A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kép Űrmanó Kép Kép alatta vizes a haja Kép Kép pihi

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Nagyon aranyos Odett!! :):)
Vendég

Orsi!

Odett annyira éééédes! Mikor megláttam, ez volt a reakcióm: Jajistenemdecuki :lol: . Séró naggyon kemény :shock: :lol: . És totál Matrjoska baba! Meg hasonlít a hobbit lányokra is :lol: !
Meg is néztem, a lányod "hobbit neve": Rira Proudfoot (of the Shire) :lol: , avagy Másenka :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Odett nagyon édes :lol: :lol: Az a hajszerkezet még mindig a legjobb :lol: :lol:

Boo: ha vmitől megijed, ez normális, a védőnéni szerint az a jó, ha összerezzen. De van, hogy megijedés nélkül is csinálja :D gyakorol :D

Off:

Egy ügyvédnek sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra. Egy kisvárosban zajló perben az ügyész behívta első tanúját, egy idős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tőle:

-- Takács néni, ismer engem?
Mire a hölgy:
-- Persze, hogy ismerlek. Gyerekkorod óta ismerlek, és mondhatom,
kiábrándultam belőled. Hazudsz, csalod a feleségedet, befolyásolod az embereket, rágalmazod őket a hátuk mögött. Nagy embernek hiszed magad, miközben annyi eszed sincs, mint egy utcaseprőnek. Igen, persze, hogy ismerlek.

Az ügyésznek tátva maradt a szája, azt sem tudta, köpjön vagy nyeljen.
Némi gondolkodás után a terem másik végébe mutatott és megkérdezte:
-- Takács néni, ismeri a védőügyvédet?
-- Hát persze. A védőügyvédet is gyerekkora óta ismerem. Gyenge jellem, italos természetű, senkivel sem tud normális kapcsolatot teremteni és mint ügyvéd, egyike a legrosszabbaknak az országban. Hogy el ne felejtsem, ő is csalja a feleségét méghozzá három nővel, az egyik a maga felesége, ügyész úr... Igen, ismerem.

A védőügyvéd sokkot kapott. Erre a bíró magához kérte az ügyészt és az ügyvédet, és nagyon halkan így szólt hozzájuk:
-- Ha bármelyikük megkérdezi a hölgytől, hogy ismer-e engem, esküszöm, hogy börtönben fog megrohadni. :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi125r 2009.10.28 22:25-kor.

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

LÁnyok!

Van arra bármiféle magyarázat, hogy miért nézek minden áldott nap az órára 22:22-kor?!?!?! :shock: Nagyon durva! És tényleg minden nap!!! Volt, aki azt mondta akkor fogok meghali. Köszi. :? Volt, aki azt mondta akkor fogok szülni, de nem, és azóta sem múlt el!

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ne aggódj, az még mindig reflex neki, ez természetes!Vagy ha nem az amire gondolok,akkor is simán álmodik valamit. :wink: Vagy ébren csinálja? :shock:

Ancsurti!

nem titkosítottam én Noét, csak a képméretezőt is lusta voltam használni, amit felraktál. Az iwiwen még több kép van, oda nem kell kicsinyítgetni. Csak lusta vagyok... :oops:

Ági!

Kesztyű! :lol: :lol: Mindegyik kesztyű nagy még rá, úgyhogy zoknit húztam a kezére. :lol: Nem volt vele baja. :lol:

Nyuszi!

Noé meg 6 hónapos lesz Szenteste. Már alig várom...

írtam a múltkor, hogy 3 hét alatt dupla annyit hízott, mint más gyerek ennyi idő alatt. Legalábbis a védőnő szerint. No, azóta eltelt 2 hét, és tegnap lemérték 50 grammot hízott. :shock: Úgyhogy mehetek vissza jövő héten, hogy mi a helyzet. Én sem értem, hogy mi van. Rengeteget eszik (bár nem mérem, de hallom, hogy nagyokat kortyol és mohó) és olyan is volt, hogy másfél :!: órát bírt csak kaja nélkül, aztán megint kért enni. Hasmenése még mindig van, bár már nem olyan erősen, de minden pelusban van valami, úgyhogy gondolom, hamar átmegy rajta a tejcsi, talán azért is eszik sűrűbben. Tejem viszont nem gyarapszik ennek arányában, hiába szopik sokat. (vagy annyira éhes lenne, hogy mind kiszopizza...? )Még fejek ezerrel, meg iszom a laktoherbet. Nagyon fura nekem ez az egész... :roll: Ja! Csak azért nem aggódom, mert amúgy vidám, msolygós, csak esténként nyügi, ami belefér. Ma az oltás miatt sírt egész nap tuti, nem tudtam megnyugtatni sajnos csak 10 percekre.... :(

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi, csoda, hogy meg akarom zabálni? :roll:

Boo írta

[quote]D írta:odi
Idézet:
Meg is néztem, a lányod "hobbit neve": Rira Proudfoot (of the Shire) , avagy Másenka

mi vaaaaaaaaaaaan? ezt honnan szedted

Én is ezt akartam megkérdezni, de megnéztem előtte a Született feleségeket.

Tabati

Nem lehet, hogy most Noé magasságra gyúr? Odettnél is volt ilyen, első két hónapban hízott, majd csak szinte nyúlt, alig hízott dekára

Kép
Kép
orsi777

Kép
Kép
orsi777

Orsi!

Aha :wink: ! Valami hobbit-nevet kerestem Odettnek, akkor akadtam rá. Sztem vicces :roll: :lol: .

A kisfiam most is eszik :shock: . Tegnap is evett éjszaka, aztán 10-ig aludt, és még 2*3 órát napközben, aztán 9-kor lefeküdt :shock: . Tuti az időjárás miatt ilyen.....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem tudom mit kene foznom,es nezelodtem...erre bukkantam!

Boo :arrow: hatha....http://www.fozniakarok.hu/index3.php

Persze en azota sem tudom mit fozzek,mar baromira nem akarok tesztas kajakat.....SEGITSEG!Feldobnatok par otletet?Konnyen elkeszithetore volna szuksegem,amit szopi mellett is ehetek :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Jó reggelt!

Pici lányom reggel szopi közben(fél 7-kor) megint besz@rt :lol: Most nem tudom,hogy az oltástól-e vagy elmúlt 3 hónapos és azóta,de rendbejött a lelkemnek az emésztése,mert 3-4 napja magától kakil szinte minden nap :lol: Juhééé!!Mondjuk megeszem naponta 2-3 szilvát,mert nekem is szorulásom van,lehet,hogy attól?!
Nálunk amúgy az óra átállítás óta általában bealszik fél 8-8 felé és 2-kor kel először,utána meg olyan 6-fél 7 felé. Szopi,egy kis duma a kiságyban és most megint alszik. De Dodi Botondját nem éri utol alvásban,örülök,ha napközben másfél órát alszik összesen,pedig dög fáradt. Mintha attól félne,hogy lemarad valamiről,ha bealszik :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vendég

Kép kiscipős :)
Vendég

Nyuszi!

