A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

fogyás: (majdnem) minden nap tornázok és sok édességet eszek, na meg túlműxik a pajzsmirigyem :lol: :lol: :lol: és sokat szoptatok... nem voltam még pajzsmirigy ambulancián, mert a doki szerint sz@r az eredmény, de magam nem vok sz@rul, ezért ismétlik a tsh-t...

Julcsi nagyon ügyi :lol:

az én férjecském, ha begorombul, akkor nem túl szépen beszél anyucival, de nagyon sokáig tűr, aztán robban, anyós szereti feszegetni a határokat, jó lelkű a szentem, csak kiba erőszakos!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.10.26 15:09-kor.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Zita nagyon édes Julcsi baba ahogy forog :)

Papillon mi a baj a pajzsmirigyeddel?

Betti
KépKép
queen-bee

ok már látom ott a válasz :)

Betti
KépKép
queen-bee

bakker, tesszával mi van? ő is olyan sokáig volt velünk

és én szept. 18-án csatlakoztam

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és szept 26-án írtam ide először :lol: és 27 oldal

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

engem Katka üdvözölt először :) köszönöm Katka :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és ilyeneket írt nekem ez a csaj, még most is meghatódok:
"Szerintem sokkal többet teszel a babádért és önmagadért, ha magadnak (és nekünk) őszintén elmondod az érzéseidet.
Írtad, hogy félsz, hogy elveszíted és ezért nem mersz kötődni... Egyrészt megértem a félelmed, másrészt az anya az anya, akkor is ha még csak a pocakban van a csöppség (és esetleg elveszítheted). Neki kell a szeretet, annyi amennyit adni tudsz. Azért ő a Te babád, mert számára Te vagy a tökéletes édesanya. Téged választott. Hidd el jó anya leszel, pont olyan, amilyen a gyerekednek kell. A világ meg gondoljon, amit akar... Smile"

befejeztem...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon ez nagyon édes volt, az elején én sem mertem igazán kötődni, amikor az első vérzés volt, már úgy álltam hozzá, hogy minden nap ajándék, aztán telt az idő volt vérzás kórház egy utrogestan nevű izé (hormon) és Karcsikám engem akart :) nagyon az enyém akart lenni :lol:
Aztán amikor megszületett, a szülés után 2 órával közölték, hogy "furcsaságokat" látnak a babán és lehet, hogy Down kóros és én végiggondoltam az elmúlt pár hónapot a fekvéseket, vérzéseket amiket kibírt és azt gondoltam haaz is lesz, és a kromószomateszt pozitív akkor is valamiért engem választott ez a kicsi lény. Aztán vártunk az eredményre 1 hetet és nem Downos, de ha az lenne is imádnám :)

Betti
KépKép
queen-bee

kemény időszak volt ez nektek, hűűűű. Azért furi volt visszaolvasni ezeket a sorokat :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon: És tényleg szuper anyuka vagy! Látod, előre tudtam. ;) :oops:
Fogyit tök jól csinálod. 8) A gázszerelő bókjától szárnyakat kaptál! :lol: (Na jó, csak irigykedem....)
Viszont a pajzsmirigy nem játék, tessék utána menni!!!

Zita: Ha sokat forgolódik Julcsi, na meg majd mászik, meg minden, akkor leolvadnak ám majd ezek az édes sonkák, szóval tessék megpuszilni a nevemben.
Ja és azt akartam írni, hogy már most elkezdhetsz a nappaliba a járólapra puha meleg szőnyeget keresni, egyrészt a hideg miatt, másrészt mert a mászós, felállós, járni tanulós korszakban irtó veszélyes a kő.... :roll: Nekem télen a teljes nappali- ebédlő-konyha le van szőnyegezve....

Tali: Engem érdekel a péntek, de 3 gyerekkel... Így is vállalod Gabka???? :oops: (Ja lehet, hogy 4, mert a péntek az Danis nap.... )

Annyi mindent olvastam és most nem emlékszem többre.... Gáz...

