A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

De jó ilyen hírekre idejönni!

Isten éltesse Olivért! Szerezzen sok örömet szüleinek!

Figyelitek, milyen egyensúlyban vagyunk? Két fiú, két lány, két sima szülés, két császár... :lol: És nem is jött sok baba idő előtt.

Üdv,
Nuska+ (38+3)
nuska1

Szép jó reggelt mindenkinek! (anna, aki még tud jönni és minden babázónak :) )

Az aktív fórumozók száma kezd megcsappanni és most is eseménydús hét elé nézünk... Jajj, tiszta libabőr lettem, annyira örülök minden babónak!!! Képeket kérünk mindenkitől!!!!!!

[color=red]KATAVIRÁG! GRATULÁLUNK!!!![/color] Milyen szép kerek méretekkel jött világra a kis Olivér :) :)

Kép
Kép
mango.

Sziasztok!

Hú, nem jövök két napig és mennyi minden történik....akkor most kiknek is született meg eddig?....Mezsó...velük mi van? Emi, Katavirág, Nicci? Ugye jól tudom....

Szössz, holnap mész? Énmár nagyon várom, hogy mehessek...haúgy jön, mint Andris akkor az sajnos csak csütörtök, de lehet, hogy talűálkozunk....

Magika?

Többiek?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jo reggelt lanyok!

Kataviragnak!
Gratulalunk! Sot tejcsit es egeszseget!

Pumpoka!
Te meg vigyazz magadra.
En is igy voltam akkor szerdan, mikor szulni keszultem.
En mar hanytam is a fajdalomtol, de vegul elmult nekem is.

Szosszenet!
Ezt a ket napot mar fellabbal is kibirjatok.

Nos mostmar tenyleg beletorodtem, hogy en mar nem fogok szulni.

Fotoztam a tegnapi kajaimat, bocsi a dietazoktol, de a sali szerintem eleg dietas.
REggel 7-tol este 11-ig talpon voltam, mert vendegek is voltak.
Apat is elkaptam, homeot is szedek, penteken orvos is maceralt, a nyakdugom is tavozott es megis semmi jele a szulesnek. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Holnap megyek en is a korhazba CTG-re.
Kivancsi leszek megint mit mond az orvos.
Bar meg nem vagyok elkesve, mert Zoli napra pontos volt.

Na rakom a kepeket:

Mozarella falatkak:
Kép

Salata:
Kép

Toltott gomba, meg grillezni kellett:
Kép

Fasirt:
Kép

Kokusztekercs:
Kép

A pacolt husrol nem keszult foto, mert bepacolva nem nezett ki sehogy, mikor meg a ferjem megsutotte egybol elfogyott, na meg vendegek voltak.

MAR CSAK EGY NAP!

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Kép
Gratula Katavirágnak!!! Sok-sok boldogságot, tejcit meg minden jót nekik!

Akik hamar akarnak szülni, azoknak megy a drukk :wink: (Magika, Pumpóka)

Szösszenet: köszönjük a jókívánságot :D

Kép Kép
celesztina

Nem is írtam, még korán van:

Lituka: nagyon szép a szoba! Tényleg jó fiús és aranyos is :D

Magika: jól néztek ki a kaják -még jó, hogy reggel néztem meg a fotókat, még nem vagyok éhes

Ma megyünk postára meg teszkóba, tegnap Lau megpróbálta használni az egeret és most minden klikk-et duplának vesz :?

Kép Kép
celesztina

Nagy gratula Katavirágéknak és jó egészséget Nekik! :D :D :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Törölt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.17 15:17-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Valaki feltenné nekem azt a táblázatot,amin az uh adatok szerepelnek hétről hétre??
tudom,hogy már feltettétek,de sajnos nem mentettem le,és most nem találom :(

Kép
szibi

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!!! :D

Katavirág: Gratulálunk a kis Olivérhez Sok egészséget kivánunk nektek!

Pumpóka: neked kitartást már biztos nincs sok hátra megy a drukk ezerrel!!!

Szösz: szorítok hogy a kis Alíz kibírja ezt a pár napot, csak ne izgulj nehogy az indítsa be a szülést!

Lituka! szép a szobátok igazi kisfiús szoba lesz!!!!