Kaki:juhuuu-juhuuu :D :lol:
Botond eddig nem aludt túl jól, csak éjszaka. Vagyis nekem jó volt, csak olvastam itt hogy némelyik baba 2-3 órákat alszik napközben, Bobó meg csak hajszálra 40 percet, mondjuk azt 2-2,5 óránként :wink: . Viszont éjszaka ment neki a 9-9,5 óra zsinórban 8) !
Most kb. egy hete új menetrend van:
20 perc kaja
1,5 óra játék
1,5-2 óra alvás :shock: :D :D :D
Így 3-4 óránként eszik :wink: .
Most az a legújabb dilije, hogy nem akar elaludni háton, cumival (ahogy eddig aludt). Vagyis el akar, mert ezerrel túrja a fejét a pelusba, meg cumizik, mint állat, és izomból csukja a szemeit, de nem megy neki, és sír :( . Egyik nap már több mint másfél órája ez ment, erre apa letette hasra, és mondta hogy várjunk pár percet, mi lesz. A bébi 2 perc múlva aludt :shock: . Na jó, mondom, tuti már hulla volt, így könnyű :twisted: . De nem! Azóta is többnyire hason alszik el, cumi nélkül :shock: . Az első pár alkalommal még rázendített, aztán egy-két perc után abbahagyja, túrja a fejét a szőribe, és elalszik :lol: . Most már nem is sír, kicsit nyekeg és alszik 8) . Annyira "elkapta a fonalat", hogy tegnap este letettem hasra a játszószőnyegre, és egy hang nélkül bealudt, azt hittem megzabálom :lol: !

Boo!

Te csajje, mindig panaszkodsz erre a gyerekre, holott ilyen pöpecül még az én "mintababám" (by Suttogó) sem működik :shock: . Szóval innentől csak imába foglalva vedd a szádra a nevét :wink: :lol: .
Most milyen a cici-tápi arány?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Conversano!

Nem én írtam, de írhattam volna :shock: .
Tök jó, köszönöm :wink: !
"Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek. Maradj meg hitedben! " :D :D :D

Sillia!

Nagyon édes! De itt nem is a kiscipő a lényeg, hanem az a száj :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Cumi tipp-Szívi..
Még nem hangoltam rá magam, hogy leírjam az ismerkedős storyt, mert hosszúúú..
Igen mi is jobban alszunk kint a levegőn…és ha felriad nekem is cumival alszik vissza, de 10 perc után megint kiveszem.
Én 170 cm és 57 kg vagyok. Még +3 kg van rajtam, mint amivel indítottam…de igazából még 5 kg kéne leadni…de majd..
A talit ma olvastam :lol: :lol:

Niki72

Az tök jó, hogy csak szopizik! Hogy csináltad? Mert ugye ő korás..Így beindult a tejci? Ügyi vagy nagyon! :wink: :lol:

Boo

Nekem van tetkóm….nem is kicsi.De Dodi beletalált a lényegbe. :lol: Van mondanivalója. 17 évesen csináltam, mikor elkezdtem mászni. Szerelem első látásra :wink: :lol:

Conversano
Ez borzalmas. Nem jutok szóhoz. :evil:

Bond:D
70 évesen már lesz@rom hogy nézek ki…már bocs. Örülök, ha tudom élvezni még az életet…. :wink: :lol:

Apa már lassan 2 hete Lengyeloban. És beszívtam egy kis náthát is..Lassan úgy érzem hogy magamnak szültem a kölyköt..és mi lesz télen mikor 2 hónapra megy….Ha hazajön megkérdem nincsennek benne apai érzések??? Mondjuk most dógozik, és összevissza tologatják az időpontot mikor jön haza…. :evil:
Én ritkán hisztizek vergődök, nálunk csak rosszabb lenne, és nem is vagyok olyan típus. Inkább halkan elduruzsolom neki a bánatomat, vagy hogy látom. Általában 2 hét mire látom, hogy valami változott, azonnal soha… :evil:
Alapmottom az: Hiába beszélek lyukat a hasába csak rosszabb lesz. Neki ezt ÉREZNIE kell. :wink: :lol:
És előbb utóbb érzi is, csak hát nem egy villám ember… :lol:

Sírni hagyás:
Sillia módszer, ha nyafisan sír ott hagyom max 10.perc, aztán bemegyek hozzá nyugtatom, dúdolok neki, DE nem veszem ki, nem rázom..előbb-utóbb elalszik. Van hogy fél óra nálunk egy altatás és alszik fél órátJ elég melós.
:lol: :lol: Szal Ancsurti ismerős…

Sillia

Örülök, hogy jobban vagy!Egy tipp:
Mi se voltunk/vagyunk cumisok. Sokszor még most sem fogadja el, DE ha egy picit ott tartom a szájánál, mondjuk 2 percig, előbb utóbb szopizni kezdi, előtte van hogy forgatja a fejét. És mikor már szopizik, rövid időn belül elalszik, aztán kiköpi, vagy kiveszem. Próba szerencse. :wink:
Délután meg igenis szerintem keltsd fel. Majd alszik éjszaka. Két nap és átáll. :wink:

Nekünk még mindig a szaporítás megy ezerrel, volt hogy már sírtam mert Ő aki imádja a cicit, nem egyszer mostanában elfordult tőle, és mivel nekem ő a legjobb szívó gépen kezdtem aggódni…ja és persze ordított hogy éhes.. lehet a cumis üveget várta nem tom, mert volt hogy adnom kellett neki, de csak este egyszer….de most úgy néz ki talán jobb lesz…

Folyt köv.
251.nál járok

KépKép

KépKép
ronmay

Én 170 cm és 57 kg vagyok. Még +3 kg van rajtam, mint amivel indítottam…de igazából még 5 kg kéne leadni…de majd..
:shock: :shock: :shock:
Te az agyvelődből fogytál, asszony :twisted: ?!?!?! Miről beszélsz?
A ropialkatúaknak lehet továbbhaladni :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Na jóvanna, bocsi, csak irigy vagyok :oops: :lol: :lol: .
Én a 160 centimhez örülnék az 57 kilónak :lol: !

