A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Betti: ő egy gyerek, az ő apukája Dani-apu. Ééééééééérteeeeeeed?

Katka, baromi jók a fotók, szeretném, ha egyszer mi is ilyen család lennénk (kétlem, belénk a hangos szórakozás genetikailag pirossal áthúzva van égetve...)
És amikor a megvadult zebrát legyőzték a hősök, csak remélni tudtam, hogy Peti már nincs a hátadon :wink:

És megint megkérdezem: lehetek nálatok gyerek? :D
(egyébként tök tanulságos lenne Veletek eltölteni néhány napot, biztos sokat tanulnék emberségből, nevelésből, szeretetből...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát még nem igazán értem de majd összeáll a kép talán... :oops:

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

nem vágta szét, hanem ezzel a horzsakővel csiszatolta sebesre...
pár nap után ment orvoshoz, mivel nagyon fájt neki.

Nemlajos
ne érezd magad rosszul, vicceltem csak. amúgy sem vittem volna Fannit oviba, mert elég randán köhögött. ma voltunk dokinál, és már mehet közösségbe, mondjuk idáig is mehetett, de én nem akartam.

Betti
Dani Katka Petiapujának a fia. de nem fia Katkának.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na akkor mégegyszer
Katkának van 3 saját gyereke, Zsófi, Ágica és Peti. Zsófi és Ágica exférjtől, Peti pedig Petiaputól, akinek már van egy fia egy előző házasságból, ő Dani.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tényleg jó nézni ezeket a képeket Katka...a párom most jött haza de már beletemetkezik a melóba, azaz mára is fogadott tanítványokat, + szervezi a szombati reklámfilm- forgatást amit bevállalt. :( és ebben még én is szerepelni fogok..

Ahelyett, hogy játszana a gyerkőcökkel hozzá sem lehet szólni :(

Betti
KépKép
queen-bee

ohh, mit dolgozik a párod?
És mi leszel a reklámfilmben?
És mit reklámoz a film?
Meg ilyenek :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Aha!!!Most már értem!!! :) :) hogy is van az az idézet? :) "az én gyerekem és a te gyereked veri a mi gyerekünket" :)

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos ne röhögj..:) egy potencianövelő szert vmi potemixet. Van egy barátunk (filmes) aki időnként kér reklámötletet Kristóftól a páromtól, és most megkérte, hogy rendezze is meg..jó vicc én egy menyasszony leszek .:)
Egyébként Kris némettanár, de emellett amatőr filmes hobbiból, van két egész estés amatőr filmje.

Betti
KépKép
queen-bee

:D:D:D
(bocs)
Hű, még egy izgis család!

no, búcsúzom, mert a fél éjszakát itt töltöm a waldorf baba-készítés rejtelmeivel (melyik volt, aki feltette a linket???)
Jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bababi, aki egyébként pénzügyes - szóval akkor ne haragudj, h itt okoskodtam hitelügyben. Tudod te ezt. De megkérdem a barátnőm, tud-e valami tervezett változásról, amire esetleg figyelni érdemes.

Katka, ez tök jó, spontán farsangi buli. Én is akarok ilyet.

Csibb, hú, apukád sztorija nem semmi :shock: Jubbulást neki mihamarabb!
Most én is úgy érzem, h legyen már vége ennek az évnek, nagyon nem lett jó így a vége felé...

Samuval megjártuk a tüdőgyógyászatot, és bekövetkezett, amitől féltem: kapott állandó gyógyszert. Doki azt mondta, hogy még nem mondja rá, h asztmás, ő egyelőre határeset, de a 3 héten belüli két alkalom az eléggé arra utal. Mindenesetre kap most egy gyógyszert (helyi hatású szer, szintén befújós), amit naponta 2x kell használni és ha ez működik, akkor nem lesz több nehézlégzéses kalandunk. Első körben most ősszel és télen fogja kapni, tavasszal hagyhatjuk el először...Tiltakozik ez ellen minden porcikám, ugyanakkor látva Samu elmúlt néhány hetét, tényleg szükség lehet erre. Ez a doki is biztatott, h nagy valószínűséggel ki fogja nőni ezt Samu. És ezzel a gyógyszerrel (ha működik) jó életminősége lesz, sportolhat, oviba járhat, stb. Hát, remélem, h így lesz...
No, megyek, alvásidő.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

