A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kriszti, jó az új vonalzód!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Edit: na, akkor Bálint hasonlóan "intenzíven" gyarapodik, mint Saci :wink:
fogacska: az utóbbi napokban Saci is hisztisebb, igaz, hőemelkedés nincsen, meg fogacskának nyoma sem :?

Csöre
csöre74

NA végeztem a pakolással....nem vagyok kifáradva áááááá.....a legjobb az volt, hogy a bőröndöt nem bírtam kinyitni, úgyhogy itt tornyosultak a szépen vasalt minél kisebbre élire hajtott ruhák és mindkét gyerekem célba vette őket. Petra uyge imádja a ruhákat fogdosni, Máté meg feszt kiszúrta a tomaszos pólókat...

Andrea! Petra sem dumál csak sikongat és Ő is még csak hintázik meg kúszik. Az a megtévesztő, hogy akár egy hónap különbség is van a babák közt ami nagy idő most még!

A sütőtököt lehet főzni is. Kinek hogy kéynelmes. HA Ti is szeretitek akkor persze jobb sütni...

Vettem a DM-ben babylove kölespépet. Tök sokféleképpen meg lehet csinálni.
Tápszerrel keverve tejpép, gyümölchöz is lehet keverni meg zöldséghez is jó sűrítésre. NAtur ízű!
katuska79

Andrea: nyugi! Nóra sem kúszik, nem is igen forog :( Hasra igen, de visszafele nem. A topikot olvasva én is el szoktam keseredni, de aztán megnyugtatom magam, hogy csak nem marad így :D

Edit: azok a világító kék szemek!!!!!!!!!!! Ilyen szín nincs is :D

Kriszti: köszi, de jelenleg a kör négyszögesítését kéne megoldanom :( (Utálom ezt a helyet, ahol lakunk, én vissza szeretnék menni Pestre, a férjemet minden ideköti..........)

Katuska: ruha :)
magdolnasz

Benci: tudtál orvossal beszélni?????
magdolnasz

Megint csak nem tudok reagálni, horror ez a mai nap :(
Megyünk holnap reggel helyettesítő dokihoz, Borka egész nap lázas :(

Katuska, jó nyaralást! Üdvözlöm azokat a gyönyörű tájakat, ahova mentek, és nagyon irigy vagyok :wink:

Magdi, ha Borka meggyógyul, talizunk egyet, és jól kigyógyítjuk egymást a depiből :lol:

benci

Magdi, nem, ma 11ig volt rendelés, akkor még reméltem, hogy csak a foga...holnap reggel ott kezdünk...

benci

Benci: gyors gyógyulást Borónak!!!!!! Remélem, semmi komoly! Ki a helyettese a dokinődnek?
Taliban benne vagyok!
magdolnasz

Katuska: na, megnézem azt a kölespépet holnap :)

Edit: tényleg, most, hogy írja Magdi, én is megnéztem magamnak azokat a kék szemeket :D a csajszik oda meg vissza lesznek tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magdi: :( sajnálom, azt hiszem, ezt nagyon meg tudom érteni :( (mármint a kör meg a négyszög kérdését a költözéssel)

Csöre
csöre74

Csöre:Azé'köszi!!Már megoldottuk.Az auchanben vettünk egy szivacs matracot.
Edit:Bálintbaba ugye még nem foglalt? :wink: :D A hódító! :wink:
Kép Kép Kép Kép
Csak Bálintnak pózolt be Eszter! :lol: :D

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! de szép lány:)

Csöre! a csomó babylove-os tejpép közt van!

Olyan szivacsot lehet vágatni méterárú boltban is. A legtöbb helyen vágnak méretre. én is épp most vettem mert a Petrájé otthon maradt csongrádon.Kemény 400.-Ft volt...
katuska79