Mutimegatetkóóóód :D ! Mit ábrázol? Egy bazinagy kavicshalmot? :twisted:

Apa mit dolgol?
Hámánemazér, de én nem tudom miért gondolják a pasik, hogy a gyerek érkezésvel csak nekünk kell változtatni az életvitelünkön :evil: ! Apa mondjuk alig volt kocsizni mióta Botond megszületett, de nem azért mert "apa lettem kevesebbet járok el", hanem mert jobban szeret itthon lenni miatta. Persze a végeredmény ugyanaz, de ha lenne kedve biztos ugyanannyit járna el! Így van ez a sporttal például. Ahhoz van kedve, és mindegy mi van a gyerekkel, vagy velem, megy :? .
Meg olvasom itt, hogy néhány apuka eljár mondjuk a barátaival sörözni. Ezzel nincsen semmi gáz, mert jó kikapcsolni, de erre mi is vágyhatunk néha :roll: . Mert apa nekem mindig tök jófej, és mondogatja, hogy nyugodtan menjek el, ahová csak akarok, ő marad a babával, de azért megnézném a fejét, miköt közlöm vele, hogy na, akkor ma este tiplizek, majd jövök, amikor jövök, jók legyetek :twisted: :lol: . Nekem egyelőre nem is nagyon vannak ilyen igényeim, mert itt vagytok nekem ti dumcsizni :wink: . De ha nem lennétek, már tuti megkattantam volna! Szóval az apák hálásak lehetnek a babanetnek :twisted: .
De értitek mire gondolok! Ha neki úgy tartaná kedve, nyugodtan elmehetne a barátaival egy hétvégére. De én nem! És most abszolút nem is vágyom erre, de akkor is frusztráló, hogy nincs meg a lehetőségem :? . Vagyis nem. Nem az zavar hogy nekem nincs lehetőségem, hanem hogy neki van/lenne... :twisted: :lol: .
Meg hoogy a pasik többsége csak akkor "babázik", ha kedve van. "Átveszed, olyan fáradt vagyok" hogyne szívem, én nem vagyok fáradt :twisted: :lol: . Ez amúgy nem panasz, mert én biztos voltam benne hogy így lesz, na de akkor is, ukkmukkFUCK :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

251.nál járok
Hú, akkor még sok van hátra :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lányok!
-Ti mit értetek játékon?
- Meddig tart ez a hajhullás?

Most csak ez a két kérdésem van :D

Kép
agi125r

Orsi!
Én ezt az Odett gyereket azonnal megzabálom!!!! :lol: :lol: :lol:

Boo!
Igen, azért kérdeztem. :lol: :lol: (csak tudod, amióta Petra van, azóta nálunk a lakáson kívül más nem játszott be, és már el is felejtettem, hogy lehet máshol is.... :roll: :roll: :roll: :lol: )

Főzés: én Olaszo-ba úgy költöztem ki, hogy a teán kívül nem tudtam szinte semmit főzni. Ott aztán megtanultam. Mikor hazaköltöztem, akkor már a magyar kajákat egyszerű volt megtanulni.
Én nagyon szeretek főzni és jól is főzök. Apa jobban szereti az én főztömet szinte, mint az anyukájáét.

Szerintem teljesen jó a napirendetek. :wink:

Ancsurti!
Én tegnap hentes tokányt csináltam rizzsel, 1 óra alatt kész volt. (husi, bacon, gomba, s.répa, csemege uborka)

Boo!
Itt van egy képekkel telerakott főzős oldal:
http://andi1976.gportal.hu/

Bond!
Már nem kenem a heget, de nekem szép lett szerintem. (amúgy meg annyi műtéti heg van rajtam az autóbalesetem miatt, hogy ez tényleg nem zavar)

Petrám szombat óta nem kakilt. Fogtam magam reggel, és leszaladtam a patikába kúpot venni. Hazajöttem és már farigcsáltam volna le belőle, amikor jön ki Apa a gyerekkel és irdatlan bűz jön velük. Hát a Petra végre bekakilt, de úgy, hogy a rugdalózójának a lábfej része is tele volt kakival. Én még ennyit egyben nem láttam!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mentünk fürdeni. Még szerencse, hogy Apa itthon volt még, mert egyedül elég nehezen ment volna.

Kép
katy76

Katy!

:lol: :lol:

Milyen autós baleseted volt? :? Vagy már írtad csak lemaradtam?

Nekem úgy egy hete viszket a császáros hegem. :shock: Érdekes, hogy 4 hónap után jött rá...

Orsi!

nekem is eszembe jutott, hogy nem hízott, hanem nőtt, Noé...csak a védőnőnek nem. :lol:

Én férjem is el szokott menni hétvégén táncizni, van, hogy mindkét nap. Du 4-től éjfélig nélkülözzük. :( De kell neki a mozgás, stresszes a munkája. Rossz, hogy megy, ráadásul én is úgy mennék már, de megértem. Pont tegnap volt egy beszélgetésünk, hogy lehet, többet kéne várnunk a 2. babával, mert nekem is kell egy kis kikapcsolódás. Az nem tuti, hogy amikor már mehetnék Noétól már terhes vagyok megint és azért nem mehetek. Persze jól átbeszéltük, és maradt a tervezett korai időpont. :roll: Mérlegeltünk és így billent a mérleg...

Kép
Kép
tabati

Bond!
Te hány Cebion cseppet adsz Huginak? A tájékoztatón nincsen rajta, hogy ilyen pici babák mennyit kaphatnak, a védőnőt meg elfelejtettem megkérdezni.

Tabati!
Még 15 éves koromban elütött egy autó a Váci úton. Én mentem át a piroson, ő jött a zöldön, és sajnos rosszul számítottam ki, nem értem át... :oops:
Eltört a felkarcsontom darabosan, majd felcsúszott az egész a vállforgómba és egy durva vérömleny keletkezett pont a szívem felett. A bal lábamban pedig elszakadtak az izom- és ínszalagok, és egy elég nagy területen szövetroncsolódás keletkezett. Summa summarum 3x műtötték a karomat is és a lábamat is.

Ancsurti!
Még eszembe jutott a töltött padlizsán és/vagy töltött cukkini.
(Megsütöd picit a padlizsánt félbevágva- a cukkinit nem kell, az hamar megpuhul - kikaparod őket. Csinálsz egy húsos paradicsomos ragut, beleteszed a kikapart belsőt, amit előtte jó apróra vágsz. Megtöltöd a zöldségeket, és mehet a sütőbe. (én sütőpapírra szoktam tenni és egy pici oliva olajat öntök rá és letakarom. Aztán amikor már teljesen megpuhult a zöldség, akkor egy picit takarás nélkül sütöm még)
Mi kenyeret is szoktunk hozzá enni, de nem muszáj.