Ja Erpé: Samunak jobbulást és keress egy kineziológust. Nem kell, hogy higyjél benne, akkor is hat és Samut el sem kell vinned, rajtad keresztül lehet oldani.... Az asztma pszihoszomatikus eredetű betegség, szóval a tüneteket jó, hogy kezelik, de az okokat kellene megszüntetni.... Ez 2-3 X 1 óra lenne és oldanák a Samuban a lelki blokkokat.... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Jaj, Erpé: nagyon sajnálom Samut, remélem gyorsan meggyógyul!!!!

Most úgy néz ki, hogy nekem is a péntek lenne a legjobb.
Lehet, hogy valamelyik nap jönnek a bővítményt drivitolni, mondjuk az csak kinti munka, szóval az sem gáz, ha közben van itt a tali.
Jöhetsz Katka az összes lurkóval :) Legalább jól lefarad Levi is :)
Mondjuk a lakás befogadó képessége véges, de szerintem sok ilyen jó ember azért el fog férni.
Gondoltam rá, hogy maj jól sütök pogit, de leamortizáltam tegnap a kezemet, úgyhogy nem nagyon tudok gyúrni.
Majd azért kitalálok valamit :)

Sajnos nem haladtam úgy a szakdogámmal, ahogy szerettem volna, de még előttem az éjszaka, meg még pár nap.
Ma még kaptam az apehtől is folyószámla kivonatot, amin 250 ezer tartozás szerepel. Persze 4 után taltam meg a postaládában, szóval még holnap nyomozhatok, mert egyenlőre megállt bennem az ütő, hogy honnan tudnék én annyit fizetni. fel tudnék robban :evil:

Megyek mert az úrnő hiányolja Levit és ordibál csak velem :(

Kép

Kép
gabka77

hű, gabka, ez ijesztően hangzik! :shock:

A szakdolgozattal kapcsolatban nem tudok valahogyan segíteni? Mondjuk a formázáshoz pont annyira nem értek, de van egy infós barátnőm, aki szívesen.
De ha bárkinek gépelni kell bármit gyorsan, akkor szóljon, telefonon diktál max :lol:

Betti: el sem tudom képzelni, milyen lehetett az az egy hét :shock: :shock: :shock: :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: a kezem ijesztő? vagy az apeh? :)
annyira nem vészes a kezem, csak van rajta két nyílt seb, amivel inkább nem gyúrnék tésztát.
Tegnap sütöttem pogit és a szaggatáshoz használt pohár megadta magát és kicsit megszabdalta a kezem. Még jó, hoyg csak a második adag közben történt, amikor már az első adag szépen sült a ütőben. A szilánkos rész meg ment a kukába :(

Az apehtől most még nem félek :twisted:

A szakdogámmal meg az volt a baj, hogy a konzulensem kiderítette, hogy a vázlatom nincs meg a tanulmányi osztályon. Ezért elő kellett keresni és még az irodalom jegyzéket is össze kellett hozzá dobnom. Ja és a munkahelyemtől nem kaptam meg egy anyagot, ami kellett volna, szóval azt a részt át kell dolgoznom :(
A gépeléssel nincs gondom, de azért köszönöm a felajánlást :)

Betti: amiatt a hét miatt én sem irigyellek!!!!

Ja Lili éhes volt, most jól elvan, de mászik körbe a lakásba és szerintem Levit keresi :)
HT: reggeli 7 gabonás pempő, gyümölccsel, 10órai cici, ebéd főzi, uzsi cici, vacsi eddig gyümölcsös pempő volt, de ma főzit kapott vacsira is, elalvás előtt cici és persze éjjeli ébredés esetén is cici.
Lehet hogy ma még egy pempőt be fogunk iktatni, hátha akkor kihagyja az éjszakai kelést.
Ja szerintem nagyon fogzik szegénykém, csak azt nem tudom eldönteni melyik fogacska akar jönni. alul látok egy pöttyöt, de felül is duzzadt az inye azért.

