A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

ja én csak 2,5 kg nál tartok ,amiből alíz lánykám 477 gr.bár nekem ez a második gyermekem lesz , és azt mondják hogy az elsővel hízik az ember legtöbbet , akkor nekem ikerült 21 kg felkapnom magamra , bár az leis ment utána.de remélem hogy most nem lesz annyi , meg enni sem kívánok ,inkább gyümi , meg víz,ami smakol :D
geosel.klara

Mindenkinek köszönjük a dícsérő szavakat!Kép

Büngyi
Csini vagy ebben a felsőben! :D Jól tetted ,hogy megvetted!

Gátmettszés:Nekem abszolút nem fájt,utánna sem,és addig míg meg nem csinálták mintha a szülés is lassabban,mert volna.Na meg az atágítás.. :shock: Jujj,inkább mettszés!
Most is szeretnék :oops: bár lehet kapok egy jóvalk nagyobbat a hasam aljára. :roll:
Most vmi méhsövényt is láttak UH-n.Eddig nem is tudtam a létezéséről,pedig már hüvelyi UH-n is megfordultam párszor.Na mindegy ,rákérdezek amit találkozom a dokimmal.

Beöntés
:Nem volt szörnyű,de mivel amúgy is hasmenésem volt..... :wink: Meg aztán alig maradt időm a WC-n kuksolni,mert azt hitték rögtön szülök,persze aztán nem úgy lett. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Klára Hhhúúúú dejó Neked!!!!A pancsi miatt is meg a 2,5kg miatt ia! Én már 7kg híztam... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Most meg úgy bezabáltam dinnyéből.FFFffffff!!!!!!Moccanni sem tudok. :shock:
Vendég

Adri
Én sajnos mostanság sütiből eszem sokat. :oops: Nem is mertem ráállni amérlegre már egy hete. :oops: :oops:

Klára
Jó pancsizást nektek!!!!

Csináltam egy csajos vonalzót a kisbabánknak. :D

KépKép

KépKép
okr

Okr-Kriszti!
Gratulálok Dorottyához!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gabi39

Megkívántam egy kis csokit...Üldögélek itt egymagam és arra jutottam, hogy ha nem érzek egy cseppnyi lelkiismeretfurdalást a csoki megevése miatt, akkor nem is hízlal! :shock: :lol: Hmmm....Nem rossz, ugye?
Na jó inkább megyek aludni, jobb lesz mindenkinek! :roll:

Jó éjt!!
Vendég

Jó reggelt !

Végre van levegő a lakásban !!!!

Adri én 1 hónapja eszegetem a szülinapi bonbonjaimat ( 1/nap ebéd után ) és sokkal jobban érzem magam :Mintha nem is édesség lenne :P , szerintem is csak akkor hízik tőle az ember, ha aggódik miatta , legalábbis ezzel nyugtatom magam + ha valaki kérdezné,hát a baba kívánja , nem én :lol:

Klára : Jó fürdőzést . Ha csinálsz képet tegyél fel léci ,had hűsítsen minket is a látvány !

Tegnap este mégis megvettem a babakocsit és éjfélig tartó szerelés után próbaképpen 3 emeletnyit utaztattam a liftel. Kiderült ,hogy pont egy cm híjja van ,hogy elférjen kereszbe, mert az ajtó már nem tud becsukódni, de addig ügyeskedtem , míg bepaszíroztam és így teljes a boldogságom !!Remélem a baba is jól fog benne utazni , mert egy kicsit trükkös lesz a ki-be szállás .

Már csak azt nem tudjuk, hová tegyük még 4 hónapig.
+ vettem egy babakádat is , bár először kiakadtam az árán ( 15e ft volt) , viszont van hozzá kádra szerelhető váz, amibe csak bele kell pattintani, amit nem lehetett kihagyni , mert így biztonságos.
( a sima szárítórács is folyton beleesik a kádba , olyan béna a széle.)

Kép
sheepy

Amúgy köszi Mindenkinek a megnyugtató sorokat gátmetszés/ beöntés témában .

Utóbbival kapcs. gondolom aki csinálja ,annak is elég kellemetlen feladat lehet, így már nem is olyan gáz!

