A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

jajjjj Manó,nane má.........mostmár ezernyi gyógypuszit és betegségűző manót küldök az egész családnak!!!!!!+++++++++

Kriszti,én egyszer csináltam knorr kapros-zöldfűszeres alapból halat,hát isteni lett az íze!!!!!!!!!!!!!!

Enyim gyerek is beszélget most,de nekünk nem forog a forgó.......

sutimano76

Viki, már megint nem írtál magatokról! Mizu?

Móka? Boboka? Csunyeszka?

Manó sajnálom! ++++++++

Süti! Hurráhurráhurrá. Ügyes kislány Berni baba, nagy puszi neki.
Finomat ettél. Én csak pizzát toltal be a sütőbe kicsit felturbózva. Párom ma ezt szeretne enni.

Kriszta le a kalappal a diéta miatt!
bex13

Manó: :( :( :( :( :( :( :( :( sajnos semmi okos nem jut eszembe! várunk a hírekkel!

Süti: látod Berni is egyre ügyesebb és okosabb, lassan el sem tudod képzelni, milyen volt, mikor órák hosszat ráztad a fenekét! :D :D :D

Viki: köszi szépen, remélem beválik!

KépKép
Kép
s.vera

Vera, a próféta szóljon belőled!!!

sutimano76

Sziasztok!

Már megint napok óta készülök jönni... :)

Manó, nagyon nagy gyógypuszi a gyerkőcöknek, neked pedig sok erőt +++++++++++++
Hát tényleg nem volt ez egy egyszerű ősz nektek :cry:

Ha a picúrkám engedi kezdek visszaolvasni

Madar, Julcsinak boldogságos szülinapot kívánok

Csajok, az nem gáz, ha sokat alszik a baba? Nálunk vannak napok, amikor csak az etetéseknél van fent. Ma is kb. fél óra játszószőnyegezés volt, ezen kívül szinte egész nap aludt.

Tegnap is ez volt, aztán este volt sírás, lehet, hogy összekeverjük a nappalokat az éjszakával.

Amúgy étvágy van (bár szerintem picit kevesebbet eszik mint 6 hetes korban "kellene", de hát ugye ez is egyéni).
Tényleg, Lili, Fruzsi mennyivel is született, hogy már 5900 gr?
Nikit ruhában mértem tegnap előtt és így is csak 4800 gr volt.

Kata, még régebben kérdezted: tejcsi úgy ahogy alakulgat, napközbenre általában elég, estére meg elfogy :cry: Iszom ezerrel a tejserkentő teát, meg van amikor még fejek is.

Móka, ügyik vagytok, hogy ketten bevállaltátok a zalaegerszegi utat:) Én még kettesben nem merek kicsi csomaggal elindulni. Mindig attól parázok (fejben most), hogy mi lenne, ha útközben elkezdene sírni, én meg automatikusan hátrafordulnék és .... Még belegondolni is rossz.
Úgyhogy még egyelőre én nem vezetek picúrkámmal, szerintem majd csak tavasszal:):)

No gyorsan elmosogatok stb. és kezdek visszaolvasni

Addig is pussz mindenkinek
Vendég

karácsony:
hááát én bezony díszítek ezerrel.....imádom a hangulatát:)))
úgy kezdem, hogy dec elején felteszem a fenyő cuccokat alapnak.... ebből minden évben veszek egyet.. és most már van elég mindenhova:))) ....meg az ajtódíszt.
utána pedig ahogy kedvem van mindig karácsonyítok rajta.... felkerülnek az égők...én imádom a karácsonyi égők hangulatát...
aztán a papírzsepi masnik:))))
mert nálunk minden a barna bézs fehér hangulat.. szóval a fa is ebben álldogál.. így minden egyéb dísz is... így olyan egységes..

nna és rájöttem, hogy a papírzsepi tök könnyen alakítható át masnivá:))) fogom összekötöm középen azt kész is....
seeeenki meg nem mondja, hogy az:))) ha meg megmondja akkor is jól néz ki és kész:)))...de illenre még nem volt példa....

aztán van egy madárkalitkám.... abba is szoktam belerakni egy köteg égőt... iszonyat jó hangulata van ha világít át a kovácsoltvason....

meg lehet kapni rácshálós égőt.. azt a bejárat fölé a folyósóra szoktam a plafonra kifeszíteni..... annak is nagyon jó hangulata van...

aztán a konyhába a sütő fölé mindenképpen mert ugye az a ház lelkének közepe..:))) pláne karikor....

és én amióta elköltöztem otthonról... még amikor egyedül is karácsonyoztam plafonig fa van..... - nekem ez kell:)))))...

nna most több nem jut eszembe....
ja dehogynem:))))) a fa alatt mindig vannak kamuajándékok..... üres dobozok becsomagolva:))))))) jóó nagy dobozok is:)))) mert annak is olyan jó hangulata van:)))

a mézeskalács...nnnna az meg meseillatot csinál az egész lakásba:))))

KépKép
dorkamartini

Ja, ezt még gyorsan megírom, hogy tegnap voltunk az I-es gyermekklinikán has-koponya-csípő ultrahangon. Fizetős, a három egyszerre 12 000-be kerül, de ha valaki külön külön akarja úgy is lehet, nagyon aranyosak, alaposak, össze sem lehet hasonlítani a madarász utcaival, ahol ugyanúgy elkértek a hasi meg a koponya uh-ért majdnem annyit, mint amit itt kérnek a kettőért...
És itt kaptunk elszámolási biz-ot meg mindent, részletes lelet, aláírva, pecsételve stb.