Na érkeznek a fiúk végre :)

Kép

Kép
gabka77

sziasztok. Hát barátnőm anyuja nem reagált valami jól. abba van hogy elintézi hogy elveteti és teljes mértékben megértem az ő aggodalmait is de a barátnőm helyébe is érzem magam,és őt is megértem. nehéz dolga lesz. apja még nem tudja, és ahogy ismerem képes megverni, stb. sajnálom őket de remélem megoldódik...

ma voltunk egy nagyot sétálni sajnos a fényképezőt itthonhagytam, de jól esett már végre kicsit kikapcsolódni, a vége meg az lett hogy hazajöttem egy lcd monitorral :oops: :oops: meglepetés a páromnak :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

de jó, nekem is a csütörtök- péntek lett volna jó :D :D akkor a péntek nekem is tuti!!!!

most csak ennyi, egykezes vagyok, Máté rajtam alszik a mt-ban, Fannival gyurmázunk...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Moncsi
ez nem egy vidám történet... :(

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Moncsi: azt még nem mondtad el, hogy a baba apja mit szólt a dologhoz?
Sajnálom, tényleg, de talán ez a jobb megoldás.
A lényeg, hogy a lány döntsön, mert ha később úgy érzi, hogy a szülei kényszerítették, az önbecsapás, és egy mérges tüske.

gabka: az apehre gondoltam. Mióta így inog velünk a léc, attól rettegek, mikor jön be egy plusz kiadás, pl. egy ilyen apehes papír, vagy a kocsi megy gajra, vagy bármi...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Az apuka örült azért neki, de még ő is elég fiatal, alig mult 18

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na megleptem a páromat, közbe ő is engem ugyanis közölte a főnöke hogy nov.7 től nem kell dolgoznia menni.. hát gondolom az újaknak nem kell kézbe fizut adni , meg a karácsonyi 60.000 es utalványt. húúúú de ideges vagyok

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Csibb, T is hozod Fannit is, ugye?

Nemlajos: még nem aggódok, mert nem jogos a követelés nagyobb része, a másik meg asszem a kamata, de majd holnap jól kiderítem. Elvileg már tavaly szeptemberben elküldtem nekik a papírokat, hogy miért nem jogos a követelésük, csak még nem sikerült feldolgozniuk :shock: bezzeg ha én késnék valamivel. na mindegy.

Levinek tegnap vettünk új gyurmát és úgy néz kihogy ez most végre jó fajta, a gyerek is tudja gyúrni. Most azzal játszik Levi :)

Na lassan kezdődik az esti rutin, remélem Erpé még bejekentkezik, ha nem holnap felhívom, ma már nem akarom zavarni.

Kép

Kép
gabka77

Visszaolvastam, engem Papillon üdvözölt először 2008. november 19-én. :)

Moncsi, szegény bnőd....én meg tudom érteni a szüleit, h aggódnak és, hogy szerintük az abortusz lenne a megoldás....De ez nagyon nehéz döntés...és nézve a te példádat, mégis működhet a dolog, hogy vki ilyen fiatalon a mai világban babát várjon.
Párod melója :evil: :evil: :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Moncsi: A barátnőd abszolut, de nincs felnőve ehhez az egészhez, ha a szülei döntenek helyette..... Nagy felelőtlenség így babát vállalni.... Én abortusz ellenes vagyok, de úgy bevállalni a babát, hogy a kapcsolat instabil (éppen újra összejöttek), munkája nincs, papírja nincs, gondolom lakás sem, hát az egetverő felelőtlenség.... Szegény barátnőd, neveli az élet rendesen...

Párod munkáját sajnálom.... :( Remélem gyorsan talál magának valamit.... Ügyesek vagytok és fiatalok. Biztos összejön valami.

Gabka: Szerintem kaját, innivalót összedobjuk. Mindenki hoz valamit és akkor tök jó kis tízórai parti lehet belőle.... 8) Nehogy már te süss-főzz ennyi emberre egyedül. (Egyébként csak arra kell figyelni, hogy Zita jöjjön. Ő alapból az egész csapatra süt-főz 8) :lol: Szuper a muffinja! )
Apeh egy katasztrófa.... Iszonyat náluk bármit is elintézni.... :(

Na, ma sem voltam a pszichológusnál. Felhívott, hogy ő csúszik és menjek később. Mondtam, hogy az nem megy, mert nekem időre kell hazaérnem szoptatni. De én értsem meg, hogy ő késik. Mondtam, hogy maximálisan megértem, de ő meg azt értse meg, hogy nekem 3 gyerekem van és abból 1 rendszeresen szopizik, szóval nem tudok később menni. Ennyiben maradtunk....