Kép
sheepy

Adri
Egészségetekre a csokit! :D

Gabi
Köszönjük! :)

Cukika
Ha jól emlékszem ,kérdeztél szabadság-táppénz ügyben.Konkrétan nem tudom,hogyan alakul,ilyen helyzetben,de az biztos,ha jogutóddal szűnik meg acég,neked jár GYES után a szabi,és vissza is kell vegyenek dolgozni.Ha jogutód nélkül...akkor a családineten van egy szakbarbár nevű TB tanásadó,tőle lehet kérdezni.Elég hamar válaszol is!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Ha nem probléma én is csatlakoznék hozzátok!Én okt.13-ra vagyok kiírva és 2.babánkat várjuk!Azt még nem tudni hogy fiú-e vagy lány,mert a 20 hetes UH-n nem nagyon szerette volna megmutatni milye van :)
Az első gyermekem kisfiú és most 2 éves!
Én szeretném ha a 2. is fiú lenne mert már úgy belejöttem:)

Minden jót!
xemer

hali ,megjöttünk a fürcsiből ,majd dobok pár képet , márha letudom kicsinyíteni,marha jó volt , bár reggel itt még ömlött az eső , de Vatán már tök jó volt,mire odaértünk.na majd jövök!!!!!!!!!
geosel.klara

VAJTA!!!! bocs
geosel.klara

Behalt a gépünk itthon, nem tudom mi van vele, néha nem tudok felmenni a netre, ha meg sikerül akkor csatoltfájlokat nem tudok megnyitni.
Remélem, holnapra megcsinálják, úgy fest bekaptunk egy kis vírust.

Ma megvolt az utolsó vizsgám VÉGRE!
Már el is pakoltam az összes könyvemet, látni se akarom őket szeptemberig.

Ma punnyadtam egész nap, és csináltam finom gombapörit. Apa elment strandolni egy haverjával, nekem valahogy nem volt kedvem hozzá.

Holnap megyünk a babyoutletbe kívácsi vagyok milyen, kiságyat szeretnék nézni.

Üdv köztünk XEMER!

megyek aludni, Jó éjt mindenkinek

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

üdv köztünk xemer!!!!
geosel.klara

masika:kiságy lett??????képet!!!képet!!!!!!képet!!!!!
:D
geosel.klara

Hahó!Végre megvan a fiúnevünk is!Feltéve ha az lesz! :) :) SÁMUEL :D Kipattant fejecskémből!De eddig mindenkinek bejön..

Missfried
Kép
missfried

Hali!

Csajok ma annyi mindent vettünk!
Végre megvan a kiságy , gyönyörű szép, fenyő és átalakítható heverővé.
Ha megjavul ez a nyavajás gép teszek fel képet róla.
Vettünk, textilpelust, kisollót, cumit, cumisüveget, kókuszmatracot stb-stb.
Szóval egy csomó mindent, ja és én is kaptam végre egy tök jó fehér szoknyát.

Egész jó ez a babyoutlet, de csak egy-két dolog van leértékelve amit megéri megvenni. Mondjuk a kiságy 47000 volt és a brendonban ugyanez 69000.

Ma már nagyon happy vagyok!
Már alig várom, hogy az egész gyerekszoba készen legyen, de hát az még egy kicsit odébb van, és azért kell még egy pár dolog.

Jó hétvégét mindenkinek, látom ma elég kevesen voltunk eddig fenn a neten, biztosan mindenki strandol :-).
Masi

Kép
masika

Sziasztok!

Én nem strandolok :(

Masika! Olyan jó nektek! Most picit irigykedek, mert egyre jobban tolódik a mi bevásárlásunk. Pedig már úgy nézegetném a kiságyat és a babacuccokat itt a lakásban :)

Majd kíváncsian várom a képeket :)

Mi sziesztázunk.

büngyike

Sziasztok!

Masika
Hol van ez a babyoutlet, kint az M1-esnél? Ma én is a honlapokat nézegettem kiságy+bútor és babkocsi ügyben, én a Mini Manóba és a Lehel téri babadiszkontba szeretnék eljutni, mivel én is a brendonos dolgokat ott valamivel olcsóbban vélem látni.
Megvenni ezeket viszont csak szeptemberben fogjuk sajna, pedig ahogy Büngyi írja,olyan jó lenne nézegetni a pici cuccait itthon!A kiságyra én is ilyen árfekvésben és átalakítósat gondoltam!

