A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Most megnéztem és igenis egy négyzetben egy piros PÖTTY!
:twisted:

Aztán már megint a kép...
Vendég

Én ilyet szoktam látni:
[quote="iringó"] írta:iringó
Kép
Kép

Ez roppant fontos kérdés! Gondoljunk csak bele, hogy egy ház tervezésekor nem a megfelelő jelölést alkalmazzák és máris kész a tragédia. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

És szerinted ez nem pötty???
Vendég

Sillia

Ha gondolod ,megadom a szemészem számát :D

Milyen op-rendszered van?
Vendég

Én ezt látom Kép pötty
Vendég

Sillia :shock: , én is x-re szavazok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

A tisztánlátás kedvéért csináltam egy normálisat.
Én továbbra is kitartok amellett hogy ez pötty... Kép
Vendég

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Apáknak meg ne mutassátok ezeket, mert tényleg kivágnak minket a gép elől. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Szerintem a böngészője más (értsd: nem explorer). :roll:

Kép
Kép
200907?

Rájöttem, a Mozilla Firefox miatt.
De miért nem hittetek nekem? :(
Vendég

Sillia

Te fényképezőgéppel fotóztad le a képernyőt?
Vendég

conversano

Igen fényképezőgéppel, miért?
Először telefonnal de az nagyon vacak lett.
Vendég

sillia! :)

Ééééééééésssssssssss igennnnnnnnnnn! Énnyerteménnyerteménnyerteeeem. 8) 8) 8) 8) 8) Gondoltam, hogy másképp böngészel. (Vagy nem volt verseny...? :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: )

NEKED hittünk. Csak karakterisztikai problémáink voltak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sillia

pü megy
Vendég

Csak én használok Mozillát?
Pedig nézzétek milyen szép kinézetet lehet csinálni néhány kiegészítővel.
Most épp téli hangulatú az egész. :) Kép
Vendég

Általában mennyi idősen kezdenek a gyerekek nyúlni dolgok után?
Vendég

Lóci most kezd tudatosan nyúlni de még nehezen irányítja a kezét.
És elengedni nem tud, csak fogni :)
Vendég

Marcinak az a legújabb,hogy a fejére húzza a takarót ,aztán le.Fel-le-fel-le. De még nem nyúl nagyon semmi után.

Én Avantot használok. Azelőtt meg explorert.
Vendég

Ott fagynék meg helyben ilyen árnyalatoktól. :roll: :roll: :roll: :roll: Én a meleget kedvelem, ezért mindig téglára van állítva. (Azért stílusos egy ügynök esetében, nem? :roll: :lol: :lol: :lol: )

Vezérlőpult :arrow: Megjelenítés :arrow: Megjelenés :arrow: Színséma :arrow: Tégla

conversano! :)

Megfogni, mint olyanra gondolsz vagy pedig tőled elvenni valamit? Előbbinél nagyjából most, utóbbinál picit később.

Tudunk balra fordulni. :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Tőlem elvenni. Ha a kezébe adom a csörgőt,akkor rázza veszettül,aztán eldobja.
Vendég

Teljesen jók vagytok! :wink:

Még a vérzéshez akartam írni, hogy ha eszébe jut legközelebb a dokidnak ha nem, te azért említsd meg és ne hagyd, hogy lerázon.

Kép
Kép
200907?

Conversano!
Petra kb. 3 hete veszi el a felé nyújtott tárgyakat. (a névnapján, 2-án még nem vette el, egy héttel később már igen)
És amit elvesz, azt azon nyomban jól meg is kóstolja! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sillia!
Én is Firefox-ot használok, és nagyon szeretem! Anyunak a múlt héten cseréltem le az Explorerjét Firefoxra, és sokkal jobban szereti ő is.

Kozmetikumok:
Smink: Clinique (jó a bőrömnek, szépek a színei, tartós és nem elkenődős a szemceruzája, spirálja)
Arcápolók: Yves Rocher (jó a bőrömnek, nem tesztelnek állatokon, jó akciókat csinálnak a törzsvásárlóknak)
Fogkrém, szájvíz: Elmex sensitive (azóta nem vérzik az ínyem, nem színezi el a fogakat)
Fogkefe: Sensodyne (a puha sörtés) - ez vált be és furcsa módon mindig zöldet veszek
Fogselyem: Oral B (nem szakad el, vékony, finom mentolos)

Tusfürdőt és testápolót össze-vissza vásárolok. Sampont is azt veszem meg, ami a kezembe akad.

Kezdődik a Vészhelyzet! :D

Kép
katy76

Ja igen, még egy. Most már stabilan, erősen meg tudja magát tartani a kis lábain és guggoló helyzetből kinyomja magát. :D Egy hete még csak kísérletezgetett a stabilitással. Ilyen gyorsan fejlődnek. :shock: :shock: :D :D

Kép
Kép
200907?

Nem semmi Hugi:) Tök ügyes!
Marciban meg dőlésérzékelő van.Csak akkor szeret vízszintben lenni,ha alszik. Szerintem alig várja,hogy tudjon menni. Uncsi lehet,ennyi feküdni.

Jesszus Katy! Neked már 4 hónapos elmúlt a csemetéd? :shock: :shock: :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 22:08-kor.
Vendég

Na, itt vagyok! Gyermek tiszta, teli pocakkal az ágyban és már alszik is! :lol:

Silia!
Sajnálom, hogy Lóci nappal sírva ébred. :( Néha Jázmin is, de én sem tudom az okát, hisz nagyon békés alvásból ébred sírva. Ma délután is így volt. Felvettem, de nem segített semmit, aztán :arrow: cici :arrow: megnyugvás. Szólj ha rájössz az okára, hátha nálunk is az.

Conversano!
Bízom benne, hogy Jázmin is egyszer csak átalussza újból az éjszakát. Igazából csak az a rossz, hogy amíg nem kezdte el hordani a cipőt, addig átaludta, max 1xkelt hajnalban.

Bond!
Kontorll nov.3 kedd, tehát még 1 hét, de arra felkészítettek, hogy nem egyből kell abbahagyni a cipő hordását, hanem fokozatosan.Mi már látjuk a változást, remélem dokinéni is.
Védőnéni már nyugdíjas, csak visszahívták dolgozni. Ja! Azt is mondta, hogy végülis már nekünk is kijárt valami negatív hisz semmi gondunk nem volt eddig :twisted: / na, de inkább nem is folytatom, mert felhúzum az agyam.

