A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Katka: nem semmi a csajszi.

Tehuti: tök jó, h én üdvözölhettelek.

Tali: úgy mennék, de Lizi kezd éppen hogy csak gyógyulni, nem merem elvinni

Csibb: onnan tudják, h fogytam, h mondtam, h 6,5 kg mínusz és hogy beleférek a farmeromba, ami nem rég még a combomig sem jött fel. Sexi kép még várat magára ;-)
Torna:csak napi 15-20 perc kemény meló és tök sokat használ. Nem halok bele, az a jó 
Oltás: tudjátok én a kirívó eset vok, oltás párti, én megkaptam, Lilla is megkapja (Lizi unokatesója), az egész család megkapta, férjem holnap fogja. Lizinek nem akarom beadni, de neki még nincs is oltóanyag.

Bea: örülök, h jöttél. Nem semmi ez a Maja, dvd-zni akar :-DDD Köszi kérdésed, rekedt, de már nem annyira náthás  és a doki szerint már a torka sem piri, javulunk….

Allergia: én is mindenre allergiás voltam, de már iszonyat sokat javult, attól, h szedtem az aloe gélt pár évig.

(Lizi anyu vállán, támaszkodik a fotel fejrészén, elhúzta a függönyt és nézi a munkagépeket és a munkásokat, olyan cukkki)

Erpé, moncsi: férj melót sajnálom, borzasztó dolgok ezek…

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Bea, Maja már dvd-zik????????????? :lol: 8) Én is megijedtem volna, h hol van. :shock: :)

Nálunk sincs allergiás a családban, nekem viszont ekcémám volt gyerekkoromban, még néha most is kijön. emlékszem, anyuék össze vissza jártak velem dokikhoz, mindig más krémet írtak fel. Volt, h egyik felemre lila krémet kentek, másikra másmilyet, kisérleztek össze vissza. :?

Ma Szonja jobb kedvű...remélem így is marad, reggel nem is tudtunk trutyit szívni orrából. Este viszont kapott nurofent, meg osanitot, mert nagyon sírt. Nemtom milye fájt....foga, torka????? Miért nem tudja megmondani?????????????????? :)

Katka, mindenki beteg lesz nálatok????? Egyszer csak végük lesz a baciknak....Kitartás!

Betti, ez a Down kóros eset télleg ijesztő! De minden jó, ha vége jó! Lett egy gyönyörű kisfiad! :wink:

Erpé, drukk, dukk az álomálláshoz!

Moncsi, természetesen nektek is!!!!!!!!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én nem állítgattam és jó az óra :lol:

off, help! hogyan kell wordben aktiválni a karakterszámlálót?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