És minden rendben van hál Istennek:)

Kata, majdnem taliztunk az újpesti csípőszűrésen, mi is aznapra kaptunk időpontot, ahogy ti voltatok, csak mi jól elcsúsztunk itthon az idővel, a doki meg azt mondta, ha negyed órán belül nem vagyunk ott akkor felejtős, mert már nem néznek meg, úgyhogy már el sem indultunk.
Vendég

mano basszus......
de figyelj csak ez nem sima felfázás?

nekem volt kicsiként... és kb ilyesmi tünetekkel.....miért az ambulancia?

KépKép
dorkamartini

jajj lányok..... én karira azt kérem, hogy mindenki egészséges!

KépKép
dorkamartini

Madar:add meg az e-mailcímedet és küldöm a cuppogós videót.Bár nem a kezével hanem a cumival cuppog és közben csuklik is,de hasonló a hanghatás. :D :D
Vendég

Na, megnyugi... húgyúti fertőzése van, szval felfázott... azért kellett ambulanciára menni, hogy a tenyésztést még ma elküldjék vizsgálatra... Antibiotikumot kapott és kedden du vissza ellenőrzésre.

Kép Kép
manósziget

jólvan....:)))))))))))
tök aggódtam

http://www.harmonet.hu/horoszkop.php?pa ... 2009-11-05

rám tök igaz a eheti:)))) nézzetek rá ha van kedvetek
baba - mama horoszpók

KépKép
dorkamartini

Manó...húúúú,remélem hamar túl lesz rajta Míra!!!!

Dorka,hú te nagyon készülsz a karira......én 22-én kitakarítok mindent....esetleg 23 előkészítem a kajákat.....24-én de.megfőzök....husileves,töltött pulykemell.....25-26-án családozunk...tavaly nálunk volt a családozás,most inkább mennék,mert 20 emberre főzni,és kézzel mosogatni,nem egyszerű,ráadásul most anyagilag is megterhelő lenne....
Asztalra varrtam karácsonyos terítőt,rá kimondott karácsonyi gyertya.....
idén ha Berni és a pénztárca(bár nem drága) engedi akkor szeretnék egy ajtó és egy adventi koszorút gyártani!!
nálunk is nagyrészt barna,bézs,bronz,bordó színekben pompázott a fa és a lakás díszek is...

Dorka...mint a nővérem...gyerek nélkül is plafonig érő fa kell.....nekem csak az a lényeg,hogy élő legyen,ne mű!!!
majd én is úgy tervezem,hogy veszek égőhálót..és díszítgetek..főleg jövőre mire Berni még jobban értékelni fogja.....

sutimano76

Hoztam nektek pár képet!!!! :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép

sutimano76

ja ráadásul páromnak dec.26-án van a szülinapja!!!!

sutimano76

KépKép
dorkamartini

Manó, jó hogy nem komoly :? . Remélem, most már rendbe jön nálatok minden.

Sajnos a fényképezős kurzus kimaradt. Még mindig nem tudom, hogyan kell áttenni a képeket a fényképezőgépről :( , de :!: tegnap vezettem :!: (az oviig és vissza :lol: )

Jövő vasárnap lesz a keresztelő. A szakács, akit meg akartam kérni főzni, nem tudja vállalni, így nekünk kell valamit összehozni 50 emberre. Tegnap kicsit rám tört a pánik. Erre ma teljesen véletlenül megtudtam Attilától, hogy az apósomék és a sógoromék nem fogadóban, hanem nálunk alszanak és megjönnek pénteken! (4 gyerekkel). Kriszti látta, mekkora helyen lakunk, nem t'om mi lesz. Én nem tudom úgy főzni, hogy a kicsikém ordít, a gyerekeim nem segítenek és 8 helyett 12 gyerek rohangászik a lábam alatt...
Azt hiszem a fejemre öntök egy liter boróka olajat ("Koncentrálj a lényegre!") és egy liter grépfrút olajat ("Fogd fel az élet kalandos oldalét!"), aztán lesz, ami lesz. A fülemet meg bedugom, hogy ne halljam a megjegyzéseket.
HA van valami jó tippetek, előző nap egyszerűen elkészíthető ételekre (lehetőleg olcsó is legyen), akkor ne fogjátok vissza magatokat és írjátok meg!

Sok puszi nektek! JULCSInak külön is!
Jó éjt!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna,kolbászostöltelékkel töltött p,mell....egy nagy pulykamell elég sok embernek elég,és a töltelék nem kerül sokba,emellé még rántott husik esetleg,rizibizi,hasábburgonya vagy burgonyapüré.....vagy a rántott husi helyett,mert az melós,esetleg pörkölt+tészta?????

sutimano76

és mi lenne ha kifőzdéből rendelnél? Nálunk ilyen mennyiségre ki is hozzák.... és tök fincsisz.....

a mennyiség miatt kedvezményt is kapsz....

én egy céges bulira rendeltem babgulyást pitával....- óóriási sikere volt....
a hazai ízek:)))) aztán egy görög étterem csinálta:)))

előző napon csinálhatnál mellé pogácsát a gyerekekkel... mondjuk a baba kezdőbetűjét kiszaggatva....

jaaa.. és gulyást is lehet előző nap megcsinálni:))))

de nemtom..... lehet keresztelőre vmi puccosabb kell? nem értek hozzá....

mi ilyenkor töltöttkáposztát szoktunk ha sok a ember... azt jóóóó nagy fazékban lehet:))) és csudafincsi

és mindegyik jóóól laktat:)))

KépKép
dorkamartini

sajna mivel 12.30-15.40-ig és 17.30-tól is aludt kicsilányom,most semmi álmosság még csak a láthatáron sincs,remélem 22-re azért elálmosodik :roll::roll::roll:

sutimano76

Sziasztok!

Manó: jaj, nagyon sajnálom, hogy most meg Míra betegeskedik. Drukkolok, hogy a továbbiakban már messze elkerüljenek a betegségek.