Orsi777!
Babaaltatós módszer :arrow: szükség törvényt bont...vagy micsoda :shock: :D

Norkili!
Igen, lehet védőnéni keveri a dolgokat. Én is így tudom, hogy az anyatej gyorsabban emésztődik, mint a tápszer.

Jázmin már kb:2 hete megfogja a felé nyujtott tárgyakat. A csörgöket imádja rázni, és természetesen mindent a szájába tesz amit megfog. Mindkét oldalra forgolódik, de még nem fordult át.

Boo!
Képzeld enyém lányka magától megtalálta az ujját, így éjjel már nem kelünk arra, hogy a cumit odaadjam neki. És ez azóta van,amióta felfedezte a kezét és mindent berak a szájába. Bár nappal a cumival is előfordul, hogy bevarázsolja a helyére.

Hoztam képet is.
Imád fürdeni
Kép

Kis huncut
Kép

Így cumizza az ujját
Kép

Séta hideg időben
Kép
Vendég

Norka

Ettől dobtam egy hátast :shock: :shock:
"Azt is mondta, hogy végülis már nekünk is kijárt valami negatív hisz semmi gondunk nem volt eddig "
Hát a jó q..a anyját!

Nagyon szép Jázmin!

Látom ő is "az egyik ujjam a számban,a másikkal kibököm a szemem" stílust alkalmazza. :D Marci még 2 órás sem volt,mikor bemutatta ezt a tudományát.
Vendég

Bond:
Valahol már én is találkoztam ezzel a táblázattal. Azt hiszem az oltási kiskönyvben láttam. Azt hiszem akkor a narancslevet még mellőzöm, bár eddig sem túloztam el a dolgot. Almát szoktam mostanában leginkább adni. De azt is kb naponta 1x, max. 2x. Köszi a tanácsot! :wink:

Tabati:
Nekem a laktoherb sajnos nem jött be. Most a naturland-ot próbálom
eddig nem sok eredmény.
Törpinek a répa is ízlett. Bár azt csak egyszer kapott eddig.

Gabi:
Az ambroxolnak fincsi málna íze van!! Törpe is azt kapott most. :wink:

A képek nagyon szuperek!!

Sillia:
Nem semmi hajfestés!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Boo:
Ez ám a sztori! :twisted: :twisted: :twisted:

Bond:
"Szerintem ez egyáltalán nem gond. (Legalábbis addig, amíg nem nyilvánosan teszi.)"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo:
Végülis megbeszéltetek mindent Apával? Szent a béke?

Hendegabi:
Lilisgabin keresztül azért mindíg küldtem nektek a sok sok puszit, amikor leveleztünk!! :wink:

Norka:
Most megnyugtattál, hogy nem csak nekünk van egy idióta védőnénink. Komolyan én kiborulok akárhányszor jön. A mondandójának kb 20 %-a értelmes :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . A többit inkább hagyjuk :evil: :evil: :evil: :evil: . Igenis ameddig Jázmin igényeli a szopit akármikor addig tessék adni neki!
Én lennék a legboldogabb, ha lenne elég tejem, és nem kellene tápizni. Hála ég Törpikém éjjel végig alszik már régóta.
Miért fáj a lábacskája? Lehet, hogy már korábban írtad, így előre is elnézést,nemrég kapcsolódtam vissza hozzátok.

Ancsurti:
Milyen volt a jóga?

Sillia:
"Mi is küzdünk a cumisüveggel, feszíti magát és visít sokszor ha abból kell ennie"
Na nálunk ez a cicinél megy így, és nem tudom miért? :roll: :? :(

Norkili:
Neked is apad a tejed? :( Én már nem tudom mit tehetnék ez ellen. :( :(

Conversano:
Mi is kezdünk tudatosan nyúlni, és Silliáékhoz hasonlóan még nem mükszik fényesen a dolog, de már alakul! :wink:
Az amire Te gondolsz, az majd csak később lesz sztem.

Cumi:
Én ezzel úgy vagyok, hogy inkább a cumit adom a szájába, mint hogy az ujját szopja. 1. Ha az ujját szopja, olyan hójagos, majd bőrkeményedéses lesz, ami már nem fog soha elmúlni. 2. ha már úgy érzem, hogy ideje letenni a cumit, akkor azt könnyebben elviszi a cica. 3. Családtagok, és ismerősök tapasztalatait összevetve, a cumit sokkal könnyebben elhagyják később.
Jó nyílván vannak kivételek. Lásd Boo. Akinek igazat is adok abban, hogy ne cumizzon a gyerek, ha az a szopi rovására megy.

Képzeljétek, ma Törperős játszott Apukámmal, és Apunak bajusza van. Azzal megcsikizte a pocakját, és szó szerint kacagott. Olyan édes volt. Mire beizzítottam a kamerát, már csak vigyorgott, de azért azt is lekameráztam.
No meg a szenzáció számomra, hogy a szüleim nappalijában van 2 festmény. Mindkét festmény egy öreg, ősz, nagyhajú, szakállas matróz fazonú pasast ábrázol, annyi a különbség, hogy az egyik éppen borozik, a másik meg pipázik. Nos Törpikém akárhányszor meglátja ezeket a képeket, telipofival vigyorog! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap ha hazajöttünk az oltásról, kürtöskalácsot csinálok. Életemben először. Ugyanis ma kaptam Apától egy engesztelő célzatú mini kürtöskalács szettet :twisted: :twisted: . Imádom a kürtöskalácsot, de eddig még nem találtam olyan fát, amit itthon lakásban be tudok rakni a sütőbe. Ma láttam egy ilyen készletet a piacon, és Apa megvette nekem.

Kép
szisz89

Hello csajok!

Stike:Mar tul a felen!!!Hurra!!!Csak igy tovabb,es gyere meg barmikor!!!

Agmano:Nagyon kedves,szelid tekintete van Tominak!!!3.gyerek sorsa: :lol: :lol: :lol:

Marietta:Franya takony-kor!Gyogyuljatok most mar,remelem hasznal majd a C-vitamin!!!