Jaj,nem is mondtam,hogy ma bűnözős napom van... :oops: :P
1hónapja nem ettem lisztet(fehéret)tésztát,cukrot stb.Ma megengedtem magamnak egy jégkrémet és csináltam túrófánkot,persze teljes kiőrlésűből,cukor helyett juharszirup és zsírszegény túróstb.És ettem ma rendes tésztát is(káposztás tészta)De arra is csak juharszirup ment cukor helyett!Ja és mindezt ma azért,mert holnaptól újra csinálom a 2hetes kúrát!És remélem ennyi megint lemegy...:)Ja és megmértem magam...2 kilót fogytam pluszban még a szünetem alatt!!! :D Tök boldogságos ez a nap!István meg van ijedve,hogy el fogok fogyni... :lol: :lol: :lol:
Katuska!Szólok,hogy mikor lesz kapható az újságosoknál a playboy,aminek a címlapján én leszek! :lol: :D :D :D :D :D :D

Eszter

Kép
eszterem

Na Katuska!400?Én meg megvettem 4ezeré'! :? Nem is tudtam,hogy méteráruboltban van szivacs! :oops:

Eszter

Kép
eszterem

jajj lányok arik vagytok Csöre ment a válasz :D mi ma babakekszes tejbegrízt ettünk :D persze nekem nem hagyott semmit tudja a kisasszony mi a finom :D
erzsebet0312

erzsébet: Te csináltad? Vagy lehet kapni?
Nekünk nagyon nem jön be a tejpép. Eszi, még talán lelkes is, de nem eszik mennyiséget belőle és egy óra múlva üvölt.

Csöre: én nem tudom ezt megszokni :( Neked is költözés-gondod volt?
magdolnasz

Köszi Lányok a Bálint méltatást, hízik a májam :D Mi is most vettük észre, hogy kicsit világosodott a szeme színe. Az egyetlen, amit tőlem örökölt, amúgy kiköpött apja :D

Eszter: még nem foglalt Bálint, én hagyom inkább hadd válasszon majd ő a topikbabalányok közül :D :D De kicsi Eszter biztos ott lesz az esélyesek között, hiszen egyszerűen gyönyörű! Összehozhatjuk majd őket, hadd lesse el tőle Bálint az ülés tudományát :D Ja, és gratula a fogyáshoz! Én is megveszem ám majd azt a Playboy-t

Magdi: sajnálom a költözés dolgot. Mi eddig bárhová költöztünk, nagyon jól éreztük magunkat, és most a legjobb, hogy az első, közösen vásárolt lakásban lakunk.

Katuska: jó nyaralást nektek! Ruhák :D :D

Benci: jobbulást Borónak!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Ja, és Bálint is "beszél": uzsonna közben (pontosabban én akartam, hogy egyen, ő kevésbé), határozottan azt mondta, hogy NEEEEE!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Eszter: milyen fogyókúrát csinálsz? Lemaradtam róla :oops:. Mennyit fogytál? Ki vele, minden részlet érdekel....én is fogyni szeretnék vagyis AKAROK. :lol: :lol: . SOkat fogytam szülés óta de még rajtam van 8 kg ami nem megy....persze sosem voltam egy nádszál a cél most sem ez de azért az a 8 kg nem kéne rám... :roll: .

AZ én fiam nem eszi a tápszert, a sinlacot is csak ímmel ámmal (gyümölccsel sem eszi jobban) magában a gyümölcsöt is csak nyalogatja de a zöldséget főleg ha hús is van benne zabálja. Nem tudok eleget adni neki. Így az ebéd húsos főzelék (ma éppen cukkini csirkemellel) a vacsora ugyanaz, uzsonna ugyanaz hús nélkül........de azért lássuk be reggelire már csak nem adhatok neki húst krumpival? :roll: :oops: .
EZ a kis kópé Zétény mást alig akar megenni....tízóraira adom a gyümölcsöt...megeszik belőle 100-at 120-at nagy kűzdelem árán. Reggelire eröltetem a tápszert meg a sinlacot....nem sok sikerrel......a tejérzékenység miatt a tejpépek kilőve. A Humanak van egy tejmentes tejpépe (totál képzavar) ami annyira ócska hogy a Zétény nem eszi meg, mondjuk én sem enném. ALma ízű állítólag....tragédia az íze. Mi a szöszt etessek vele szerintetek? A házidoki javasolta ugyan a "kenyérbele-párizsi" kombinációt de nem adtam neki....
Tízóraira próbálom a gyümölcsöt rízzsel kölessel keverni de úgy pláne nem eszi...
Már gondotlam rá egyik reggel kínomban, hogy reggelire simán megetetem egy üveges főzelékkel (az ebédet meg a vacsit meg a tízórait főzöm) dehát így is elég egyhangú bár minden nap más zöldséget adok neki és van hog ytöbbfélét keverek és gyümölcsöt is csempészek bele dehát azért mégsem túl változatos lássuk be. Bár azt is olvastam, hogy ez hogy változatos legyen az anyukák mániája és a baba ezt marhára nem is igényli......mit gondoltok???