Vagy: Halpogácsa krumplival (mint a fasírt, csak apróra vágott tengeri halból)

Vagy: gúlyásleves

Én a főzelékek miatt vagyok bajban, mert mi nagyon szeretjük őket, és most csak krumplifőzeléket, tökfőzeléket meg spenótot merek enni. :roll: :roll:

Kép
katy76

Sziasztok

Képzeljétek, kb. egy hete nem alusszuk végig az éjszakát :shock: :( Viszont szinte órát lehet igazítani azóta Odett napirendjéhez, ami a következő.
9-kor kel eszik, felöltözünk, 10 körül séta, közben alszik, Szomszédokra hazaérünk, eszik egy kicsit, majd játszás, nézelődés stb. Fél egykor eszik, bealszik cicin és alszik 2,5 3 órát, valamikor felkel félóra múlva, adok még neki enni, és alszik fél 4-ig. Felkel, eszik, megyünk sétálni 1-1,5 órát, közben alszik. Majd hazajövünk eszik, játszik , stb., este fél 8-kor eszik, bealszik 8-ig. Utána fürdés, fél 11-kor eszik, bealszik cicin, ha nem akkor cumizik. Cumit én is kiveszem a szájából, de csak akkor, ha nyamnyog rajta, mert már jártam úgy, hogy akkor vettem ki a szájából, mikor erősen benntartotta, és felkelt, le is üvöltötte a fejem miatta. Majd először öt körül kelt, fél 8-kor, akkor csak szigorúan cicizik, és kilenckor kezdődik a nap.

Agi 125

Nekem is iszonyatosan hullik a hajam, mosás után csomóban :shock: . Tele van vele a lakás, a ruhám, Odett keze. Utálom. :twisted:

Játék: játszószőnyegre teszem, vagy a kezembe, vagy az ágyra, kezébe adok dolgokat, vagy csak matat a kezemmel (ez a kedvence)

Odett sem kakil mostmár minden nap. Tegnap óta nem kakilt, de nem fáj a pocija, mert olyan nagyokat durrog :shock: :lol: , hogy csak na.Szomszédom lánya volt, hogy 8 napig nem kakilt :shock: , nem volt semmi baja, nem is adtak neki semmit.

Főzni én sem tanultam, nem álltam anyukám mellett, amikor főzött, még is jól főzök. A párom is jobban szereti az én főztömet,mint az anyjáét. Nekem is az a bajom, hogy olyan sok kaját nem tudok enni, a szopi miatt. Jó lenne enni egy kis töltött káposztát, rakott zöldbabot :(

Boo

Az űrmanó ruhát is örököltük, nem tudom hol vették.

Kép
Kép
orsi777

Voltunk oltáson.
Lóci végigsikoltozta az egészet, most nem volt olyan hős mint a múltkor.
Amúgy is nagyon nyügi már pár napja.

6600 gr, doktornéni szerint NAGYON jól néz ki
:)

És azt mondta hogy szokatlanul ügyesen tartja magát ülésben, de figyelmeztetett hogy ennek ellenére még nem szabad ültetni.

Én meg aggódtam hogy sem hason támaszkodni sem forgolódni nem tud. Tud mást :lol:

Hasról hanyattfordult már kb. egy hónapja, akkor pár napig folyton átfordult, aztán azóta sosem :shock:

Após csúsztatott egy kis pénzt, hogy vegyünk valamit Lócinak, és most olyan boldog vagyok, hogy vettünk neki valami szépet és ÚJAT!
Ragaszkodtam ahhoz hogy hálózsákból és bundazsákból csak újat, mert a használt ruha már nem olyan meleg.

Ezt vettük neki Kép

Viszont szembesültünk a problémával, miszerint hamarosan el kell adnunk a babakocsit :shock:
Ugyanis kinőtte a hurcibát...Most még O.K. de bundazsákkal nem fog beleférni.
A hurciba meg összetartozik a kocsival, így csak együtt eladható.
Majd kell vennünk egy másik kocsit és egy olyan autósülést ami már sokáig jó lesz.

Ettől eltekintva nagyon meg voltam elégedve a babakocsival, épp a hordozós megoldás miatt, a negyedikről nem is tudtam volna másképp levinni a babát.
Így csak belepakolom a hurcibába, takaró pelus minden mellépakol, irány lefelé és lennt az egészet csak ráillesztem a kocsira.

Ez idáig nagyon jó volt így, de már olyan nehéz a hurciba Lócival együtt, hogy alig bírom felcipelni.
És ugye ki is nőttük.. :)

Magamnak is vettem valamit.. :oops:
Kép kéretik NEM kinevetni..
Vendég

Amúgy tudom, hogy a gulyásleves rövid "u"-val van írva. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Most láttam, hogy véletlenül hosszúval írtam.
Hogy kell egy már publikált hsz-t szerkeszteni????

Hajhullás: még a peluson is mindig találok, amin Petra alszik. Most porszívóztam össze egy csomó hajat. És nekem még rövid a hajam! El nem tudom képzelni, hogy ez hosszú hajban milyen mennyiség lehet! :shock: :shock:
Nővéremnek úgy 6 hónapig hullott, úgyhogy van még 2-3 hónapunk hátra. :roll: :evil:

Orsi!
Te még sötétben is sétálsz? Én 4 után már nem viszem le, inkább ilyenkor szoktunk sétálni vagy délelőtt. De ma pont úgy alszik, hogy nem tudom mikor levinni. Alvásból meg nem vagyok hajlandó felébreszteni.

Kép
katy76

Orsi

Lócinak is az én kezem a kedvenc játéka :lol: :lol:

Hajam
hajam itt hajam ott hajam mindenhol...
csoda, hogy még van a fejemen.
szedegetem Lóci ujjai közül, de még a pelusról is a feje alatt :(
Vendég

Sillia!
Papucs jó! :D Én szeretem az ilyen papucsokat, csak nekem nem tartanak 1-2 hónapnál tovább. Anyukám szerint külön tehetségem van ahhoz, hogy a lehető legkevesebb idő alatt tönkretegyem a papucsokat (pont a múlt héten szakadt szét a lábamon az Anyukámnál használt papucsom).

Bundazsák is nagyon jó!
Nekünk is ezért kellett összeszerelni a sportkocsit, mert a mózesbe már nem fért el kényelmesen a téli szettben.