Lilisgabi;mennyi ilyenrol hallottam mar,hogy papiron nem lehet baba,aztan megis :wink: :lol:

Szisz:Mar ennyi mindent adsz Marcinak :shock: :roll: A narancs azert tenyleg veszelyes,meg inni sem igazan merek jelenleg,nemhogy ennyire koran adni a babocaknak... :wink:
Egyebkent,nem szentiras,hogy gyumolcsot kell adni a gyerekeknek eloszor.Igen,adhatsz neki almalevet,barackot,de sok esetben problemat okoz a zoldsegek elfogadasa,eppen az edes izek megkedvelese miatt.
Azt hiszem Tabati irta,hogy ugy hallja,sok baba nem szereti a burgonyat,stb.,es a sutotok jon be...eppen az edes iz miatt.Bar az teny hogy a kemenyito(fott zoldsegek)lebontasa,emesztese azert bonyolultabb,de keverve talan nem ennyire.
Vegul is ahany haz,annyi szokas,de azert megsem a narancsle a legjobb a kezdeshez...

Bond:azert csak ellenorzott alapanyagokat tesznek a bebikajakba.(persze,tudom-tudom,volt mar tapszerbol is botrany)
En majd megprobalok sajat magam kotyvasztani neki,mivel itt sok lehetoseg van "ellenorzott" bio gyumiket,zoldsegeket beszerezni.Az a kicsike mennyiseg pedig,amit nekik venni kell,csak nem vag foldhoz majd,es max.lefagyasztom az alapanyagot....

Tabati:Jol van,turelmes vagyok :wink: ,semmi gaz,majd kuldod amikor tudod!
Hat imadnam ha a repat imadna Hangi :lol: ....es az edeskrumplit,sutotokot,es egyebkent is...en minden zoldseget imadok!!!!Egyebkent a sutotokbe keverni is lehet a repat es lehet vacakolni a kombinaciokkal :wink:
Mutasd majd a mei-taiod!!!

Boo:Tiedapa :arrow: kopasz,nagydarab,tetkos :arrow: galamblelku :wink: 8)
Na az a magzatvizes ugy...kepzelheted hogy be voltam szarva,egyedul,itthon,tudvan hogy ez nem jo jel,es meg hagytak is igy a korhazban vagy 4 oran keresztul.....szerencsere nem lett baj!Kis szarogepem jol megcsinalta a musort mar akkor is :lol: :lol: :lol:
Azert nalunk sem mennek siman a dolgok,de ti nem vagytok am semmik!!!!
Szurkolok hogy a kis"ostorosok"ne erjenek celba!!!
Jobbulast!!!

Tabati:Basszus te miert titkositod ezt az edes gyereket???Alig lattunk eddig rola kepeket!!!Es tenyleg nagyon rad hasonlit!!!
(Bar apat nem ismerjuk....)
Jo vasart csinaltal a jarokaval!!!Nekem amugy sincs szivem ennyi lovettat kiadni dolgokert,es raadasul tudom,hogy mennyi mindent meg lehet szerezni a toredekeert.
Eppen azon agyaltam,hogy milyen gyorsan kinotte a jobbnal jobb ruhakat Hangi...volt amit ra sem tudtam adni...mind mind markas szerkok.Na ha ezt meg kellett volna vennunk :roll: :shock:

Gabi:jok a kepek,irigy is vagyok,jo kis progi lehetett!Es meg taliztatok is HGabiekkal.......
Na ez mekkora gaz...az hagyjan hogy rogton adnak BCG oltast,amint kinyilik a "csipajuk" az eppen megszuletett babaknak,de hogy meg ismetelni is.... :evil:
Szerencsere ittmar nem adjak ezt a fajtat...

Nalunk nincsen 3 hos oltas..... :)

Agmano:na eppen ezert nem vagyok hajlando oltatni pluszban a gyerekemet.....

Sillia;Neked sem egyszeru Locival az elet :wink: En napkozben is lesotetitett szobaban altatom Hnagit,mert en is keptelen lennek vilagosban aludni.Szerencsere nalunk azert az ejszakai alvas kivalo!!!Mar csak 5-kor ebred szopizni,a kovetkezo is 8 utan van,es meg radobunk azert vagy 2 ora alvast meg....ezutan kezdodik a nap :lol:
Mindenesetre nem tudom mit tehetnel,max.tenyleg probalkozni kifarasztani Locit.Azert ez keves alvas,plane neked....
Hangi is ennyire orult modon kezd hozza a szopihoz!
Apa boldogga tetele: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
igen,manapsag mar ennyi is eleg apainknak :lol: :lol:

Katy:a fejesem az tenyleg vicc volt tegnap,osszesen lejott 80 ml,ket fejesbol.....
Tuti Hangi is ehen halna,ha ennyi volna az annyi.De nem hinnem,mert mar azert 7 kilo felett lehetunk,boven meghizza azt amit kell,sot,meg tul is teljesit :lol: :lol: :lol:
Petra egy tunderlany!!!

Kedvenc termekek:hajamra otthon a Gliss Kur jott be,bar itt nem talaltam meg meg a megfelelott sajna,imadom az Yves Rocher termekeit,furdeshez otthon a Pottyos babat hasznaltam,itt a Huggies sarga szinu furdetojet.Hajvegaplot is meg keresem,marhara nem ugyanazok a termekek itt.Hajfestekbol a Palette ami megfogja a seromat,mas sajna ledobodik rogton.Es itt az sem kaphato,csak specko lengyel boltokban....
Stiftbol a Secretet,hintoporbol a Johnson'st,fogkrembol pedig a Sensodyne-t hasznalom.....Nagyjabol ennyi ami az eszembe jutott...

Hgabi;Jok a fotok,szepek vagytok ti is!!!Olyan furi,hogy ekkora Noci...mindig elcsodalkozok rajta,mikor irod,hogy "rosszalkodik"a kepeken nem latszik rossznak. :wink:
Sajnalom a rossz eredmenyeket....
(nekem is van papiron hallascsokkenesem,balesetbol adodo dobhartya szakadas miatt,a 25 decibelnel melyebb hangokat allitolag nem hallom....nem vettem eszre kulonosebben)de Nocinak jobbulast kivanok!
Szegeny kutyus!

Norkili:Remelem segit a gorogszena tabletta....nem tudom mit kene tenned,enyemgyerek sem fogadja el az uveget...probald meg kanalbol,vagy poharbol.....hatha.

Enyem gyerek is habzo szaju :lol: :lol: :lol:
Es a szelet is utalja!!!