Dorka: Hú, ennyi díszítés. :lol: Szuper lehet! Ugye teszel majd fel képeket, ha alakul a lakás? Nagyon érdekelne. :wink:

Kriszti: nagyon köszi a dícséretet, nagyon jól esett! Büszke is vagyok Mátéra nagyon. :oops: Kiabálás :lol:

Anna: Hát téged sem irigyellek a főzés-vendéglátás miatt. Ennyi ember azért nem kis meló. :roll:

Viki: Kis vejedet meg sem dícséred, hogy milyen kis ügyes tornász? Pedig már most produkciózik. :lol:

Kép

Kép
hgrita

mano:)))))

egyből rád gondoltam:))))

ezt nézd!
http://www.onestepahead.com/catalog/pro ... _catalog=1
Kép

KépKép
dorkamartini

Brumi??????

Süti, fantasztikusak a képek!!!!!!!
bex13

Két kép máról:

Kép Kép

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok csajok!

Sikerült visszaolvasni, nem semmi termés! :wink:

Szemünk minimálisan szebb lett, hasfájás is mintha szűnne (kopkopkop). Alvás kevesebb, de nem sír, csak nézelődik, és igényli a közelségünket.
Én keltem ma erős bal lábbal, nagyon nyűgi vagyok!
A katéter helye fáj, meg a gyulladt szőrtüszőim :( olajjal kentem be.

Koszmósodunk, de csak minimálisan, vetünk Babe sampont rá.

A Babáink a legszebbek!! Ismét megállapítottam :D
Lili, Fruzsi tekergésétől kész vagyok!!! :D Ebano is pont ma játszott kígyót ugyanígy, vagy inkább valami tarajos sárkányt, mert hozzá a haja égnek állt :D

Kata, Ebano napközben ott alszik, ahol éri :D Kiságyban, pihiszékben, függőágyban, kanapén, ágyunkon, kocsiban…
Éjjel általában a kiságyban, ami mellettünk van rögtön, nagyon ritkán mellettem. Hajnalban szoktam magam mellé venni, mikor 6 körül kel (nekem hajnal), de csak azért, mert én ki sem látok a fejemből.

Madar, hittan :evil: Mindenki hitét tiszteletben kell tartani, főleg egy „tanár”-nak, nem semmi….
Advent, most lehet, h háborút indítok… én nem szeretem a Karácsonyt :( legtöbb esetben képmutatást érzek… szüleim sem tartják (lehet, h innen indult). Barátaimmal összeülünk néha, de itthon nincs nagy felhajtás.
Érdekes, hogy a párom sem nagyon, ez kiderült, szóval mi igazából nem nagyon készülünk rá… de szeretem látni, amikor más készülődik, akik szívből ünneplik, nem, mert kötelező szinte. Például, ahogy Dorka leírta!!
Díszeket szeretem (nem a fára valókat), szoktam venni néha.
Julcsinak boldog szülikét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika, de szupit turiztál!!

Babcika, G.R. főzőműsora miről szól? Múltkor véletlenül odakapcsoltam, mindenkivel üvöltött, bírtam fél percig…

Viki, nyakig?? Ejha! Nekünk is van egy bekakilós rugink… rá sem adtam inkább, mostanra meg már kinőtte :wink:
Mosolytól elolvadtam!!

Mabe, Molli sapis képe tündéri!! :D Mosógép :evil:

Kriszti, de édesek vagytok!! Nagyon tetszik a zöld mozaikcsempe is!!

Andi, spenótos rugii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom!

Rita, Máté is milyen ügyes, tesós képek nagyon aranyosak!!

Bex, felszúrni én nem engedném! Az tuti!

Piciibo, de jó, h visszatértél!
Sajnálom a rossz híreket, de ne keseredj el!! Magadat pedig egyáltalán ne hibáztasd!
Ákos tündéri kisfiú!
Hogy reagál a fényre, az nagyon jó!! És ő is teljes értékű emberke!
Küldöm a pozitív energiákat ++++++++++++ és erőt, tudom, h kell!!

Manó, örülök, h Ákossal hazamehettetek!
Mira :( szegénykém, mindannyian, sok gyógypuszit küldök!
Felfázás nagyon rossz, engem a mai napig kínoz :(

Anna, szia végre!!! Képet kérünk!!!

Süti!! Képektől odavagyok!!!!! De édes Berni is!!

Dorka, szupi az a játszó!!
Nagyon szeretem az írásaidat...

floranan

Anna, lehet pl baconbe tekert halfilé is, vagy baconbe tekert csirkemáj. finnnnnnnnnnnnnnom :))))) vagy hidegtálat is készíthetnél, azzal talán nincs annyi stressz. Ha gondolod keresek neked recepteket hozzá! Csak kiabálj ;)
Ezzel együtt, én fixre sikítófrászt kapnék a szitutól 8) A füldugó nagyon jó ötlet! :) :) :)

Karácsony: mi is készülünk :)

mézes sütés már évek óta hagyomány, házikó is és dísz is a fára és enni is :)

ezek a tavalyiak: /a kecó nem a legtökéletesebb ... a tavalyelőttin füst is volt a kéménynél :D

Kép

Kép

Én is szeretem a fényeket nagyon, de inkább csak nézni... bár .. nem tudom, talán .. :D

Rita, micsoda komolyan néz :) kis prof :)
Süti, uccsó képen, mikor mosolyog Berni, totál Te vagy :)

vicger

Sziasztok!

Most nagyon röviden:

Picibo!!! Sok erőt kívánok nektek, és nagyon szép fiúcska Ákos!!! A lányok tanácsait nem ismételném, egytől egyig igaz mind!

Mano! Örülök,hogy Miraval "csak " ennyi, nem irigyellek benneteket most, én már tuti megőrültem volna :(

Folra G.R műsora tényleg nagyjából erről szól, a lényeg lehet nyerni egy éttermet, vagy hasonlót, konyhafőnök lesz a gyöztes, és ...., ordibál, de számomra annak a pasinak kisugárzása van :oops:

Anna, kajára én is a rendelést ajánlanám.