4D
Volt esetleg valaki közületek a Bolgárkerék utcában (14. ker) 4d-n? A dokim azt javasolta, hogy várjam meg a 28. hetet, de úgy döntöttem, hogy a 25. hétnél tovább nem tudok várni,- majd 1 hónapja nem láttam Gergőt- utána meg amúgy is lesz több uh.

Ezen a hétvégén érzem, hogy nem esik jól a hajolgatás a pocim mérete miatt. Hamarosan jönnek fotók, csak én is a kicsinyítés miatt késlekedem velük.

Holnap jön vizitre a védőnő, hogy megnézze, hogy pl. van-e meleg víz, és képzeljétek, pont holnapra kiírta a távhő, hogy szünetel ez a szolgáltatás :)

Gabi
A szopipárnát megkaptad már? melyik verziót rendelted? Kényelmes ezzel aludni?

Megyek én is pihenni, mert nagyon rugdos már a kisfiam!

Évi

> Kép
evarga

Hali!

Megpróbálok képet feltenni a kiságyról, nem pont ez de majdnem. Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1182713587.94.jp
g[/img]

Úgy látom siker.
Megyek alukálni, mert reggel megkezdem az utolsó hetet a munkahelyemen.

Kép
masika

Hopsz, a teszem a másikat is. Kép

Kép
masika

Ja!

Babyoutlet, Soroksári út 160 alatt van!

Na tényleg megyek, jó éjt mindenkinek

Kép
masika

Sziasztok !

Nemrég értünk haza a Corából , utána meg egy jót pancsoltam a kádban , már csak az alvás van hátra a mai napból .
Ti még bírtok fürdeni ?
Már egy hónapja is megígértem Apának ,hogy az lesz az utolsó alk. mert alig bírt kiszedni a kádból, de most megint elkapott a vágy , és Dani is nagyon élvezi ha a mamája vízben van .

Masi
: nagyon tetszik a kiságy, és ugye milyen jó vásárolgatni ? :lol:
Én nagy IKEA barát vagyok, ott néztem ki az ágyat, ami szintén átalakíthatós.
Egyenlőre még nem veszünk további dolgokat, mert pénteken nagy falat volt a babakocsi+ kád, és ha kibírom augusztus végéig, akkor szeretnénk megcsinálni a nagybevásárlást.

A soroksári úti boltot sokan dícsérik, én viszont a Visegrádi u 25 sz.-nál ( XIII.ker. Nyugati /Lehel tér felé ) bukkantam egy klassz boltra, ott is olcsóbb sok minden , mint a Brendonban. Pl. a babakocsi 110 e helyett csak 91 e ft volt :-)

Szép álmokat Mindenkinek !

Kép
sheepy

Sziasztok!

Masika Nagyon szép a kiságy, mi is valami hasonlóra gondoltunk a praktikussága miatt.És én is csatlakozom a kicsit irígykedőkhöz :D :oops:
Megvettük mma az új autót! Úgy örülök neki! Egy smart forfour!Nagyon csinos! :D Egész nap csvarogtam vele, Férjecském úgyis dolgozik-még mindíg!
Jó pihenést, megyek kutyát sétáltatni,aztán alvás!
Vendég

Sziasztok lanyok ! hogy telt a hetgvege ??? nekunk istenien :):), buli, baratok, csalad, pihenes...

masi, ez nagyobb agy, mint az atlag ? mert en olyat keresek, igy nem kell majd ujat venni mar 2 evesen. Gratula, h vege a vizsgaknak

bungy- jo a kep,ismet

Okr, Eva sziasztok, meg tobbiek is !!

milyen keprol beszeltek ?? en is latni szeretnem, ha mar mindenkit erdekel ! :):)

Samuel ! nagyon jo, Samunak is lehet becezni, Missf. a 8 kg nem olyan sok, nem ?

xemes- udv itt, mikor mesz megint uh-ra , hogy esetleg kideruljon a neme ?

a borotok nem lett jobb mostanaban ? nekem inden szarazsag elmult, sot, jobb, mint valaha. persze azert kenegetem a hasam, mellem,,stb

adri, jo eza csoki trukk
bogyogyorgyi

Szép reggelt :)

A hétvége nagyon jó volt, kivéve a tegnapi napot, amikor tiszta hulla voltam. A délutáni sziesztánkat elrontották anyósék, akik váratlanul beállítottak, ráadásul a kulccsal, amit csakis vészhelyzetek esetére kaptak :shock:
Mondanom sem kell, épp szekszeltünk, amikor beállítottak :!: Állítólag azért jöttek be a kulccsal, mert látták hogy le van húzva a redőny és csak a málnát akarták betenni, amit a telekről hoztak.....
kicsit kiakadtam....