moncsi: elolvastam bnéd hozzászólásait, hát, nagyon lelkesnek tűnik, ha ilyen marad és ennyire komolyan gondolja, nagy hiba lenne levetetni :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Hát nem egy mindennapi éjszakán vagyunk túl.
Krisztián igaz csak 1x kelt és ez tök jó volt. DE 3/4 12-kor akartam menni lefeküdni. Hallom egyik gyerek sír. Azt hittem Krisztián. Gondoltam bemegyek Gergőhöz betakarom, és megyek is Krisztiánhoz. Ekkor vettem észre, hogy Gergő nyöszörög. Egyszercsak kirobbant belőle a sírás és mondta, hogy fáj a hasa. Igencsak meglepődtem, mert nem szokott ennyire sírni. Adtam neki nurofent, és kérdem, hogy elmenjünk dokihoz ( tudni kell, ha nem komoly, akkor rögtön tiltakozik, hogy már nem is fáj, csak orvoshoz ne kelljen menni) Na már most elkezdett üvölteni szószerint, hogy orvost akarok, mert nagyon fáj! Nagyon megijedtünk a férjemmel. Megbeszéltük, hogy nem mi visszük az ügyeletre, hanem a dokit hívjuk ki. Telefonálok, a nő, akivel beszéltem hallja, hogy üvölt a gyerek, erre még arról faggat, hogy miért nem mi visszük be. :shock: Jön a doki, én kimentem elé az udvarra, köszönök neki erre semmi, köszönök mégegyszer megint semmi, és ugy ment el mellettem, mintha ott sem lennék. Megvizsgálta Gergőt. Azt mondja, hogy szélgörcs. Adott neki injekciót. Én kérdezgetem, hogy ugyan mondja már, hogy mi a baj, mitől lehet, mit kell vele csinálni stb. Azt tudni kell, hogy Gergő nagyon apás. Most is egész végig apa ölébe volt. Ha apa itthon van mindent apa csinálhat vele, apa adhatja, amit kér... Kérdi a dokinő, hogy mikor volt széklet és milyen állagú. Mondom ,hogy apa tudja( mert én akkor Krisztiánt etettem) na erre úgy nézett rám! Mennek el erre a dokinő odaszól Gergőnek, hogy ügyes fiú vagy apa fia :shock: :shock: Kikisértem és ugyan azt eljátszotta, hogy teljesen levegőnek nézett, nem is köszönt. Nekem ez olyan rosszul esett. Nem kezdtük el rögtön elmondani az egész családfánkat, meg hogy Gergő miért ragaszkodik így apához, meg, hogy van kistesó... És így lekezelően kell már egy anyával viselkedni????? Nagyon megalázó volt. Gergő nem nagyon lett jobban. fél 2-ig ingajáratban jártam hozzá. Apa fél 4-kor ment dolgozni, akkor is fent volt Gergő. Erre apa mondja nekem, hogy jó te még visszafekhetsz. 3/4 5-kor ismét fent voltunk Gergővel. Krisztián is volt fent egyszer valamikor. És 1/4 8-kor keltünk. Gergőt visszafektettem. Ha nem lesz jobban du. rendel a dokink elviszem.
Krisztián változatlanul tiszta takony és köhög. :? :cry:
Bocsi az offért de olyan jó volt kiírni magamból.

banokla

Katka: jobbulást nektek!!!

Erpé: remélem apa hamar megtalálja az álomállást!!

Az óra nekem sem jó. Hogy kell átállítani??

Papillon: sajna nem tudom, hogy kell aktiválni.

Nálunk sincs allergia a családba. Gergő volt kruppos (remélem nem jön elő többet). A férjem nővérének a lánya is kruppos volt, de ő kinőtte. Gergő is és az unokatesó is kék szemű, világos bőrű

banokla

Hű Banokla, nagyon sajnálom, jobbulást mindkét fiadnak! Dokinő meg :twisted: :twisted: :twisted:

Gabka, köszi a címet. És mikor menjünk kb?
Hogy lehet, hogy nem láttad még Fannit? A legutóbbi kopaszis talin ott volt, meg ti is :roll:

Katka, Zsófi gyógyuljon meg még mielőtt beteg lesz!

Vica, képzeld tegnap este eszünkbe jutott, hogy a családban van több leselejtezett szőnyeg is elrakva a garázsban, azok megteszik majd tavaszig :) Azért pár olcsó játszószőnyegre licitáltam tegnap este :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Banokla: Hát nem semmi milyen orvosok vannak! :shock: :shock: :shock: Mi az, hogy nem köszön? EGyébként meg nem kell foglalkozni azzal, hogy egy vadidegen mit gondol rólad.... Ettől te meg jó anyuka vagy! És tök jó, hogy Gergő meg ilyen apás! Ezek szerint szuper apukája is van! Szerintem ez tök jó :P és idegenekre meg nem tartozik! :evil:

Átállítottam az órát (köszönöm a tippet), de azért ez nagyon gagyi, hogy nem tudjék jobban megoldani....
Banokla: A profilban kell váltani a nyári és téli időszámítás között....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Jaj látod Zita milyen hülye vagyok.
Persze, hogy láttam Fannit :)
Csak most kicsit sokfelé álla a fejem.
Gyerekek (Lili hihetetlen nyafogós), szakdoga, bepucolás, apeh (akiket persze nem lehet elérni :evil: )

Mi már 8kor tuti fent vagyunk (sőt korábban) 9 től lehet érkezni szerintem.