Rólunk!!! Neurológia letudva, minden OK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , a lányom is így vigyorexezett végig a vizsgálaton. Mindenki legalább 3 -4 hósnak nézte.

És egy búcsúkép mára

Kép

Kép
babcika

Rita... egész este azon agyaltam, hogy meg sem dicsértem pici vejem mennyire nagyon ügyes!!!! Hurrá hurrá csak így tovább! És milyen szíííííííííííííííííííííííííp! Ezek a huncut nézések... :) :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti... még neked akartam... szuperül nézel ki!!! :) :) :)

Dorka... ollllan jókat írsz... tök jó olvasni.... :) :) :)

Anna... hurrá... hurrááá újra itt vagy! Sajna én főzési tanácsokat nem tudok Neked adni... én nem vagyok egy konyhatündér... most, hogy anyum nincs itthon eléggé megvagyoklőve.... DE nagyon szurkolok Neked, hogy sikerüljön összehoznod a kajcit!!! :) :) :)

Bex... sajna ritkán tudok jönni... akkor gyors végig futok az írottakon... és még gyorsabban (hiányosan :oops: :oops: ) reagálok és rohanok tovább...
Nooo akkor egy kicsit magunkról: nálunk semmilyen rendszer nincs... (vagy lehet, hogy van... de az nem tudatos... :wink: ) Amióta tejci hiány volt nálunk... azóta igény szerint szopizik Dóri ... (bíztam bennetek és bevált... :wink: KÖSZÖNÖM! ) azóta NINCS pocakfájás!!!! (kopp-kopp-kopp) Néha megrémülök egy kicsit, hogy milyen sok kijön belőle bukáskor... de már egyre rugalmasabb vagyok... és úgy fogom fel, hogy ez felesleg a pici pocakban... DE lényegesen kevesebbet bukik, mint a kórházasdi előtt... szegény éhenkórászom akkor teleette magát hirtelen (mohó...) és akkor nagyon jött ki belőle és fájt a pocak... :? :? :? :?
Jaaa és feleslegesen béreltük két hónapra a mérleget... :oops: :oops: :oops: mert nem mérem.... mert abba belelehetdilizni... :? :? :? :? :? nagynéha kíváncsiságból megmérem... (mert nagyon sokan kérdezik, hogy mekkora?... ) tátátááááááááááááááááám ruhástól (vékony body és vékony rugi van rajta) 6 :!: :!: :!: :!: kiló felett van a drágám...
A napunk kábé így néz ki: reggel kb 7-kor ébred Dóri... szopizik... majd visszaalszunk... (ilyenkor odaveszemmagammellémertapamárelment.... :wink: ) kb 10-kor ébredünk... felöltöztetem és huzunk a konyhába... a legújabb heppje, hogy nem hajlandó a pihiszékben maradni 5 percnél tovább... (úgyhogy van 5 percem, hogy elkészítsem a reggelim... mert utána...) csak a kezemben van el... jaaaa és úgy ordít a pihiszékben, hogy tiszta vörös a fejecskéje... és már nem kap levegőt... ez annyira hamar bekövetkezik, hogy az eszemet rekeszti ki... :? :? :? már kifejlesztettem a nagyongyorsankikapcsolomapihiszékkapcsát... és rohanok ki vele a levegőre, mert kint már kussvan... :wink:
(Nooo ezt öltözéskor is eljátsszuk... )
Reggeli után bemegyünk a szobába... és próbálom nagyonrövididőnbelülelőkészítenia babkocsit... ez is egy mutatvány.... utána nagyon gyorsan kell öltözni, mert hamar bepöccen az én drágám... a babkocsiba landolás után már semmi baja... bevágja a szunyát...(ja és Boboka...van hogy Dóri is egésznap alszik... este meg riszálni kell a sejhaját... :) ) kb alszik 3-4 órát... aztán behozom ... ( ma előbb behoztam, mert nem akartam ebbe a nyálkás ködös időben kint hagyni... :? :? :? ) ekkor már kb 4-5 óra van... jön haza apika... és eddig az volt a műsor, hogy innentől kezdve ordítakisDrágaamiacsövönkifér.... :? :? :? DE ma elaludt kb 6-ig és utána gagyorászott mosolygott nézelődött huuu nagyon jó volt látni... tökjólelvolt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: itt voltak kb 10-ig a barátaink... és tök jól elnézelődött... és elaludt... igaz kézben... de akkor is jó volt ez az este... sokkal könnyebben elaludt, mint máskor.... és azóta a kiságyában szunyókál... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom! Előre láthatólag kb 3-4 felé ébred... szopi... és szunya tovább.... (jaaa természetesen napközben amikor fent van ... külön nem írtam... de szopizik.... )
Nooo jó hosszú lettem...

Jó éjt mindenkinek!!!!!!
vikiviktor

Uffff...este 6-tól mostanáig tartott a műsor.K.O andi vagyok.futok aludni,remèlem sikerül.

Kép
v.andi

Jó reggelt mindenkinek!

Ú már láttom itt a karácsony, ház nekem nem tudom mire lesz időm... pont azt néztem valamelyik nap, hogy nem tom hova rakjuk a karácsonyfát, mert az eddigi óriás nappaliba új bútor került + tegnap meghozták az új puffokat + egy óriás járóka, 2 pihenőszék 1 hinta...semmi hely nincs és még a fikuszom is akkora lett, hogy felér a plafonig, nyáron kint volt az udvaron, de már fázott szegénykém, csak azt nem mondta, hogy2szer akkora lett, mint volt....lehet meg kell válnunk tőle, pedig ált.iskolás korom óta megvan...