Tim: mostmár full esélyesek vagyunk és még semelyikőnknél semmi
ugylátszik a kisfiúk tényleg lustábbak, bár ahogy a táblát nézem egyforma arányban vannak a fiú-lány születések. Én a hét közepén nagyon szeretnék már szülni mert elegem van az orvoshoz járásokból és a ctg-ből na és a sok pénzből amit kidobok már (feleslegesen) dokira!
A 40 héttől meg szigorú ellenörzés van! Nem akarom megvárni!!!!

Jajj a vonalzóm már mit mutat!!! De jó!!!!

Kép
geni

Szibi! Itt a tábla:

Kép

KépKép
KépKép
atizka

A hétvégén nem olvastam, és olyan izgatottan léptem be most reggel. Gondoltam, hogy születtek babák!

Emi, Katavirág! Nagy szeretettel gratulálok neketek a babákhoz! Sok-sok boldogságot!

A többieknek (Magi, Pumi, Klarka és aki még nagyon szülni szeretne) meg drukkolok nagyon, hogy hamar túl legyetek rajta!

Szöszke! Te holnap ugye már be is vonulsz a kórházba? Neked meg azért szorítok, hogy addig ne legyen semmi izgalmas.
Köszi neked is, és Timnek is az elintéznivalók listáját, és a linkeket.

Zita

KépKép
KépKép
atizka

köszi a táblit :D

Kép
szibi

Jó reggelt Mamik!

Jelentkezem, mi még egyben!!!

Olivérnek és Katavirágnak nagy-nagy gratula!!! Sok tejet és jó egészséget!!!

Tegnap csak olvasóban voltam, du. barátoknál, és este meg mikor megint visszaolvasok, akkor meg már látom, h Pumpi is kórházban!!

Egyre nagyobb az izgalom!!!

Pumpi
Megy a drukk, h mostmár kishölgy elszánja magát a kijövetelre!!++++ :)

Szösz
Neked meg azért, h Alíz bennt maradjon 2-ig!!! ++++++ :wink:

Magi,Klarka
Ti mát tuti időre fogtok szülni, szerintem mostmár ne is erőltessétek, mert a végén babók megmakacsolják magukat...
Bár ki tudja, azért oda is megy a drukk!!+++++

Celesztina
Lau nagyon aranyos!!! Én is ilyesmi kislány voltam, mint ő (kinézet és stílus)! :P
Szobák végül nem lettek megcserélve, csak a kupiszoba lett átpofozva! Kiságy kijött a nappaliba, meg van egy a hálóban, szóval alakulunk mi is!
Örülök, h Launak tetszett a Micis kép!! :wink:

Litu
Irigykedem a babaszobára, én is hasonlót képzelnék el Maszatnak, de ettől mi még messze vagyunk! Tudod jó munkához idő kell..

Remélem minden Mami jól van!!! Olyan szép idő van kinnt, én is kivackolom magam a teraszra!!

Rólunk:
Szombaton bűnöztem, és megpucoltam egy ablakot, de székről és kb. 10 perc alattmegvolt, de olyan jó volt kicsit mozogni!!!!
Du.ra meg elkezdtem barnázni, meg fájt a pocim. Éjszaka is erre keltem, de ezek mind jóslók, mert Maszat köszöni jól érzi bennt magát!!
És tudja, h neki csak most hétvégén szabad megszületnie!!!
De örülök, h érzem, h készülődik, van időm felkészülni ezekkel a jóslókkal!!!

Nah most ennyi!
Ma már aktív leszek itt fenn.. :wink:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

DRÁGA KATAVIRÁG ÉS OLIVÉR!

KÍVÁNOM NEKTEK, HOGY MINDEN JÓL ALAKULJON, HOGY OLLIE BABÁNAK SZÉP, HOSSZÚ, EGÉSZSÉGES ÉLETE LEGYEN, HOGY MINDEN ÚGY SIKERÜLJÖN, AHOGY SZERETNÉTEK, HOGY AZ ELŐTTETEK NAGY FELADATOK KÖNNYEN LEBONYOLODJANAK
!

Pumpi+Szöszke
Kitartás mindkettőtöknek!

Magika!
Eddig nem voltam éhes...Ez nem ér!
1Bambi (37+3)

Kép
1bambi

Katavirág, gratulálok!

Pumpóka!
Már a célegyenesben vagy, biztos nemsokára megérkezik Zsófi.