Kép

Kép
gabka77

Köszi a tippet. Én is átállítottam az órát.

Hát én is meglepődtem, hogy nem köszönt, azért is köszöntem rá még egyszer,hogy biztos nem hallotta, de arra se volt válasz. :roll: Meg mikor ment el, akkor is jó hangosan 2x! Aki vele volt Ő normálisan köszönt, csak a dokinő nem. Na erről ennyit.

Katka: köszi te mindig olyan jókat tudsz írni. Nagyon értesz, hozzá, hogy mikor mit mondj, ami jól esik a másiknak és erőt ad!!!

banokla

Banokla: nálunk Levi apás nagyon. Régebben onnan tudtam, hogy beteg, hogy akkor anyás lett, de most már akkor is apás, ha beteg
Az ilyen bunkónak meg addig nem kell ajtót nyitni, amig nem köszön :)
Ha mást nem, akkor kifelé megvárni, hogy köszönjön és csak utána kinyitni neki a kaput :) és persze közben kedvesen mosolyogni :)

Kép

Kép
gabka77

most jut eszembe, nekem azért jó az óra, mert eddig nem volt az :lol: multkor nem állítottam át :lol: :lol: :lol:

dokinő :twisted: :twisted: :twisted: én elküldtem volna a fenébe, mikor kikísértem, najó nem, csak addig köszönök neki jó hangosan, mire kénytelen reagálni. Ezt szoktam csinyáni, nehogymá :P amúgy nagyon sajnálom az éjszakát, szegény Gergő :cry: jobbulást neki!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ja és persze jobbulást Gergőnek!!!

zavarjatok már el szakdogával foglalkozni :twisted:

Kép

Kép
gabka77

Köszi csajok. A vicc, az egészben, ezt el is felejtettem, amiért nekem ennyire rosszul esett, hogy apának, és Gergőnek köszönt, csak nekem nem!

Engem is elzavarhatna valaki a géptől. :lol: :wink:

banokla

ne is folytasd banolka, ekkora parasztot, bocsánat BUNKÓT!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

banokla, jobbulást Gergőnek! Szegény!!!
Szerintem tisztelnivaló,ha egy gyereknek ilyen jó apuja van, hogy apás-ebben a mai "apátlan" társadalomban!
Szerintem Nándi si elég apás lesz, de majd meglátjuk
gabka, köszi!! és menj el szakdogát írni!! Írj meg x oldalt, és jutalmul utána babanetezz!:D Én régebben így tanultam mindig a tételeket-utána vmi jutalom, pl ebéd, stb..persze soha nem tartottam az előírt iramomat :)
Hát, Nándi az átállás miatt 4kor kelt tegnap is, ma is....pedig később fürdettük....
Kistesó:Most voltam termékeny, de gumiztunk:) Apa már célozgatott, hoyg ha nyáron szeretnék terhes lenni, most kéne,meg stb.stb, mondtam neki, hogy jövő után is lesz nyár, de erre aztmondta, hogy addigra már öreg lesz Nándi.
"öreg" :D :lol:
Szóval ő már megint jobban be van zsongva, ő sztem tök komolyan Nándi egyéves szülinapján este már elkezdené a projektet...
én meg félek. Nem is egy picitől, úgy érzem, hullafáradtan, de menne. A terhességtől félek nagyon :roll: Fogalmam sincs, hoyg tudnám ellátni úgy Nándipicifiamat, meg a háztartást, hogy reggel-délben-este hányok, szédülök, alig bírok menni, éjjel görcs mindenben, aludni nem bírok....és az összes létező terhességi tünet.Csak reménykedem, hogy a 2. terhességem sokkal könnyebb lesz..Hallottam már ilyet...Szóval én még csítitom aprojektet, a férjem meg türelmes, merthát tudja, hogy nekem van vele a több nehézségem:)
Meg ugye jövőre építkezni kezdenénk, és én szeretnék segíteni....terhesen ez biztos, h nem menne, meg nem is szabadna.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

akinek már ül, mászik-kúszik a bébije:
mit csinálnak először? először kúsz-mász, és abból ül fel, vagy először ül, és utána mászik???
Köszi :oops:
zita, Nándi is pont egy hasonló ilyne puha labda után kezdett el forgolódni, hemperegni, ahogy elguritottuk előtte.
ismertek valakit közelről, aki működtet családi napközit?
más kárdésme nincs
ja, bea, a dvds Maján én is jót nevettem, bár elhiszem, h megijedtél:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

