A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emi!

Nálunk fejrángatás a komfortcici miatt szokott lenni de mivel tegnap óta nincs komfortozás így fejrángatás sincsen.

Samukám 6.5 órát aludt este 9-től..Utána 4-kor aludt tovább de elég nyugtalanul mert mocorgott és nyöszörgött is kicsit..7-ig nagyjából. Most sajnos sírás van a kiságyban de nem vészes, olyan kis lájtos vegyél már ki és add a cicit a számba típusú..de szép lassan haladunk, nincs cicin elalvás ill. tegnap este volt egy pici de az már azért mert tegnap délután szinte semmit nem aludt.. :( megy a leszoktatás, ami még nehéz de van már hatása.
Kipróbáltuk ugye a hagyni mindent amit akar, rohadtul nem működik..a rendszer viszont igen szerintem is.

Mtücsi!!
Ugye? 7 óra cicizés kicsit sok..
Az egyik ismerős-rokon egésznap a cicin lógott..az első hónapokban..ki sem jött a szobából..na az a durva de nagyon!

A lényeg, hogy napról-napra jobb lesz mindhármunknak, tényleg kitartás és türelem. Ezt a hetet erre szántuk.
torolve_20131003125716

emi
az én gyerekem is egy zabagép. Másik topikon ajánlották - mikor írtam, hogy 120-130akat eszik 7x!!!, hogy csak egy mellből etessem. OK. Ma reggel megkapta a jobbot, 100at evett, gondoltam hurrá, végre nem etetem túl a gyereket. Aztán fél óra velőtrázó üvöltés jött, szélcsöveztem, ringattam, mászkáltam vele, végül feladtam és megkapta a másik cicit is. 4 perc alatt 60at leszívott!!! és most boldogan alszik. Tudom, hogy inkább azéprt szoktak aggódni, hogy nem eszik a gyerek, de nem túlzás ez????!!!!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Nem tudom, mi van Benivel ,de alig eszik.

Lemértem, 40-50 grammokat szopik, bakker, még tudok utána fejni, a másik cicihez meg hozzá sem nyúl. Ezt akkor is csinálja, ha előtte 3 órát aluidt.

Most meg rámjött a para, hogy nincs elég tejem, vagy el fog meni, ha ennyire nem akar enni, úgyhogy fejtem egy keveset. Tényleg nics alami sok, de két ciciből még kijönne egy normális mennyiség.

Fene ezt a mérleget, nem kéne rátenni, de éreztem, hogy alig fogyaszt a tejből, s jól tippeltem.

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi, ha szeretnél Samunak cumit, próbáljátok ki a MAM latex cumit.

Az előbb beadtam BEninek és elfogadta. Aztán gyorsan ki is vettem, ha ilyen rosszul szopik, inkább ne cumizzon egyelőre :shock: .

KépKépKépKépKép
uxi

Emma, egyhónapos korban ez már nem túlzás, normál mennyiség.

Valószínű az összmennyiség később sem fog nőni, csak kevesebb étkezésből fogja összehozni.

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi!
Én hasonlót a kiságybanelalvás c. történetünk idején éltem át. Ugyan más, de nekem is a szívem szakadt az elején. Az első babánknál 2 hét alatt leszoktunk az ölben elalvásról. Aztán a második babám -akivel ugyanúgy csináltunk mindent, mint a nagyobbal- megmutatta, hogy ő is tud olyat, amire mi nem is gondoltunk. Neki az ágyban simi-simi, amit a könyvekben is olvasni nem volt elég. Ő, ölben akart ringatózni. És mivel nem ment a dolog, úgy behergelte magát, hogy össze-vissza hányt mindent. Öltöztünk, ágyat mostunk, ágyneműt húztunk, parkettát töröltünk és persze addig a kicsike az ölünkben pislogott úgy, mint akit megsértettek, és most bocsánatáért esedeznek. Most már csak nevetünk az egészen, de akkor bizony én is sírtam és még lelkiismeretfurdalásom is volt.
Szülőnek lenni nem néha, hanem igenis nagyon gyakran nem könnyű.

Kép[/url]
mtücsi

UXI
Gondolod, hogy nem túlzás?
Mert 550 körül kellene a nagykönyv szerint ennie, és annak a másfélszeresét nyomja....
Tényleg érdekel a véleményetek!!!!!!!!!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok,
Gurgikám csak így tovább! Samu édes pofa cici ide vagy oda! :lol: Tudja Ő mi a jó neki! :wink:

Emma : nem lehet, hogy nő a gyermeked és ezért igényli a több kajcsit?