SZösszenet!
Ha jól emlékszem, neked holnap be kell feküdnöd a kórházba. Biztos nagyon izgatott vagy! Szorítok neked, irigyellek,hogy két nap múlva a karodban tarthatod a kislányod. Már én is nagyon várom. Persze nekem azért még jobb, ha bennt marad min. 4 hetet.
emma2008

Mamik
Szerdára megint jön a lehülés, kedd éjszaka esélyesek vagyunk megint!
Én legalábbis a hidegfrontra vagyok érzékenyebb!

Magi
ELfelejtettelek megdícsérni!! Nagyon guszti kajákat tettél fel!!!

Kókusztekercset úgy csinálod mint a kókuszgolyót, csak a végén kinyújtod és vajas krémet teszel bele?????

Én is nagyon ügyi voltam tegnap, reggel nekiálltam pörit főzni, meg akartam csinálni belőle gulyásleveset, amikor is kiderült, h egy nap alatt a hús megromlott... :?
De fagyasztóban találtam még egy nagy darabb húsit, így lett belőle rántotthús a többit meg lesütöttem. Csináltam még paradicsomlevest, és sütöttem kakaós sütit!!!
De azon agyalok, h kéne úgy főzni, h lerakni fagyasztóba, mert ha bennt vagyok kórházba, akkor ember inkább éhenhal semmint hogy főzzön magára!

Kép

kisscica80

Kiscica: ja, én is tervezem, hogy majd áprilisban kiagyalom a listát és az alapján főzök úgy, hogy jusson a fagyasztóba is. Jó előre meg akarom csinálni, hogy ne kelljen egyszerre sokat. Főleg főzelékekre gondoltam habarás nélkül, hogy tuti elálljon. Mert ugyan itt lesz anyósom, de max majd amikor hazajövök olvasztjuk ki. (Csak az a gáz, hogy nagyon mini a mélyhűtőnk, de hát ezért is kell listát írnom, mert fölös hely nincs ott)

Kép Kép
celesztina

Kisscica!

Ram is a hidegfront van hatassal, a meleg nem.

Fozes teren hasonloan gondolkodom mint te. Szerintem azert is fozok ennyit.
Az en uram is inkabb ehezik, mint keszitsen maganak.
Mondjuk anyosomek, meg anyuek csinalnak neki kajat, de anyosomek elutaznak holnap delutan ket hetre, igy ok nem tudjak etetni az embert.

Kokusztekercset nem kaveval keszitettem, hanem tejjel.

A toltelek meg vajjalkeszult.

A receptet Kiscsillag ajanlasaval a mindmegette oldalrol szedtem.

Magi
Vendég

]Katavirág!

Nagyon nagy gratula a kis Olivérhez! Sok tejcsit és egészséget kívánok![

Kép
blani28

Magi
Köszi a recepttippet!! Ma lehet megcsinálom, a műltkor elmaradt kókuszgolyó után szabadon.
Akkor én izgattam fel a topikot vele, és a végén jól nem csináltam meg.. :lol:

Hidegfrontot meglátjuk, h mit hoz ki belőlünk! Én szombton szülnék inkább, az már 38. hét, jobban hangzik, mint a 37. hét 5 nap.. :)

Celesztina
Na a fagyasztó nálunk is kicsi, de most szinte csak kolbász meg hurka van benne, meg pár "kacat"! Át kéne nézni!
Én nem akarom, h anyós itt lábatlankodjon, mikor bennt vagyok. Anyut sem akarom ilyenek miatt túráztatni, így maradnak a kész kaják lefagyasztása, amit már csak ki kell engedni.
De hogy mit, azt passz!!

MAGI
Te most nagyon kreatív vagy, nem adnál pár ötletet fagyasztható készkajákra vonatkozóan??!! 8)

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Nahát micsoda hírek :) Jajj de jó, hogy mostmár sűrűn jöhetek babahírre :)

KATAVIRÁG!!!! Gratulálok a kicsi (és tökéletes) Olivérhez!!!

MI még egyben, fájás nem volt, igazából semmi nem volt, de ez nem baj :) MÉG... majd 2 hét múlva baj lesz :P :P :P

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Emi, Katavirág! Gratulálok Lilihez és Olivérhez! Hű de izgi, a héten már biztosan komoly babaeső várható.

Lituka! Klassz a babaszoba.

Pumpóka! Várjuk a fejleményeket, hogy mi volt a dokinál.