én is függő vok, najó Lizi az, itt aludt el az ölemben, nem mertem lerakni, mert felkel.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Lizi először kúszott, utána ült és utána mászott

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

köszi, pappilon!
és mit tornázol? :oops: engem érdekelne5-6 kg fogyás :oops:
én ara gondoltam ha napi 10 percet ugróköteleznék, talán érne vmit..csak az alattunk lakó lehet nem így gondolná.
megyek, alszom egyet a pöttömmel, most aludt el, még visszatérek 8)
ja, és kezd hurkásodni akis combja, ujjai! tök jó, végre. tömöm mint a libát :wink: 8)

pulcsi

hát magam gyakorlatai, hasizom, külső-belső comb, popó és megint 2 fajta hasizom :lol: ugrókötéltől leszakadna a mellem :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nem tudom, hogy miért nincs szünet, mert minden ismerős gyerek ovijában szünet van... és rendes ovi van, nem ügyelet... :roll:
mondjuk én nem értek egyet azzal, hogy ha az iskolában szünet van, akkor az oviban is legyen... mert ahol van nagyobb gyerek, az tudja nem vinni oviba a gyerekét, de ahol nincs, ott teljesen feleslegesen menjen szabira az anyuka? vagy hova dobja szegény gyereket, ha nem tud???

hááát ha ennyire akarjátok, elgondolkodom, hogy ne vigyem pénteken... akkor úgyis csak fél napra szoktam... de ma sem viszem, még rászokik... :roll: majd még kitalálom...

Banolka
az ilyen hiába orvos, sajnos egy primitív bunkó... :(
jobbulást Gergőnek!

Papillon
jaaa, bemondásra mindenki lehet vékony!!! kérünk fotót!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

Bea
Maja nagyon vicces!!! :lol: :lol: :lol:

Gabka
nahát, elfelejteni ezt a életet meghatározó élményt, hogy találkoztál Fannival!!! :shock: :lol: :lol: :P
menj már a szakdogáddal foglalkozni!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gabka: Gyerünk megírni a szakdogát! Tudod te is, hogy az a nyavalyás papír milyen fontos a mai világban és ha már ennyit beletettél, akkor az a néhány nap igazán beleférhet, nem? Most egy kicsit megfeszülsz és egy diplomával leszel gazdagabb és egy nagy teherrel lesz kevesebb... Így is van elég, nem? Szóval net lekapcsol, szakdoga írás indul!
Ügyes lány vagy te, meg tudod oldani és majd lehet mondani a gyerekeknek 20 év múlva, hogy bezzeg anyátok 2 gyerek mellett diplomázott!!!!! :lol:

Pulcsi: Elvileg kúsznak, mégykézláb kutyáznak, ülnek és utána másznak. És amikor elkezdenek mászni, akkor már fel is állnak. Ebből a kúszás nem kötelező elem, a többi jó, ha van.

Kemse: Te már megint hova lettél? :shock: Biztos egy másik meleg tengerbe lógatod a lábad.... 8)

Pappilon: Tornával nagyon ügyes vagy! 8) Én 2 hete nem nagyon alszom Peti fogzása miatt, vagy mert valaki beteg és ezzel a kifogással ki is bújtam a dologból.... :oops:

Pulcsi: A második terhességre szerintem az a megoldás, hogy nem kell mindent egyedül csinálni. Apa is tud Nándira vigyázni vagy ő is meg tud főzni, sőt ki is tud porszívózni.... És ha tudsz, akkor nagyszülőket is fogjál be.....
Szerintem ezt kellene mebeszélni apával, ha sok gyereket szeretnétek, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy besegítsen mindenbe. Legalábbis nálunk így működik....
És mindehhez az építkezés, hát elég necces, de minél több a gyerek, annál nehezebb megoldani az építkezést szerintem.