erpé:jajj, de sajnálom, de ha ettől jobb lesz Samunak, akkor hajrá. És vinni kell az oviba is gondolom, vagy mi lesz ha ott lesz rohama esetleg?

nemlajos:ezt a Petiaput jól megaszondtad, még én is elgondolkoztam rajta :lol:

katka:valami szenzációs kis csapat vagytok :) Ezeket a képeket kéne bevetni a bíróságon

Kép

Kép
pgyöngyi

http://www.bbr.hu/hirek/115/Uj_imidzsfi ... pestrol%29

ha van pár percetek, és még nem láttátok..sztem egész jó

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

erpé: sajnálom Samut! de egész biztosan kinövi!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Gabka: Reszkess, jövünk!!!!! :P Most indulunk, 1 óra múlva érkezünk.....

Erpé: Tőlem csinálhatunk farsangi bulit.... Én benne vagyok....
Samut sajnálom...., de biztos kinövi....

Betti: Nekem van 3 gyerekem, a páromnak 2, összesen 4 gyerekünk van. Akkor mennyi az annyi????? :lol: :lol: :lol:
Csibb: te ezt nálam is jobban átlátod.... :roll: 8)

Katka

katka22

Katka, de jóóó képek!!! ez egy jó hangulató este lehetett! Este volt???? :oops:

Csibb, juuuj, de banális tényleg!!! Szegény apud, ki gondolta volna, h ez lesz egy bőrkeményedésből???? De most már remélem jól van!

Erpé, Samu biztos ki fogja nőni!!!!!

Adryn, én is lelövöm, aki kitalálta az óraátállítást!! Menjünk együtt!!!! :wink: :D Norvégia irigy-irigy...

Jó talit, képeket kérünk majd!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nem olvastam vissza, de aki jön, azt szeretettel várjuk, fényképező beélesítve :)
süti sül :)
csöngönk viszont nem müködik, csak néha, szóval majd figyelünk :)

Kép

Kép
gabka77

Ne hari, csak olvasok reggeli ebéd közben, Lizi nagyon beteg, münk ma a Bethesdába, rekedt, bágyadt, köhög, és nem tudjuk felszakítani a taknyit...sajna, pedig szörcsög, és hőemelkedéses...és jön a 7vége.

Katka, kevés voltál még úgy néztem volna ezt a full harmoniát :lol:
Dömének, Samunak és a többi betegnek jobbulást.

És még tegnap sütnöm is kellett, német barátok jöttek, extra csini cuccokat kapott Lizó én meg extra kúlos rácsos almás pitét csinátam, nyammm

Na, lépek, készülnöm kell dokhoz :? :?

Jó talit! Pussz mindenkinek!!

Adryn: küldj te is Nicót, Lizi is szereti nézegetni őt :wink: oh, szép is a szerelem :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

erpé: jaj, nagyon sajnálom, de hátha pont ez segít szegény Samunak! Bubksisimi neki!!!

pulcsi, én már láttam, szerintem is baromi jó (hormonok, ezt is megkönnyeztem. Bár én minden ilyen Magyarországost megríkatok...)