Kép
katy76

Sziasztok! :)

Vagyok csak:
- mostanában már korábban kapcsolom ki a gépet, hogy hagy aludjon Apa meg Manó. Én bármeddig elvagyok, de azért kell, hogy legyen bennem annyi tisztesség, hogy hagyom őket pihenni. (Másképp fogalmazva: ilyen kifacsartság mellett most előnyt élvez Apa pihenése az én számítógépezésem mellett :roll: )
- délelőtt később kelek. :oops: :oops: Kihasználom Manó visszabújását a reggeli kakaó után, amíg Hugi nem riaszt.
- legszívesebben egész nap aludnék. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Úgyhogy most csak annyit írok, hogy a megismerkedős sztorit fejben már megírtam. :wink: Idővel pixelre is vetem. :roll: :oops: :oops:

katy76!

Egyetlen csepp elég a Cebionból. Most kivételesen nem olvastam el a betegtájékoztatót :oops: :oops: , de abban benne kell, hogy legyen. :roll: :roll: (Ha többet adsz, az sem baj, mert gyakorlatilg nem lehet túladagolni. De azért persze ne dönts le naponta egy üveggel a torkán. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Apák és a szabadidőzés.
EnyémApa kb. 2 hetenként megy el sörözni a haverjával és igyekszik hazaérni fürdetésre. Van, hogy sikerül van, hogy nem. Ha nem akkor vagy megvárom vele, vagy egyedül elintézem. Nekem ezzel különösebben nincsen bajom. Inkább az olyanokat viselJÜK nehezebben, mint amilyen a múlt hétvége volt.
A hosszú hétvége nálunk mindig úgy néz ki, hogy valami fejlesztést időzítenek akkora. Ami azzal jár, hogy össze-vissza járkál be hajnalban, hogy aztán ki tudja mikor jöjjön haza. A haza jövést meg úgy érteni, hogy leül a laptop elé és innen folytatja a melót. Közben egyfolytában csörög a telefonja, mert természetesen mindig van valami, ami nem jön össze. Legutóbb is 48 óra alatt kb. 5 órát aludt. A stressztől ilyenkor kb.öklömnyi a gyomra, így enni sem tud. Szombat este közölte, hogy azért már szédül...
Ez még csak "elmenne", ha nem lennének a gyerekek. Hugi (koppkoppkoppkoppkopp) ebből a szempontból nem jelent problémát. De szegény Manó játszana az apjával és nem érti, hogy miért nem ül vele valamit csinálni vagy legalább veszi fel. Nyúzza, sírja. Én meg nem győzőm elterelgetni a figyelmét, telefonnál meg egy másik szobába menni vele, hogy halljanak valamit is Manótól...
A nagy fejlesztési agónia közepette azt mesélte legutóbb az egyik alkalommal, amikor hazajött, hogy majdnem ő fakadt sírva. Beszélt valakivel telefonon, aki hiába akarta megoldani a problémát, nem tudta. És a háttérben meg végig sírt egy kisgyerek.
Apa nem egy szívemet a tenyeremen hordom típus. Úgyhogy, ha ő ilyet mond, akkor az már nem piskóta.
Amikor ilyen napjaink vannak, akkor sem szoktam kiborulni vagy haragudni. Viszont a gyerekeket le kell kötni úgy, hogy lehetőleg ne akarjanak Apázni illetve a háttérve kell húzódunk. Ezért van az, hogy ha lehet, akkor egész egyszerűen lefarcolunk otthonról. De ha nem tudunk, akkor megpróbálunk a lehető legkevésbé zavarni.
Vigasz képpen arra gondolok, hogy legalább nincs életveszélyben, mint iringó férje adott esetben, több ezer km-nyire otthontól.

agi125r! :)

Előbb-utóbb elmúlik a hajhullás is. Ez van. :?

sillia! :)

Hány éves kiskegyed? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sillia: keretprogram megvan, a 0853-ast nem tudom beletenni.
http://www.apeh.hu/bevallasok/nyomtatva ... /0853.html

innen töltöttem le a kerertprogramot is, és innét próbáltam a 0853-ast

agi125r: köszi :D
ha odaérünk, én is megyek ma fodrászhoz. –minden hajas nálunk is: Vica kezéből is folyton azt szedegetem.

Dodi: ez szörnyű. Sajnálom szegény kislányt. De ahogy nézem, anyukája se épp sovány, és nem tartja diétás koszton a gyereket. :x

Boo: én a kengurut simán egyedül használom: hátamra veszem, mint egy hátizsákot, elől alul összecsúsztatom, úgy hogy csak az egyik fele nyitott, belepakolom Vicát, összekapcsozoim oldalt is, meg mindkét felén a keze felett. 2.-ra már simán ment. Egyébként az enyémen szépen rajzzal van illusztráélva a menete. Most kint van a kocsiban, majd behozom, lefotózom.
De ki kell, hogy ábrándítsalak: ahol a gyerek hozzádsimul, nagyon melegít…
:roll:
[quote]t írta:i gyereketek csinál olyat, hogy hirtelen összerezzen/rázkódik, nagyjából mint amikor minket kiráz a hideg??!!!

_ nem lehet, hogy olyankor pisil????? :roll:

Orsi: Odett zabálnivalló a ducibaba pofijával
:D

majd még jövünk :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
már megint eltűntem...csak minden hétre van valami gondunk...
most a legújabb,hogy nem alszik napok óta Kiki csak hajnal 1től
délelőtt 10ig és ennyi.aztán egész nap szenvedünk...
szóval ismét nehezek a napjaink...

múlthéten szerdán kaptuk meg az oltást és 5860gramm és 61cm volt...
súlyára azt mondták nem gyarapszik eléggé...
és péntek óta hasról hátra fordulunk...nagyon élvezi...
hétfőn belőtték a fülbevalókat is.megijedt de aztán csöndbe volt.
szóval fogjuk rá jól viselte...

képek nagyon jók...
viszont még mindig nem sikerült visszaolvasnom.asszem 3 oldal még hátra van...

norkili:
nekünk Kiara se a cumit,se a cumisüveget nem hajlandó elfogadni...
se pohár,se kanál...csak a cici...

Kép
Kép
csibe83

hendegabi

nekem így sikerült Kép erre gondoltál?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy

Nálunk fél ötkor kezd sötétedni,így kb. 3/4 órát még világosban sétálunk. Egyedül nem sétálok sötétben, általában v.melyik szomszédnőmmel sétálunk.Addig szoktam sétálni, míg Odett alszik, ha megáll a kocsi, el kezd felébredni, azt meg nem akarom.

