoccsóbb, aztán keresünk vmi szórakozóhelyet. A tervet teljesítettük! Maradjunk annyiban, hogy senki nem volt szomjas induláskor

. A Szóda (vagy vmi ilyesmi) nevezetű klubban kötöttünk ki, amiből csak annyira emlékszem, hogy a buli egy alagsorban volt, ahol állt a füst, és bazira lacsony volt a plafon, ami aprócska termetem, és ittasságom ellenére (vagy éppen emiatt) baromira zavart. Mondtam a bnőmnek, hogy én elhúzok most(!), de jöjjön már velem, és keressünk egy másik helyet a városban, mert hazamenni nem akarok még, de egyedül sem fogok mászkálni az éjszakában. És ő jött

(
Akkor volt 28, és sokkal józanabb volt 
).
Az akkor még (
azt hittem
) divatos, vádliig érő fekete steppelt szkafanderemben voltam, amiben úgy néztem ki, mint kb. egy pingvin. Szóval én simán feltűnésmentes voltam éjszaka

. A bnőmön viszont popsimutogató, vajszínű dzsekiben volt. Így vánszorogtunk a Wesselényi utcán. Ekkorra már annyira "álmos" (köhöm-köhöm

) voltam, hogy mondtam a barátnőmnek:
- Jó lenne, ha jönne vmi jármű, és elvinne ahová megyünk, mert annyira kész vagyok (mármint álmos

), hogy legszívesebben négykézláb mennék (

).
És lőn: megállt mellettünk vmi nagy szürke, ablak le, benne anyósülésen a barnaszőrősnagydarab, a volánnál a szőkenyikhajbuzihangú. A követkető pár percből ennyire emlékszem:
Srácok:-Bcdbdk dgbsdhvb sdhfgvbfshv
Bnőm:- BDfhdhdgj
Srácok:-DFGdfshfhdth
Bnőm:- Oké, szuper. Gyere Dóri, megyünk.
Én:- Mi van? Én nem megyek ezekkel sehová! Azt sem tudom kik ezek! Kik vagytok?!
Srácok:Szia, Ricsi! Én meg Peti!
Én:-Jaaa, akkor mehetünk!
A kocsiban kiderült, hogy Peti kinézte magának Krisztát hátulról (:twisted: ), és mivel ők a Fat Mo's-ba tartanak, és mi is szórakozóhelyet kerestünk, így csatlakoztunk hozzájuk (:
shock: soha ilyet azelőtt se, azóta se, nahátilyet, ejnye-bejnye

) . Emlékszem, kicsit beparáztam, mikor Petit kérdeztem, mivel foglalkozik és a "nem szeretek róla beszélni" választ kaptam! (
Szervkereskedő vagy wazzeg?!
Utólag kiderült, hogy pizzafutár :lol: ). Meg emlékszem, ezerrel fikáztam a kocsit, meg mondtam, hogy mekkora sz@r ez, hogy pirosak belül a fények, mert mindjárt kifolyik a szemem....(Biztos szimpi lehettem

Egy Audi A8-ban ültünk

).
Aztán kilyukadtunk a Fat Mo's-nál, és befelé menet átkaroltam a barnaszőrösnagydarabot (
Én! Őt! :shock: ), mert nem hozta be a kabátját, én meg jajmegnefázz, átkaroltam

. A félhomályban már "világossá" vált, hogy Kriszta elölről nem olyan csábos (

), ráadásul nem is ért szót Petivel, ellenben hamárígyesett-alapon beszélgetni kezdtünk Ricsivel, és kiderült, hogy tök jó fej vagyok

. Szóval nagyon jót beszélgettünk

(
állítólag :roll:

). A fura az egészben az, hogy annyira magától értetődő volt a kettőnk viszonya, hogy többször hozzábújtam, meg átöleltem őt az este folyamán, holott én ilyet azelőtt tuti nem csináltam volna (
én nem a pia miatt :twisted: ). Ő pedig abszolút nem élt vissza a helyzettel (
pedig azelőtt tuti nem csinált volna ilyet