Uxi: na én ezért nem mérem... a lényeg, hogy egy hónap alatt legyen meg a kb. 500 gramm... nem akarom paráztatni magam, szerintem te se tedd!

Andrea
Kép
kindernay

Emma, megnéztem Emi naplóját (akkor még írtam minden étkezést).

Egy hónaposan napi 700-900 g kaját nyomott, (később ráállt a 7-800 közöttire).
Ehhez ő volt 4200 g, s nem minősült egy zabagépnek. Átlag 110-150 grammokat fogyasztott. (anyatej+tápi pótlás)

Összmennyiségre még 6 hónaposan is 800 g körül evett egy nap, csak akkor 180-200 grammokból hozta össze.

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, s szerintem ma már annyit sem eszik, csak most már nem méri neki senki :wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
na ez nekem teljesen új! köszi! azt hittem, ha mondjuk 2x ekkora lesz (7,2kg) akkor 2x ennyit fog kajálni
Köszönöm, hogy megnézted! megnyugidtam, mert a kislányod jó példa :D

Kép
Kép
emma1976

Emma, még valami az érdekesség kedvéért:
Emi 3100 grammal született.

Elivelg korlátlan mennyiségben ehetett, mert az anyatej nem volt elég, s tápis pótlást kapott (a doki azt mondta, úgy adjam neki, hogy mindig bőségesen készítsek, s inkább öntsem ki a maradékot, ha mindig üresre isszaa cumisüveget, akkor valsz kevés).

1 hónaposan 4200 g volt
2 hónaposan 5160
3 hónaposan 6060
4 hónaposan 6700
5 hónaposan 7150
6 hónaposan 7600
7 hónaposan 7800
8 hónaposan 8000
9 hónaposan 8248
10 hónaposan 8250
11 hónaposan 8640
egyévesen 9060

Most kb. 10,5 kg lehet, már nem mérjük, de érdekes megnézni, hogy lelassul majd a hízásuk, főleg a 2. félévtől.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!
Meghozta a postás a More Milk kapszulámat :D Már be is vettem egyet! Aki szedi annak mikorra lett eredménye????

Manó: Nálad mi a helyzet tejcsi ügyben??? Van azóta változás, amióta tegnap írtál??? 4 darabot szedtél naponta?

Zalán max 80akat szopik, de csak akkor ha fullon van a 2 cici (éjjel és a reggeli órákban). Amúgy olyan 50-60akat, mert több nem jön (fejni se tudok) :shock: úgyhogy pótolnom kell....
Na nagyon kíváncsi vagyok erre a kapszulára, már mindent kipróbáltam, ez az utolsó amit még nem. Ha ez sem segít ráhagyom a strapát, szopik annyit amennyi van, ameddig lesz aszt kész! Nem fogok a kardomba dőlni és idegeskedni az egész nem ér annyit... :roll: 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő
Kb 24 óra múlva volt nálam hatás :D 2 napig szedtem napi 4et, aztán 3ra csökkentettem, most már napi 2 is elég :)

UXI
akkor az első 2 hónapban ti is nagyon belehúztatok! Mert több mint 1 kg gyarapodás volt az első hónapban.
Tök jó ilyeneket látni! :D

Kép
Kép
emma1976

Enikő
az 50-60 szopira mennyi pótlást adsz?

Kép
Kép
emma1976

60at csinálok, de nem mindig esz meg mind. Általában bealszik evés közben. Ha ébresztgetem szív még egy kicsit, aztán újra bealszik.... Általában olyan 40 körül fogyaszt még....

ceniko
Szeged

Hallihó anyucik!

Nagyon szégyelem magam, h ennyi ideig nem jelentkeztem, de megvan rá a magyarázatom.
Minden anyukának így útólag is gratulálok, akiknek már nem tudtam nyomonkövetni babájuk érkezését.
Sajnos nekem nincs segítségem, már apának is vissza kellett mennie dolgozni, így ketten küzdünk le minden napot Sára babával.
Nagyon hasfájós már az első napók óta, emellett nagyon bújós. Van hogy csak a mellkasunkon tud aludni, amint megpróbálom a kiságyba tenni azonnal sírással ébred, így van h szinte egész nap egyhelyben ülünk a szopi és az utána következő alvás miatt. Így ha tehetem én is alszok vele elkerülve a teljes kimerülést ezért nem jelentkeztem eddig.