Dodi

Neked akartam még írni, hogy kb. 1 hetembe telt, míg Odettet visszaszoktattam a délutáni nagy alvásra. Ő is azt csinálta, hogy aludt max. 1 órát, és ennyivel ő szerinte le is volt tudva a du-i alvás. Nekem meg elegem lett ebből, Ő még kisbaba, és igenis több alvásra van szüksége, így amikor álmos lett 2-3 körül, nem a kis ágyába tettem le aludni, hanem a mi ágyunkba , és velem aludt, amikor felkelt, nem hagytam, hogy nagyon éber legyen, rögtön el kezdtem simizni, cumiztatni, szopizni és visszaaludt. Volt, hogy négyszer is felkelt, de két órát végül mindig sikerült így egyben aludnia. Kedden már az ágyába tettem vissza szopi után, és egy szuszra nyomott 3 órát :shock: .

Párom

Úgy őszintén én csalódtam a férjemben , én azt hittem, hogy tök gyerek centrikus lesz, ha hazajön, eldob mindent, és babázni fog.
Erre Ő, úgy viselkedik, mint azelőtt, sőt mások előtt azt mutatja, hogy semmi változás nincs az életében, azóta amióta meg van Odett.
Régen sem tudtam sosem tervezni a napjainkat, mert ha bármelyik haverja, barátja szólt neki, hogy sörözés, buli van Ő rögtön pattant nekik. Hiába a megbeszélt együtt töltött este, film nézéssel, vacsorával várással, Ő leszart mindent és ment .Most annyi változott, hogy aki eddig hívta sörözni, megszületett a lánya( ő neki lett az a kis koraszülött bébije), így Ő mostanában nem hívogatja. Ehelyett két hete kitalálták hárman a szomszédokkal, hogy számítógépes játékon játszanak egymás ellen, mindenki otthon. Na ez úgy néz ki, hogy két hetükbe telt, míg betudtak állítani mindent a három gépen, hogy egy hálózaton keresztül játszani. Mióta minden jó, azóta meg este fél éjfélig játszanak, délutántól. Abba hagyják gyerek fürdetésnél és folytatják. Szóval sokat van a gyerekével a párom. Ja és mivel ilyen sokáig játszanak, így külön szobában alszunk.
Múltkor meg azt hallom, hogy panaszkodik a húgomnak, hogy szinte, ahogy hazaér, már adom is neki Odettet, pedig Ő annyira fáradt. 1. csak azért adom neki, hogy tudjam csinálni a vacsorát, 2. olyan a munkahelye, hogy mindennap megnéz valami filmet, az X-akták sorozatot már többször, ennyire fáradt szerencsétlen. :?
Ha felhozom, hogy többet lehetne Odettel, akkor meg jön, hogy de lenne ő a helyemben, mert nem csinálok semmit (tudjátok neki semmi a fűnyírás, a kert rendbetétele, a mindennapi felporszívózás, felmosás, vasalás, stb,). Na ezzel megint k@rvára fel tudja cseszni az agyam, és megy a veszekedés :twisted: .

Szex nálunk is nagyon ritkán van, és a külön szobában való alvás sem vezet szerintem semmi jóhoz.
Ezek után én sűrűn elgondolkozom azon, hogy Ő legyen-e Odett testvérének az apja. :( Hiába veszi nekem a drága cuccokat, lesz@om, legyen inkább családcentrikusabb. Már sajnos nem egyszer elhagyta a számat az a mondat, hogy inkább váljunk el. Nem valószínű, hogy meg fog változni, neki mindig elsők lesznek a haverok, és utána nem ám mi jövünk, hanem a saját családja (anyja, tesója), majd a sor végén mi. :twisted: Már egy párszor el kellett neki magyaráznom, hogy mi is a családja vagyunk. :roll:

Jól kipanaszkodtam magam, de hát ez van, nem akarok szépíteni. :roll:

Kép
Kép
orsi777

katy76! :)

Tiszta hülye vagyok. :x :x :x Cebion: 10 csepp. :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Most kelt Odett. Megyünk a temetőbe, mert hétvégén nem akarunk a tömegben menni. Szerintem már nost sokan lesznek.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! Sajna tegnap már nem értem ide, mert annyira elfáradtunk, hogy már a dr.House alatt bealudt az egész család.

Jázmin köszöni a dicsérő szavakat! Nagyon örült neki! :-)

Boo! Zsiri nagyon édes ahogy cumizik! Csak így tovább! :-) ..és ahogy apával tévézik!!! Szuper! :-)

Dodi! „Ábel-cikk” Nagyon kiakadtam! Igazad volt, hogy felmondtál! Valószínű én is ezt tettem volna. Engem a volt munkahelyemen arra akart rávenni a főnököm, hogy hivatalos papírokat utólag írjak alá, más nevében! Na, gondolhatod!!!
22:22 Én is sokszor nézek rá pont akkor az órára, de én úgy tudom, hogy ilyenkor lehet valamit kívánni és az teljesül :-) Nekem néha bejön! :-)

Nyuszi! Karácsonyi ajándékok már körvonalazódnak :-) Jó ötlet az ajándékutalvány!
Mi kihasználjuk, hogy unoka érkezett a családba, így csináltatunk olyan kulcstartót, párnát, pólót amin Jázmin van. Sőt, ami bevált már 1x, hogy készítettünk következő évi naptárt. Most is így lesz, csak Jázmin képeivel díszítjük.

Mi Bogyó születése óta gyűjtjük az új 200 forintosokat és abból fogunk bevásárolni!!! Már sorakoznak az oszlopok a polcon :-)

Orsi! Odett nagyon édes!!! Sajnálom, hogy így csalódtál a férjedben! Ez biztos nagyon fáj! :-(

Sillia! Lóci nagyon aranyos! Szupi a kiscipője is!
Retro lépcsőház: apukám ugyanilyenben lakik! Én is ott nőttem fel! Tök jó! :-)
Tök jó a bundazsák, és a papucs is szupi! Babakocsival mi is bajban vagyunk! Jázmin is lassan kinővi és én is akkor leszek bajban, mert én meg a 2.-ról cipelem a lánykát. Ti milyen babakocsiban gondolkodtok?

Katy76! Nálunk is csinált már ilyet, de ő 3 nap után kakilt be annyira, hogy mindene kakis volt! Én sajna akkor egyedül voltam. Azt se tudtam hol kezdjem a tisztába rakást. De gondolom te is örültél a kakinak!!!...még így is :-)
Viszont volt olyan is, hogy szintén egy óriáskaka után véres nyákot találtam a pelusban. Nagyon megijedtem! Felhívtam dokinénit és megnyugtatott, hogy valószínű csak egy kicsit elpattant valami hajszálér. Ha többször előfordul, akkor a k-vitamin adagját kell növelni. De szerencsére azóta nem volt ilyen.