KépKép
peni

Eszter a lányod gyönyörű...és ez a fodros nyakú cucc......hát becarok rögtön..... :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

Peni: :lol: :lol: :lol: Fehérje diétát csináltam 2hétig,most 2 hete szünetet tartok és összesen 9 kg-ot fogytam 1 hónap alatt
:D Holnap kezdem a 2.körömet ebből és nagyon remélem,hogy megint lemegy legalább ennyi és aztán még1et megcsinálok és bomba leszek! :lol: (a playboyban)
Zétény nagyon rákattant a főzelékre! :D :o :shock: És nem eszi a gyümit? :o Reggelire is ... :lol:
Valamelyik nap vette neki a kerianyja ezt a fodros cuccot.Van egy fodros bugyogója is...2részes :lol: Ez a disco-s cucca.Csillámos... :o :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Védőnéni ma elmondta, hogy miért vezetik be korábban a glutént: mert most még a sokat szopizó/tápizó baba szervezete ellensúlyozza a rosszul bevezetett glutén káros allergiát kiváltható hatását. hát ez nekem elég tudományosan hangzik. De ki tudja.

Borókának jobbulást!

Katuska jó nyaralást nektek!

Bálint nagyon tud nézni.

Jandrea - Zille sem ül/áll, 2 napja kezdett el 2-3 mászás tempót produkálni. Ilyenkor még tényleg sokat számít, hogy ő 3 héttel fiatalabb.

Kép

Kép
lucus16

Eszter: mit jelent ez a fehérje diéta? Mit eszel? Mit nem? És mennyit?? Ha 9 kilót fogynék az k@rva jó lenne.... :lol: :lol: :lol: . Írd meg léccccccccike :lol: :lol:

KépKép
peni

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a nyugtató szavakat.
Igyekszem nem hasonlítgatni, de elég nehéz így a fórumot olvasgatva.

Írtó fáradt vagyok. Ma 5-kor már kukorékolt a lányom. Persze ő 7-kor visszaaludt, de akkor meg már én nem tudtam. Még most is alszik a drága.

Engem is érdekelne ez a fehérje diéta. Ha sikerülne nekem is leadni 10 kg-ot, teljesen meg lennék elégedve. Arról nem is beszélve, hogy a régi ruháimat is kicsomagolhatnám a zsákokból. :lol: Na persze, ezt most is megteheném, de minek!!! :oops:

Kép
jandrea

Sziasztok!

Benci! Hogy vagytok?????????

Gratula a fogyókúrához Eszter!

Csajok! Tényleg ne parázzunk (mondom én) a mozgásfejlődés miatt. Hihetetlen, de nagyon gyorsan aktivizálódnak.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jandrea: nekem dobozokban vannak a ruháim a padláson :lol: . Én sem csomagolom ki....bár ma éppen arra gondoltam, hogy mire kicsomagolom már nemhogy nem lesz divatos de kimondottan "öregcsajos" lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fő a pozitív hozzáállás :roll:

KépKép
peni

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Kicsit korábban (tegnap este) hazajöttünk. A szállásunk nem volt tökéletes, és férjecskémnek tegnap tetőzött a dolog, így 3 nappal megrövidítettük a szabit. Tanúlság, a nyaraláson nem spórolunk. Már ki is néztük a jövő évi helyszínt. És az tökéletes lesz.

Majd jövök hétfőn bőven is, csak beköszöntem.

Ami még történt. 5 nappal jésőbb jött meg, volt egy halvány pozitív tesztem. Akkor éppen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. (tesóprojektet januárra tervezem) Azért 15 hónap a két gyerek között nagyon kevés. De így még kaptam egy kis haladékot.

Megyek, mert gyerekem ordít.

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Sajnálom, hogy nem a legfényesebb lett a nyaralás. :(

Többiek????????????