Katka

katka22

Banokla ez a dokis sztori tényleg felháborító :shock: Én lehet hogy naív vagyok, de néha nem értem az embereket ahogy viselkednek :roll:

Gabka igaza van Katkának, most inkább a szakdogával foglalkozz :wink: , gondolom hogy nehéz ellenállni hogy az ember mást csináljon inkább :roll:

Pulcsi, nem biztos hogy a második terhességed is ugyanolyan lesz mint az első. Látod én a második terhességemmel szinte végig feküdtem itthon, meg a kórházban 3,5 hétig. Aztán mégis belevágtunk a harmadikba. És szerencsém volt, igaz hogy feküdnöm kellett volna, de nem tettem, egyrészt nem volt időm rá, azért ott volt már a két nagyobbik, meg valahogy úgy éreztem hogy nem lesz semmi baj, persze iszonyúan féltem hogy kihúzzam a 9 hónapot. Na meg kellett hozzá hogy Gábor nagyon sokat segített, az ő feladata volt szinte minden, bevásárlás, takarítás, gyerekek fürdetése, szóval majdnem minden :oops: Na meg hát ott vannak a nagyszülők :wink:

Nekünk valahogy nem megy ez az átállás mégsem. Bulcsú már reggel 5-kör felkelt anyósomnál, meg persze ébresztette Pannát is, már 11 órakor jöttek hogy éhesek :shock: aztán meg alig bírtam őket lefektetni annyira pörögtek, gondolom a fáradtságtól. Ja és Nimród is nyügi :?
De legalább a nap süt 8)

Zita írtad, hogy nem terveztek hosszú távra bp-en, akkor le akartok majd költözni a balcsihoz?

Papillon ügyes vagy hogy már ennyit fogytál.
Nekem van még egy jó tippem hogyan lehet fogyni :idea: HÁt futással :wink: :D Na meg a biciklizés is jó, akár szobabiciklivel.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

csibb: a vékonytól NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON messze vagyok, tán sose leszek, de már, ha jó ruhát veszek fel, nem akadok ki, hogy hogy nézek ki :P

vica: van szobabicikli, el is kezdtem 4 hóval szülés után és a térdem azóta is fáj, annyira nem bírja, lépcsőzésnél még mindig nagyon tud fájni.
Csak beáll ez az óráátállásos dolog.

Én a szakdogára ránézni sem tok, pedig már írni kéne
:evil: :evil: :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vica: A futással nagyon egyet értek.... Csak ahhoz is le kell fogyni, hogy futni tudjak... Azt túl ducin nem jó csinálni, mert az izületek mennek tönkre... Ezt most tudományosan megindokoltam, de hogy a gyaloglásban mi akadályoz meg? Erre még nincs indokom... :oops: Délelőtt bicikliztem egy picikét, de hát attól nem fogyok, de a semminél több! 8) Viszont Petivel szélben 20 percnél többet meg nem mertem biciklizni. Meg a lányok is kijöttek és Zsófit nem akartam kint túráztatni... Most ebéd után egy hang nélkül lefeküdt szundikálni... :shock: Szóval valami van az tuti.... :?

Katka

katka22

Még a legkisebb is elálmosdhatna és dölnék el én is.... (ásítós smiley) :)