Masi! Az ágy nagyon klassz! De én számítok második gyerekre is, így nem hiszem, hogy átalakíthatós lesz ;)

Missfried! A Sámuel szép, bibliai név! Jól választottál.

Sheepy! A Visegrádiban néztem ki én is a babakocsit, ha Bécsben nem kapok. Viszont babaruhát ott vett anyósom egyet ajándékba. Hááát.... őszintén szólva ronda, giccses, mindenféle flitterekkel, és még nem is praktikus :? Mondjuk lehet, hogy csak az ő ízlésével van gond :twisted:

Nos, ettől ma csak szebb napom lehet. Ma egyedül vagyok, nincs mit elrontaniuk...
:evil:

büngyike

Sziasztok!

Valóban nagyon jó a kiságy,de hála istennek nekünk nem kell már ilyenre költenünk,mert az elsőről megmaradt :) De azért irígylem azokat,akik ilyennel foglalatoskodnak,mert nincs ennél jobb dolog :D !!
Jó,hogy ti is ilyen praktikus dolgokban gondolkodtok!Én is annak vagyok a híve hogy inkább praktikus mint mutatós legyen,de az sem baj ha mindkettő!Csak legyen megfizethető!!
Majd csak 30 hetesen megyek UH-ra,tehát aug első hetében valamikor!Gondolhatjátok hogy már hogy várom(várjuk)!!
Képzeljétek az elsővel már +10 kg-nál jártam,most meg csak 3 kg-nál tartok!Azt hiszem hogy ez nagyon jó!Pedig ugyan úgy eszem ahogy eddig!
Mi még nem kezdtünk el vásárolni semmit,valahogy még mindig korainak tarom a dolgot!Majd kb 30-33 hetesen ráérünk szerintem!
Persze valószínű hogy ez csak azért van mert a 2. baba!Az elsőnél ilyenkor már nálunk is javában meg voltak a dolgok :D

Kicsit hosszúra sikeredett!Bocsi!
Mindenkinek szép napot kívánok!!
xemer

xemer!
az elsőnél én is ilyenkor már 10 kgnál jártam , most meg csak hál isten 2,5-nél , ebből alíz a múlt héten 477gr volt ,meg azt mondják kb.1kg a magzatvíz , meg a többi"hozzátartozó".
vásárolni nekünk sem kell nagyobb dolgokat , majd csak babakocsit, mert az az elsőnél úgy örököltem , és marhára utáltam is .
kiságy van ,meg majd csak babacuccokat kell vegyünk pár darabot , de még én is ráérős vagyok ,én sem akarom elkapkkodni , én is majd aug.vége felé szeretnék vásárolgatni .

jaja,jövő héten megyünk a lánnyal orrmandula műtétre . remélem ,mivel protkos vagyok lesz anyás szoba , mert egy éjszakát sem bírnék ki ülve a lány ágya mellett .
na hali , majd még jövök!!!
geosel.klara

Sziasztok !

Xemer, Klári megnyugodtam ,hogy van más is aki nem olyan gyorsan szedi fel a kilókat. Tegnap megint csak 64,5 -ön volt a mérleg, ami 0,5 kg fogyást jelent !!!!

Anyukám rám szólt, hogy írjam fel mit és milyen gyakran eszek , mert nem szeretné ,ha az unokája kis nyeszlett lenne én meg nem értem a dolgot . Valószínű a nagy meleg a ludas, mert csak gyümit, joghurtot és zöldséget bírtam enni vagy 4 napig + a vitaminokat és vizet.

Büngyi : én a ruhákat nem nagyon nézegettem , de amit futólag láttam az elég vegyes kínálat volt, mint a kínai piacon :lol: .

Flitterekhez nekem is volt szerencsém , mert az egyik hugom kinézett egy gyerek esőkabátot ,amit feltétlenül meg szeretne venni, de mikor tegnap megmutatta az üzletben, majdnem rosszul lettem . Tele volt kéken világító virágokkal .
Emlékeztettem a jóizlés fogalmára + fiú lesz a gyerek.
Ez nálam elég kényes pont , félek ,hogy párom anyja is majd eláraszt mindenféle giccses és felesleges vacakkal, én meg majd vághatom hozzá a jó képet !