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kép Jó reggelt! Még nem is mutattam hogy ácsorgunk....

S tegnap du. oldalazva tettünk néhány lépést! (Két betűs habtapi távot tett meg)
kisbogacs

Peni,Jandrea: http://www.femina.hu/kalkulatorok/dietak/feherje
Van ez a fajta,ami annyiban más,hogy itt ehetsz szilárdat is és van ez a másik,amit én csináltam(nem mindenkinél ilyen intenzív egyébként,csak akiknek több 10kilójuk van,mint nekem(nekem 30 kg volt!)Nektek az előbbit javaslom,mert nincs olyan sok feleslegetek...
http://www.turbodieta.hu/
Erika:mi nem volt jó?

Eszter

Kép
eszterem

Eszter!

Apa kiadta nekem, hogy jó olcsó szállást nézzek. Küldözgettem neki jó szállásról adatokat 5500 Ft/fő /éjjért. Ő ezt drágállotta. A végén a neten jónak tűnt egy szállás, ami 4400 Ft volt/fő, és le tudtam alkudni 4000 Ft-ra. A bőkkenő csak az volt, hogy kiderült amikor odamentünk, hogy ez egy kb 10 nm-es szoba. Iszonyú picike heverővel, egy ágyat pedig még ki is kellett vitetnünk, hogy az utazóágy beférjen.
Szekrény enyhén szólva kevés volt, a bőrőndjeink az előtérben voltak, a gyerekkád nem fért ki az ajtón, a fürdőszoba meg kb akkora volt, hogy a zuhanyfülke fért el benne.
A gondnoknő egy tünemény volt, de ez nem egészen kompenzálta azt, hogy napról napra fáradtabbak voltunk a nyaralás alatt.
A plusz rossz az volt, hogy a szobánk az udvar felé nézett (a többi szoba nem) és több gyerek is volt, akik pedig nem igazán voltak csöndben, így a Zsófi állandóan felébredt. A nappali alvásokat ezért nem igazán lehetett megoldani. (általában a délelőtti alvás után mentünk a partra) Örültem, amikor fél órát egyben aludt. Azért itthon a másfelet lenyomja.
Tegnap reggel ezért úgy döntöttünk, hogy hazajövünk, és kipihenjük magunkat. Szombaton azért egy napra autózunk vissza, mert jóidő lesz. Ma pedig megyünk az állatkertbe.
Tegnap előtt egész nap borús volt, és esett az eső. Akkor körbementünk Zamárdiban, és az összes üdülési csekk elfogadó helyet megnéztük. Kb úgy néztünk ki, mint amikor az ember lakásokat néz. :lol:
Jövőre idemegyünk nyaralni: http://www.balaton.hu/kunszlerapartmanhaz

A durva az, hogy összességében 3000Ft-al lesz több a szoba /nap. Szóval érdemes odamenni és körülnézni, mielőtt foglalunk. Ez a konklúzióm.

Kép
Kép
cs_erika

Ja, és apa utolsó mondata a nyaralással kapcsolatban itthon: soha többet nem fog spórolni a nyaraláson. A nyaralás SZENT dolog.

Kép
Kép
cs_erika

Erika: sajnálom a nyaralást! Bosszantó, hogy azt a néhány napot, amit együtt tudtok tölteni (mert gondolom a férjednek sincs túl sok szabija) nem megfelelő körülmények között kell eltölteni. Mi egyszer Sorrentón jártunk úgy, hogy a szállás tök jól nézett ki a neten, már alig vártuk, hogy ott legyünk, aztán a valóságban egy pici vályogház volt, leginkább tyúkólhoz tudtam hasonlítani :evil: De akkor még csak kettesben voltunk, könnyebb volt alkalmazkodni.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Kriszti: gatula Ágnesnek, nagyon ügyes a leányzó!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük, aki gondolt ránk! :)
Borcsi jól van már, este még volt láza, ma reggel óta már nincs, kaki még mindig elég ronda, doki szerint valami enyhe vírusfertőzés, smecta-por, normaflore, más nem kell...Ja, és ma is okosodtam, ha még szopik a baba, bármilyen keveset is, a normaflore teljesen felesleges, mert kevesebb hatóanyag van benne, mint a minimális anyatejben...