Norka:Vedoneni kicsit gazos(szerintem)
Ebben a korban igenis normalis ha ebrednek meg enni ejszaka....ez akkora baromsag hogy csak na!Ha nem ebred az okes,szerencses,de ugyis valami miatt megis fognak majd....
Az a cipo azert baromira zavaro lehet,de hat ha muszaj,inkabb most mint kesobb...

A joga az nagyon izgalmas volt,mivel kokemeny ez a 40 fok...mar attol izzadtunk hogy befekudtunk a terembe.Aztan persze 1,5 oran keresztul nyomatni az aszanakat....meg szerencse hogy van egy jogakonyvem,jol kilesem,hogyan kell szabalyosan vegrehajtani a gyakorlatokat,mert ugye lof@szt sem ertettem.De jol esett nagyon.Hogy egyesek mennyire ki birnak tekeredni...ez orulet.
Osszesegeben jol esett,de baromira hozza kell szokni,mert kemeny ez a meleg.Bikram joganak hivjak egyebkent,26 pozt csinaltunk vegig.Azert volt szivdobogasom rendesen.....
A bokkeno csak az,hogy a baratnom,akivel jarnek,neki magas a vernyomasa,es aggodik hogy nem lesz-e artalmas....szoval nem biztos hogy tudok jarni,mert messze van gyalogosan,es hat Hangit etetnem kell,apa meg nem tud korabban hazaerni,szoval sehogyan sem jo,csak ha egyutt tudunk jarni a lannyal....
De a kondi termet beiktatjuk nemsokara,bar nem szeretem igazan ezeket....de talan megszeretem valahogy,mert elegge szarul erzem magamat ettol a sok kilotol.....de persze a tejemet is feltem....majd meglatjuk,kene csinalnom valamit mar....

Most lepek,mert nyugi van szokas szerint,es apa elvisz szolariumba,ha minden jol megy....

Kép
Kép
ancsurti

Conversano!
Igen, Jázmin is birizgálja a szemét ujjszopi közben :shock:

Szisz!
1hónapja a csípőszűrésen dokinéni megállapította, hogy befelé forduló lábfeje van Jázminnak, így felírt éjjel-nappali használatra Bebax cipőt, ami kifelé húzza a lábfejét. Ez fáj neki néha.

Mi nem szerettük volna, hogy az ujját szopja, Ő talált rá. Mi meg még próbáljuk becsenni a szájába inkább a cumit. De éjjel nem szól már a cumi miatt, gondolom, mert az ujját megtalálja.
Vendég

[quote="conversano"]N írta:conversanoem semmi Hugi:) Tök ügyes!
Marciban meg dőlésérzékelő van.Csak akkor szeret vízszintben lenni,ha alszik. Szerintem alig várja,hogy tudjon menni. Uncsi lehet,ennyi feküdni.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

norka81! :)

Remélem, mihamarabb lekerül a cipő erről a csodaszép :o kislányról. :(
Védőnéni kapja be a...protkóját és maradjon otthon mély kussban. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A képeitek alapján jöttem rá, hogy Hugiról még nem is készült fürdős kép. Még a kiskádban sem. :roll: :roll: :oops: :oops: De azért nem hagyjuk ennyiben a dolgot.

Hugi a mutatóujját szokta a szájába venni. Hogy ez miért jó neki? :roll: :roll:

szisz89! :)

Jól emlékszel, a kiskönyvben van benne. :lol: :lol: Mostantól legyen ez a bibliád. :wink:

Miért lenne hólyagos az ujja a szopitól? :shock: :shock: :?: :?: Azért ANNYIT nincs a szájában, hogy annyira felázzon.

Képek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kürtős kalácsos Apa: woooooooooooooowwwwwwwwwwwwww!!! :o :o :o :o

ancsurti! :)

A krumpli én is utálom. Nyersen. Egyébként meg minden mennyiségben és formában jöhet. :oops: :oops: :lol: A sütőtöknek viszont taszít a számomra túl cukros illata. :roll: :oops: :oops: :oops: :? :? :?
(Erről jut eszmbe. Ott is Halloweent tartanak. A hajszálam égnek áll ettől a szokástól. :x :x :x )

Egy 40 fokos szobában voltatok? :?:

Kép
Kép
200907?

Össze-vissza, amiket elfelejtettem korábbról. :?

katy76! :)

Kenegeted még a vágásodat a körömvirág krémmel? A enyém se nem halványult, se nem szépült. Most már nem tudom felidézni, hogy milyen volt, amikor először megláttam, de egy ici-picit ez is kiforrt. :?

És most mindenki lapozzon, akit nem érdekelnek a szőrszálaim. :roll: :roll: :roll:
Szóval. A hónaljam okés. A lábamon viszont több lett a sötét szőrszál. Alighanem a szemérem tájékról vándoroltak oda, mert ott meg kevesebb van, de legalább foltokban. :? :? :? Gyönyörű...

Amúgy tök jó, nem? Ezek azok a dolgok, amiket nem beszélne meg az ember egy idegennel. De itt jól kidumálunk mindent. Még a hüvelygombát is. :? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Conversano, az en lanyom kb. 2 es fel honaposan kezdte fogdosni a targyakat, most mar elveszi neha, ha nyujtom fele. Es kb ugyanennyi idosen kezdett el atfordulni is.

Norka, Jazmin naggggyon gyonyoru kislany!!! :D Es milyen edesen cumizza az ujjat! Jo lenne, ha Lisa is rakapna, talan majd nem kell ra sokat varni, de 1-2 napja vettem el tole a cumit. Volt is siras :roll: De muszaj volt, ugyanis pont olyan problemaim voltak miatta, mint Boo-nak (ha ejjel kiesett a cumi vissza kellett dugdosni).

Szisz, igen, sajnos az utobbi idoben sokat idegeskedtem, es az ejszakaink is borzasztoak voltak, tehat pihenni sem tudtam, valoszinu ez tett be. De Ancsurti tanacsara vettunk tegnap gorogszena kapszulat, es most azt szedem, remelem hatni fog.
Hogyhogy otthon ilyen idiota vedonok jarnak ki hozzatok??? Nem lehet oket valasztani, meg van hatarozva, hogy ki megy ki? Lehet masik vedonot kerni?

