Sziasztok!
Vera!
Szorítok, hogy ne legyen gond!
Nagyon szuper fiúnevet találtatok! De úgyis lánynév kell és punktum!
Anikó!
Teljesen együtt tudok érezni a legutóbbi UH "élményem" után veled! De mi alapon nem engedték be a párod??? A többi viselkedését már nem is firtatom! Egyszerűen felháborító, hogy el tudják venni azt a pár perc örömöt a leendő szülőktől!
Sensi!
Sajnos a fülre megy sok kicsi megfázása és ez egyensúlyszervi bajokat is okoz! Most én is nézegetem a fiam, mert az elmúlt napokban többször elesett. Nincs megfázva, valószínű köszönhető a kis hebehurgyaságának, de jobb félni...
Azon viszont ne parázz, hogy ki akar jönni hamarabb a kishölgyed! Nem pottyannak ki ők olyan könnyen! Fogsz Te még könyörögni a szülőágyon, hogy végre tágulj már ki rendesen!

Nyugi! A folyás pedig terhességnél a hormonváltozás miatt természetes. Ha nem ég, fáj, nincs kellemetlen szaga, a színe pedig áttetsző, vagy enyhén fehér, akkor valószínű, hogy csak ettől van! Lehet kapni intim zuhanyt, amihez tejsavas fertőtlenítő tabi van. Óvatosan és nem sűrűn használni lehet, ez egészséges és helyre billenti a PH értéket! A drogériákban, gyógyszertárakban is van.
Az idegen helyen wchez, pedig lehet kapni wc-re tehető papírülőkét. Ez nagyon hasznos holmi majd a kórházhoz is szülés után! Persze előtte akár azzal a domestosos kendővel, amit Dalma is ajánlott, vagy egyéb nedves antibacis kendővel jó végigtörölni az ülőkét és úgy rátenni ezt a papírt! Erre nyugodtan rá lehet ülni! Szülés után én pl. gugolni nem bírtam volna, muszáj leülni!
AFP eredmény: itt igen, ez van, hogy ha gond van az eredménnyel, akkor 2 héten belül telefonálnak! Papíron én 3 hét után kaptam meg, addig nem tudtam az eredményt!
Sonny!
Még én sem voltam EKG-n, pedig az első harmadban ildomos lett volna elmenni.Én még győzködöm magam, hogy ehhez a kedves házidokimhoz mikor menjek, mert neki van EKG gépe és ő csinálja meg... A fogászatra nincs beutaló, elég a kismama könyved. Én oda pl. nem fogok elmenni.
Pipal!
Ne hajszold túl magad! Nem vagy semmi! Ezerrel meló és házfelújítás-költözés! Néha pihensz is?
Babakocsi: a legjobb, ha kézbe tudod venni, hogy mennyi kényelmes tolni! Városhoz, betonúthoz mindegy a kereke, legjobb a kényelmességet figyelni, de göröncsös falusias utakhoz feltétlenül nagy kerekeset, rugósat jó venni, mert az csillapítja a rázkódást! Legyen benne biztonsági heveder és kényelmesen elférjen benne a baba! Jó ha azt is nézed, hogy hosszú ideig használhasd, később felülve is konfortos legyen a babának, pl. lábtartóval. Az is jó dolog, hogy ha megfordítható a tolófogantyúja, hogy a napfény se süssön be annyira, ha úgy adódik, És pl. nálam amíg picike volt, én szerettem rálátni és neki is biztonságot nyújtott, ha látott engem közlekedés közben, amikor már nagyobb lett, akkor pedig ő akart nézelődni előrefelé. Ami még jó szempont, hogy mosható legyen a huzata, vagy legalábbis a kényes részeknél legyen az, vagy nejlonnal fedett (pl.lábrész). Azt is nézd meg, hogy hogyan lehet összecsukni, menni fog-e egyedül és ha van autótok, akkor belefér-e.
Gabi!
Naggggyon tetszik a babakocsi, amit kinéztetek!

Mi nem veszünk újat, marad a fiamé, amit ugyan biziben, de alig használtan 16 ezerért vettünk! Nem tudom a márkáját, mert nem találok rajta egyetlen cimkét sem, de masszív szuper nagykerekű kocsi!
Almi!
Neked nem a védőnőd adja a vizsgálati beutalókat? Itt ez megy, ő mondja hogy mikor mi lesz és azt a papírt, ha kell, akkor aláíratom a dokimmal. Itt a hepatitis szűrés már megvolt a 10.héten.
Igazad volt, hogy a fekvést választottad! A suli megvár! És nincs halasztott, szeptemberi vizsga lehetőség, ha viszel orvosi papírt?
ANCSA!
Látod! Kár volt ennyire parázni! Minden rendben!

Gratulálok a kislányhoz!
Nem hülye ötlet, ha szülésznőt fogadsz! De doki válogatja. Én pl. nem fogadok szülésznőt, mert pl. az én szülésemnél a szülésznő volt az, akit sokkal kevesebbszer láttam, mint a dokimat! Nekem még vízért is a férjem rohangált a szülőszobán, hogy igyak... A dokim meg kitolásnál végig fogta az egyik hatvan mázsás lábam, mert a szülőágyon mozgott az a lábtartó! Nagyon vicces helyzet volt!

Ezen kívül ő is rámnézett 20 percenként, ő csinált NST-t, próbálta megjavítani a gáztadó masinát a falban (mert naná az is rossz volt)!

(Ehhez azért hozzá tartozik, hogy sok-sok órát bent töltöttem a szülőszobán...)
Irusc!
Zsömle és tej? Ott még létezik ilyen? Itt már nem csinálják, mert a dokim szerint nagyon fals eredmény tudott az kihozni! (Pláne, hogy az adagok sosem voltak egyformák, stb.)