Flóra evett már, de úgy hallom másik maszat is ébredezik...

t-pk

t-pk - fikusszal én is így jártam....most idebenn ácsorog és várja eldöntsem hova is kerül....Én szívesen odaadnám valakinek minden télen.. de tavasszal meg jóóó lenne vissza mert a teraszon meg olyan szép.... De amint valakinek megemlítem, hogy vissza is kéne majd hozni akkor naagyon csunyán néz... mert magasan van ez a negyedik...pláne egy ekkora monstrum fel le sétáltatásához......

Képzeljétek ébresztettem az egész familit éjjel 1 - kor.... Hozzá kell tennem nem állt szándékomban... csak éppen azt álmodtam, hogy elraboltak és bekötözték a szám.. és valami hangos életjelet kell adnom, hogy kiszabadítson valaki....Hááát:)))) állítólag a teáskanna hangját utánoztam:))) párom és kutyu egyből felpattant és próbált keltegetni mi a baj... dorki szegény meg elkezdett sírni.....
de!!!!!! ez azt jelenti, hogy bekötözött szájjal is megtudnék menekülni...hacsak az éppen a közelben jelenlevő hallgatóság nem kapna inkább kedvet a teázáshoz hallva engem mint a szomszéd teáskanna....
Mindenesetre olyan röhögés jött rám minden alkalommal amint eszembe jutott, hogy megmenekülve a sorozatgyilkostól párom első mondata a olyan hangot adtál ki mint a teáskanna......volt...szóval aztán meg ezért nem aludtam..... mindenesetre jobb volt..mint bekötözve feküdni x helyen..:))))

ja és.... megjött...
basszus lányok... én nemtom..... de kkkkra fáj a hasam....és mint a niagara...... ma reggel azt hittem elfelejtettem pótolni amit kivettem.... mert pillanatok alatt eláztam....
és én elkezdtem szedni bogyeszt..... bár ugye mi tápozunk.. szóval mindegy....
megnézem mi a neve....: qlaira
háát nemtom.... én jobb szeretem ha egyforma minden bogyó.... ez nem az... de majd meglátjuk

KépKép
dorkamartini

Dorka!

Teáskanna, én is rögögésrohamot kaptam :lol:

Megjövés: én még semmit sem szedek ,mert nem jutok el dokihoz a 6 hetesre, de amikor nekem megjött nekem is sok volt az első 2-3 napban, annyira, hogy tampon átáz 1 óra alatt, és a betétben is volt rendesen, aztán 4. nap már sziten alig, és vége, majd 1 nap múlva még kicsi, de kb .6 -7 nap alatt végzett a dolog.

Mi is tápisak vagyunk. Én sosem szedtem többszínű bogyót, nem volt szimpatikus, mert abban a hormonok aránya nem minden nap ugyanannyi.

Tényleg, tápiról jut eszembe, Dorki mennyit eszik egyszerre és hányszor egy nap. Mi most álltunk át a 170-es adatra (150 víz+ 5 kanál tápi), mert a 130 már kevés volt szerintem, 2-2.5 óránként akart már enni és hajnalban is volt hogy felkelt 3-kor. Most 1 napja 170 van és a mai éjszakánk, 21.00-5.45-ig folyamatos szunya, aztán kaja, és megint szunya 6- most is. :D

Rita! Pöttöm fiad nagyon édes, olyan kis "minden nagyon érdekel" tekintete van :D

Kép
babcika

floranan - pfujjkarácsony:)

hát tudod a rokonideoda, kimitnemkap , mindentgyorsanmegsütni karácsonyt én sem szeretem

tudod...én nem engedem akkor be a számomra rossz embereket.. mert ugye teremtek egy szigetet a nagy káoszban ami tényleg a békéről meg a szeretetről szól tele pozitív energyvel..... ne jöjjön már oda senki aki negatívoskodni akar....
ez lehet bunkóság..... de olyan kevés idő és lehetőség van feltöltődni... és amúgy meg aki ilyenkor a szájára vesz..... az ha a legjobb ellátást kapja abban is találna kivetnivalót.... szóval megspórolok magamnak egy fölösleges kört....
kezdek elég jól haladni azon az úton, hogy nem érdekel mit beszél az akit én nem tartok jó embernek.... régen nagyon nem ilyen voltam...mindenkinek megfelelni ezerrel....

van egy könyv..- kimegyek megnézem a címét - Dan Millman - erre születtél
ha valaki szereti a ki is vagyok boncolgatását ..... nekem nagyon bejött. Lényegében számmisztika de másképp mint a megszokott... - ééés basszus nagyon illik - legalábbis eddig - mindenkire akit néztem. Van benne kapcsolatboncolgatás is..... hogy ezzel meg ezzel az emberrel mik lehetnek a nehézségeitek, mikben erősítitek egymást és hogyan hozhatjátok ki a legtöbbet az adott kapcsolatból....
Nagyon érdekes a baba és mi kapcsolat....
Ha ügyesen használja az ember lehet jobb irányba tudja terelni a gyerkőcöt vagy sajátmagát....
vastag könyv de csak azért mert minden számot külön elemez..- szóval nem kell elolvasni csak azt a részt ami rád vonatkozik éppen.

nnya ez most onnan jutott eszembe, hogy ebben a könyvben alaposan leírták, hogy bezony én dícséretfüggő vagyok.. és tök mindegy ki és mennyire gáz az adott ember... szükségem van a díscéretére... - és ezzel kell megküzdenem nagyon sokszor az életemben.... hogy bízzak inkább magamban, mert miért várom én annak a tiszteletét akit én nem tisztelek....meg effélék..

nna abbahagytam....:))))))
csak nekem sokat segített... párommal kapcsolatban is....volt amiért magamba kellett szállnom....:))

szóval engem nem érdekel a pucckarácsony....nekem nem a rokonokról szól.. persze ha mindegyik kis tündibündi lenne akkor lehet...:)) na de neeem azoook!!! pl anyósom mindenkinek azzal jön, hogy én direkt felcsináltattam magam a fiával.... - és akkor engedjem ide???? a lópikulit:))))

hűűű szómenésem van..... - menek is takarítani:)))