Na megyek a földhivatalba , lesz vagy 2 óra sorbanállás, úgyhogy jól kitolom a pocakot, hátha észreveszik :-)

Kép
sheepy

Sheepy! Nekem is van bőven súlygyarapodásom! De mostanság én is csak lightos dolgokat kívánok. És én is volt, hogy fogytam közben 0.5 kilót ;)

Remélem a másodiknál úgy járunk, mint Klári, és mis is két kilókról fogunk beszélgetni a 6. hónapban :)

büngyike

Hű!
Termeltetek rendesen!
Én szombaton takarítottam fél 10-től fél4 ig…jól elfáradtam, aztán elmentünk pizzázni. Na az segített! Vasárnap délelőtt punnyadás (apa délelőtt dolgozott) délután meg strand. Én nem mentem vízbe, de tusoltam, és napoztam.

Missy!
És mit szóla doki és a védőnő a 8 kilóhoz? Mert nekem úgy bemesélték ezt a „kismma annyit eszik, hogy éhen ne haljon, és 10 max.”, hogy néha lelkiismeretfurdalásom van…persze a hétvégén lecsúszott egy donpepés pizza!

Ciripke, Gabi!
Édesek vagytok ám! 3. gyerkőccel! 3-kal is csinálnak gátmetszést? Ja! És a lényeg: ugye megérte? Ugye tudjátok, hogy nagyon-nagyon-nagyon irigy kutya vagyok!

Büngyi!
Nagyon szép vagy ebben a ruciban. Nekem az a gond az ilyenekkel, hogy olyan pici a cicim, hogy nem állna jól. Pedig nagyon szeretnék ilyet! Láttam már ilyet kismamán, és egy olyan kék nyaklánc volt rajta, mint a szegélye.

Adri!
Ez jó! Lelkiismeretfurdalás! Ha így működne…azért ne egyél ilyen későn csokit! 4 nap kell, mire visszabillenek a helyére a dolgok!

Sheepy!
De jól nézhettél ki az üres babakocsi lifteztetésekor! Remélem nem állítva fért be, mint a biciklid?????????

Xemer!
Üdv köztünk!

Masi!
Nagy gratula! Ügyes vagy!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Hú most 4 napig nem voltam netközelben, így jó sokat olvastam tőletek ma reggel.
Csütörtökön szabin voltam, kimentem a sógornőmhöz, akinek két kicsi gyereke van. A sógornőm teljesen megnyugtaott, hogy a szülés egyáltalán nem volt vészes és minden olyan természetes lesz ott, a beöntés, a gátmetszés stb. Neki az elsőnél volt gátmetszés, a másodiknál nem is kellett neki. Adott könyveket a szülésről és a születésről (Leboyer: Gyengéden szülni és a Leboyer: Gyengéden születni c. könyvet). Hétvégén meg Siófokon voltunk...
Én ma éjjel olyan rosszul aludtam, félóránként felkeltem, forgolódtam, a babuci is nyüzsgött, neki sem tetszett az éjszaka. Próbáltam oldalt fekve aludni, de a babánk mindig ott rugdosott, ahol a hasam alatti párna volt. Lehet, hogy nyomta? Amikor hanyatt feküdtem, akkor meg teljesen alulra befészkelte magát, a hasam fent lelapult és a köldököm alatt meg egy kis hurka volt, ami lassan elmozgott. Na és a legdöbbenetesebb az volt, hogy reggel a bal mellemből egy csepp valami kijött és foltot hagyott a hálóingemen. Nektek már volt ilyen?

Sziasztok, Csilla
csim

Ágica! Köszike! Kedves vagy, nekem is van kék nyakláncom, azt hiszem azzal fogom viselni :)
Nem volt gáz a strandon, hogy nem mentél be a medencébe? Elég volt a zuhany???