Katka

katka22

katka,a férjem igazából tök rendes, és átlagban 6órát alszik csak egy nap. nem az a sörrel leülök a tv elé munka után -típus. 9re is bemehetne dolgozni, de 8.45 percet bent kell lennie mindennap, így 5-kor kel, 6ra bemegy, hogy hamarabb szabadulhasson délután.aztán délután pörög ezerrel, mindenfélét csinál, le sem ül, aztán este fürdetés, aztán ha Nándi nem alszik 10ig akkor vele vagyunk, ha igen, akkor esetleg elintézünk v papírmunkát, vagy mást, vagy film, vagy vmi-ez kb 1 hétene gyszer jön össze.
Mindenfélét csinál, ebbe sajna nem tartozik bele a takarítás,vagy főzés, vagy rendrakás, de nincs is szivem megkérni rá....
ma pl megyünk anyumhoz, mert leesett nála egy bódéról atető, azt javítja meg./anyum özvegy, és egy 80 éves házban lakik, ahol mindig van tennivaló :evil: /télen ált. fát vág neki, vagy elmegy havat lapizni. most építkezés van a templomunkban-kialakítanak egy lelkészlakást-na oda már 2 hete nem jutott el segíteni, pedig mindig akar.Aztán hegeszteni fogja az autót, mert rozsdás, meg ilyesmik. szereti is ezeket csinálni, az ülőmunka után kikapcsolódás neki,de ált.7-8 ra ér haza ezekből, ha épp nem megyünk vele, utána már higy kérjem meg, hogy porszívozzon ki, mikor már a nevét se tudja? :(
De igen, ezekről már beszéltem vele, hogy ha kistesó lesz, Nándival sokkal többet kell lennie, és segítenie, pl. egy újszlött, ha 1,5 órát szopizik, muszáj lesz neki egyedül lefektetnie, vagy bármi.
apai nagyszülők Alföldön, anyum igaz itt, de eléggé lerobbanva,hamar fárad. ő most is sokszor vigyáz Nándira, ha el kell ugranom vhová, de főzni, takizni, ilyesmiketr nme bírna már. Persze ez is nagy segítség!!
Valahogy bizti megoldjuk, és az is igaz, ezen elgondolkodtam, hogy több minél több gyerek van, annál nehezebb építkezni.
na bcs, hoszzú voltam.
ma nekem sincs kedvem semmihez
ja, a rossmannban le vanank árazva a bébiételek 199 ftra, én vettem 4-et, volt olyan, hogy gesztenyés csirke, vagy pulyka.ma azt ette Nándi, nagyon ízlett neki, tátogott ezerrel:)
vki, azthiszem rszg írta, hogy ad gesztenyét.Te hogyan készited el? meg hámoz, megfőz?
köszi

pulcsi

katka drukkolok, h Peti gyorsan elaludjon:)Nándi épp egy hosszabbító konnektorjában kutatott, míg neteztem... :(

pulcsi

hűűű, Pulcsi nem semmi, de jó, hogy ilyen rendes segítőkész a férjed

Katka: egyetértek, funi a mi súlyunkkal nem lehet...se bicajozni, de hát ezt vica nem tudhatja :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Katka, csak elmennek már azok a bacik :S

gabka: én eddig szerintem sosem állítottam át magamnak az időt, majd most megnézem, hogy nálam jól működik-e, de rémlik, hogy az előző állításnál is több napos csúszással állítódott át magától.

papillon, én is gratulálok a fogyásodhoz, ez nagyon nem kevés! Csak a torna? Vagy diéta is?

banokla
, a dokinőd olyan, mint a mi kertészünk, az se vesz semmibe se, annyira idegesít! Amikor a sövényt tárgyaltuk, akkor is csak a férfiakkal beszélt, ránk, lányokra nem is nézett :o
Jobbulást Gergőnek :(

gabka, menj szakdogázni!!! Vagy pénteken ezzel kell foglalkoznod helyettünk! :)

banokla
, Neked nincs szakdogád, Te ne menj sehová (engem is zavarhatnátok varrni...)

apropó
! Ezt láttátok már?
http://rongybabak.hu/jatekbaba.htm
Annnnnnnnnnnnnnnnnyira gyönyörűek! Csak állítólag most nem varr, mert kisbabája van... :(

pulcsi: megértem, hogy félsz, de szerencsére nincs két egyforma terhesség! De csak akkor vágj bele, ha érzel magadban erőt hozzá.
Én tegnap azért ellőttem egy tesztet, hát negatív... Sebaj, még van idő! :)

csibb, én még sosem láttam Fannit, lécciléccilécci!

hja, ha már tali: gabka, mit vigyen az, aki nem süt? Üdítőt? Vagy mit?