Próbálok képet rakni Sára cicáról remélem addig alukál még mért már ébredezik.

Kép
szücsi

Lányok!
Azért ennél a súlygyarapodásos témánál azt is figyelembe kell venni, hogy 1. tápszeres pótlást kap a baba, 2. cumisüvegből!
Ne pánikoltassuk be azokat az anyukákat, akiknél nincs meg a havi 1kg-os súlygyarapodás!

Tücsi

Kép[/url]
mtücsi

Sziasztok!
Senki sem nézte meg Egon babámat.... :cry:

Eniköö! Holnap vagy holnapután már lesz változás. Nekem legalábbis volt. Most is szedem és meg vagyok elégedve.

Szücsi! Jó, hogy vagy végre! :D Várjuk a képeket.
Mi most egyedül vagyunk Egonnal. Apa pénteken jön vissza... :cry: Tegnap este félórát s´táltunk és egy akadt Egonnak egy hódolója. Egy kb 4-5 éves kislány, aki végül nem is akart a nagyijával hazamenni, inkább tartott volna velünk :lol: :lol:

Èn nemtom, mennyit hízik Egon, mert nincs mérlegünk. Majd a dokinál kiderül és legalább nem idegesítem magam. :wink:

Uxi! Nekünk a doktornöö anno azt mondta, hogy kb 4. hétig a 40-60 szopi a jó. Egon már akkor többet evett és állítólag emiatt hasfájós. Szal, ne idegeskedj.
molkata

Halihó!

Na, Enikő az a nagy harci helyzet, hogy a tejtermelés eléggé a béka feneke alatt van. Ráadásul drága gyermekem ismét előadja azt amit a múlt héten is, hogy abból a kevéskéből extra sokat bír visszaküldeni.
Amúgy mivel nekem nehezen ment a dolog, befogtam 4x2 bigyót szedni. Asszem az volt a baj, hogy drasztikusan levettem az adagból a múlt 7 végén, s azt szívjuk most. Ismét szedem nagy lendülettel, bár apadó bizalommal.

Épp az előbb hívtam fel a bukarestieket, hogy a honlapjukon azt írja, telefonilag megkeresnek mielőtt küldik a cuccost.Há most kiderült, valami baj van az onlány rendelős rendszerükben, nem érkeznek be hozzájuk a rendelések.
Na, de most postázza, holnap mrgkapom. Úgy legyen. Aztán majd bevetjük, hátha.

Tegnap megvettük Grétunak a fülbevalót. Most már csak likat kell neki intézzek.

Ja, amióta iszom a laktoherbet, pocófájást nagyvonalakban kizártuk. Pukik meg rotyikák sokasága lakja be a pelusokat. Szal nálunk ha tejtermelésre kimondottan nem is, pocófájásra bejött.
Igaz, azért szenvedünk mindketten, kínozzuk a cickókat, pótlást tegnap nem kértük.

Kép
kissmanó

Tücsi
félreértetted a dolgokat. Nem akarok senkit sem bepánikoltatni, csak a saját bizonytalanságomat adtam közzé.

Kép
Kép
emma1976

Kata! az este már apa netezett, s én csak most kerültem ide. Persze, hogy megnéztelek Titeket.
Most mondjam? Őszíntén?
Miért csak 22 kép van?
122-vel talán beérbém. Olyan szép mindenik kép.
Na menyek, rotyika kisasszony alsó tájékát kiszedni a trutyiból.

Kép
kissmanó

Kata!!!!!!!

én megnéztem! :lol: :lol: :lol: (csak ma még írni nem volt időm!!!!)
gyönyörű gyerek! nagyon aranyos ahogy apukával alszik :wink:

láttam van kengurutok, milyen típus? lehet nekünk is jól jönne :?

lánykám ma is alakított kb 2.45-6-ig ébren volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: aztán 6-8ig alvás, azóta most másodszor alszik de csak 1-1 órát! :?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Manó milyen fülcsit vettetek?
én olyat szeretnék, mint Lillának (ha jól láttam!?) olyan kis pötty köveset, de persze amit anyóstól kaptunk az a régi fajta hosszított ovális kapcsos izé, na próbálok képet tenni róla

lynia-

Kép

lynia-

húúúúú bocsiiii ez marha nagyra sikeredett! :roll:

lynia-

Kata
Hé én is megnéztem! És beválik a kenguru??

