Hello csajok!
Stike:Mar tul a felen!!!Hurra!!!Csak igy tovabb,es gyere meg barmikor!!!
Agmano:Nagyon kedves,szelid tekintete van Tominak!!!3.gyerek sorsa:
Marietta:Franya takony-kor!Gyogyuljatok most mar,remelem hasznal majd a C-vitamin!!!
Lilisgabi;mennyi ilyenrol hallottam mar,hogy papiron nem lehet baba,aztan megis
Szisz:Mar ennyi mindent adsz Marcinak

A narancs azert tenyleg veszelyes,meg inni sem igazan merek jelenleg,nemhogy ennyire koran adni a babocaknak...
Egyebkent,nem szentiras,hogy gyumolcsot kell adni a gyerekeknek eloszor.Igen,adhatsz neki almalevet,barackot,de sok esetben problemat okoz a zoldsegek elfogadasa,eppen az edes izek megkedvelese miatt.
Azt hiszem Tabati irta,hogy ugy hallja,sok baba nem szereti a burgonyat,stb.,es a sutotok jon be...eppen az edes iz miatt.Bar az teny hogy a kemenyito(fott zoldsegek)lebontasa,emesztese azert bonyolultabb,de keverve talan nem ennyire.
Vegul is ahany haz,annyi szokas,de azert megsem a narancsle a legjobb a kezdeshez...
Bond:azert csak ellenorzott alapanyagokat tesznek a bebikajakba.(persze,tudom-tudom,volt mar tapszerbol is botrany)
En majd megprobalok sajat magam kotyvasztani neki,mivel itt sok lehetoseg van "ellenorzott" bio gyumiket,zoldsegeket beszerezni.Az a kicsike mennyiseg pedig,amit nekik venni kell,csak nem vag foldhoz majd,es max.lefagyasztom az alapanyagot....
Tabati:Jol van,turelmes vagyok

,semmi gaz,majd kuldod amikor tudod!
Hat imadnam ha a repat imadna Hangi

....es az edeskrumplit,sutotokot,es egyebkent is...en minden zoldseget imadok!!!!Egyebkent a sutotokbe keverni is lehet a repat es lehet vacakolni a kombinaciokkal
Mutasd majd a mei-taiod!!!
Boo:Tiedapa

kopasz,nagydarab,tetkos

galamblelku
Na az a magzatvizes ugy...kepzelheted hogy be voltam szarva,egyedul,itthon,tudvan hogy ez nem jo jel,es meg hagytak is igy a korhazban vagy 4 oran keresztul.....szerencsere nem lett baj!Kis szarogepem jol megcsinalta a musort mar akkor is
Azert nalunk sem mennek siman a dolgok,de ti nem vagytok am semmik!!!!
Szurkolok hogy a kis"ostorosok"ne erjenek celba!!!
Jobbulast!!!
Tabati:Basszus te miert titkositod ezt az edes gyereket???Alig lattunk eddig rola kepeket!!!Es tenyleg nagyon rad hasonlit!!!
(Bar apat nem ismerjuk....)
Jo vasart csinaltal a jarokaval!!!Nekem amugy sincs szivem ennyi lovettat kiadni dolgokert,es raadasul tudom,hogy mennyi mindent meg lehet szerezni a toredekeert.
Eppen azon agyaltam,hogy milyen gyorsan kinotte a jobbnal jobb ruhakat Hangi...volt amit ra sem tudtam adni...mind mind markas szerkok.Na ha ezt meg kellett volna vennunk
Gabi:jok a kepek,irigy is vagyok,jo kis progi lehetett!Es meg taliztatok is HGabiekkal.......
Na ez mekkora gaz...az hagyjan hogy rogton adnak BCG oltast,amint kinyilik a "csipajuk" az eppen megszuletett babaknak,de hogy meg ismetelni is....
Szerencsere ittmar nem adjak ezt a fajtat...
Nalunk nincsen 3 hos oltas.....
Agmano:na eppen ezert nem vagyok hajlando oltatni pluszban a gyerekemet.....
Sillia;Neked sem egyszeru Locival az elet