Katka

katka22

vazze, katka, ez a pszichológusnő nem semmi! :shock:
Anyja csipáját! :D

moncsi, nagyon sajnálom párod munkáját :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka :oops: :) Pont akartam írni, hogy szívesen bevállalok egy-két adag almás-diós muffint. Sok az alma itthon :wink:
Julcsi sonkáit még szerintem korai siratni, azt vettem észre, hogy az étvágya is megnőtt ezzel a sok mozgással. Folyton szopizni akar. Ma egész nap kínálgattam neki a gyümit, végül este volt hajlandó megenni, miközben mi is vacsiztunk. Ez nem gáz? Mármint, hogy este kapja a gyümit.

Gabka, megírnád majd priviben a címeteket? És ha még megvan az overáll, megkuksiznám majd.

Tényleg át kell majd rendeznünk a nappalinkat, eddig egy nagy ágymatracon játszott Julcsi, de ez már nem sokáig lesz elég neki. És túl puha is ahhoz, hogy mászni kezdjen rajta. Lehet nem véletlen, hogy a forgást is a Balcsin kezdte el. :roll: Az a baj, hogy nem akarunk sokat beruházni, mert tavasszal valszeg elköltözünk innen. Úgyhogy most megyek is a teszveszre occsó szőnyeget nézni :) Nincs vkinek felesleges, amitől meg akar szabadulni? :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Gabka
nem, Fanni oviban lesz elvileg! neki csak ma volt szünet. bár még holnap sem viszem, mert a barátainak meg egész héten szünet van az oviban, úgyhogy holnap buli van! ha jó idő lenne, megyünk gyermekvasútazni, ha rossz, akkor lakásparti.

Katka
tényleg botrány ez a nő...

engem Tencsi üdvözölt! kár, hogy már nincs. jó lenne hallani róla!!!
az azért elég vicces, hogy már alapítótagnak számítok... :D

Nemlajos
péntekre meggyógyulni!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
jó a volnalzód!!!

Papillon
honnan tudják a többiek, hogy lefogytál??? lemaradtam valami bombanő fotóról????

Moncsi
drukkolok, hogy gyorsan találjon párod új állást!!!

jaj, ma annyit írtatok, hogy nem is emlékszem semmire, pedig egy csomó mindenre akartam reagálni...

ja, igen, Samut nagyon sajnálom, hogy megint sípolt... :(

Zita
Julcsi is tündér, de az a szőnyeg nekem is szemet szúrt!!! hol vetted??? :wink:

Papillon
nekem is el kellene kezdenem tornázni... lehet, hogy most be is rakom a callanetics-et netezés helyett... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Betti
nagyon aranyosak a fiaid! és te meg szemtelenül fiatalnak nézel ki!!!

Nemlajos-Bababi
anyás gondokat sajnálom.
akkor én meg örülhetek, hogy az én anyukám ugyan jön bármikor, ha kérem, de magától sosem jutna eszébe, hogy csak úgy meglátogassa az unokáit... csak ha segítséget kérek, akkor jön. persze ez jó, csak nekem ez olyan furcsa... olyan mintha meló lenne ez csak neki, nem pedig szórakozás, hogy az unokáival lehet... na mindegy...de legalább ezt a telefonálás mizériát nem csinálja! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és bedobok egy körkérdést:
van valaki, akinek az orvosa ajánlja a h1n1 oltást?
és beadatja valaki???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, én nem adatom be.
nehogy már megint nem ismerem meg Fannit :(
Hogyhogy nincs szünete?

zita, miről beszélsz? Julcsinak van a legszebb szőnyege a világon!!! Vagy az a gyerekszoba, és kell még egy a nappaliba?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb, nekünk ajánlja a gyeredoki, de nem adatjuk be..... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb köszönöm!! Holnap gyorsan átolvasom amit írtatok :) vendégeim vannak, anyu, barátnőm (Párom külföldön) és nem hagynak netezni :lol:
Gyors válasz:Nekünk ajánlotta az oltást Kornél doktornénije még pár hete mikor kérdeztem, az asztma miatt, mert ennek a H1N1nek vmi tüdővel kapcsolatos szövődménye van, de én még filózom rajta, a párom tanár egy gimiben egész nap gyerekek között.. hát nem tudom nehéz okosnak lenni.. :roll:

Jó éjt mindenkinek!!!