Szösszenet! Kitartás, már csak 2 nap. Mit mondott a dokid meddig kell maradni egy problémamentes császárnál? Nekem jövő keddre van időpontom, ha addig nem történik semmi. 2008.04.08. Szerintem jó dátum. Hétfőn kell befeküdnöm. Remélem ti már addigra otthon lesztek, mert nagyon számítok a beszámolódra és egy gyors tapasztalatcserére.

Kép

Kép
szofi74

De jó, hogy az én férjem szakács :) Nem kell főznöm előre :) Sőt ő hozza majd be nekem a kajcsit a kórházba :)

Fúúú, de szenya vagyok, Bocsi :)

Zsu

Jah és Betöltött 37 hét :)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

jajj énis GRATULÁLOK AZ ÚJ BABÓNAK ! ! ! !

A táblit majd készítem de mostmér megvrom vele Szösszt :D
meg persze addig még érkezhet másik csöppség is pl. Magika Klarka és Pumpi bébije vagy arkié..már nem lepődök meg semmin :D

Kösz a szobadicséreteket..most indulunk a ikeába megvenni még a maradék lemaradt bútort meg a baldachintartót meg a gumis lepedőt és egy polcot..megint kész vagyon :(
a védőnő megmondta aztán itt be is fejeztem..ma még elmehetek apával bútorért..120 km csak oda :) de aztán szigorú pihenés..
mivel halványan görcsölgetek ugye..meg hát izéé..nehéz pisilnem..1 napja mintha vmitől nem férne ki rendesen a pisike..
a védőnő meg elmondta hogy nem teccik neki a hasam mert olyan mintha szülni készülnék mivel lement..illetve lenn van már szte..meg sztem is...
szóval azért nekem még korán lenne ugyh azthiszem takarékra is teszem magam egy 2 hétre még legalább..
abszolut nem ijeszett meg..furcsa is..vmiért énis éreztem a változást..

de most nagyobb drukk a áprilisi mamáknak és babáknak :D

most megyek...irány Budaörs :D

mindenki vigyázzon magára...magukra :)
Vendég

kisscica!

En nem fagyasztok!
Csak pizza van a fagyasztoba es fagyi!
Nem szeretek fagyasztani.

Na meg nekem is kicsi a fagyasztom, igy sokminden nem is fer bele.

En az Auchanban vettem pizzat, 3 db volt egy csomagban 600Ft.

Inkabb minden nap ugy fozok, hogy jusson masnapra is.

Masnap meg ugy fozok, mikor megesszuk az elozo napit, hogy legyen kovetkezo nap es utana is meg.

Erre nagyon jo volt a fasirt, de hat nem szultem meg.
En zoldborsofozeleket keszitettem meg meg karalabefozeleket.

Holnap meg halaszle lesz.

Amugy beraktam a borondbe a szorolapot, ahonnan szoktunk kajat rendelni es majd mikor tudom, hogy itthon lesz rendelek neki valamit. Igy tuti lesz kaja.
Ha minden jol megy, akkor ugy is csak harom napot leszek tavol.

Anyukam meg utana ugy is hoz enni, de szerintem egy gyors kajat ugy is ossze fogok tudni dobni.
Szerencsere takaritani es vasalni nem kell csak mosni es teregetni, meg Zolit hurcibalni.

De szerintem ha az uradnak akarsz fagyasztani, akkor mehet a toltottkaposzta, porkolt, solet ilyenek.
Ezeket jol lehet fagyasztani.

Magi
Vendég

Lituka!

Tenyleg nagyon szep a szoba.

Nekem is nehezen megy a pisi. EGyre jottem ra. Ha raulok siman a wc-re nem jon, hiaba kell es erzem ugy, hogy szetszakadok es bepisilek.
De ha hatra dolok a falnak egy picit, nem nagyon akkor aztan siman megy. Probald ki!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Katavirágnak és a picibabájának nagyon sok boldogságot, egészséget és sok-sok tejecskét kívánok!!!
Gratulálok!!! :) :) :) :)

Pumpóka, szorítunk érted, majd jelentkezz légyszíves!!!!
Lituka, nagyon szép a szoba, és a bordűr tényleg viszi a pálmát...
Szösszenet, szorítok 1000-el, hogy 2-ig még bent maradjon Alíz, szerintem így lesz!!! Eddig ment, akkor már nem lesz semmi gond, hip-hop itt van 2-a!! :)

Magika, nagyon guszták a hidegtálak, saláták, nekem is az az egy szerencsém, hogy most ettem totál tele magam...

