Katy
Nálunk fél ötkor kezd sötétedni,így kb. 3/4 órát még világosban sétálunk. Egyedül nem sétálok sötétben, általában v.melyik szomszédnőmmel sétálunk.Addig szoktam sétálni, míg Odett alszik, ha megáll a kocsi, el kezd felébredni, azt meg nem akarom.
Dodi
Neked akartam még írni, hogy kb. 1 hetembe telt, míg Odettet visszaszoktattam a délutáni nagy alvásra. Ő is azt csinálta, hogy aludt max. 1 órát, és ennyivel ő szerinte le is volt tudva a du-i alvás. Nekem meg elegem lett ebből, Ő még kisbaba, és igenis több alvásra van szüksége, így amikor álmos lett 2-3 körül, nem a kis ágyába tettem le aludni, hanem a mi ágyunkba , és velem aludt, amikor felkelt, nem hagytam, hogy nagyon éber legyen, rögtön el kezdtem simizni, cumiztatni, szopizni és visszaaludt. Volt, hogy négyszer is felkelt, de két órát végül mindig sikerült így egyben aludnia. Kedden már az ágyába tettem vissza szopi után, és egy szuszra nyomott 3 órát

.
Párom
Úgy őszintén én csalódtam a férjemben , én azt hittem, hogy tök gyerek centrikus lesz, ha hazajön, eldob mindent, és babázni fog.
Erre Ő, úgy viselkedik, mint azelőtt, sőt mások előtt azt mutatja, hogy semmi változás nincs az életében, azóta amióta meg van Odett.
Régen sem tudtam sosem tervezni a napjainkat, mert ha bármelyik haverja, barátja szólt neki, hogy sörözés, buli van Ő rögtön pattant nekik. Hiába a megbeszélt együtt töltött este, film nézéssel, vacsorával várással, Ő leszart mindent és ment .Most annyi változott, hogy aki eddig hívta sörözni, megszületett a lánya( ő neki lett az a kis koraszülött bébije), így Ő mostanában nem hívogatja. Ehelyett két hete kitalálták hárman a szomszédokkal, hogy számítógépes játékon játszanak egymás ellen, mindenki otthon. Na ez úgy néz ki, hogy két hetükbe telt, míg betudtak állítani mindent a három gépen, hogy egy hálózaton keresztül játszani. Mióta minden jó, azóta meg este fél éjfélig játszanak, délutántól. Abba hagyják gyerek fürdetésnél és folytatják. Szóval sokat van a gyerekével a párom. Ja és mivel ilyen sokáig játszanak, így külön szobában alszunk.
Múltkor meg azt hallom, hogy panaszkodik a húgomnak, hogy szinte, ahogy hazaér, már adom is neki Odettet, pedig Ő annyira fáradt. 1. csak azért adom neki, hogy tudjam csinálni a vacsorát, 2. olyan a munkahelye, hogy mindennap megnéz valami filmet, az X-akták sorozatot már többször, ennyire fáradt szerencsétlen.
Ha felhozom, hogy többet lehetne Odettel, akkor meg jön, hogy de lenne ő a helyemben, mert nem csinálok semmit (tudjátok neki semmi a fűnyírás, a kert rendbetétele, a mindennapi felporszívózás, felmosás, vasalás, stb,). Na ezzel megint k@rvára fel tudja cseszni az agyam, és megy a veszekedés

.
Szex nálunk is nagyon ritkán van, és a külön szobában való alvás sem vezet szerintem semmi jóhoz.
Ezek után én sűrűn elgondolkozom azon, hogy Ő legyen-e Odett testvérének az apja.

Hiába veszi nekem a drága cuccokat, lesz@om, legyen inkább családcentrikusabb. Már sajnos nem egyszer elhagyta a számat az a mondat, hogy inkább váljunk el. Nem valószínű, hogy meg fog változni, neki mindig elsők lesznek a haverok, és utána nem ám mi jövünk, hanem a saját családja (anyja, tesója), majd a sor végén mi.

Már egy párszor el kellett neki magyaráznom, hogy mi is a családja vagyunk.
Jól kipanaszkodtam magam, de hát ez van, nem akarok szépíteni.