), nem tapizott, nem nyomult, csak "visszaölelt", meg megsimogatta az arcomat...ilyenek

. Az este végén elkérte a számom, és hazamentünk.
Másnap hívott, és (
akkor már józanul 
) ismét nagyon jót beszélgettünk, és megbeszéltünk másnapra egy randit. A dolog ott hibádzott, hogy én annyira emlékeztem belőle, hogy barnaszőrösnagydarab és Ricsi

. Be voltam ám tojva rendesen... De nem csalódtam

! Vagyis de, hatalmasat, mert az arca tök más volt, mint amire emlékeztem

. Aztán hamar kiderült, hogy ő is totál piás volt, és belőlem meg annyi maradt meg benne, hogy kicsidundiszéparcú és Dóri

. Előadta, hogy albérletben lakik, a kocsija céges, és egy szeszforgalmazó cég alkalmazottja....Mondom jó, én meg anyámmal lakom, macskát tartok, és még Babattám sincs

. (
A sokadik randin mondta csak el, hogy a cég is, meg minden az övé, és építkezik vidéken...Csak nem akarta, hogy a pénzére hajtsak...Gondolhatjátok gimnazistaknt mennyire érdekelt. Akkor csak az volt fontos, hogy legyenek ambíciói
Azok is voltak
) Aztán elhangzott az ominózus "jól van Dóri, nem kell kiabálni, hallak" mondat is és lovelybeautyfullrandi volt

. Aztán hazavitt, még a ház előtt beszélgettünk egy kicsit, és elköszönéskor állítólag toprogtam előtte, mint egy pingvin (mondom, a kabát

), és pillogtam a hatalmas pilláimmal, hogy csókoljon már meg... De neeeemisigaaaz

. És megcsókolt, és jaaajdejóóóvolt.
És azóta együtt vagyunk.....
Vagyis neeeem, én ugyanis egy hónap után szakítottam vele, mert annyira "más" volt, az exemhez képest, hogy úgy éreztem, nem tudok beleszeretni

. Kértem, hogy legyünk haverok, és komolyan is gondoltam, mert nagyon szerettem vele lenni! Isteni humora van, baromi jókat beszélgettünk, sokat nevettünk.... De azt mondta, ő már belémszeretett, ezért nem akar velem többet találkozni, mert nem tud rám haverként tekinteni, és így lesz a legkönyebb

. Hetekig nem hallottam róla, aztán nőnapon felhívott, hogy felköszöntsön

. Pár mondatot beszéltünk csak, de elég volt, hogy rájöjjek, hiányzik

. Talán még egyszer beszéltünk ezután...
Aztán néhány nappal később, egyik péntek este ültem a nappaliban és néztem a Benne leszek a tévében-t. Teljesen magamba voltam zuhanva, hogy hogy lehetek ekkora lúzer, hogy itthon tespedek, egyedül vagyok, mint az ujjam (
ezt valaki magyarázza már el, totál képzavar
) és még a műsor is full sz*r(

), miközben egy tök értékes ember valahol rám vágyik

...
Ebben a pillanatban megszólalt a telefonom, és egy idióta köszönés nélkül énekelni kezdte a Don't cry for me Argentina-t

. Ricsi volt. (
Mikor még együtt voltunk, többször énekelte ezt a liftben fejhangon, mert hogy 'itt milyen jó az akusztika' és ezzel idegelt halálra poénból. Most imádtam ezt a "zajt"
.)
- Ez ment a rádióban, és eszembe jutottál. Gondoltam eléneklem neked...
(
Elsírtam magam)
-Gyere értem, veled akarok lenni!
- Jó, megyek.
20 perc múlv nálam volt (
Újpestről Pesterzsébeten

), és azóta egyetlen éjszakát sem aludtunk külön...
(-
kórház 
)
Bocsi, hogy hosszú voltam

.