Csilla! Nekem már volt ilyen! én nem hálóingben alszom, vagyis nem mindig, de a mellemen látok valami rászáradt izét..... kevés szokott kifolyni, örülj neki, lesz tejed :)

büngyike

csim- allitolag ez az elotej csopoges normalis, - mondjuk nekem meg nem volt
bungyi !!! basszus , ez az anyos ugy nagyon durva ! es hogy csak veszhelyzetre kaptak- mondjuk finom a malna, de ha akkor is :) Ferjed mit szolt ? mert azt nem irtad

beontes, nekem volt 2 x is mar es nem olyan veszes, SOT :) utana feludules, hogy a gyomrod megkonnyebbul. Egy a fontos, hogy a wc kozel legyen utana, mert nagyon gyorsan jon az eredmeny :)

sheepy, az nem jo otlet, hogy ne mondd meg a mamadnak, hogy hany kg vagy ? fel kilot senki sem vesz eszre, de meg 2 -t sem.
en most hetvegen felszedtem a sok sok zababan, ma-szerdaig minimalis kenye, sok sok salata, zoldsegle(frissen) es gyumolcs lesz, majd szerdan, csut reggel megmondom, hogy bevalt-e :)DRukkoljatok

Holnaptol jon az enyhebb ido - ti elhiszitek ?

Borrol nem irtatok meg: nektek is javult ? vagy nem is volt rossz korabban ? nekem az 1-4 honapig olyan volt mint a tegnosbeka pancelja kb.
bogyogyorgyi

Bogyó! Első megrökönyödésünkben csak röhögni tudtunk. Nem szólt semmit a Drága, nem szeret velük veszekedni, de én azt kifejtettem neki, hogy nagyon remélem, hogy észrevették magukat és legközelebb ilyet nem csinálnak. Egyetértett. Mondtam, hogy ha még egyszer hasonló előfordul, én fogom visszakérni a kulcsot.
Én még a szomszédot is felhívom, mielőtt átkopogok! :!: Utálok tolakodó barom lenni :evil:

Én várom az enyhülést, habár ez a hőmérséklet is megfelelt, ami a napokban volt.

A bőröm talán picit javult, de nem tudnám pontosan leírni.... Néha azért még ragyásodom :?

büngyike

jo reggelt csajok!

nem voltam mar jo ideje, hiszen hetköznap 2 helyett dolgozom, 7vegen pedig aig voltunk itthon, szombaton gyalogturaztunk 5 km-t es tegnap hegyet masztunk, de ovatosan, rengeteg pihenövel.
nagyon jo volt a sok mozgas, Mini is jol van
ma nem melozom, pakolok, 7vegen kötözünk.

igyekszem majd visszaovasni benneteket!
a mai menü fasirt, tört krumpli es palacsinta :D

pusszancs
Vendég

ertelek Bungyi, es hat milyen tolerans az embered, de nem is baj, mert akkor a gyerekkel is majd biztos ilyen turelmes lesz :), nem ?

evu, tok jo, hogy igy aktivizalodtok, en nagyon "rosszul" viselkedtem a hetvegen :) ( zaba, no sport )
most lelkiismeret furdalasom is van, de mar a javulas utjan vagyok, a heten 3 x fogok uszni menni es csinalok egy rovid es ovatos dietat, persze nem eheztetem magam. csut. reggelre megmondom, hogy hogy alakul minden es annak fuggvenyeben durvitok, vagy lassitok. hhaha
bogyogyorgyi

Nekem az egész mellbimbóm és az udvara olyan, mintha hámlana. Itt-ott fehér valami. Mintha kiszáradt volna…
Én most kezdtem el ragyásodni, de szerintem csak a meleg miatt, a frufrum alatt. Most el is tűztem. Amúgy Vichy Normaderm krémet használok egyszer egynap. De soha nem voltak pattanásaim. Inkább csak a bőröm szerkezete nem az igaz. Olyan, mintha 4 napja nem aludtam volna.
Szerdán nekem is gyüminap, mert csüt.ön mázsál a védőnéni.

Csim!
A babám nekem is így viselkedik. Nem tudom megérteni, ha egy picit ráfekszem oldalt a hasamra, mért nem fér el a maradék részen…az apja azt mondta, hogy azért, mert olyan, mint az anyja…
Ha meg hátonfexem, majd szét szakad az alhasam, és alul hurka nekem is van. Eddig egyszer éreztem kaparászást a köldököm felett. Amúgy jönnek a szokásos rúgások a végbelembe…ÁÁÁÁÁ az nagyon gáz!