Geni, örülök azért hogy jól vagy, lehet hogy tényleg a hét közepe-vége lesz a miénk. Jön a hidegfront szerdától, és rám is az szokott hatással lenni....De torlódást sem szeretnék a szül. szobán, és a kórtermekben. Aztán lehet, hogy túlhordjuk :wink: Ki tudja?
Holnap megyek ctg-re, kíváncsi leszek.

atizka, kiscica, szibi, emma, anetto, szofi és a többi "régen írók" (vagy csak nekem tűnt úgy :?: ) jó, hogy újra itt vagytok!

Kép
tim27

Bocs, ha esetleg lelkekbe gázolok, de:

Hát nem tudom, én eddig úgy gondoltam, hogy az anyámék korosztályánál a legfontosabb ez a mit együnk; jaj, ha nem vagyok itthon, mit fog enni; stb.

Szerintem ameddig kórházba leszünk a babával apa is csak rohangálni fog ide-oda. A kaja dolgot szerintem azért megtudja oldani magának, eszik hideget, meg max. megáll egy Mekinél vagy rendel telefonon (tudom, pestiek előnyben), vagy összedobja magának

Amikor hazajövünk akkor meg ő már mondta, hogy majd főz (akiknek ott lesz anya-anyós gondolom azok is), de én mondtam neki, hogy ha nincs kedve meg energiája, akkor van egy csomó kaja-kiszállító cég (nem is horror árral), majd pár hétig rendelünk tőlük (elég nagy a kaja választékuk és nem is rosszak)

Én nem nagyon szeretem a fagyasztóba lerakott megfőtt kaját melegítve, de persze ha nincs más... Meg egy csomó plusz meló...(igen, szeretek főzni, de értelmét nem látom ennek a fagyasztós dolgoknak+be sem fér már semmi a mélyhűtőnkbe)

Szóval én nem nagyon értem, hogy ezen miért kell ennyit agyalni, anyám, nagyanyám is már elkezdett ezzel fárasztani...

Lehet, hogy az ő idejükben vagy kb. 5 éve ezt nehéz volt megoldani (meg szegény férfiember ne éhezzen+asszony dolga a főzés -ezekkel mélységesen nem értek egyet), de ma már...

Még egyszer bocs a közbeszúrásért, csak tényleg nem értem...Azért ők is (férjek, párok) felnőtt emberek, csak megtudják oldani...

Ez csak megint csak vélemény, nem kell kommentálni

Kép
1bambi

Tim
Én csak vasárnap nem írtam, de itt egy nap kihagyás is "eltünést" okoz, mert annyit írunk.. :wink: :lol: !!

Hú, most nézem, Ti is akár már most is szülhetnétek!!!! 39. hét, grat hozzá!!!

Magi
Na, töltött kápi van még lefagyasztva, de a pöri jó ötlet, főleg, h meghiusúlt a megfőzése a hétvégén!! :lol:

Zsu
Grat. Neked is a 37. héthez. Szakács férj :arrow: irigyellek!!!

Litu
Neked meg pihenés ezerrel, nehogy ez a budaörsi túra tegyen be Neked!!! Aztán majd képeket, ha kész a szoba!!!

Kép

kisscica80

Katavirág! Gratulálok a kis Olivérhez, és sok boldogságot kívánok nektek hozzá.

Én is kinéztem már a Szofi által írt dátumot, hogy milyen jól néz ki: 08.04.08.

Rám hat a melegfront és a hidegfront is egyaránt, de a hidegfronttól jobban szenvedek.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Bambi!

Jo, hogy a ferjed ilyen.

Sajnos az enyime nem.
Foleg, hogy reggel 7-tol ejjelig dolgozik.

Mikor meg vegez, mar annyira faradt, hogy inkabb nem eszik ha nincs kint a kaja elotte.

Szerencsere nalunk maganrendel, igy tudok neki rendelni, mert csak ki kell fizetnie, ha hozza a futar es akkor meg is eszi.

De megrendelni mar nincs ideje. Szoval nalunk ez a gond. Hetvege kilove, mert akkor nem igy dolgozik, csak ha van valaki befuto.

Szerintem meglatogatni sem fog minden nap, ha hetkoznapra esik a korhaz. Ez van. Mar megszoktam. Elvegre O tart el minket, mert a gyedbol nem igazan tudnank megelni.