KépKép
dorkamartini

háát nemtom.... dorki most furcsaságokat művel.....:)))
kel éjjel 3 -kor és reggel hatkor.... aztán 3 óránként kajci... de kevesebbet eszik.... olyan 110-130 körülire állítanám be..... amikor tartotta az éjszakai szünetet akkor ment a 150.... de most nem.... van , hogy 7-8 szor eszik egy nap.... az eddigi 6-5höz képest azért sok....

viszont egy deka pocakfájás nem volt már pár napja..... igaz közeledünk a 3. hóhoz....

de dorki nem nagy baba ám..:))) ő mindig is kevesebbet evett... - de szépen gyarapodik és csuuupa izom:)))
olyan mint anya volt picinek:)))

nnnnya nem sokat segítettem:)

KépKép
dorkamartini

Dorka!

A könyv engem is érdekelne, drága??? :oops:

Anyósok :evil: , tudod kik szoktak ilyet mondani, akik anno direkt csináltatták fel magukat , mindenki magából indul ki :!:

Kép
babcika

na ezt meg is mondom neki:)))
babcika üzeni.....:)))

a könyv 3490

KépKép
dorkamartini

Hát nem sokat segítettél :), de örülök, hogy legalább van kitől kérdezni, mert Janóval csak a bizonytalanság volt.

Blanka is van,hogy csak 100-at eszik, de tegnap már 4* is bement a 170 közte egy büfivel. Ő sem az a nagyevő,hiába nagy baba. Fiam 2 hét éhezés után 2 hetesen rögtön bekapott 180-at. Ahhoz képest nyuszimuszi nem is eszik sokat, csak most azt nem tudom,hogy elég e ha 4 óránként eszik, mert tegnap is 3 óra mulva akartam etetni, aztán megevett vagy 70-et sem. Szóval halvány lila gőzöm nincs,hogy akkor most hogyan, de majdcsak megmondja mibaja, ha sírdogál..., ami ritka ám.

Már 8 hetes, és még csak tegnap ordibált egy kicsit, mert a bankban ,3.5 órát várakoztunk, és a vége már nem tetszett neki. Közben volt kaja, pelusozás, pici alvás, és sajnos nagyon meleg, és sokk ember is. De képzeljétek a bizti őr olyan rendes volt, hogy hívott egy ügyintézőt csak nekünk ,hogy ne a tömegben várakozzunk, így elkezdték rögtön az ügyintézést, és az tartott eddig, de egy külön tárgyalóban voltunk, így jó volt.

Kép
babcika

Az előző hsz-em óta érkezett köszöntéseket, kedves sorokat is nagyon köszönjük. :) Este megmutattam, felolvastam őket Julcsinak. Látnotok kellett volna, hogy ragyogott, csillogott a szeme, olyan boldog volt. :D Köszönöm Nektek. :)
Este megvolt itthon a szűk családi kör ünneplése, ma délután anyumék, bátyámék, apa hugáék jönnek, holnap délután meg a kisbarátaival ünnepel Julcsi .... szóval nálunk 3 napig nonstop ünneplés van. :wink:

Kriszti, Timi:
lányok nagyon helyesek lehettek, ahogy kurjongattak a forgónak. :lol: Fotó, hanganyag? :wink:

Kriszti: attól függ milyen hal? De egy kis só, tört fokhagyma friss petrezselymes olíva csak használhat mindegyiknek. :wink:
Nagyon szépeket alkottatok tavaly. :)

Manó: hihetetlen tényleg mi mindene mentek keresztül. Mírának sok-sok gyógypuszi és tényleg küldök én is valami betegség űző manót Hozzátok.

Süti: Berni is olyan cserfes lesz mint anyája?! :wink: :lol: :lol: Berni képek :D :lol: :lol:

Boboka: már épp akartam írni, hogy megint merre jársz? :wink: Vizsgálat :D

Lina: priviben mindjárt küldöm a e-mail címem. :wink:

Timi:
majd mutatsz képeket a belső díszítésről? Please .... :)

Anna: 50 emberre főzni + 12 gyerek :shock: :shock: :shock:
Ez egészen konkrétan a lehetetlen kategória ... ez csak úgy fog menni, ha beveszed Mabe lecarom tablettáját. :wink: De a Te ötleteid se rosszak. :lol: Hideg vagy meleg ételben gondolkodsz? ... csak hogy mire küldjünk ötleteket ...

Rita: Máté annyira gyönyörű :)

Idáig jutottammost a visszaolvasásban, Többiektől, bocsánat, de fel kell macerálnom Veronikát, mert szoptatnom kell, hogy 10-re Julcsival odaérjek a korira, aztán haza, főzés, du tenisz Julcsival, utána jön a család ... este romeltakarítás, lehet, hogy csak holnap lesz időm folytatni.

KépKép
KépKép
madar

Madar!

Julcsinak én is sok boldog szülinapot kívánok!!!!

Kép

Kép
babcika

jó reggelt!!

Bex,köszi

Rita,Máté szeme.....elvesztem benne....ez lesz az egyik amivel hódítani fog az tuti!!!!!!

