katka,a férjem igazából tök rendes, és átlagban 6órát alszik csak egy nap. nem az a sörrel leülök a tv elé munka után -típus. 9re is bemehetne dolgozni, de 8.45 percet bent kell lennie mindennap, így 5-kor kel, 6ra bemegy, hogy hamarabb szabadulhasson délután.aztán délután pörög ezerrel, mindenfélét csinál, le sem ül, aztán este fürdetés, aztán ha Nándi nem alszik 10ig akkor vele vagyunk, ha igen, akkor esetleg elintézünk v papírmunkát, vagy mást, vagy film, vagy vmi-ez kb 1 hétene gyszer jön össze.
Mindenfélét csinál, ebbe sajna nem tartozik bele a takarítás,vagy főzés, vagy rendrakás, de nincs is szivem megkérni rá....
ma pl megyünk anyumhoz, mert leesett nála egy bódéról atető, azt javítja meg./anyum özvegy, és egy 80 éves házban lakik, ahol mindig van tennivaló

/télen ált. fát vág neki, vagy elmegy havat lapizni. most építkezés van a templomunkban-kialakítanak egy lelkészlakást-na oda már 2 hete nem jutott el segíteni, pedig mindig akar.Aztán hegeszteni fogja az autót, mert rozsdás, meg ilyesmik. szereti is ezeket csinálni, az ülőmunka után kikapcsolódás neki,de ált.7-8 ra ér haza ezekből, ha épp nem megyünk vele, utána már higy kérjem meg, hogy porszívozzon ki, mikor már a nevét se tudja?
De igen, ezekről már beszéltem vele, hogy ha kistesó lesz, Nándival sokkal többet kell lennie, és segítenie, pl. egy újszlött, ha 1,5 órát szopizik, muszáj lesz neki egyedül lefektetnie, vagy bármi.
apai nagyszülők Alföldön, anyum igaz itt, de eléggé lerobbanva,hamar fárad. ő most is sokszor vigyáz Nándira, ha el kell ugranom vhová, de főzni, takizni, ilyesmiketr nme bírna már. Persze ez is nagy segítség!!
Valahogy bizti megoldjuk, és az is igaz, ezen elgondolkodtam, hogy több minél több gyerek van, annál nehezebb építkezni.
na bcs, hoszzú voltam.
ma nekem sincs kedvem semmihez
ja, a rossmannban le vanank árazva a bébiételek 199 ftra, én vettem 4-et, volt olyan, hogy gesztenyés csirke, vagy pulyka.ma azt ette Nándi, nagyon ízlett neki, tátogott ezerrel:)
vki, azthiszem rszg írta, hogy ad gesztenyét.Te hogyan készited el? meg hámoz, megfőz?
köszi