Ancsurti, szolarium, joga... hejj de jo dolga van valakinek! :lol:
Varom mar en is hgoy legyen lehetosegem menni valahova (mert apat ugye hajnaltol kb este 8-ig nem latom), de ez majd csak akkor fog megvalosulni, ha atkoltozunk az uj helyre. Onnan mar azert gyalog is el tudok erni dolgokat. Jajj de varom mar!

Bond! Halloween: en is utalom! Akkora egy idiota "unnep", nem tudom ki talalta ki. Az utcankban az egyik haznal a kertben egy sirt csinaltak, amibol egy veres kez nyul ki..... Egy masik haz teraszan meg koporso, amiben egy csontvaz van. Gyonyoru latvany gondolhatod. :x Es ilyenekkel talalkoznak a kisgyerekek lepten-nyomon, mikor mennek cukorkaert... :evil:
Vendég

Norka:Jazmin tenyleg csodaszep :shock: :shock: :shock: Az a mosoly :shock: :lol: :lol: :lol:

Bond:Igen,egy 40 fokosra futott terembenkellemes felhomalyban jogaztunk,kb.20-an.....emberekrol patakokban szakadt a viz :shock: .Az oktatonk meg egy igazi kis joogi,szalkas,alacsony,szemuveges,kopasz kis ficko :lol: :lol: ....

pfujjj nyers krupli....es vannak akik kepesek ugy is ragcsalni :roll: :x

En szeretem a halloweent :lol: :lol: :lol: szerintem tok mokas :lol: :lol: :lol: .A multheten bekeveredtunk egy specko boltba,ahol nagyon profi jelmezeket,kiegeszitoket,dekoraciokat arultak :shock: :shock: :shock: csak pillogtam.Egeszen tavalyig nem tudtam elkepzelni,de miota itt lakunk a kertvarosban,es volt lehetosegem megtapasztalni...hat....alig varom hogy Hangival mehessunk,mert nagyon jo a hangulata.....Bar en nem raktam ki veres kezeket,meg koponyakat,csontvazakat,de lufidekoraciot csinaltam,es iden is csinalok.Annyira edesek a gyerekek a mindenfele jelmezukben....tavaly a baratnom kisfiat en festettem ki kaszasnak :lol: :lol: :lol:
Itt szerintem egy teljesen megszokott dolog,mert igy nonek fel a gyerekek,tudjak mirol van szo...semmivel sem rosszabb,mint elmeselni,miert is log az a szakallas,loboncos pasi a keresztre felfeszitve,toviskoszoruval a fejen,felakadt szemekkel,itt-ott veresen.....es meg fel is tamad :shock:
Amugy meg latnak sajnos eleg horrort mashol is,elkepeszto a sok playstation jatek,meg rajzfilm,mind tele durva figurakkal,verrel,halallal....

Norkili:Nemsokara mar te is kikapcsolodhatsz egy picit,hasznald is ki hogy ocsi ott van....mar az is jo ha elkisernek,amig te fodraszkodsz,napozol,lelket apolsz.Vagy tudod,mit?Gyertek el,apakat osszeeresztjuk,a hisztis csajainkal egyutt,aztan mi meg megyunk lazitani.....
Apa tok jol boldogult tegnap...1 oran keresztul kint ultek a hintaban,Hangi aludt az oleben.Ba r egyszer sem tette le a kezebol,mert ugye gorbult a szaja Kuglinak,de jol elvoltak.Egyre jobban megy a pelenkazas is,beadta neki a vitamint a Gripe Watert,egyedul az etets nem jott ossze,mert gyerekemnek nem kellett az uveg.Igy kenytelen volt varni.3 es fel orat kivart az evessel :shock: :shock: Ja es nem volt felfordulas,nem volt fel zokni,forditva feladott rugi ,szetkent kaksi:lol: :lol: :lol:

A gorogszenabol en eleinte 3x3 at szedtem,kb.2 hete csak 2x2....szedd batran,max.picit szagos leszel :lol: A honaljad is majd olyan szagot araszt...de akkor eri el profin a szervezeted a megfelelo szintet,es termeled a tejet.(a pisim is fura szagu tole)

Remelem alakul a cumimentes elet :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti na vigyazzza am, mert meg szavadon foglak ;) :lol: Ha kesz leszunk a felujitassal, akkor megbeszelunk egy hetveget, es meglatogatunk Benneteket! ;)

Ocsemmel kivagyok a vizbol... mondjuk neha segit, meg aranyos, de ma pl. szinte egesz nap itt ult, es amikor megkertem, hogy foglalkozzon a gyerekkel, huzta a szajat. :roll:

Lisanak most mar nem adok cumit egyaltalan.
Azert tok jo, hogy Nalatok apa ilyen jol boldogul Hangival! Lehet hogy nalunk is igy lenne, de nem volt alkalom kiprobalni es nem is tudom, hogy valaha lesz-e :? Orulok, ha napi 10 percet egyutt tolt a gyerekkel, leszamitva a furdetest.

Te figyu, kitalaltad mar, hogy Hanginak hogyan fogod majd eloadni a Mikulas-Jezuska dolgot? Mert ugye otthon mindenkitol azt halljak majd, hogy a Jezuska hozta az ajandekot, itt meg a Mikulas.
En arra gondoltam hgoy majd azt mondom neki, mivel sok gyerek el a Foldon, felosztottak egymas kozt a "melot" mert egyedul nem birjak. Jezuska kapta Europat, a Mikulas meg USA-t es Canadat :lol: :lol: :lol: Vagy ez hulyeseg lenne?

Na megyek, megprobalom apat agyba konyorogni :roll: Meg mindig dolgozik :evil: :x :evil:
Vendég

Norka

Jázmin gyönyörű!!

Azok az őzikeszemek... :) :) :)
Vendég

Jó reggelt! :)

norkili!

"oket valasztani" helyett olvasztanit olvastam. :shock: :roll: Némelyikükre mindenesetre tényleg ráférne. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A Halloween még régesrégről származik, a telepesek hozták magukkak http://hu.wikipedia.org/wiki/Halloween. Ezzel nincs is semmi baj, de személyes tapasztalat híján csak azt látom, hogy olcsó (gagyi)jelmezes édességdömpinggé degradálódott és már senki sem tudja, hogy mi is valójában.
Idehaza mi még ismerjük a busójárást. Viszont az az öltözet egyrészt nem szép, másrészt meg a frászt hozza rám. :oops: :oops: De azért tisztelem a hagyományt.