En napkozben is lesotetitett szobaban altatom Hnagit,mert en is keptelen lennek vilagosban aludni.Szerencsere nalunk azert az ejszakai alvas kivalo!!!Mar csak 5-kor ebred szopizni,a kovetkezo is 8 utan van,es meg radobunk azert vagy 2 ora alvast meg....ezutan kezdodik a nap
Mindenesetre nem tudom mit tehetnel,max.tenyleg probalkozni kifarasztani Locit.Azert ez keves alvas,plane neked....
Hangi is ennyire orult modon kezd hozza a szopihoz!
Apa boldogga tetele:
igen,manapsag mar ennyi is eleg apainknak
Katy:a fejesem az tenyleg vicc volt tegnap,osszesen lejott 80 ml,ket fejesbol.....
Tuti Hangi is ehen halna,ha ennyi volna az annyi.De nem hinnem,mert mar azert 7 kilo felett lehetunk,boven meghizza azt amit kell,sot,meg tul is teljesit
Petra egy tunderlany!!!
Kedvenc termekek:hajamra otthon a Gliss Kur jott be,bar itt nem talaltam meg meg a megfelelott sajna,imadom az Yves Rocher termekeit,furdeshez otthon a Pottyos babat hasznaltam,itt a Huggies sarga szinu furdetojet.Hajvegaplot is meg keresem,marhara nem ugyanazok a termekek itt.Hajfestekbol a Palette ami megfogja a seromat,mas sajna ledobodik rogton.Es itt az sem kaphato,csak specko lengyel boltokban....
Stiftbol a Secretet,hintoporbol a Johnson'st,fogkrembol pedig a Sensodyne-t hasznalom.....Nagyjabol ennyi ami az eszembe jutott...
Hgabi;Jok a fotok,szepek vagytok ti is!!!Olyan furi,hogy ekkora Noci...mindig elcsodalkozok rajta,mikor irod,hogy "rosszalkodik"a kepeken nem latszik rossznak.
Sajnalom a rossz eredmenyeket....
(nekem is van papiron hallascsokkenesem,balesetbol adodo dobhartya szakadas miatt,a 25 decibelnel melyebb hangokat allitolag nem hallom....nem vettem eszre kulonosebben)de Nocinak jobbulast kivanok!
Szegeny kutyus!
Norkili:Remelem segit a gorogszena tabletta....nem tudom mit kene tenned,enyemgyerek sem fogadja el az uveget...probald meg kanalbol,vagy poharbol.....hatha.
Enyem gyerek is habzo szaju
Es a szelet is utalja!!!
Norka:Vedoneni kicsit gazos(szerintem)
Ebben a korban igenis normalis ha ebrednek meg enni ejszaka....ez akkora baromsag hogy csak na!Ha nem ebred az okes,szerencses,de ugyis valami miatt megis fognak majd....
Az a cipo azert baromira zavaro lehet,de hat ha muszaj,inkabb most mint kesobb...
A joga az nagyon izgalmas volt,mivel kokemeny ez a 40 fok...mar attol izzadtunk hogy befekudtunk a terembe.Aztan persze 1,5 oran keresztul nyomatni az aszanakat....meg szerencse hogy van egy jogakonyvem,jol kilesem,hogyan kell szabalyosan vegrehajtani a gyakorlatokat,mert ugye lof@szt sem ertettem.De jol esett nagyon.Hogy egyesek mennyire ki birnak tekeredni...ez orulet.
Osszesegeben jol esett,de baromira hozza kell szokni,mert kemeny ez a meleg.Bikram joganak hivjak egyebkent,26 pozt csinaltunk vegig.Azert volt szivdobogasom rendesen.....
A bokkeno csak az,hogy a baratnom,akivel jarnek,neki magas a vernyomasa,es aggodik hogy nem lesz-e artalmas....szoval nem biztos hogy tudok jarni,mert messze van gyalogosan,es hat Hangit etetnem kell,apa meg nem tud korabban hazaerni,szoval sehogyan sem jo,csak ha egyutt tudunk jarni a lannyal....
De a kondi termet beiktatjuk nemsokara,bar nem szeretem igazan ezeket....de talan megszeretem valahogy,mert elegge szarul erzem magamat ettol a sok kilotol.....de persze a tejemet is feltem....majd meglatjuk,kene csinalnom valamit mar....
Most lepek,mert nyugi van szokas szerint,es apa elvisz szolariumba,ha minden jol megy....