Jaj, ha már terhesség, látta valaki a Vészhelyzetet tegnap a Storyn? Vagy ezt a részt valamikor... Jézusom, egy nőnek a 22. héten megindult a szülés, megszülte a babát, és mit csináltak? Közölték, hogy ennyi idősen nem mentik (oké, ezt tudtuk), de odaadták a kezébe, hogy amíg a baba el nem megy magától, addig elbúcsúzhasson, és 9 órát (!!!) élt még!
Hát bakker! Szerintem itthon meg sem mutatják, nem?

Na, hogy ne ilyennel végződjön a hsz-m, hoztam néhány képet :)

éééééééééééés elérem! :D
Kép

jesszusom, mi történik velem? :D
Kép

ülök, vazze! :) (nem magától, de hát na, már nagyon igényli, de tényleg, úgy is marad... rosszanyaszmájli)
Kép

körmöm szakadtáig!
Kép

sztárfotó:
Kép

zápor után kisüt a nap:
Kép

könnyáztatta:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát igen, túlsúllyal futni nem a legjobb :oops: kell még hozzá egy kis étrend változtatás is, kevesebb szénhidrát, semmi nasi,késő este semmi evés... csak hát sokszor nehéz betartani.
Aztán mellette lehet mozogni. Amúgy az is nagyon jó amit Papillon ír, az ottoni torna, tényleg elég egy nap 15-20 perc a lényeg hogy rendszeres legyen :wink:
Amúgy a futás elkezdéséhez úgy is az a jó megoldás, hogy séta és futás felváltva, egyre nagyobb arányban a futás javára.
Na meg ebben a szeles, hideg időben nehezebben is megyünk ki mozogni valamit, én is :?
Na jó abbahagyom az edzői tanácsokat :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

ja, Katka, én régen egy héten kb 30-40 km-t bicajoztam és nagyon sokat fogytam tőle, azaz alakot formált, főleg lábat

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

http://www.meska.hu/ProductView/index/27523

nemlajos, ezek si elég cukkerek, hasonlók
Döme tök jó fej, már most látszik rajta :))
ti is tényleg akartok kistesót?
a néhai párkapcsi viharok ellenére is?

pulcsi

pulcsi: tényleg aranyosak!
Párod előtt kalaplengetés, Nektek se könnyű.

Persze, hogy akarunk kistesót, ahogy viccesen mondani szoktam, már ki van fizetve (szocpol) :D
De amúgy is, nekem nagyon bejött ez a gyerek dolog, úgy érzem, a második terhességemet teljesen másként élném meg.
Viharok meg... hát igen... de hát ugye arra esküdtem, hogy jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

észre sem vettem, h írt nemlajos, vica, nem mutatta. Szóval gyönyörű huncut Döme!!!! Diéta nincs :? édessségzabálás van :twisted:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

úúúúú, édességzabálás nekem is, meg is sütöm azt a fordított francia almatortát, vagy mit :) asszem...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

lányok, minek írtok ennyit? Nem bírom visszaolvasni :twisted:

erpé: nem hiszem, hogy megyünk, mert 1: Gabka biztos besokalna, ha én is jelentkeznék, 2:Eszti annyira köhög, hogy sugárban hányja ki a kaját is 3:M0-ás parám van. Apának egyébként mi is a szakmája?

moncsi: kirugták? :shock: Hát ez marha jó és miért?

Kép

Kép
pgyöngyi

Bea: Maja éjszakai kiruccanásán akkorát nevettem. Tök édi pofa:)

Nekem a gyógytornászom azt mondta, hogy a fogyókúrát ne futással kezdjem, mert szétcseszem a térdeimet. Elősszőr építsem vissza gyógytornával az alapizomzatomat és után próbáljak meg elkezdeni sportolni.

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="pgyöngyi"]
írta:
pgyöngyi
Nekem a gyógytornászom azt mondta, hogy a fogyókúrát ne futással kezdjem, mert szétcseszem a térdeimet. Elősszőr építsem vissza gyógytornával az alapizomzatomat és után próbáljak meg elkezdeni sportolni.