"Te figyu, kitalaltad mar, hogy Hanginak hogyan fogod majd eloadni a Mikulas-Jezuska dolgot? Mert ugye otthon mindenkitol azt halljak majd, hogy a Jezuska hozta az ajandekot, itt meg a Mikulas.
En arra gondoltam hgoy majd azt mondom neki, mivel sok gyerek el a Foldon, felosztottak egymas kozt a "melot" mert egyedul nem birjak. Jezuska kapta Europat, a Mikulas meg USA-t es Canadat Vagy ez hulyeseg lenne? "

Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó! :D :D :D :D

ancsurti!

"Igen,egy 40 fokosra futott terembenkellemes felhomalyban jogaztunk,kb.20-an.....emberekrol patakokban szakadt a viz .Az oktatonk meg egy igazi kis joogi,szalkas,alacsony,szemuveges,kopasz kis ficko .... "
Akkor ez szopacs! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Halloween témában te nem számítasz :twisted: , mert te dekaratőz :wink: szemmel nézed a dolgokat, hogy mi szépet, de azért hagyományosat lehet kihozni valamiből. Nem pedig hatásvadász vagy. Ez két, teljesen különböző dolog.

"semmivel sem rosszabb,mint elmeselni,miert is log az a szakallas,loboncos pasi a keresztre felfeszitve,toviskoszoruval a fejen,felakadt szemekkel,itt-ott veresen.....es meg fel is tamad "
Minden vallástiszteletem mellett: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Apa tok jol boldogult tegnap...1 oran keresztul kint ultek a hintaban,Hangi aludt az oleben.Ba r egyszer sem tette le a kezebol,mert ugye gorbult a szaja Kuglinak,de jol elvoltak"
:shock: :D :D :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

És most bocsika az OFF -ért..

Bond

Átalakítottam a kinézetet, nehogy megfagyjál :)

Conversano

Talán neked is tettszeni fog :D

Kép Kép

Itt pedig Dalma az új frizurájával. Hogy miért jó csíkosnak lenni mint egy borz, azt csak ő tudja...
Kép
Vendég

Még ancsurti kapcsán juott eszembe (Tekinthetjük ezt is a még előző esti uccsó bejegyzéseim közé illőnek.) A műsor címe: "Reggeli gondolatok" :lol: :lol: :lol:

Maci kávém története, 3. rész.
Hogy könyörögjem ki az összeállt tömböt, hogy ihassak belőle? :roll: :roll: :? :? :?: Kitaláltam, hogy vagy tejjel vagy vízzel leforrázom. :idea: S láss csodát: kiengedett. :shock: :D Úgyhogy, most van egy 3/4 doboznyi atomerős fekete kávém. 8) Egy jó darabig alighanem kitart majd tekintve, hogy egy nap csak egyszer iszom tejeskávét: 1 ujjnyi fekete kávé jóóóóóóóól felöntve tejjel.
(Amúgy mennyibe kerül most? Még rajta van a régi árcédula és elég drágának tűnik utólag visszanézve - szerintem. :roll: )

Hétvégi alakításom a konyhában.
Apa dolgozott. Gondoltam, hogy jó asszonka módjára megcsinálom az ebédet, mire hazajön. Hátha ráugrik, mert általában ilyenkor nem kajál, pedig erősen kéne. :roll:
Nem volt egy bonyolult dolog: túróscsusza. Nem főztem szét vagy sóztam el a tésztát. Jól megküldtem picikére vágott, csinosra pirított töpörtyűvel. Megkóstoltam és megállapítottam, hogy Gundell bácsi vissza adhatja az összes receptjét, éttermét, mindenét és elvonulhat zokogni a világ sarkába, olyan jól sikerült. Tettem rá túrót, tejfölt és azzal a -nem különösebben titkolt- hátsó szándékkal vonultam be a szobába enni, hogy majd jól meghozom a kiccsalás étvágyát. :twisted: Manó jön is hozzám. :D 8) Kínálom neki. Erre közli, hogy nem. Teffől! :shock: Próbálom megint, mindig ugyanaz a végeredmény: kaja nem kell, csak a tejföl magában. :? :? :? :?
Oké. Akkor mondom Apának, hogy jöjjön enni. Ő köszöni, de még nem tud, majd később. "De legalább kóstold meg..." "Kösz, nem. Majd később". Ott maradtam a világ legtökéletesebb túrócsuszájával a nyakamon. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Csoda, ha nem főzök? Ezeknek??? Minek!? :evil: :evil: :evil: :evil:
( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
(Másnap viszont olyan nyers krumplit sütöttem neki, mint ah ihajj! :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? )

Együtt fürdés Manóval.
Pancsolás közben szokta nézegetni a császáros hegemet. Ott a pijos Mondom, hogy igen. Az egy heg, egy sebhely. Mert, hogy ő is és Hugi is anya pocakjában voltak és ott bújtak ki. Jó.
Tegnap minden átmenet nélkül közli, hogy Hugival együtt az én hasamban voltak. :shock: :D :D :D Na, ennyit a mi gólyamesénkről. Én élből a császármetszessél indítok. :roll: :roll: 8) 8) :roll: :lol: :lol:

Karácsony.
Kicsit hasonló a fentiekhez. Miszerint a fenyőfák az erdőben vannak, kivágják őket, mi hazahozzuk és szépen feldíszitjük és onnantól karácsonyfa a neve. (Gondoltam, üssünk több legyet egy csapásra: nem lesz kiábrándulás a karácsonyfák mibenlétét illetően illetve élből tudja majd, hogy hogy "készülnek") Aztán gyorsan észbe kaptam és a Jézuskát már nem lőttem le... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TV (sorozat) film volt anno.
Látta valaki? http://www.port.hu/elet_a_mississipin_life_on_the_mississippi/pls/fi/films.film_page?i_film_id=29221&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=&i_topic_id=1 Tökre szerettem.

Kép
Kép
200907?

Az éjszakánk a szokásos volt :?

Végülis, minek annyit aludni...

Ancsurti

Jóga azért klassz lehetett, én még sosem próbáltam. Decembertől majd megyek tornázni a Dalmával, bár valószínű hogy eleinte bele fogok rokkanni.