Betti
KépKép
queen-bee

Lányok, pénteki buliban esetleg mi is benne lennénk, ha nem jön közbe semmi. :)

Masut
masut

Én közvetlenül Nemlajos után csatlakoztam és ő üdvözölt először. :)
masut

Nemlajos, az a szőnyeg sajna nem itthon van, hanem Balcsin a nyaralónkban :wink: Tudom, ez fura, kicsit bonyolultak vagyunk etéren. Röviden annyi, hogy ott hosszú távra tervezünk, itt meg nem.
Csibb, Keszthelyen vettük a szőnyeget, Szőnyegországban.
http://szonyegorszag.hu
És mi sem adatjuk be az oltást, igaz nálunk egyszerű a helyzet, nincs idősebb tesó, Julcsi szopizik még ezerrel és egyelőre úgy tűnik nem egy beteges típus :roll: Mi még a prevenart sem kértük :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok megvagyok én is, Banokla köszi a hiányolást, csak átálltam kukkoló néha jövök, belekotyogok üzemmódba:)) igazából most én vagyok ilyen háztartási problémában,
mint amiről a Pulcsi beszélt a múltkor. Néha úszok a háztartási teendők és Maja között, aki egyre nagyobb figyelmet követel,mert egyre
nagyobbakat és váratlanabbakat koppan és úgy érzem bármennyit takarítok, mindig kupi van.
Ráadásul elkezdett szörcsögni, de más tünete nincsen, remélem csak félremegy a tej fejjel lefelé szopizás közben, nem megfázás lesz, mert más
tünete nincsen.
Tegnap viszont hajnal 3-kor arra ébredtem(mellettem aludt 1-től), hogy nem találom a gyereket, néztem jobbra az ágy mellé, néztem balra, gondoltam
leesett, mert beszélgetni hallottam valahol, egyszer csak hátra felé néztem és a frászt kaptam el, látom az ágy melletti dvd állványba kapaszkodik és
húzgálja ki-be a filmeket, gondolom kereste mit nézzen meg, ha már úgysem tud aludni.

Papillon, még betegek vagytok? Hogy van Lizikéd?

Adryn, jót nevetettem a H1n1 poénon, te kötözted meg szegény malackát?
Supernico édes, mint mindig. Maja is ezt játsza, akkor szeret játszani, ha ott ülök mellette.

Pulcsi, aranyos Nándi, jó a sérója:))) Tesón gondolkodtok már?

Tesós képek meghatóak aranyosak.

Kuklika, remélemjól megy a költözködés, dobj majd pár képet az új lakról! bár gondolom, most doboz doboz hátán+ két gyerek , teljesz káosz:)) de van szép új laki,
örülök:)

Moncsi, mászós Livi nagyon szép és ügyes!

Julcsi és Márti baba is nagyon szépek, bájosak a csajok:)

Katka, hogy van Peti? nem kapta el? Nagyon jók a bicajos fotók, látszik, hogy Peti imádja az aktív szüleit, meg mindent, amit tesznek vele.

Gabka, a részeges hugi fotó a kedvencem:)

Nemlajos, Döme úrfi hogy van?

Érdekes, hogy írtátok, ki mikor csatlakozott, én is meg fogom nézni, de szerintem valahogy a 12 hét előtt:))

Tessza, Tencsi sem jön, nekem Mamacsibe is hiányzik, Tessza iwiw-en van, majd megnézem, illetve Milky is ott van, ő babázik, csak úgy látszik lemaradt.

Betty, üdv itt, hehe, névrokon, Betty vagy Beata vagy? Nem volt egyszerű terhesség, gratula! Szépek a gyerekek.

Csibb, mi nem adatunk H1N1-et.
Tudom, hogy lehet nincs összefüggésben, egyik eladó ismerősöm mesélte, hogy egy egyébként beteges néni a házukból beadatta, és két napra rá meghalt.
Tudós rokonuk nem is ajánlotta neki, nincsenek még kikísérletezve ezek az anyagok indokkal. Én anyumnak nem engedem, infulenzaoltás után is olyan beteg szokott lenni, de ez mindenkinek
az egyéni döntése. Abszolút nem vagyok otthon egészségügyben.

