Mindjárt megyek aludni én is, csak még küzdök mindenféle dologgal itt a gépen.
Nemlajos, igazad van, valóban rengeteg az allergiás, de azért nem minden családban fordul ez elő. de pl. a mi családunkban sincs olyan sok. Én 19 éves voltam, amikor kiderült a macskaszőr allergiám, és apum is 40 elmúlt, mikor véletlenül derült ki nála hasonló. És ennyi, senki más nem allergiás a mi családunkban. Balázsék meg a másik véglet, ott szinte mindenki küzd valami allergiával, plusz asztma, plusz durva ekcéma...
Mindenesetre a nyugati orvostudomány szerint ezeknek a betegségeknek genetikai eredete van, a hajlam örökölhető, tehát ha van családi előzmény, akkor sokkal valószínűbb, hogy előjön valami ilyen, mintha nincs... Sajnos.
Csibb, mi sem oltatunk H1N1 ellen. Most inkább kerülöm a tömegközlekedést, meg a zsúfolt bevásárlóközpontokat. Éljen a sarki fűszeres

persze az ovi nagy rizikófaktor.
Papillon, gratulálok a fogyáshoz! De jó! Lizi is egyre ügyibb!
Hú Betti, azt hitték a picurodra, h Down kórral született? Ez kemény időszak lehetett... És miért gondolták ezt? Én azt hittem, h ez egyértelműen látszik születés után...
Moncsi, nagyon kemény helyzetben van a barátnőd... Tök jó, h támogatod bárhogy dönt is, és fogd a kezét, szüksége lesz rád így vagy úgy. Párod munkahelyét sajnálom, pláne hogy így sorstársak lettünk...
Valaki kérdezte, h mi van Balázzsal. Álláskeresésben van, de még csak az első körökön van túl néhány helyen. Szóval kellenek a drukkok. És kissé csalódott, mert nem jön szembe az álomállás...
No, most már megyek.
RÉ