Büngyi!
Hát elég rossz volt, irigyen néztem a többieket. Hiába könyörgök a páromnak Horvátországért, hajthatatlan…azért én a balcsiba majd bemegyek!
Hű! Az anyós dolog tényleg meredek!

Bogyó!
Ülök az irodában 22! Fokban, és nagyon útálom, hogy nincs legalább 26 fok. Van rajtam vastag harisnya, meg egészen vastag garbó…nem normálisak. És persze jön a derekamra a hideg. Arra rákötöttem egy kardigánt és a lábamra is még egy sálat tekertem…

Evu!
De jó neked, hogy ennyi mozgást bírsz! Ügyi vagy!

Ágica
Kép
ágica_26

Hali!
Hát a védőnőm eddig nem szólt semmit(a 8kg-ot illetően),de a dokim mindig megjegyzi,hogy "szépen gyarapodunk" :D :D :? És inkább többször egyek kevesebbet!Néha bedepizek a kilók miatt,de ujabban nem érdekel,mert igenis csinosnak érzem magam és büszke vagyok Nyünyire! :) És persze reménykedem,hogy annyi már nem megy fel!Bár tudom,még a java most jön,nem? :shock: De hát ez van!Majd lemegy talán utána!Fogytam én már le 18 kg-ot egyszer,az sem esett igazán nehezemre!Akkor 53 lettem,a 174cm-emhez!Azt mondták,hogy ez nagyon kevés volt!Hát most 69el kezdtem és asszem 77nél tarok :D :? :shock: Jó mondjuk alapból erős csontozatú vagyok,úgyhogy annyira még nem látszom kövérnek! :oops:

Mi nem vettünk még semmit!Lassan ideje lenne elkezdeni..!

Pussz mindenkinek!

Missfried
Kép
missfried

Ja meg akartam valamit kérdezni!

Ti nem éreztek olyat,hogy tökre érzékeny a hüvelyetek??Mert én mióta terhes vagyok,és együtt vagyunk a párommal..teljesen érzékeny vagyok!Valami megváltozott talán ott bennt a hormonok miatt..vagy nem tudom!!De remélem visszaállok nemsokára a "régibe"e téren,mert kicsit zavar azért!És utána amikor rug a kicsi,néha olyan mintha a hüvelyem is mozogna..furcsa!!

Missfried
Kép
missfried

Agi, durva az a 22 fok, 24 mar jo lenne, mas nem panaszkodik ? vagy ok sikabatban ulnek ?

MissF (hivhatlak igy? ) minden megvaltozik, a huvely szine, allaga ( ?? az mi ? hahhaa) szoval h erzekenyebb az is tok normalis szerintem. Allitolag az ize is mas :) ember mondta :):) ha mar a szex nel tartunk, remelem igy Agi is belendul is ir vmit, mert akkor jokat szokot:) ugye Agica? Apropo a parod miert nem szeretne Ho.o ba menni ?
ja es MissF. mi sem vettunk meg semmit, en meg allitolag kapok, azokat varom es ha szept. ig nem lesz egyutt a kellek, akkor vasarolok, de akkor is csak hasznaltat, kiveve kokuszpatracot a picinek, azt ujat
bogyogyorgyi

Evu Tök jó, hogy ilyen fitt kismama vagy, így nem fognak szeretni a kilók! :lol:
Ágica Az alvás nekem sem megy.Lassan második hete csak dobálom magam. :? Közben pedig tök álmos vagyok!! De nem baj... :wink:
Csim Pontosan két nappal ezelött ugyanezt tapasztaltam, de azóta semmi jele! Elpárolgott! :shock:
Megszületett a "kisnénémnek" (anyukám huga,csak nem idősebb tőlem, hanem két nappal fiatalabb,ezért nem nagynéni,hanem kisnéni.Kicsit bonyolult. Nagypapám egy igazi csődőr!Haha! :lol: :shock: )A pici babája! Úgy hívják, hogy Domicián Zénó! Annyira ééééééddi! Este 7-kor bevitték a kórházba, 8-ra már megmosdatva, talpig puccban pihiztek a szobában! :shock: Remélem ezt a gént örököltem én is!! :roll:
Na dolgozom még egy kicsit... :(
Vendég

Tyyyyyyyyyyyyűűűűűűűű de bonyolult voltam!! :roll:
Vendég

Ágica!