Gyakrabban fogok jönni, mert fél este csak olvastam, mennyi mindent írtatok:))

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én meg önmagamban teleírtam 1 oldalt :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!

Gabka, a péntek elvileg OK nekünk is. Ugyan még kissé bizonytalan, de rajta leszek az ügyön :)

Gyöngyi, ha jobban lesznek a csajok, akkor gyere, jó lenne téged is megismerni végre!

Zita, nagyon édes a lányod! És Katalány, amikor elkezdett mozogni, akkor egy kicsit megtorpant a gyarapodásban - no, nem nagyon, de aztán ezt behozta. Nagyon is :)

Csibb, és nálatok most rendes ovi van? Nálunk itt csak ügyelet, azaz összevont csoportok. És Csepelen mindenütt.

Katka, ha nagyon nem lesz kiút, akkor végső elkeseredésemben majd keresek egy kinezt :wink: , hisz' minden betegség pszichoszomatikus. Na jó, egy lábtörés nem biztos... De most, ahogy olvasok egyre többet a témában, Samu nagyon-nagyon a rizikós csoportba tartozik a nyugati orvostudomány szerint. Felmenői között mindkét oldalon van allergiás, Balázsék családjában sok az ekcémás (pl. mindkét huga, meg az unokatesók) és asztmás is van, ráadásul Samu az ún. atópiás típus: szőke haj, világos bőr. Szóval genetikailag elég terhelt, de remélhetőleg ki fogja nőni. Nagy esély van rá. Balázs asztmás volt óvodásként, és kinőtte. Erős gyerek :), és úszni hetente egyszer elvisszük, tavasztól majd remélhetőleg már "rendesen" fog menni.
Pszichológust sajnálom, bosszantó.

erpé

Katka: nem semmi ez a pszichológus! Danit végül elvitte az anyukája?

Bea: jó hogy jelentkeztél! Elhiszem, hogy frászt kaptál, amikor nem találtad Maját éjszaka. Dvd-t akart nézni ez jóóóó :lol: :lol: :lol:

Csibb: mi sem adatjuk be a H1n1 elleni védőoltást.

Moncsi: sajnálom a párod munkahelyét. Remélem hamar talál valami jót! A barátnődről kérjük ám a további infót! Szegény biztos nagyon nehéz helyzetben van.

banokla

katka teljesen igazad van, kicsit én is éretlennek tartom, mert ő pont az a bulizós elmenős fajta, mondtam is neki hogy gondolja át, mert egyik út sem könnyű, de a gyereket nem lehet félrerakni mert éppen bulizni van kedve, nem tud délig aludni, stb.
Nehéz lenne az abortusz is főleg lelkileg, de szerintem nem fogja fel annak a súlyát ha megtartja mi lesz akkor . Lakás nincs, sőt nincs meg a családi háttér, és persze az anyagi háttér sem. Ő úgy gondolja hogy én sem voltam sokkal idősebb, csak egy évvel, és hogy neki is menni fog, csak az a baj hogy nekünk itt a saját lakás, és az anyagiak is biztosítva vannak. Abortuszellenes vagyok én is, de a gyereket kitenni annak amibe születni fog, talán még nagyobb gond.
Végülis az ő döntése én nem akarok ítélkezni , az érveimet és ellenérveimet a szemébe is megmondtam, de szerintem ő most a fellegekbe jár és csak magára hallgat..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

banokla persze hozom az infót majd :) amúgy bentvan a 2010 júniusi topicba

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

H1N1 et én sem adatom be.