(ezért kár volt szövegszerkesztőt nyitnom :D:D:D)

Jaj, hát ma nem lesz itt szinte senki, mert talizgattok, téééééééényleg!!!
(én meg remegve várom a hétvégét, mert ugye dokihoz nem mentünk... ugyehogyugye, mondtam én, hogy a gyerekkel se leszek majd orvoshoz rohangálós, a francba, pedig ezen változtatni kéne!!!)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, és hogyhogy a Bethesdába? Oda tartoztok? Vagy mi?
Nekünk a Heimbe kell menni, ha bármi van a hétvégén? És mi az a bármi?
Ha továbbra is köhög? Vagy mi????
(az a fajta vagyok, aki csak úgy tudja elképzelni a dokihoz menetelt, hogy ad1: nem foglalkoznak vele, megkérdik, hogy ezzel most minek jött ide, max. felírják a trendi gyógyszert, oszt helló; ad2: lebasszák, hogy miért nem jött eddig...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hja és persze a kis Lizannának jobbulást, majd gyere, anya, meséld el, hogy mi volt, remélem, nem bántják nagyon!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ez milyen? :D
http://www.dailybest.hu/pillecukor-vagy-turelem/
(én is most nézem)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

"Beültettek egy szobába egyesével gyerekeket egy-egy pillecukor társaságával és azt mondták nekik, hogy most el kell menniük és ha az otthagyott édességet nem majszolják be, a türelmüket további pillékkel jutalmazzák. Két rejtett kamerát helyeztek el a szobában, úgyhogy mi is megnézhetjük a töprengéseiket."

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hülye vagyok, hát ott van a videó alatt... na mindegy, kedvcsinálónak :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

még itt.

Nemlajos: a Bethesda egy köpésre van tőlünk és lesz ügyelet is 7végén. Mikor kell menni? Hát mielőtt megtörténik a baj. Mindhármunknál, tesók, volt krupp,anyu ettől fél, ezért a nagy odafigyelés. Meg a taknyi miatt nehogy arcüreggyulladása legyen. gyerekkoromba fulladás miatt, kruppos, lepergett előttem csöpnyi életem.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: értem, és sajnálom:(
Reméljük, nem lesz baj!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jó volt mindkét videjó :lol:

majd csak rendbe gyüvünk. Döméért is aggódok :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

mindkettő?
Hol a másik? :shock:

Ne aggódj Döméért, kérlek...
Nagyon jó kedvű, mozgékony, nem lázas, nem hőemelkedéses, már sokkal kevésbé taknyos.
Köhögésre meg kapja a lándzsás útifüvet...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát a tied és a mo-os :lol:
akkor jó, milyen formában adod az utifüvet? Lizi most hányt jó nagyot, miután beadtam az oscillot :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

a szirupot, kiskanállal, reggel-délben (estére nem).
oscillot én is veszek holnap, az jónak tűnt, most fogyott el.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és Döme simán lenyeli? Lizi minden szirupot kiköp, hiába fujom, nevetettem.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

le. A cebion csepp után bármit :D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hehehe :lol: ügyes gyerek. Bakker, hányás szagú maradt a füle mögött :evil:
jól elvunk :lol: :lol: :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

szegényke :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hűűű Csibb... :? nem semmi.. bőrkeményedésleszedésből ilyen para :shock: nagyon nekieshetett szegény.. és krémet nem adott rá a doki amitől gyorsabban gyógyul, csak antibigyót? az meg gondolom túl erős volt azért nem bírta a gyomra?

Katka: jó kis magánfarsangot rendeztetek :D és Dani tényleg nagyon jól érzi magát. én vinnék egy-két ilyen képet a bíróságra legközelebb ;)

Papillon: Lizinek jobbulást :) szegényke, remélhetőleg "csak" egy sima mezei nátha...

Erpé: sajnálom Samu mindennappos fújókáját, de ha így jó neki akkor ezt kell tenni. és ki fogja nőni!!!