KépKép

KépKép
szivvi

súly para: tegnap lemérettem a védőnővel ilkát... 4550gr :!: :shock:
3280-nal hoztam haza a kórházból.... :roll:
szóval nálunk is van több,mint 1kg- növekedés és csak szoptatok(igény szerint)..
viszont tegnap óta sztem még sokkal többet szív, mert sokkal többet bukik vissza... biztos a gyomra még nem elég nagy... :roll: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Köszönjük a dícséreteket!! :D
Kengurú! Nekunk ketto van,egy hauck es egy chicco. A hauch apara kicsi, ram nagy es nem lehet tovabb allitani (az van a kepen). A chicco jo.En szeretem, bar meg nem sokat hasznaltuk.Egon jol erzi magat benne.
Most megyek, mert kiabal...
molkata

Emi - hát igazából nem ilyen lovat akartam, de csak ezt kaptunk a bótba. Síma kicsi karika, semmi extra.
A csjoknak egyforma van, Edinának fehér, Adrinak meg kék kővel (aha, a kisasszony ha tehetné a kéket kiváltaná zöldre, észbontő, hogy neki még néha a csokinak is zöldnek kéne lenni).
Sajnáltam, hogy nem találtunk olyan kövecskéset, tuti pirosra gondoltam volna.
Bár így is csodálom, hogy a 2 csajszinak 2,5 év távolságból hogy sikeredett egyforma.

Uxi, Mütyürke! Sértődés ne legyen belőle, de kikívánkozik belőlem az őszínteség. Nem tecc a vonalzótok, mert nem látni rajta a lurkó korát. Vagy csak én vagyok a béna?

Kép
kissmanó

köfi az infót, nnna én is olyat akarooook és ki is találtam anyóst lerázom azzal, hogy félek, ebbe belekap a kezével és .... na de ettől tényleg tartok is!

nem csak Te én sem látok semmit a vonalzón és most is agyaltam, mennyi idős is Ilka? (lust vagyok Dorka táblához)

lynia-

Kép
szücsi

Sajna nem sikerül a képeket feltölteni mindig azt írj aki, hogy hiba történt. megpróbálom később.

Kép
szücsi

Oké, de ne felejtsd el.
Mert itten sok Lúdas Matyi van, aki nem felejt, s ha mindenkinek 3x kell "fizetni", akkor sok Sára babás képet fogunk ám igényelni.

Amúgy jó, hogy írsz, legalább tudjuk, hogy megvagytok.

Kép
kissmanó

Manó: A vonalzók alá ki van írva szöveggel a koruk :wink:

Megyek beadni a papírokat a MÁK-hoz. Mennyi idő múlva küldték az egyszeri anyasági támogatást (4 pöcsétér járósat :D )???

Kata: Én is megnézteg Egont még az este, csak hulla voltam írni utána... Nagyon kis helyes béb még mindig :)
A párod és közted hány év korkülönbség van? :oops:

Na lépek, sose érek oda, 1 hete tervezek menni... :roll:

ceniko
Szeged

Szaisztok!

Ilka Jázminnal egyidős! Egy napon születtek! Amúgy a vonalzó aljára van írva hány éves, napos, hetes, csak angolul! :wink:

Mi ma megjártuk a kiscsajjal a dokinénit, hát bár látványos ahízás, de a mérlegen azért nem olyan sok, 4090 gramm, 52 centi. Bár már 62-es rucikat is hord! :) AMúgy minden oké, csak a popsiluknál van egy pici felmaródás, még a kórház óta :evil: , arra kapott lila ecsetelőt. Tündér volt, hangját nem lehetett hallani! Jó fél órát benn voltunk, mert a dokinéni még az enyém is volt, és imád velünk beszélgetni. Már biztos szidtak kinn az anyucik! :oops: :lol:

Lynia-Emi, nekem sem tecc ez a fülcsi... Mi kaptunk hasonló formát, de pici aranyos, és csillagos, azt tesszük majd be. De úgy tudom, először 6 hétig az van benn, amit belőnek és az olyan lehet ami neked is tecc!

Gurgi, hajrá a rendszerhez, szorítok, és ígérem nem adok több kéretlen tanácsot, már biztos eleged van belőle! :wink:

Mütyürke, nem semmi Ilka súlya! :shock: Jól belehúzott! :D

na most megyek, felébredt!

KépKépKép
dikó1

Sziasztok!