Erika, sajnálom a nyaralást...de legalább együtt volt a család :)
Kriszti, Ági baba nagyon ügyes! :)

benci

nemtok visszaolvasni!!! :twisted:

Benci:
ahogy olvasom Boróka jobban van már

Erika:hol voltatok nyaralni, hogy így nem jött be?

Kriszti: mutattam Bencének Ágit, hogy lehet tanulni tőle, hogy kell függőlegesbe helyezni magát!!! Nagyon ügyes csajszi :)

Ma megkóstoluk a sárgadinnyét, Bence ezt is imádja, mint eddig az összes gyümölcsöt :lol:

Rohanok, mert Apa levitte a gyerekeket, Bence folyamatos odafigyelést követel, csak pár percet bír magában ,aztán üvölt, ha nem vele foglalkozunk... Máshol is van így? :cry:
Nem haladok semmivel...

Ja nagyobb gyerekesek!!! Tegnap vettünk Annának ugrálóvárat az Auchanban, a soroksáriban szülinapi akcióban 2 ezer ft volt. Barátnőmék 1-2 hónapja leértékelten 6 ezerért vették ugyanezt! Nagyon tuti, biztonságos, Anna imádja! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:Láttuk!Vettünk olyat keresztlányomnak(ugrálóvár)Tavaly is ezt akartuk,de inkább vettünk neki egy nagy csúszdás medencét!
Már lehet enniük sárgadinnyét?Aszittem,hogy még a görögöt sem szabad... :o :)
Benci:Örülök,hogy jobban van a csöppséged!!! :)
Kriszti:Ágibaba nagyon ügyes!Tapsold meg helyettünk is!! :wink: :D

Eszter

Kép
eszterem

Erika: sajnálom a nyaralást :(

Ágnes csuda ügyes :D

Örülök, hogy Boróka jobban van :)

Épp csak bekukkantottam, rohanok takarítani, mert party lesz holnap :lol: :lol: :lol: :lol: meg ma este is :D szóval van még tennivalóm... délelőtt Harasztin voltam bevásálni... vettem olyan kölesbigyót, amit Katus írt, na kíváncsi leszek, mit szól hozzá a Csajszi :D

Csöre
csöre74

Eszter:
Ságadinnyét 8 hós körül lehet adni, de mi 6 hó helyett 5 hósan kezdtünk gyümölcsözni, így kaphat már Bence. :) Én azt jobban adhatónak tartom, mint a görögdinnyét.

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

Benci: nagyon örülök, hogy Boró jól/jobban van!!!!!!

Erika: sajnálom a nyaralást :( (Most jól megijesztettél, 2 napja foglaltam le neten egy apartmant)

Edit: a városon belüli költözéssel nekem sem volt soha bajom, de én nagyon pesti vagyok, a szó minden jó és rossz értelmében, itt meg nagyon nem találom a helyem.

Kriszti: aztaaaaaaaaa! Nagyon ügyes Ági!

Eszter: édes Eszterke abban a kis fodrosban! És olyan édes, csodálkozó arcot vág mindig :)

Képzeljétek, vettem mei tai-t, ma volt a főpróba!!!! Fejem ne nézzétek!
Kép

Kép
magdolnasz

Magdi: tök jó a mei tai! És a fejeddel sincs semmi baj :lol: :lol:

Dinnye: én rákérdeztem a védőnőnél, ő azt mondta, sárgadinnye már mehet, görög viszont nem, mert allergizál.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Eszter: Nem mondod hogy 2 hétig ezt a turbo port ittad és nem is ettél semmi szilárdat??? HŐS VAGY!!!
Én is ezt fogom mert ugyan azt mondtam hogy 9 kiló van rajtam de...ha fogyok 9 kilót úgyis még túlsolyos vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: .
Na...még van egy kis nyaralásunk addig nem kínlódok de utána nekiállok, aug végén. Eszter és mit iszol a porok között? VIzet? MEg iszod ezt a zöldségleves levét? Melyik ízű a legjobb ebből a porból?