Flora szemjavulás,jóóóóóó!!!! :D

Akkor én most leírom,hogy nekem miért a kedvencem a karácsony!!!! NEM AZ AJÁNÉKOZÁS MIATT!!!!mert azt én is utálom,hogy ajándékozni kell...azt a dumát meg főleg,hogy nehogymá csak 1× egy évben szeressük egymást(a szeretet ünnepe)......nekem a karácsony erről szól:együtt töltött idő nővéremékkel,amikor társasozunk,jókat eszünk,nem siet senki sehova,se munka(mondjuk mi szerencsések,mert a fiúk se dolgoznak 23-tól jan.2-3-ig)szóval végre van időnk egymásra....és idéntől már nincs ajándékozás se,leginkább azért,mert ami fontos az megvan,van olyan ami kéne,de az drága,azt meg főleg utálom,hogy haszontalan dolgokat veszünk egymásnak,mert karácsony van.......nálunk a gyerekek kapnak,amire szükségük van és kész!!!NA MEG A SÜTIKRŐL!!!!! :lol: :lol: :lol:

Flora,köszi...(kép)

Kriszti,na most hogy picit békén hagy Berni,kicsit részletesebben tudok neked is írni...visszatérve a képekre......fürcsisek nagyon édik,és Vicával KisAti fürdik,ugye...na én úgy gondolom,hogy lassan a kis jelzőt elhagyhatjuk.....Luca,hát haláli fejeket vág,személy szerint nagyon imádom,és reszkess mert ha egyszer talizunk...bizisten elrabolom!!!!!főzös kép....nem semmi hogy milyen ügyi vagy kendő megkötésiből....akkor aludt Luca???Túrógombóc....nem evés????én ezt úgy csináltam volna a 90 naposban,hogy fehérje,mert túró és tejföl,és szénhidráton is ,mert búzadara és cukor :oops: :oops: :oops: ,na ezért nem megy nekem a fogyókúra!!!!!!gondold végig egy zserbót mennyi helyre be tudok sorolni :oops: :lol: :lol:

Baconbe tekert cuccok drágák,mert a bacont aranyárba adják!!!!de finomak ez tény,én is imádom,sokszor magába kenyérrel és csemege ubival!!

A mézeskalácsokat már egyszer mutiztad,nagyon ügyi vagy ,talán jövőre én is megpróbálkozok vele......
kép....köszi

Babcika.....Blanki-cica kép,édi és tényleg tök csajos

közben halkan megjegyzem,hogy Berni 9.20-kor evett,aztán beraktam a járókába ,hogy dumcsizzon a játékokkal,kicsi duma,de most 10 és már alszik is,és megint egyedül....juhééééééééééééé!!!

Andi... :( ,tudim már marhára nem segít de kitartás,sztm még pár nap is rendeződök,legalábbis nálunk így volt!!!!

T-pk,arra nem gondoltál hogy a fikuszt díszitsd??????

Dorka,akkor itt jó helyen vagy,mi imádunk ugye olvasni,a lányodtól olvadozunk,a fotóidat irigyeljük,szóval itt aztán kapsz dicseket rendesen!!!!!!Nálam a megfelelni akarás párosul a tökéletes vendéglátóssal,így nem elég csak kóla,meg őszilé,hanem cubalibre meg sexonthebeach (ez alkoholos és alkoholmentes is)van az "itallapon".....és akkor a kaja a teríték és egyebek!!!! :roll:

álmod...hú szegény család!!!!!szegény te!!!anyós beszólása,jesszus,nem semmi!!!!Hú ehhez képest nekem arany anyósom van....

Madar,Andi én küldtem hanganyagot,ide nemtom felrakni!!

sutimano76

Boboka,kikapsz meglátod!!!így eltűnni,már készültem telefonálni!!!!!tudod,olvasás és reagálás alól van felmentés,de hogy nem mutizol képeket,ez megbocsájthatatlan!!!!

sutimano76

tettem fel egy videót...valaki meg tudja nézni,mert nekem nem indul el!!

sutimano76

Manó! Mielőbbi gyógyulást Mírának!! Mindig van valami, ugye?? :cry: Mostmár jó lenne egy kis nyugi ugye?? Szegénykém!! Jó egészséget kívánok Nektek!!!

Floranan! Örülök, hogy javulgat Ebano szeme!! Csak így tovább, és Neked meg simi a katéter és a szörtüszők miatt!

Anna!! Ne haragudj, de én olyan jót nevettem a hozzászólásodon, már amit a fejedre öntenél meg hasonlókon, olyan aranyosan írtad le!! :lol: :lol: Huhh, azért ez tényleg nagyon nagy meló, én is inkább rendelnék, vagy az lehet, hogy nagyon drága?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nekem tutti nem lenne erőm ezt végigcsinálni, Neked kívánom, hogy sikerüljön és jól alakuljon minden!!!

Bex! Köszi az érdeklődést! Tegnap este is nyűgös volt a kisfiam, de kiderült nagy nehezen, hogy kevés neki a tejci, úgyhogy bevetettem a lefejt tejet is... utána már nyugi lett és elaludt!
A játszószőnyeg még nem érdekli nagyon sajnos, pedig olyan jó lenne, ha ellenne rajta. Lehet, az a baj, hogy a lelógó dolgok nem elég hosszúak, és nem éri el?? Úgyhogy így jártunk, mert ilyet vettünk, de akkor még naívak voltunk és nem tudtuk, hogy ez lenne a lényeg... :cry: Na majd ha egy kicsit megnő biztos jobban fogja értékelni. Kiló ügyileg ruhában 5260 volt legutóbbi szopi után Tomika, úgyhogy remélem ruci nélkül legalább 5 kg már!! Majd lemérem! :D Most meg tök jól elvan a hordozóban, pedig eddig nem nagyon értékelte, max. 5 percet bírt ki benne, mostmeg már 1,5 órája ül benne... :) Hurráááááááááá!!
Tomika arcocskája javulgat?? Nekünk a Sudocream nem tudom, hogy beválik-e, még kenegetjük, de úgy tűnik, mintha enyhülnének a pontocskák, legalábbis már nem pirosak...

Süti! Berni csudaszép a fotókon!!