Nekunk a hetkoznapok ugy telnek, hogy reggeltol ejjelig nem latom, kiveve hetfon.

Magi
Vendég

Bambi
Tök igazad van, csak én emberem vmi hihetetlen szerencsétlen bír lenne kaja területén. És mivel tényleg a rohangálásról szól majd minden, nem akarom, h este mikor végre hazaér, ne tudjon mit enni! Meg ő esti falatozó, napközben elvan a gyors kaján.
Rendelni nem akarok, mert nem lesz itthon senki, és akkor ki veszi át a kaját (kajaszállítós)! A sima rendelés meg anyagilag kicsit megterhelő, nem éri meg..
Hát én csak ezért gondoltam rá!
Nincs semmi gond a véleményeddel!!!
De anyóst meg anyut sem, amíg kórházban vagyok, sem utána nem akarom ezzel fárasztani. Anyós meg majd tuti úgy csinálna, mintha eddig éhezett volna a fia, és végre ehet nirmális "házi kaját", tuti tenne ilyen megjegyzést!!

Kép

kisscica80

Kisscica!

Nekem csak anyukam lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bar anyosommal sincs semmi gond.

most inkabb attol felek, hogy anyukam fog neha az agyamra menni.

Mar ugy megszoktam, hogy magam vagyok es intezem a dolgaimat raadasul ugy erzem, hogy fogok boldogulni magam is, mert Zoli rendkivul jo es onallo gyerek.
Szerencsere takaritanom es vasalnom nem kell, csak fozni es mostni meg teregetni.
Az meg nem egy veszes dolog, igy tulajdonkeppen szerintem siman menne egyedul is. Foleg itt lesz a joido a nyar, ki tudunk menni a kertbe, tudok kint sutni is, mig kint alszik az egyik a masik meg jatszik.
Tehat felek, hogy anyukam, aki nagyon rendes es segitokesz neha teher lesz nekem.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika, ez nem igaz, hogy mi nem bírunk szülni!!!! Én most jöttem fel a kertből Andrissal, csomót rohangáltunk, de semmi, ráadásul 2 emeletet húzni kellett, mert azt játszotta, hogy csukott szemmel, összerogyva jön fel....jó fej, mi?

Nekem még a nyákdugóm is megvan......és nem szeretnék még csütörtökön is ctg-re menni...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sok szeretettel gratulálok Katavirágnak!! :) Pont ideális méretekkel érkezett a fiatalúr a nagyvilágba :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Na párom szokás szerint megint késik..én meg várhatom a szétbombázott lakásban hogy végre elinduljunk..:D

Magika : köszi a tippet..kipróbálom

Anetto: huu már nem is tudom mi volt de több összefüggésre is bukkantam kettőnk közt..egyik hogy nekünk is Máté lesz a picuri :D

Na kajaügyileg én inkább azon parázom én mit fogok enni ott benn nem apa itthon :D tudom h nem leszek hajlandó megenni a kórházi kosztot..nagyon durva kórházundorom miatt ami még kislánykorom óta van nekem mivel anya fél életét ott töltötte..és tudom h nem fogok enni abból amit ott adnak..itthon meg tudom hogy anyu elrendezi apát bizti :D

Szössz : Te akkor holnap fekszel is be ugye???

baszus ugy emlékeztem lehet venni ikeába baldachintartóvasat és képzeljétek nincs...hmmm...
nem baj majd veszek máshol..

de hogy mekkora kupi van itthon..jesszusom :) és minden szegény anyumra marad..mert emlegetni meg porszívózni már nem merek..főleg a mai védőnéni után...

na megjött..majd jövök..
Vendég

Semmi.... a doki nem nézett meg, úgyhogy méhszájról nincs hirem... fájdogálok... volt a 15 perces ctg alatt egy 100-as fájás...

Várakozunk...
Vendég

mi is rendelünk kajaszállítótól miután hazajöttünk, de annál én jobban csípem a mélyhűtött kaját (amit én főztem). Amúgy mi mostr is rendelünk egy hete, mert fáradtabb vagyok :x ami zavaró, de ez van, remélem, majd elmúlik a szülés előtt! Megértem, hogy idegesít Bambi, hogy ezzel jönnek az idősek, nálunk is vannak ilyen "mumus" dolgok: pl anyósom már vagy 50ezerszer kérdezte, hogy lesz-e ruhája a kicsinek, maradt-e elég Lau után, de! Csak és kiztárólag a réklit ismeri :shock: :x Vettetek már réklit??? Ezt kérdezi de annyiszor, hogy magát a szót is megutáltam -pláne, hogy mindig elmagyarázza párom, hogy már nem rékliben szoktak lenni a kicsik, stb stb... no, nem mérgelődöm.