KépKép
peni

Magdi,
nagyon aranyos Nóra :) Hány kiló? Nem nehéz már így vinni? És nem meleg? Én is vacilláltam egy ilyenen, de mostmár szerintem nem érdemes, Boró 8kg...tudom, hogy sokkal többet bír a mei tai, de az én hátam sajna nem :(
Engem is nagyon csábít ez a turbódiéta, már az se érdekel, ha nem lesz tartós, csak egyszer férnék bele a 15 farmerembe, amit az utóbbi 3 évben túrkáltam, és egy se jön fel rám :twisted:

benci

Peni:Köszi! :lol: A porok között vizet,zöldséglét iszok.Meg lehet gyümi levet is,de mivel abban is van cukor(gyümicuki)azért inkább azt nem!
Nekem mindegyik por ízli,a csokis kevésbé,de ez mindenkinél más!Valakinek az összes undorító ízű.Nekem az első helyen az epres áll,pedig vanília párti voltam.Én ezzel akarok teljesen lefogyni és ha már csak 1 pár kg lesz rajtam,újra elkezdek mozogni.Mint régen...
Bálintanyu:Én meg aszittem,hogy a sárgadinnye adható később,mert az olyan nehezen emészthető...Valakinek,mert én ugyan nem eszem meg!Nem szeretem!
Magdi:Mi bajod a fejeddel?Szépek vagytok.Igen Esztike majdnem mindig 3 szemmel néz(nyitva a szája) :lol:
Van mai cuki is... :D Bocs,de most meg vagyok kattanva!
Kép Kép Kép Kép

Gondoltam úgysem leszek hétvégétől 1 darabig!Ezért a sok kép!Nehogy hiányozzon Esztikés kép az oldalakról!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Magdi, lüke vagy, semmi baj a fejeddel! Hajrá mei tai! :)
kisbogacs

Magdi, Benci: zsupsz a mei-tai a hátatokra, sokkal könnyebb a babó :wink:
Magdi. szépek vagytok a MT-al :D látszik, tetszik Nórinak :wink:
Költözés: igen, az volt a gáz, de azt belátom mostanra, hogy jobb a gyerekeknek a vidéki élet... gyönyrörű házban lakunk hatalmas kerttel, ezt a pösti lét sem kárpótolja :wink: de nagyon értem, mit mondasz, mi is Bp-ről költöztünk haza.
Eszti nagyon csajos a kisruhában.
Epres satyek: csak 0-3-as volt a haraszti tecsóban :( pedig a 3-6-os is tuti jó lett volna :(

Csöre
csöre74

Magdi:
csatlakozom a többiekhez :)

Eszter:
kicsi Eszter annyira édes!! Ez a tátikás nézés..:)

fogyipor? Mi ez??? Valaki sürgősen mondja el nekem, nem tudtam visszaolvasni! :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Saci ma sokat volt Mamával és Papával, nemrég jött haza. Persze vásárlás és takarítás közben beugrottam egy cicire :D most itthon van, és békésen durmol :D
A felső szintet felmostam, rendet raktam, mindjárt elrakom a bevásárolt cuccokat, aztán jön a lenti szint :? a térdem tropára, mert ugye alaposan csak térden csúszva lehet felmosni (ha valaki tud jobbat, éééén teljesen nyitott vagyok).

Csöre
csöre74

Köszönöm a dicséreteket! (Mondjuk, ha más nyakán lenne ez a fej, nekem is jobban tetszene :) )

Benci: nem mondom, hogy nem fájt a derekam egy óra után, mert Nóra is 8 kg. Majd ha már megszoktuk mindketten, megpróbálom Csöre által is mondott hátratevést. Ha egyszer sikerül összetalálkoznunk, kipróbálhatod :)

Csöre: ha kertes házban laknánk, talán én is könnyebben viselném, de a panelban megőrülök. Pláne, hogy sose laktam panelban. Na jó, gyerekkoromban igen, de nem nagyon emlékszem rá.

Eszter: még mindig édes!
magdolnasz

Csöre: H2O felmosó! Isteni! Bele a vízbe egy csepp ecet és a levegő is csírátlanítva van!
magdolnasz

Magdi: köszi, rákeresek!
A panelt én sem bírnám... vagy vidéken ház, vagy Bp-en lakás, de vidéken lakás... ahhoz nagyon jó lakás kell, hogy legyen, hogy megérje :roll:

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?