Annyira én sem ugrálok, 3. gyerek, de az első császár! Nem nagyon preferálják császár után a gátvédelmet és én sem tudom szeretném-e. Egyik pillanatban nagyon elszánt vagyok (mondom, nekem nagyon rossz volt a sebgyógyulás) aztán meg megilyedek a berepedéstől.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Lányok!
Van köztetek olyan, aki semmit nem vesz a baba születéséig? Mert mi semmit, de már bizti írtam. Max 2 váltás ruhát, 2 türcsit, pelust. De mindent kinézünk és kilistázunk. Mi közel lakunk a budaörsi bevásárló negyedhez, és a brendon 2 perc kocsival. Ha kell valami majd apa ugrik….
Sex témám most nincs…illetve leírtam, de ezt már nem merem bevállalni, úgyhogy kitöröltem….
VIszont tegnap a strand előtt a parkolóban cseréltem át a bugyimat az ici-pici ruha alatt. Nevettünk a párommal, ha most itt lenne az anyja, sírva fakadna….

Missi! (szólj, ha nem tetszik ez a megszólítás!)
Ne zavarjon a rugdosás. Valszeg neked elől rugdossa a nunidat, nekem meg hátul a beleimet. Egyik sem az igazi.

Bogyó!
Képzeld most mondta az egyik titkárnő, hogy átállították a termosztátot. Most levettem a garbót, de most ettem meg az ebédemet, lehet, hogy az is számít. És forró koffeinmentes kávét iszogatok.
Ho-val az a gond, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és nem szeretné a doki, ha elhagynám az országot. És ezzel a párom is egyet értett. Mondtam is neki, hogy mennyi pénzt megspórolunk most, hogy nem megyünk nyaralni. Erre az volt a válasz, hogy lesz más…mondtam, hogy de az amúgy is lett volna…ha nem most, akkor jövőre…

Hű Adri!
De ügyi a kisnénéd! Most irigy vagyok!!!

Ciripke!
Én is azért készülök egyértelműen a gátmetszésre, mert a repedést EGYÁLTALÁN NEM AKAROM!!!! Ha kell hát kell. Majd begyógyul…

Ágica
Kép
ágica_26

Lányok!
ezek szerint mindenkinek van már mocorgás!

Cuki!
jelentkezz, milyen volt szeretett királyi fővárosunkban, Budapöstön?
Timurr régen hallottunk!
többiek?

Ágica
Kép
ágica_26

Hali!

Dolgozom ezerrel, számlázok és zárok. A jövőhéten már nem szeretnék emiatt bejönni.

Most fogok rendelni ágyneműt a szopipárna.hu oldalról.
Tényleg nagyon jók az árak, bár nem tudom, hogy ez az egyben moshatóság mennyire jó.
Mármint, hogy a huzatba van varrva a töltet és ezzel együtt mosható.

Melyik a jobb? A külön ágynemű külön huzat variáció, vagy egyben a kettő?

Masi

Kép
masika

szerintem a külön hozat jobb, mert ha lebüfizi, akkor kezdhetsz mosni, és akkor kell egy másik takcsi, ha meg hagyod amíg a sok büfitől megáll a takaró, az sem jó.

Ágica
Kép
ágica_26

jé 23.25 kor írtama hozzászólásomat!
én egy időutazó vagyok? vagy csak megbolondultam?????

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Ágica, még mi sem vettünk semmit a babának, majd augusztustól már nem dolgozom és akkor vetjük belel magunkat a vásárlásba. Egy-két kismama barátnőm mondta, hogy majd jönnek velünk és tanácsokat adnak. Meg egy csomó dologot kapok a tesóméktól, persze a nagyját megvesszük mi...

Pénteken elmentem egy leletemért a kórházba és összefutottam a dokimmal, aki ha már ott voltam behívott. Megnézte a 22. héten elkészített terheléses vércukros leletemet, amire ő küldött el, majd közölte, hogy túl korán csináltuk, így a 28. héten ismételni kell. Akkor megyek UH-ra is, amit már nagyon várok... Szóval ismét jöhet a tortúra a vérvétellel. Nem tudom miért kellett akkor a 22. héten elmennem...

Ágica, Te miért vagy veszélyeztett terhes? Akkor hogy-hogy dolgozol?

Sziasztok, Csilla
csim

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?