Rólunk: Tegnap megkapta Jázmin az oltásokat! Most sírt, nem úgy mint múltkor. De biztos azért mert kettőt kapott. Védőnyanya bealakítot! :twisted: Meglátta Jázmint mesztelenül és elkezdte mondani, hogy milyen formás és így aranyos, meg úgy aranyos, meg milyen nagy baba...stb. Erre amikor a mérlegelésre került a sor, a következőt mondta: "Nagy gyere kis dagika megmérünk!" :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: MICSODA??? Na, gondolhatjátok, hogy néztem rá!!! Szerencsére Gábor egyből reagált, és kikérta magunknak, hogy nem dagadt a gyerek, és majd megkérdezzük a doktornőt, hogy miként is van ez!! ..és különbenis! :twisted:
Szóval nálunk egy életre elásta magát a védőnyanya.
Mérési eredmények: 4 hónaposan 6360gramm és 62 centi. Eszik rendesen és nincs semmi problémánk, na akkor kérdem én, mi a f@szt kell beszólni?
Dokinénit megkérdeztük védőnyanya előtt, hogy akkor most mi van. A következőt válaszolta: Szépen fejlődik Jázmin, jól hasznosítja az anyatejet, nem duci, és különbenis ha elkezd kúszni-mászni akkor elhasználja ezeket a tartalékokat. Éjszakai kelésre is azt mondta, ha igényli, akkor igenis tessék neki adni enni, hisz nem kérne, ha nem lenne rá szüksége. Lábfejét ő megdícsérte, és reméli, hogy kedden az ortopédus doki is látja majd a javulást.
Vendég

Sziasztok!

Na megint tul vagyunk egy 3/4 oras orult altatason......Az a bajom ezzel,hogy nem am csak nyoszorog,hanem orult modon bog teli torkobol,hiaba minden.Aztan meguntam 1/2 ora mulva,megszoptattam,elaludt csocson,de mikor bevittem,megint ment a siras.....mar remeg a gyomrom az idegessegtol :(

Mikor kovetkezik be vegre,hogy musor nelkul kepesek legyunk egy atkozott napot vegigcsinalni :roll: ???

Igyekszek nyugodt maradni,de baromi nehez mar.....

De tegnap voltam megint jogazni,jo lenne ha ez hatna a lelkemre( :shock: ultra brutal 40 fokban mozogni).....holnap meg kiprobaljuk a kozeli hiperszuper konditermet....valahogy muszaj kiszakadnom ebbol,mert kezdek megzavarodni lassan.Sok ez a mindennapos vigasztalhatatlansag,nagyon nehezen viselem igy 3 honap utan,valamit tennem kell.....

Orsi:Odett annyira kulonleges kislany,osszevissza harapdalnam,annyira aranyos!!!
Sajnalom hogy tiedapa ennyire nemfoglalkozik veletek,nehez ugy....nem tudom mit kene tenned,hogy felfogja,hogy azert kisse masrol szol az elet jelenleg.
Nalunk szerencsere ilyen problema nincsen,max. en kezdek egyre feszultebb lenni ettol a helyzettol,hogy Hangival nem tudok zoldagra vergodni.Pasikam nagyon sokat segit,sokszor elobb el is jon a melobol,ami sajnos ugye kevesebb penzt jelent,de atveszi este 1,5 orara Hangit,illetve bevasarol,takarit,mikor nekem nem sikerul teljes egeszeben ellatni a hazimunkat.Sajnalom hogy nem ertekeli a parod a napi munkadat...azert kivancsi lennek hogyan boldogulna O,ha neki kellene otthon lennie :roll:
Sot,engem hajt,hogy menjek,mozduljak ki,talajak valami programot,amivel kikapcsolok,es vissza allithatom a testi-lelki egyensulyt.O szerencsere atlatja a helyzetet.....

Boo:kuldtem ejszaka egy linket,ahol vannak fent videos receptek...jo kis oldalnak latszik,szerintem jol megtanit fozni!De latom,mar vettel szakacskonyvet...mindenesetre,ha nem boldogulsz,lesd meg:
http://www.fozniakarok.hu/index3.php

Zsiri jol nyomja :wink: :lol: Remelem bevalik a kenguru...Babybjornt vettel????Engem igazabol az is melegit,bar nekem valtozatlanul melegem van meg a szules ota,es most meg a joga is melegit rendesen....

Sillia:Nagggyon cukor Lorinc!Ez a csokos szaj :shock: :lol: :lol:
Elkeserito ez a penzugyi helyzet,annyira nehez....sajnalom,tesomek is sokat kuzdenek a fennmaradasert,sehogy sem jo.....
De orulok hogy azert Apos boldogga tett es segit egy piciket!Szep nagyon a bundazsak!!!Majd muti meg,hogy all Locinak!
Pacsker: :P :P :P :wink:

Egyenlore ennyi,nincs tobb idom folytatni,mar fel is ebredt.....nem viszi tulzasba az alvast :( .......

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Annyira sajnálom, hogy minden nap ilyen küzdelemmel teli. :( :( :(
Ha nagyon brutál a jóga, akkor miért nem próbálsz ki másfajta jógát? Nem tudom, hogy ott a közeletekben van-e, de a pilates is nagyon jó mozgásforma. Az is komoly koncentrációt igényel, megmozgatja a mélyizmokat is, és nagyon szépen formál.

Csibe!
Szerintem Kiara méretei teljesen jók. Petra 4 hónaposan volt 6kg, 3 hónaposan 5500g. És most 61 cm. És így is tiszta hurka, nem tűnik alultápláltnak.

Orsi!
Nem lehet könnyű így... Pedig ezt neki kéne érezni, hogy ez így gáz.
Enyémapa is eljár hetente kb. 2x este, de engem nem zavar, mert olyankor már fektetem le a Petrát és én is picit netezek, aztán hamar lefekszem.
Viszont ő nagyon sokat segít, amikor hazaér, egyből átveszi a gyereket, jön velünk sétálni, ha pont itthon van, és a hétvégéket együtt szoktuk tölteni.
És ő is mindig mondja, hogy szervezzek magamnak nyugodtan programot. Persze ritkán szoktam, olyankor is vagy viszem magammal a Pipikémet, vagy átviszem Anyuhoz, mert olyankor Apa dolgozik.
Le kéne ülnötök és komolyan megbeszélni ezt a dolgot. Vagy már megtörtént? (nem arra gondolok, hogy dühből odamondod neki)

Boo!
Igen, szegény Anyukám nagyon el volt keseredve. Majdnem egy hónapig bent voltam, utána pár napot otthon, majd vissza kellett menni megint a kórházba, szóval sokat voltam bent. És természetesen nem is tudtam mozogni, 3 hétig csak feküdnöm szabadott. Jó volt.......
Mozgásbeli probléma nincs különösebben, hacsak nem az, hogy a bal karomat nem tudom rendesen kinyújtani. De ez a mindennapokban nem zavaró, csak torna közben látom, hogy mekkora különbség van a két könyököm között. Meg hamar elzsibbad a karom, így nem tudok kapaszkodni vele tömegközlekedésen (bár nem is járok már vele).
És persze nem bírok annyit a bal végtagokkal mint a jobbal.
De ahhoz képest, hogy mekkora baleset volt, nagyon szerencsésen megúsztam. Nagyon-nagyon szerencsésen!