Betti: Hortenbe megyünk most (ez egy kicsi városka) 100 km-re van délre Oslótól és egy fjord partján helyezkedik el. átautózunk Svéden is :D innen Koppenhágából megy ugye át Európa egyik leghosszabb hídja a tenger felett Malmőbe (tök szép, egyszer már átvonatoztam rajta) dobok fel képet róla. és úgy folytatjuk Norvég felé :D kb 6 és fél óra lesz az út, egy fjordon át is fogunk kompozni :D remélem Nico jól bírja majd :roll:

Kép híd Koppenhága-Malmő

és csak Lizinek egy fürcsi utáni Nicovigyor:
(gyógyuláselősegítőnek :P )
Kép hehe

KépKép
KépKép
adryn

hűűűűűűűű, Lizi belepirult :oops: :oops: :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Hű ez a híd :shock: Azt hiszem,meghalnék,ha egy ilyenen át kéne mennem.Mindenféle hídtól rettegek :?

Pulcsi!
csak nézd meg a topikcímeknél,hogy egy-egy topikban hány hsz van,és hányan olvasták :shock: Én azért tartok ettől kicsit,mert én egyszer tényleg tök véletlenül találtam rá egy ismerősre,aki nem is volt egyértelmű,csak gyanús,beleolvasgattam a hsz-eibe,és tényleg ő volt :shock: :roll:

Zita!
Én mindenhol azt olvastam,hogy max.10-15 percig szabad hagyni sírni őket :roll:
Én nem tudnám :oops: Nem tudom,hová alakul az alvásunk,soha ne mondd,hogy soha,de a múltkori fogzásos sírás is olyan szörnyű volt :cry: Lehet,csak azért,mert tényleg nem vagyok hozzászokva,nem szokott sírni csak nagyritkán,de akkor is egyből megnyugtatható.

Betegeknek jobbulást,nem hangzanak túl jól ezek a nyavalyák :(

Pulcsi!
Nekünk is a göcsörtös része van felül a habtapinak,de valamit muszáj lesz kezdenem vele,mert Lara mostmár tök tudatosan :shock: szedi szét és vannak benne nagyon pici darabok.Eddig csak a szélét emelte meg,és rágta,de úgy ugye az a kocka széthullot,innentől meg seperc alatt összerakta,hogy kiszedhető a sok színes kütyü belőle.LÁNYOK!AKI VENNI KÉSZÜL,NE ILYET!!!!A Csibb és Nemlajos-féle betűs-számos tökjó,ez az apró darabos katasztrófa! :x

Kép
Kép
zazzy

Remélem mindenki jól érezte magát és bocsánat mégegyszer Levi viselkedése miatt :oops:

Kép

Kép
gabka77

óóóóóóóó, mit csinált az én kisbarátom? :D
Uhh, de jó ez a teherautó a vonalzóján! Le ne cseréld, míg el nem lopom!!! :D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka, ne kérj bocsánatot, semmi olyat nem tett Levi, ami egy ippencsakhogy 3éves gyerköctől szokatlan/furcsa lenne... És tök jól éreztük magunkat, köszi a meghívást, megyünk máskor is!
Samu nagyon elfáradt és feltöltődött! :)
És majd kérjük a fotókat! (én persze megint nem vittem magammal fényképgépet)

Papillon, Lizinek jobbulást!

Nemlajos, a HeimPálnak van kijáró ügyeletes orvosa, őt kell felhívni, házhoz jön, ha gond van. Nappal is. Talán emlékszel, nlunk Ktaához jött egyik éjjel, mikor nagyon hányt. De ha csak köhög Döme, de egyébként jókedvű, nem elesett, akkor nem hiszem, h kell. Ja, és érdemes kálciumot is adni makacs nátha esetén, csökkenti a nyálkahártyaduzzanatot.