Ez igaz, ezért is mondtam én is hogy aki futni akar, az mindenképp úgy kezdje hogy az elején több gyaloglás és kevés futás.
Mondjuk ez függ attól is hogy előtte ki mennyit sportolt :roll:
Az biztos hogy hosszabb távon a biztos fogyás vagy súlymegörzés titka az olyan jellegű mozgás, mint a futás, biciklizés, gyorsabb gyaloglás, görkorcsolya stb.. azaz ami minimum 30 percig tart és folyamatos.
Nem akarok senkit elkedvetleníteni, de a zsírégetés csak olyan 20 perc mozgás után kezdődik :roll: De azért csak tornázzatok otthon, az is jó kezdetnek :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Húú Gyöngyi, Esztinek jobbulást!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

ezért jó a callanatics, az egy óra :D
(már ha csinálnám...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A kis Esztinek jobbulást!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vica: Tudom én, hogy igazad van az utolsó karakterig.... A hiba az én készülékemben van... Mondjuk én meg (legalább) diétázom, de mozgásra nem igen van időm/erőm. Az elmúlt 10 hétben 6 mozgást sikerült produkálnom, ami azért igen csak karcsú....

Pappilon: Valamikor régen én is biciklivel jártam mindenhova és meg sem éreztem.... Na, igen. Asszem még nem írtam, hogy tiatlonoztam valamikor. Ez azt jelentette, hogy tök nomrális napnak számított, hogy úsztam 2-3 kilómétet reggel, aztán délután bringáztam egy 40-est és utána futottam 5-10 kilómétert.... Talán ezért is zavar ennyire a túlsúly, meg hogy nem mozgok.... Nekem lételemem lenne a mozgás.... Erre elveszem magamtól! :evil:

De komolyan írjatok még és a Vészhelyzet helyett inkább tornázom az este.... :roll:

Nemlajos
: Én ezt rész régen láttam, akkor is végigbőgtem. Most megláttam és egyből elkapcsoltam, tegnap n. rossz passzban voltam, ez még nem kellett pluszba.... :roll:
Viszont ez a Döme fiú, hogy megváltozott! Hát komoly férfi lett belőle. Szerintem nem baj, hoy néha egy kicsit ülteted, fog ez menni. ;)

Katka

katka22

Gyöngyi: Jaj szegény kis pöttöm :( , pedig akartam írni, hogy gyere utánam, tudok olyan utat a kertek alatt, hogy csak ici-pici benne az M0. De akkor Eszternek jobbulást és ha már jól van, akkor csinálok ide egy talit, ide tuti, hogy eltalálsz! ;)

Katka

katka22

Nemlajos: Szerintem Callanetics igen hatékony, csak igen uncsi is... :roll: Én nem vagyok oda érte

Katka

katka22

Ne aggódj Katka, én aki régen minden nap futottam, én is kevesebbet mozgok mint amennyit szeretnék. De hát most már nem ez a legfontosabb, hogy minden nap elmenjek futni. Persze az is, de ha egyszer nincs annyi időm mint amennyit szeretnék :evil: na meg annak megszervezése, hogy el tudjak menni futni az ugye nem könnyű feladat.
Még a héti 2-3 futást sem mindig sikerül megvalósítanom :? pedig egyenlőre ez a cél.
Ja és Vészhelyzet nézés közben is lehet tornázni. :wink:
Azt hiszem ma este én is fogok :D

Ja igen Dömeg tényleg nagyon pasis lett. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát teljesen ledöbbentem. Felraktam a tesz-re egy plüss játékot, amit már csak útban volt a bébihordón (meg amúgy is gyüjtöm a pénzt a büntetésemre :lol: ) szóval felraktam 690-ért és 2060-ért ment el :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Anna, Lilla: Ti is régen jelentkeztetek! Hogy vagytok? Picúrok? Kérünk ám képeket isssssss!

Gondolkodom, hogy hétvégén kellene túrázni a Pilisben egy kicsit.... Mondjuk előrejelzés szerint nem lesz meleg, de szombatra egyenlőre nem mondanak esőt, sőt lehet, hogy a nap is kisüt. Van, akit esetleg érdekelne?

Pulcsi: Neked akartam még írni, de Peti nem hagyja, majd jövök... 8)

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?