Kép Kép
celesztina

Klarka!

Nekem az jutott az eszembe ma reggel, hogy az elsokbol lesznek az utolsok. :cry: :cry: :cry: :cry:

A marciusi topicban is szegeny eszterx is jo sokaig huzta es lett egy oriasbabaja.

En holnap megyek a korhazba CTG-re majd megnez az orvos.

De en naponta nem fogok jarni az tuti, mert a korhaz 1,5 ora oda es 1,5 vissza. Nem szivesen vezetek mar en sem.
Tehat megyek holnap es ha nem lesz semmi akkor csutortokon, majd valamikor hetvegen, mikor ugyel a szulesznom!

Magi
Vendég

Kiscica, magika
értem én ám, igazából nem miatattok írtam, de hogy egy csomó középkorú és idősebb nőnek ez az első kérdése, hogy hogyan fogtok főzni, mit fogtok enni, stb.???és már unom -bevallom.
tudom, hogy ha kaját rendelsz át is kell venni, hogy van akinek semmire sincs ideje, stb.

magika,
azért a Ti családi életetek elég durva. Tudom, hogy nem szórakozásból van otthon ilyen keveset a férjed, de azért elég nehéz lehet Neked. Meg keveset vagytok együtt. Én ezt nem annyira szeretném...De tudom, a mai világban sok minden nem "kívánságműsor"...

Na, de megrendeltem A homeopátia kézikönyvét (listaára sem vészes, mert 1390 ft) és most hozták ki. Jónak tűnik, ráadásul magyarok írták, így talán a magyaro-on kapható homeos cuccokkal van telerakva. Egy csomó téma van benne pl. a szülés alatt milyen homeos bogyót javasolnak, előtte stb. Persze nem úgy, hogy ezt KELL bekapni, hanem ha ilyen tünet van, stb.
De nem is ezek miatt ajánlanám (hiszen talán már csak a májusiaknak és az ápr. végieknek érdekes a szülés előtti bogyók), hanem tényleg láztól kezdve a klimaxig, minden téma ki van merítve benne és nem drága. És lényegre törő...

Kép
1bambi

Gratula Katavirágnak a babóhoz! :D

Magika, Klarka, PumpókaNektek hajrá a kifelé úthoz!

Szössz drukkok holnapra, holnaputánra, és aztutánra is (meg már is, hogy ne boruljon a terv!

Lituka, én a helyedben nyugton maradnék, apák nagyon ügyesek egyedül is, babónak meg még kell egy kis idő.... :shock:

Kép
babyteve2

Katavirág GRATULÁLOK, micsoda meglepi volt!!Későbbre voltál kiírva, mint én.

Szösszenet biztos marad Alíz, ezen ne is gondolkodj!

Lituka emlékszel nekem mikor mondta a védőnőm, hogy leszállt a hasam? Aztán tessék! Még egyben.

Ma borzalmasan vagyok. Fáj a fejem, gyötör a hányinger. Pocsék a kedvem. Étvágyam sincs, de enni kell 3 óránként. De már unom kitalálni is. Mitha betegség bújkálna bennem. Pedig én egészen jól voltam eddig (jó a halálhírt leszámítva). És tudom nem mehetek még, mert nincs hely a kórházban.

Kép
téjé

Igen Csajok, holnap reggel 7:30-ra be kell menjünk, és elvileg másnap, 2-án délelőtt lesz a szülés.
Nagyon izgatott vagyok, vegyes érzelmek, félelem, aggodalom, öröm ... van itt minden. Már volt egy sírásos kiborulásom is .. de ma egész jól vagyok.
Félek a császártól ... de túl fogom élni, mint mindenki.
Lényeg, hogy mindketten egészségesek legyünk.
Alíz már nem olyan aktív .. mocorog ő .. de közel sem annyit, mint szokott - készülődik.
Reggel is fájdogálásokra keltem, de a magnézium megtette a hatását, elmúlt .. és mostanáig aludtam :lol: szuper volt .. :lol:

Klarka - Szerdán szülünk, én csütörtökön még bőven bent leszek! Addigra már remélem fel tudok kelni meg ilyenek :) Ott találkozunk ;) :) Írj, vagy hívj ha jössz!!!