Köszi a biztatást remélem megoldódik ez a munkahely probléma. november 30 ig kifizetik, talán addigra talál valami melót

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zita: nahát, ez tényleg furcsa :)
Bár költözés előtt a Zuram se engedte, hogy bármit vegyek (igaz, az albérlet volt), én meg úgy vagyok vele, hogy jó lesz majd az új helyre is... :)

bea: bakker, ez a dvd-húzogatás nagyon para (ugyanakkor jót röhögtem a kommenteden :D)
gyere gyakrabban, ha tudsz, akkor nem kell egy oldalt írnod ;)

erpé: olyan furcsa nekem ezt olvasni, hogy milyen a "rizikós" gyerek, én el sem tudok képzelni, hogy egy családban ne legyen allergiás...

jaj, moncsi, már topikol is a lány... Saját magának csinál nehéz helyzetet... Én úgy látom, ő csak kamaszkori lázad, hogy MÁS legyen végre az élete.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon,banoklacsibb köszi az együttérzést, nos amióta van Kristóf azóta már nem annyira szigorúak az elvárásai velem szemben, annyira örül Kristófnak!!!! meg volt egy két komoly beszélgetésünk az utóbbi 1 évben. Miután megszületett Kristóf 2,5 hónapot volt nálunk és azt kell mondjam egész jól elvoltunk, remélem ez most is így lesz :)
Papillon gratula a fogyáshoz és a kitartó tornához, nekem is rá kellene vennem magam!! :roll:
zita Julcsi nagyon édes és ügyes!!!!! :) amióta elkezdett pörögni Kristóf is megtorpant a gyarapodásban!
Betti nem irigyellek azért az 1 hétért!!!! Én is végig aggódtam a 9 hónapot, tudom milyen az ultrogestan (nekem is kellett) én az első 3 hónapban tömény progeszteron injekciót is kellett naponta kapnom (az ultrogestanban is ez van)
Moncsi bnőd mamáját megértem, bármennyire fájdalmas is a dolog. Párod munkáját sajnálom remélem hamar talál valami jobbat!!!!
Csibb mi nem adatunk H1N1-et!!!!
Bea elhiszem, h beijedtél mikor nem találtad éjszaka Maját! Dvdt nézni jóóóóó :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Mindjárt megyek aludni én is, csak még küzdök mindenféle dologgal itt a gépen.

Nemlajos, igazad van, valóban rengeteg az allergiás, de azért nem minden családban fordul ez elő. de pl. a mi családunkban sincs olyan sok. Én 19 éves voltam, amikor kiderült a macskaszőr allergiám, és apum is 40 elmúlt, mikor véletlenül derült ki nála hasonló. És ennyi, senki más nem allergiás a mi családunkban. Balázsék meg a másik véglet, ott szinte mindenki küzd valami allergiával, plusz asztma, plusz durva ekcéma...
Mindenesetre a nyugati orvostudomány szerint ezeknek a betegségeknek genetikai eredete van, a hajlam örökölhető, tehát ha van családi előzmény, akkor sokkal valószínűbb, hogy előjön valami ilyen, mintha nincs... Sajnos.

Csibb, mi sem oltatunk H1N1 ellen. Most inkább kerülöm a tömegközlekedést, meg a zsúfolt bevásárlóközpontokat. Éljen a sarki fűszeres :) persze az ovi nagy rizikófaktor.

Papillon, gratulálok a fogyáshoz! De jó! Lizi is egyre ügyibb!

Hú Betti, azt hitték a picurodra, h Down kórral született? Ez kemény időszak lehetett... És miért gondolták ezt? Én azt hittem, h ez egyértelműen látszik születés után...

Moncsi, nagyon kemény helyzetben van a barátnőd... Tök jó, h támogatod bárhogy dönt is, és fogd a kezét, szüksége lesz rád így vagy úgy. Párod munkahelyét sajnálom, pláne hogy így sorstársak lettünk... :(

Valaki kérdezte, h mi van Balázzsal. Álláskeresésben van, de még csak az első körökön van túl néhány helyen. Szóval kellenek a drukkok. És kissé csalódott, mert nem jön szembe az álomállás...
No, most már megyek.

erpé

erpé, mennek a drukkok ezerrel!!!!

Én is búcsúzom, jó éjt!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor pénteken várok mindenkit szeretettel :)

Zita: nem küldöm el a címem, valami izgalom legyen a dologban :) Csak viccelek, küldöm majd, aki esetleg kimaradna szóljon!
Én majd sütök egy túrós sütit :)

Csib: én sem talákoztam még Fannival :(

Erpé: mi is drukkolunk természetesen mindkét fiúnak, egyiknek állásért, másiknak gyógyulásért. :)

Pulicsi: megtaláltam a habtapi apró darabjait, ha küldesz priviben egy címet, elküldöm Neked postán.