Bond

Néztem a babauszi linket, nem is tudtam hogy a fehérvári uszodában is van ilyen.
Tőlunk 10 perc séta az uszi, csak sajnos drága lenne eljárni.
Egyszer egyszer beleférne, de annak meg nem sok értelme :?

Egyébként is szeretnék ötleteket kérni tőletek.

Most anélkül, hogy közzé tenném a pontos jövedelmünket csak annyit, hogy miután az össz bevételből levonom a kötelezően kifizetendőket (rezsi+telefon+törlesztések+etc.), az a végeredmény, hogy :

heti kb. 25 000 Ft- ból kellene

enni
öltözködni
pelenkát babaruhát stb. venni
autót fenntartani
háztartást fenntartani
(esetleg moziba tornázni kirándulni menni)

És kettőnknek 4 gyereke van
:?

Csináltam oda-vissza számoló, átlagoló mindent kimutató exceltáblázatot, de csak arra jutottam hogy :
lehetetlen..

Nem kéne több mint havi 30 ezer és akkor épp kijönnénk.
Persze a nem muszályos dolgokra akkor sem maradna, de legalább megállnánk a lejtőn.
A vésztartalék (ami kölcsönből van) kb. 1 év múlva elfogy és akkor nem tudom mi lesz.
Több kölcsönt nem vehetünk fel.

Ne haragudjatok a panasznapért....
Vendég

Na, emmá valami! Gyönyörűűű!!! :D :D :D :D
(A te asztalod sincsen túlzsúfolva ikonokkal :shock: :lol: :lol: :lol: )

Dalma hajában nem látom a csíkokat :oops: :oops: , ráadásul a sötét haja jobban tetszett. :roll: :roll: :oops: :oops: De lehet, hogy csak az zavaró, hogy sötét a szemöldöke és az "árulkodik".
A fazonja viszont nagyon tetszik. :wink:

(Azért tegnap elképzeltem ám. CsaládAnyu ül a számítógép előtt, amikor általában fekszenek, vacsoráznak vagy fürdenek az emberek. Babás dolgokkal kapcsolatos oldalakat nézeget, ahol azon folyik a vita már vagy 10 bejegyzésen át, hogy az a piros izé, ami megjelenik, ha nem tud betölteni egy képet, pötty vagy iksz. Hogy ábrázolja a dolgokat gyorsan megkeresz a mobilját, beélesíti a fényképező funkciót. Megnézi, hogy elég jó lett-e a kép és bluethooton átküldi a számítógépre. Méret csekkolás után feltölti és elküldi a hozzászólását.
Vissza olvassa és nincs vele megelégedve. Így valahonnan előkapja a fényképezőgépet. Megcsinálja a képet, majd (USB-n keresztül ?) azt is átnyomatja a számítógépre. Ott ennek is lecsekkolja a méretét, majd átméretezi. Végül ezt is csatolja a legújabb bejegyzéséhez, amit elküld.
Végül elégedetten hátradől, hogy nnnnnnnna, most már meg vagyok, pupákok! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Isten hozott a XXI. században! :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

bond

csak annyit tévedtél, hogy a telefon is USB-n cuppan a gépre. :)

Dalma haja a homlokánál csíkos, a többi az eredeti hajszíne.
Ilyen sötét szemöldöke van és szőke haja. Amúgy élőben ez nem ennyire kontrasztos.

Mindenáron változtani akart, kérdezte hogy fekete legyen-e a haja vagy inkább világosabb szőke melíros.

Ha már választanom kellett inkább a csíkokra szavaztam.
Nekem sem tettszik, de már kinőtt abból a korból hogy én válasszam a frizuráját.

Elnézve a hasonkorú lányokat, még örülhetek hogy egyáltalán tanácsot kér...
Vendég

ha legközelebb így jársz, küldd el nekem nyugodtan a túróscsuszát.
azóta nyeldeklek hogy elolvastam amit írtál...
Vendég

Együtt tornázni Dalmával? Remélem, összejön. :wink:

Egy-egy alkalom valóban nem sokat "vinne előre". De hol van az előírva, hogy ha egyszer egy kezdő csoportba viszem a gyereket és a többiek már időközben több mindent megtanultak, akkor az ény gyerekemnek is tudnia kéne? :roll:
A lényeg itt nem a "tudáson" van, hanem a játékos gyakorlatokon, ami jót tesz a babának és mamának egyaránt. Nem csak egészségügyi, hanem mentális vonatkozásban is. Még szorosabbra építi a kapcsolatukat.
Semmi veszteni valótok nincs, ha néha lenéztek. Már csak azért sem, mert az ott látott gyakorlatokat kipróbálhatjátok otthon. :wink:

(Tényleg! Zuhany...?)

Kép
Kép
200907?

Kisnyúl legyek, ha látom a csíkokat... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Ezek szerint ilyen a természetes hajszíne? :o A múltkori hintázós képen ezzel együtt tényleg jobban tetszett. :roll: :roll:
Minden irónia nélkül: ma már nem kérdeznek ilyet a lányok az anyjuktól. :? :( Jól elmennek és csókolom. Úgyhogy, tényleg örülhetsz. :wink:

Kép
Kép
200907?

Zuhany?
Azt megcsinálta apa még aznap, muszály volt, mert azért mosakodni kell.
A lefolyószifonnál eresztett, tett bele egy újat.
De mire ez kiderült, szét kellett vágnia mindkét oldalát, és az bizony úgy maradt.
Most elég ronda :?
Viszont ha legközelebb ereszt valahol, már könnyű lesz hozzáférni. :lol:

Itthon nem tudnánk babaúszni, lévén csak zuhanytálcánk van.
Igaz, ülőkádas (aminek a fele burkola most hiányzik), Lócinak az még sokáig fürdőkád lesz.
Én azonban csak nehezen tudom magam belehajtogatni.
Ancsurtinak néhány jógaóra után biztosan sikerülne :lol:

Tényleg!

Ígértem fényképet a lépcsőházról..
Na, mindjárt

Ez nem a fürdőkádról és nem is Ancsurtiról meg a jógáról jutott eszembe, csak úgy mellékesen...
Vendég

bond

pü ment a csíkokról :)
Vendég

íme a retrolépcsőházunk.
Nem tudom, melyikőtök emlészik még ezekre a 30-40 évvel ezelőtti képekre és virágtartóvasakra.
Kép saját növényeim
Kép egy emelettel lejjebb
Kép
Itt megállt az idő :D
Vendég

Mostmár bedugulok, mert már magamnak is sok volt belőlem :?
Vendég

Spórolás? Fogós kérdés... :roll: :roll: :roll: :roll: :? :?