Megyek, Kata fáradt, ezek szerint mégsem aludta ki magát.

erpé

Levi nem volt hajlandó elaludni, pedig hulla fáradt.
most amikor pakolni kellene és késő van már aludni, most persze nyöszög, hogy pakolás helyett inkább aludna :)
képeket majd este rakok, de én is várom a többiekét :)

Kép

Kép
gabka77

erpé: milyen formában adod a kálciumot??? Én is szeretnék, de hogyan? Ekkoráknak? Én csak 1 éves fölöttieknek találtam a gyógytárban

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Húúúú! Mi is itthon!
Gabka: Mi jól éreztük magunkat. És belekostoltam a sütibe nagyon finom volt.... Esetleg dobsz receptet? :wink:
Levi meg egy okos és aranyos kisfiú egy dackorszak kellős közepén. Erős egyénisés, szép kihívás felnevelni és szerintem nagyon jól csinálod. 8)
Egyébként nekem jó volt kontrolnak, mert nekem Zsófi volt ilyen (ugye, mint elsőszülött) és egy éve bizony a Dani igen hasonlóan nyomta, csak kevesebb kitartással.... Szóval nemám elkeseredsz vagy ilyesmi. Szépen következetesen szabjál határokat és meg fogja tanulni a dolgokat. Tudom ám, hogy könnyebb mondani, mint benne lenni. De jól csinálod!
Meg azt akartam írni, hogy szerintem nagyon kedves házikótok van, nekem nagyon tetszik. :P

Nemlajos: Nem lesz baja Dömének! Pozitív gondolatok, tudod.... ;)
Egyébként annyira nem buli nálam gyereknek lenni, mert elég szigorú és következetes vagyok, viszont a türelmem az véges.
Ja, meg azt akartam írni, hoyg azért mert a szüleiddel nem csináltál ilyet, attól te meg csinálhatsz majd a gyerekeiddel. Velem sem csináltak a szüleim, de a gyerekek szeretik és én meg mindent szeretek, amit együtt tudunk csinálni... (kivéve házimunka :evil: ).

Pappilon: mesélj, hogy mit mondtak Lizire, remélem nem komoly. :? Egyébként kruppnak a legfontosabb jele az ugató köhögés.... Azonnal öltöztesd be ilyenkor Lizit (meg magadat) és csinálj hideget.... Én bizony Zsófival aludtam az ölemben síruhában több éjszakát is....

Katka

katka22

Papillon, a kálciumot nekünk a háziorvos szokta felírni. Injekció egyébként, a Calcimusc, ebből Kata naponta 2x egy ampulla harmadát kapja, Samu meg esténként egy ampullát. Kiskanállal adom be nekik.
És van újszülöttkortól vény nélkül kapható Ca Kid, egy gyógytápszer szerűség, de sima kálcium ez is, málna ízű lötyi. Ebben benne van az adagolás. Ezt is kapták már, de ez kicsit drágább.
Ja, privit megkaptam, köszi! :) Nyáron szerintem mi is felkerekedünk hosszabb időre a hegyekbe.
erpé

sajnálom, hogy nem mentünk,pedig jó lett volna. Na majd legközelebb. És Eszti ma felült :D , igaz eléggé féloldalasan, és inkább volt spárga mint ülés, de én ennek is úgy örülök :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

ohh, a kismenyasszony is beelőz, hát mi lesz most??? :shock: :D
Gratulálok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pgyöngyi 2009.11.01 12:57-kor.

Kép

Kép
pgyöngyi

Ilda:hát elég bénácskák vagyunk ám még :lol: és ez még igazábol csak amolyan féloldalas ülés, csak úgy megörültem neki

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: engem érdekelne, mennyi kedvezményt kapnánk? (bár így sem drága)

KépKép
KépKép
adryn

hát ez meg mi ez? :shock: Mire jó? (tudom, olvassam el az oldalt...)

A kukkolókkal mi a baj, ez nem licit, sima rendelés, nem?

És holnap is tudsz törölni, nem csak x percen belül? :shock:

Több kérdésem nincs :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gyorsan dobok képeket
remélem a többiek is tesznek fel majd :)

ja és Katka nagyon köszönöm a biztató szavaidat!!!!!

Kép Julcsi hercegnő az első érkező :)
Kép Samu és Levi
Kép
Kép Erpé és Kata
Kép
Kép Kata még ébredezik :)
Kép Pasik egymásközt :)
Kép Csibb és Fani lufizik
Kép Máté királyfi
Kép

Kép

Kép