Magika
- Szuperul néznek ki ezek a kaják! Gratulálok hozzá! :) Nagyon irigykedem, hogy te ilyen konyhatündér vagy .. egyszer én is az leszek :D csak még tanulófázisban vagyok, tojáshéjjal a hátsómon :lol:
Hajrá a holnapi CTG-hez.

Geni
- Köszi, nem izgulok .. pihenek, azon avgyok, hogy ez ne történjen meg :) ne kelljen most már beszaladni :)
Egyfolytában mondom neki, hogy 2-án szülünk, és milyen jó lesz, de addig még pihenjen és készülődjön a találkozásra :)

Atizka
- Szívesen a listákat!! :)

Kiscica
- Azért óvatosan a házimunkával :) vigyázz magatokra :)

Emma
- Bizony, pár hetet még tartsd bent a babót :)

Szofi - Sok mindentől függ, mikor mehetünk haza. A legszerencsésebb eset, hogy a hétvégét már itthon töltjük .. hogy szombat délelőtt hazaengednek. De majd kiderül .. lehet hétfő lesz belőle ..
De én minél hamarabb itthon szeretnék lenni .. utálom a kórházat ...
Remélem nem fog nagyon fájni a sebem .. engem megijesztett telefonon nagyon Nicci, én akármit is élek meg, nem fogok megijeszteni senkit .. mert én azóta rettegek, amióta beszéltem vele .. Persze ő csak elmondta, mit érez, hogy van .. mennyire fáj neki a műtét után, de én AKKOR konkrétan beszartam.
Bízom benne, hogy én jobban fogom viselni.
De persze majd írok beszámolót :)

Lituka
- Még mindig van 2 nap, hogy az 5. helyről is lecsússzak .. lesz még szerkesztenivalód bőven :D

Babyteve - Köszi :)
Örülök, hogy ti ilyen jól vagytok! ÜGyesen bent tartod a csöppségeket :)

Kép
szösszenet

Babyteve
Te is nagyon ügyes vagy! 35. hét :lol: :lol: :lol: :lol: Ikrekkel

Kép
1bambi

téjé - sorstárs

Hányinger, fejfájás - DETTÓ!

Kép
1bambi

Téjé - Most úgy tűnik, marad .. tegnap azért megijesztett a kiscsaj, de csak a család volt sok .. itthon tettem-vettem, nem pihentem.
Most nyugiban vagyunk :)
Neked jobbulást .. borzasztó így a végére, ha még társul az eleve "terhes" állapothoz ilyen közérzet, rosszullét .. remélem jobban leszel!!!!

Bambi - Te se legyél rosszul :) jobbulást neked is!!!! :)

Kép
szösszenet

Kösz Szöszke!

Húú, majd sokat gondolok ám Rád, meg nagyon szorítok!
Elhiszem, hogy sírás-rívástól kezdve minden volt már! De az idő gyorsan megy! Gyorsan túl leszel rajta! Én nem lesz semmi probléma, ügyesek lesztek!

Kép
1bambi

Pumpóka várjuk a híreket!!!!!

Emi üzeni a császárosoknak. Főleg most Szösszenet neked. 1/ Nagyon sok folyadékot kell inni utána. Vigyetek be bőven! Nála fél liter volt, nagyon kevés.
2/A fájdalom nagyon gyorsan megszünik, ha a baba mellettetek van. Nagy erők szabadulnak fel, ha kell bármi is a babának.
Ma már többen ránéztek, segítettek. A hétvége, hétvége ott is. A kedve is jobb.
Katavirágnak gratulál ő is. Kérdezte Klarkát, meg Magit. Leadtam a híreket!
Nem sokat beszéltünk, mert sírt Lili. Nagyon sokat szopizna, csak még kevés ami van.

Kép
téjé

Sziasztok!

Szösszenet: Felkerülhetek a listára?
Adom hozzá az adatokat: 29 éves vagyok kisfiam Remsei Dávid Zsombor lesz elvileg április 20-án és az Uzsokiban fogok szülni.
Kösziiiiiiiiiiiiii!!!!
Küldök egy képet is rólunk.Decemberben volt az esküvőnk.
Kép

Kép
marjan78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?