Súlypara nálunk is van. Panka 3200-zal született, 3040-nel jöttünk haza. Tegnap este mértem meztelenül, akkor volt 3220. A doktornénink szerint kevés ez a hízás :cry: . Nem tudom. Most kaptunk egy hetet, hogy megnézzük, hogy mennyit hízik. Két hete vagyunk itthon, ebből egy hetet még egy kicsit sárga volt, nagyon sokat aludt. Dokinéni aszonta, hogy minimum 450 grammot kéne ennie egy nap :shock: :shock: . Annyit tuti nem eszik, tök változó a szopizása. Van, hogy 120-at beeszik gond nélkül, de van, hogy csak 40-et. Mit lehet tenni szerintetek? Tejem van, mert tudok fejni utána, mindig... (Igaz, hogy kb 40-50-et egy ciciből, de nem fejem le mindkettőt, csak amiből evett). Van valami ötlet? Szerintetek tápszer kell? :cry:

Kép
zsuzsi**

MAnó, Explorerrel vagy Avant Browserrel nyomulsz? Mert akkor az egész vonalzónk fekete, nem?

Mozillával látszik a kora, oda van írva alá, csak nem minden böngésző látja. :cry:

ZSuzsi, BEni is ezt csinálja, össze-vissza szopik, eddig többet, msotanában csak 40-50 eket. S azt is egy ciciből, s benne hagyja a másikban is egy részét.

Szerintem ilynekor nem kell táp, hisz ott a tej. AZt meg ő tudja, miért nem eszi ki. BEni az első héten rengeteget hízott, most már ő sem gyarapszik olyan jól.
NEm is hasonlítom majd Emihez, mert ő tényleg kapott tápszert is, valószínű a csak anyatejesek máshogy híznak.

KépKépKépKépKép
uxi

Csak most csak neked :wink: :

Ez van a vonalzóimon:
Emi is 1 year, 9 months, 2 weeks 4 days old!
Beni is 0 year, 2 weeks old!

KépKépKépKépKép
uxi

Zsuzsi ne parázz, mert Marcinak a harmadik héttől indult meg a hízása.3710-el hoztuk haza és a második hét végén 3990 volt. Most négy hetesen 4390, és erre azt mondta a doki bácsi és a védőnő is, hogy szép hízás. Be fog indulni, ne aggódj!!! Ha megeszik 120-at nem kell tápszer. Ha 40-et eszik és nem éhes utána akkor csak annyi kellett neki, de ez az én véleményem.

Mi tegnap bár két etetést nem mértem 550-et evett, tehát az össz biztos volt 6-700 körül. Most is benyomott 140-et. igaz a bal mellem még mindig 80-100 körül termel.

kispiskóta

Én nem mérek minden etetést, de ha pisil-kakil eleget, nagy baj csak nincs, nem? :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Enikő én is olyan gondba vok mint te a szoptatással kapcs.-ban.Én is próbálkoztam ezzel-azzal,most az őszilevet nyomom mert Bori szerint jó.A kapszulára nincs most pénzem,és mi van ha nálam az se válik be kidobott pénz,mert 6e.ugye?Tegnap tanácsadáson egyik anyuka a görögszéna magot ajánlotta.

Nektek mekkora hasatok maradt?Én már kivagyok.3kg van rajtam a hasam mégis nagy mindennap vki megkérdezi tőlem,hogy megszültél?,vagy ekkora hasad maradt?Nincs kedvem már kimenni az utcára.Hétfőn voltam 6hetes vizsgálaton ,Doki szerint 3hét múlva csinálhatom a hasizomgyakorlatokat.3 hét múlva élhetünk házaséletet is.Nálatok mi a helyzet?Én császáros vok.9 hét nem sok házasélet nélkül?
pillangó7

manó, emi: mit használtok? firefox, explorer, opera...stb?
lehet, hogy nálatok nem látszik a felirat? :roll: :roll:

enikő: én kb 3héten belül kaptam meg. (utalták a számlámra)
viszont aug.ban még csak 2gyerek után kaptam cs.pótlékot.. pedig már júl.ra is járt volna a 3. lehet, hogy annak az adminisztrációja lassabb átfutású?? ..azóta sem utalták a külömbözetet...

nektek (többgyerekeseknek :wink: ) hogy volt???

KépKépKép
mütyürke

Na, táncoltunk egyet Republikra és elaludt :D Lehet, most rontom el? :oops: :?
Es aztan en is ebedeltem.