Gondolom, ezen is túl vagy már, de próbáld meg mégegyszer átnázni, hogy hol tudnál még lefaragni a rezsiből. :roll: Például minden fölösleges szir-szart (töltők, elosztók stb) kihúzkodni, kikapcsolni, amit nem használtok éjjel vagy pedig ritkán használjátok (utóbbira példa nálunk a szagelszívó, de van más is)
Ha kivételesen :oops: :oops: :lol: főzök, akkor inkább a szélesebb, alacsonyabb edényeket használom, ha olyan a kaja. Pédául egy leves vagy főzelék hamarabb fő meg mert nagyobb területen oszlik el a cucc, így hiába ugyanannyi a szükséges vízmennyiség, mintha magasabb falú edénybe csinálod, könyebben felforr a víz. Ráadásul, ezt még meg is fejelheted azzal, hogy élből forró vizet engedsz az edénybe és úgy teszed fel főni (pl. teánál)

Telefonon is csak annyit, amennyit muszáj illetve a leginkább testhez álló díjcsomagot. (De gondolom, ez is meg volt már)

A fűtés gondolom adott, a panelből kifolyólag. :roll: Ha nem, akkor meg nem kell mindenütt egyforma melegnek lenni. Ahol vagytok ott lehet nyomatni, de előszoba és hasonló helységekben felesleges. Tehát az ajtók legyenek bezárva , hogy a hideg ne menjbe, a meleg pedig ne menjen ki.

Kaja. Serclit le lehet darálni és akkor nem kell prézlit venni (tudom, nem ettől fog jobban menni) :roll: :? . Vagy jó bundás kenyérnek. Óccsóbb verzióban részben (akár nagyjából is) tejjel helyettesíteni a tojást. (Nálunk 1 szeletre 1 darab jön ki. :shock: :shock: :shock: )
Ha olyan dologról van szó, akkor be lehet tárazni belőlük, ha akciósak.

Ruha: turi vagy varrás.

Pipere: nem kell önsanyargatásba csapni, de általában jók a saját márkás termékek is. Viszont ha nem jön be mondjuk egy tusfürdő és muszáj venned még valamit mellé, hogy ne legyen olyan a bőröd, mint egy rinocérosznak, akkor ugyanott vagy. :? Akkor megint meg lehet próbálni feljebb lépni egy lépcsővel.
Pelusból nekünk bejött a DM-es, jóval olcsóbb a Liberonál.
Vízkőoldó, rozsda és hasonló cuccok helyett ecet.

Szerintem ezeken már azért túl vagy, nem mondtam újakat. :roll: Ami igazán húzós lehet, az a kocsi fenntartás. Gyaloglás amennyit csak lehet, hogy legalább a benzinre kevesebbet kelljen költeni. Passz.

Az egy dolog, hogy kettőtöknek 4 gyereke van. De az exeiteknekis a gyerekeik... :roll: (De ezt most nem firtatnám)

Kép
Kép
200907?

Hello-belló!

Na, azért várjuk meg hogy megjelenjen az az újság, mert bár másfél órát beszélgettünk, és csináltak vagy 50 képet, simán lehet, hogy ennyi lesz az újságban:
- Cukorbetegen gyereket vállalni nem is olyan gáz! - Tudtuk meg egy 22 éves vidéki kismamától.
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval ha csak beletesznek egy kétmondatos kereteset, akkor nagyon a szívemre venném, ha ezért adnátok ki 200 ft-ot :wink: :lol: . Még nem is szóltam senkinek, csak ti tudjátok, mert ha gáz, akkor nem akarom magamra ülön felhívni a figyelmet :oops: :lol: .
Amúgy mikor idejöttek, rájöttünk, ismerjük egymást az újságíró csajjal! Együtt dolgoztunk a Storynál, csak én "behánytam", ő maradt. Később dolgozott a Blikknél, aztán most a BEST-nél van, ezért eléggé parázok, hogy nagyon bulvárosra veszi a figurát :? . Meg én nagyjából elgondoltam, az egésznek a menetét, hogy én hogyan építeném fel, de ő meg össze-vissza csapongott, meg nem hagyta kifejteni a gondolataimat. Alapvetően sztem sz@r újságíró, bár a cikkeivel nincs baj, csak ahogy interjút készít az pffff....
Pl. egyfolytában azon lovagolt, hogy Botond milyen nagy! Hát, mondom az, de normálisan nagy, nem kóros! Mindenáron a számba akarta adni, hogy macrosom lett a cukorbetegségemtől :evil: ! Kb. 25* mondtam el neki, hogy Botond teljesen normális méretű baba, és a családban jellemző a nagy születési súly! A végén már statisztikát dugdostam az orra alá, és már rendesen rászóltam, hogy kattanjon le a témáról, vagy utazzon Indonéziába és csináljon interjút a világ legnagyobb babájának az anyjával.... :evil: .
Na, szó val majd meglátjuk! Állítólag elküldi előtte.... :roll:

A gyerekem 4:30-kor evett ( :shock: ), és azóta alszik :shock: :shock: . Mondjuk két napig sz@rul aludt, biztos azt pótolja :wink: .

Nekem Explorer, és X :lol: !

Barátnőm tött, majd jövök pusz

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="sillia"]h írta:silliaa legközelebb így jársz, küldd el nekem nyugodtan a túróscsuszát.
azóta nyeldeklek hogy elolvastam amit írtál...

És ahhoz mit szólsz, ha azt mondom, hogy még van belőle? :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Mondom én, hogy öreg vagyok, pedig sosem laktam panelben. :( :( :lol: :lol: :lol: Jól látom, hogy azért karban van tartva a házatok? :o :) A növények gyönyörűek! Én nem tudok bánni velük, mindig kinyírom őket. :oops: :x :( :( Leginkább még azzal vagyunk ott barátok, ami az első képeden látszik, közvetlenül elől. Csak nem mutattak be minket egymásnak. :roll: :oops:

Azér jól nézhetsz ki ahogy fényképezőgéppel a kezedben rohangálsz a lépcsőházban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Csókolom, Mari néni! Igen, köszönjük megvagyunk...)

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?