Babcika! Blanka képe nagyon szép, olyan mesés!! Édes és szép!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.11.07 12:03-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Süti... már akartam kérdezni, mert az iwiw-en is láttam Berniről ezeket a fotókat... hogy hogyan csináltad ezeket az állatosdikat???? hm???? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Dorka... kiabálás... :shock: :shock: (nekem kismamiként voltak furi álom-járkálásaim... remélem nem jön vissza.... :shock: :shock: :shock: ) anyós... durva... :evil: :evil: :evil: :evil: Hallod velem úgy néz ki Te szeretetted meg a karácsonyt.... :shock: :shock: :shock: már tegnap óta én is gondolkodom díszítésen... eddig ilyesmi eszembe sem jutott... valahogy úgy voltam az egésszel, mint Flora.... :roll: :roll: :roll: :roll: örülök, hogy itt vagy :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti... azzzzzzzzzzzzta de ügyes vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

T-pk... Dorka... nekem is a fikusz díszítés jutott eszembe.... :wink: :wink:

Képzeljétek én ma reggel lepedőt kellett cseréljek a nagyágyban... mert... Dórát odatettem magam mellé és betrottyizott... DE olllllllllan szinten, hogy megint felment nyakig... és még a lepedőnk is olyan lett.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: a témához tartozik, hogy tegnap nukukakivolt... és ma reggel 7-ko már a kiságyban is azzal kezdtük a napot, hogy Dóri trottyantott egy nagyot... ráadásul hason aludt... így a nunusvoltcsupakaki.... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: de ez a lepedős ez durva volt... pffffu én nem tudom mi lesz itt hozzátápláláskor... mindenki azt mondja, hogy akkor még büdibb lesz... ennnnnéééééééééééééllllllllllllllllll ???????????????????????? atyaúristen.... mileszittmég... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: nnnnno de rájöttem a titokra... nem a megszokott pelust vettük... nekünk a pampers economy vált eddig be... (meg az elején a dm-es... de most dm-est Viktor nem engedett venni... merthogy vegyük a jól beváltat...) igenám de amikor vásárolni voltunk... nem figyeltünk oda... pampers pampers alapon levettünk egy csomag pelust... oszt hazajöttünk... itten aztán jön a feketeleves... :? :? :? :? :? és naponta 3-szor öltözködünk igazi lányokhoz híven.... :wink: :wink: :wink: :wink:
úgyhogy nekünk a pampers economy a jó... délután asszem megyünk pelust venni.... 8) 8) 8) 8)

Nooo megyek... jaaaa Dóri annyira elfáradt a kaksizásba... hogy betettem a kiságyba nézelődött... oszt alszik... hurrá hurrá teljesen magától... Süti teljesen tudom mit érzel ilyenkor!!!!!!!!
vikiviktor

Nemtom lehet, hogy már valaki rakta ezt ide... de most én is iderakom.... :) :) :)

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem botlottam meg játékokban
vagy felejtettem el egy altatódal szavait.
Nem aggódtam azon, hogy
a növényeim vajon mérgezőek e.
Soha nem gondolkodtam védőoltásokon.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem hánytak rám.
Kakiltak rám.
Ettek le.
Pisiltek rám.
Teljes kontrollom volt az elmém felett
és a gondolataim felett.
Egész éjjel aludtam.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem fogtam le egy ordító gyereket,
hogy az orvosok meg tudják vizsgálni.
Vagy beadják az oltásokat.
Soha nem néztem könnyes szemekbe és sírtam.
Soha nem váltam tündöklően boldoggá egy egyszerű vigyor felett.
Soha nem ültem késő éjszaka,
hogy nézzek egy alvó babát.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem tartottam egy alvó babát csak azért, mert
Nem akartam letenni.
Soha nem éreztem, ahogy a szívem millió darabokra törik,
mikor nem tudtam a fájdalmat megállítani.
Soha nem tudtam, hogy valami annyira pici
olyannyira befolyásolni tudja az életem.
Soha nem tudtam, hogy valakit ennyire tudnék szeretni.
Soha nem tudtam, hogy ennyire imádnék anyának lenni.

Mielőtt Anya voltam,
Nem ismertem az érzést,
milyen a szívemnek a testemen kívül járnia.
Nem tudtam, mennyire különleges érzés lehet
etetni egy éhes babát.
Nem ismertem azt a kötődést
anya és gyermeke között.
Nem tudtam, hogy valami annyira pici
annyira fontossá és boldoggá tudna tenni.

Mielőtt Anya voltam,
Soha nem keltem fel az éjszaka közepén
minden 10 percben, hogy megbizonyosodjam, minden rendben.
Soha nem ismertem azt a melegséget,
az örömöt,
a szeretetet,
a szívfájdalmat,
a csodálkozást
vagy a sikerét, milyen Anyának lenni.
Nem tudtam, hogy képes vagyok annyi mindent érezni,
mielőtt Anya voltam.
vikiviktor

Viki nagyon szép a vers...

sutimano76

sajna Berni csak 1 órát aludt,már egy ideje igyekszem kitalálni mi is érdekes...nem sok sikerrel,eddig minden játék uncsi!!!

sutimano76

Süti!

Mi 9.30-kor keltünk, kaja majd apázás, és most már egy órája az " itthagytak a nagyágyon egyedül,és nézelődök" játékot játsszuk, aminek anya nagyon örül. Néha a békénhagyás is jó játék, legalább is az enyémnek, van hogy azért kezd el sírni,mert kiveszem az ágyából, vagy felveszem... :roll:

Kép
babcika

Rita... "édes nyugalom" kép a kedvencem!!!! DE mindegyik kép szuper az én kis vejecskémről! Az Andrisos képek is tök jók!!!! :) :) :)

Barni... Popeye... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

fél 1-kor kaja,én meg most altattam el Bernit.....nooooormális vagyok..de hát sírt,én magamhoz ölelve ringattam,és bealudt!!! :roll: :roll: :roll:

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?