Bond!
Még mindig jobb, mintha fordítva tévedtél volna! :lol:

Karácsony: mindig arra törekszem, hogy jó hamar bevásároljak, és a végén mindig december eleje-közepe lesz belőle. De volt már, hogy 23-án mentem vásárolni, mert annyit melóztam, hogy nem volt előbb időm.
Idén mini karácsony lesz nálunk. Elegem volt abból, hogy sok tízezer forintért vásárolunk be úgy, hogy még így is komoly fejtörést okoz, hogy kinek mit vegyünk.

Apa családja elég nagy, van két nagybácsi/nagynéni, és mindenhol gyerekek+ annak a gyerekei, szóval ha mindenki ott van, akkor Petrával együtt 19-en vagyunk. Ezért aztán sok évvel ezelőtt azt találtuk ki, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot + a Nagymama (a család összetartója), és mindenki másnak kizárólag kézzel készített ajándékot lehet adni.
Csak miután ez már legalább 7 éve tart, már kimerítettünk minden kézzel elkészíthető ötletet. Úgyhogy idén nem tudom, hogy mit csinálunk.

Kép
katy76

[quote="katy76"]
írta:
katy76Apa családja elég nagy, van két nagybácsi/nagynéni, és mindenhol gyerekek+ annak a gyerekei, szóval ha mindenki ott van, akkor Petrával együtt 19-en vagyunk. Ezért aztán sok évvel ezelőtt azt találtuk ki, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot + a Nagymama (a család összetartója), és mindenki másnak kizárólag kézzel készített ajándékot lehet adni.
Csak miután ez már legalább 7 éve tart, már kimerítettünk minden kézzel elkészíthető ötletet. Úgyhogy idén nem tudom, hogy mit csinálunk.

Összeültök és kollektíven tördelitek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

tabati: zoknitrükk :lol: :lol: Lehet, hogy kipróbálom, mert Katának mániája a takaró alól kirakni a kezét. Ez itthon nem is baj, de sétakor rendesen lehül szegénykémnek. Bár mindig csinál vele valamit, nem tudom, a zoknihoz mit fog szólni? :D

orsi: akkor megnyugodtam, mi is ezeket játszuk :lol: Kata is odavan a kezemért, két kézzel húzza széjjel :lol: De a sajátjával is jól elvan :lol:
Tiedapa :evil: Egy alapos fejmosás kijárna neki! Na nem biztos, hogy tőled /ne romoljon tovább a viszony/, de valamelyik barátja esetleg felvilágosíthatná... Nem tudod vmelyiket megkérni? Mármint, aki ugyanígy látja a problémát. A koraszülött baby apukája talán jó lenne, ha elbeszélgetne tiedapával, hogy érezze, a haverja mennyi időt tölt a babájával, és talán neki sem ártana jobban kivenni a részét a nevelésből.

Dodi: teljesen egyetértek veled, amit írtál az apákkal kapcsolatban. Képzeld, enyémapa kollegái /szerencsére azért nem mind/ milyen parasztok: oltogatják enyémapát, miszerint ők hazamennek melóból, kaja, aztán pihi. Ha sír a gyeker, akkor füldugó be oszt jóccakát! Van anyja annak a gyereknek, majd ő megnyugtatja! :evil: Ja persze ők szüléskor sem voltak anya mellett, max a folyosón, de volt, amelyik közben dolgozott, műszak végén ment a kórházba :roll: :evil: No meg a másik: hadd sírjon az a gyerek, majd abbahagyja! Egyszer mondta ezt a párom, jól le is b@sztam, hogy én a gyerekemet nem hagyom cserben, nem azért sír mert ez a hobbija. Szegény ezt hallotta melóban, és el is hitte, merthogy ők tapasztalt apukák. Ja. A gyerekek meg viselkedésproblémásak. Mert ilyen apjuk van. Szerencsére enyémapa azért segít nekem :lol: De sok dolgot nem venne ám észre magától, nekem kell szólnom :roll: Viszont ha szólok, egyből megcsinálja. Neki is tanulnia kell ezt még :lol:

Kép
agi125r

Bond!
Készült már fürdős kép Hugiról? Majd muti meg! :wink: :lol:

Tegnapi pancsolós élményünk: Jázmin imádja a vizet és gondoltam még pluszba feldobom valamivel az esti programot. Szépen bevagdostam egy szívószál végét, készítettem szappanos(babafürdetős) vizet és elkezdtem szappanbuborékokat fújni Jázminnak! Hát nem hiszitek el mi történt!!!! :lol: :lol: :lol: A mi kislányunk az első 3 buborékot tátott szájjal nézte, követte, majd elcsodálkozott, hogy kipukkan. Kb. a 4. buborék eltűnése után nagy kacajban tört ki!!! :lol: :lol: :lol: Én annyira elkezdtem nevetni, és örülni, hogy milyen kis édes! Eddig csak akkor kacagott, ha megcsikiztük, de most önszántából sikerült! Annyira imádom!
Próbáljátok ki ti is! :D
Én ma is bevetem ezt a játékot! :wink:

Ancsurti! Sajnálom, hogy Hangi ilyen nyügi. Ma délután szolidalitást vállaltam veled, mert Jázmin is sokat sírt. Lehet, hogy a szuritól, de nagyon rossz, hogy egyszerűen semmi nem jó neki ilyenkor. Szóval a sok sírás közepette gondoltam rátok is, sokat!
Vendég

norka81! :)

Egy darabig nem fog készülni, várni kell még egy kicsit. :roll:

agi125r! :)

Hurrá TeApa kollegáinak! :evil: :evil: :evil: Szerencsére nálunk nem ez van, kiveszi a részét mindenből. :)

Kép
Kép
200907?

Manó játszik. Hugival. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
Kép
200907?

Na ez nem jott ossze,amit ide akartam rakni...na majd kesobb....

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?