Emi! Sztem, mond meg neki a frankót :lol: :lol: :lol: A te gyereked, azt rakatsz be, ami neked tetszik :twisted: Na, jó, lehet finoman is... :D

Manó! Ma írt nekem a Tímea. Üzeni, hogy ma vagy holnap postázzak a bogyókat és kéri, hogy írjak magamról.
Lehet, hogy neked is inkább tööle kellett volna rendelned?

Eniköö! 28 év van köztünk. A tanárom volt az egyetemen és én már akkor odáig voltam érte, de csak 1 évre rá jöttünk össze :wink: Neki vannak nagyobb gyerekei is (19-17 évesek), velük is jól kijövök.
Olyan, nagy-nagy szerelemnek indult és nagy-nagy boldogság lett belööle...hosszú, de én szívesen mesélek róla :P
molkata

így aludtam délelőtt
Kép
Kép

Hoztam 2 képet a 2 hónapos Lilkóról! Lili 4700 gr, 2770-nel hoztuk ki a kórházból. Most jók az 56-os ruhák.

KépKép

KépKép
szivvi

Mütyürke, mikor intéztétek? Én már megkaptam a csp különbözete is! Hétfőn! A párom 2 hete pénteken intézte a papírokat!

KépKépKép
dikó1

Kata!!
Romantikus, szerelmi történet! :lol: Csak így tovább!
Egonbabuska pedig cukimukiiiiiiiiii!

Zsuzsi!
Sztem egyelőre ne paráztasd magad. Van úgy, hogy egy szopira többet esznek de simán lehet, hogy a következőre csak felét. Én Zsuval egyetértek. Nálunk is pl. tegnap Samu reggel megevett 120-130-at, délután pedig 60-at..szal sztem ez egyáltalán nem gáz.

Ma voltunk dokibácsinál 1 hós kontrollon. Minden rendben, Samu szépen fejlődő, egészséges kicsi bébi. 4070 gr. a súlya és 56 cm.
Azt mondták ez nagyon jó súlygyarapodás és nem a sok cici miatt van, akkor is ennyit enne ha nem lett volna maratoni cicizés mert az csak nyugtatózás a részéről.

Viszont kaptunk szemészetre beutalót mert a jobb szeme sajnos még mindig váladékozik, vszínű át fogják mosni de legalább helyre jön.

Képzeljétek ma 2 csoda is történt!
Samu játszócumival aludt el..sálálálá..és még csak ki sem kellett csempészni a szájából a cicit..chicco cumi. és az előbb pedig apa vállán simánszki elaludt..
Azt mondta a védőnő is, hogy pár nap is minden rendeződik.
Apró örömök. :lol:

Pillangó!
Bár én nem császáros voltam és -14 kgnál tartok de a hasam az hájas de én eleve hasas vagyok. Ha egy kortyot is iszom lapos hassal akkor is meglátszik.
9 hétig no szex? Nem sok az egy kicsit? Elvileg hüvelyi és csaszis szülésnél is 6 hét után már lehet kexelni. höhh.

Mtücsi!
Jajajajajaja :lol: le fog szokni rúúúúúlaaa hejjehujjahajj

UXI!
Az a Mamm cumi olyan, hogy tök lapos??? mert asszem olyan volt a felicitas csomagban de nem biztos..
Nekünk Chicco van és az kerek cumi..

Köszönöm mindenkinek a rendszer drukkokat..Előre a Lenini úton! Hejj!
Kép
torolve_20131003125716

Gurgi
Látod, az emil már hat!! :wink: Samesz és Ati apu nagyon helyesek!

Azt akarom már napok óta kérdezni tőletek, hogy nektek is érzéketlen a hasatok a köldök alatt?? Nekem mondta a doki, hogy mitom én milyen rezisztencia, na de mikor múlik el??

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi Szivvvi! :lol:
Kétszer néztem végig az angyalkás méledet (ovi) :lol: de most hiszek benne

A köldök alatt? Tényleg mintha kicsit érzéketlen lenne vagy nem? Nemtom, lehet...
torolve_20131003125716

Rita, nekem van kerek MAM cumim, és imádja Marci.Sokkal jobban szereti, mint a lapos Aventet. Viszont én latexet nem mertem venni, mert azt írják allergiát okozhat és félek, vagy alaptalan szzerintetek?

Huggies pelus nem jött be, nyakig pisisek lettünk, Liberoból szintén kijön, most Helen Harper pelust teszteljük.

Szivvi nekem is érzéketlen, de az a csaszi miatt

Nem csaszisok, nektek is lóg alul a hasatok?

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?