Asszem ilyen sem volt még, hogy én legyek az első.
Igaz, hogy Lili 6 óta dumál, de apa ma engedélyezett nekem némi pihit, azaz csak 1/4 8kor keltem, mert akkor már elég hangosan követelte a kisasszony a reggelit :)
Levi még alszik :)

Kép

Kép
gabka77

Csak nem én vagyok az első 8)

H1N1: mi sem oltatjuk be magunkat, Gábor szerint csak felfújják a dolgot, olyan mint egy másik influenza :roll: és felesleges beadatni. ÉN meg hiszek neki, végülis eü-s dolgozó.

Bea, gondolom mennyire megijedtél hogy hol van Bea éjszaka :shock: de azért vicces amit csinált :lol:
Nimród meg beszokott csúszni félig a fal és az ágy közé. Múltkor már félig le volt csúszva :? még jó hogy nyüszögött hogy na mi van már, senki nem húz ki :roll:

Erpé továbbra is mennek a drukkok hogy BAlázs találjon egy jó kis állást. Gondolom hogy nem könnyű. :?

Allergia: a mi családunkban senki nem allergiás :shock: vagy legalábbis nem tudunk róla. Bezzeg a férjemék családjában elég durva allergiás is van, köztük a férjem is. Ja és Pannának enyhén ekcémás a bőre, doki szerinte kinőhető, hát remélem. Néha nagyon durván tud kinézni. Még szerencse hogy nem nagyon viszked neki.

Zita az a szőnyeg a balcsis nyaralóban tényleg gyönyörű :wink:
Én pont azt mondtam a férjemnek hogy adjuk el a nappaliban a szőnyeget és vegyünk egy másikat, mert elég sötét ahhoz, hogy minden szösz meglátszik rajta. Pedig imádom a színeit, meg jó puha is.

Miközben itt irogatok Nimród bealudt a bébihordóban :shock: itt ringatom a lábbammal. De nem csodálom, mert már hajnalban kukorékolt, egyfolytában a cicin lógott.

Na lassan lépek, valami ebédet kellene csinálnom, nemsokára hozzák anyósomék a két nagyot és akkor vége a jó világomnak :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát Gabka mire leírtam a hsz-met addig beelőztél :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Átállíthatnák a a babaneten is az órát... :roll:

Nagyon pörög a topic, nem győzőm olvasni.... :shock:

Moncsi: A barátnőd még gyerek és nem érti, hogy milyen felelősség a gyerek... Te csak állj mellette és hagyd dönteni.... Nem könnyű helyzet.... És egy 18 éves apuka sem lehet túl érett... :roll:

Bea: Sajnálom, hogy csak ritkábban jössz, de örülök, ha tudsz jöni. Látom Maja elkezdte önállóságra nevelni magát és már egyedül DVD-zik... :lol:

Erpé: Azért nyomom ezt a kineziológus dolgot, mert én Zsófival szaladtam bele ebbe. A kruppjával nem tudtak mit kezdeni és kétségbesésemben mentem kineziológushoz. Soha többet nem kruppoltunk.... Azóta vagy nyitott az alternatív vonalak felé....
Samunak jobbulást és ne bújd annyira a netet, mert ne biztos, hogy igaz, amit olvasol. Sok szemét is van a neten.... Biztos ki fogja nőni Samu!

Nálunk ma a változatosság kedvéért Zsófi kezd lebetegedni. Fáj a feje és hőemelkedése van. :( Olyanok vagyunk már lassan egy hónapja, hogy csoda, hogy nem raknak minket karanténban.... Minden baci nálunk érzi jól magát?????? :evil:

Katka

katka22

Elküldtem a címem, aki kimaradt szóljon!

Erpé: Neked nem küldtem, mert talán idetalász már :)

Katka: a profilban kell átálítani az időt, nem állítódik magától.

H1N1: mi is kihagyjuk.
én még influenza oltást sem adattam be sosem, mégsem voltam évek óta infulenzás.

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?